• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]کاناوارو: به مربيگري در فوتبال خواهم پرداخت[/h]
[h=2]فابيو کاناوارو کاپيتان اسبق تيم ملي فوتبال ايتاليا گفت: آينده من در مربيگري خلاصه مي شود.[/h]
00938408.jpg

فابيو کاناوارو کاپيتان اسبق تيم ملي فوتبال ايتاليا گفت: من هنوز يک سال ديگر با تيم عربي دبي قرار داد دارم و تصميم گرفته ام تا طي اين مدت وارد کادر فني اين تيم شده و کارم را به عنوان مربي در دنياي فوتبال از سر بگيرم کار خود را در عرصه مربيگري از همين تيم بطور رسمي آغاز کرده و اعلام مي کنم که آينده ام در مربيگري خلاصه شده و من مي خواهم در اين عرصه به صورت کاملا حرفه اي حرکت کرده و قدرتم را بکار گيرم فعاليت در اين تيم به عنوان کمک مربي اتفاق خوبي براي من بود و شخصا براي کسب تجربه تمام توان و قدرت خود را بکار خواهم گرفت.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]مارتينو سرمربي بارسلونا شد[/h]
[h=2]تاتا مارتينو با امضاي قراردادي سه ساله هدايت تيم فوتبال بارسلونا را در دست گرفت.[/h]
00014789.jpg

مطابق انتظار و بر اساس گزارش روزنامه‌هاي اسپانيايي، مارتينوي آرژانتيني که به عنوان اصلي‌ترين گزينه‌ي هدايت کاتالان‌ها به شمار مي‌رفت با امضاي قراردادي سه ساله مرد اول نيوکمپ خواهدبود.

به گزارش ايسنا، به اين ترتيب اين مربي آرژانتيني که پيش از اين مورد حمايت مسي قرار گرفته بود، جانشيني ويلانووا مي شود که به دليل پيگيري کارهاي مربوط به سرطان از سمت خود کناره گيري کرده بود.

الويو پائولوروسو و خورخه پائوتاسو، دستياران تاتا در بارسلونا خواهندبود.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]ريچاردز قصد دارد در منچستر سيتي بماند[/h]
[h=2]ميکا ريچاردز مدافع انگليسي قصد دارد در تيم فوتبال منچستر سيتي بماند اما هشدار داد بايد به طور مرتب در ترکيب تيم حضور داشته باشد.[/h]
00030314.jpg

شايعاتي در خصوص احتمال جدايي اين بازيکن 25 ساله از تيم فوتبال منچستر سيتي منتشر شده بود و اين در حالي است که وي فقط دو سال ديگر با اين تيم قرارداد دارد.

ريچاردز روز دوشنبه به پايگاه اينترنتي باشگاه منچستر سيتي گفت :« فصل گذشته به علت آسيب ديدگي ها، فصلي ناراحت کننده بود. من در رقابت هاي المپيک از ناحيه مچ پا دچار مشکل شدم و سپس زردپي پايم پاره شد ».

وي افزود :« مسئله اصلي بازي کردن است. من مي دانم که تعداد زيادي بازي وجود دارد و انتظار ندارم که در هر بازي به ميدان بروم اما در فصلي که ما عنوان قهرماني را به دست آورديم، من و پابلو زابالتا به خوبي به طور گردشي در بازي ها حضور داشيم و اگر بتوانيم اين فصل نيز اين گونه عمل کنيم بسيار خوشحال خواهم شد ».

گزارش هايي در خصوص تمايل باشگاه اينترميلان ايتاليا براي به خدمت گرفتن ريچاردز منتشر شده است.

با اين حال، ريچاردز گفت :« منچسترسيتي باشگاه من است و هيچ گاه بازي کردن در جايي ديگر را مد نظر قرار نداده ام».

وي افزود :« تصور مي کنم گمانه زني ها به اين علت وجود داشته است که من دو سال ديگر از قراردادم باقي مانده است و پابلو زابالتا فصلي عالي را پشت سر گذاشت ».

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]تر‌زگه به نيوويل اولد بويز آرژانتين پيوست[/h]
[h=2]ديويد تر‌زگه، مهاجم فرانسوي روز دوشنبه به تيم نيولز اولد بويز Newell apostrophe s Old Boys آرژانتين پيوست.[/h]
00037581.jpg

گيلرمو لورنته، رئيس اين باشگاه لوزاريو از امضاي قرارداد يک ساله با ترزگه، مهاجم سابق تيم ملي فرانسه خبر داد.

