• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]مورينيو وجهه رئال مادريد را خراب کرد[/h]
[h=2]هافبک سابق آتلتيکو مادريد با انتقاد از شرايط حاکم بر ليگ اسپانيا مي‌گويد ژوزه مورينيو در سه فصل حضور در رئال مادريد نه تنها کمکي به اين تيم نکرد، بلکه وجهه رئال مادريد را نيز خراب کرد.[/h]
00944031.jpg

ژوزه مورينيو در سه فصل حضور خود در رئال مادريد نتوانسته به هدف اصلي خود که فتح ليگ قهرمانان اروپا بود دست يابد.

ژوزه مانوئل خورادو، هافبک آتلتيکو مادريد در گفت‌وگو با روزنامه‌ AS اسپانيا با انتقاد از ژوزه مورينيو، گفت: اين مربي پرتغالي در زمان حضورش در رئال مادريد نه تنها به هدف اصلي خود، لا دسيما (کسب دهمين ليگ قهرمانان اروپا) دست نيافت، بلکه وجهه رئال مادريد را نيز در فوتبال اروپا خراب کرد. او در رئال مادريد برخورد بدي با بازيکنان بزرگ نظير ايکر کاسياس و گوتي داشت. نمي‌فهمم که منظور او از اين کارها چه بود. بازيکنان بزرگ نمي‌توانند بدون داشتن ذهنيت از سوي سرمربي خودشان بازي کنند. بازيکنان جوان در حالي مي‌توانند موفق شوند تا بتوانند در کنار بازيکنان با تجربه تيم قرار گيرند و کم‌کم به ترکيب ثابت تيم خود برسند.

هافبک 27 ساله سابق آتلتيکو مادريد که اکنون در ليگ روسيه بازي مي‌کند در ادامه با انتقاد از شرايط ليگ اسپانيا، گفت: ليگ اسپانيا رقابت ميان دو تيم است. در هيچ کجاي دنيا چنين چيزي را نمي‌بينيد. درست است که در آلمان، بايرن‌ مونيخ از همه تيم‌ها يک سر و گردن بالاتر است، اما سلطه رئال مادريد و بارسلونا در ليگ اسپانيا در هيچ کجاي دنيا ديده نمي‌شود. اين باعث ضعف ليگ اسپانيا در اين چند ساله شده است. ليگ اسپانيا در چند سال گذشته خيلي بهتر بود اما اکنون رئال و بارسا آنقدر قوي هستند که ديگر تيم‌ها انگيزه‌اي براي بازي‌هاي خود ندارند، زيرا همه مي دانند که شانس پيروزي برابر آنها را ندارند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]ورون باز هم به فوتبال برگشت[/h]
[h=2]کاپيتان سابق آرژانتيني يک بار ديگر از بازنشستگي برگشت تا يک فصل ديگر، استوديانس را در ليگ آرژانتين همراهي کند.[/h]
00012731.jpg

خوآن سباستين ورون، هافبک سابق 38 ساله تيم ملي آرژانتين که پيش از اين خداحافظي از فوتبالش را اعلام کرده بود، بار ديگر به فوتبال برگشت و اعلام کرد که يک فصل ديگر با استوديانس بازي خواهد کرد.

او که اکنون مشاور فني تيم استوديانس است و فصل گذشته مدير فني اين تيم بود، با امضاي قراردادي يک ساله به عنوان بازيکن استوديانس را همراهي خواهد کرد.

ورون در گفت‌وگو با راديو "دل پلاتا" درباره بازگشتش به فوتبال، گفت: فکر نمي‌کنم مثل سال 2009 که فاتح ليبرتادورس شديم، آماده باشم. اما بايد اين را اعلام کنم که مثل همان سال انگيزه دارم، شايد حتي بيشتر.

هافبک سابق لاتزيو و منچستر يونايتد که مدت‌هاست از مچ پا رنج مي‌برد، سال گذشته پس از نمايش ضعيف با تيمش از فوتبال خداحافظي کرد.

ورون قبل از جام جهاني آفريقاي جنوبي از تيم ملي آرژانتين خداحافظي کرده بود، اما ديگو مارادونا در تصميمي عجيب او را به تيم ملي آرژانتين فرا خواند تا هافبک کهنه‌کار آرژانتيني فرصت بازي در جام جهاني را داشته باشد.

