• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار نتورك ماركتينگ در ايران

نظر شما درباره نتورك ماركتينگ چيه ؟

• خوبه

Votes: 96 50.8%
  • بده

Votes: 74 39.2%
  • نظري ندارم

Votes: 19 10.1%

• Total voters
    189

ipnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
با اين تعقيراتي كه شركت وسست ويژن داشته و چيزايي كه تو چند ماه آينده مياد فكر نكنم هيچ نتوركي بهتر از اون تو ايران پيدا بشه.
ممكنه تو دنيا نتوركاي قوي مثل اموي باشن ولي تو ايران فعلا وست بهترينه :heart::thumbsup:

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
با اين تعقيراتي كه شركت وسست ويژن داشته و چيزايي كه تو چند ماه آينده مياد فكر نكنم هيچ نتوركي بهتر از اون تو ايران پيدا بشه.
ممكنه تو دنيا نتوركاي قوي مثل اموي باشن ولي تو ايران فعلا وست بهترينه :heart::thumbsup:

وست ویژن چیکار میکرده قبلا؟؟؟
تو نمایشگاه الکامپ چرا اینجوری شده بود؟:blink:

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
سلام

lol
خیلی بامزه بود!
همون شرکتی رو میگی که
چند وقت پیش یکسری از اعضاش رو توی یزد بازداشت کردند و شرکت براشون کاری نکرد؟
سالی چند مرتبه 4 تا تیکه جنس میذاره برای فروش به اعضاش؟
قیمت جنساشم که . . . (قربون انصافشون!)
به جای صنایع دستی ایرانی گاهی تیشرت و ساعت میفروشه، گاهی هم جوراب نخی!!!
رئیس شرکت (آقای بابایی) فرمودند که اکانت اعضایی که درست بازاریابی نمیکنند رو بلاک کنند!
قرار شده از لیدرهای مجموعه بسته به تعادلشون سفته گرفته بشه تا یکدفعه کار رو ول نکنند!

ببخشید که بازار کارتون رو خراب کردم ولی اینا حرفهای خود وست ویژنیهاست، نه من!
یه گشتی تو اینترنت بزنی، می‌بینی تمام وبلاگای وست ویژنی حالا شدن ضد وست ویژن و آنتی وست و شکات وست و ...

amirsalehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
سایت بازاریابی الکترونیک و افزایش ترافیک سایت در ایران را مشاهده نمایید. تفاوت شرکتهای شبکه ای با اصل بازاریابی الکترونیک و تجارت الکترونیک در این سایت بیان شده است.

مقاله بازاریابی شبکه ای را نیز می توانید مطالعه نمایید​
دوست عزیز، به نظر میرسه بجز شرکت کردن در شرکت هرمی گلدکوئست و ضرر کردن در اون، اطلاعات دیگه‌ای در این زمینه ندارید.
جهت اطلاع دوستان باید بگم که بازاریابی شبکه‌ای یا نتورک مارکتینگ یک صنعت مستقل از تجارت الکترونیک هست و حتی دهها سال قبل از پیدایش اینترنت، بوجود آمده بود! و اینترنت فقط باعث رشد اون در ابعاد جهانی شده.
عمده شرکتهایی هم که در ایران به اسم نتورک مارکتینگ فعالیت می‌کنند در واقع دسیسه هرمی هستند پس بهتره قبل از ایجاد یک پایگاه اطلاع‌رسانی، اطلاعات خودتون رو در این زمینه اصلاح و تکمیل کنید.

pgs_leader

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ارمغان خليج فارس

فروش صنايع دستي از طريق بازاريابي مشاركتي
www.pgsint.com

اصولي نتورك كار كنيد
اولين نتورك قانوني ايران

- پخش فعاليت شركت از تلويزيون كانال 2 و 6 با مضمون كار افريني ديجيتال با حضور جناب رفسنجاني
- برگزاري اولين ترينينگ قانوني ايران در سينما جمهوري
- برگزاري نمايشگاههاي صنايع دستي هر دو ماه يكبار با حضور سران مملكتي ...
- ...

