• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
سرخيو آگوئرو هم مصدوم شد

مهاجم دوم تيم ملي آرژانتين نيز با مصدوميت در بازي با اورتون از زمين مسابقه بيرون رفت.
00941314.jpg

هفته سي و هفتم رقابت‌هاي ليگ انگليس با يک ديدار برگزار شد که در آن اورتون در خانه برابر منچستر‌سيتي به ميدان رفت.

سرجيو آگوئرو مهاجم آرژانتيني منچستر‌سيتي به دليل مصدوميت از زمين مسابقه بيرون رفت تا نگراني‌ آرژانتيني‌ها قبل از جام جهاني به اوج برسد.

هفته گذشته نيز گونسالو هيگواين به دليل مصدوميت در بازي تيمش از زمين مسابقه بيرون رفته بود.

آرژانتين در جام جهاني 2014 با تيم ملي ايران، نيجريه و بوسني همگروه است.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
کاسياس بالاخره در لاليگا به ميدان مي رود

کارلو آنچلوتي اعلام کرد که کاسياس در بازي روز چهارشنبه اين تيم که يک بازي عقب افتاده و در زمين وايادوليد مي باشد در درون دروازه رئال خواهد ايستاد.
00942311.jpg

آنچلوتي در کنفرانس خبري پيش از بازي با والنسيا اعلام کرد: من تصميم خودم را گرفته ام. فردا و بازي مقابل سلتا لوپز دروازه بان است و در بازي چهارشنبه مقابل وايادوليد و ديدار آخر ليگ ايکر دروازه بان ماست.

من با هر دو آن ها صحبت کرده ام و موافقت آن ها را گرفته ام. اين تصميم براي اين بود که ما مي خواستيم ايکر تا قبل از فينال اروپا باز هم به ميدان برود تا در آمادگي کامل در فينال حاضر شود. اين اصلا عادلانه نبود که وي سه هفته از بازي ها دور باشد و بعد در فينال به ميدان برود.

بدين ترتيب بخش اعظمي از هواداران رئال مادريد مي توانند به آرزوي خود که حضور کاسياس در لاليگا در درون دروازه رئال بود ؛ دست يابند.

هرچند که اين آرزو بسيار دير محقق شد اما بازي آخر رئال در مقابل اسپانيول مي تواند روز قهرماني رئال در لاليگا باشد که با حضور کاسياس در درون دروازه به ياد ماندني تر هم خواهد شد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
منچسترسيتي با گلزني ژکو صدرنشين شد

تيم فوتبال منچسترسيتي صدر جدول رده بندي ليگ برتر انگليس را تصاحب کرد.
00945579.jpg

در يک ديدار ديگر از هفته سي و هفتم ليگ برتر انگليس، تيم فوتبال منچسترسيتي شانس نخست قهرماني رقابت‌هاي اين فصل ليگ برتر که با يک بازي کمتر در جايگاه سوم جدول رده بندي قرار دارد، در خانه اورتون به مصاف اين تيم رفت که اين مسابقه در نهايت با نتيجه 3 بر 2 به سود شاگردان مانوئل پيگريني به پايان رسيد.

بارکلي در دقيقه 11 و لوکاکو 65 براي اورتون گلزني کردند و آخرو 22 و ادين ژکو 43 و 48 براي سيتي گل زدند.

همچنين سرخيو آخرو مهاجم تيم فوتبال منچسترسيتي و همچنين تيم ملي فوتبال آرژانتين در دقيقه 28 و به دليل مصدوميت مجبور به ترک زمين شد، اتفاقي که موجب افزايش نگراني‌هاي کادر فني تيم ملي فوتبال ارژانتين در آستانه رقابت‌هاي حساس جام جهاني شده است.

منچستر سيتي با اين پيروزي 80 امتيازي شد و با توجه به تفاضل گل بهتر نسبت به ليورپول، صدر جدول را تصاحب کرد.

