• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجبار خانواده به ازدواج

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
بی خیال بابا ... یه سری نشستیم دوره هم بعده ان سال حالا دوباره درگیری ها ت*می تخیلی ... حداقل برا یه چیزه درس دوا می خواید بکنید ، بکنید ...
نشستیم دوره هم یکم تبادل فکر و *سو شعر اختلاط کنیم ... دیگه اینکه کی از کی معذرت می خواد و نمی دونم ناهار چی داریمو ... کی به کی فحش دادو اینا رو بزارید کنار ...
اگه وقت می زاری می آی انجمن حداقل جای اینکه مختو به کار بگیری کی فحش داده کی تعریف به وقت خودت احترام بزار یه تولید فکری داشته باش ...
بنده از هر کی شاکی شده معذرت می خوام هر کی هم فحشی داره بیاد تو پی ام بگه خالی بشه ... زد حال نزنید دوره هم سرگرم باشیم یکم ... :(

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان داستان این دوستمون رو بخونید، برای تفریح بد نیست:

اولش میگه هرچه گشتم دختری حاظر نشد با من ازدواج موقت کنه (بخوانید عرضه نداشتم یه دوسته دختر پیدا کنم و سپس عقد موقت شویم)

بعدش میگه صیغه همون زناست شما خودت راضی میشی خواهرت صیغه کنه؟ و بعد میگه تکلیف اون دختر چی میشه بعد از مهلت عقد؟ (یکی نیست بهش بگه تو که طرز فکرت اینجوریه و فکر میکنی صیغه همون زناست پس واسه چی دربه در دنبالش میگشتی؟)

سپس میگه: اسلام فقط تو تئوری قشنگه و در عمل بدرد نمیخوره! (ای بابا تو همین الان میگفتی اسلام گفته زنا بده و گناهه و ... چی شد؟ همش الکی بود؟)

بعدش من بهش گفتم:
شما دختر مورد علاقه رو پیدا کن اون دختر هم اگه ازت خوشش اومد بعدش شما بهش پیشنهاد صیغه بده، اگه قبول نکرد بیا بزن تو سر من!
اینجا که کم آورد گفت: ولی اجازه پدر میخواد اینو چی میگی؟
گفتم: عده ای از علما گفتند اجازه پدر لازم نیست.

میگه: خیلی وقته به طرف مقابلم پیشنهاد صیغه دادم و قبول نکرد گفت بابام مخالفه (شما واسه چی با اون دختر طرف مقابلت خیلی وقته دوست هستی اما اون حاظر نیست با تو رابطه برقرار کنه؟ اون دختر چه دلیلی داره با تو باشه؟ میخوای باهاش ازدواج کنی؟ اگر قصد ازدواج داری چرا دنبال صیغه هستی؟)

میگه: چیزیو که نهادینه نشده پیشنهاد نکن (اخه IQ چیزی که نهادینه نشده رو باید پیشنهاد کنی که نهادینه بشه دیگه!!)

ببخشیدا ولی از حرفات بـــــــــــــوی گـــــند تناقض بلند میشه!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
دوستان داستان این دوستمون رو بخونید، برای تفریح بد نیست:

اولش میگه هرچه گشتم دختری حاظر نشد با من ازدواج موقت کنه (بخوانید عرضه نداشتم یه دوسته دختر پیدا کنم و سپس عقد موقت شویم)

بعدش میگه صیغه همون زناست شما خودت راضی میشی خواهرت صیغه کنه؟ و بعد میگه تکلیف اون دختر چی میشه بعد از مهلت عقد؟ (یکی نیست بهش بگه تو که طرز فکرت اینجوریه و فکر میکنی صیغه همون زناست پس واسه چی دربه در دنبالش میگشتی؟)

سپس میگه: اسلام فقط تو تئوری قشنگه و در عمل بدرد نمیخوره! (ای بابا تو همین الان میگفتی اسلام گفته زنا بده و گناهه و ... چی شد؟ همش الکی بود؟)

بعدش من بهش گفتم:

اینجا که کم آورد گفت: ولی اجازه پدر میخواد اینو چی میگی؟
گفتم: عده ای از علما گفتند اجازه پدر لازم نیست.

