• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجبار خانواده به ازدواج

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
این درسته که آدم نیاز به یک هم صحبت و همنشین داره ، آدم نیاز به محبت داره ، نیاز به کسی داره که در مواقع خاص ازش نگهداری کنه ، همه ی اینا درست. ولی خب به چه قیمتی ؟! کسی که اونقدر توانایی نداره که حتا گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون اونوقت شما توصیه می کنید که بره زن بگیره بعد معجزه میشه همه چی درست میشه ؟!! خب این حرف از اساس نادرست هست . این حرف ها مال قدیم بود و دیگه خیلی وقته تاریخ انقضاشون گذشته. مثل همون صحبت های مسخره ی قدیمی ها که وقتی یک زن و شوهر با هم اختلاف داشتند می گفتند بچه دار بشید همه چیز درست میشه ! و تازه وقتی بچه دار می شدند تازه آغاز مشکلات جدید بود ! در واقع این فقط پاک کردن صورت مسئله هست و بس

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
شك و ترديد برا ازدواج بين پسرهاي جامعه خيلي زياد شده. با اين وضعيت اقتصادي رو به ويران هم تا چن سال ديگه تقريبا غير ممكن ميشه ازدواج. انواع بحرانها داره رو سر اين جامعه خراب ميشه. با اين سرعت كه پيش ميريم بايد منتظر تغييرات ناخواسته و شگرفي تو كشور باشيم....

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
سلام دوستان گل پی تی

با توجه به اینکه فورس خانواده به اینجانب در مورد ازداواج زیاد شده خواستم تاپیک زده شود تا تسکین الام درونی اینجانب شود! نظرات عالیجنابان باعث خوشحالی و مسرت اینجانب خواهد شد!!

در جوامع جهان سومی مانند ایران که هیچگونه ساپورتی از جانب دولت برای رشد نیروی انسانی بالنده وجود ندارد! و خانواده ها با فقر و بدبختی دست و پنجه نرم میکنند! و با خون دل بچه بزرگ میکنن! بدون اینکه اینده ای براشون متصور باشن! تشکیل خانواده و بدتر از ان بچه دار شدن اشتباه محض می باشد البته نظر شخصی بنده می باشد!!

به نظر من نسلی که میخواهد با فقر و بدبختی دست و پنجه نرم کند همان بهتر که با تصمیم یه نفر داوطلبانه منقرض شود!!

اجبار یه جوریه که مادرم میگه من میخوام تو رو پیشه جفتت ببینمت میگم بابا الان شرایط ناجوره یه سر به طلافروشی ها و لوازم خانگی ها بزن من که از صبح تا شب تو یه کار پیمانی با 500 ت مبشه زندگی کرد !!

میگه الان نری سراغش بعدا علاقه کمتر میشه به ازدواج بعدش هم از کجا معلوم الان وضع ایدال ما نباشه شاید بعدا حسرت این روز ها رو بخوری!!
من پس انداز دارم ولی نمی خوام زیر بار مسءولیت برم!! خلاصه تا الان بهونه اوردم!!
اگر دلایلتون برای ازدواج نکردن اینهاست که با توجه به فرهنگ جامعه که ازدواج رو به چشم دادو ستد میبینه تقریبا منطقیه.خانمی رو پیدا کنید که اهل کار باشه و خودش و خودتون با هم کار کنید تا امورات زندگیتون بگذره و هرگز حتی با نبود مشکلات مالی هم به خاطر وضعیت فرهنگی و اجتماعی این جامعه بچه دار نشید!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
نیما جان منظورتو نگرفتم جمله اولت توضیح می تونی بدی بیشتر ...
منظورت از نسبی گرا و مطلق گرا هم بترتیب غیر ایده آل گرا و آیدآل گراس ؟ ...

ببینید در مورد فلسفه رابطه با مونث ..ما از دو بعد میتونیدم وارد ماجرا بشیم.

یک : اینکه آیا حاضریم قبول کنیم که همسر آینده ما که در حال حاضر معلوم نیست کیه!! در حال حاضر .. یعنی در طول دوران قبل از ازدواجش با کسی رابطه داشته باشه؟ در صورتی که جواب مثبت هست. باید ها و نباید هایی که توی این رابطه می بایست رعایت بشه رو کشف کنیم..و توی روابطمون با دوست دخترمون که ممکنه همسر یه فرد دیگه بشه , رعایت کنیم..

دو : بریم هر کاری خواستیم بکنیم. با هرکسی هر رابطه ای که دوست داشتیم برداریم.. با این دیدگاه که "با دختر های یک طبقه اجتماعی دیگه (به اصطلاح مشکل دار )حال و حول میکنیم.. و موقع ازدواج از اون جَوو میایم بیرون و با یک دختر با طبقه اجتماعی بهتر (به اصطلاح نجیب) ازدواج کنیم. "

در دیدگاه اول محور فکر روی اینه که یک فاکتور کلی برای همه پسران پیچیده شه!! یعنی" راه درست و ایده آل " وجود داره!! و باید همه طبق اون عمل کنیم.. (مطلق گرایی)