اورتون نيز با اين شکست 69 امتيازي باقي ماند و از رسيدن به سهميه پلي‌آف براي حضور در ليگ قهرمانان اروپا بازماند و به سهميه حضور در ليگ اروپا قناعت کرد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
نايمخن با 2گل جهانبخش آژاکس را متوقف کرد

تيم فوتبال نايمخن در ديداري خارج از خانه مقابل قهرمان اين فصل هلند به تساوي رسيد.
00945345.jpg

از هفته سي و چهارم و پاياني ليگ فوتبال هلند، تيم فوتبال نايمخن که عليرضا جهانبخش بازيکن ملي‌پوش کشورمان را در اختيار دارد، در خانه آژاکس قهرمان رودهنگام اين رقابت‌ها به ميدان رفت و در نهايت با نتيجه تساوي 2 بر 2 خاتمه يافت.

به گزارش فارس، جهانبخش در اين مسابقه نيمکت‌نشين بود و در دقيقه 59 وارد ميدان شد اما در حضور 31 دقيقهاي خود موفق شد گل تساوي بخش تيمش را در دقيقه 74 وارد دروازه آژاکس کند هرچند که ميزبان در دقيقه 83 موفق شد دوباره از ميهمان از پيش سقوط کرده خود پيش افتد. اما اين پايان کار نبود و جهانبخش موفق شد در دقيقه 88 باز هم براي تيمش گلزني کند و نتيجه را 2 بر 2 مساوي کند.

نايمخن با اين تساوي 30 امتيازي شد و در رده هفدهم جدول باقي ماند و آژاکس به امتياز 71 رسيد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
شکست خانگي مالاگا مقابل الچه

تيم فوتبال مالاگا در ديداري خانگي تن به شکست داد.
00003332.jpg

در يک ديدار ديگر از هفته سي و ششم لاليگا اسپانيا، تيم فوتبال مالاگا در ورزشگاه خانگي خود ميزبان الچه بود و مقابل ميهمان خود با نتيجه يک بر صفر شکست خورد.

تک گل اين مسابقه را گري رودريگز در دقيقه 11 به ثمر رساند.

به گزارش فارس، مالاگا با اين شکست در امتياز 41 و رده سيزدهم باقي ماند و الچه با احتساب اين 3 امتياز، 39 امتيازي شد و به رده چهاردهم جدول صعود کرد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
آرسنال به دنبال جذب مهاجم جوان رئال‌

گزارش ها حاکي از آن است که ونگر به شدت خواهان به خدمت گيري موراتا است.
00944032.jpg

با توجه به نيمکت نشيني و فرصت کم براي بازي در ترکيب اصلي رئال مادريد موراتا، مهاجم 21 ساله اسپانيايي در حال بررسي پيشنهادات ارائه شده است.

در حالي که آرسنال به شدت از کمبود مهاجم رنج مي برد، موراتا مي تواند گزينه بسيار مناسبي براي فصل آتي ونگر و تيمش باشد. با اين وجود اگر آرسنال بخواهد او را به لندن بياورد بايد هر چه سريع تر با او وارد مذاکره شود چرا مسئولان مادريد نيز در حال مذاکره براي حفظ او در برنابئو هستند.

کارلو آنچلوتي چندي پيش در ستايش مهاجم جوان تيمش گفته بود: "او در اين فصل کار بزرگي انجام داده است، اميدوارم او در مادريد بماند چرا که به او نياز داريم."

در حالي قرارداد موراتا ر تابستان سال آينده به پايان مي رسد که تيم هاي زيادي نظير اينتر و آرسنال براي به خدمت گرفتن او ابراز علاقه مندي کرده اند.

گزارش ها حاکي از آن است که توپچي ها در حال ارسال پيشنهاد 10 ميليون پوندي براي موراتا هستند.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
ماتزاري: فلسفه فوتبالي ميلان عوض شده است

سرمربي اينترميلان در آستانه دربي ميلان تاکيد کرد فلسفه فوتبالي حريف تغيير کرده است.
00036066.jpg

ديدار تيم‌هاي ميلان و اينترميلان در چارچوب هفته سي و ششم ليگ فوتبال ايتاليا امشب (يکشنبه) و از ساعت 23 و 15 دقيقه به وقت تهران در سن‌سيرو آغاز مي‌شود.

به گزارش فارس، اين ديدار در شرايطي برگزار مي‌شود که ميلان با 51 امتياز رده دهم ليگ را در اختيار دارد و هيچ اميدي به رسيدن به ديدارهاي اروپايي ندارد. از سوي ديگر اينترميلان با 57 امتياز پنجم است و براي رسيدن به ليگ قهرمانان اروپا تلاش مي‌کند.

