• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار نتورك ماركتينگ در ايران

نظر شما درباره نتورك ماركتينگ چيه ؟

• خوبه

Votes: 96 50.8%
  • بده

Votes: 74 39.2%
  • نظري ندارم

Votes: 19 10.1%

• Total voters
    189

persianhost

Registered User
لایک‌ها
2
تا وقتی نتورکی هست با قدرت کوئست نت که 11 ساله داره کار می کنه و تو این 11 سال حتی پورسانت دادنش یک روز هم این ور اون ور نشده چرا میرید دنبال نتورک های دیگه ؟

نتورک به جز پول خیلی چیزای دیگه یادم داد که تو تمام عمرم کسی یادم نداده بود

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
نتورک؛ زمانی که میترکه؛ یه چیز خوب به آدم یاد میده... کل این دنیا فناپذیره و همه چیز یه روز در کمال ناباوری به ورطه نابودی کشیده میشه... میگی نه بشین و تماشا کن

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
صنعت نتورک مارکتینگ به معنا واقعی یعنی فروش محصول در آن صورت بگیره

گلد کویست و .... همه هرمی هستند و محصولی فروخته نمیشه

اما در این صنعت شما وقتی خرید میکنید همون جا هم محصول میخری و تیم فروشت میسازی و طبق همون تیم حجم فروش محصولاتت بالا میبری

این بزینس در جهان حرف اول میزنه كه کمپانی های بزرگی از این طریق دارند محصولاتش میفروشند

مثل : amway-herbalife -nuskine-avon-tiens و .....

كه خودمم دارم تو یکی از این کمپانیها كه نام بردم دارم کار میکنم و واقعا هم انسان در این شغل به آزادی مالی میرسه :)

هر کی هم نظری داره درباره این مطلبی كه گفتم لطفا بازگو کنه :happy:

persianhost

Registered User
لایک‌ها
2
نتورک یعنی زندگی, در نتورک چیزایی آموختم که تو 20 سال درس خوندن نشنیده بودم
درس زندگی, آخرین میوه نتورک برای من و بچه های تیمم پول بود ...

pol14001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سايت کلاهبرداران الخليجی هم عوض شد
سران کلاهبردار الخليج پس از رسوايی بزرگ در شهرهای مشهد و بيرجند به ناچار دامین و مشخصات سايت کلاهبرداری خود را تغيير دادند و به جای www.gtrader-corp.com سابق ادرس جدید www.gulft-c.com را قرار دادند تا خرابکاریهای سابق کمتر دیده شود جالب اينجاست شرکتی با اين عظمت فراموش کرده قوانين بين المللی ثبت دامين و تغيير ادرس را رعايت کند ظاهرا تاریخ گالف ایرانی این بار برای الخلیج یا همان gulft-c کویتی تکرار می شود . نمونه سوتی بزرگ تغيير ادرس
Domain ID:
Domain Name: gulft-c.com
Created On: 01-Oct-2009 00:00:00
Expiration Date: 01-Oct-2010 00:00:00
Sponsoring Registrar: 'Check Whois' (PUBLICDOMAINREGISTRY) (PUBLICDOMAINREGISTRY)
Status: client_transfer_prohibited
Name Server: ns1.dnsserver8.com
Name Server: ns2.dnsserver8.com
Registrant ID: Unknown
Registrant Name: Domain Admin
Registrant Organization: Unknown
Registrant Street1: P.O. Box 97
Registrant Street2: Unknown
Registrant Street3: Unknown
Registrant City: Note - All Postal Mails Rejected, visit Privacyprotect.org
Registrant State/Province: Moergestel
Registrant Postal Code: Unknown
Registrant Country: null,5066 ZH
Registrant Phone: Unknown
Registrant Fax: Unknown
Registrant Email: Unknown
Admin ID: Unknown
Admin Name: Unknown Domain Admin
Admin Organization: Unknown
Admin Street1: NL
Admin Street2: Unknown
Admin Street3: Unknown
Admin City: P.O. Box 97
Admin State: Note - All Postal Mails Rejected
Admin Postal Code: visit Privacyprotect.org
Admin Country: Moergestel
Admin Phone: +45.36946676
Admin Fax: Unknown
Admin Email: [email protected]

