• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجبار خانواده به ازدواج

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با تشکر از عمو مایکل عزیز واقعا پستات مفید هستش
فقط عمو جون هر کی دوس داری بینش چهار تا اینتر بزن چشام در اومد بخدا

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
کوش بابا؟؟؟
گشتم نبود نگرد نیس
پیدا کردی سلام منم بهش برسون
تازه خیلیا هم میگن همون زناست که با کلاه شرعی مزین شده.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

سلام داداش شما دنبال چی گشتی نبود؟ الان که بعضی از دخترا دارن مخفیا کار خودشون رو میکنن [نگفتم خیلی از دخترا که به بعضیا بر نخوره]

فرق زنا با ازدواج موقت:

- در ازدواج موقت امکان آمیزش جنسی دسته جمعی نیست ، اما در زنا هر تعداد پسر می توانند با یک دختر آمیزش کنند و بر عکس
- در ازدواج موقت اگر فرزندی متولد شود به عهده پدر است
- در ازدواج موقت پس از پایان زمان مقرر زن و مرد به هم نا محرم می شوند اما در زنا زن و مرد می توانند تا ابد به هم محرم باشند
- در ازدواج موقت مهریه باید پرداخته شود اما در زنا مرد می تواند بدون پرداخت مهریه به کار خود مشغول شود
- در ازدواج موقت در صورتی که نزدیکی صورت بگیرد ، پس از تمام شدن مدت ، زن باید 2 ماه عده نگه دارد و رابطه برقرار نکند ، اما در زنا زن پس از اتمام نزدیکی می تواند با مرد دیگری نزدیکی کند که سبب بی بند و باری جنسی می شود.
- در ازدواج موقت ، صیغه ی عقد بین زن و مرد خوانده می شود ، که نشان دهنده تسلیم بودن آنها در برابر خداوند است
- دختری که در گذشته ازدواج موقت داشته یعنی تسلیم فرمان خداوند بوده ، بعد از ازدواج خیانت نمی کند، اما دختری که قبل از ازدواج زنا کرده بعد از ازدواج امکانش بیشتر هست این کار را انجام دهد
- ازدواج موقت در بعضی از موارد ، زمینه ازدواج دائم می شود ، اما یک مرد کمتر حاضر میشود با زنی که زنا کرده است ، پیمان وفاداری ببندد و بر عکس
- کسی که زنا می کند ، زشتی گناه از چشم او می افتد و نفس او برای پذیرش گناهان و بی بند و باری های بیشتر و خطرناک تر آماده می شود
و ...

تازه خیلیا هم میگن...
هیچ وقت از دهان مردم آیین و اصول خودت رو یاد نگیر:D
مگر اینکه مطمئن بشی طرف کارشناس یا متخصصی یا عالمی هست.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ببین این فرقایی که میگیو همه میدونن..بعدشم برگشتی میگی که خبلی از دخترا مخفیانه همه کار میکنن..این چه ربطی داشت؟؟
من میگم مورد صیغه خیلی کمه...هیشکی پایه نیس اونوقت شما از فوایدش واسه من میگی؟؟ :D
چه ربطی داره؟؟!!
صیغه تو این مملکت فقط یه شعار کلیشه ای هستش و در عرف جامعه از زنا بدتر میدوننش..
اینیم که میگم خیلیا اینجوری میگنو شما هم میگی آدم نباید از عوام الگو بگیره و از این حرفا..ببین 35 سال بلکه بیشتر از همون فقهایی که اون صیغه رو انداختن تو دهن عوامی مث شما،الگو گرفتیم وضع جامعمون این شد.اسلامی خوبه که هیچوقت بهش عمل نشه فقط تو تیوری قشنگه عزیزم وگرنه وضع ما این نبود.
این صیغه هم فقط تیوریش قشنگه نه به اونصورت وجود داره نه کسی قبولش داره وگرنه اگه عملی بود بچه ها تو این فروم دست به **یه راجب این چیزا بحث نمیکردن و این مشکلارو نداشتن.
این صیغه صرفا راهی هستش که بگن اگه نا با اسلام همه درهارو به روی شما داریم میبندیم یه در موهومی و خیالیو که به روتون باز گذاشتیم که از راه مثلا حلال ارضا شینو سمت حرام نرین..که همش دروغی بیش نیس.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
سلام. عمو..
بسیا رممنونم که نتایج تحلیل افکارت رو در اشتراک میذاری!!!
دارم حرف هام رو جمع بندی میکنم.. بعد بنویسم..
خداییش خیلی سخته!! فیکی زا افکار به صورت حفره های تاریک هستن ..
ممکنه یه مقدار دیرتر جواب بدم..
موتور گرافیکی مغزم ضعیفه...
با تشکر..