ترزگه گفت:‌ « من به تيمي آمدم که در آرژانتين همه آن را تحسين مي کنند. اين تيم قهرمان آرژانتين است. من در آمادگي کامل هستم و مي خواهم در ليگ آتي و جام ليبرتادورس قهرمان شوم .»

او افزود: « امروز، روز خاصي براي من است. نيوولز يک ماه پيش زماني که ريور ( پلاته ) از من خواست بروم به من پيشنهاد داد و اين تنها پيشنهاد جدي من بود .»

ترزگه، قهرمان جام جهاني 1998 به هم تيمي هاي سابق خود، گابريل هاينزه مدافع آرژانتيني سابق پاري سن ژرمن و ماکسي رودريگز هافبک اتليتکو مادريد پيوست.

اين بازيکن 35 ساله فصل گذشته در ريور پلاته حضور داشت اما رامون دياز مربي اين تيم آخر ژوئن جدايي او را خواستار شد.

او بعد از بازگشت به آرژانتين در ژانويه 2012 در 38 بازي 17 گل براي ريور پلاته به ثمر رساند.

او به ويژه سال گذشته نقش مهمي در صعود ريور پلاته به دسته اول آرژانتين داشت.

ديويد ترزگه در تيم هاي موناکو ( 1999 - 1995 )، يوونتوس ( 2010 - 1999 )، هرکولس اسپانيا ( 2011 - 2010 ) و بني ياس امارات ( 2011 ) بازي کرده است.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]پيروزي آرسنال و اينتر در بازي‌هاي دوستانه[/h]
[h=2]بازي‌هاي دوستانه باشگاهي در اروپا با پيروزي تيم‌هاي اينتر و آرسنال پيگيري شد.[/h]
00033788.jpg

تيم‌هاي باشگاهي فوتبال جهان شب گذشته از تعطيلات تابستاني خود استفاده کردند و در ديدارهايي دوستانه به مصاف حريفان خود رفتند.

آرسنال که اردوي خود را در شرق آسيا برگزار کرده است، موفق شد تيم ناگوياي ژاپن را با نتيجه‌ سه بر يک شکست دهد. اوليويه ژيرو، مياچي و تئو والکات براي توپچي‌ها گلزني کردند.

اينتر نيز در ديداري دوستانه موفق شد ويچنزا را سه بر يک شکست دهد. فردي گوران، بلفوضيل و آلوارو پريرا براي نراتزوري‌ در اين ديدار گلزني کردند.

در ديگر ديدارها اين نتايج به دست آمد:

ويگان 2 - آتروميکوس يک

وست‌بروم‌ويچ 3 - پوشکاش صفر

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
از باشگاه‌هاي پاراگوئه تا هدايت کاتالان‌ها
[h=1]سرمربي جديد بارسا را بهتر بشناسيم[/h]
[h=2]سرمربي جديد بارسلونا که به جاي ويلانووا هدايت اين تيم را در دست گرفته، کارش را از باشگاه‌هاي پاراگوئه آغاز کرده است.[/h]
00008524.jpg

جراردو دانيل مارتينو متولد 20 نوامبر 1962 با نام مستعار تاتا يک سرمربي آرژانتيني است که در دوران بازي در پست هافبک به ميدان مي‌رفت. وي هم‌اکنون با امضاي قراردادي 3 ساله جانشيني تيتو ويلانووا در بارسلونا شده است.

به گزارش فارس، مارتينو در روساريو به دنيا آمد و اکثر دوران حرفه‌اي‌اش را به بازي در نيوول اولد بويز گذراند. وي با 505 بازي در تمام مسابقات رسمي رکورد بيشترين تعداد بازي در تيمش را به نام خود ثبت کرده است. وي همچنين در رأي‌گيري هواداران باشگاه به عنوان بهترين بازيکن تاريخ نيوول اولد بويز انتخاب شده است.

