• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
این خبر رو اینجا میزارم فقط و فقط به خاطر اینکه فک مکینم به فوتبال داخلی ربط نداره!
جام نیوز :: JamNews - رواج یک پدیده شوم در ورزشگاه های ایران ؛ عکس
شرم آوره!

اگه ایتالیا با ایران بازی کنه بی تردید من پرچم ایتالیا رو بلتد میکنم اما دیگه بلند کردن پرچم ترکیه یا اذربایجان خیلی مسخرست

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اگه ایتالیا با ایران بازی کنه بی تردید من پرچم ایتالیا رو بلتد میکنم اما دیگه بلند کردن پرچم ترکیه یا اذربایجان خیلی مسخرست
این قضیه با اون قضیه خیلی فرق داره مثه همون قضیه آبادان برزیلته هستش!
این خیلی فرق میکنه سری بیگانه بی فرهنگ ریختن تو کشورت، یه با غیرت اونجا نیست بکوبه تو دهنشون؟!

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]آلگري: مونتوليوو بازيکن خشني نيست[/h]
[h=2]سرمربي ميلان پس از تساوي مقابل آژاکس اعلام کرد براي تيمش سخت بوده که بيش از يک ساعت 10 نفره مقابل حريف مقاومت کند.[/h]
ميلان در ادامه ناکامي‌هاي خود در ديدار پاياني مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا هم نتوانست در خانه خودي مقابل آژاکس نتيجه‌ دلخواهش را بگيرد و با تساوي بدون گل به کار خود پايان داد.

به گزارش فارس،روسونري با اين تک امتياز، شمار امتيازهاي خود را به 9 رساند تا پس از بارسلونا 13 امتيازي، به عنوان تيم دوم راهي مرحله بعد شود. آژاکس هم با هشت امتياز راهي ليگ اروپا شد. در اين ديدار پر برخورد، ريکاردو مونتوليوو در دقيقه 22 از زمين اخراج شد تا ميلان در شرايط سختي قرار بگيرد. ماريو بالوتلي، نايجل دي يونگ، ماتيا دي سيليو و سولي علي مونتاري هم از ميلان با کارت زرد داور روبه‌رو شدند.

ماسيميليانو آلگري در مورد اين ديدار گفت: بازيکنانم در اين ديدار سازمان يافته عمل کردند. فقط روي چند ارسال حريف احساس خطر کردم. سوت پايان بازي موجب شد خيالمان از همه چيز راحت شود. قرار گرفتن با 10 نفر مقابل تيمي مانند آژاکس کار ساده‌اي نيست. به نظرم دستاورد بزرگي بود. کريستين آبياتي هم توپ‌هاي خوبي را دفع کرد و مانع از گل خوردن ما شد. بالوتلي هم کل تيم را روي شانه‌هاي خود قرار داده و رو به جلو مي‌برد. اين موضوع براي ما اهميت بسياري داشت.

آلگري در ادامه و در مورد اخراج مونتوليوو هم گفت: قبول دارم که مونتوليوو خطا کرد اما شدت آن به شکلي نبود که بخواهد اخراج شود. او بازيکن خشني نيست. داور مسابقه با مشورت کمک خود تصميم به اخراج وي گرفت. براي ما خيلي سخت بود که بيش از يک ساعت از اين بازي را با يک نفر کمتر در زمين حضور داشته باشيم. با اين حال شاگردانم اجازه ندادند آژاکس بازي خودش را ارائه کند. نيمه دوم برايمان بسيار سخت بود اما در هر حال موفق شديم راهي مرحله بعد شويم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]ابراز ناراحتي بالوتلي از حذف ايتاليايي‌ها[/h]
[h=2]مهاجم ميلان پس از صعود تيمش از مرحله گروهي اعلام کرد از حذف ديگر تيم‌هاي ايتاليايي به شدت ناراحت است.[/h]
ميلان با تساوي بدون گل مقابل آژاکس و با قرار گرفتن در رتبه دوم گروه خود در ليگ قهرمانان اروپا راهي مرحله حذفي شد.

