• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجبار خانواده به ازدواج

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام دوستان گل پی تی

با توجه به اینکه فورس خانواده به اینجانب در مورد ازداواج زیاد شده خواستم تاپیک زده شود تا تسکین الام درونی اینجانب شود! نظرات عالیجنابان باعث خوشحالی و مسرت اینجانب خواهد شد!!

در جوامع جهان سومی مانند ایران که هیچگونه ساپورتی از جانب دولت برای رشد نیروی انسانی بالنده وجود ندارد! و خانواده ها با فقر و بدبختی دست و پنجه نرم میکنند! و با خون دل بچه بزرگ میکنن! بدون اینکه اینده ای براشون متصور باشن! تشکیل خانواده و بدتر از ان بچه دار شدن اشتباه محض می باشد البته نظر شخصی بنده می باشد!!

به نظر من نسلی که میخواهد با فقر و بدبختی دست و پنجه نرم کند همان بهتر که با تصمیم یه نفر داوطلبانه منقرض شود!!

منم دقیقاً مشکل شمارو دارم ، دیروز عصر از خواب بیدار شدم تو خواب بیداری بودم باباهه اومده میگه همون دختر فلانی که حرفش رو زدم میخوام واست بگیرم ، اگه دادن که چه بهتر وگرنه که چیز خواصی نمیشه و یه لبخند زد از خونه زد بیرون . منو میگین دهنم باز مونده بود که چی گفت .
با این وضعیت مملکت آدم جرات نمیکنه به ازدواج فکرکنه چه برسه به اینکه واقعاً بخواد بره خواستگاری . خداییش آخه انصافه لوازم جانبی از 5 شنبه تا دیروز 15 - 25% گرون کردن . اصلاً نمیدونیم چه جنسی رو بخریم چی رو بفروشیم ، باز خداروشکر کارمند نیستم .

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
گفتی به طرف مقابلم گفتم گفت اذن پدر ندارم
برو بابا

پسرم این قضیه واسه چندوقت پیشه...عین حرفمو کوت کن خوب..من گفتم دیروز بهش پیشنهاد دادم؟؟!! :D
این معنیش اینه که الان با کسی نیستم؟؟؟!!!!:D
عجب هوش و ذکاوتیو تدبیری.
بعدشم فرض کن تنهام..این دلیل میشه آدم بره خود ارضایی کنه؟؟؟
شاید واسه شما و دوستت دلیل محکمی باشه
در هر صورت موفق باشید.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
پسرم این قضیه واسه چندوقت پیشه...عین حرفمو کوت کن خوب..من گفتم دیروز بهش پیشنهاد دادم؟؟!! :D
این معنیش اینه که الان با کسی نیستم؟؟؟!!!!:D
عجب هوش و ذکاوتیو تدبیری.
بعدشم فرض کن تنهام..این دلیل میشه آدم بره خود ارضایی کنه؟؟؟
شاید واسه شما و دوستت دلیل محکمی باشه
در هر صورت موفق باشید.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

برو بابا، منافق...

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
سلام دوستان گل پی تی

با توجه به اینکه فورس خانواده به اینجانب در مورد ازداواج زیاد شده خواستم تاپیک زده شود تا تسکین الام درونی اینجانب شود! نظرات عالیجنابان باعث خوشحالی و مسرت اینجانب خواهد شد!!

در جوامع جهان سومی مانند ایران که هیچگونه ساپورتی از جانب دولت برای رشد نیروی انسانی بالنده وجود ندارد! و خانواده ها با فقر و بدبختی دست و پنجه نرم میکنند! و با خون دل بچه بزرگ میکنن! بدون اینکه اینده ای براشون متصور باشن! تشکیل خانواده و بدتر از ان بچه دار شدن اشتباه محض می باشد البته نظر شخصی بنده می باشد!!

به نظر من نسلی که میخواهد با فقر و بدبختی دست و پنجه نرم کند همان بهتر که با تصمیم یه نفر داوطلبانه منقرض شود!!

تاييد ميشه به شدت
کسي که بدون آمادگي اقتصادي ازدواج مي کنه و بچه دار ميشه يه جنايتکار به تمام معناست (با تاکيد جنايتکار واقعي)
چون غير از اينکه آينده شون نامعلوم و به احتمال زياد مصيبت بار ميشه و يه عمر بدبختي نصيبشون مي کنن
تف به شرف اونايي که انسانو با بچه گربه اشتباه گرفتنو زرت و زرت پس انداختن بدون کوچکترين تفکر يا مسئوليت پذيري

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
در جواب دوستی که از صیغه صحبت می کنه باید خدمتش عرض کنم که این داستان درستو غلط نهادینه نشده و اگه شمای نوعی می تونی بهره ببری همه مثله شما این توانایی رو ندارن که از دره پشتی بیان یا کلی کارای ژانگولر برای پیدا کردن همچین آدمایی بکنن ... وقتی از نهادینه حرف می زنیم ینی مثله پفک مینو که می ری هر خراب شده ای داره و به هر کسی به ساده ترین شکلش اونو می فروشن اون کلا یا خدمات بهش ارائه بشه ... پس نهادینه نیست ...