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از اطلاع رسانیتون

khoshfekr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در پي افشاگري يك سايت اينترنتي درباره "عليرضا.ن " مدير شركت هرمي "گالف " و بازتاب گسترده آن در رسانه‌ها نامبرده درصدد خروج غيرقانوني از كشور مي‌باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس، newsparsa.com نوشت؛ طبق اخبار واصله "عليرضا.ن " مدير شركت هرمي "گالف " با به نام كردن تمامي اموال منقول و غيرمنقول نامشروع خود به نام يكي از بستگانش قصد خروج از كشور را دارد.

"ش.ف " يكي از مالباختگان دختري است كه مبلغ 70 ميليون تومان در سيتم "گالف " سرمايه گذاري كرده است.

اكثر شاكيان اين پرونده كه به دادسراي جرايم اقتصادي مراجعه كرده‌اند‌ هر يك مبالغ اين چنيني را در اختيار "عليرضا.ن " مدير شركت هرمي "گالف " جهت سرمايه گذاري در بخش صنعت قرار داده‌اند.

اين شركت‌ها معمولا مبالغ اغوا كننده‌اي را به صورت سود ماهانه وعده مي‌دهند و افراد ساده به خيال كسب سودهاي كلان بعضا بااخذ قرض و وام وجوه خود را به اين عده تحويل مي‌دهند و به شكل مذكور گرفتار آنان مي‌شوند.

شركت مجازي "گالف " كه در چند استان كشور فعال است و بجز يك سايت اينترنتي در هيچ مرجع رسمي به ثبت نرسيده با ادعاي سرمايه گذاري در امر ساختمان،كشاورزي، بورس و ... به روش مذكور مشتريان زيادي را جلب كرده است.

برپايه اين خبر اين شركت‌ها در ابتدا عنوان كرده‌اند هرمي نيستند ولي پس از قبول كردن فرد براي مشاركت مرحله به مرحله سبك هرمي را براي مشتري خود اجرا مي‌كنند به طوري كه او را ناخودآگاه به عضويت شركت در آورده و وي را براي دريافت اصل سرمايه و سود خود مجبور به جذب افراد جديد مي‌كنند.

گفتني است "عليرضا.ن " سيستم هرمي جديدي را با نام "اكو " نيز راه‌اندازي كرده است.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
در پي افشاگري يك سايت اينترنتي درباره "عليرضا.ن " مدير شركت هرمي "گالف " و بازتاب گسترده آن در رسانه‌ها نامبرده درصدد خروج غيرقانوني از كشور مي‌باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس، newsparsa.com نوشت؛ طبق اخبار واصله "عليرضا.ن " مدير شركت هرمي "گالف " با به نام كردن تمامي اموال منقول و غيرمنقول نامشروع خود به نام يكي از بستگانش قصد خروج از كشور را دارد.

"ش.ف " يكي از مالباختگان دختري است كه مبلغ 70 ميليون تومان در سيتم "گالف " سرمايه گذاري كرده است.

اكثر شاكيان اين پرونده كه به دادسراي جرايم اقتصادي مراجعه كرده‌اند‌ هر يك مبالغ اين چنيني را در اختيار "عليرضا.ن " مدير شركت هرمي "گالف " جهت سرمايه گذاري در بخش صنعت قرار داده‌اند.

اين شركت‌ها معمولا مبالغ اغوا كننده‌اي را به صورت سود ماهانه وعده مي‌دهند و افراد ساده به خيال كسب سودهاي كلان بعضا بااخذ قرض و وام وجوه خود را به اين عده تحويل مي‌دهند و به شكل مذكور گرفتار آنان مي‌شوند.

شركت مجازي "گالف " كه در چند استان كشور فعال است و بجز يك سايت اينترنتي در هيچ مرجع رسمي به ثبت نرسيده با ادعاي سرمايه گذاري در امر ساختمان،كشاورزي، بورس و ... به روش مذكور مشتريان زيادي را جلب كرده است.