به گزارش فارس،اين بدان معنا است که روسونري تنها تيم ايتاليايي است که موفق شده از مرحله گروهي خود صعود کند. يوونتوس با قبول شکست مقابل گالاتاسراي و ناپولي هم با وجود پيروزي مقابل آرسنال با قرار گرفتن در رده‌هاي سوم گروه خود موفق به صعود نشدند.

ماريو بالوتلي در اين مورد گفت: درست است که ما با تساوي مقابل آژاکس راهي مرحله بعد شديم اما دوست داشتيم در اين مرحله ديگر تيم‌هاي ايتاليايي نيز ما را همراهي کنند. از اينکه فقط يک تيم در مرحله حذفي از کشور ايتاليا حضور دارد ناراحت هستم اما از سوي ديگر براي ميلان هم خيلي خوشحالم.

بالوتلي در مورد اينکه دوست دارد در مرحله بعد با چه تيمي روبه‌رو شود گفت: برايم فرقي نمي‌کند زيرا با هر تيمي که روبه‌رو شويم، مي‌دانيم که اين تيم موفق شده در مرحله گروهي به عنوان صدرنشين صعود کند.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]بنيتس: تيمم شايسته صعود بود[/h]
[h=2]سرمربي ناپولي پس از پيروزي مقابل آرسنال و حذف از ليگ قهرمانان اروپا تاکيد کرد تيمش شايسته صعود به مرحله بعد بوده است.[/h]
ناپولي با وجود پيروزي دو بر صفر مقابل آرسنال در ديدار پاياني مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا از صعود به مرحله حذفي بازماند و راهي ليگ اروپا شد.

به گزارش فارس،در اين ديدار گونزالو هيگواين در دقيقه 74 و خوزه ماريا کايخون در دقيقه 90 موفق به گلزني شده‌اند. ناپولي با اين پيروزي 12 امتيازي شد اما نتوانست راهي مرحله بعد شود. آرسنال هم با همين تعداد امتياز با قرار گرفتن در رتبه دوم به مرحله بعد رسيد.

رافائل بنيتس که سال گذشته به همراه چلسي در ليگ اروپا عنوان قهرماني را به دست آورده بود در مورد تيمش به اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: به نظرم بايد به شرايط موجود به عنوان بخشي از پروسه رشد تيم نگاه کنيم و بدانيم در مسير درستي قرار گرفته‌ايم. هواداران و تمامي کساني که ناپولي را دوست دارند بايد به خاطر چيزهايي که ناپولي به دست آورده‌ خوشحال باشند. بايد گل نخست را زودتر به ثمر مي‌رسانديم. در حالي که مي‌دانستيم ديدار دورتموند و مارسي هم با تساوي يک بر يک پيگيري مي‌شود، از اين مي‌ترسيديم که آرسنال روي ضد حمله دروازه‌ ما را باز کند. در آن شرايط نمي‌توانستيم راهي مرحله بعد شويم. تيم من شايسته اين پيروزي و رسيدن به مرحله حذفي بود اما فوتبال همين است.

بنيتس در ادامه عنوان کرد: نمايش ناپولي در ديدارهاي اروپايي بسيار خوب بود زيرا در اين بازي‌ها فضاي بيشتري براي نشان دادن خودمان در اختيار داشتيم. تجربه خوبي از حضور در ليگ قهرمانان اروپا داشتيم. گرفتن 12 امتياز از مرحله گروهي و حضور در رتبه‌هاي بالا در سري A براي ما يک دستاورد بزرگ است. هدف ما آوردن بازيکنان جوان به ناپل است که بتوانند تا سال‌ها براي اين تيم به ميدان رفته و نمايش خوبي داشته باشند. کار ما نشان داد که مي‌توانيم با اضافه کردن دو يا سه بازيکن به يک تيم مدعي در ليگ ايتاليا و اين سطح از ليگ قهرمانان اروپا تبديل شويم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]بن‌عطيه: احساس مي‌کنم اهل رم هستم[/h]
[h=2]مهدي بن‌عطيه گفته خوشحال است که اودينزه را به مقصد رم ترک کرد.[/h]
اين مدافع مياني مراکشي 13.5 ميليون يورو خرج براي رم به همراه داشت اما نشان داده که کاملا ارزشش را داشته است.