میگه: خیلی وقته به طرف مقابلم پیشنهاد صیغه دادم و قبول نکرد گفت بابام مخالفه (شما واسه چی با اون دختر طرف مقابلت خیلی وقته دوست هستی اما اون حاظر نیست با تو رابطه برقرار کنه؟ اون دختر چه دلیلی داره با تو باشه؟ میخوای باهاش ازدواج کنی؟ اگر قصد ازدواج داری چرا دنبال صیغه هستی؟)

میگه: چیزیو که نهادینه نشده پیشنهاد نکن (اخه IQ چیزی که نهادینه نشده رو باید پیشنهاد کنی که نهادینه بشه دیگه!!)

ببخشیدا ولی از حرفات بـــــــــــــوی گـــــند تناقض بلند میشه!!

خیلی خندیدم خدایی :D
یه لایک گنده داری بیا :thumbup:
اولش نوشتی من گفتم کسیو پیدا نکردم واسه عقد موقت بعدشم تو پرانتز میگی پس عرضشو نداشتی
ببین الان 90% کسایی که اینجان عقد موقت نکردن تاحالا از جمله خودت که پیشنهاد میدی اینو!!!!!!
بعد میگی کسی که نتونه صیغه کنه عرضه نداره؟؟!!!:D
خوب باهوش یکم عقلتو به کار بگیر ناسزا میگی حداقل خودتو و بقیه بچه هارو شامل نشه:D
خودزنی نکن لا اقل.
بعدشم میگه آی کیو باید پیشنهاد بدی تا نهادینه بشه :D
آخه کی گفته اینو که خودت راهیو که نرفتیو نمیدونیو فقط با پیشنهاد که حالا بماند اصلا اون چیز درست هست یا نه میشه گسترش داد و نهادینه کرد؟؟؟!!!
بعدشم من گفتم صیغه همون زناست؟؟؟چرا حرفمو کوت نمیکنی و از خودت میبافی؟؟؟!!:D
گفتم خیلی ها معتقدن که همون زناست و بی اخلاقیه واسه همین سمتش نمیرن.من نظر خودمو گفتم؟؟!!!
که اگه یادت باشه گفتی مردم گوسفندن خیلی هارو بذار کنار..به همین زودی یادت رفت؟؟!! :D
من دیگه باهات حرفی ندارم..هم حرفهای من هست هم حرفهای شما...قضاوت با دوستان هستش.
آهان یه چیز دیگه که یادم رفت اینکه میگم من دنبال صیغه بودم بعدا دیدم نشد و اکثریت جامعه به شکل زنا نگاش میکنن بیخیالش شدم و اونوقت که دیدم تیوری اسلام تو این جامعه شکست خورده دارم این حرفو میزنم که اسلام تو عمل جواب نمیده.
من یه زمانی بیشتر از اونیکه فکرشو بکنی دنبال رعایت مذهب و حلال و حروم بودم ولی دیدم جواب نمیده روی برگردوندم...دیدم کسی که ادعای مسلمونیش میشه راضی نیس دخترشو به عنوان عقد موقت به عقد پسر مسلمون دربیاره...این چه دینی که فقط تو تیوری عقد موقت دارن و تو عمل هیچی...اون قضیه هم که گفتم فرض کن خواهرت بخواد ازدواج کنه و...واسه اینه که مردم کشور من راجبه خواهر و ناموس بقیه روشن فکرن ولی واسه ناموس خودشون غیرتی و متعصب..این مثال رو زدم تا درک کنی به همین راحتی که میگی نیس و مثالی بیش نبود.
اسلام اگه جواب میداد وضع مملکت تو این سی و چند سال این نبود...4تا از دستاوردای این دوره رو مثال بزن...4 تا زمینه رو بگو که ایران توش کشور تاپی شده باشه...من اینارو دیدم که از اسلام زده شدم...دوست دوران دبیرستانمو به جرم همکاری با خبرگزاری ایلنا همین چند روز پیش دوباره اومدن تو خونش دستگیر کردن و هنوز هیشکی نمیدنه کجاست..سرچ کن میلاد فدایی اصل تا بفهمی راس میگم..من این چیزارو دیدم که زده شدم وگرنه حلال و حروم واسه من یه زمانی بزرگترین دغدغه بود.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Last edited:

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
آخ جون دعوا :D:D:D:D

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 2

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
ببین الان 90% کسایی که اینجان عقد موقت نکردن تاحالا از جمله خودت که پیشنهاد میدی اینو!!!!!!
من جایی گفتم که عقد موقت نکردم تا حالا؟ تو اینطوری فکر کن که من نکردم اگه اینجوری خوشحالت میکنه.
شما هم بشین تو خونه خودارضایی کن.