برپايه اين خبر اين شركت‌ها در ابتدا عنوان كرده‌اند هرمي نيستند ولي پس از قبول كردن فرد براي مشاركت مرحله به مرحله سبك هرمي را براي مشتري خود اجرا مي‌كنند به طوري كه او را ناخودآگاه به عضويت شركت در آورده و وي را براي دريافت اصل سرمايه و سود خود مجبور به جذب افراد جديد مي‌كنند.

گفتني است "عليرضا.ن " سيستم هرمي جديدي را با نام "اكو " نيز راه‌اندازي كرده است.

آمارت غلطه رفیق

اول از همه علیرضا نیست و آرش هست.

بعدش از همون اول تو دوبی بود و هست،از 5 تا اصلی 3 تا رو گرفتن، 2 تاشون فراری ، یکی دوبی یکی ارمنستان....

خلاصه داستان چیز دیگه ی هست، اسم سیستم جدیدشون هم ترموهاست هست برادر نه اکو.

persianhost

Registered User
لایک‌ها
2
نتورک یعنی زندگی, در نتورک چیزایی آموختم که تو 20 سال درس خوندن نشنیده بودم
درس زندگی, آخرین میوه نتورک برای من و بچه های تیمم پول بود ...

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
آمارت غلطه رفیق

اول از همه علیرضا نیست و آرش هست.

بعدش از همون اول تو دوبی بود و هست،از 5 تا اصلی 3 تا رو گرفتن، 2 تاشون فراری ، یکی دوبی یکی ارمنستان....

خلاصه داستان چیز دیگه ی هست، اسم سیستم جدیدشون هم ترموهاست هست برادر نه اکو.

منبع خبری ایشون فالس نیوز بود؟:blink:
حالا آرش و علیرضا خیلی بهم شبیهن. من یه دوستی دارم اسمش علیرضاست و خیلی به آرش شبیه هست. احتمالا منظور فالس نیوز هم همون آرش بوده ولی چون قیافشون شبیه بوده اشتباه کرده. دوبی هم که مال خودمونه.اولا که با پول ما ساخته شده در ثانی هر کی اونجا سرش به تنش میارزه ایرانیه. پس نتیجه میگیریم این فالس نیوز پر بیراه هم نگفته!!!

Last edited:

shahram72004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به بچه های نتورکر. دماغ نتورکتون چاقه؟

یک خبر داشتم یکم قدیمی شده ندیدم کسی در مورد حرفی زده باشه.
اول نوید بدم که قانون بازاریابی شبکه ای بالاخره تصویب شد اینم لینکش http://www.asnaf.ir/rules.php?id=6254
دوم اینکه خبر زیاده نمیدونم کودومشو بگم :rolleyes:
کوئست درخواست داد به مجلس که تو ایران قانونی بشه ردش کردن

کلی هم شرکت ایرانی درخواست دادن نتورکشونو بیارن بالا که وزارت بازرگانی فعلا 5 تاشونو تایید اولیه کرد که تو اولوبتشون "شرکت زندگی بهتر" بود و "اریفلیم" خودم رفتم وزارت بازرگانی پرسیدم (خبر قدیمی)

منو بچه های تیم هم شیفت شدیم شرکت زندگی بهتر که محصولاتش هم داخلیه زیر قیمت شرکت تابلو داره و دفتر خود شرکت در اختیار میذاره و خیلی چیزای دیگه .. این سایت معرفی منه http://www.btltd.ir اینم سایت شرکت http://www.betterlifeltd.ir

خبر دیگه اینه که شرکت های سرمایه گذاری اینوستی دارن کله پا میشن شدید که داره وزارت جرائم اقتصادی بررسیشون می کنه و دنبایشونه

دیگه اینکه مراقب اعتیاد باشین :f34r:

Last edited:

hamoon99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متاسفانه استفاده نادرست از نتورک مارکتینگ هر روز فاجعه های جدیدی بوجود میاره و جا برای کار درست هم تنگتر و تنگتر میشه. آقا جامعه تقصیری نداره و راههای رسیدن به سود و کسب درامد رو میطلبه< مشکل در عدم آگاهی و جلوگیری از اهل فن هست که عده ای فرصت طلب خون مردم رو توی شیشه میکنن.

omid_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش ويژه وي پي ان زير قيمت
هر اكانت 1 ماهه 2500 تومان
هركي ميخواد يا به آي دي زير پي ام بده يا به ايميل زير ايميل بزنه

id : demon_kiss2008

email: [email protected]

badiei

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان گرامی همونطور که رندی گیج (یکی از بزرگترین نتورکرهای دنیا) گفته یه راه ساده برای شناخت نتورک سالم و ناسالم وجود داره اونم اینه اگه پلن رو از اون نتورک برداری باز هم ارزش داشته باشه که اون محصول رو بخری!!

سیستم های اینوست که کاملا کلاهبرداری هستند و اکثرا هم ایرانی و معمولا بعد از گذشت 1-2 سال گندشون در میاد و یا سایت میره پایین و یا اینکه سایت تغییر نام پیدا میکنه.

گلدکوست هم که اگه پلن رو برداری خیلی خنده دار میشه و عملا محصولاتش به درد ما ایرانی ها نمیخوره ، که البته این یکی از سیاست های این کمپانی کلاهبرداره که تونسته 12 سال تویه ایران دوام بیاره

به نتورک های ایرانی هم اعتماد نکنید چون اختیارشون تویه دست دولته و هر وقت که بخوان میان جلوشو میگیرن

نتورک مارکتیگ 2 اصل خیلی مهم داره اونم اینه که :
1- محصولی که ارائه میشه مصرفی باشه
2-محصول زیر قیمت بازار اون کشور باشه (حذف واسطه ها)

در صورتی که تمایل به فعالیت در یک نتورک خارجی سالم رو دارید پیام خصوصی بزارید

شاد و پیروز باشید

persianhost

Registered User
لایک‌ها
2
چرا به نتورک های ایرانی اعتماد نکنیم دوست من
چون سوئیچش دست دولته ؟ این که خوبه ؟

آسو رفت پایین چون مهندس مدنی جنبه پولو نداشت ولی خاموشش کرد
وست رو مهندس بابایی سوئیچشو زد خاموش کرد
خیلی نمونه مشابه...
ولی الان دست دولته و دیگه نمیذاره نتورک های زیر زمینی کار کنن

اگه اطلاعات بیشتری در مورد نتورک هایی که کاملا مطابق قوانین FTC هستن می خوایی یه سر اینجا بزن
www.Network-marketing.ir

مقالاتشو هر روز بخون
پلان رو بردار و ببین چی می بینی ؟ کالا برابر با ارزش پول پرداخت شده
منطق نتورک اینه
عصر سوم نتورک مارکتینگ در ایران شروع شده

موفق باشید دوستان
سوالی بود در خدمتم

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
منم به دوستان توصيه مي كنم كه نتورك ماركتينگ را به عنوان شغل دوم انتخاب كنند!!!!

samaram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم به دوستان توصيه مي كنم كه نتورك ماركتينگ را به عنوان شغل دوم انتخاب كنند!!!!

یکی از آشناهای من به تازگی عضو شده.یه مشکلی که هست میگن باید بیای تمام وقت تو شرکت ساکن باشی که الان ایشون کلا شهرش رو رها کرده و رفته ساکن اونجا شده. شبانه روزی هم تو خود شرکت هستند.
باین حساب چطور میشه شغل دوم بشه؟

rahseparan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاری به این فتواها ندارم ولی مطمئنم که این برنامه ها انگیزه کار و فعالیت سالم رو تو هر کسی از بین میبره، بلایی که داشت سر خودم میومد.

سلام دوستان.من نیاز به یک کمک فوری برای رهایی از یک مشکل بزرگ دارم.کسی از شماها تاحالا محصولی از کمپانی کوئست خریداری کرده؟چه جوری میشه دریافتش کرد؟ممنون میشم اگه کمکم کنید..

بالا