• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار نتورك ماركتينگ در ايران

نظر شما درباره نتورك ماركتينگ چيه ؟

• خوبه

Votes: 96 50.8%
  • بده

Votes: 74 39.2%
  • نظري ندارم

Votes: 19 10.1%

• Total voters
    189

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اصولا برای اینکه کارت بگیره باید دروغ بگی تا عضو جمع کنی. اکثرا هم تا آخر عمر نفرینت میکنن

E-Commerce

Registered User
لایک‌ها
1
این نتورک مارکتینک که در ایران رایج شده در واقع نسخه ایرانیش هست که در همه جای دنیا بر خلاف قوانینه
در کل توسعه زنجیره انسانی و دادن وعده خرید کالا به بهانه عضو گیری نتورک مارکتینگ نیست .
و بیشترین قربانی این شیوه کسانی هستند که هیچ چیزی از نتورک نمی دانند و معمولا اطلاعات عمومی کمی هم دارند و با دیدن چهار تا کاتالوگ و عکس تهوم پول دار شدن میگیرن و در رویا غرق میشن ، و چون بابتش هزینه میکنند دیگه کو گوش شنوا
کسانی که در حال حاضر به این روش در ایران فعالیت میکنن میشه گفت نسل سوم هستند که دارن فریب این شیوه و نسخه ایرانی برای کلاه برداری رو می خورند
موفق باشید

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
این نتورک مارکتینک که در ایران رایج شده در واقع نسخه ایرانیش هست که در همه جای دنیا بر خلاف قوانینه
در کل توسعه زنجیره انسانی و دادن وعده خرید کالا به بهانه عضو گیری نتورک مارکتینگ نیست .
و بیشترین قربانی این شیوه کسانی هستند که هیچ چیزی از نتورک نمی دانند و معمولا اطلاعات عمومی کمی هم دارند و با دیدن چهار تا کاتالوگ و عکس تهوم پول دار شدن میگیرن و در رویا غرق میشن ، و چون بابتش هزینه میکنند دیگه کو گوش شنوا
کسانی که در حال حاضر به این روش در ایران فعالیت میکنن میشه گفت نسل سوم هستند که دارن فریب این شیوه و نسخه ایرانی برای کلاه برداری رو می خورند
موفق باشید
حرف شما درسته
ولی منظور من ایران نبود

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان من در عرض چند ساعت و یکشبه تمامی مطالب چند ساله را مورد مطالعه قرار دادم آخرش نفهمیدم نتورک در ایران ممنوع است یا آزاد.
لطفا با بیان دلایلی چند و مستند توضیح دهید.
ضمنا اگر یک شرکت ایرانی بیاد و سایتی در اینترنت راه اندازی کنه با موضوع مدیریت آگهی یعنی مثل سایت ایستگاه خدمات تبلیغ ارائه کنه با یک فرق و آن هم اینکه:
از اعضا مبلغی را جهت عضویت دریافت کنه بعد بیاد بگه آقا این مبلغ مربوط به شرکت من هست ولی من میام یک پنجم اون را بر می دارم و مابقی را به چهار قسمت تقسیم می کنم و بین اعضا به طریق همان روش هرمی تقسیم می کنم (تا اینجا می شه همون گلد کوئیست) باز با فرقی دیگر و آن اینکه قرار نیست اعضا کار خودشان را ول کنند و دنبال عضو جدید بگردند. و نیز مثل گلد کوئیست از تراز و غیره هم خبری نیست. آیا باز هم این همان دسیسه هرمی هست؟
توضیح اینکه 1- از آنجاییکه سیستم بر روی سایت می باشد هر کس که آگهی دهنده باشد باید ثبت نام نماید و سیستم طوری طراحی شده که خودش اعضای جدید را در زیر مجموعه های با نظم خاص قرار می دهد.
2- قیمت خدمات تبلیغ آگهی از قیمت سایر رقیبان پایین هست.