به گزارش گل، بن‌عطيه 26ساله مي‌گويد: «در رم واقعا خوشحالم. احساس مي‌کنم که يک رومانيستا هستم. اين را پيش‌تر هم گفته بودم.

رم تيمي است که هميشه دوستش داشته‌ام. حتي در زمان بازي در اودينزه. اين تيمي خاص با طرفداران خاص است.»

رم پس از 10 پيروزي پياپي صدر جدول را به يوونتوس واگذار کرد: «رم در وضعيت خوبي است. ما نقاط قوت خود را مي‌دانيم و هميشه براي بردن تلاش مي‌کنيم. در ماه مي خواهيد ديد که اهداف ما چيست.»

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]فلاميني: نگران رقيب بعدي آرسنال نيستم[/h]
[h=2]متيو فلاميني، هافبک آرسنال نگران رقباي احتمالي تيمش در ليگ قهرمانان نيست.[/h]
آنها با شکست مقابل ناپولي در گروه F دوم شدند و به اين ترتيب به يک سرگروه برخورد خواهند کرد؛ تيمي مانند بايرن مونيخ، بارسلونا، رئال مادريد، اتلتيکو مادريد يا پاري سن‌ژرمن.

به گزارش گل، فلاميني مي‌گويد: «ما مقابل تيمي بزرگ بازي خواهيم کرد و اين را مي‌دانستيم. در هر حال اگر مي‌خواهيد به فينال برويد و تلاش کنيد تا قهرمان شويد بايد با تيم‌هاي بزرگ هم بازي کنيد.

شخصا هيچ قرعه‌اي را ترجيح نمي‌دهم و بايد ببينيم چه مي‌شود.»

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]زانتي: دوست دارم لاوتزي به اينتر بيايد[/h]
[h=2]خاوير زانتي گفته دوست دارد در کنار اسکي‌يل لاوتزي در اينتر بازي کند.[/h]
اين مهاجم آرژانتيني در پاري سن‌ژرمن پرفرازونشيب است و صحبت‌هاي بسياري از حضور او در اينتر مي‌شود. حضور او در پاريس به‌ويژه پس از خريد 64ميليون يورويي ادينسون کاواني خوب نبوده است. خودش هم گفته که دوست دارد در ژانويه به سري آ برگردد.

به گزارش گل، زانتي مي‌گويد: «درباره لاوتزي صحبت مي‌کنيم، قهرماني که دوست داريم داشته باشيم و بسياري از تيم‌ها مي‌توانند از او بهره ببرند. البته مربي ما اوضاع را بررسي خواهد کرد و بهترين تصميم را براي تيم خواهد گرفت.»

اينتر در چهار بازي اخير در سري آ تنها يک برد کسب کرده است. آنها پيش از تعطيلات زمستاني با ناپولي و ميلان بازي خواهند کرد.

زانتي مي‌گويد بازگشت مصدومان، مانند مائورو ايکاردي بسيار به سود اينتر خواهد بود: «مساله مهم اين است که مائورو بهبود يابد. او براي تيم بسيار مهم است. اميدوارم ميليتو و ساموئل هم هر چه سريع‌تر برگردند. اميدوارم به دربي برسند. بازي با ناپولي و ميلان براي ما حياتي است.»

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]روسل:به مسي قرارداد جديدي پيشنهاد نمي‌دهيم[/h]
[h=2]ساندرو روسل گفته بارسلونا بر سر قراردادي جديد با ليونل مسي مذاکره نکرده است.[/h]
شايعات مبني بر اين بود که مسي قرارداد جديدي مي‌خواهد که طبق آن دستمزدش به اندازه حقوقي باشد که نيمار مي‌گيرد؛ اين در حالي است که مسي همين پارسال قراردادش را تا سال 2018 تمديد کرد.