ورون 38 ساله طي 73 بازي ملي براي آلبي سلسته 9 بار گل زد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]روبينيو با ميلان تمديد کرد[/h]
[h=2]مهاجم برزيلي ميلان قراردادش را با اين تيم تا سال 2016 تمديد کرد و به شايعات حضورش در سانتوس پايان داد.[/h]
00035664.jpg

مهاجم برزيلي که از مدت‌ها پيش در تيررس باشگاه سانتوس برزيل قرار داشت در نهايت قراردادش را با ميلان تا سال 2016 تمديد کرد.

به نقل ازايسنا، مهاجم سابق رئال مادريد و منچسترسيتي پس از تمديد قراردادش با ميلان تا سال 2016 اعلام کرد از بازي در ميلان خوشحال است و همين مهم‌ترين دليل او براي ماندن در جمع روسونري‌ها بوده است.

باشگاه ميلان نيز در سايت شخصي خود به طور رسمي اعلام کرد که روبينيو که قراردادش با ميلاني‌ها تا سال 2014 اعتبار داشت، طي تصميمي دو طرفه براي ماندن قراردادش را تا سال 2016 با اين باشگاه تمديد کرد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]الخليفي: مسي را به پاريس مي‌آوريم[/h]
[h=2]مالک پاري سن ژرمن اعلام کرد اگر بارسلونا بازهم به دنبال سيلوا است ما هم ستاره اين تيم را با مبلغي گزاف به پاريس خواهيم برد.[/h]
00036532.jpg

بارسلونا مدتي است که به شدت به دنبال امضاي قرارداد با تياگو سيلوا، مدافع برزيلي پاري سن ژرمن است. آنها از راه‌هاي مختلف علاقه خود به اين مدافع را نشان داده‌اند ولي در پاسخ، سران تيم فرانسوي بارها اعلام کردند که وي را به هيچ وجه به تيم ديگري واگذار نخواهند کرد.

به نقل از فارس، ناصر الخليفي، مالک پاري سن ژرمن که از اين شرايط به تنگ آمده است در گفت‌وگو با اکتو اسپورت چاپ فرانسه گفت: اگر سران بارسلونا باز هم به ابراز علاقه خود براي جذب تياگو سيلوا ادامه دهند، آنگاه ما هم ليونل مسي را به 250 ميليون يورو به عضويت تيم خودمان در مي‌آوريم!

الخليفي چندي پيش نيز اعلام کرده بود پاري سن ژرمن به دنبال امضاي قرارداد با چند بازيکن از بارسلونا است.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]تاتنهام دستمزد بِيل را دو برابر مي‌کند[/h]
[h=2]سران باشگاه تاتنهام براي جلوگيري از رفتن هافبک تيم‌شان به منچستريونايتد قصد دارند دستمزد او را دو برابر کنند.[/h]
00942684.jpg

مدتي است که خبرهاي ابراز علاقه منچستريونايتد به گرت بيل به بيرون درز کرده است. سران تاتنهام مي‌خواهند دستمزد وي را دو برابر کرده تا از اين انتقال جلوگيري کنند.

به نقل از فارس، پيش اين نيز رئال مادريد بارها اعلام کرده بود دوست دارد بيل را به ترکيب تيمش اضافه کند ولي تاکنون اين اتفاق رخ نداده است.

پس از آنکه رئالي‌ها نتوانستند نيمار را به سانتياگو برنابئو ببرند تا مهاجم تيم ملي فوتبال برزيل سر از بارسلونا درآورد، فلورنتينو پرس ديگر نمي‌خواهد شاهد حضور بيل در تيم ديگري باشد. آوردن او به رئال و قراردادنش در کنار کريستيانو رونالدو مي‌تواند خط حمله‌اي رويايي، پر قدرت و سرعتي را تشکيل دهد.

بيل که جايزه بهترين بازيکن حرفه‌اي فصل گذشته ليگ برتر انگليس را نيز از آن خود کرده بود نيز چندين بار از علاقه خود براي ترک کردن وايت هارت لين سخن به ميان آورده بود ولي دنيل لوي، مدير تاتنهام تاکنون تن به فروش وي نداده است.

گفته مي‌شود لوي قرار است با رساندن دستمزد دريافتي بيل به 150 هزار پوند در هفته از رفتن او به ساير تيم‌ها جلوگيري کند.