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
سلام. عمو..
بسیا رممنونم که نتایج تحلیل افکارت رو در اشتراک میذاری!!!
دارم حرف هام رو جمع بندی میکنم.. بعد بنویسم..
خداییش خیلی سخته!! فیکی زا افکار به صورت حفره های تاریک هستن ..
ممکنه یه مقدار دیرتر جواب بدم..
موتور گرافیکی مغزم ضعیفه...
با تشکر..
چاکریم اختیار داری ...
خوبه من از تولید فکری خیلی خوشم می آد ... همینا رو که کلاسه بندی بکنی تو ذهنت دیگه آماده باشه برای رجوع های بعدی ، با مورد مشابه که روبرو شی خوبو راحت تصیمیم می گیری ... این خیلی عالیه و من خیلی خوشحالم که روی مسائلی داری کار می کنی که قبلا تو زندگیت نبود ... این بنده حقیر هم هستم همیشه کمو بیش در خدمت دوستان . عجله نکن اصن ...
قربانت ...

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
ببین این فرقایی که میگیو همه میدونن..بعدشم برگشتی میگی که خبلی از دخترا مخفیانه همه کار میکنن..این چه ربطی داشت؟؟
من میگم مورد صیغه خیلی کمه...هیشکی پایه نیس اونوقت شما از فوایدش واسه من میگی؟؟ :D
چه ربطی داره؟؟!!
صیغه تو این مملکت فقط یه شعار کلیشه ای هستش و در عرف جامعه از زنا بدتر میدوننش..
اینیم که میگم خیلیا اینجوری میگنو شما هم میگی آدم نباید از عوام الگو بگیره و از این حرفا..ببین 35 سال بلکه بیشتر از همون فقهایی که اون صیغه رو انداختن تو دهن عوامی مث شما،الگو گرفتیم وضع جامعمون این شد.اسلامی خوبه که هیچوقت بهش عمل نشه فقط تو تیوری قشنگه عزیزم وگرنه وضع ما این نبود.
این صیغه هم فقط تیوریش قشنگه نه به اونصورت وجود داره نه کسی قبولش داره وگرنه اگه عملی بود بچه ها تو این فروم دست به **یه راجب این چیزا بحث نمیکردن و این مشکلارو نداشتن.
این صیغه صرفا راهی هستش که بگن اگه نا با اسلام همه درهارو به روی شما داریم میبندیم یه در موهومی و خیالیو که به روتون باز گذاشتیم که از راه مثلا حلال ارضا شینو سمت حرام نرین..که همش دروغی بیش نیس.

عزیز من شما نمیتونی پیدا کنی چه ربطی داره به عرف جامعه؟

صیغه هیشکی پایه نیست؟ همونایی که مخفیانه همه کار میکنن همونا پایه هستن دیگه! شما انتظار داری بیان سردر خونشون اعلامیه بزنن که ما پایه صیغه هستیم؟:D

الان خیلی دخترا قبل از ازدواج با چند پسر دوست هستند، من میگم همونا بیان صیغه کنند. (چرا؟ به این دلایل که قبلا گفتم >> http://forum.persiantools.com/t332408-page3.html#post6497301)

صیغه همون رابطه دوستیه فقط کنترل شده اش ( عده داره و احکام و شرایط مختلف و... )

بعدشم

people are sheep

ببخشیدا ولی مردم گوسفندن اولیشون که بره به یه سمتی بقیه گله هم میره به همون سمت حتی اگه اولی بخواد بره تو چاه!!
اگه میخوای زندگی تو جوری تنظیم کنی که به عرف جامعه توجه کنی و همرنگ جماعت بشی خوددانی...