خواهش می کنم راهنماییم کنید.
ممنون

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ببین دوست عزیز عقل آدم خودش سند هست
شما یک کالا فرض کن که بیرون 80 هزار تومن باشه فروشنده از این چقدر سود میبره اصلا بگیم گرون فروشه 50 % سود میکنه که باید 10 تا 15 % نهایتا سود میکرد
خوب همین کالا رو بخوان با نتورک به فروش برسونن در هر حالتی فرض کنی امکان نداره با این سود همه مجموعه پول دربیارن
نتورک واقعی فقط از جایی میتونه سر رشته بگیره که منبع و مبدا تولید کننده باشه و بدون واسطه کالا به فروش بره حتی تو این حالت هم سود باید معقول باشه در واقع فروش بالا میره نه سود
وقتی یدید یک شرکتی کالاهایی که همه جا هست داره میفروشه مسلما ...
اگر دیدی شرکتی به خاطر اینکه کالایی که میفروشه سودی نداره یه چیزه سمبل هم درست کرده اون رو میفروشه خود باز هم ..
وقتی عقل آدم حکم میکنه که غیر ممکنه چرا باید خودت رو گول بزنی
قطعات کامپیوتر لوارم خانگی همه چیز دیدیم که میفروشن اما هیچ کدوم محصول خودشون نبود و خودشون هم واسطه بودن
شرکت های خارجی که الان سالهاس به این صورت فروش دارند در واقع محصول خود را با استفاده از فروشنده های آگاهی که به صورت شبکه ای کار میکنن با فروش بالا به دست مردم میرسونند و این فروش بالا باعث سود بیشتر میشه مسلما میشه این سود رو بین اعضا تقسیم کرد و کاملا هم مشخصه که باید شغل دوم باشه چون سود فراوانی نداره و در واقع یک همبستگی برای راحت زندگی کردن هست

erayan.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا آقایون من که نصف بیشتر این مطالب رو تو این 2-3 روز خوندم. آخرش متوجه نشدم لیلی زن بود یا مرد. بالاخره نتورک مارکتینگ رای آورد یا نه؟ اصلا خوبه؟ یا اخه؟
خداوند شما را با نتورک مارکتینگ محشور فرماید.

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
تو یک شخص فریبگر هستی ! کسی ک کوچکترین آشنایی با ریاضیات و یا اقتصاد داشته باشد ,

می داند که شرکتهای هرمی و امثالهم , کلاهبرداری رذیلانه و کثیفی است.
:f34r:

من اصلا از نتوورک مارکتینگ خوشم نمیاد.
اصولا برای اینکه کارت بگیره باید دروغ بگی تا عضو جمع کنی. اکثرا هم تا آخر عمر نفرینت میکنن

برای اینکه کسی بتونه امثال یک چیز رو تشخیص بده لازم که وجه شبه رو بدونه که لازمه اون هم شناخت کامل اون چیز هست.

اینکه یک نفر از من پولی گرفته باشه و گلد کوئست رو به اسم نتورک مارکتینگ به من معرفی کنه دلیل نمیشه که بعد از اینکه متوجه ضررم شدم با هر چیزی با اسم مشابه برخورد کنم.

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
با سلام
دوستان من در عرض چند ساعت و یکشبه تمامی مطالب چند ساله را مورد مطالعه قرار دادم آخرش نفهمیدم نتورک در ایران ممنوع است یا آزاد.
لطفا با بیان دلایلی چند و مستند توضیح دهید.
ضمنا اگر یک شرکت ایرانی بیاد و سایتی در اینترنت راه اندازی کنه با موضوع مدیریت آگهی یعنی مثل سایت ایستگاه خدمات تبلیغ ارائه کنه با یک فرق و آن هم اینکه:
از اعضا مبلغی را جهت عضویت دریافت کنه بعد بیاد بگه آقا این مبلغ مربوط به شرکت من هست ولی من میام یک پنجم اون را بر می دارم و مابقی را به چهار قسمت تقسیم می کنم و بین اعضا به طریق همان روش هرمی تقسیم می کنم (تا اینجا می شه همون گلد کوئیست) باز با فرقی دیگر و آن اینکه قرار نیست اعضا کار خودشان را ول کنند و دنبال عضو جدید بگردند. و نیز مثل گلد کوئیست از تراز و غیره هم خبری نیست. آیا باز هم این همان دسیسه هرمی هست؟
توضیح اینکه 1- از آنجاییکه سیستم بر روی سایت می باشد هر کس که آگهی دهنده باشد باید ثبت نام نماید و سیستم طوری طراحی شده که خودش اعضای جدید را در زیر مجموعه های با نظم خاص قرار می دهد.
2- قیمت خدمات تبلیغ آگهی از قیمت سایر رقیبان پایین هست.

خواهش می کنم راهنماییم کنید.
ممنون
شما میتونید تعریفی رو که از نتورک مارکتینگ در ذهنتون دارید بفرمایید تا مشخص بشه فعالیت طبق اون تعریف قانونی هست یا نه ولی در مورد قانونی بودنش همین بس که زمانی که مجلس شورای اسلامی طرح ممنوعیت فعالیت شرکتهای هرمی رو تصویب کرد، شورای نگهبان به دلیل اینکه هم شامل فعالیتهای غیرمجاز هرمی و هم شامل فعالیت صحیح نتورک مارکتینگ میشد طرح رو برگشت داد و پس از اصلاح تصویب کرد:

shora-low.jpg

موضوعی که شما فرمودین بحث فروش خدمات از طریق نتورک مارکتینگ هست که کمی جای بحث داره به دلیل اینکه خدمات مورد نظر ممکنه با قیمتهای متفاوتی با شرایط و مزایای مختلف ارائه بشه و تشخیص اینکه فروشنده با قیمت گران میفروشه یا به عبارتی شما با خریدتون متضرر شدین یا نه کمی مشکله!