ولی در دیدگاه دوم.. محور فکر روی بحث سلیقه ای هست!! یعنی هرکس به اختیار و سلیقه خودش میتونه جایگاه اجتماعی خودش رو تعیین کنه.!! شاید اون دختر به اصطلاح "ج نده" دوست داشته که اینطوری زندگی کنه!! پس ما به همسر آینده کسی خیانت نکردیم (چه بسا خیلی هاشون پدر و برادرشون کاملا از وضعیت اونها مطبع هستن)!! حالا اینکه اون میخواد در آینده به همسرش چی بگه با خودشه!! میتونه راستش رو بگه..میتونه دروغ بگه..میتونه هم تا آخر عمر مجرد و ج ن ده باقی بمونه!! (نسبی گرایی یا سلیقه ای)

اتفاقا یه ضرب المثل هم این زمینه ساختم :D : همه به سیرک میرن و به دلقک میخندن!! ولی همه دوست ندارن که پدر یا برادرشون دلقک باشه!! دلقک خودش خواسته که دلقک بشه.. اطرافیانش هم باید این رو بپذیرن!!

حالا در دیگاه عمو مایکل کدوم حالت درسته؟!

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
جالبه.اتفاقا امروز با مادرم بحث کردم اونم تقی به توقی میشه با شدت فحش و دعوا میگه "برو از خونه بیرون، اینجا خونه ماست ،نمیره هم ازدواج کنه ما از شرش راحت شیم."
آخه بگو کی الان میره زن بگیره!
بدبختی ما جوونا رو میبینی!!!!!!
swear1.gif

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
این درسته که آدم نیاز به یک هم صحبت و همنشین داره ، آدم نیاز به محبت داره ، نیاز به کسی داره که در مواقع خاص ازش نگهداری کنه ، همه ی اینا درست. ولی خب به چه قیمتی ؟! کسی که اونقدر توانایی نداره که حتا گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون اونوقت شما توصیه می کنید که بره زن بگیره بعد معجزه میشه همه چی درست میشه ؟!! خب این حرف از اساس نادرست هست . این حرف ها مال قدیم بود و دیگه خیلی وقته تاریخ انقضاشون گذشته. مثل همون صحبت های مسخره ی قدیمی ها که وقتی یک زن و شوهر با هم اختلاف داشتند می گفتند بچه دار بشید همه چیز درست میشه ! و تازه وقتی بچه دار می شدند تازه آغاز مشکلات جدید بود ! در واقع این فقط پاک کردن صورت مسئله هست و بس
.همون زمان هم خیلی ها بودن که تو سرشون میزدن میگفتن این حرفا رو نزنید.ولی کسی گوش نمیداد!!
عمو کافر ..ما تازه داریم به خودمون میام و گر نه خیلی ها همون زمان و حتی 400-500 سال قبلش داشتن با سبک سنگین کردن زندگی میکردن!!
هر قوم و ملتی یک سری بدی ها همیشه نسل به نسل توش میمونه!!
انگلیسی هیچوقت ذات نداشت..
عرب هیچوقت شرف نداشت و نداره..
فرانسه همیشه جامعه ش فرد گرا بوده..
ایرانی هم همیشه عشق گول زدن خودش رو داشته..

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
.همون زمان هم خیلی ها بودن که تو سرشون میزدن میگفتن این حرفا رو نزنید.ولی کسی گوش نمیداد!!
عمو کافر ..ما تازه داریم به خودمون میام و گر نه خیلی ها همون زمان و حتی 400-500 سال قبلش داشتن با سبک سنگین کردن زندگی میکردن!!
هر قوم و ملتی یک سری بدی ها همیشه نسل به نسل توش میمونه!!
انگلیسی هیچوقت ذات نداشت..
عرب هیچوقت شرف نداشت و نداره..

فرانسه همیشه جامعه ش فرد گرا بوده..
ایرانی هم همیشه عشق گول زدن خودش رو داشته..

:|

نیما یه تعریف از ذات و شرف میدی؟

اگر کار نداری که هیچ

اما حتما دنبال یهدختر قانع با چهره تقریبا متوسط رو به خوشگل و رنگ پوست گندمی یا سفید و پدر زن تقریبا متمول و با فرهنگ باش

یه دختر چهره متوسط رو به خوشگل و رنگ پوست گندمی و یا سفید! :blink:
حالا نمیشه دختر کوتاه یا بلند زشت با رنگ پوست سبزه باشه؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
تعریف کتابی خاصی ندارم..همون تعریفی که همه میدونید!!
در مورد ذات انگلیسی.. برید تاریخ بخونید..از هر منبعی!!
در مورد شرف عرب هم.. دارم باشون زندگی میکنم..
در مرود فرد گرایی فرانسه هم شرط میبندم.. کوتاه نیومدی.. و رفتی سرچ کردی ببینی راست میگم یا نه!! :دی
پ ن : من دارم میرم بازار ماوس بخرم..کسی چیزی نمیخواد؟

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
تعریف کتابی خاصی ندارم..همون تعریفی که همه میدونید!!
در مورد ذات انگلیسی.. برید تاریخ بخونید..از هر منبعی!!
در مورد شرف عرب هم.. دارم باشون زندگی میکنم..
در مرود فرد گرایی فرانسه هم شرط میبندم.. کوتاه نیومدی.. و رفتی سرچ کردی ببینی راست میگم یا نه!! :دی
پ ن : من دارم میرم بازار ماوس بخرم..کسی چیزی نمیخواد؟

در مورد فردگرایی فرانسه با تعریفش مشکلی نداشتم، برا همین سوال پیش نیومد برام ولی در مورد ذات و شرف سوال پیش اومد برام که ببینم چی ان که همه دارن جز انگلیسیا و عربا.