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
58.gif

دوست عزیز پیشنهاد میکنم برید حداقل آموزش ببینید بعد
اگر ذره ای اون لیدرهای شما حس مسئولیت و ... سرشون میشد یه خرده حداقل آموزش میدادن به شما تا اصول کار رو یاد بگیرید
من همین یه قانون کار رو بهتون میگم خودتون تا اخرش رو برید
تبلیغات سنتی ممنوع
تمام
اگر دم از نتورک مارکتینگ میزنید یکی از دلایل به وجود اومدنش همین نداشتن تبلیغات سنتی هست
جالب اینه که کاملا اثر منفی میزاره و به هیچ صورت باعث رشدتون نخواهد شد
بحث نکنید چون اصلا ادامه نمیدم

pgs_leader

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
58.gif

دوست عزیز پیشنهاد میکنم برید حداقل آموزش ببینید بعد
اگر ذره ای اون لیدرهای شما حس مسئولیت و ... سرشون میشد یه خرده حداقل آموزش میدادن به شما تا اصول کار رو یاد بگیرید
من همین یه قانون کار رو بهتون میگم خودتون تا اخرش رو برید
تبلیغات سنتی ممنوع
تمام
اگر دم از نتورک مارکتینگ میزنید یکی از دلایل به وجود اومدنش همین نداشتن تبلیغات سنتی هست
جالب اینه که کاملا اثر منفی میزاره و به هیچ صورت باعث رشدتون نخواهد شد
بحث نکنید چون اصلا ادامه نمیدم

زيبا پسر ! من سه ماه هست تو اين مجموعه فعاليت دارم ... علاوه بر اين 4 ساله نتورك كار ميكنم ... پيشنهاد ميكنم قبل از استفاده از زبان لختي فكر كني !

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
زيبا پسر ! من سه ماه هست تو اين مجموعه فعاليت دارم ... علاوه بر اين 4 ساله نتورك كار ميكنم ... پيشنهاد ميكنم قبل از استفاده از زبان لختي فكر كني !
4 ساله نتوورک کار ميکنی يا نتوورک عوض ميکنی ؟
:D

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
4 ساله نتوورک کار ميکنی يا نتوورک عوض ميکنی ؟
:D
ولش کن تو خودت نگاه داره کی رو راهنمایی میکنه
اینقدر جنبه نداشت که حرف و بگیره بره استفاده کنه نتونست خودشو نگه داره جواب نده بعد میخواد از روابطش با دیگران برای بازاریابی استفاده کنه
f_crezymoadabm_044bfa2.gif

roya22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معلومه معین یه نتورکر خوبه

البته معین جان شرکتی رو که میگی من توی اون فعالیت دارم و اینو بگم که در اون کتاب(( رموز موفقیت در نتورک

مارکتینگ پیروزی یا شکست در 90 روز نخست)) با نویسندگی ه.کوئک تدریس میشه

که در هیچ شرکت دیگه ای در ایران این کتاب رو ندیدم

چون آبرویی براشون نمیزاره بمونه

که البته کاملا اصولی نتورک مارکتینگ رو معرفی میکنه

در ضمن چاپ داخل ایران است

این کتاب رو دوستان بخونن که دیگه اینقدر باهم بحث نکنن

roya22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[SIZE="3"]در مورد نتورک کسی صحبت یا نوشته ای نداره که به درد بقیه هم بخوره

roya22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[‏- قبلا باور نمی کردم که روزی برسد که بتوانم در مورد آرزوهایم حتی صحبت کنم
‏- تغییر خیلی سخت وغیرممکن مینمود
‏- کار کردن با تمام کسانی که دوستی واحترام و ارزش متقابل در بین آنها از اهمیت بالایی ‏برخوردار است برای من مانند یک خواب بود‏
‏- اهداف واقعی وملموس و البته بزرگ داشتن به نظر من خنده دار به نظر می رسید
‏- رابطه برنده برنده داشتن در کار به اعتقاد من فقط یک شعار غریب بود‏
‏- آزادی وقت و آزادی انتخاب دوستان و همکاران در هر شغلی برای من محال به نظر میرسید‏
‏- بنا به باور قبلی خودم با سرمایه کم به درآمد بالایی رسیدن یک خیال بافی محض بود
‏- و....‏
‏- وخیلی چیزها و موقعیتهایی که دیگران آرزو دارند به جای من از آنها برخوردار باشند‏