بعد میگی کسی که نتونه صیغه کنه عرضه نداره؟؟!!!:D
خوب باهوش یکم عقلتو به کار بگیر ناسزا میگی حداقل خودتو و بقیه بچه هارو شامل نشه:D
نگفتم کسی که نتونه عقد موقت کنه عرضه نداره، شما میگی در به در دنبالش بودم ولی پیدا نکردم. به طرفی که باهاش بودم هم پیشنهاد صیغه دادم گفت بابام اجازه نمیده:lol:
این یعنی تو عرضه نداری
بقیه عرضه دارن ولی شاید دلشون نمیخواد اینکارو بکنن و شاید اصلا به صیغه اعتقاد ندارن و بی بند و باری مطلق رو دوست دارن

بعدشم من گفتم صیغه همون زناست؟؟؟چرا حرفمو کوت نمیکنی و از خودت میبافی؟؟؟!!:D
گفتم خیلی ها معتقدن که همون زناست و بی اخلاقیه واسه همین سمتش نمیرن.من نظر خودمو گفتم؟؟!!!

اگه نظر خودت نبود واسه چی گفتی اصلا؟ مگه نظر اون خیلی ها برات مهمه؟؟ تو کارهای خصوصی خودت هم به نظر دیگران توجه میکنی؟ نظر خدا مهمتره یا نظر مردم؟؟

اینا رو هم جا ننداز که گفتی: شما خودت راضی میشی خواهرت صیغه کنه؟ و بعد میگه تکلیف اون دختر چی میشه بعد از مهلت عقد؟
بعد میگی دنبال صیغه هم هستی
اینا یعنی تناقض و خودزنی! میفهمی؟ بعید میدونم!

هرچه بیشتر پست میزنی حماقت خودتو بیشتر نشون میشدی
شرط میزام یه بچه 16 ساله هستی
از این بیشتر شعر هایی که گفتی رو توجیه نکن که بوی گندش بالا زد.

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان از این به بعد چیزی که نهادینه نشده رو پیشنهاد نکنین، هر وقت نهادینه شد اونوقت پیشنهاد کنید:D

چه بگم به این بنده خدا.:D

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
همین امشب سر خواستگاری رفتن یه قیامتی افتاد که نه:D
هرکاری کردن نرفتم که نرفتم. الانم اعصابم خورده انقدر جروبحث کردیم. خداییش اعصاب نمونده برام:banghead:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اکثریت قریب به اتفاق علما هم اجازه پدر برای عقد موقت دختر باکره رو لازم میدونن بخون:

کدام مراجع اذن پدر را ضروری می دانند؟

آیات عظام امام *****(ره)، شبیری زنجانی، تبریزی و نوری همدانی عقیده دارند اذن پدر در ازدواج موقت لازم است. آیت الله سیستانی هم پیرو همین نظر هستند اما در دختری که متصدی امور زندگی خودش باشد اذن پدر را بنا بر احتیاط واجب لازم می‌دانند نه به فتوا.

آیت الله سیستانی در پاسخ به استفتای یکی از مقدانشان که پرسیده بود: «آیا صحیح است که اگر دختری بالغ باشد از نظر فکری و سنی، می تواند بدون اطلاع پدر صیغه پسری شود که بعد ها قصد ازدواج دارند؟» پاسخ داده اند: «صحّت ندارد و اذن پدر لازم است حتی اگر مستقل در شؤون زندگی باشد بنابر احتیاط واجب در این صورت.» اما در پاسخ به سوال دیگری با این مضمون که «اگر دختر و پسر ندانند که اجازه ی پدر دختر برای عقد موقت لازم است و بعد از جاری شدن عقد متوجه آن موضوع بشوند عقد آنها چه حکمی دارد؟» گفته اند عقد باطل است.