به گزارش گل، خاوير فائوس، نايب‌رييس بارسلونا اوايل اين هفته گفت که باشگاه برنامه‌اي براي مذاکره با مسي 26ساله ندارد و روسل هم گفته است: «در حال حاضر هيچ مذاکره‌اي نداريم. تا زماني که من رييس باشم به نظرم بي‌نهايت بعيد خواهد بود که مسي از باشگاه برود؛ اگر نگويم محال!»

هيئت مديره بارسلونا در سال جديد تصميم مي‌گيرند که آيا نوکمپ را بازسازي کنند يا اين که ورزشگاه جديدي بسازند. اما روسل مي‌گويد: «روزي که ايده‌ها مطرح شوند روز خوبي است. من از هر چه که هيئت مديره تصميم بگيرد تا پاي جان دفاع خواهم کرد.»

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]نگاهي به ديدارهاي هفته‌هجدهم لوشامپيونه[/h]
[h=2]در ادامه مسابقات هفته هجدهم لوشامپيونه تيم رده سيزدهم جدول ميزبان صدرنشين خواهد شد.[/h]
پيکارهاي اين هفته ليگ دسته اول ليگ فوتبال فرانسه فردا (شنبه) با 5 ديدار ادامه خواهد يافت. در نخستين ديدار اين تاريخ رن در ورزشگاه لاروت ميزبان پاري‌سن‌ژرمن خواهد شد.

به گزارش فارس، اين پيکار در اصل رويارويي تيم رده سيزدهم جدول (رن با 21 امتياز) با تيم برتر ليگ (پاري‌سن‌ژرمن با 40 امتياز) است.

برنامه اين مسابقات به شرح زير است:

آژاکسيو – لوريان

گنگام – آ.اس.‌موناکو

نانت – تولوز

نيس – سوشو

اويان – رمس

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]رونالدو بهترين بازيکن جهان به انتخاب ورلد ساکر[/h]
[h=2]مجله ورلد ساکر طبق هر سال برترين هاي فوتبال جهان در سال 2013 را انتخاب کرد که در بخش برترين بازيکن کريستيانو رونالدو بالاتر از ليونل مسي به عنوان برتري بازيکن جهان دست يافت.[/h]

مجله معتبر ورلد ساکر طبق هر سال برترين هاي دنياي فوتبال را در سال 2013 اعلام کرد. در بخش برترين بازيکن کريستيانو رونالدو پرتغالي توانست بالاتر از ليونل مسي به عنوان برترين بازيکن جهان دست يابد. در بخش برترين مربي يوپ هاينکس و در بخش برترين تيم تيم بايرن مونيخ توانست برترين باشگاه جهان باشد.

به گزارش ايسنا، فهرست برترين بازيکنان فوتبال جهان در سال 2013 به انتخاب مجله ورلد ساکر به اين شرح است.

1- کريستيانو رونالدو (پرتغال- رئال مادريد)

2- ليونل مسي (آرژانتين- بارسلونا)

3- فرانک ريبري (فرانسه- بايرن مونيخ)

4- زلاتان ابراهيموويچ (سوئد-پاري سن ژرمن)

5- آرين روبن (هلند- بايرن مونيخ)

6- نيمار (برزيل- بارسلونا)

7- فيليپ لام (آلمان- بايرن مونيخ)

8- روبين فان پرسي (هلند- منچستر يونايتد)

9- روبرت لواندوفسکي (لهستان- دورتموند)

10-گرت بيل (ولز- رئال مادريد)

** برترين مربيان

1- يوپ هاينکس (بايرن مونيخ)

2- يورگن کلوپ (بوروسيا دورتموند)

3- ديگو سيمئونه (آتلتيکو مادريد)

4- سر آلکس فرگوسن (منچستر يونايتد)

5- ويسنت دل بوسکه (اسپانيا)