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
عمو اول اینکه ما اگه بزرگتر هم باشیم در هر حال کوچیکتیم ! عمو کافر هستم 27 ساله !
rsh2jh6v8p230rthwj5.gif
ولی تجربه که به سن و سال نیست . در این مورد باهات اختلاف نظر دارم . میگی نمیشه آدم تا آخر عمرش مجرد بمونه. چرا که نشه ؟! خیلی ها مجرد موندند و تونستند. دایی هام همه مجرد بودند، پسر عمه هام مجرد هستند و از افراد معروف که خیلی هم دوستش دارم میشه از صادق هدایت نام برد که هیچوقت ازدواج نکرد. میگی اگه آدم ازدواج نکنه زندگی و کار کردن و این حرفا براش بی معنیه .چرا بی معنی باشه ؟! مگه آدم زندگی می کنه برای جفت گیری ؟!! یعنی زیبایی های دیگه ای توی زندگی وجود نداره ؟! این تئوری نیست ، من عملیش رو هم ثابت کردم. گفتم سربازی نمیرم ، نرفتم ! گفتم زن نمی گیرم ، تا الان که نگرفتم و خیلی چیزهای دیگه که اگه بگم دوست ندارم انجامش بدم واقعن انجام نمیدم
کافر جان بنده هم جسارت نکردم شما استاده ما ...
ببین مسائل رو قاطی نکن . هر کی یه مدلی راحته من اگه حرفی زدم در مورده خودم زدم و نوعه آدمی که هستم ... اگه می تونی خیلی کارا رو نکنی و موفق باشی این خیلی هم عالیه ...
در ضمن عزیزه دل بنده نگفتم که شما ازدواج کن بچه هم بنداز همه چی خودش حل می شه . کجای حرف بنده اینو پیداش کردی ؟ ...
من باتوجه به آدمی که هستم گفتم نهایتا من خودم با این طرزه فکر ازدواج می کنم اگه شما با ایده هات راحتی خوب اونکارو بکن ...
خودتم همین الان می بینی که در هیو حاضر جلوت مجرد نشستم و هنوز ازدواج نکردم ...
من از عمومه افراد حرف می زنم و قشر درصد بالای جامعه که عموما دوس داره یکیو به عنوان جفت کنارش داشته باشه ...
من فقط به شما یه چیز می گم . بعضی وقتی آیده ال گرایی یا دسته کم اگه هم ایده آل نباشه ولی برای ما باشه باعث می شه برایند ضرری که از گذشتن از اون قضیه و بی خیال شدنش نصیبت بشه از اونی که می تونی با کیفیت بی خودی داشته باشیش بیشتر باشه . بله درسته که آدم نمی تونه ازدواج کنه و یا حتی با این وضع درس خودشو اداره کنه ولی چیزی که هست من خودم تو زندگی تجربه کردم خیلی چیزا رو خیلی وقتا چون مدل با کیفیتشو نتونسم راه بندازم تو زندگیم مدت ها از خود منعش کردم و زجرشو کشیدم ولی بعد که به کمش راضی شدم و رفتم تویه کار به خودم گفتم پسر تو چقدر ساده لوح بودی که این همه مدت همین لذت کمو از خودت گرفتی ...
من نهایتا برای کسی جز خودم تو این کره خاکی نسخه نمی پیچم حرفی اگه از من در می آد بیانگر دیدگاه و روشی هست که برای خودم انجام می دم اونم به صورته عملی .
امیدوارم 35 سالگیتم همینطور راحت باشی با این مسائل مثله الان .
ببینید در مورد فلسفه رابطه با مونث ..ما از دو بعد میتونیدم وارد ماجرا بشیم.

یک : اینکه آیا حاضریم قبول کنیم که همسر آینده ما که در حال حاضر معلوم نیست کیه!! در حال حاضر .. یعنی در طول دوران قبل از ازدواجش با کسی رابطه داشته باشه؟ در صورتی که جواب مثبت هست. باید ها و نباید هایی که توی این رابطه می بایست رعایت بشه رو کشف کنیم..و توی روابطمون با دوست دخترمون که ممکنه همسر یه فرد دیگه بشه , رعایت کنیم..

دو : بریم هر کاری خواستیم بکنیم. با هرکسی هر رابطه ای که دوست داشتیم برداریم.. با این دیدگاه که "با دختر های یک طبقه اجتماعی دیگه (به اصطلاح مشکل دار )حال و حول میکنیم.. و موقع ازدواج از اون جَوو میایم بیرون و با یک دختر با طبقه اجتماعی بهتر (به اصطلاح نجیب) ازدواج کنیم. "

در دیدگاه اول محور فکر روی اینه که یک فاکتور کلی برای همه پسران پیچیده شه!! یعنی" راه درست و ایده آل " وجود داره!! و باید همه طبق اون عمل کنیم.. (مطلق گرایی)