Last edited:

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
ببین دوست عزیز عقل آدم خودش سند هست
شما یک کالا فرض کن که بیرون 80 هزار تومن باشه فروشنده از این چقدر سود میبره اصلا بگیم گرون فروشه 50 % سود میکنه که باید 10 تا 15 % نهایتا سود میکرد
خوب همین کالا رو بخوان با نتورک به فروش برسونن در هر حالتی فرض کنی امکان نداره با این سود همه مجموعه پول دربیارن
نتورک واقعی فقط از جایی میتونه سر رشته بگیره که منبع و مبدا تولید کننده باشه و بدون واسطه کالا به فروش بره حتی تو این حالت هم سود باید معقول باشه در واقع فروش بالا میره نه سود
وقتی یدید یک شرکتی کالاهایی که همه جا هست داره میفروشه مسلما ...
اگر دیدی شرکتی به خاطر اینکه کالایی که میفروشه سودی نداره یه چیزه سمبل هم درست کرده اون رو میفروشه خود باز هم ..
وقتی عقل آدم حکم میکنه که غیر ممکنه چرا باید خودت رو گول بزنی
قطعات کامپیوتر لوارم خانگی همه چیز دیدیم که میفروشن اما هیچ کدوم محصول خودشون نبود و خودشون هم واسطه بودن
شرکت های خارجی که الان سالهاس به این صورت فروش دارند در واقع محصول خود را با استفاده از فروشنده های آگاهی که به صورت شبکه ای کار میکنن با فروش بالا به دست مردم میرسونند و این فروش بالا باعث سود بیشتر میشه مسلما میشه این سود رو بین اعضا تقسیم کرد و کاملا هم مشخصه که باید شغل دوم باشه چون سود فراوانی نداره و در واقع یک همبستگی برای راحت زندگی کردن هست
تعریف ایشون صحیح هست البته اضافه کنم که در این بین کسانی هستند که به صورت حرفه ای به فعالیت در این زمینه می پردازند و به صورت سازماندهی شده فروش محصولات شرکتی رو انجام میدن که درآمد این به اصطلاح شغل دوم به چند برابر شغل اولشون هم میرسه.

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
والا آقایون من که نصف بیشتر این مطالب رو تو این 2-3 روز خوندم. آخرش متوجه نشدم لیلی زن بود یا مرد. بالاخره نتورک مارکتینگ رای آورد یا نه؟ اصلا خوبه؟ یا اخه؟
خداوند شما را با نتورک مارکتینگ محشور فرماید.
سوال ساده ای کردین ولی جوابش خیلی ساده نیست، چون معلوم نیست تعریف یا منظور شما از نتورک مارکتینگ فعالیتی مانند شرکت گلد کوئست است یا تعریف واقعی آن.

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
به موضوع شرکتهای هرمی اضافه کنید، کلاهبرداری پونزی - پیرامیدی که آغازگر آنها را می توان سوییس کش دانست!

این شرکتها وعده سودهای کلان سرمایه گذاری ماهیانه را به شما میدهند، سودی که اگر وجود داشت، پس از چند دهه فعالیت، آن شرکت کل سرمایه دنیا را صاحب بود!

efshagar2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دادستان کل کشور درباره ورود شرکتهای هرمن در غالبی جديد و خطرناکتر از گذشته به هموطنان هشدار داد :
شرکتهای هرمی اين بار با وعده های جديد و وسوسه انگيز در حال رشد و پيشروی در کشور هستند اما اين بار اجازه نخواهيم داد حادثه گلد کويست بار دیگر در کشور تکرار شود وی همچنين افزود اين قبيل شرکتها با ادعای پرداخت سود ماهانه بسيار بالا به افراد سعی در کلاهبرداری دارند زيرا به شيوه های سابق ديگر نميتوانند کلاهبرداری کنند برخی از اين قبيل شرکتها توسط عزيزان نيروی انتظامی و وزارت اطلاعات شناسايی شده و در حال بررسی های پايانی و سرکوبی اعضای اصلی ميباشند و از تمامی مردم عزيز تقاضای همکاری داريم که در صورتيکه افرادی که برای اين قبيل شرکتها بازاريابی و تبليغ ميکنند را می شناسند با ستاد خبری وزارت اطلاعات که به صورت شبانه روزی در خدمت مردم عزيز هستند و يا با ۱۱۰ کل کشور تماس گرفته و خدمتگذاران خود را مطلع سازند .
اسامی برخی از اين شرکتها به شرح زير است :
سوئيس كش، جی سی سی ، آسوكش asoo fund، تلاش گستر تجارت ايرانيان ، گمبیت ، امپريال اينوست ( Imperialinvest) ، سرمایه گذاری نو اوران، وى فاند (Wefund) ، فاينانسوز، ارمغان خليج، پالينور، اورينوست ، پى سى آى ، شركت كوئيست اينتر نشنال (qi) ،الخلیج کویت ، گلدماين ، گلدبيز، آسوگستر شرق ايرانيان با شاخه هاى آسوسان، آسوشاپ، آسونت ، گاما ، گالف ، هفت الماس ، EBL، آتنا دانش گستر ، یورو فاند ، كالج مجازى پارس ، وايتا هربز و سيب نت.