** برترين تيم هاي جهان

1- بايرن مونيخ

2- تيم ملي بوسني

2- آتلتيکو مادريد

2- بوروسيا دورتموند

2- تيم ملي آلمان

تيم هاي ملي بوسني، آتلتيکو مادريد، بوروسيا دروتموند و تيم ملي آلمان با امتيازات مشابه در رده دوم قرار گرفتند.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]آنچلوتي: رونالدو ثابت کرد مهاجمي کامل است[/h]
[h=2]سرمربي ايتاليايي کهکشاني‌ها با ابراز خرسندي از پيروزي تيمش مقابل نماينده دانمارک در ليگ قهرمانان اروپا، به تمجيد از برترين گلزن کهکشاني‌ها پرداخت[/h]
کارلو آنچلوتي پس از پيروزي 2 بر صفر شاگردانش در خانه تيم کپنهاگن دانمارک که آنها را با اقتدار، بدون قبول حتي يک شکست و به عنوان صدرنشين گروه B به مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا فرستاد، در کنفرانس خبري حضور پيدا کرد تا به تمجيد از بازي کهکشاني‌ها بپردازد.

به گزارش تسنيم، سرمربي ايتاليايي رئال مادريد اظهار داشت: اين بازي براي ما يک بازي کاملاً جدي بود و به هيچ وجه آسان نبود. بازيکنان من کارشان را خوب انجام دادند و با طرز تفکري صحيح، يک بازي منسجم را ارائه کردند. پوشيدن پيراهن رئال مادريد به هر کسي انگيزه مي‌دهد و بازيکنان را وادار مي‌کند که در هر بازي با تمام توان‌شان کار کنند.

کارلتو در ادامه گفت: فکر مي‌کنم منچسترسيتي از ميان تمام تيم‌هايي که در گروه خود در رده دوم به کارشان پايان داده‌اند، خطرناک‌تر است. براي رئال مادريد بسيار مهم است که به همين روند ادامه دهد و سعي کند که بهتر از اين شود. البته در بازي برابر کپنهاگن هم فکر مي‌کنم که ما يک نمايش حرفه‌اي را ارائه کرديم که در آن بر بازي مسلط بوديم و طرز تفکر تحسين‌برانگيزي را نشان داديم. من از تيمم راضي هستم به خصوص از اينکه دارد به روند به ثمر رساندن گل‌هاي فراوان ادامه مي‌دهد.

سرمربي کهکشاني‌ها در پايان به تمجيد از برخي از بازيکنانش به خصوص کريستيانو رونالدو پرداخت، رونالدويي که با گلزني در اين بازي شمار گل‌هاي خود در مرحله گروهي را به عدد 9 رساند و رکورددار بيشترين گل زده در تاريخ مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا شد.

آنچلوتي تصريح کرد: فکر نمي‌کنم که فيليپو اينزاگي الان زياد خوشحال باشد، چون رکوردش شکسته شده است اما رونالدو ثابت کرد که يک مهاجم کامل است که به هر شيوه ممکن مي‌تواند گل بزند. رونالدو از بابت پنالتي که از دست داد کمي از خودش ناراضي است اما با اين حال او براي ما گلي مهم را به ثمر رساند. رونالدو رکورد بازيکن بزرگي را شکست. اينزاگي در پست مهاجم بسيار قوي عمل مي‌کرد، درست مانند زلاتان ابراهيموويچ که او هم بازيکني قدرتمند است و توانايي‌هاي فوق‌العاده‌اي براي زدن گل و ارسال پاس دارد.

وي همچنين از عملکرد 2 بازيکن مياني تيمش ابراز رضايت کرد و گفت: لوکا مودريچ و ژابي آلونسو هم در کنار يکديگر بازي خوبي را ارائه کردند و تعادل خوبي به وجود آوردند. فکر نمي‌کنم مصدوميت مودريچ چندان جدي باشد. او فقط يک ضربه خورد. از نظر دفاعي ما بسيار قدرتمند عمل کرده‌ايم، چرا که در 5 بازي اخير خود تنها يک گل خورده‌ايم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]کلوپ: دورتموند خطر نمي‌کند[/h]
[h=2]سرمربي تيم فوتبال بورسيادورتموند اميدوار است بازيکن ترک‌تبار تيمش تا قبل از ديدار با المپيک مارسي امکان بازگشت به ترکيب را پيدا کند.[/h]
در شرايطي که چند ساعت به ديدار سرنوشت‌ساز زردپوشان ژرمني در ورزشگاه ولودرام مقابل المپيک مارسي (امشب) باقي‌نمانده، يورگن کلوپ به عنوان مسئول فني هنوز نمي‌داند «نوري شاهين» مصدوم به بازي خواهد رسيد يا نه.