ضما عرف جامعه رو شما از کجا بدست آوردی ؟ از توی نت و خبرگزاری ها و فروم ها؟ که یه مشت چت مغز که از بطن جامعه هیچ اطلاعی ندارن و نصف عمرشون رو تو فیس بوک و پ ن پ و مملکته داریم گذروندن؟
عرف جامعه اصلا اینی که فکر میکنی نیست.

تو همین نت چندین نمونه دیدم که دخترا میگفتن که ازدواج موقت کردن؟ اینا عرف جامعه نیست؟

شما اصلا تعریفت از ازدواج موقت اشتباهه، ازدواج موقت یعنی من یه دختری رو میبینم ازش خوشم میاد و ازش خاستگاری میکنم و موقتا ازدواج.

ولی تعریف شما احتمالا اینه انتظار داری دخترایی که پایه صیغه هستن یونیفورم مخصوص صیغه بپوشن برات و روش بنویسن Open to business و شما بری گلچین کنی آیا وکلیم؟:D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
عزیز من شما نمیتونی پیدا کنی چه ربطی داره به عرف جامعه؟

صیغه هیشکی پایه نیست؟ همونایی که مخفیانه همه کار میکنن همونا پایه هستن دیگه! شما انتظار داری بیان سردر خونشون اعلامیه بزنن که ما پایه صیغه هستیم؟:D

الان خیلی دخترا قبل از ازدواج با چند پسر دوست هستند، من میگم همونا بیان صیغه کنند.

صیغه همون رابطه دوستیه فقط کنترل شده اش ( عده داره و احکام و شرایط مختلف و... )

بعدشم

people are sheep

ببخشیدا ولی مردم گوسفندن اولیشون که بره به یه سمتی بقیه گله هم میره به همون سمت حتی اگه اولی بخواد بره تو چاه!!
اگه میخوای زندگی تو جوری تنظیم کنی که به عرف جامعه توجه کنی و همرنگ جماعت بشی خوددانی...

ضما عرف جامعه رو شما از کجا بدست آوردی ؟ از توی نت و خبرگزاری ها و فروم ها؟ که یه مشت چت مغز که از بطن جامعه هیچ اطلاعی ندارن و نصف عمرشون رو تو فیس بوک و پ ن پ و مملکته داریم گذروندن؟
عرف جامعه اصلا اینی که فکر میکنی نیست.

تو همین نت چندین نمونه دیدم که دخترا میگفتن که ازدواج موقت کردن؟ اینا عرف جامعه نیست؟

شما اصلا تعریفت از ازدواج موقت اشتباهه، ازدواج موقت یعنی من یه دختری رو میبینم ازش خوشم میاد و ازش خاستگاری میکنم و موقتا ازدواج.

ولی تعریف شما احتمالا اینه انتظار داری دخترایی که پایه صیغه هستن یونیفورم مخصوص صیغه بپوشن برات و روش بنویسن Open to business و شما بری گلچین کنی آیا وکلیم؟:D

شما خودت راضی میشی فرضا خواستگار خواهرت آبجیتو صیغه کنه بعد 6 ماه بگه نمیخوام خوشم نیومد؟
بعدشم اینکه میگی صیغه هست و به کرات وجود داره دوستان بیان هرکی تاحالا صیغه کرده همینجا اعلام کنه تا ببینی 10% بچه های همین فروم هم همچین تجربه ای نداشتن تاحالا.خودت داشتی مگه که صیغه صیغه میکنیو از فوایدش میگی؟:D
میگم که فقط یه چیزی شنیدیو بس..حالا تکلیف اون دختری که صیغه میشه و مدت صیغش تموم میشه و رابطش به ازدواج ختم نمیشه چیه اونوقت؟فک میکنی به چشم مطلقه بهش نگه نمیکنن؟؟؟!!!
میگم که فقط حرفه اینا اسلام تو عمل صفره وگرنه وضع ما این نبود
راستی تا یادم نرفته تاپیک بقلیم اینجا معرفی کنم تا ببینی پسرا یکی از دغدغه های فکرشون اینه که طرف با کسی نبوده باشه اونوقت تو میگی صیغه؟خخخخخخ
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=318520