ولی در دیدگاه دوم.. محور فکر روی بحث سلیقه ای هست!! یعنی هرکس به اختیار و سلیقه خودش میتونه جایگاه اجتماعی خودش رو تعیین کنه.!! شاید اون دختر به اصطلاح "ج نده" دوست داشته که اینطوری زندگی کنه!! پس ما به همسر آینده کسی خیانت نکردیم (چه بسا خیلی هاشون پدر و برادرشون کاملا از وضعیت اونها مطبع هستن)!! حالا اینکه اون میخواد در آینده به همسرش چی بگه با خودشه!! میتونه راستش رو بگه..میتونه دروغ بگه..میتونه هم تا آخر عمر مجرد و ج ن ده باقی بمونه!! (نسبی گرایی یا سلیقه ای)

اتفاقا یه ضرب المثل هم این زمینه ساختم :D : همه به سیرک میرن و به دلقک میخندن!! ولی همه دوست ندارن که پدر یا برادرشون دلقک باشه!! دلقک خودش خواسته که دلقک بشه.. اطرافیانش هم باید این رو بپذیرن!!

حالا در دیگاه عمو مایکل کدوم حالت درسته؟!
ببین ایده کلی من اینه تو زندگی . جسمه مادی ارزشه خاصی برای من نداره . اونی که به جسم ارزش می ده روحو سرشته آدمه . خیلی ببخشید اونی که فک می کنه زن که گرفت اگه طرف رابطه داشته دس خورده شده خیلی ببخشید داره به طرفش مثه یه جنسه مصرفی نیگا می کنه ... خیلی ببخشید رو در باسی با کسی ندارم کله دنیا هم جلوم وایسن ناسزا بگن جلشون وا می سم و جوابشونو می دم ... مطمعن باش اگه یه روز با یه فاحشه و اخلاقو رفتارش حال کردم می گیرمش و اصلانم برا مهم نیس کی چی فک می کنه ... ادم گوسفند که نمی خره یه انسانه دیگه رو می شونه کناره خودش . یه فکره کثیف فقط اینطور فک می کنه که من برم دختره چمو گوش بسته پیدا کنم ولی برم با دختره مردم هر کاری بکنم ... خوده روشی که من الان با دخترا دارم تو زندگیم اینه که هرکسیو به اندازه جنبش باش می رم جلو ... یکیو باش هستی دستتم به زور می گیره وقتی باش را می ری یکی دیگه هم تو بغلته فول تایم ... جفتشون دخترای خوبین هیچ کدومشونم نمی شه گفت به اون یکی برتری دارن . چیزی که به آدما برتری می ده خصوصیات اخلاقیشونه نه چشمو گوش بسته بودنش ... فاحشه رو ما فاحشه کردیم ... منی که چشمو گوش بسته برا خودم می خوام دختر پیدا کنم ولی انقدر کثیفم که می خوام بخاطر لذت خودم لطمه بزنم به یکی دیگه ولی بازم تاکید می کنم انقدر خودخواهم که حتی حاضر نیستم با نتیجه کارم و کسی که به خیاله خودم خرابش کردم باش باشم ...
من بازم این مثالو تکرار می کنم . اینی که ما فاحشه رو بد می دونیم مشکل از کاره ماست ... من بازم این مثالو تکرار می کنم . یه بدنساز حرفه ای و یه فاحشه جفتشون نونه بدنشونو می خورن اون ورزشکار با اسپانسر گرفتن و مسابقات پولشو یکی می ده فاحشه هم مشتری خودشو داره ولی ورزشکار پیشه ما ارزش داره ولی اون کسی که به ما نفع می رسونه رو اینطوری پست بهش نیگا می کنیم ... به نظرم می اد بجای اینکار آدم باید قلبه خودشو پاک کنه از کثافت قبل از اینکه از کثافات و آلودگی های بقیه ایراد بگیره ...
از نظره بنده مرد یا در واقع انسانی واقعی کسی هست که اگه کاری می کنه عاقبته کارشم گردن بگیره ... اگه رفت با زنه با اصطلاح خراب هم خواب شد باید انقد مرام داشته باشه و بدونی آدمی رو که خراب می کنه برا خودش هم حق داره تو زندگی و حاضر باشه با چنین ادمی هم همرا بشه تو زندگی ... سو استفاده کردن و منفعت طلبی شخصی بدون لحاظ کردن وضعیت دیگران فقط کارای آدمای بزدل و ترسوهه نه یه مرده واقعی اینو از من داشته باش نیما جان ... آدمه بزدل و ترسو شایسته یه تفه فقط از نظره من ...
فک کنم متوجه دیدگاه من به داستان و عقایدم شدی ...

Last edited:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
ازدواج نکردن هم اشتباهه ، شما وقتی 30 سال رو رد کردی دیگه دختر 20 ساله نمیتونی بگیری ( هرچقدر هم که موقعیت ات خوب باشه ) مجبوری با کسی ازدواج کنی که یه زندگی رو قبلا تجربه کرده .. ازدواج کردن هم از شانس بد ما در این شرایط با دلار 4 تومانی و با این مخارج یه جور حماقت به نظر میاد .. تنها که هستی هرچیزی میتونی بخوری ، همه جوره میتونی جلوی خرج رو بگیری ولی وقتی کسی وارد زندگی آدم میشه، رفت و آمد زیاد میشه و مجبوری خرج کنی ..

hosein.mahany

Registered User
لایک‌ها
83
یه چیزی میگم دارم از ته قلب میگم
نه باهات دشمنی دارم نه میخوام نصیحت کنم(در حدی نیستم که نصیحت کنم)

