gilase_tanha202
Registered User
سلام دوستان گل پی تی
با توجه به اینکه فورس خانواده به اینجانب در مورد ازداواج زیاد شده خواستم تاپیک زده شود تا تسکین الام درونی اینجانب شود! نظرات عالیجنابان باعث خوشحالی و مسرت اینجانب خواهد شد!!
در جوامع جهان سومی مانند ایران که هیچگونه ساپورتی از جانب دولت برای رشد نیروی انسانی بالنده وجود ندارد! و خانواده ها با فقر و بدبختی دست و پنجه نرم میکنند! و با خون دل بچه بزرگ میکنن! بدون اینکه اینده ای براشون متصور باشن! تشکیل خانواده و بدتر از ان بچه دار شدن اشتباه محض می باشد البته نظر شخصی بنده می باشد!!
به نظر من نسلی که میخواهد با فقر و بدبختی دست و پنجه نرم کند همان بهتر که با تصمیم یه نفر داوطلبانه منقرض شود!!
منم دقیقاً مشکل شمارو دارم ، دیروز عصر از خواب بیدار شدم تو خواب بیداری بودم باباهه اومده میگه همون دختر فلانی که حرفش رو زدم میخوام واست بگیرم ، اگه دادن که چه بهتر وگرنه که چیز خواصی نمیشه و یه لبخند زد از خونه زد بیرون . منو میگین دهنم باز مونده بود که چی گفت .
با این وضعیت مملکت آدم جرات نمیکنه به ازدواج فکرکنه چه برسه به اینکه واقعاً بخواد بره خواستگاری . خداییش آخه انصافه لوازم جانبی از 5 شنبه تا دیروز 15 - 25% گرون کردن . اصلاً نمیدونیم چه جنسی رو بخریم چی رو بفروشیم ، باز خداروشکر کارمند نیستم .