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
[h=1]جولین درکسلر: گزینه مناسبی برای دورتموند هستم[/h]

پس از خروج ماریو گوتزه از تیم بروسیا دورتموند به مقصد بایرن مونیخ، نایب قهرمان لیگ قهرمانان اروپا خواهان جذب جولین درکسلر می باشد. درکسلر نیز که مصر است به هیچ وجه قصد پیوستن به تیم یورگن کلوپ را ندارد، اما معتقد است که می تواند در این تیم موفق باشد. او به Sport 1 گفت: "در شرایط کاملا ورزشی، من گزینه مناسبی برای تیم دورتموند می باشم. فکر نمی کنم اینکه دورتموند قیمت مرا جویا شده باشد، توهین آمیز باشد. ما نیز وقتی فلیپه سانتانا را از دورتموند به خدمت گرفتیم، کار متفاوتی انجام ندادیم. اما من می توانم اطمینان دهم که برای بروسیا دورتموند بازی نخواهم کرد." درکسلر در فصل نقل و انتقالات پیشنهاد پیوستن به چلسی را رد کرد، اما گفت در آینده به لیگ برتر یا لالیگا خواهد پیوست. او ادامه داد: "من پیشنهاد قابل توجهی را رد کردم، اما من همچنان زندگی خود را می گذرانم. کدام پسر رویای بازی در تیم هایی مانند رئال مادرید، بارسلونا، چلسی یا منچستر یونایتد را ندارد؟"

• Like
Reactions: rms

f.totti

Registered User
لایک‌ها
55
[h=1]یوونتوس با 65 میلیون یورو بالاتر از بایرن مونیخ و بروسیا دورتموند پردرآمدترین باشگاه لیگ قهرمانان اروپا[/h]
8ea3f63b3138fae915fcc94e3f05efc20f9066ca.jpg

گزارش ها حاکی از این است که یوونتوس با وجود حذف توسط بایرن مونیخ در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، 65.3 میلیون یورو به دست آورده است. گفته می شود سود بایرن مونیخ قهرمان این رقابت ها 55 میلیون یورو و سود تیم های بروسیا دورتموند و میلان به ترتیب 54.2 میلیون یورو و 51.4 میلیون یورو بوده است. رئال مادرید 48.4 میلیون یورو، بارسلونا 45.5 میلیون یورو، پاریسن ژرمن 44.7 میلیون یورو، منچستریونایتد 35.6 میلیون یورو و آرسنال 31.4 میلیون یورو از حضور در این رقابت ها به دست آورده اند. این مبالغ حاصل از جوایزی است که یوفا پرداخت کرده است، اما بخش عمده آن مبالغی است که از حق پخش تلویزیونی به باشگاه ها رسیده است. یوونتوس و میلان با توجه به اینکه لیگ ایتالیا تنها دو نماینده در فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا داشت، مزایایی نصیبشان شده است. شبکه های Sky Italia و Mediaset قراردادهای سنگینی برای پخش لیگ قهرمانان اروپا امضا کرده اند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]بلان: ابراهيموويچ از PSG‌ نمي‌رود[/h]
[h=2]سرمربي جديد قهرمان فصل گذشته لوشامپيونه با تاکيد بر نيازش به يک زوج هجومي طراز اول در ترکيب اصلي تيم، اعلام کرد با فروش ستاره سوئدي خط حمله پاريسي‌ها مخالف است.[/h]
00939286.jpg

به دنبال انتقال ادينسون کاواني، مهاجم اروگوئه‌اي ناپولي با قراردادي 60 ميليون يورويي به پاري‌سن‌ژرمن، اخباري منتشر شد مبني بر اينکه زلاتان ابراهيموويچ تمايلي براي ماندن در پارک دو پرنس ندارد اما لوران بلان تاکيد کرد با فروش اين مهاجم سوئدي موافق نيست و خود اين بازيکن نيز تمايلي به رفتن ندارد.

به گزارش تسنيم،بلان گفت: با زلاتان زياد حرف زده‌ام و بايد بگويم دليلي ندارد او فصل آينده بازيکن PSG‌ نباشد. او براي تيم ما بازيکن مهمي است و اين را با بازي‌هايي که فصل گذشته انجام داد ثابت کرد. مي‌خواهم او فصل آينده هم يکي از اعضاي تيم ما باشد.