اگه میتونی یه خونه نقلی رهن کنی و یه حقوق اندکی در حد 500 داری تو ازدواج شک نکن
اما
سراغ یه دختری برو که
1- نجیب باشه
2- قانع باشه
3- با نداری بسازه(خیلی این نکته مهم هست)
4- با نداری بسازه(چون مهم بود دوباره گفتم:دی)
5- با هم تفاهم داشته بشید
6- زیاد زیبا نباشه(در حد معمولی)،برادر نداشته باشه،پدر پولدار نداشته باشه

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
ممنون.. :blush:
حد و حدود روابط در دیدگاه شما به چه شکله؟
پ ن : شما نسبی گرا هستید یا مطلق گرا؟

با توجه به توضیحاتی که دادی من یک نسبی گرا هستم . مثلن من به کسی که فاحشگی رو به عنوان شغل انتخاب کرده احترام می ذارم . ولی از اون طرف چندان تمایلی ندارم که خواهر خودم هم بیاد وارد این بیزینس بشه ! به نظرم مطلق گرایی در همه ی امور اشتباه هست . حتا همین آزادی و آزادی بیان هم که بالاترین ارزش ها محسوب میشن و مدام شعارش رو میدیم مطلق نیستند، چه برسه به بقیه ی چیزها

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
با توجه به توضیحاتی که دادی من یک نسبی گرا هستم . مثلن من به کسی که فاحشگی رو به عنوان شغل انتخاب کرده احترام می ذارم . ولی از اون طرف چندان تمایلی ندارم که خواهر خودم هم بیاد وارد این بیزینس بشه ! به نظرم مطلق گرایی در همه ی امور اشتباه هست . حتا همین آزادی و آزادی بیان هم که بالاترین ارزش ها محسوب میشن و مدام شعارش رو میدیم مطلق نیستند، چه برسه به بقیه ی چیزها
آقا جان بنده هم منظورم این نیست که خوشم بیاد . به نظرم می آد آدم تا این همه رشته و کار هست و می تونه مهارت کسب کنه اوجه بی استعدادی و یون گشادی هست که مثلا با بدنش کار کنه مثله یه فاحشه ( چه مرد چه زن ) ... صحبت کلی من اینه که دس خورده شدن ( اصطلاح ایرانی ) یا رابطه جنسی پایان کار و زندگی نیست و کسی که با هر کسی رابطه داشته و به تعداد دفعات ، این معنی رو نمی ده که مثله آشغال از جامعه ترد بشه ... اونم یکی مثله بقیه ... بحث اصلا روالش عوض شد ببین به کجا رسید ...
همه این بحثای ما و ترد فاحشه از جام عه و این مسائل از اینجا نشات می گیره که مرد تو زندگی روز مره خیلی ببخشید توی مسائل زیر شیکم تامین نیستن ... اگه مثله آدم و آدم وار این تبه رابطه جنسی و عطشش با وجود آزادی و خیلی روابط آزاد برطرف می شد حتی مکانی مثله فاحشه خونه هم مشتری های خاصه خودشو داشت و ادمای عادیش هم نیاز نداشتن برای ارضا شدن جنسی برن فاحشه خونه ... در کل ببین ما ایرانی جماعت متاسفانه مغزمونو این داستان از کار انداخته و همیشه روی رابطه جنسی به شکل یه چیز ابر کهکشانی و دست نیافتنی فکر می کنیم و چون خیلی دور از دسترس شده به توهم و خیال بافی ازش رسیدیم در صورتی که اگه مسائل حل بود برامون خیلی از مشکلاته همین ازدواج که ناشی از نیاز مبرم جنسی هست برطرف می شد و طرف با خیاله راحت با تکیه به پارامترهای واقعی زندگی فردشو انتخاب می کرد ...
به نظرم می اد اگه می خواند دوستان از تاپیک جواب بگیرند بهتر این ایده آل گرایی ها و بحث های ایده آل گونه رو کنار بزاریم و به دمبال راه حل و چاره واقعی برای جامعه ای که توش هستیم باشیم ...
بنده هم عذر خواهی می کنم از اون دوستی که تاپیک زدن و اینگونه مسیر کلا منحرف شد ...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یه چیزی میگم دارم از ته قلب میگم
نه باهات دشمنی دارم نه میخوام نصیحت کنم(در حدی نیستم که نصیحت کنم)

اگه میتونی یه خونه نقلی رهن کنی و یه حقوق اندکی در حد 500 داری تو ازدواج شک نکن
اما
سراغ یه دختری برو که
1- نجیب باشه
2- قانع باشه
3- با نداری بسازه(خیلی این نکته مهم هست)
4- با نداری بسازه(چون مهم بود دوباره گفتم:دی)
5- با هم تفاهم داشته بشید
6- زیاد زیبا نباشه(در حد معمولی)،برادر نداشته باشه،پدر پولدار نداشته باشه
میشه بگید دقیقا چرا؟