مارتينو در فوريه 2007 پس از آنيبال مانيو روئيز اروگوئه‌اي، هدايت تيم ملي پاراگوئه را در دست گرفت. دانش و موفقيت وي در باشگاه‌هاي پاراگوئه عوامل انتخاب وي به عنوان سرمربي تيم ملي اين کشور بود. مارتينو پيش از اين از سال‌هاي 2002 تا 2006 موفق شده 4 بار عنوان قهرماني در ليگ پاراگوئه را به دست آورد.

مارتينو 5 جولاي 2010 پس از بازگشت از جام‌جهاني اعلام کرد که از هدايت تيم ملي پاراگوئه کناره‌گيري خواهد کرد. وي تأييد کرد که قرارداد 4 ساله‌اش به پايان رسيده است و قصد تمديد آن را ندارد. به هر حال مارتينو در 10 جولاي 2010 با تمديد قراردادش تا پس از مسابقات کوپا‌آمريکا 2011 موافقت کرد.

مارتينو 22 جولاي 2013 پس از رسيدن به نيمه‌نهايي با نيوول اولد بويز در کوپا ليبرتادورس، هدايت تيم بارسلونا اسپانيا را پذيرفت.

افتخارات:

در دوران بازي:

با تيم نيوول اولد بويز: 3 دوره قهرمان ليگ آرژانتين در فصل‌هاي 88-1987، 91-1990، 1992

به عنوان سرمربي:

با تيم ليبرتاد: 3 دوره قهرمان ليگ پاراگوئه در سال‌هاي 2002، 2003 و 2006

با تيم سرو پورتنيو: قهرمان ليگ پاراگوئه در سال 2004

با تيم نيوول اولدبويز: قهرمان ليگ آرژانتين در سال 2013

افتخارات فردي:

مربي سال آمريکاي جنوبي در سال 2007 (سرمربي تيم ملي پاراگوئه)

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]تري: مورينيو به همه شانس بازي مي‌دهد[/h]
[h=2]کاپيتان چلسي بر اين باور است که سرمربي تيم به هم شانسي مساوي براي قرار گرفتن در ترکيب خواهد داد.[/h]
00025191.jpg

جان تري در طول فصل گذشته به دليل آسيب ديدگي‌هاي زيادي که داشت در بيشتر مواقع فصل دور از ترکيب تيم بود.

به گزارش فارس، او به دليل آسيب ديدگي از ناحيه قوزک پا در فينال ليگ اروپا مقابل بنفيکا که به قهرماني آبي‌ها انجاميد نيز غايب بود. «جي تي» اکنون آسيب ديدگي را پشت سر گذاشته و در تمرين‌هاي پيش فصل شرکت مي‌کند.

او در اين زمينه به سايت باشگاه گفت: آسيب ديدگي‌هايم برطرف شده‌اند و احساس خوبي هم دارم. پايان فصل گذشته را از دست دادم ولي بر اساس برنامه‌هايي که به من داده شد تمرين کردم تا به آمادگي برسم. در طول تابستان که ليگ‌ها تعطيل هستند، همه بازيکنان با انجام تمرين‌هاي سبک، آمادگي خود را حفظ مي‌کنند و البته مراقب هستند تا آسيب نبينند.

کاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال انگليس در ادامه گفت: همه دوست دارند در آغاز فصل آنقدر آماده باشند که در ترکيب ثابت تيم به ميدان بروند. بازيکنان جواني هم به ترکيب اضافه شده‌اند که به دنبال يافتن فرصتي براي اثبات خود هستند. آنها خوب تمرين مي‌کنند تا مورد توجه ژوزه مورينيو قرار گرفته و جايي در ترکيب اوليه براي خود دست و پا کنند. همه ما مي‌دانيم که ژوزه بر اساس خواسته‌هاي خود عمل مي‌کند ولي به همه شانسي مساوي براي حضور در ترکيب مي‌دهد. اين بسته به بازيکن است که بتواند از اين شانس استفاده کند يا نه.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]پيشنهاد هنگفت آرسنال براي سوارز[/h]
[h=2]باشگاه آرسنال پيشنهادي هنگفت براي بردن لوييس سوارز به اين تيم پيشنهاد داده است.[/h]
00943769.gif

از مدتي پيش لوييس سوارز به هدف شماره يک آرسنال در فصل نقل و انتقال‌ها بدل شده است. پيش از اين گونزالو هيگواين آرژانتيني از رئال مادريد مورد توجه آرسن ونگر قرار داشت ولي با حضور کارلو آنچلوتي در سکان هدايت مادريدي‌ها، فروش هيگواين منتفي اعلام شد.