احتیاطا لازم است

اما آیات عظام ***** ای، مکارم شیرازی، اراکی، خوئی، گلپایگانی، فاضل لنکرانی، صافی و وحید خراسانی، علمایی هستند که عقیده دارند در عقد ازدواج موقت بنا براحتیاط واجب اذن پدر لازم است. آیت الله مکارم شیرازی در توضیح المسائل خود در این باره می نویسند: دختری که به حد بلوغ رسیده و رشیده است، یعنی مصلحت خود را تشخیص می دهد چنانچه باکره باشد احتیاط آن است که با اجازه پدر یا جد پدری ازدواج نماید ولی اگر همسر مناسبی برای دختر پیدا شود و پدر مخالفت کند اجازه او شرط نیست، همچنین اگر به پدر یا جد پدری دسترسی نباشد و دختر هم احتیاج به شوهر کردن داشته باشد یا این که دختر قبلاً شوهر کرده باشد که در این دو صورت نیز اجازه پدر و جد در ازدواج جدید لازم نیست.(مساله 2037-) اگر دختر باکره‌ نباشد و بکارتش‌ به‌ وسیله‌ شوهر کردن‌ یا به‌ واسطه‌ وطی‌ به‌ شبهه‌ و یا زنا از بین‌ رفته‌ باشد، اجازه‌ پدر و جد پدری‌ لازم‌ نیست‌.

نظر آیت الله بهجت درباره اذن پدر

به اعتقاد مرحوم آیت الله بهجت، اذن پدر در ازدواج موقت تکلیفاً لازم است و اگر عقد بدون اذن پدر خوانده شود صحیح است، اما چیزی از گناه فرد کم نمی کند. در استفتایی که یکی از مقلدان آیت الله بهجت از ایشان داشتند، سوال شده بود: «یا دختر باکره‏اى را که بالغ و عاقل و رشیده است، بى‏اذن پدر او مى‏توان متعه کرد؟» که پاسخ آیت الله بهجت این طور بود: «بنابر احتیاط، تکلیفا باید از پدر یا جدّ پدرى خود اجازه بگیرد، چون تکوینا مفسده دارد.»

ایشان در پاسخ به استفتای دیگری در رابطه با شرایط ازدواج موقت گفته اند: «باید در ازدواج موقت مهر و مدت معین شود و بنابر احتیاط با اجازه‏ى پدر دختر صیغه‏ى صحیح خوانده شود، و رابطه با نامحرم حرام است.»

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من جایی گفتم که عقد موقت نکردم تا حالا؟ تو اینطوری فکر کن که من نکردم اگه اینجوری خوشحالت میکنه.
شما هم بشین تو خونه خودارضایی کن.

نگفتم کسی که نتونه عقد موقت کنه عرضه نداره، شما میگی در به در دنبالش بودم ولی پیدا نکردم. به طرفی که باهاش بودم هم پیشنهاد صیغه دادم گفت بابام اجازه نمیده:lol:
این یعنی تو عرضه نداری
بقیه عرضه دارن ولی شاید دلشون نمیخواد اینکارو بکنن و شاید اصلا به صیغه اعتقاد ندارن و بی بند و باری مطلق رو دوست دارن

اگه نظر خودت نبود واسه چی گفتی اصلا؟ مگه نظر اون خیلی ها برات مهمه؟؟ تو کارهای خصوصی خودت هم به نظر دیگران توجه میکنی؟ نظر خدا مهمتره یا نظر مردم؟؟

اینا رو هم جا ننداز که گفتی: شما خودت راضی میشی خواهرت صیغه کنه؟ و بعد میگه تکلیف اون دختر چی میشه بعد از مهلت عقد؟
بعد میگی دنبال صیغه هم هستی
اینا یعنی تناقض و خودزنی! میفهمی؟ بعید میدونم!

