• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار نرم افزار در دنیای رایانه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
سرویس اخبار خارجی ایتنا - شرکت مایکروسافت که هفته گذشته نسخه Ultimate از سری نسخه‌های آزمایشی سيستم‌عامل ويندوز ويستا را وارد بازار کرده بود در نظر دارد تا مدتی دیگر نسخه مشابهی از مجموعه نرم‌افزار Office 2007 را به‌بازار معرفی کند.


شرکت مایکروسافت در محصول جدید خود امكانات ويژه‌اي را برای به‌کار محصولات خود در مشاغل و كسب‌وكارهاي فراهم آورده و قيمت این بسته نرم‌افزاری را 679 دلار اعلام کرده است.
به‌گفته سخنگوی شرکت مایکروسافت، بسته نرم‌افزاری جدید این شرکت با درنظر گرفتن كليه نيازمندي‌هاي تجاری تولید شده و براین اساس کلیه کاربران فعال در زمینه بازرگانی و تجارت به‌راحتی می‌توانند از آن استفاده کنند.

طبق آخرین اخبار به‌دست آمده، Office Ultimate که به‌طور خاص برای بازرگانان تولید شده، داراي امكانات بيشتري نسبت به نسخه‌های پیشین مجموعه نرم‌افزار Office‌ است و نیازهای بیشتری از افراد را برآورده می‌کند.
اين مجموعه نرم‌افزاري شامل برنامه‌های Word، Excel، PowerPoint و Outlook و نسخه‌های جدید نرم‌افزارهاي Publisher ،OneNote ،Groove collaboration ،Access و InfoPath می‌‌شود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
بررسي‌هاي جديد يك شركت تحقيقاتي نشان داد كه سرور سيستم عامل ويندوز قابل اعتمادتر از سيستم عامل لينوكس است.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يانكي گروپ، در گزارش ساليانه‌ي خود از قابل اطمينان بودن سرورها اعلام كرد كه تنها سيستم عامل‌هاي بر اساس يونيكس مي‌توانند با گذشت زمان ويندوز را شكست دهند.

محققان يانكي يادآوري كردند كه تمامي سرور سيستم عامل‌هاي بزرگ از درجه‌ي اطمينان بالايي برخوردار هستند و باعث بهبود بازار در سه تا پنج سال گذشته شده‌اند.

به طور متوسط سرورهاي بزرگي همچون ويندوز، لينوكس و يونيكس در سال ‌٢٠٠٥، هر كدام سه تا پنج مورد مشكل داشتند كه معادل قطع ‌١٠ تا ‌٥/١٩ ساعتي هر سرور در سال بوده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت مايكروسافت در اقدامي كه مي‌تواند موجب تشديد اختلافات با Adobe شود، فرمت pdf را از سيستم ‌عامل‌هاي آفيس 2007 و ويندوز ويستا خارج كرد.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اختلاف ميان مايكروسافت و شركت طراح فرمت pdf پس از آن بالا گرفت كه مايكروسافت از فرمت xps در نرم‌افزارهاي خود استفاده كرد.

يكي از مقامات بلندپايه‌ي مايكروسافت در اين‌باره اعلام كرد: Adobe، شركت مايكروسافت را تحت فشار گذاشته تا xps را از ويندوز خارج كند، اما با توجه به سودآور بودن آن براي مشتريان و شركا، انجام اين امر ممكن نيست.

نگراني شركت Adobe از اين بابت است كه اگر فايل‌هاي pdf، مستقيما از "ورد" مايكروسافت قابل دسترسي باشد، ديگر نيازي به خريد Acrobat نيست و اين مي‌تواند درآمد اين شركت را به ميزان قابل توجهي كاهش دهد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
هفته نامه بزرگراه فناوری - درج يك خبر در يكي از خبرگزاري‌ها در هفته آغازين دومين‌ماه بهار بارديگر موجي توام از اظهارنظرها و اعتراضات را به‌همراه داشت. در اين خبر آمده بود كه، پايگاه مركزي فيلترينگ ايران با قابليت شناسايي كاربران اينترنت و ذخيره تمام مراجعات آن‌ها به سايت‌ها، طي روزهاي آينده فعاليت خود را به‌طور آزمايشي آغاز خواهد كرد.