www.pacyrus.com

Registered User
لایک‌ها
1
موفق باشید

بله واقعاً درسته
چندین نفر از افراد رو میشناسم که دچار چنین معضلی شدند
و آخر هم چیزی نصیبشون نشد
در نتورک مارکتینگ ها کلاً بایستی با فریب پول افراد را بگیری و به این سیستم تحویل بدی
در نهایت اکثر افرادی که در رده های پایین هستند بی برو برگرد پولشون رو از دست میدند
و این پول ها به رده های بالا خواهد رسید

یعنی در کل باید گفت بدون اینکه چیزی بدست بیاری پولت رو به افراد دیگه تقدیم میکنی

m.r.xboxlive

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
یکی به من گیر داده که بیا تو این شرکت های به قول خودش mutual fund سرمایه گزاری کن...چه جوری ردش کنم؟؟؟اسم سایتشم اینه:
https://www.victorywayint.com
یه سابقه ای از این سایت بدین ممنون میشم...

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
در کل به این نوع کار ها باید به عنوان شغل دوم نگاه کرد نه چیزه دیگه.

Decent

Registered User
لایک‌ها
1
دادستان کل کشور درباره ورود شرکتهای هرمن در غالبی جديد و خطرناکتر از گذشته به هموطنان هشدار داد :
شرکتهای هرمی اين بار با وعده های جديد و وسوسه انگيز در حال رشد و پيشروی در کشور هستند اما اين بار اجازه نخواهيم داد حادثه گلد کويست بار دیگر در کشور تکرار شود وی همچنين افزود اين قبيل شرکتها با ادعای پرداخت سود ماهانه بسيار بالا به افراد سعی در کلاهبرداری دارند زيرا به شيوه های سابق ديگر نميتوانند کلاهبرداری کنند برخی از اين قبيل شرکتها توسط عزيزان نيروی انتظامی و وزارت اطلاعات شناسايی شده و در حال بررسی های پايانی و سرکوبی اعضای اصلی ميباشند و از تمامی مردم عزيز تقاضای همکاری داريم که در صورتيکه افرادی که برای اين قبيل شرکتها بازاريابی و تبليغ ميکنند را می شناسند با ستاد خبری وزارت اطلاعات که به صورت شبانه روزی در خدمت مردم عزيز هستند و يا با ۱۱۰ کل کشور تماس گرفته و خدمتگذاران خود را مطلع سازند .
اسامی برخی از اين شرکتها به شرح زير است :
سوئيس كش، جی سی سی ، آسوكش asoo fund، تلاش گستر تجارت ايرانيان ، گمبیت ، امپريال اينوست ( Imperialinvest) ، سرمایه گذاری نو اوران، وى فاند (Wefund) ، فاينانسوز، ارمغان خليج، پالينور، اورينوست ، پى سى آى ، شركت كوئيست اينتر نشنال (qi) ،الخلیج کویت ، گلدماين ، گلدبيز، آسوگستر شرق ايرانيان با شاخه هاى آسوسان، آسوشاپ، آسونت ، گاما ، گالف ، هفت الماس ، EBL، آتنا دانش گستر ، یورو فاند ، كالج مجازى پارس ، وايتا هربز و سيب نت.

تجربه بیشتری هم شما داری.مثلا گوشی رو ورداشتی و خودت زنگ زدی اطلاع بدی چند تا از این شرکت ها رو؟پیگیری کردی ببینی چی میشه ؟اگه اطلاعات بیشتری داری لطف کن بگو.

Decent

Registered User
لایک‌ها
1
وضعیت TechWareDirect.com چطوریه ؟

سلام
یکی به من گیر داده که بیا تو این شرکت های به قول خودش mutual fund سرمایه گزاری کن...چه جوری ردش کنم؟؟؟اسم سایتشم اینه:
https://www.victorywayint.com
یه سابقه ای از این سایت بدین ممنون میشم...

هر دو از کار افتادن پس مظمئن باشید به درد نمی خوردند

بالا