هرچه بیشتر پست میزنی حماقت خودتو بیشتر نشون میشدی
شرط میزام یه بچه 16 ساله هستی
از این بیشتر شعر هایی که گفتی رو توجیه نکن که بوی گندش بالا زد.

میبینی هرموقع که نمیتونی بحث کنی میری سراغ ناسزا گفتن...رسما داری میگی برو بشین تو خونه خودارضایی کن؟؟!!!!:D
ادب و شعورت منو کشته :lol:
من بچه 16 سالم؟؟؟!!!:D
کافر همه را به کیش خود پندارد...حالا سر چقد شرط میبندی؟:D
میدونی مشکلت اینه که از چیزی که نمیدونی حرف میزنی راجبش قضاوت میکنی..اگه تهرانی بیا یجا بهت ثابت بشه چند سالمه از دیگه ازونجات حرف درنیاری
خوب سرچی شرط میبندی...همه اینجا شاهد.
بعدشم شما هرموقع از بزرگی یا منتقدی یا هرکی نقل قول میکنی منظورت اینه که باهاش موافقی؟؟؟!!!:D
خوب سر چی میبندی شرطو؟؟!!! :D

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
اکثریت قریب به اتفاق علما هم اجازه پدر برای عقد موقت دختر باکره رو لازم میدونن بخون:

کدام مراجع اذن پدر را ضروری می دانند؟

آیات عظام امام *****(ره)، شبیری زنجانی، تبریزی و نوری همدانی عقیده دارند اذن پدر در ازدواج موقت لازم است. آیت الله سیستانی هم پیرو همین نظر هستند اما در دختری که متصدی امور زندگی خودش باشد اذن پدر را بنا بر احتیاط واجب لازم می‌دانند نه به فتوا.

آیت الله سیستانی در پاسخ به استفتای یکی از مقدانشان که پرسیده بود: «آیا صحیح است که اگر دختری بالغ باشد از نظر فکری و سنی، می تواند بدون اطلاع پدر صیغه پسری شود که بعد ها قصد ازدواج دارند؟» پاسخ داده اند: «صحّت ندارد و اذن پدر لازم است حتی اگر مستقل در شؤون زندگی باشد بنابر احتیاط واجب در این صورت.» اما در پاسخ به سوال دیگری با این مضمون که «اگر دختر و پسر ندانند که اجازه ی پدر دختر برای عقد موقت لازم است و بعد از جاری شدن عقد متوجه آن موضوع بشوند عقد آنها چه حکمی دارد؟» گفته اند عقد باطل است.

احتیاطا لازم است

اما آیات عظام ***** ای، مکارم شیرازی، اراکی، خوئی، گلپایگانی، فاضل لنکرانی، صافی و وحید خراسانی، علمایی هستند که عقیده دارند در عقد ازدواج موقت بنا براحتیاط واجب اذن پدر لازم است. آیت الله مکارم شیرازی در توضیح المسائل خود در این باره می نویسند: دختری که به حد بلوغ رسیده و رشیده است، یعنی مصلحت خود را تشخیص می دهد چنانچه باکره باشد احتیاط آن است که با اجازه پدر یا جد پدری ازدواج نماید ولی اگر همسر مناسبی برای دختر پیدا شود و پدر مخالفت کند اجازه او شرط نیست، همچنین اگر به پدر یا جد پدری دسترسی نباشد و دختر هم احتیاج به شوهر کردن داشته باشد یا این که دختر قبلاً شوهر کرده باشد که در این دو صورت نیز اجازه پدر و جد در ازدواج جدید لازم نیست.(مساله 2037-) اگر دختر باکره‌ نباشد و بکارتش‌ به‌ وسیله‌ شوهر کردن‌ یا به‌ واسطه‌ وطی‌ به‌ شبهه‌ و یا زنا از بین‌ رفته‌ باشد، اجازه‌ پدر و جد پدری‌ لازم‌ نیست‌.