Last edited:

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
شما خودت راضی میشی فرضا خواستگار خواهرت آبجیتو صیغه کنه بعد 6 ماه بگه نمیخوام خوشم نیومد؟
بعدشم اینکه میگی صیغه هست و به کرات وجود داره دوستان بیان هرکی تاحالا صیغه کرده همینجا اعلام کنه تا ببینی 10% بچه های همین فروم هم همچین تجربه ای نداشتن تاحالا.خودت داشتی مگه که صیغه صیغه میکنیو از فوایدش میگی؟:D
میگم که فقط یه چیزی شنیدیو بس..حالا تکلیف اون دختری که صیغه میشه و مدت صیغش تموم میشه و رابطش به ازدواج ختم نمیشه چیه اونوقت؟فک میکنی به چشم مطلقه بهش نگه نمیکنن؟؟؟!!!
راستی تا یادم نرفته تاپیک بقلیم اینجا معرفی کنم تا ببینی پسرا یکی از دغدغه های فکرشون اینه که طرف با کسی نبوده باشه اونوقت تو میگی صیغه؟خخخخخخ

ببین داری لج میکنی و اهل مذاکره نیستی.:D
خواهر من اگه خودش راضی باشه من چیکاره ام؟ همین دخترایی که قبل ازدواج رابطه برقرار میکنند خواهرای ما پسرای ایرانی نیستن؟ مگه اینا میان واسه کارشون از برادرشون اجازه بگیرن؟ صیغه یه مساله خصوصیه.

بعدشم مگه نمیدونی صیغه مدت داره؟ 6 ماه بعدش نمیگن که خوشم نیومد، همون اول مدتش توافق میشه مثلا 6 ماه!!! اینچیزا رو خودتم میدونی ولی میخوای لج بازی و مخالفت کنی، بنابراین این آخرین پست من تو این تاپیکه.

در ضمن من از حریم شخصیم عادت ندارم صحبت کنم، به فرض هم گفتم چه دردی از من و شما دوا میکنه؟
مساله اینجاست که بی بند و باری وجود داره ولی صیغه میاد این بی بند و باری رو مدیریت و اصلاح میکنه
و من خیلی از دختر و پسر ها رو میشناسم که با ازدواج موقت محرم شدن.

پست اول من هم به عنوان راه حل در جواب به نیما بود، شما گفتی صیغه پیدا نمیشه، منم بهت میگم شما دختر مورد علاقه رو پیدا کن اون دختر هم اگه ازت خوشش اومد بعدش شما بهش پیشنهاد صیغه بده، اگه قبول نکرد بیا بزن تو سر من!

خوش باشی.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ببین داری لج میکنی و اهل مذاکره نیستی.:D
خواهر من اگه خودش راضی باشه من چیکاره ام؟ همین دخترایی که قبل ازدواج رابطه برقرار میکنند خواهرای ما پسرای ایرانی نیستن؟ مگه اینا میان واسه کارشون از برادرشون اجازه بگیرن؟ صیغه یه مساله خصوصیه.

بعدشم مگه نمیدونی صیغه مدت داره؟ 6 ماه بعدش نمیگن که خوشم نیومد، همون اول مدتش توافق میشه مثلا 6 ماه!!! اینچیزا رو خودتم میدونی ولی میخوای لج بازی و مخالفت کنی، بنابراین این آخرین پست من تو این تاپیکه.

در ضمن من از حریم شخصیم عادت ندارم صحبت کنم، به فرض هم گفتم چه دردی از من و شما دوا میکنه؟
مساله اینجاست که بی بند و باری وجود داره ولی صیغه میاد این بی بند و باری رو مدیریت و اصلاح میکنه
و من خیلی از دختر و پسر ها رو میشناسم که با ازدواج موقت محرم شدن.

پست اول من هم به عنوان راه حل در جواب به نیما بود، شما گفتی صیغه پیدا نمیشه، منم بهت میگم شما دختر مورد علاقه رو پیدا کن اون دختر هم اگه ازت خوشش اومد بعدش شما بهش پیشنهاد صیغه بده، اگه قبول نکرد بیا بزن تو سر من!

خوش باشی.