‏- خداوندا از صمیم دل از تو سپاس گزارم که این همه به من لطف و عنایت داری و نعمتهای ‏بیشماری را به من داده ای سپاس سپاس سپاس

roya22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا نتورک مارکتینگ را به عنوان شغل و پل رسیدن به اهداف و آرزوهای خود ‏انتخاب نموده اید؟

مگر در نتورک چه چیزی نهفته است که مردم عادی از آن بی خبرند؟

از نتورک وسابقه آن و کلا از تاریخچه و اولین شرکتی که این صنعت را به وجود ‏آورد چقدر اطلاع دارید؟

آیا به نظر شما نتورک همان دسیسه هرمی (پیرامید) است یا خیر؟ ‏

به نظر من که ارزش تامل واندیشیدن دارد!!!‏[

roya22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یادمان باشد که در نتورک مارکتینگ به خود وخانواده و فرزندانمان و ‏آینده ای که باید برای آنها بسازیم وهمچنین به صنعت نتورک مارکتینگ ‏والبته تمام سازمان و‎ ‎زیر مجموعه خودمان متعهد میشویم

roya22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر خیلی از دوستان که به مفهوم نتورک مارکتینگ آشنایی ‏ندارند نتورک مارکتینگ همان پیرامید یا دسیسه هرمی است .‏
که البته دلیل اصلی این استنباط غلط ساختار هرمی شکل یک ‏سازمان یا مجموعه در نتورک مارکتینگ است. با این حال این دلیل ‏نا موجه است زیرا چیزی که هرمی بودن یک سازمان را تایین ‏میکند نه شکل ظاهری آن بلکه نحوه ی عملکرد آن سازمان است
در ضمن برای تقسیم وظایف و بهتر اداره کردن سازمانها یک ‏چارت سازمانی به وجود می آید که شکل آن درخت واره یا مانند ‏یک هرم است پس همانطور که گفته شد نحوه ی فعالیت یک شبکه ‏یا یک شرکت مهم است نه شکل ظاهری آن.‏

roya22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برخی از اصول بنیادی و الزامی برای سرمایه گزاری در یک ‏شرکت بازاریابی شبکه ای :‏

‏1- شرکت باید محصول یا کالایی ارئه دهد و همانند جنس یا ‏کالاهای شرکت در بازار موجود باشد.در ضمن برای مشتری ‏امکان کسب اطلاع در مورد کالا و قیمت آن و سایر موارد میسر ‏باشد ‏

‏2- قیمت کالای ارائه شده از قیمت و ارزش آن در بازار گرانتر ‏نباشد (به قیمت بازار یا کمتر از آن باشد)‏

‏3- هیچ محدودیت زمانی برای فعالیت و جذب مشتری (فروش) ‏برای اعضا و مشتریان شرکت وجود نداشته باشد (چه یک روز ‏و چه صد سال)‏

‏4- رابطه بین اعضا باید بر مبنای کار و اشتغال و همراه با ‏آموزش مداوم و حمایت و تعهد اخلاقی باشد و نباید یک رابطه ‏مالی و پولی باشد ‏

آریامهر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برخی از اصول بنیادی و الزامی برای سرمایه گزاری در یک ‏شرکت بازاریابی شبکه ای :‏

‏1- شرکت باید محصول یا کالایی ارئه دهد و همانند جنس یا ‏کالاهای شرکت در بازار موجود باشد.در ضمن برای مشتری ‏امکان کسب اطلاع در مورد کالا و قیمت آن و سایر موارد میسر ‏باشد ‏

‏2- قیمت کالای ارائه شده از قیمت و ارزش آن در بازار گرانتر ‏نباشد (به قیمت بازار یا کمتر از آن باشد)‏

‏3- هیچ محدودیت زمانی برای فعالیت و جذب مشتری (فروش) ‏برای اعضا و مشتریان شرکت وجود نداشته باشد (چه یک روز ‏و چه صد سال)‏

‏4- رابطه بین اعضا باید بر مبنای کار و اشتغال و همراه با ‏آموزش مداوم و حمایت و تعهد اخلاقی باشد و نباید یک رابطه ‏مالی و پولی باشد ‏

تو یک شخص فریبگر هستی ! کسی ک کوچکترین آشنایی با ریاضیات و یا اقتصاد داشته باشد ,

می داند که شرکتهای هرمی و امثالهم , کلاهبرداری رذیلانه و کثیفی است.
:f34r:

بالا