اين مركز به گفته مسوولان به‌منظور يكسان‌سازي فيلترينگ سايت‌هاي غيرمجاز در سراسر كشور و بومي ‌سازي نرم‌افزار آن‌كه سالانه نزديك به 500 هزار دلار صرفه‌جويي ارزي براي كشور دارد، راه‌اندازي مي‌شود. مرحله آزمايشي بانك اطلاعاتي فيلترينگ پس از نصب كامل تجهيزات در شهرهاي تهران، شيراز، مشهد، تبريز، اهواز و دو مركز آي‌اس‌پي و هشت مركز كم‌ظرفيت تا دو هفته آينده آغاز مي‌شود و حداكثر تا دو ماه آينده فيلترينگ سايت‌هاي غيرمجاز در سراسر كشور تنها توسط اين مركز صورت خواهد گرفت. گفتني است تجهيزات اين مركز از چهار بخش كنترل ترافيك كل شبكه، ربات جست‌وجوگر، سيستم مديريت و پشتيباني از مشتري تشكيل شده و سيستم بانك اطلاعاتي آن از دو هزار كلمه كليدي پشتيباني مي‌کند. نرم‌افزار اين پايگاه علاوه بر سرويس‌دهي در بيش از 300 نقطه، توانايي پشتيباني زبان‌هاي فارسي، انگليسي، آلماني، فرانسوي، روسي، اسپانيايي، ايتاليايي و تركيب با الگوريتم‌هاي مختلف را دارد.

هم‌چنين ربات جست‌وجوگر پايگاه، برخلاف نرم‌افزارهاي خارجي فعلي، توانايي واردكردن كلمات و URL هاي جديد را مطابق با فرهنگ بومي مناطق مختلف دارد. يكي از ويژگي‌هاي پايگاه مركزي فيلترينگ اين است كه كلمات سياه، خاكستري و سفيد را تفكيك مي‌كند، كه كلمات ليست سياه به‌طور اتوماتيك توسط نرم‌افزار شناسايي و سايت موردنظر فيلتر مي‌شود و فيلترشدن سايت‌هاي كه كلمات ليست خاكستري در آن‌ها قرار دارد به‌نظر اپراتورهاي متخصص كه در زمينه پزشکي، علمي و اجتماعي تشكيل شده‌اند، بستگي دارد. درصورت تغيير در محتواي سايت‌هاي غيرمجاز، نرم‌افزار به‌طور اتوماتيك اسامي سايت‌هاي مورد نظر را در ليست خاكستري قرار مي‌دهد. نرم‌افزار بانك اطلاعاتي فيلترينگ قابليت حذف و اضافه‌كردن آي‌پي سايت‌هاي غيرمجاز، كلمات و URL هاي آن‌ها را به ديتا بيس، به‌صورت دستي و اتوماتيك دارد.

اين خبر حاوي دو نكته مثبت و منفي بود. مثبت از آن جهت كه بالاخره قرار است در كشوري كه روز‌به‌روز بر تعداد كاربران آن افزوده مي‌شود و مسوولان آن بر فيلترينگ اصرار دارند، سامان‌دهي صورت بگيرد. چرا‌كه همه شاهد هستيم فيلترينگ طي سال‌هاي گذشته و به‌خصوص در يك سال اخير به‌طور قابل توجهي دچار تغييرات شده و اين موضوع براي مصرف‌كنندگان اينترنت به‌نوعي آشفتگي را همراه داشته است.