نه شما لازم نیس موافقت کنی و کسیم نیستی آره ولی اجازه پدر میخواد اینو چی میگی؟فک میکنی پدرت اجازه بده؟ببین اولین کسی که مخالفه خود دخترست..حرفات خیلی ساده انگارانست متاسفانه.الانم وقتشه بزنم تو سرت چون خیلی وقته به طرف مقابلم پیشنهاد صیغه دادم و قبول نکرد گفت بابام مخالفه :D
ضایع شدی حالا؟پس نمیدونی نگو و الکی واسه بقیه نسخه نپیچ...راهیو که خودت نرفتی هندوز به بقیه توصیه نکت عزیزم.

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
نه شما لازم نیس موافقت کنی و کسیم نیستی آره ولی اجازه پدر میخواد اینو چی میگی؟فک میکنی پدرت اجازه بده؟ببین اولین کسی که مخالفه خود دخترست..حرفات خیلی ساده انگارانست متاسفانه.الانم وقتشه بزنم تو سرت چون خیلی وقته به طرف مقابلم پیشنهاد صیغه دادم و قبول نکرد گفت بابام مخالفه :D
ضایع شدی حالا؟پس نمیدونی نگو و الکی واسه بقیه نسخه نپیچ...راهیو که خودت نرفتی هندوز به بقیه توصیه نکت عزیزم.

البته اجازه پدر فقط برای دختر است و همون هم بین علما اختلاف هست. :lol: تقریبا نصف علما میگن که اجازه پدر لازم نیست.:D
بعدشم من پدرت نیستم که اینجوری صحبت میکنی!

ظاهرا حرف حق بدجور بهت فشار آورده.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
تا زمانیکه پسر و دختر به نیازهای فیزیولوژیک همدیگر احترام نگذارند و بکارت را از پارامترهای ازدواج خارج نکنند هیچگاه ازدواج موقت شایع نخواهد شد!ضمنا به غیر از مسئله فرهنگ بکارت و اذن پدر که از همان فرهنگ بکارت نشات میگیرد افرادی تن به ازدواج موقت(واژه صیغه را استفاده نکنید!)میدهند که حداقل در حد کمی ایمان و التزام عملی به اسلام داشته باشند و الا کسانی که فاقد ایمان هستند هیچ نیاز و خیری در این کار نمیبینند!به همین خاطر زنا در این جامعه جاافتاده تر از ازدواج موقت است.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
مجموعه تکنیک ها و اقدام های شناختن گذشته دختر

پیش نوشت : از کاربر elecit بخاطر بی احترامی ایشون عذر میخوام!1

شما به من بگو تکلیف دختر 35 سال ای که براش خواستگار نمیاد چیه؟! یا دختری که برنامه زندگیش طوریه که بعد ار 35 سالگی میخواد ازدواج کنه!! (مدرک و داشنگاه و .. )
باید تا 35 سالگی فشار رو تحمل کنه؟!!
استارتر تاپیک بقلی هم خودم هستم. اگه دقت کرده باشی , من به عنوان سخت گیر ترین کاربر اون فروم گفتم : "اگه دوستی ایده آل توی ایران وجود داشت..خیلی از حرفام رو پس میگرفتم"
با توجه با اطلاعاتی که تا الان دارم فرهنگش با سرعت خیلی خفیفی توی کشور (بخصوص بالا شهر تهران) داره شروع به رشد میکنه!!
اتفاقا همین الان که دارم همین پست رو مینویسم به یه نکته ای رسیدم!!! :eek: دوست دارم عمو مایکل هم اینو بخونه !! :
برای هر فردی با هر دیدگاه و طبقه ی اجتماعی ..حتما افرادی (جنس مخالف) با توی همون دیدگاه و طبقه اجتماعی وجود دارن!!!