به گزارش فارس، از سوي ديگر و با اينکه برندن راجرز،‌ سرمربي ليورپول بارها اعلام کرده تمايلي براي فروش سوارز ندارد ولي برخي از تيم‌ها مانند آرسنال به شدت به دنبال بردن اين مهاجم اروگوئه‌اي به تيم خود هستند.

چندي پيش رئال مادريدپيشنهاد 25 ميليون پوندي خود براي سوارز را ارائه کرد که مورد مخالفت سران ليورپول قرار گرفت. اکنون هم ونگر اين شانس را دارد که با 40 ميليون پوند، راه حضور سوارز به ورزشگاه امارات را هموار کند.

اگر اين انتقال رخ دهد، ونگر پس از مدت‌ها براي خريد يک بازيکن پول هنگفتي پرداخت کرده است.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]لغو محروميت فوتبال کامرون توسط فيفا[/h]
[h=2]فدراسيون جهاني فوتبال محروميت تيم ملي کامرون را پس از 4 هفته لغو کرد.[/h]
00008626.jpg

فيفا روز گذشته اعلام کرد تيم آفريقايي معروف به «شيران رام‌نشدني»‌ مجاز هستند در کليه مسابقات همچون گذشته شرکت کنند.

به گزارش فارس، اين اعلاميه در حالي صادر شد که 4 هفته پيش فدراسيون جهاني اعلام کرد به علت دخالت مستقيم دولت در امور فوتبال ملي و باشگاهي، کامروني‌ها از حضور در صحنه‌هاي بين‌المللي محروم خواهند شد.

فيفا روز گذشته اعلام کرد پس از دريافت يکسري شواهد به اين نتيجه رسيده دولت کامرون قصد دخالت در امور جاري ورزش را ندارد.

به اين ترتيب تيم کشور آفريقايي که هدايتش برعهده فولکر فينکه آلماني است، مي تواند نسبت به راهيابي به جام جهاني 2014 برزيل اميدوار باشد.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]مويس: مي‌خواهم تاريخ‌سازي کنم[/h]
[h=2]ديويد مويس گفت، به خاطر جانشيني موفق‌ترين مربي جزيره مي‌ترسد با اين حال مي‌خواهد تاريخ‌سازي کند.[/h]
00945285.jpg

مويس در منچستريونايتد جانشين سرآلکس فرگوسن شد که موفق‌ترين مربي تاريخ فوتبال دنياست.

سرمربي اسکاتلندي جديد يونايتدها درباره جانشيني سرآلکس فرگوسن گفت: بابت جانشيني فرگوسن و هدايت تيمي مثل منچستريونايتد در من هراس وجود دارد. حضور در منچستريونايتد يعني اين که همواره بايد سخت کار کني و تمرکزت را حفظ کني. از قبل هم مي‌دانستم هدايت تيمي مثل منچستريونايتد کاري بسيار سخت و در عين حال لذتبخش است.

مويس ادامه داد: منچستريونايتد اکنون وارد عصري جديد شده است. اکنون وظيفه من تاريخ‌سازي است. جانشين کسي شده‌ام که تاريخچه‌اي غني دارد و همه از بزرگي‌اش حرف مي‌زنند. هم سر مت بازبي و هم سرآلکس فرگوسن مربيان بزرگي بودند که قبل از من در اين تيم بوده و هنوز هم همه از آنها صحبت مي‌کنند. من هم بايد کاري کنم که مردم و هواداران منچستريونايتد در آينده از کار من حرف بزنند.

سرمربي جديد منچستريونايتد که همراه اين تيم در تور آسيايي شرقي حضور دارد، در ادامه گفت: بازيکنان تيم در اين دو هفته کاملا من را تحت تاثير قرار دادند. مي‌خواهم بهترين عملکرد را از بازيکنان ببينم. آنها بايد همه توانايي‌شان را در منچستر نشان دهند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]صحبت‌هاي ايبرا در مورد پيوستن به رئال مادريد[/h]
[h=2]مهاجم سوئدي پاري سن ژرمن به صحبت در مورد احتمال حضور در رئال مادريد پرداخته است.[/h]
00942387.jpg

زلاتان ايبراهيموويچ 31 ساله که در فصل نقل و انتقال‌هاي تابستاني سال گذشته از ميلان به پاري سن ژرمن پيوست، نقشي مهم در قهرماني اين تيم در ليگ يک فرانسه داشت.