نظر آیت الله بهجت درباره اذن پدر

به اعتقاد مرحوم آیت الله بهجت، اذن پدر در ازدواج موقت تکلیفاً لازم است و اگر عقد بدون اذن پدر خوانده شود صحیح است، اما چیزی از گناه فرد کم نمی کند. در استفتایی که یکی از مقلدان آیت الله بهجت از ایشان داشتند، سوال شده بود: «یا دختر باکره‏اى را که بالغ و عاقل و رشیده است، بى‏اذن پدر او مى‏توان متعه کرد؟» که پاسخ آیت الله بهجت این طور بود: «بنابر احتیاط، تکلیفا باید از پدر یا جدّ پدرى خود اجازه بگیرد، چون تکوینا مفسده دارد.»

ایشان در پاسخ به استفتای دیگری در رابطه با شرایط ازدواج موقت گفته اند: «باید در ازدواج موقت مهر و مدت معین شود و بنابر احتیاط با اجازه‏ى پدر دختر صیغه‏ى صحیح خوانده شود، و رابطه با نامحرم حرام است.»

الان هرچي اين &$*£# ها گفتن بايد انجام بديم؟
ببين با کيا شديم هفتادو خورده اي ميليون

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
شما که به اين موارد توجه داريد خوب بود نظر ديگر مراجع را نيز مي اورديد

بعضی دیگر از مراجع محترم تقلید نظیر حضرات آیات عظام جناتی ، روحانی ، شاهرودی ، صادقی تهرانی ، غروی علیاری ، گرامی ، اردبیلی و …اذن پدر را برای دختر رشیده باکره لازم نمی دانند.

حضرت آیت الله العظمی جناتی

اذن پدر در ازدواج دخترى که بگونه کامل مصلحت و مفسده را درک مى‏کند و تحت تأثیر احساسات قرار نمى‏گیرد، شرط نیست و اختیار با خود اوست.

حضرت آیت الله العظمی روحانی

بسمه تعالی؛ چنانچه رشیده باشد , اذن پدر در ازدواج دائم و متعه شرط نیست و رضایت خودش کافی است

حضرت آیت الله العظمی شاهرودی

چنانچه دختر بالغه وعاقله ورشیده باشد وصلاح وخیر وشر خود را تمیز بدهد ، مثلاً بتواند معاملات مهمه را انجام بدهد ، عقد او بدون اذن پدر صحیح است .

حضرت آیت الله العظمی صادقی تهرانی

مساله 629 – هیچ گونه ولایتی از هیچ کس بر دختر رشیده باکره نیست ( اذن پدر لازم نیست )

حضرت آیت الله العظمی غروی علیاری

به نظر ما دختر باکره مطلقا اذن پدر را نمی خواهد.

حضرت آیت الله العظمی گرامی

اذن پدر برای دختر رشیده باکره لازم نیست.

حضرت آیت الله العظمی اردبیلی

(مسأله 2835) اگر دختر باکره‏اى که به حدّ بلوغ رسیده و رشیده است – یعنى مصلحت خود را تشخیص مى‏دهد – بتواند امورات خود را اداره کند و بیم آن که فریب بخورد در میان نباشد، چنانچه بخواهد ازدواج کند، احتیاجى به اجازه پدر یا جدّ پدرى خود ندار

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
میبینی هرموقع که نمیتونی بحث کنی میری سراغ ناسزا گفتن...رسما داری میگی برو بشین تو خونه خودارضایی کن؟؟!!!!:D
ادب و شعورت منو کشته :lol:
من بچه 16 سالم؟؟؟!!!:D
کافر همه را به کیش خود پندارد...حالا سر چقد شرط میبندی؟:D
میدونی مشکلت اینه که از چیزی که نمیدونی حرف میزنی راجبش قضاوت میکنی..اگه تهرانی بیا یجا بهت ثابت بشه چند سالمه از دیگه ازونجات حرف درنیاری
خوب سرچی شرط میبندی...همه اینجا شاهد.
بعدشم شما هرموقع از بزرگی یا منتقدی یا هرکی نقل قول میکنی منظورت اینه که باهاش موافقی؟؟؟!!!:D
خوب سر چی میبندی شرطو؟؟!!! :D

راست میگه دیگه ازدواج موقت که نکردی، دوست دخترم که نداری... قصد ازدواج دائم هم که نداری... پس...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
دوستان از این به بعد چیزی که نهادینه نشده رو پیشنهاد نکنین، هر وقت نهادینه شد اونوقت پیشنهاد کنید:D