بلان در ادامه در پاسخ به اين سوال که به نظر او آيا ايبرا و کاواني مي‌توانند همکاري مسالمت‌آميزي در خط حمله بارسلونا داشته باشند يا خير تصريح کرد: براي فصل آينده يکسري برنامه‌هاي تاکتيکي در نظر گرفته‌ام و فکر مي‌کنم کاواني و ابراهيموويچ مي‌توانند مکمل يکديگر باشند. بازيکنان بزرگ از پس مشکلات برمي‌آيند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]ماروتا:کار يووه در بازار نقل و انتقالات تمام نشده[/h]
[h=2]مديرورزشي يوونتوس با ابراز رضايت از خريدهاي تابستاني اين تيم اعلام کرد کار بانوي پير در بازار نقل و انتقالات تمام نشده و اين تيم همچنان به دنبال فرصتي ديگر براي جذب بازيکنان جديد است.[/h]
00033505.jpg

با وجود خريد بازيکناني همچون کارلوس توز، فرناندو يورنته و آنجلو اوگبونا با هزينه‌اي معادل 25 ميليون يورو، يوونتوس باز هم قصد خريد بازيکن دارد. جوزپه ماروتا در اين خصوص به خبرنگاران ايتاليايي گفت: خريد‌هاي اخير متناسب با نياز تيم و قابل قبول بوده‌اند. براي تشکيل تيم بسيار قدرتمند ما خيلي زود کارمان را شروع کرديم.

به گزارش تسنيم،ماروتا ادامه داد: با توجه به زيرساخت‌هاي قدرتمندي که در تيم وجود دارد و اينکه در تيم‌مان بازيکناني داريم که 2 فصل پياپي قهرمان ليگ شدند، بايد از وضعيت تيم راضي باشيم هرچند اين بدان معنا نيست که کار ما در بازار نقل و انتقالات تمام شده و به دنبال فرصت‌هاي ديگري نيستيم.

مديرورزشي بيانکونري تصريح کرد: با ورود چنين بازيکنان بزرگي به تيم، مسلما رقابت در ميان بازيکنان بالا مي‌گيرد که اين رقابت تاثير مثبتي بر عملکرد تيم در فصل طولاني پيش رو خواهد داشت.

ماروتا با ابراز اميدواري نسبت به اينکه سرمايه‌گذاري سران باشگاه براي تقويت تيم به يوونتوس علاوه بر فتح جام‌هاي داخلي، فرصت کسب افتخارات اروپايي را هم بدهد، تاکيد کرد: هدف ما براي فصل آينده اين است که از عنوان قهرماني‌مان در سري A دفاع و نسبت به فصل گذشته در رقابت‌هاي اروپايي پيشروي کنيم، هرچند با توجه به خريد‌هايي که ساير رقباي اروپايي‌مان انجام داده‌اند مي‌دانيم که کار سختي براي محقق کردن اين هدف داريم.

يوونتوس فصل گذشته تا مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا صعود کرد اما در اين مرحله با قبول 2 شکست در هر 2 بازي رفت و برگشت برابر بايرن مونيخ از گردونه رقابت‌ها کنار رفت.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]روبن: فکر نمي‌کنم گوآرديولا من را نخواهد[/h]
[h=2]مهاجم هلندي بايرن‌ معتقد است که پپ گوآرديولا از او در پروسه جديد خود استفاده خواهد کرد.[/h]
00943041.gif

با انتخاب پپ گوآرديولا به عنوان سرمربي جديد بايرن‌مونيخ اين گمان به وجود آمد که روبن، قرمزپوشان مونيخ را ترک کند؛ چرا که سبک بازي او به انديشه‌هاي گوآرديولا نمي‌خورد اما اين مهاجم هلندي در آليانس‌آره‌نا ماند.

به گزارش ايسنا،روبن معتقد است که پپ گوآرديولا در پروسه جديد خود از او استفاده خواهد کرد: فکر نمي‌کنم که گوآرديولا من را از بايرن‌ مونيخ کنار بگذارد. احساس مي‌کنم که جزو نفرات اصلي بايرن‌ در فصل جديد هستم.