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
ازدواج نکردن هم اشتباهه ، شما وقتی 30 سال رو رد کردی دیگه دختر 20 ساله نمیتونی بگیری ( هرچقدر هم که موقعیت ات خوب باشه )
دیدی داری روی هوا حرف می زنی؟!! اتفاقن همین چند ماه پیش پسر عمه ی 33 ساله ی من یک دختر 20 ساله گرفت ! و جالب اینکه وضعش هم اصلن خوب نبود !!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
ببین ایده کلی من اینه تو زندگی . جسمه مادی ارزشه خاصی برای من نداره . اونی که به جسم ارزش می ده روحو سرشته آدمه . خیلی ببخشید اونی که فک می کنه زن که گرفت اگه طرف رابطه داشته دس خورده شده خیلی ببخشید داره به طرفش مثه یه جنسه مصرفی نیگا می کنه ... خیلی ببخشید رو در باسی با کسی ندارم کله دنیا هم جلوم وایسن ناسزا بگن جلشون وا می سم و جوابشونو می دم ... مطمعن باش اگه یه روز با یه فاحشه و اخلاقو رفتارش حال کردم می گیرمش و اصلانم برا مهم نیس کی چی فک می کنه ... ادم گوسفند که نمی خره یه انسانه دیگه رو می شونه کناره خودش .
صبح بگیر عمو!!
عمو اینایی که شما میگید حالت ایده آل و درست هست.. ولی جامعه اینطور نیست!!!
دوستی ایده آل و درست حسابی توی مغز 99% جامعه تعریف نشده ست!! 99% از همون 1% باقی مانده هم حالت درست رو میدونن ولی بازم همون کار غلط رو انجام میدن!!
فاحشه ای که بخاطر پول تن فروشی کنه بحثش جداست!!
من منظوم اون کسیه که بخاطر تفریح و یا بودن با مرد های مختلف..هر روز تو بقل یکیه!!
چنین انسانی ,در مسائل مربوط به نجابت ..هیچ ارزشی برای خودش و همسر ش قائل نیست!!

یه فکره کثیف فقط اینطور فک می کنه که من برم دختره چمو گوش بسته پیدا کنم ولی برم با دختره مردم هر کاری بکنم .
..
چرا فکر کثیف؟!! وقتی رابطه ی درست و ایده آل توی جامعه وجود نداره...احتمال اینکه اون پسر قبل از من و شما که با ایشون رابطه داشته..فردی درست و حسابی بوده باشه! فقط 1% هه.!!

خوده روشی که من الان با دخترا دارم تو زندگیم اینه که هرکسیو به اندازه جنبش باش می رم جلو ... یکیو باش هستی دستتم به زور می گیره وقتی باش را می ری یکی دیگه هم تو بغلته فول تایم ...
شما انتخاب رو میدی دست طرفتون!! یعنی فقط بستگی به سلیقه فکری طرفتون داره!! پس هیچ فاکتوری مدح نظر خودتون نیست!!

من بازم این مثالو تکرار می کنم . اینی که ما فاحشه رو بد می دونیم مشکل از کاره ماست ... من بازم این مثالو تکرار می کنم . یه بدنساز حرفه ای و یه فاحشه جفتشون نونه بدنشونو می خورن اون ورزشکار با اسپانسر گرفتن و مسابقات پولشو یکی می ده فاحشه هم مشتری خودشو داره ولی ورزشکار پیشه ما ارزش داره ولی اون کسی که به ما نفع می رسونه رو اینطوری پست بهش نیگا می کنیم ... به نظرم می اد بجای اینکار آدم باید قلبه خودشو پاک کنه از کثافت قبل از اینکه از کثافات و آلودگی های بقیه ایراد بگیره ...
در مورد تن فروش که بخاطر فشار مالی این کار رو میکنه..چیزی نگفتم و چیزی ندارم که بگم..!!
اما اگر بازیگران فیلمهای%$#%# یی...بعضی از خانوم های مدل های تبلیغاتی.. خوانندگان و بازیگران هالیوودی بخصوص مونیکا بلوچی هم در محدوده ی گفته های شما باشن. بنده جسارتا مخالفم!!
دلیلش رو از یکی از دوست دختراتون بپرسید!! باهم بشینین پای تلوزیون و رسانه بلاد کفر..سر صحبت رو باش باز کنید.. و ازش بپرسید نظرون در مورد این افراد چیه؟ وقتی یک مرد این تصاویر رو میبینه چه حسی بهشون دست میده!؟؟! (منظورم حس حسادت نیست :دی ) !!
حسی که به شرم و حیا خیلی مرتبطه!!
یادمه چند روی پیش که داشتم فستیوال مدل های برتر رو توی شبکه من و تو میدیدم. یکی از مدل ها گفت : "شخصیت واقعی ما در زندگی واقعی اون چیزی نیست که هنگام مدل بودن از ما می بینید " مضمون حرفش مشخص بود!! پس یه چیزی توی ذهن خودش و مردم دیده که این حرف رو زده!!
پس این حالت (که مرتبط با شرم و حیا هست) ..مربوط به کشور ما نیست و توی همه آدم ها هست!! (چیزی در فطرت آدمی )
پس با یک جمع بندی به این نتیجه میرسیم که کارشون غلط و زشته!! (مدرک= مراجعه به فطرت )

بذره مغزم قاطی کرد از بحث دور شدم!!
:D باید دوباره پست ها رو بخونم! :D

پ ن : لطفا فعلا جواب این سوال رو بده :
تکلیف کسی که فعلا (و یا اصلا ) قصد ازدواج نداشته باشه چیه؟!!
نیاز جنسی چطور باید برطرف بشه؟ (خودم رو نمیگم ..کلی می پرسم!!)
استمنا که بدترین گزینه ست.. رابطه با تن فروش هم اصلا لذتی نداره!! پس تکلیف چیه؟