آشفتگي از آن جهت كه كاربران به‌خاطر نبود يك سيستم جامع و منسجم فيلترينگ در اكثر اوقات با فيلترينگ اشتباهي يك سايت روبه‌رو مي‌شدند. اين فيلتر گاه به‌صورتي بود كه حتي سايت‌هاي خبري غيرفارسي و علمي نيز مورد فيلتر قرار مي‌گرفت. به‌همین علت وقتي در خبر انعكاس يافته صحبت از يك سيستم يك‌پارچه فيلترينگ به ميان مي‌آيد، به طبع، بايد با استقبال از سوي كاربران روبه‌رو شود كه بالاخره فيلترينگ از يك كانال خاص صورت مي‌گيرد. كاري كه تنها اختصاص به كشور ما ندارد و در اكثر كشورها با روش‌هاي خاص خود دنبال مي‌شود. بعضي از كشورهاي اروپايي فيلترينگ را به عهده خانواده‌ها گذاشته‌اند تا با خريد نرم‌افزارهاي خاص از همان ابتدا درصدد كنترل فرزندان خود باشند. بعضي از كشورهاي عربي مانند عربستان نيز فيلترينگ را توسط يك دانشگاه معتبر خود انجام مي‌دهند و در كشوري مانند چين كه به نوعي مهد فيلترينگ اينترنتي محسوب مي‌شود، دولت براي داشتن يك فيلترينگ منسجم و قوي از خود فعاليت چشم‌گيري نشان مي‌دهد. تا آن‌جا كه به تازگي در خبرها مي‌خوانيم كه گوگل طي قراردادي با دولت چين اقدام به راه‌اندازي فيلترينگ بسيار قوي مورد نظر دولت چين كرده است و در ازاي آن دولت چين نيز مجوز راه‌اندازي سايت گوگل چيني را براي اين شركت صادر كرده است. هر چند اكثريت گوگل را به‌دليل راه‌اندازي فيلترينگ مورد سرزنش قرار داده‌اند، اما يكي از مديران گوگل در دفاع از عملكرد شركت خود گفته است:" به‌نظر او اين عمل شركت گوگل به‌دليل تطابق با قوانين دولت چين كاري كاملا قانوني و صحيح بوده است".

تمامي موارد ذكر شده از آن جهت بود كه ياد‌آور شويم كه فيلترينگ خاص كشور ما نيست، و كم و بيش با روش‌هاي مختلف در تمام دنيا درحال اجرا است. اما نكته منفي و جنجال برانگيز به همان چند سطر ابتداي خبر درج شده بر‌مي‌گردد. هم‌آن‌جا كه به‌طور شفاف متولي اين پروژه اعلام مي‌كند از اين پس كاربران اينترنت از روي آي‌پي شناسايي و تمام مراجعات آن‌ها را به سايت غيرمجاز و معمولي در ديتا بيس خود ذخيره خواهد كرد. كاري كه عملا ورد به حيطه خصوصي كاربران را به دنبال دارد و به‌همين علت موجي از نگراني‌ها و اعتراضات را به همراه داشته است تا آن‌جا‌كه برخي از وب‌لاگ‌نويسان فعال در حوزه آي‌تي در اين‌باره اعتقاد دارند، چنين پروژه‌هاي كم‌كم پاي مخابرات را تا My Document اشخاص جلو خواهد برد.

براي چندمين بار
گرچه فيلترينگ جديد با موجي از اعتراضات همراه شد،اما اگر حافظه‌ها ياري كند، اين اولين باري نيست كه سيستم فيلترينگ كشوري با چنين مشكلاتي دست به گريبان است. چراكه گزارش‌هاي اختصاص داده شده به اين موضوع حاكي از آن است كه هرازگاهي پالايش‌هاي بدون قانون و به‌نوعي دل‌خواه، مشكلاتي را براي دسترسي كاربران به سايت‌ها و از طرف ديگر ضررهاي بالاي اقتصادي را براي صاحبان سايت‌هاي فيلتر شده به‌همراه داشته است. هميشه اين نوع فيلترينگ بدون برنامه آغاز مي‌شد و بعد از آن‌كه اعتراضات گسترده را دامن مي‌زد و كار به پاسخ‌گويي مي‌رسد اين دست‌اندركاران فيلترينگ بودند كه به‌نوعي از فيلترشدن تعدادي سايت اظهار بي‌اطلاعي مي‌كردند، و در اين ميان مشخص مي‌شد يك شركت خدمات‌دهنده ‌اينترنتي براي نشان‌دادن چراغ سبز به محدود‌كنندگان اينترنت اين‌كار را انجام داده است.