روبن درباره خريدهاي جديد بايرن‌ مونيخ گفت: از جذب گوتسه و تياگو آلکانترا خوشحالم. بايرن‌مونيخ با اين بازيکنان قوي‌تر مي‌شود. از حضور در بايرن‌مونيخ خوشحالم و مي‌خواهم همچنان در اين تيم بازي کنم.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]10 گزينه مدنظر بارسلونا براي جانشيني ويلانووا[/h]
[h=2]رسانه‌هاي اسپانيا فهرستي از کانديدا‌هاي مورد نظر سران بارسلونا براي گرفتن جاي سرمربي بيمار کاتالان‌ها که از آبي‌واناري‌ها جدا شده، منتشر کرده‌اند.[/h]
00945252.jpg

به نقل از روزنامه اسپورت کاتالونيا، ساندرو روسل رئيس باشگاه بارسلونا و آندوني سوبي ‌سارتا، مدير ورزشي کاتالان‌ها فهرستي 10 نفره از گزينه‌هايي که مي‌توانند جاي تيتو ويلانووا را بگيرند، تهيه کرده‌اند. شب گذشته روسل در يک کنفرانس خبري اعلام کرد که ويلانووا براي تکميل دوره درمان بيماري خود، از سمت سرمربيگري بارسلونا کناره‌گيري کرده است.

به گزارش تسنيم،اکنون روزنامه اسپورت نام گزينه‌هايي که سران بارسلونا براي پرکردن خلاء ويلانووا در نظر گرفته را منتشر کرده است که در آن از خوان فرانسسک فرر، دستيار تازه وارد ويلانووا به عنوان محتمل‌ترين گزينه جهت هدايت کاتالان‌ها در فصل آينده نام برده شده است.

اسپورت با اعلام اينکه آسان‌ترين گزينه براي کاتالان‌ها اعتماد کردن به اعضاي فعلي کادر فني تيم است، از کساني همچون يوپ هاينکس، سرمربي فصل گذشته بايرن مونيخ که با اين تيم سه‌گانه قهرماني در آلمان و اروپا را به دست آورد، مارچلو بيلسا، سرمربي پيشين اتلتيک بيلبائو و حتي فرانک ريکارد، سرمربي پيشين بارسلونا که پس از اخراج از تيم ملي عربستان بيکار مانده، نام برده است. اين در حالي است که يوپ هاينکس ماه گذشته اعلام کرد تصميمش براي بازنشستگي جدي است و قصد ادامه دادن به دوران مربيگري خود را ندارد.

از ديگر مربياني که نشريه اسپورت ادعا کرده نام‌شان در فهرست 10 نفره روسل قرار گرفته، مي‌توان به خراردو مارتينو، سرمربي فصل گذشته تيم نيوولز اولدبويز آرژانتين که اين تيم را به مرحله نيمه نهايي جام ليبرتادورس رساند، لوئيز گارسيا، ستاره و مربي پيشين تيم B بارسلونا که 2 فصل پيش هدايت رم را بر عهده گرفت و پس از يک فصل اخراج شد و ارنستو والورده سرمربي فصل گذشته والنسيا نام برد.

در همين حال از آندره ويلاس بواس، سرمربي پرتغالي تاتنهام، ميشل لادروپ سرمربي تيم سوانزي انگليس، فرانک دي‌بوئر، سرمربي آژاکس که از سال 2010 تا کنون هدايت اين تيم هلندي را بر عهده داشته و 3 فصل پياپي سرخپوشان را قهرمان ليگ هلند کرده و همچنين يوئيس کاره‌راس، سرمربي تيم دسته دومي سابادي کاتالونيا به عنوان گزينه‌هاي هدايت بارسلونا ياد مي‌شود.

گمانه‌زني رسانه‌هاي اسپانيايي در شرايطي است که ساندرو روسل، در کنفرانس مطبوعاتي شب گذشته خود اعلام کرد نام سرمربي جديد تيم طي چند روز آينده اعلام خواهد شد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]لقب پدرخوانده پس از فرگوسن برازنده کيست؟[/h]
[h=2]پس از بازنشستگي الکس فرگوسن به نظر مي‌رسد لقب پدرخوانده ليگ برتر انگليس بايد به مربي ديگري برسد.[/h]
00942275.jpg

سر الکس فرگوسن پس از 27 سال حضور روي نيمکت داغ منچستريونايتد در پايان فصل گذشته از دنياي مربيگري کناره گيري کرد تا به دوران باشکوه حضور خود در فوتبال پايان دهد.

به گزارش فارس،او با حضوري طولاني مدت در منچستريونايتد به نوعي به پدرخوانده فوتبال باشگاهي در انگليس تبديل شده بود. اکنون که او از فوتبال کنار رفته به نظر مي‌رسد اين لقب بايد به شخص ديگري برسد.