والتر ماتزاري در مورد اين ديدار گفت: دوست دارم برخي بازيکنان از جمله جاناتان را در ترکيب تيمم مقابل ميلان داشته باشم. به همين خاطر بايد صبر کنم تا جلسه پاياني تمريني برگزار شود تا در نهايت تصميم بگيرم کدام بازيکنان در ترکيب ثابت به ميدان خواهند رفت. سه ديدار تا پايان فصل باقي مانده است. بدون شک نظراتم در اين خصوص را آن زمان بيان مي‌کنم. آن زماني درست براي ارزش‌گذاري روي همه چيز است.

ماتزاري در مورد بازي هم گفت: به ميلان احترام مي‌گذارم اما بايد بگويم از هيچ تيمي نمي‌ترسيم. آنها هفته گذشته با وجود شکست، نمايش خوبي مقابل رم داشتند. دربي هم مشکلات مخصوص به خودش را دارد. آنها در شرايط خوبي قرار دارند و از کيفيت تيمي بالايي هم برخوردارند. بازيکناني مانند کيسوکه هوندا، کاکا، ماريو بالوتلي و جيامپائولو پاتزيني هم در ترکيب اين تيم هستند که رويارويي با آنها سخت است. فلسفه فوتبالي آنها از زماني که ماسيميليانو آلگري ميلان را ترک کرده تفاوت کرده است. آنها در دوران گذار هستند و طبيعي است که نتيجه‌هايي که کسب مي‌کنند فراز و نشيب داشته باشد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
سيدورف: سازمان‌يافته و با ثبات هستيم

سرمربي ميلان پيش از رويارويي با اينترميلان تاکيد کرد همه چيز براي يک بازي خوب مقابل رقيب همشهري مهياست.
00946616.jpg

ديدار تيم‌هاي ميلان و اينترميلان در چارچوب هفته سي و ششم ليگ فوتبال ايتاليا امشب (يکشنبه) و از ساعت 23 و 15 دقيقه به وقت تهران در سن‌سيرو آغاز مي‌شود.

اين ديدار در شرايطي برگزار مي‌شود که ميلان با 51 امتياز رده دهم ليگ را در اختيار دارد و هيچ اميدي به رسيدن به ديدارهاي اروپايي ندارد. از سوي ديگر اينترميلان با 57 امتياز پنجم است و براي رسيدن به ليگ قهرمانان اروپا تلاش مي‌کند.

به گزارش فارس، کلارنس سيدورف در مورد اين ديدار گفت: اين نخستين دربي من به عنوان مربي است اما تمرکز همه بر روي جوان‌هايي است که در ميدان حضور دارند. تيمم در شرايط خوبي قرار دارد. سازمان‌يافته و با ثبات. مشخص است که دوست دارم با کدام بازيکنان ديدار را آغاز کنم. مي‌خواهم تجربه اين دربي را فراتر از زمين فوتبال داشته باشم. مي‌خواهم شاگردانم طوري در اين ديدار ظاهر شوند که نمايش ما فراتر از فوتبال باشد. نمي‌خواهم ضعيف باشيم. در زمين سعي مي‌کنيم بهترين عملکردمان را داشته باشيم.

با توجه به شکست 2 بر صفر ميلان مقابل رم در هفته گذشته، آنها حضور در ليگ قهرمانان اروپا را از دست دادند اما همچنان مي‌توانند راهي ليگ اروپا شوند.

سيدورف در اين زمينه هم گفت: ديدار مقابل رم را چهار بار تماشا کردم. نمايش خوبي داشتيم اما نمي‌توان از کيفيت بازي رم تعريف نکرد. آنها چند شانس گلزني داشتند و ما هم سعي مي‌کرديم در بازي بدرخشيم. البته بازي ما کمي همراه با ترس بود زيرا رم تيم دوم سري A بود و براي فتح اسکودتو مي‌جنگيد. ترس ديگر ما اين بود که نمي‌خواستيم امتياز از دست بدهيم. در اين هفته اما تلاش زيادي کرديم و همه چيز براي ما خوب پيش رفت. به سختي تمرين کرديم. همه چيز براي حضوري موفق مقابل اينترميلان مهياست.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
احتمال سقوط اوساسونا افزايش‌ يافت

احتمال سقوط تيم فوتبال اوساسونا به ليگ دسته دوم با شکست خانگي افزايش يافت.
00943350.gif

در يک ديدار ديگر از هفته سي و ششم لاليگا اسپانيا، تيم فوتبال اوساسونا در حالي در ورزشگاه خانگي خود ميزبان سلتاويگو بود که در رقابت با چند تيم براي ماندن در لاليگا نياز مبرم به پيروزي در اين ديدارهاي باقيمانده خود داشت اما اين اتفاق رخ نداد و اوساسونا اين مسابقه را با دو گل به سلتاويگو واگذار کرد.