در اين مورد مربي تيم نايب قهرمان آلمان و اروپا اظهار داشت: هنوز هيچ‌ تصميمي گرفته نشده است. روشن است که نمي‌خواهيم خطر کنيم اما اگر وضعيت تا قبل از بازي با مارسي خوب پيش برود، مايليم شاهين را در ترکيب به کار گيريم.

هافبک جوان دورتموند در ديدار شنبه با بايرلورکوزن دچار مصدوميت در پاي راست شد و نامش در کنار مصدوم‌هاي پرتعداد تيم همچون اسوون بن‌در، ماتس هوملس، نوون سوبوتيچ،‌ مارسل اشملسر و ايلکاي گون‌دوگان قرار گرفت.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]ونگر: مهم‌ترين مسئله صعود به مرحله بعد است[/h]
[h=2]سرمربي آرسنال پيش از رويارويي با ناپولي اعلام کرد سرمربي اين تيم بسيار باهوش است اما هدف اصلي تيمش صعود به مرحله بعد است.[/h]
آرسنال در ديدار پاياني مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا امشب (چهارشنبه) و از ساعت 23 و 15 دقيقه در سن پائولو به مصاف ناپولي خواهد رفت.

توپچي‌ها تاکنون از پنج ديدار پيشين خود موفق به کسب 12 امتياز شده‌اند و صدر جدول گروه F را در اختيار دارند. آرسنال در صورت تساوي مقابل حريف به عنوان تيم نخست راهي مرحله بعد خواهد شد. از سوي ديگر اما ناپولي با 9 امتياز در رده سوم قرار دارد و براي رسيدن به مرحله بعد بايد آرسنال را شکست داده و منتظر نتيجه بورسيا دورتموند با مارسي بماند.

آرسن ونگر در مورد رويارويي با ناپولي گفت: من به اين ديدار به عنوان يک بازي ديگر که بايد در آن به پيروزي برسيم نگاه مي‌کنم. اين تنها چيزي است که من از اين ديدار مي‌خواهم. رافائل بنيتس (سرمربي ناپولي) يک مربي بسيار باهوش است و تجربه زيادي هم دارد. به همين دليل مي‌دانم که تيمش را خيلي خوب آماده اين ديدار کرده است. تنها کاري که مي‌توانيم انجام دهيم اين است که بهترين نمايش‌مان را انجام دهيم. براي شکست دادن ناپولي نمي‌توانيم با يک عملکرد متوسط راهي ميدان شويم. مهم‌ترين موضوع براي من اين است که بتوانيم راهي مرحله بعد شويم. اگر بتوانيم به عنوان صدرنشين به مرحله حذفي برويم خيلي بهتر خواهد بود.

ونگر در ادامه افزود: اين بخشي از ديدارهاي بزرگ است. بايد با همه شرايط آن کنار بياييم زيرا اين موضوع در تمام اروپا وجود دارد. اگر در زمين فنرباغچه يا دورتموند به ميدان برويد به همين فضا برمي‌خوريد. با همان قدرت هميشگي به مصاف حريفان مي‌رويم. قدرت ذهني بازيکنانم در حال حاضر بسيار زياد است که با استفاده از آن مي‌توانيم فصل خوبي را داشته باشيم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]فرانک ريبري، بهترين پاسور گل کنوني اروپا[/h]
[h=2]مرد سال فوتبال اروپا از کشور فرانسه مدعي کسب عنوان بهترين پاسور گل فوتبال قاره سبز است.[/h]
فرانک ريبري که عنوان مرد سال اروپا را به خود اختصاص داد، هم اکنون به عنوان بهترين پاسور گل در اروپا به شمار مي‌آيد.