ژوزه مورينيو که چندي پيش و پس از توافق با سران چلسي بار ديگر هدايت اين تيم را به دست گرفت در اين خصوص اظهار نظر کرده است.

«مي‌خواهم پدرخوانده فوتبال انگليس شوم. تغيير بزرگي که در ليگ انگليس رخ داده که به ما مربي‌ها برمي‌گردد اين است که رييس ما ديگر در فوتبال حضور ندارد. کسي بود که همه به او احترام مي‌گذاشتند. قابل ستايش و به مانند پدر تمامي مربيان ليگ بود. او اکنون رفته و به نظر من بزرگ‌ترين تغيير در ليگ جزيره است.»

مورينيو در ادامه افزود: اکنون من يکي از کساني هستم که زمان بيشتري در فوتبال دارم. تنها کسي هستم که تمامي جام‌ها در انگليس را فتح کرده‌ام و قهرمان ليگ قهرمانان شده‌ام. مسئوليت بيشتري روي شانه‌هايم احساس مي‌کنم و مي‌توانم تجربه‌هاي بسيار بيشتري در زمينه فوتبالي داشته باشم.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]پيروزي منچستر مقابل ستارگان ليگ استراليا[/h]
[h=2]منچستريونايتد در دومين ديدار دوستانه در اردوي پيش فصل خود با حساب پنج بر يک به برتري دست يافت.[/h]
00038171.jpg

منچستريونايتد که در اردوي پيش فصل خود در استراليا به سر مي‌برد، در ديدار با منتخب ستاره‌هاي اين ليگ به برتري پنج بر يک دست يافت.

به گزارش فارس، در اين ديدار يسه لينگارد 11 و 55، دني ولبک 34 و 70 و رابين فان پرسي 87 براي يونايتدها گلزني کردند. تنها گل تيم حريف را نيز بريشا در دقيقه 52 وارد دروازه شياطين سرخ کرد.

ترکيب منچستريونايتد در اين ديدار به شرح زير است:

آندرس ليندگارد، رافائل، ريو فرديناند (مايکل کين 45)، فيل جونز، پاتريس اورا (فابيو 76)، ويلفرد زاها، مايکل کريک (اندرسون 71)، تام کلورلي، يسه لينگارد، رايان گيگز (رابين فان‌پرسي 62)، دني ولبک (يانوزاج 71)

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]بلاتر: از درگيري در برزيل نمي ترسم[/h]
[h=2]سپ بلاتر رييس فيفا گفت :از درگيري در برزيل در حين رقابتهاي جام جهاني نمي ترسم.[/h]
00016430.jpg

سپ بلاتر رييس اتحاديه جهاني فوتبال در رابطه با تکرار تظاهرات و درگيري در حين رقابتهاي جام جهاني در برزيل گفت: اگر قرار باشد تمامي آن اتفاقاتي که در حين مسابقات جام کنفدراسيونها رخ داد در جام جهاني هم تکرار شود بطور حتم فيفا وارد مذاکره و بحث جدي خواهد شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، شايد هم ما در انتخاب اين کشور به عنوان ميزبان رقابتهاي جام جهاني اشتباه کرديم ولي من اطمينان دارم که شرايط مثل قبل نبوده و همه چيز به خوبي پيش رفته و فيفا در اين رابطه هم قدرتمند پيش خواهد رفت، هرچند که از درگيري ترس و واهمه نداشته و توانايي برخورد با مشکلات را داريم.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]خرسندي آنجلوتي از همکاري با زيدان[/h]
[h=2]کارلو آنجلوتي روز شنبه در اولين کنفرانس خبري خود به عنوان مربي تيم فوتبال رئال مادريد از همکاري با زيدان ابراز خرسندي کرد.[/h]
00939287.jpg

وي با اشاره به رابطه خود با زين الدين زيدان اسطوره فوتبال فرانسه که به عنوان دستيارش در اين تيم مشغول به کار است تصريح کرد :«وي بسيار با انگيزه است و علاقه زيادي به يادگيري دارد. فکر مي کنم حضور وي بسيار موثر باشد زيرا رابطه بسيار خوبي با بازيکنان دارد و بازيکنان از وي حرف شنوي دارند. زيدان به بهتر شدن تيم بسيار کمک خواهد کرد.»