$^$%^$%^ خودتی!! شاید تو ,توی این زمنیه خیلی راحت تر از من داری زندگی میکنی..ولی من باید حتما برای هر کاریم دلیل داشته باشم.. بفهم چی میگم..!! حالیته؟ ;)

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107

صبح بگیر عمو!!
عمو اینایی که شما میگید حالت ایده آل و درست هست.. ولی جامعه اینطور نیست!!!
دوستی ایده آل و درست حسابی توی مغز 99% جامعه تعریف نشده ست!! 99% از همون 1% باقی مانده هم حالت درست رو میدونن ولی بازم همون کار غلط رو انجام میدن!!
فاحشه ای که بخاطر پول تن فروشی کنه بحثش جداست!!
من منظوم اون کسیه که بخاطر تفریح و یا بودن با مرد های مختلف..هر روز تو بقل یکیه!!
چنین انسانی ,در مسائل مربوط به نجابت ..هیچ ارزشی برای خودش و همسر ش قائل نیست!!

..
چرا فکر کثیف؟!! وقتی رابطه ی درست و ایده آل توی جامعه وجود نداره...احتمال اینکه اون پسر قبل از من و شما که با ایشون رابطه داشته..فردی درست و حسابی بوده باشه! فقط 1% هه.!!

شما انتخاب رو میدی دست طرفتون!! یعنی فقط بستگی به سلیقه فکری طرفتون داره!! پس هیچ فاکتوری مدح نظر خودتون نیست!!

در مورد تن فروش که بخاطر فشار مالی این کار رو میکنه..چیزی نگفتم و چیزی ندارم که بگم..!!
اما اگر بازیگران فیلمهای%$#%# یی...بعضی از خانوم های مدل های تبلیغاتی.. خوانندگان و بازیگران هالیوودی بخصوص مونیکا بلوچی هم در محدوده ی گفته های شما باشن. بنده جسارتا مخالفم!!
دلیلش رو از یکی از دوست دختراتون بپرسید!! باهم بشینین پای تلوزیون و رسانه بلاد کفر..سر صحبت رو باش باز کنید.. و ازش بپرسید نظرون در مورد این افراد چیه؟ وقتی یک مرد این تصاویر رو میبینه چه حسی بهشون دست میده!؟؟! (منظورم حس حسادت نیست :دی ) !!
حسی که به شرم و حیا خیلی مرتبطه!!
یادمه چند روی پیش که داشتم فستیوال مدل های برتر رو توی شبکه من و تو میدیدم. یکی از مدل ها گفت : "شخصیت واقعی ما در زندگی واقعی اون چیزی نیست که هنگام مدل بودن از ما می بینید " مضمون حرفش مشخص بود!! پس یه چیزی توی ذهن خودش و مردم دیده که این حرف رو زده!!
پس این حالت (که مرتبط با شرم و حیا هست) ..مربوط به کشور ما نیست و توی همه آدم ها هست!! (چیزی در فطرت آدمی )
پس با یک جمع بندی به این نتیجه میرسیم که کارشون غلط و زشته!! (مدرک= مراجعه به فطرت )
بذره مغزم قاطی کرد از بحث دور شدم!!
:D باید دوباره پست ها رو بخونم! :D

ببین بحث کردن در مورده داستان بالا بی فایدس ... من نظراته خودمو دارم شما نظراته خودتو . نظرات انسان هم ریشه از همه چیزایی که باعث رشدش شده داره و به سادگی و با چند خط توضیح من قابل تغییر نیست . متاسفانه چون دیدمون مثله هم نیست هر چیزی که من بگم یا برعکس شما بگید تو نظره دیگه به طوره اشتباه تفسیر می شه و توضیح اون یکی هم بی فایدس ... گذشته از این داستان من فقط یه چیزی رو می گم . بنده هر وقت یه کاری رو می خوام بکنم که جنسه مخالف هم می تونه انجامش بده خودم رو جای اون جنس می زارم . اگه بنده نیاز به رابطه جنسی دارم اونم نیاز داره . اگه بنده نیاز به تفریح دارم اونم نیاز داره . انحصاری کردن به جنس فقط عینه خود خواهی هست . کافیه هر وقت برا هر جنسی یه چیزیو انحصاری کردی خودتو جای جنسه مخالف بزاری ببینی تصمیمی که برات گرفته شده حال می ده یا نه ...