به گزارش فارس، آخرين قهرماني پاريسي‌ها به سال 1994 بازمي‌گشت و زلاتان با گلزني‌هاي خود توانست پس از سال‌ها اين تيم را به عنوان قهرماني در ليگ داخلي فرانسه برساند.

پس از آنکه ادينسون کاواني از ناپولي راهي پاري سن ژرمن شد، مهاجم سوئدي که 35 گل وارد دروازه حريفان کرده بود مورد توجه بسياري از تيم‌ها از جمله رئال مادريد قرار گرفت. رئالي‌ها که کارلو آنچلوتي، سرمربي پاريسي‌ها را به مادريد برده بودند، براي خريد زلاتان نيز اقدام کردند.

ايبرا در اين مورد گفت: اين يک موضوع عادي براي من است. زماني که در تعطيلات بين فصل به سر مي‌برم، نامم در ارتباط با بسياري از باشگاه‌ها شنيده مي‌شود. هنوز دو سال از قراردادم با پاري سن ژرمن باقي مانده است. دليلي نمي‌بينم که پاريس را ترک کنم. عضوي از اين تيم هستم و تمام تمرکزم نيز روي همين تيم است.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
در ديداري دوستانه
[h=1]منچستريونايتد سه بر دو مغلوب يوکوهاما شد[/h]
[h=2]تيم فوتبال يوکوهاما مارينوس ژاپن روز سه شنبه در ديداري دوستانه مقابل منچستر يونايتد قهرمان ليگ برتر انگليس سه بر دو به برتري رسيد.[/h]
00037444.jpg

نيمه اول اين ديدار که در کاناگاوا ژاپن برگزار شد، دو بر يک به سود منچستر پايان يافته بود.

در اين ديدار ابتدا مارکوئينوس در دقيقه يکم تيم ميزبان را پيش انداخت. در ادامه کار لينگارد در دقيقه 19 بازي را به تساوي کشيد و گل به خودي ماساکازو تاشيرو موجب شد تيم ميهمان پيروز به رختکن رود.

در ادامه مسابقه در نيمه دوم فابيو در دقيقه 49 و توشيهيتو فوجيتا در دقيقه 87 براي تيم ژاپني گلزني کردند.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
[h=1]کاگاوا دوست دارد به دورتموند برگردد[/h]
[h=2]شينجي کاگاوا هافبک ژاپني تيم فوتبال منچستر يونايتد روز دوشنبه براي بازگشت به دورتموند، تيم سابق خود ابراز تمايل کرد.[/h]
00944198.jpg

کاگاوا فصل گذشته در بيست ديدار ليگ برتر انگليس 6 گل براي منچستر به ثمر رساند.

او در مصاحبه اي تلويزيوني گفت: « من فصل خوبي را پشت سر نگذاشتم و دوست دارم روزي براي دورتموند بازي کنم .»

اما بازگشت شينجي کاگاوا به آلمان متحمل به نظر نمي رسد چون ديويد مويس، مربي منچستر بر روي اين بازيکن حساب باز کرده است.

به گزارش پايگاه اينترنتي لِکيپ، مويس اسکاتلندي در حاشيه اردوي آمادگي شياطين سرخ گفت: « او جوان است و نخستين فصل حضور خود را در ليگ برتر پشت سر گذاشت. ما اميدواريم او به پيشرفت خود ادامه دهد و فصل خوبي را پيش رو داشته باشد.»

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
hdavoodh
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم حالا که شما می خوای خبرها رو بذاری خبر مربوط به هر تیمی رو بذاری در تاپیک مربوط به خودش
اینجوری نظم خوندن خبرها هم بهتر میشه تا اینکه دو صفحه پشت سر هم اخبار در هم از همه جا گذاشته بشه
و فقط خبرهایی که مربوط به نقل و انتقالات یا تیم خاصی نیستن یا تیمشون تاپیک نداره اینجا قرار بدی مثل روال سابق این تاپیک

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
دیدار دوستانه؛ موناکو 3 - 0 لسترسیتی؛ اولین گل فالکائو برای رانیری

تیم موناکو در اولین بازی دوستانه خود در پیش فصل، به مصاف تیم لستر سیتی رفت که در نهایت با درخشش خریدهای جدید خود 3 - 0 حریف انگلیسی را مغلوب کرد.