نمونه عيني اين ماجرا چند سال پيش اتفاق افتاد، وقتي‌كه يك سرويس‌دهنده اينترنت به‌طور سليقه‌اي دسترسي كاربران به وب‌لاگ‌هاي پرشين بلاگ (اولين سرويس‌دهنده فارسي وبلاگ كه از ايران هدايت مي‌شود) و بلاگ اسپات ( محبوب‌ترين سرويس‌دهنده وب‌لاگ در دنيا) را مسدود كرد. هر چند به ظاهر تنها دو سايت اينترنتي مسدود شده بودند، اما در حقيقت با اين‌كار بيش از ده‌ها هزار وب‌لاگ كه اكثر مطالب آن سودمند و آموزشي بودند به‌نوعي زير تيغ فيلتر اين خدمات‌دهنده قرار گرفتند. اين اتفاق در آن زمان با اعتراضات زيادي مواجه شد تا آن‌جا كه مسوولان مخابراتي اعلام كردند كه فيلترينگ اين دو سايت به دستور آن‌ها صورت نگرفته است و وقتي مشخص شد صددرصد اين فيلتر توسط همان شركت اينترنتي انجام شده است، مديرعامل شركت مذكور ضمن پذيرفتن موضوع سانسور وب‌لاگ‌هاي اينترنتي و مسدودكردن‌آن‌ها در پاسخ به پرسش يكي از خبرنگاران درباره اين‌كه چرا شركت متبوع وي هميشه در فيلترينگ پيش قدم است، گفته بود كه اين شركت بزرگ‌ترين آي‌اس‌پي ايراني است كه به‌دليل امكانات فني بالا مي‌تواند خيلي سريع به فيلترينگ سايت‌ها بپردازد.

هم‌اين اظهارنظر كافي بود كه نشان دهد وضعيت فيلترينگ در كشور ما با چه نابساماني دست و پنجه نرم مي‌كند. هر چند ذكر اين نكته لازم است كه وضعيت فوق تنها يك شركت خدمات‌دهنده اينترنتي را شامل نمي‌شد،بلكه بسياري از شركت‌هاي خدمات‌دهنده اينترنتي بنا به دلايل ديگري عملا از دستورالعمل‌هاي شفاهي و يا سليقه شخصي خود براي پالايش اينترنت استفاده مي‌كردند.

جالب است وقتي حتي براساس مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي كميته‌اي سه نفره مسووليت پالايش و تعيين مصداق سايت‌هاي اينترنتي را بر عهده گرفته بود، باز هم تخطي درخصوص فيلترينگ سايت‌ها از سوي شركت‌هاي خدمات‌دهنده اينترنت صورت مي‌گرفت و عده‌اي اين مسئله را اين‌گونه توجيه مي‌كردند كه با ورود قوه قضاییه به مسئله فيلترينگ، عملا سیاست فیلترینگ اینترنت نیز دچار تغییر شد. به‌طوري‌كه مسدود‌شدن چند شرکت ICP در اوایل سال گذشته توسط اين ‌قوه، فضایی را به‌وجود آورد که این شرکت‌ها خود مستقیما از اين نهاد لیست فیلترینگ دریافت کنند و آن را به‌همراه لیست کمیته سه نفره و شرکت ارتباطات دیتا به‌کار ببندند. بر این‌اساس این گروه از شرکت‌ها و به‌خصوص شرکت‌های شناخته شده‌تر در این زمینه برای گریز از برخوردهای احتمالی راه‌حل جلوتر از خط قرمز فیلترینگ را در پیش گرفتند، به‌نحوی که لیست فیلترینگ آن‌ها شامل سایت‌هایی می‌شد که حتی کمیته سه نفره و مخابرات نیز آن‌ها را مسدود نکرده بود. به‌هرحال در كنار متولي‌گري فيلترينگ بحث جدي‌تري نيز وجود داشت و آن بحث فني مسئله فيلترينگ بود تا آن‌جا كه شبكه يك‌پارچه فيلترينگ جزو اهداف اساسي مسوولان امر به‌شمار مي‌آمد.