هر دو گل اين ديدار را نوليتو در دقايق 20 و 34 به ثمر رساند.

اوساسونا با اين شکست در امتياز 35 و رده هفدهم باقي ماند تا با پيروزي احتمالي وايادوليد و آلمريا، به رده‌هاي پايين‌تر سقوط کرده و در نهايت راهي دسته دوم ليگ اسپانيا شود.

سلتاويگو نيز با اين برد 46 امتيازي شد و با دو پله صعود موقتا به رده هشتم جدول رسيد.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
قهرماني ناپولي در کوپا ايتاليا

ناپولي در ديداري جنجالي با برتري سه بر يک برابر فيورنتينا قهرمان جام حذفي ايتاليا شد.
00957155.jpg

دو تيم ناپولي و فيورنتينا شب گذشته (شنبه) در فينال جام حذفي ايتاليا در ورزشگاه المپيک شهر رم به مصاف هم رفتند که اين ديدار جنجالي در پايان با برتري سه بر يک ناپولي به پايان رسيد.

لورنزو اينسيگنه دو بار در دقايق يازده و هفده و دريس مرتنس در دقيقه‌ 90 براي ناپولي گلزني کردند و تک گل بنفش‌هاي شهر فلورانس را نيز خوآن وارگاس وارد دروازه‌ ناپولي کرد تا رافائل بنيتس به اولين قهرماني خود با ناپولي دست يابد.

پيش از شروع مسابقه هجوم هواداران ناپولي و فيورنتينا براي ورود به ورزشگاه باعث درگيري پليس با آنها شد. شدت اين درگيري به حدي بود که پليس يکي از هواداران ناپولي را با دو ضربه گلوله از پاي درآورد! همچنين سه هوادار ديگر ناپولي نيز در شرايط وخيمي به سر مي‌برند.

اين درگيري باعث به تاخير افتادن مسابقه و برگزاري آن تحت تدابير شديد امنيتي شد

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
جهانبخش: بي‌اندازه خوشحالم

مهاجم ايراني نايمخن با اعلام اين که در بازي برابر آژاکس وظيفه‌اش را انجام داده است، مي‌گويد از اين که توانسته يک امتياز حياتي را براي تيمش به دست آورد، بي‌اندازه خوشحال است.
00946224.jpg

نايمخن که عليرضا جهانبخش را در اختيار دارد در هفته‌ پاياني ليگ هلند برابر آژاکس به تساوي دو بر دو رسيد تا به پلي‌آف ليگ هلند برسد. جهانبخش که به عنوان بازيکن تعويضي وارد زمين مسابقه شد هر دو گل تيمش را به ثمر رساند تا نايمخن از سقوط به دسته پايين‌تر نجات يابد و به ديدار پلي‌آف برسد.

به نقل از ايسنا، اين مهاجم ايراني پس از درخشش در بازي برابر آژاکس گفت: خيلي خوشحالم. يک امتياز بسيار حياتي را به دست آورديم. بازي برابر آژاکس به هيچ وجه آسان نيست. آنها قهرمان ليگ هستند. به همين خاطر از اين که توانستم در اين ديدار مهم براي تيمم مفيد باشم و گلزني کنم بي‌اندازه خوشحالم.

او در ادامه گفت: پس از آن که بويان کرکيچ دروازه‌ ما را باز کرد، ديگر فکر کرديم کار تمام است و تيم سقوط کرده‌ هستيم اما هنوز هم اميد براي تيم ما وجود داشت. براي گلزني در تيم نايمخن حضور دارم. وظيفه‌ من گلزني است. خوشحالم که در دقايق پاياني توانستم گلي را به ثمر برسانم که ممکن است باعث شود تيمم در ليگ هلند باقي بماند.