گل اول بازی در دقیقه 8 از راه رسید؛ کرنر دیدنی ژائو موتینیو با ضربه سر خوب کورزاوا همراه شد تا حساب کار 1 - 0 شود.

در دقیقه 38 نیمه اول موناکو به گل دوم هم رسید؛ ارسال بازیکن موناکو از سمت راست به شکلی زمینی در تیر دوم به فالکائو رسید تا او با یک بغل پا اولین گلش با پیراهن موناکو را به ثمر برساند.

گل سوم و آخر موناکو هم در دقیقه 87 به ثمر رسید؛ پاس در عمق خوب ریوریه به داخل محوطه لسترسیتی با فرار تیسراند همراه شد و بعد از اینکه از تکل مدافع لستر عبور کرد در شرایط تک به تک دروازه این تیم را برای سومین بار باز کرد.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
جام گینس؛ والنسیا 1 - 2 آث میلان؛ افتتاحیه را میلان برد

طرفداری- تیم میلان ایتالیا، جام گینش را با پیروزی مقابل والنسیا اسپانیا شروع کرد؛ این دیدار در ورزشگاه مستایا برگزار شد.

ترکیب میلان: آبیاتی (گابریل)، آنتونینی، بونرا، مکسس، کونستانت، پولی، دی یانگ، نوچرینو، بواتنگ، روبینیو، پتانگا

ترکیب والنسیا: گوایتا (گوایتا)، پریرا، رامی، کاستا، متیو، فوئگو، پارخو، فغولی، بانگا، یوناس، آلکاسر

تا دقیقه 16 تیم والنسیا به خوبی حمله می کرد و 2 موقعیت خیلی خوب را هم توسط بانگا و متیو ایجاد کرده بودند که با واکنش خوب آبیاتی به جایی نرسید.

در دقیقه 20 میلان صاحب ضربه پنالتی شد؛ گوایتا، دروازه بان والنسیا به طور بچه گانه ای روی پولی خطا کرد، در شرایطی که پولی کاری به توپ نداشت.

روبینیو پشت توپ قرار گرفت، اما ضربه او را گوایتا با یک دست مهار کرد تا اشتباه خود را جبران کند.

اما سرانجام روبینیو در دقیقه 23 به گل رسید؛ پولی به پاس خوبی که به روبینیو داد، باعث شد تا او از سمت راست وارد محوطه والنسیا شده و ضربه دقیق خود را به گوشه دروازه این تیم روانه کند.

در دقیقه 29 روی ارسال بانگا، عادل رامی دروازه میلان را باز کرد؛ اما کمک داور معتقد بود که این گل آفساید بوده است.

در دقیقه 38 میلان به گل دوم هم رسید؛ بعد از اینکه ارسال میلانی ها به داخل محوطه برگشت داده شد، دی یانگ در پشت محوطه توپ را گرفت و از فاصله 25 متری با شوتی دیدنی توپ را به گوشه دروازه والنسیا فرستاد تا حساب کار 2 - 0 شود.

نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید؛

در نیمه دوم هر دو تیم دورازه بان های خود را تعویض کردند؛ آبیاتی جای خود را به گابریل داد، گوایتا هم جای خود را به دیگو آلوس داد.

در دقیقه 53 والنسیا اختلاف را به حداقل رساند؛ پاس خوب یوناس داخل محوطه میلان به آلکاسر رسید، او هم خود را از چنگ بونرا رها کرد و توپ را به پارخو رساند تا از فاصله ای نزدیک با یک بغل پا دروازه میلان را باز کند.

در دقیقه 4+90 ویرا می توانست کار را به تساوی بکشاند، اما از فاصله ای نزدیک توپ را به آسمان زد تا هوادران والنسیا ناباورانه دست به سر شوند.

