به نقل از Mashaheer :
محمد جان يه پيشنهاد دارم كه براي بهتر شدن اين تاپيك سعي كنيد پستهايي كه بي ربط و جنبه تشريفات داره رو پاك كنيد از اين تاپيك.
حق با شماست مشاهير جان.
اما حالا اين چند موردي كه فعلا ديده ميشه بگذرم بهتره.
دوستان عزيز همراه با نظراتتون نسبت به پست يك صحبتي مطالبي چيزي بيان كنيد كه اين تاپيك با پستهاي بي خود و الكي پر نشه. براي مثال دو تا پست مختلف براي چيزهاي مختلف نزنيد يك پست بهتره.
متشكرم مشاهير. چون معمولا شعار فروم هم اينه اول تذكر بعد پاك كردن بد نبود تذكري بديم.
به نقل از mehrdad1355 :
خوب الان چه مدلهای از کارت گراف تو ایرانه؟؟؟ کی این کارتها حدودند وارد بازار ایران میشن؟؟؟
مهرداد عزيز همان طور كه مي داني آواژنگ يكي از فعال ترين نمايدگي ها در زمينه ي كارت گرافيك هست. يعني معمولا چون نماينده ي گيگابايته و گيگابايت چيپها را هم به موقع توليد مي كنه بهترين و شايد اولين جا آواژنگه
براي همين اگه شما علاقه داري بدوني چه مدلهايي وارد ايران شده با چه قيمتي سري به اين سايت بزن
www.lamerdsystem.com
كه لامرد سيستم يكي از نمايندگيهاي اصلي آواژنگه و همراه با قيمت مدلهاي جديد بازار را داره.
به نقل از ali206speed :
من تو بازار دوم 3 رو ديدم پشتش نوشته بود كه Geforce 3 و ATI 8500 اين بازي رو ساپورت ميكنه . حالا ببينم من كه Geforce f mx 440 دارم در اصل بايد اين بازي رو بياره ديگه ولي يه مشكل Radeon 8500 خيلي قوي تر از Mx 440 هست ولي اونا 8500 رو با Geforce 3 يكسان حساب كردن
علي جان يك سري از كارتهاي Geforce 3 از Geforce 4 بهتر هست!
سري Ti سري Gefroce 3 از MX هاي Geforce 4 بهتره. همان طور كه Ti4600 از FX5200 كه مربوط به سري بعد هست بهتره. براي همين در شرايطي تحت Geforce 3 هم اجرا ميشه.
راستي pay جان چه خوب شد كه سري 6600 عرضه بشه. چون هميشه بعد از آمدن 6800 فكر كردم Nviia توي اين سري نمي خواد فكري بكنه؟ چه قدر قيمتها زود ميان پايين كه با 200 دلار ميشه كارتي قوي تر تهيه كرد.
در ضمن هميشه اين سوال در ذهنم بوده كه PCI Express به طور كامل چه ويژگيهاي بهتري داره كه اين چنين روش تاكيد مي كنن؟ چنان كه سري X600 XT فعلا از بورد AGP استفاده نمي كنه. شنيدم فعلا برتري چندان زيادي نسبت به AGP نشان نداده.
به سايت گيگابايت كه سر زده بودم در آخرين سري ماردبرد مخصوص AMD بردي زده كه هم Athlno 64 هم Athlno 64 FX تحتش اجرا ميشه! و اين بهترين حالبته براي يك مادربرد در حالي كه هنوز از PCI EXpress استفاده نكرده! كلا در يك نگاه سطحي ديدم كه مادبردهاي AMD هنوز مجهز به PCI Express نشده اند.
به هر حال كسي كه الان ميخواد سيستم بخره به نظرم بد نيست صبر كنه تا مادبردهاي گيگا با PCI Express براي AMD بيان كه شايد در آينده ي نزديك برد AGP فراموش بشه.
در ضمن Pay جان هنوز مطرح نشده كه 512 مگابايت براي چه كارتهايي خواهد بود؟ براي سري 6600 نخواهد بود؟
پيشرفت كارتهاي گرافيك در چند سال اخير فوق العاده شده!