"فاکس اسپورت" با تمجيد از بازي موثر عليرضا جهانبخش اعلام کرد در صورتي که نايمخن فصل آينده براي بيست‌ويکمين بار پياپي در ليگ هلند بازي کند، بيشتر به خاطر اين بازيکن ايراني است.

جهانبخش در پايان گفت: بايد از هم‌تيمي‌هايم تشکر کنم. خوش‌شانس بودم که در دقايق‌ پاياني توانستم فرصت گلزني به دست آورم و دروازه‌ حريف را باز کنم.

با نتايج به دست آمده در هفته‌ پاياني ليگ هلند رودا کرکراد به دسته پايين‌تر سقوط کرد و تيم‌هاي نايمخن و والوايک به پلي‌آف ليگ هلند رسيدند.

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
بازگشت آزمون به ترکيب روبين کازان

روزنامه‌ "اسپورت ميل" روسيه از بازگشت سردار آزمون به ترکيب تيمش خبر داد.
00946034.jpg

هفته‌ بيست و هشتم رقابت‌هاي ليگ روسيه امروز (يکشنبه) با سه ديدار به پايان مي‌رسد که در يکي از اين ديدارها روبين کازان در خانه پذيراي تيم اورال خواهد بود.

به نقل از ايسنا، روزنامه‌ "اسپورت ميل" روسيه خبر داد. سردار آزمون، مهاجم جوان ايراني روبين کازان که هفته‌ گذشته به دليل مصدوميت نتوانست در ترکيب تيمش به ميدان برود مشکلي براي بازي امروز ندارد و به احتمال زياد در ترکيب روبين کازان به ميدان خواهد رفت.

روبين کازان در حال حاضر با 31 امتياز از 27 ديدار در رده دهم ليگ شانزده تيمي روسيه قرار دارد و هيچ شانسي براي حضور در رقابت‌هاي اروپايي فصل آينده ندارد.

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
رئال باید اول باشه

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
ممنون مفید بود

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
ممنون استفاده کردم

commment

Registered User
لایک‌ها
361
اسباب بازی 800 هزار یورویی زلاتان

یکی از سرگرمی ها و البته علایق بازیکنان بزرگ فوتبال داشتن اتومبیل های لوکس و گران قیمت است. در این بین زلاتان ایبراهیموویچ ستاره سوئدی تیم پاری سن ژرمن هم از غافله عقب نمانده است و پا به پای دیگر ستاره هایی که عشق اتومبیل هستند پیش می رود.

او که پیش تر برای تبلیغ با کمپانی «ولوو» به توافق رسیده بود تا یکی از مدل های این کمپانی را سوار شود حالا با اسباب بازی به مراتب مدرن تری تردد می کند: پورشه 918 اسپایدر! سوپر اتومبیل 900 اسب بخاری که به صورت محدود و فقط 1000 مدل از آن تولید شده است و به قیمت خیره کننده 800 هزار یورو هم به فروش می رسد. البته این مورد به اندازه کافی برای زلاتان وسوسه کننده بوده تا هر طور شده یکی از هزار مدل را زیر پایش داشته باشد.

نکته قابل توجه درباره این اتومبیل اینکه سرعت صفر تا 100 کیلومتر آن 2.8 ثانیه است و بیشینه سرعت آن هم 345 کیلومتر بر ساعت است!

zpy2uwahznieoben2h93.jpg

hqb88fypp6stlbkei0.jpg

p5xz9mgl71fypmr0ngb.jpg

fmnewotj6s9kc4qrrlvn.jpg

6tg014obinrvsliuy6yt.jpg

فرارو

commment

Registered User
لایک‌ها
361
ادعای عجیب جادوگر غنایی: من عامل مصدومیت کریستیانو رونالدو هستم

416822_heroa.jpg

طرفداری - یک جادوگر غنایی در صحبت هایی عجیب ادعا کرد که وی عامل مصدومیت کریستیانو رونالدو می باشد و می خواهد که رونالدو از بازی تیم ملی پرتغال برابر غنا دررقابت های جام جهانی بیرون بماند.
به گزارش سرویس بین المللی وب سایت گل، یک جادوگر غنایی در مصاحبه ای با شبکه رادیویی Angel FM این کشور مدعی شد که وی با طلسم ها و نفرین هایش کاری کرده است که رونالدو در آستانه جام جهانی و دیدار تیم ملی پرتغال برابر غنا با مصدومیت رو به رو شود.

