mehrzad22
Registered User
- نوشتهها
- 687
- لایکها
- 95
این کار درست نیست... ریپورت اسپم با این کار تفاوت دارهبچه ها میگم دو دسته شیم به فیلترینگ هم میل کنیمشون با یه توضیح کامل که فیلتر کننشون . گوگل رو هم ریپورت بدیم .
این کار درست نیست... ریپورت اسپم با این کار تفاوت دارهبچه ها میگم دو دسته شیم به فیلترینگ هم میل کنیمشون با یه توضیح کامل که فیلتر کننشون . گوگل رو هم ریپورت بدیم .
این کار درست نیست... ریپورت اسپم با این کار تفاوت داره
خود فی لترینگ کار زشتی هست و بلای جان همه شده اونوقت شما هم می خواید کمک کنید به فی ل ترینگ؟ اگه به زیراب زنی و گزارش کردن به ساماندهی باشه که همه سایت های رقیب باید برند برای هم گزارش بنویسند...اتفاقا بهترین کار همین ایمیل کردن به فیلترینگه چون خیلی از کلمات مبتذل هم که سرچ میشه اون سایت های اسپم رو نشون میده و در حالی که اون سایتهای مبتذل بسته هستند این سایتهای هرز رو به ملت قالب میکنن!!
در مرحله اول به فیلترینگ گزارش کنیم و در مرحله دوم به خود گوگل
ولی قبل از همه اینها این تاپیک رو در امضاتون قرار بدید تا وبمستران حرفه ای دیگه هم بما بپیوندن و همکاری کنن
خود فی لترینگ کار زشتی هست و بلای جان همه شده اونوقت شما هم می خواید کمک کنید به فی ل ترینگ؟ اگه به زیراب زنی و گزارش کردن به ساماندهی باشه که همه سایت های رقیب باید برند برای هم گزارش بنویسند...
آدم باید از شرافتش بگذره که فیلتر چی و کمک فیلتر چی بشه !!!
حالا یکی اومده از سر ناچای و نادانی و بدبختی یا هرچی اسکریپت اسپم نصب کرده ... وقتی به گوگل گزارش میدید گوگل ایندکس هایشو پاک میکنه و تمام . نه سایت از بین میره نه صدمه می خوره بلکه به شکل قبل ایندکس نمیشه !
به من و شما ربطی نداره که سایتش چی هست . ما گزارش می دیم به گوگل چون قوانین گوگل را دور زده ...
سایت اون بدبخت فیل تر بشه به من و شما چی میرسه ؟
انقدر این پیشنهاد جاسوسی برای ساماندهی بی شرمانه و نامردانه هست که اصلا نباید دربارش صحبت کرد !
نه برید زیراب بزنید و نوکری فی لترینگ نامردو بکنید که هار تر بشه ! امونا رو که بست میاد سراغ خود شما !وقتی بدون دلیل فروشگاههای ما بسته میشن و فروش ما صفر میشه ولی بعضی ها به کمک این اسکریپتها صدها برابر ما ( به نا حق ) فروش میکنند ، به نظر شما نباید بسته بشن ؟ شاید گوگل نخاد تا چند سال دیگه یه فکری به حال این قضیه بکنه اونوقت ما باید بشینیم و نگاه کنیم ؟
نوکر فیلترینگ دیگه چیه؟نه برید زیراب بزنید و نوکری فی لترینگ نامردو بکنید که هار تر بشه ! امونا رو که بست میاد سراغ خود شما !
با فيلتر شدن كه اتفاقي نميفته اسپايدر هاي گوگل كه صفحه فيلترينگ نميبينن !
همون اول شناختمتخود فی لترینگ کار زشتی هست و بلای جان همه شده اونوقت شما هم می خواید کمک کنید به فی ل ترینگ؟ اگه به زیراب زنی و گزارش کردن به ساماندهی باشه که همه سایت های رقیب باید برند برای هم گزارش بنویسند...
آدم باید از شرافتش بگذره که فیلتر چی و کمک فیلتر چی بشه !!!
حالا یکی اومده از سر ناچای و نادانی و بدبختی یا هرچی اسکریپت اسپم نصب کرده ... وقتی به گوگل گزارش میدید گوگل ایندکس هایشو پاک میکنه و تمام . نه سایت از بین میره نه صدمه می خوره بلکه به شکل قبل ایندکس نمیشه !
به من و شما ربطی نداره که سایتش چی هست . ما گزارش می دیم به گوگل چون قوانین گوگل را دور زده ...
سایت اون بدبخت فیل تر بشه به من و شما چی میرسه ؟
انقدر این پیشنهاد جاسوسی برای ساماندهی بی شرمانه و نامردانه هست که اصلا نباید دربارش صحبت کرد !
متاسفم که درک وفهم شما از حرفای من در همین حده !همون اول شناختمت
بیا برو دوست عزیز جای دیگه ، اینجا همه حالیشونه
تو خودت یکی از دارندگان همین سایتهای هزری واسه همین سنگشو به سینه میزنی
از دوستان تقاضا میکنم با ایشون کل کل نکنید و فقط پست های خودمون رو دنبال کنید تا این هرزنگارها و اسپم کننده های دزد رو نابود کنیم
اگه اونها بسته بشن نه فقط به من و شما بلکه به وبمستر های زحمت کش دیگه هم سود میرسه ، باید فرقی بین کسی که هر روز روزی 8 ساعت تو سایت کار میکنه با کسی که در سال یکساعت رو فقط صرف نصب اسکریپت کرده باشه.
من از همین الان دارم این کار به اصطلاح شما بی شرفانه و بی شرمانه رو انجام میدم و تک تکشون رو دارم ریپورت میدم به مخابرات
امیدوارم بزودی همشون بسته بشن
از وبمستران دلسوزی که دلشون بحال خودشون میسوزه هم میخوام که همینکارو انجام بدن
متاسفم که درک وفهم شما از حرفای من در همین حده !