در كشور ما اوايل سال 1380 با گسترش نسبی اینترنت در كشور، نخستین نرم‌افزار فیلترینگ با‌عنوان Websense در شرکت ارتباطات دیتا ( فناوری اطلاعات فعلی) نصب و مورد استفاده قرار گرفت. اما مشكلات پيش‌رو اين نرم‌افزار سبب شده كه برخي شركت‌‌هاي ايراني مانند زعيم (وابسته به وزارت اطلاعات) نيز به توليد نرم‌افزارهاي مشابه بپردازند و همین امر باعث شد كه در سال 1382 مناقصه‌ای در زمینه توسعه ابزارهای اینترتنی و فیلترینگ در مخابرات برگزار شود که شرکت عصر دانش‌افزار به‌عنوان شرکت برنده، مسوولیت توسعه بخش فنی شرکت دیتا در این زمینه را برعهده گرفت. از آن‌جايی‌كه فيلترينگ اينترنت همانند خود اينترنت وابسته به كشور توسعه‌دهنده آن يعني آمريكا است و به جرات مي‌توان گفت اين كشور بزرگ‌ترين توليدكننده محصولات فيلترينگ در سراسر دنيا به‌حساب مي‌آيد، باعث شد كه شركت دانش‌افزار نيز به سراغ تجهيزات فيلترينگ آمريكايي برود و از محصولات smartfilter بهره بگيرد. این نرم‌افزار در هشت شهر بزرگ ( تهران، شیراز، اصفهان، تبریز، همدان، اهواز و بابل) و در نه مرکز ارتباطی بارگذاری شد. به‌رغم کارآیی این نرم‌افزار مسایلی منجر به کنارگذاشتن آن شد تا آن‌جاكه یک سال بعد یعنی در سال 1383 مناقصه دیگری برگزار شد و این‌بار قرعه به‌نام نرم‌افزار آلمانی Webwasher رقم خورد (هر چند اين نرم‌افزار را به‌خاطر مليت آلماني آن خريداري كردند اما گفته مي‌شود عمده سهام اين شركت آلماني توسط آمريكايي‌ها خريداري شده است) که تا هم‌اکنون نیز همین نرم‌افزار فیلترینگ اینترنت شرکت ارتباطات دیتا ( فناوری اطلاعات ) را انجام می دهد. اعتبار اين نرم‌افزار خرداد ماه به پايان مي‌رسد.

ورود به حريم خصوصي ممنوع
طي سال‌هاي متمادي اكثر استفاده‌كنندگان اينترنت به‌نوعي از نبود يك سيستم فيلترينگ يك‌پارچه كه بتواند جلوي اعمال سليقه‌هاي شخصي را بگيرد، گلايه داشتند، و از طرف ديگر از سوي مسوولان نبود اين سيستم يك‌پارچه به يك دغدغه تبديل شده بود. دغدغه‌اي كه با صرف هزينه‌هاي سنگين قرار بود روزي برطرف شود و آن روز گويا از راه رسيد. اما خبر انعكاس‌يافته آن چيزي نبود كه استفاده‌كنندگان اينترنت و حتي عده‌اي از مسوولان به دنبال آن بودند. چراكه خبر بوي كنترل و ورود به حريم شخصي افراد را مي‌داد. همان چيزي كه مخالف نص صريح قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران درباره حقوق فردي افراد است. همين امر سبب شد كه اكثر كارشناسان در مقابل اين طرح از خود واكنش نشان دهند. اين واكنش‌ها را مي‌توان در زواياي مختلف مورد ارزيابي قرار داد.

جمشيد نورشرق حقوق‌دان در اين باره مي‌گويد:" مانيتوركردن و نگاه‌كردن به نوع فعاليت‌هاي اشخاص از جمله فعاليت در حوزه اينترنت قطعا نيازمند حكم قانوني است و تا زماني‌كه اين امر قانوني نشود نمي‌توان وارد حريم خصوصي اشخاص شد و به‌نوعي آزادي‌هاي فردي آنان را محدود كرد. مشابه كنترل آي‌پي كاربران مانند مسئله استراق‌سمع و ضبط مكالمات تلفني است كه در قانون هيچ مرجعي اجازه ندارد بدون مجوز قضايي اقدام به استراق‌سمع و ضبط مكالمات تلفني كند. در اصل 25 قانون اساسي بيان شده كه بازرسي و نرساندن نامه‌‌ها، ضبط و فاش‌كردن مكالمات تلفني، افشاي مخابرات تلگرافي و تلكس و سانسور و هرگونه تجسس مگر به حكم قانون ممنوع است و قطعا بحث شناسايي كاربران اينترنت از روي آي‌پي آدرس را نيز شامل مي‌شود. اصولا اين‌گونه اقدامات مي‌تواند عنوان مجرمانه داشته باشد.