"من دقیقا می دانم که مصدومیت رونالدو از چه ناحیه ای است و مشغول کار بر روی آن هستم. من در هفته های گذشته به صورت کاملا جدی بر روی این موضوع تمرکز کرده ام و برای این کار چهار سگ به خصوص را یافته و روح آن ها را از بدنشان جدا کرده ام."

"من 4 ماه پیش نیز گفته بودم که کاری خواهم کرد تا کریستیانو رونالدو در بازی برابر غنا در جام جهانی غایب باشد و تمام تلاشم را نیز پیرامون این موضوع انجام داده ام. امروز زانوی رونالدو، فردا ران پایش و روزی دیگر مشکل دیگری برایش به وجود خواهد آمد و به شما اطمینان می دهم که هیچ درمان انسانی و طبیعی بر روی مصدومیت رونالدو جواب نخواهد داد و پزشکان نیز به زودی خواهند فهمید که مصدومیت رونالدو اتفاقی ماورایی و فرای توانایی های علم پزشکی است."

گفتنی است بازی دو تیم غنا و پرتغال در روز آخر رقابت های گروه هفتم رقابت ها و از ساعت 22:30 دقیقه به وقت تهران در شامگاه پنجم تیر ماه آغاز خواهد شد.

commment

Registered User
لایک‌ها
361
اعتراف عجیب مادر کریستیانو رونالدو پیرامون به دنیا آمدن او

dolores-aveiro-en-la-presentac_54412018026_54115221154_600_396.jpg

به گزارش Mundo Deportivo، دولاروس آویرو مادر فوق ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید که روز گذشته از کتاب زندگی نامه خود رونمایی کرد، در بخش هایی از این کتاب 248 صفحه ای، صحبت های جالبی را پیرامون به دنیا آمدن کریستیانو بر زبان آورده و اذعان کرده که در زمان بارداری رونالدو به این فکر کرده است که به دنیا آوردن چهارمین فرزند (پس ازالما، هوگو و کاتیا) کار درستی نخواهد بود.

"پیرامون این موضوع به پزشک مراجعه کردم، اما او به من گفت که من هیچ دلیلی برای از بین بردن بچه آن هم هنگامی که تازه در سی سالگی قرار داشتم و از نظر بدنی و جسمانی هیچ مشکلی در من نبود، نخواهم داشت و پس از آن سعی کردم با استفاده از راه حل های سنتی و محلی که همسایه مان به من پیشنهاد کرد، از به دنیا آوردن کریستیانو جلوگیری کنم اما در نهایت این راه نیز جواب نداد و باید بگویم که وقتی خدا بخواهد بچه ای به دنیا بیاید، هچ چیزی جلودارش نیست."

CONSTANTLY1317

Registered User
لایک‌ها
2,568
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تبریز بیدار ، راهپیمایان پلاکاردی را حمل می کردند که در آن نوشته شده بود: «لیونل مسی ننگت باد».

481x500xUntitled-3.jpg.pagespeed.ic.UM2BpTW5Tn.jpg

این شعار واکنشی بود به انتشار خبر کمک یک ملیون دلاری لیونل مسی برای تجهیز سربازان **** صهیونیستی.

اخیرا رسانه‌های اسرائیلی مدعی شدند لیونل مسی کاپیتان تیم ملی آرژانتین یک میلیون یورو به اسرائیل کمک کرده است آن هم در شرایطی که **** اشغالگر قدس در حال حاضر در غزه جنایت جنگی به راه انداخته و تاکنون بیش از 600 نفر را در این منطقه به شهادت رسانده است.

پیشتر نیز در سفری که تیم بارسلونا به مناطق اشغالی داشت، مسی با ظاهری متفاوت، با دیوار ندبه به عبادت پرداخت. تصاویر منتشر شده از مسی با کلاه مخصوص یهودیان جنجال زیادی را در رسانه های مختلف ورزشی به پا کرد.

600x600xlhlkjkllk.jpg,qitok=Vx1TkMdo.pagespeed.ic._PXWkqqkIA.jpg

بالا