دوستانی که ریپورت این سایتها رو میدن همینجا اعلام کنند
سلام پیمان جان
کار خوبی میکنی .
آدرس زیر رو هم اضافه کن :
http://search.parsbook.org
(شوخی - می دونم واسه تست نصبیدی :blush
منم واسه تست نصب کردم که ببینم چطور میشه .
اما توی سابدامین گذاشتم که به دامین صدمه نزنه .
گوگل چقدر خنگ بید.من شک دارم که توی ساب دامین هیچ صدمه ایی نزنه
جالبیش اینجاست که از هیچ دیتابیسی استفاده نمیکنه ! و نتایج خود گوگل رو تحویل گوگل میده !
خدا کنه بیاد پایین ولی متاسفانه داره میره بالا.
والا من واسه تست نصب کردم و خواستم ببینم چطوریه و بازدید چطور میاره و رانک آلکسا رو میبره بالا و اینکه توی گوگل ایندکس میشه؟من شک دارم که توی ساب دامین هیچ صدمه ایی نزنه
جالبیش اینجاست که از هیچ دیتابیسی استفاده نمیکنه ! و نتایج خود گوگل رو تحویل گوگل میده !
آره کارش خیلی جالبه و خیلی هم وسوسه انگیزه. من هم روی ساب نصب کردم برای تست ولی وقتی روی کلمات کلیک می کردم خطای زیر رو میداد که دیگه پیگیرش نشدم.والا من واسه تست نصب کردم و خواستم ببینم چطوریه و بازدید چطور میاره و رانک آلکسا رو میبره بالا و اینکه توی گوگل ایندکس میشه؟
حالا یه تست می زنیم ببینیم چطوریه .
این نحوه ی کارش و اینکه دیتابیس نداره خیلی برام جالب بود .
Not Found
The requested URL /src/دکتر_Øسینی_پوست.html was not found on this server.
آره کارش خیلی جالبه و خیلی هم وسوسه انگیزه. من هم روی ساب نصب کردم برای تست ولی وقتی روی کلمات کلیک می کردم خطای زیر رو میداد که دیگه پیگیرش نشدم.
خطا:
کد:Not Found The requested URL /src/دکتر_Øسینی_پوست.html was not found on this server.
به نظر بنده سایتهایی مثل kasbarg.com نیز باید سریعا به لیست اضافه بشه ،وبمستران عزیز نظر شما چیه؟
فکر کنم جزو اسپم ترین و هرزنگارترین سایته باشه.چون تعداد سرچش خیلی زیاده حتی تاپیک ها و پست های پرشین تولز رو هم در سرچ هاش قرار داده!
البته اين سيستم هايي هم كه شما فرمودين هم بايد ريپورت شن مثل پاتوق دات يو اس...
مچ دستم آرتروز گرفت اما همشون رو وارد کردم!