در ماده 507 قانون مجازات اسلامي بيان شده است تا هريك از مقامات و ماموران وابسته به نهاد و دستگاه‌هاي حكومتي كه بر خلاف قانون، آزادي شخصي افراد ملت را سلب كنند يا آنان را از حقوق مقرر شده در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران محروم كنند، علاوه بر انفصال خدمت و محروميت يك تا پنج سال از مشاغل دولتي به حبس از سه ماه تا سه سال محكوم خواهند شد. با اين فضاي قانوني ترديدي ايجاد نخواهد شد كه بازرسي و مشاهده محيط فعاليت‌هاي خصوصي افراد و تحت نظارت قراردادن آن به هر طريق بدون حكم قانون قطعا ممنوع است. بنابراين در مرحله اول نيازمند قانون هستيم تا اجازه نظارت بر فعاليت‌هاي اشخاص داده شود و در مرحله بعد برخورد و مجازات با افرادي كه وارد سايت‌هاي غيرمجاز شده‌اند نيز بايد در قانون پيش‌بيني شود. زيرا به حكم قانون اساسي هيچ فعل يا ترك فعلي جرم نيست مگر آن‌كه قانوني آن را به‌عنوان جرم تعريف كرده باشد".

رضا پرويزي دبير سابق كميته جرايم رايانه‌اي نيز درباره اين طرح اين‌گونه اظهار نظر مي‌كند:" شناسايي آدرس آي‌پي افراد با توجه به اين‌كه منجر به شناسايي هويت افراد نمي‌شود، كاري غيرقانوني نيست در صورتي كه جمع‌آوري و پردازش چنين اطلاعاتي منتهي به شناسايي هويت يك فرد شود مطابق ماده 58 قانون تجارت الكترونيكي ممنوع است. بدين منظور كاربران اينترنت نبايد نگران سو‌استفاده از اطلاعاتي كه توسط پايگاه مركزي فيلترينگ جمع‌آوري مي‌شود، باشند. چون متولي راه‌اندازي اين پايگاه مطابق اين قانون مجاز به بهره‌برداري از اطلاعات جمع‌آوري شده نيست مگر آن‌كه مقامات قضايي دستوري در اين رابطه صادر كنند".

***
به‌هرحال به‌نظر مي‌رسد اقدام شركت فناوري اطلاعات در راه‌اندازي پايگاه اطلاع‌رساني فيلترينگ كشور و شناسايي اي‌پي‌هاي مشكوك تنها فناوري ابزاري بوده و هيچ بستر قانوني در اين‌باره در كشور وجود ندارد و نبود قانون در زمينه جرايم اينترنتي، ايجاد اين مركز را با مشكل قانوني مواجه مي‌كند كه پيامد آن زير سوال‌بردن حريم خصوصي كاربران خواهد بود. گرچه نظرات ديگري در اين ميان مطرح است، به اين صورت كه عده‌اي اعتقاد دارند كنترل آي‌پي كاربران هزينه زيادي در پي خواهد داشت و نمي‌توان مراجعات تمام كاربران به اينترنت را به دليل حجم زياد آن كنترل و ذخيره كرد و به‌طوركلي اين نوع فيلترينگ يك امري بعيد است و عده‌اي ديگر اعتقاد دارند اين كار از نظر فني امكان‌پذير است اما با روح آزادي مغايرت داشته و به‌طوركلي يك ‌كار خلاف محسوب مي‌شود.