وي توانسته از بدو شروع فصل 8 پاس گل در 12 بازي در بايرن دهد به همين خاطر در فهرست 10 پاسور گل برتر قاره (تاکنون) در رده نخست جاي گرفته است.

در رده دوم نيمار، ستاره جوان برزيلي بارسلونا قرار گرفته است. وي هم‌اندازه ريبري پاس گل داده اما به خاطر انجام يک بازي بيشتر در رده دوم است.

همچنين سسک فابرگاس، هافبک جنگنده بارسا نيز همانند ريبري و نيمار، 8 پاس گل داده اما اين تعداد موقعيت گل را در 14 بازي ارائه کرده که به همين دليل در رتبه سوم جاي گرفته است.

از نکات جالب فهرست 10 پاسور گل برتر قاره سبز که اين هفته پس از انجام بازي‌هاي باشگاهي منتشر شد، ژرمن‌ها با گونزالو کاسترو، ماکس کروزه و مسعود اوزيل، بيشترين تعداد سازنده گل (3 پاسور) در بالاترين سطح در اختيار دارند.

اين فهرست به شرح زير است:

1- فرانک ريبري، بايرن مونيخ آلمان، فرانسوي، 30 ساله، 8 پاس گل در 12 بازي

2- نيمار، بارسلونا اسپانيا، برزيلي، 21 ساله، 8 پاس گل در 13 بازي

3-سسک فابرگاس، ‌بارسلونا اسپانيا، اسپانيايي، 26 ساله، 8 پاس گل در 14 بازي

4-کوکه، آتلتيکومادريد اسپانيا، اسپانيايي، 21 ساله، 8 پاس گل در 15 بازي

5-گونزالو کاسترو، بايرلورکوزن، آلماني، 26 ساله، 7 پاس گل در 12 بازي

6-ماکس کروزه، بورسيامونشن‌گلادباخ آلمان، آلماني،‌ 25 ساله، 7 پاس گل در 14 بازي

7- فرانچسکو توتي، آ.اس.رم ايتاليا، ايتاليايي، 37 ساله، 6 پاس گل در 8 بازي

8-گرت بيل، رئال مادريد اسپانيا، ولزي، 24 ساله، 6 پاس گل در 9 بازي

9- مسعود اوزيل، آرسنال انگليس، آلماني، 25 ساله، 6 پاس گل در 12 بازي

10- آلکساندرو ماکسيم، اشتوتگارت آلمان، رومانيايي، 23 ساله،‌ 6 پاس گل در 12 بازي

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]روني پيشنهاد تمديد قراردادش را رد کرد[/h]
[h=2]ستاره منچستريونايتد پيشنهاد سران تيم براي گفت‌وگو بر سر تمديد قراردادش را رد کرد.[/h]
قرارداد وين روني با منچستريونايتد که تا پايان فصل آينده اعتبار دارد توسط سران اين تيم مورد توجه قرار داده شده است به شکلي که آنها براي تمديد آن اقدام کرده‌اند.

اين موضوع اما با مخالفت روني و نماينده‌اش روبه‌رو شد. آنها حتي حاضر نشدند در مورد تمديد قرارداد فکر کنند. هر گونه گفت‌وگو براي تمديد قرارداد توسط اين بازيکن رد شده است.

برنامه سران يونايتد اين بود که قراردادي چهار ساله با افزايش دستمزد هفتگي به روني پيشنهاد کنند اما گويا اين بازيکن که در طول تابستان صحبت‌هايي در مورد خروجش از منچستريونايتد هم منتشر مي‌شد، علاقه‌اي به مذاکره براي تمديد قرارداد از خود نشان نداده است.