هر دو تیم موقعیت های بسیار خوبی برای گلزنی داشتند، اما با بی دقتی مهاجمان و البته درخشش دروازه بانان دو تیم، نتیجه تغییری نکرد تا تیم میلان پیروز این مسابق لقب گرفته و خود را آماده بازی کردن مقابل برنده دیدار اینتر - چلسی بکند.

آن مسابق در تاریخ 4 آگوست برگزار خواهد شد.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
پيشنهاد اوساسونا براي جذب گوچي

طرفداری - باشگاه اوساسوناي اسپانيا به طور جدي خواهان جذب مهاجم تيم ملي فوتبال ايران است.

به گزارش شفقنا ورزشی، در شرايطي که گفته مي شود شانس حضور رضا قوچان نژاد در فوتبال هلند بيشتر از بلژيک و اسپانيا است، در صفحه اين بازيکن در يکي از شبکه هاي اجتماعي اين خبر کار شده که باشگاه اوساسونا با پيشنهادي 1.2 ميليون يورويي قصد جذب مهاجم باشگاه استاندارد ليژ بلژيک را دارد.

به گزارش اوج نيوز، رضا در اولين بازي تيمش در ليگ بلژيک به ميدان نرفت تا احتمال جدايي او از استاندار ليژ بيشتر شود.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
10 پیراهن پر فروش لیگ برتر در فصل 2012/13 :

10- سانتی کازورلا

Arsenal-s-Santi-Cazorla-center_54355329299_54115221154_600_396.jpg

9- الکس آکسلید چمبرلین

Alex-Oxlade-Chamberlain-y-Oliv_54368359669_54115221154_600_396.jpg

8- جک ویلشر

KRM115-LONDRES-R-UNIDO-16-01-2_54362037598_54115221154_600_396.jpg

7- لوییس سوارز

FILE-In-this-Oct-1-2011-file-p_54376121614_54115221154_600_396.jpg

6- ایدن هازارد

Chelsea-s-Eden-Hazard-celebrat_54369369794_54115221154_600_396.jpg

5- فرناندو تورس

Fernando-Torres-celebra-un-gol_54374792195_54115221154_600_396.jpg

4- سرخیو آگرو

Sergio-Aguero-celebra-un-gol-c_54374481841_54115221154_600_396.jpg

3- شینجی کاگاوا :eek:

Shinji-Kagawa-del-Manchester-U_54334582600_54115221154_600_396.jpg

2- وین رونی

Wayne-Rooney-celebra-su-gol-an_54369348958_54115221154_600_396.jpg

1- رابین فنپرسی

Manchester-United-s-new-player_54379226772_54115221154_600_396.jpg

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
اعتراض ليگ‌هاي معتبر اروپا به بلاتر

302941_636.jpg

ورزش 3 - مديران پنج ليگ ممتاز فوتبال اروپاي ‌غربي با تهيه نامه‌اي مشترک و ارسال آن به فيفا به تغيير زمان احتمالي جام جهاني 2022 قطر اعتراض کردند.

به گزارش روزنامه لوپاريزين فرانسه،‌ مسئولان ليگ برتر انگليس، بوندس‌ليگا آلمان، لاليگا اسپانيا، کالچو ايتاليا و لوشامپيونه فرانسه، نامه‌اي را امضا کردند و خطاب به سپ بلاتر رئيس سوئيسي فدراسيون جهاني مراتب اعتراض خود را بيان کردند.

اين مقام‌ها به نمايندگي از ليگ‌هاي معتبر کشور خود به عالي‌ترين مقام فدراسيون جهاني اعلام کردند تغيير زمان برگزاري مسابقات جام جهاني قطر از اوايل تابستان به زمستان،‌ نظم منطقي ليگ‌ها را به هم خواهد ريخت و همين امر منجر به ناهماهنگي کل فوتبال جهان خواهد شد.

در همين ارتباط اتحاديه فوتبال انگليس با ارسال نامه‌اي جداگانه به بلاتر هشدار دادند در صورت تغيير زمان برگزاري جام جهاني، نتايج و آثار منفي زيادي بر محبوب‌ترين ورزش جهان وارد خواهد آمد.

فيفا از مدت‌ها قبل طرح تغيير برگزاري جام جهاني قطر را به علت گرماي وحشتناک تابستان به فصل زمستان در دستور کار قرارداده که باعث نگراني جهاني شده است.

بالا