خدایی آدم کف میکنه !!! این رنگا از چی ناشی میشه ؟!؟!؟!به نقل از Annapaquin :مرسي.
آخريه خيلي خوشگله
نمي دونماین رنگا از چی ناشی میشه ؟!؟!؟!
به نقل از meli :کامل ترین تصویر از کهکشان مارپیچی
تصویر مقابل بزرگترن و مفصل ترین تصویری محسوب می شود که هابل طی این سالها از کهکشان بزرگ مارپیچی تهیه کرده است .
این تصویر تلفیقی از 51 تصویر تهیه شده توسط هابل بعلاوه ی داده های بدست آمده از پایگاه های زمینی می باشد . این صفحه ی غول آسای مارپیچی 170000 سال نوری قطر دارد که تقریبا دو برابر کهکشان ما می باشد . این کهکشان میزبان کمتر از یک تریلیون ستاره است که حدود 100 بیلیون از این ستاره ها دما و سنی مشابه خورشید ما دارد . بازو های مارپیچ این کهکشان سراسر پوشیده از مناطق وسیع تشکیل ستاره ها، سحابی هایی با ابر های هیدروژن مولکولی بزرگ می باشد و لبه های آن ، خارج از بازوهای مارپیچی از ستاره های جوان ، داغ و تازه متولد شده پر شده است .
مهمترین تصاویری که با این تصویر جدید ترکیب شده است تصویر هایی است که هابل در مارس 1994 ، سپتامبر 1994 ، ژون 1999 ، نوامبر 2002 و ژانویه 2003 از این کهکشان تهیه کرده است .
تصویر بزرگ تر
ملي خودت اينو نوشتي؟زهره یا ناهید دومین سیاره منظومه شمسی می باشد. این سیاره پس از مریخ نزدیکترین سیاره به زمین است .
به نقل از antivirus :ببین هر سحابی تشکیل شده از گاز های مختلف که به خاطر نوری که از ستاره های اطرافش میگیره رنگی میشه و ما میتونیم ببینیمش حالا تو زمین هم گاز های مختلف رنگ های مختلف میشن و هر عنصری یه طیف خطی داره که (بر اثر بر انگیختگی الکترون ) یه سری طول موج خاص رو تابش میکنه خب اگه همین حالت رخ بده هر گازی به خاطر نوری که میگیره یه رنگ خاص میشه البته این مسئله باید در مورد عکس های طبیعی باشه فکر میکنم عکس های تو از این دست عکس ها باشن
ولی خب یه سری عکس هام هست که صرفا رنگی میشن یعنی از چند تا فیلتر رد میشن تا بهتر بشه مطالعه کرد عکس رو
مثل عکس سحابی دمبل کوچک صفحه قبل من
البته این چیزیه که من فکر میکنم کسی چیز جدیدی کامل تری داره بگه رسما خواهش میشود
زهره از درخشانترين جرم آسماني است كه الهه زيبايي يا «ونوس» نام گرفته است، دومين سياره نزديك به خورشيد است، از نظر اندازه خيلي به زمين شباهت دارد و به خواهر زمين معروف است.
اين سياره به خورشيد نزديك بوده و در حول و حوش خورشيد قبل و بعد از طلوع و غروب آفتاب مشاهده ميشود. فاصلة اين سياره بطور متوسط 5/10 ميليون كيلومتر از خورشيد است.
به علت نزديكي اين سياره به خورشيد روزها درجه حرارت به شدت بالا ميرود ولي در شب هنگام از حرارت آن چندان كاسته نميشود.
اين سياره در حاليكه هر 225 روز يك بار به گرد خورشيد ميچرخد، هر 243 روز يك مرتبه به دور خورشيد چرخش دارد و از اين رو در ميان سيارات حالت استثنايي دارد.
از درون تلسكوپهاي قوي و يا بررسي تصاوير فضايي از سياره ناهيد، جو غليظي را در اطراف آن مشاهده ميكنيم يعني برخلاف سياره عطارد، اين كره را گازهاي غليظ گازكربنيك، ازت و گاز اسيدسولفوريك احاطه كرده است. به همين علت نميتوان چهره واقعي اين سياره را مشاهده نمود و ارتفاعات وناهمواريهاي آن را دريافت.
هرچه از بالاي جو سياره به اعماق آن و به سطح سياره نزديك شويم به درجه حرارت و فشار افزوده ميشود.
صبح هنگام در زماني كه اين سياره در بالادست خورشيد قرار داشته باشد بسيار به ما نزديك بوده و هلالي شكل است و در زماني كه بعد از غروب آفتاب در آسمان ظاهر شود از ما دورتر بوده، بخش وسيعي از قرص سياره مشخص است چون كمكم به پشت خورشيد رفته و از ما فاصله ميگيرد.
اين سياره نخستين بار به وسيله گاليله رصد شده و او هلالهاي گوناگون اين سياره را مشاهده نموده است.
امروزه با دوربينهاي قوي و هلال سياره زهره و قوس باريك نسبتاً روشني كه محيط اين سياره را منور و مشخص ميكند قابل رؤيت است.
دورصدهاي متوالي چرخش ابرهاي اطراف سياره كه به سرعت در حال گردش هستند قابل درك است، مدت زمان چرخش ابرها حول سياره حدود 4 روز محاسبه شده است.