چه بگم به این بنده خدا.:D

حرفو نقل قول کن از اونجات درنیار...گفتم چیزی که خودت تجربه نکردیو پیشنهاد نده واسه نهادینه شدن از کجا معلوم درست باشه؟
به این راحتی دروغ میگیو از خودت حرفای منو نقل قول میکنی؟:D
بعد میگی حرفهای من متناقضه؟؟؟:D
بعدشم اینکه میگی از کجا میدونی من صیغه نکردم؟؟!!:D
خوب اگه کرده بودی که میگفتی...بعدش میگه من دوس ندار مسایل شخصیمو بگم..خوب اگه نمیخوای بگیو موضوع رو باز کنیو از تجربیات خودت مثال بزنی چطودی اون کارو به بقیه پیشنهاد میدی؟؟؟؟و میخوای نهادینشم کنی؟؟؟!!!:D
بعد به من میگه تناقض :lol:
عمو مایکلم گفت عملی نیس گوش نمیکنی دیگه چی بگه بهت نمیفهمی که دارم یاسین میخونم..بیخیال من دیگه تو این تاپیک پست نمیدم شما به نهادینه سازیت برس با تجربه های نداشتت :D
موفق باشید.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
راست میگه دیگه ازدواج موقت که نکردی، دوست دخترم که نداری... قصد ازدواج دائم هم که نداری... پس...

من گفتم دوس دختر ندارم؟؟؟!!! :Dچرا نقل قول نمیکنی؟؟؟!!!
تو هم که مثه رفیقت از شیکمت حرف میزنی..
بعدشم کسی که اینارو نداشته باشه حتما باید به گنه بیفته؟؟؟!!!!:D
واقعا که...آبروی هرچی پسره بردی که...کافر همه را به کیش خود پندارد.
موفق باشید دوستان.

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
حرفو نقل قول کن از اونجات درنیار...گفتم چیزی که خودت تجربه نکردیو پیشنهاد نده واسه نهادینه شدن از کجا معلوم درست باشه؟
به این راحتی دروغ میگیو از خودت حرفای منو نقل قول میکنی؟:D
بعد میگی حرفهای من متناقضه؟؟؟:D
بعدشم اینکه میگی از کجا میدونی من صیغه نکردم؟؟!!:D
خوب اگه کرده بودی که میگفتی...بعدش میگه من دوس ندار مسایل شخصیمو بگم..خوب اگه نمیخوای بگیو موضوع رو باز کنیو از تجربیات خودت مثال بزنی چطودی اون کارو به بقیه پیشنهاد میدی؟؟؟؟و میخوای نهادینشم کنی؟؟؟!!!:D
بعد به من میگه تناقض :lol:
عمو مایکلم گفت عملی نیس گوش نمیکنی دیگه چی بگه بهت نمیفهمی که دارم یاسین میخونم..بیخیال من دیگه تو این تاپیک پست نمیدم شما به نهادینه سازیت برس با تجربه های نداشتت :D
موفق باشید.

چرا راست میگه ، عملیه من این کارو کردم. ;)

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
الان هرچي اين &$*£# ها گفتن بايد انجام بديم؟
ببين با کيا شديم هفتادو خورده اي ميليون

همین دیگه میگم اسلام عملی نیس اینا میگن چرا؟؟؟!!!:D
بعدشم من بیشتر نظر علمایی رو آوردم که اکثریت جامعه ازونا پیروی میکنن و اونا رو به قولی اعلمتر و در میان مردم محبوب تر.
نظیر امام *****..**** انقلاب..و بهجت.

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
من گفتم دوس دختر ندارم؟؟؟!!! :Dچرا نقل قول نمیکنی؟؟؟!!!
تو هم که مثه رفیقت از شیکمت حرف میزنی..
بعدشم کسی که اینارو نداشته باشه حتما باید به گنه بیفته؟؟؟!!!!:D
واقعا که...آبروی هرچی پسره بردی که...کافر همه را به کیش خود پندارد.
موفق باشید دوستان.

گفتی به طرف مقابلم گفتم گفت اذن پدر ندارم
برو بابا

بالا