$^$%^$%^ خودتی!! شاید تو ,توی این زمنیه خیلی راحت تر از من داری زندگی میکنی..ولی من باید حتما برای هر کاریم دلیل داشته باشم.. بفهم چی میگم..!! حالیته؟ ;)
ببین نیما جان همیشه سعی کن خودت جواباتو پیدا کنی چونکه وضعیت زندگی تو و جایی که هستی و پارامترایی که تو زندگیت دخیله کاملا منحصر به فرد هست تو کره زمین و اگه من صحبتی بکنم فقط نسخه پیچی بی خودی هست ... چیزایی که می پرسی انقدر مشکلات یا سوالات بزرگی هستن که نه تنها بنده بلکه هیچ کسی برات نمی تونه جوابی داشته باشه ... ببین مشکله جنسی تو مملکته ما حل نشدس یه جورایی ... یه چیز جالب در مورده مملکت ما اینه که اگه خواستی یه چیزه ساده رو بدست بیاری باید اولا چندین برابر وقت روش بزاری ثانیا شاید مجبور شی روی خیلی از اصول پا بزاری ... شما برا رابطه جنسی فقط همون آپشنایی رو داری که خودت ذکر کردی ... :rolleyes:
من فقط یه توصیه بت می کنم ... شما تا حا لا هر چی دیدی از بیرونه گود بوده و به عنوانه تماشاچی ... خودت برو تجربه کن ... اصولو قوانینتو بزار کنار بدونه هیچ پیش داوری برو توی کار ببین چطوری می شه بدونه اینکه هیچ فکری بکنی در بارش ... هر آدمی پیشرفتش از انجام تجربیاته جدیده . تا اون روزی که بشینی و فقط تماشاچی باشی فقط یه سری تئوری اثبات نشدس فکرات و همه حرفایی که می شنوی ... ببین شما الان یه سری چیزایی دستو پا گیری برای خودت ایجاد کردی که فک می کنی درسته و نمی خوای خودتو ازش خ لاص کنی فک می کنی مو لا درزه تئوری هات نمی ره ولی مادامی که یه روز نشستی تو خونه و آرومو قرار نداری بدون یه جای کاره همه تئوری هات می لنگه . بر فرضم که تئوری هات ایده های خوبی توش باشه هدف زندگی انسانه اینه که بین خواسته هاش و ارزش هاش بالانس برقرار کنه و حده وسطو بگیره . وگرنه اگه من قرار باشه با اصوله آرمانیم زندگی کنم که هیچ وقت به هیچ جا نمی رسم ... شما نیاز هست که تجربه کنی ... با این تجربیات می تونی بین ایده ها و اصول و چیزایی که برات مهمه و زندگی واقعی که وجود داره تعادل برقرار کنی ... راه دیگه ای هم نیست ... از انجامش تا وقتی فرار کنی به هیچ جا نمی رسی ... ترس و در مقابلش جسارت در انسان دو تا پدیدن که مثله ورزشه بدنسازی که روی عضله کار می کنی باید به درستی باشون برخورد بشه ... شما تا وقتی خونه ای ترست هر روز تقویتو تقویت تر می شه و مادامی که یه حرکته جدید بکنی پلی می شه برای حرکت جسورانه بعدیت . خیلی چیزه واضحی هست . انسان موجوده اجتماعی هست و بازخورد و تجربیات رو از محیط می گیره . من خودم در بهترین حالت اعتماد به نفسو اجتماعی بودنم اگه دو هفته تو خونه بشینم به یک حیوان غیر اجتماعی بدونه اعتماد به نفس تبدیل می شم . اینو تجربه کردم هر روز و می کنم . می خوام بت بگم که برو تجربه کن بجای فک کردن و حرف زدن . از کجا و چجوریشو کسی بت نمی تونه بگه . راه زندگی و تجربیات بدست اوردن سخته و این باعث می شه کاره هر کسی نباشه . ولی کسی که طالبه یاد گرفتن هست مسیر خودش هدایتش می کنه هر چند که براش با رنج باشه و سالیانه سال طول بکشه ...
اون روزی بفهم همه کارات درسته که باعث رضایت کامل درونیت بشه تا اون روز که به درجه کامل رضایت نرسیدی 500 سالتم بود باید هر روز به فکر رفورم و تغییرش باشی تا یه ورژنه جدید تر ازشو که مناسب تره خودته پیدا کنی ... من خودم شخصا با اون روز خیلی فاصله دارم و خودم رنج ها و مشکلاته زیادی دارم به شخصه و نیاز به تجربیاته بیشتری دارم . این مسیر یه جاده ای نیست که همه توش برن و من که جلو ترم همه چیزایی رو که گذروندم رو به تو نشون بدم ( البته اگه جلو تر باشم ) و تو میون بر بزنی جاده هر کسی جداس از بقیه فقط با گرفتن ایده از بقیه می تونه جاده خودشو بهتر بره جلو ...
تو این شهره به این گندگی که سگ صاحبشو نمیشناسه هر کسی صب تا شب یه غلطی می کنه و هر کسی سرشو به یه چیز گرم کرده برو ببین تو این شهر و همه چیزایی که در اختیارت می زاره و همه جاهایی که امکانش برات هست بری و همه ادمایی که باشون می تونی در تماس باشی چه کاری برات می تونن بکنن برا رسیدن به چیزایی که می خوای ...

سعی کن از این به بعده اگه می خوای تاپیکی یا سوالی از دوستان بکنی حالا ما که خودمون کم تجربه تر از دوستانیم و به نوعی بوغیم ( :دی ) این سوالا و همه چیزا رو توی بعده عملی ببری و مثلا بگی آره من فلان کارو دارم انجام می دم یا در شرفه انجامه حالا فلان جاش گیرم ... اون خیلی بهتر از اینه که فقط بشینی و روی یه سری مفاهیم وقتو نیرو بزاری ...

elecit

Registered User
لایک‌ها
11

[/FONT][/FONT][/COLOR]
[/COLOR]

ازدواج موقت راهگشای مشکلات!
الف - دچار ضعف مدیریت غریزه جنسی هستیم

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بالا