اين مربي ايتاليايي همچنين در مورد قرارداد کريستيانو رونالدو نيز خاطر نشان کرد :« صحبت در اين مورد جزء کارهاي من نيست با اين حال فکر نمي کنم مشکلي در مورد تمديد قرارداد اين بازيکن وجود داشته باشد. وي در تمرينات رفتار بسيار خوبي دارد. همه مي دانند رونالدو يک بازيکن حرفه اي و يک گلزن بزرگ است. براي باشگاه مهم است که بازيکني در اين سطح ،‌اخلاق حرفه اي نيز داشته باشد.»

مربي فصل گذشته تيم فوتبال پاري سن ژرمن فرانسه همچنين خاطر نشان کرد :«کاکا فصل آينده عملکرد بهتري خواهد داشت. وي تمرينات را به خوبي آغاز کرده است و انگيزه بسيار خوبي براي فصل جديد دارد.»

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]مورينيو: حالا من پدرخوانده ليگ‌برتر هستم[/h]
[h=2]ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، معتقد است که با بازنشستگي فرگوسن، اکنون مي توان عنوان پدر خوانده ليگ برتر را به او دارد.[/h]
00945234.jpg

زماني که مورينيو در سال 2004 به چلسي رفت، در ليگ برتر مربياني مانند استيو مک لارن، استيو بروس، مارک هيوز و برايان رابسون کار مي کردند که همگي از شاگردان و کمک هاي فرگوسن بودند.

اما او اکنون در اين رقابت ها بايد با مربياني مانند برندان راجرز، استيو کلارک و آندره ويلاس بواس روبرو شود که زماني زير نظر خودش کار مي کردند.

آقاي خاص به خبرنگاران گفت:" من در حال تبديل شدن به پدر خوانده هستم. فرگي که همه او را به چشم پدر مي ديدند و به او احترام مي گذاشتند و تحسينش مي کردند، از ليگ برتر رفته و براي من هم شرايط تغيير کرده است.

با رفتن او، حالا من به يکي از باتجربه ترين مربيان ليگ برتر تبديل شده ام. من تنها مربي اي هستم که در ليگ قهرمانان به موفقيت رسيده و همه جام هاي جزيره را نيز فتح کرده است. به همين دليل شايد کمي مسئوليتم بيشتر باشد. شايد بايد از همه نظر الگويي براي بقيه باشم."

او همچنين در مورد فرناندو تورس گفت:" من کيفيت بالاي او را مي شناسم. اينکه تلاش مي کند تا بهترين بازي ها را براي تيم به نمايش بگذارد. او يک تمام کننده است و وقتي بهترين عملکرد را دارد که بتواند در فضاها حرکت کند.

وقتي مدافع حريف خيلي نزديک او باشد، تورس دچار مشکل مي شود. او وقتي که فضا داشته باشد، بهتر کار مي کند؛ نسبت به وقتي که توپ را در اختيار داشته باشد. وقتي چلسي با اين فلسفه بازي کند، او مي تواند به اوج برگردد.

وقتي در مقابل تيمي بازي کنيم که او فضاي حرکتي کمي داشته باشد، به مشکل مي خورد."

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]روزنامه‌ سان رقم فروش سوآرس را فاش کرد[/h]
[h=2]روزنامه‌ "سان" رقم فروش مهاجم اروگوئه‌اي ليورپول را 55 ميليون پوند اعلام کرد.[/h]
00943769.gif

باشگاه آرسنال از مشتريان جدي خريد لوئيس سوآرس به شمار مي‌آيد و حاضر است براي جذب اين مهاجم اروگوئه‌اي 40 ميليون پوند پرداخت کند.

به گزارش ايسنا،روزنامه‌ "سان" نوشت، ليورپول حاضر است با 55 ميليون پوند مهاجمش را به توپچي‌ها بفروشد.

رئال‌مادريد از ديگر تيم‌هايي است که به دنبال جذب سوآرس اروگوئه‌اي است. به نوشته سان پيشنهاد 40 ميليون پوندي آرسنال به لوئيس سوآرس سران رئال‌ را به تکاپوي بيشتر براي جذب اين مهاجم اروگوئه‌اي مي‌اندازد.

برندان راجرز، سرمربي ليورپول در واکنش به ابراز علاقه آرسنال به جذب سوآرس گفت: بر اين باورم که قيمت سوآرس بيشتر از کاواني است. اجباري براي فروش او نداريم. مي‌خواهيم تيم خود را با قدرت بيشتري راهي رقابت‌هاي فصل جديد کنيم و به همين خاطر به او احتياج داريم.

بالا