در مورد صحبت نیما خان هم خدمتت عرض کنم شما نمی دونی چقدر انسان تو این مملکت سوختن و خواهند سوخت تا وقتی که این داستان هست ... بله دختره 35 ساله ای که در جایی یا مکانی نیست که بتونه ارتباط با کسی داشته باشه یا وضع زندگیش طوری با شه که نتونه با کسی رابطه داشته باشه یا بعضا ظاهر مناسبی نداشته باشه تو این سن باید خدمتت عرض کنم اگه بخواد بر اساس عرف جامعش ینی خراب شده ای که توش هستیم عمل کنه محکوم به تنهایی هست همونطور که خودم می تون یه دوجین از این آدما رو بت نشون بدم ... ببینید ما از کله جامعه حرف می زنیم وگرنه اون بالای شهره تهرانو اینا که برای خودش یه کشوره دیگس یه قشره جدا از جامعن که اصلا تو جامعه آماری این کشور هیچ هستن و شرایطشون جداس ...

نیما جان بله آدمه مناسب برای تو و بنده از جنسه مخالف با تریپ خودمون هست ولی چیزی که هست بخاطر جامعه ای که داریم و توش انقدر نا امنی و سرانه جرم بالا هست خود منو تو هم دختر بودیم با این وضعیت و حتی فشار خانواده و خیلی مشکلاته دیگه امکان دوست یابی و ارتباط برامون نبود ... ببین ا ینجا کاری که ما می کنیم بحث جامعه شناسی نیست من توصیه می کنم به هر دوستی که تو تاپیک شرکت می کنی هر بحثی رو می کنه جنبه عملی بهش بده و اگه واقعا تجربه عملی از اون داستان نداره یا اینکه می بینه اون امکان به سادگی برای دیگری فراهم نیست پیشنهاد نده عوضش رو چیزی تمرکز کنه که همه با ساده ترین شکله ممکن می تونن بهش برسن ...

نکته بعدی اینه که نیما جان شما یه مرده بالغی و باید از یه مرحله ای به بعد اونی که برات مناسبه رو انتخاب کنی و هر چیزی که می بینی زندگیتو از جنبه عملی و واقعیش دور می کنه مثله فلان قانون اسلامی یا فلان ایده ای که داری دوری کنی ... ما تو کره ماه زندگی نمی کنیم تو همین خیابونا بزرگ می شیم از همینجا زن پیدا می کنیم همینجا هم سرمونو می زاریم زمین می میریم بهتره با قوانین همین خیابونا زندگیتو پیش ببری نه اونی که تو فلان کتاب گفته و نه اونی که ایده آلشه ...

یعنی هر قانون و شیوه ی زندگی ای که یک ملتی بهش پایبند بودند ما هم باید با باستن چشم و گوش همون راه و روش رو ادامه بدیم با اینکه به اشتباه بودنش واقفیم؟این چه نوع منطقیه؟

بله می دونیم اشتباهه سعی هم داریم به اون شکلی که دوس داریم و درسته در بیاد ولی مادامی که چیزی تغییر نمی کنه با کاره یه نفر بهتره یه راهی پیدا کرده جنبه عملی زندگی رو پوشش بده و نیاز های شخصو جواب بده ... من با مردم همین خیابونا تعامل دارم و قوانینی که دارن , بهتره اگه چیزی رو قبول دارم و کسی به چیزشم نیست سعی کنم تا جایی که می تونم روی اصولوم باشم ولی نهایتا زندگی تو جامعه رو هم برای جلوگیری از ترد شدن لحاظ کنم ... امیدوارم توضیحاتم راضی کننده باشه براتون ... :rolleyes:

بله الان راضی کننده شد!
4628.gif
به هر حال این کاریه که ما و امثال ما برای حفظ بقا ! مجبوریم انجام بدیم ولی نباید از تلاش برای تغییر جامعه دست کشید!همین که مثلا درباره ی روشهای درست ارضای این قریضه(ازدواج موقت)توضیح داده بشه کمک میکنه به این مهم و در کنار این باید ضعف و اشکالات روش نهادینه شده ی فعلی مشخص و بازگو بشه.فعلا شب بخیر
127fs4585254.gif

بالا