من باید ی تاپیک جامع درمورد نت ورک درست کنم اینطوری نمیشه
تقریبا از اون بخشیکه درمورد نت ورک مارکتینگ سالم توی تاپیک بحث شد , پستارو خوندم! یکسری شبهاتی وجود داره ک لازم میدونم رفعشون کنم و در چند روز آینده ی مقاله جامع در مورد این سیستم ایجاد میکنم!
.
1- اول اینکه در حال حاضر تنها 11 شرکت حق فعالیت ب شکل بازاریابی شبکه ای رو دارن! لیستش رو میتونین از
این لینک چک کنین. هر شخصی بهتون گفت بیاین , بعدا مجوز میگیریم حرفش دروغه! تنها شرکت هاییکه اسمشون توی این صفحه وارد شده حق دارن تو این زمینه فعالیت داشته باشن...
.
2- یکی از دوستامون حرف خیلی خوبی زد: "
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا میشه" باهاشون کاملا موافقم و تاکید میکنم ک توی اینکار ب هیچ وجه بنا نیست پاتونو بندازین رو پاتون تا یروزی پولدار بشین
اونم یکماهه :| دوستمون آقای
@saeed74 ک میگن من یکماه فعالیت کردم و پولی بدست نیاوردم , واقعا ب شما همچین قولی داده شده بود؟ بعد از یکماه پولدار بشین؟ :| بعد اگر داده شده بود , شما چرا باور کردین؟! قطعا اگر یکم بیشتر تحقیق میکردین , حداقل اولین تجربتون آخرین تجربتون نمیشد! کسی حق نداره از خرید اجباری با شما صحبت کنه ولی ی منطقی پشت این کار خوابیده ک میگه شما جنسیو میتونین بفروشین ک خودتون هم قبلا ازش استفاده کرده باشین و از کیفیتش راضی بوده باشین! من توضیحش رو توی
این لینک دادم , میتونین بخونین. ولی اگر محصولات کیفیتش پایین بود , اصلا چرا وارد اون سیستم شدین؟!!!
.
3- دوستان توی این حرفه بنا نیست کار آسون انجام بدین! ولی کاریه ک در عین سختیکه داره لذت بخشه! اگه هرجایی ب شما قول داد در عرض ی مدت کوتاه میتونه پولدارتون کنه , ازونجا فرار کنین!
توی این حرفه:
_شما نیازی ب سرمایه ندارین
_نیازی ب خرید محصول ندارین
_نیازی ب هزینه کردن بابت تبلیغات ندارین
_چیزایی مثل پارتی بازی و ... توش تعریف نشده!
اینجا همه چیز آمادس فقط مسئولیت لقمه کردن با شماس! شما دارین وارد کاری میشین ک پیشرفتتون 100% ب خودتون بستگی داره! البته نیاز ب راهنمایی دارین و این وظیفه شرکتیکه ک شمارو آموزش میده ولی وارد هر شرکتیکه میشین
آموزش هارو جدی بگیرین سعی کنین ی هزینه ای رو بابت خرید کتاب کنار بذارین! مطالعتون رو ببرین بالا چرا ک درین صورت میتونین واقعا ب درامد بالای 100 میلیون برسین (چ بساکه همین الان خیلی از همکارای ماکه دارن تو شرکتای موازی کار میکنن , این سقف رو رد کردن). این کار رو باید جدی بگیرین تا توش موفق بشین!
اقا دمت گرم من از این جمله ات خیلی خوشم اومد واقعا درسته! ahmadx4u
و سخن پایانی پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود …
که همینم باید تلاش کنی و اگر زرنگ بودی بدست میاری! البته اگر دُم به تله ندی!!
امیدوارم منظورتون از دم ب تله دادن , سیستم های فعلی نباشه!
اگه در مورد فعالیت سیستم های نت ورک مارکتینگ اطلاعات خواستین میتونم راهنماییتون کنم. بهم پ.خ بدین...
بنظر من این کارا ریسک و پر تلاطمه اصلا هم ارزش نداره
تعریفتون از ریسک توی این کار رو میتونم بدونم؟
درسته. وقتتون رو برای یک سری شرکت های غیر معتبر نذارید.
غیر معتبر؟ بهتره اولین ماده مربوط ب تیم نظارتی بر سیستم های نت ورک مارکتینگ رو بخونین و اگر سوالی موند من در خدمتم
کمیته نظارت: کمیته ای است ناظر بر مراحل صدور مجوز و نحوه فعالیت شرکت های بازاریابی شبکه ای ک متشکل از نمایندگان وزارت اطلاعات, وزارت "صنعت , معدن , تجارت" , نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و دادستانی کل کشور است.