روني در اين فصل فوق‌العاده بوده و در 13 ديداري که در ليگ برتر انگليس به ميدان رفته موفق به زدن هشت گل شده است اما به نظر مي‌رسد دوست دارد در تيم ديگري حضور يافته و تجربه کسب کند.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]بهبود آسيب‌ديدگي مسي[/h]
[h=2]ليونل مسي شاهد جهشي بزرگ در بهبود وضعيت جسمي خود بوده است.[/h]
آزمايش‌هاي انجام شده بر روي ليونل مسي نشان مي‌دهد مصدوميت پاي چپ او کاملا برطرف شده و وضعيت او به سرعت رو به بهبود است.
مسي اکنون بهتر مي‌تواند با توپ کار کند و رسانه‌هاي آرژانتين از اين خبر به عنوان بهترين ياد کرده‌اند. البته مسي هم چنان تحت‌نظر چندين فيزيوتراپيست قرار دارد.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]تاسف ريبري از حذف نام ايبرا[/h]
[h=2]فرانک ريبري از خروج نام زلاتان ابراهيموويچ از ميان نامزدهاي دريافت توپ طلا اظهار ناراحتي کرد.[/h]
فيفا اين هفته سه نامزد نهايي دريافت توپ طلاي 2013 را اعلام کرد. در اين فهرست ريبري، مسي و رونالدو با هم رقابت مي‌کنند.

ريبري که عامل اصلي سه قهرماني بايرن در فصل گذشته بود، در نشستي خبري گفت: براي خودم، باشگاهم و خانواده‌ام خوشحالم اما کمي براي ابراهيموويچ ناراحتم. او بازيکن فوق‌العاده‌اي است و در پاري‌سن‌ژرمن درخشش زيادي داشت.

ريبري از اينکه در ميان سه نامزد جايزه توپ طلا قرار دارد، ابراز خوشحالي کرد.

مرد سال فوتبال جهان سيزدهم ژانويه 2014 معرفي مي‌شود.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]اسنايدر گالاتاسراي را به دور حذفي رساند[/h]
[h=2]تيم فوتبال گالاتاسراي با گل دقايق پاياني هافبک هلندي خود به دور حذفي ليگ قهرمانان اروپا راه يافت.[/h]
در يک ديدار عقب افتاده از دور آخر مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا، تيم فوتبال گالاتاسراي در ورزشگاه خانگي خود در حالي به مصاف يوونتوس ايتاليا رفت که شب گذشته ديدار اين دو تيم تا دقيقه 35 بدون گل مساوي بود و با تصميم داور به دليل بارش سنگين برف نيمه کاره مانده بود.

گالاتاسراي در اين ديدار که از دقيقه 35 آغاز شده بود، براي صعود به دور دوم تنها به پيروزي نياز داشت و بانوي پير با يک تساوي هم به دور حذفي صعود مي‌کرد.

اين ديدار در نهايت با نتيجه يک بر صفر به سود گالاتاسراي به پايان رسيد تا شاگردان مانچيني 7 امتيازي شده و به عنوان تيم دوم به مرحله حذفي راه يابند و يوونتوس با 6 امتياز سوم شده و راهي ليگ اروپا شود.

تنها گل اين ديدار را اسنايدر بازيکن هلندي گالاتاسراي روي پاس گل دروگبا وارد دروازه بانوي پير کرد تا شاگردان کونته به عنوان سومي و ليگ اروپا قناعت کنند.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]هوندا ماه آينده به ميلان مي پيوندد[/h]
[h=2]آدريانو گالياني نايب رئيس باشگاه آث ميلان اعلام کرد کيسوکه هوندا بازيکن ملي پوش ژاپني ماه ژانويه به اين تيم ايتاليايي خواهد پيوست.[/h]
اين هافبک هجومي که در زسکا مسکو روسيه بازي مي کند در پايان اين ماه بازيکن آزاد مي شود و نخستين بازيکن جديد ميلان در نقل و انتقالات زمستاني خواهد بود.

پايگاه اينترنتي آث ميلان به نقل از گالياني اعلام کرد: «کيسوکه هوندا از سوم ژانويه 2014 بازيکن ميلان خواهد بود.»

هوندا سال 2010 از تيم فنلو هلند به زسکا پيوست و اکنون به يکي از بازيکنان برجسته فوتبال اروپا تبديل شده است.

اين بازيکن 27 ساله در صورت پيوستن به موقع به ميلان، احتمالا روز ششم ژانويه در ديدار برابر آتالانتا در ورزشگاه سن سيرو نخستين بازي خود را براي ميلان انجام خواهد داد.

بالا