- نوشتهها
- 2,896
- لایکها
- 2,153
این کارت ها توی اکثر pos ها قابل استفاده نیست و کارت رو نمیخونه بخاطر کلفتی ش!
من که کد معرف ندادم که بخوام دروغ بگممی تونی عکس بفرستی که هم 200 واریز شد و کل پول برداشت کردی؟
آخر کل پول با چی برداشت کردی پایا؟
این دیگه از اون حرفا بوداین کارت ها توی اکثر pos ها قابل استفاده نیست و کارت رو نمیخونه بخاطر کلفتی ش!
نیاز نیست که صبر کنید کارت به دستتون برسه، درخواست صدور کارت اگه میزدید، تمام اطلاعات کارت رو از جمله cvv2 و رمز دوم رو بهتون میدهمن که کد معرف ندادم که بخوام دروغ بگم
بله با پایا انتقال دادم منتها به حسابی که به نام خودم بود تونستم قبلش به حساب دو نفر دیگه امتحان کردم نشد
بعد بانک گردشگری داره میگه جایزه میدم حتما میده سایت ایردراپ و قطره ای و چمیدونم چرت و پرت نیست که بگی اسکمه و سند برداشت و این چیزا
مشاهده پیوست 1301937
طبیعتا یه تعدادی هم ضرر میکنهاینجوری که ضرر میکنه هم پول را واریز کنه طرف حسابش را میبنده
نیاز نیست که صبر کنید کارت به دستتون برسه، درخواست صدور کارت اگه میزدید، تمام اطلاعات کارت رو از جمله cvv2 و رمز دوم رو بهتون میداد
دقیقا صدور کارت رو که بزنید بعد از وارد کردن کدپستی و ادرس همه اطلاعات رو نمایش میدهدرخواست دادم کجا میزنه؟
این نظرو ندارماین کارت ها توی اکثر pos ها قابل استفاده نیست و کارت رو نمیخونه بخاطر کلفتی ش!
عکس سلفیبرای احراز هویت ویدیو سلفی عکس سلفی میخواد؟
تو قسمت پیام ها میاد براتوندرخواست دادم کجا میزنه؟
سلام. اره متاسفانه چون اوایل کارشه انگار ظرفیتش پایینه. گاها اینطوری میشه.چه اپلیکیشن بدی
پر از باگ و خطا
از صبح دارم سعی می کنم حساب باز کنم همش خطا خطا خطا
سلام. قطعی موقته دیگه، شما هم عصر امتحان کنین احتمال زیاد اوکی میشهسرویس ثبت احوال موقتا در دسترس نمی باشد!
برای من که این خطا رو میزنه
از دیروز این خطا رو میدهسلام. قطعی موقته دیگه، شما هم عصر امتحان کنین احتمال زیاد اوکی میشه
برای یکی از دوستان دیروز عصر زدیم که مشکلی نداشت، حقیقتش نمیدونم چه مشکلی ممکنه باشهاز دیروز این خطا رو میده
احتمال زیاد از نت بودهاز دیروز این خطا رو میده