سلام
با اين تعقيراتي كه شركت وسست ويژن داشته و چيزايي كه تو چند ماه آينده مياد فكر نكنم هيچ نتوركي بهتر از اون تو ايران پيدا بشه.
ممكنه تو دنيا نتوركاي قوي مثل اموي باشن ولي تو ايران فعلا وست بهترينه :heart::thumbsup:
چطوری شده بود ؟ چرا نشون من ندادی پس ؟وست ویژن چیکار میکرده قبلا؟؟؟
تو نمایشگاه الکامپ چرا اینجوری شده بود؟:blink:
سلام
با اين تعقيراتي كه شركت وسست ويژن داشته و چيزايي كه تو چند ماه آينده مياد فكر نكنم هيچ نتوركي بهتر از اون تو ايران پيدا بشه.
ممكنه تو دنيا نتوركاي قوي مثل اموي باشن ولي تو ايران فعلا وست بهترينه :heart::thumbsup:
دوست عزیز، به نظر میرسه بجز شرکت کردن در شرکت هرمی گلدکوئست و ضرر کردن در اون، اطلاعات دیگهای در این زمینه ندارید.سلام
سایت بازاریابی الکترونیک و افزایش ترافیک سایت در ایران را مشاهده نمایید. تفاوت شرکتهای شبکه ای با اصل بازاریابی الکترونیک و تجارت الکترونیک در این سایت بیان شده است.
مقاله بازاریابی شبکه ای را نیز می توانید مطالعه نمایید
دوست عزیز پیشنهاد میکنم برید حداقل آموزش ببینید بعد
اگر ذره ای اون لیدرهای شما حس مسئولیت و ... سرشون میشد یه خرده حداقل آموزش میدادن به شما تا اصول کار رو یاد بگیرید
من همین یه قانون کار رو بهتون میگم خودتون تا اخرش رو برید
تبلیغات سنتی ممنوع
تمام
اگر دم از نتورک مارکتینگ میزنید یکی از دلایل به وجود اومدنش همین نداشتن تبلیغات سنتی هست
جالب اینه که کاملا اثر منفی میزاره و به هیچ صورت باعث رشدتون نخواهد شد
بحث نکنید چون اصلا ادامه نمیدم
4 ساله نتوورک کار ميکنی يا نتوورک عوض ميکنی ؟زيبا پسر ! من سه ماه هست تو اين مجموعه فعاليت دارم ... علاوه بر اين 4 ساله نتورك كار ميكنم ... پيشنهاد ميكنم قبل از استفاده از زبان لختي فكر كني !
ولش کن تو خودت نگاه داره کی رو راهنمایی میکنه4 ساله نتوورک کار ميکنی يا نتوورک عوض ميکنی ؟
برخی از اصول بنیادی و الزامی برای سرمایه گزاری در یک شرکت بازاریابی شبکه ای :
1- شرکت باید محصول یا کالایی ارئه دهد و همانند جنس یا کالاهای شرکت در بازار موجود باشد.در ضمن برای مشتری امکان کسب اطلاع در مورد کالا و قیمت آن و سایر موارد میسر باشد
2- قیمت کالای ارائه شده از قیمت و ارزش آن در بازار گرانتر نباشد (به قیمت بازار یا کمتر از آن باشد)
3- هیچ محدودیت زمانی برای فعالیت و جذب مشتری (فروش) برای اعضا و مشتریان شرکت وجود نداشته باشد (چه یک روز و چه صد سال)
4- رابطه بین اعضا باید بر مبنای کار و اشتغال و همراه با آموزش مداوم و حمایت و تعهد اخلاقی باشد و نباید یک رابطه مالی و پولی باشد