با دو قانون اسلام وحشتناک مشکل دارم :

1- رضایت پدر برای ازدواج یک دختر عاقل و بالغ!!
2- گوش دادن به فرمان پدر و مادر تحت هر شرایطی .. بجز خلاف راه خدا!! (یعنی اگه نتونستی بابات رو قانع کنی : بهت گفت برو فلان رشته.. برو سر فلان کار.. برو فلان دختر رو بگیر. فلان موقع ازدواج کن و .. باید بدون هیچ قید و شرطی اطلاعت کنی!! :| )

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
تا زمانیکه پسر و دختر به نیازهای فیزیولوژیک همدیگر احترام نگذارند و بکارت را از پارامترهای ازدواج خارج نکنند هیچگاه ازدواج موقت شایع نخواهد شد!ضمنا به غیر از مسئله فرهنگ بکارت و اذن پدر که از همان فرهنگ بکارت نشات میگیرد افرادی تن به ازدواج موقت(واژه صیغه را استفاده نکنید!)میدهند که حداقل در حد کمی ایمان و التزام عملی به اسلام داشته باشند و الا کسانی که فاقد ایمان هستند هیچ نیاز و خیری در این کار نمیبینند!به همین خاطر زنا در این جامعه جاافتاده تر از ازدواج موقت است.
پست بسار مفید!!!

پ ن : واژه صیغه هم مثل وازه های "غذا" "نفر" "پارس کردن سگ" مشکل داره؟!!

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
پیش نوشت : از کاربر elecit بخاطر بی احترامی ایشون عذر میخوام!1

شما به من بگو تکلیف دختر 35 سال ای که براش خواستگار نمیاد چیه؟! یا دختری که برنامه زندگیش طوریه که بعد ار 35 سالگی میخواد ازدواج کنه!! (مدرک و داشنگاه و .. )
باید تا 35 سالگی فشار رو تحمل کنه؟!!
استارتر تاپیک بقلی هم خودم هستم. اگه دقت کرده باشی , من به عنوان سخت گیر ترین کاربر اون فروم گفتم : "اگه دوستی ایده آل توی ایران وجود داشت..خیلی از حرفام رو پس میگرفتم"
با توجه با اطلاعاتی که تا الان دارم فرهنگش با سرعت خیلی خفیفی توی کشور (بخصوص بالا شهر تهران) داره شروع به رشد میکنه!!
اتفاقا همین الان که دارم همین پست رو مینویسم به یه نکته ای رسیدم!!! :eek: دوست دارم عمو مایکل هم اینو بخونه !! :
برای هر فردی با هر دیدگاه و طبقه ی اجتماعی ..حتما افرادی (جنس مخالف) با توی همون دیدگاه و طبقه اجتماعی وجود دارن!!!

با دو قانون اسلام وحشتناک مشکل دارم :

1- رضایت پدر برای ازدواج یک دختر عاقل و بالغ!!
2- گوش دادن به فرمان پدر و مادر تحت هر شرایطی .. بجز خلاف راه خدا!! (یعنی اگه نتونستی بابات رو قانع کنی : بهت گفت برو فلان رشته.. برو سر فلان کار.. برو فلان دختر رو بگیر. فلان موقع ازدواج کن و .. باید بدون هیچ قید و شرطی اطلاعت کنی!! :| )
همچین چیزی نیست!تو یه روایت که یادم نیست از کدوم امام یا شاید هم پیغمبر بود نقل شده بود فردی آمد پیش ... و گفت خانواده امم به من اجبار میکنند که به با فلان دختر ازدواج کن ولی من فلان دختر را میخواهم که حضرت فرمود آن دختری که خانواده ات میگویند را ول کن و با آنی که خودنی می خواهی ازدواج کن.در مورد انتخاب رشته و شغل هم همین است! مگر اینکه یه مفسده ای ، گناهی پیش رو باشد که والدین باید موضوع را توضیح دهند تا فرزند مجاب شود.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
پست بسار مفید!!!

پ ن : واژه صیغه هم مثل وازه های "غذا" "نفر" "پارس کردن سگ" مشکل داره؟!!
واژه صیغه یه بار معنایی منفی ای در جامعه ما داره که من توصیه میکنم به جای این واژه اساسا نادرست از واژه ازدواج موقت یا عقد موقت استفاده شود کما اینکه ازدواج دائم هم در اصل عقد دائم است!

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
حالا که بحث معنیِ واژه ها پیش اومد، توصیه میکنم معنی واژه نکاح رو هم سرچ کنید.

elecit

Registered User
لایک‌ها
11

++++++

نیما: خواهش میکنم.

بالا