دنبال‌كردن درستي و نادرستي اين اظهار نظرها چندان ضروري نيست وقتي اين سئوال در ذهن تكرار مي‌شود كه چگونه خبري در سطح وسيعي پخش مي‌شود و هيچ مسوولي آن را تكذيب نمي‌كند اما بعد از آن‌كه رفته‌رفته دامن اعتراضات گسترده مي‌شود و اكثر كارشناسان چگونگي اجراي اين طرح را از نظر قانوني خلاف مي‌دانند به يك‌باره مرد اول اين حوزه يعني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در حاشيه مراسمي اين خبر را تكذيب و آن را يك اشتباه اعلام مي‌كند. ما از تكذيب اين خبر خوشحاليم و از سوي وزير به همه كاربران مژده مي‌دهيم كه كاربران عزيز كنترلي در كار نيست، اما هنوز در پاسخ اين سئوال مانده‌ايم كه چگونه چنين اشتباه‌بزرگي از ديد يك وزير دور مانده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
Windows Media Player 11 جديدترين نسخه از player شرکت مايکروسافت است که نسخه بتاي آن به تازگي عرضه شده است.
اين نرم افزار پس از نصب به طور خودکار تمامي آلبوم ها و آهنگ هاي نصب شده بر روي هارد را شناسايي و طبقه بندي مي کند.
نصب Windows Media Player 11 بر روي دستگاههايي که ويندوزشان اصل نيست غير ممکن است.
 

فایل های ضمیمه

  • wmp11.jpg
    wmp11.jpg
    52.3 KB · نمایش ها: 7

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت مايكروسافت، نسخه‌ي آزمايشي بتا از سيستم عامل جديد ويستاي خود را براي استفاده‌ي عموم، قابل دسترس كرد.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، برنامه‌ي جديد مايكروسافت براي كاربران، موسوم به

windows vista Beta ‌٢ customer preview، هم‌اكنون در وب سايت مايكروسافت قابل دسترس بوده و كاربران مي‌توانند اطلاعات آن را روي دي وي دي ذخيره كنند.

مايكروسافت هشدار داده است كه سيستم عامل جديد هنوز در حال توسعه است و نبايد در يك محيط توليدي يا روي يك سيستم اصلي در خانه از آن استفاده شود، اين نرم‌افزار همچنين محدوديت زماني دارد و بعد از يكم ژوئن ‌٢٠٠٧، غير قابل استفاده خواهد بود.

دانلوود نسخه‌ي جديد براي كاربران تنها از طريق ارتباط اينترنتي پرسرعت مناسب است؛ نسخه‌ي ‌٣٢ قطعه‌يي، ‌٥/٣ گيگابايت است، در حالي كه نسخه‌ي جديد ‌٦٤ قطعه‌يي، ‌٤/٤ گيگابايت است و مايكروسافت برآورد كرده است كه دانلوود اين نرم‌افزار با استفاده از ارتباط پهناي باند ‌٧٦٨ كيلوبايت در هر ثانيه، ‌٢١ ساعت به طول مي‌انجامد.

مايكروسافت براي برخورداري از حداكثر بهره‌وري از ويستا، توصيه مي‌كند كه اين نرم‌افزار، برروي يك رايانه‌ي يك گيگاهرتزي با RAM حداقل يك گيگابايت و كارت گرافيك ‌١٢٨ مگابايتي با قابليت اجراي گرافيكي Aero، نصب شود.

نسخه‌ي جديد به سه زبان انگليسي، آلماني و ژاپني عرضه شده است و نسخه‌ي نهايي آن براي كاربران خانگي در ژانويه‌ي ‌٢٠٠٧ عرضه مي‌شود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت "مايكروسافت" سيستم عامل جديدي را ويژه استفاده در ابررايانه‌ها كه در تحقيقات علمي پيچيده نظير ساخت داروهاي جديد، مدل‌سازي الگوهاي جوي و مطالعات ژنتيك مورد استفاده قرار مي‌گيرند، منتشر مي‌كند.

به گزارش سايت اينترنتي "نيوزفكتور"، سيستم عامل جديد مايكروسافت با نام "ويندوز كامپيوت كلاستر سرور ‪Windows Compute Cluster Server )"۲۰۰۳‬ ‪ (2003‬ويژه استفاده در سامانه‌هاي ابررايانه يي متشكل از مجموعه‌اي از رايانه‌هاي متصل يه يكديگر است كه در مقايسه با ابررايانه‌هاي عظيم و مستقل، قيمت كمتري دارند.

هم اكنون اغلب ابررايانه‌هاي جهان از سيستم عامل "يونيكس" استفاده كرده و سيستم عامل "لينوكس" نيز كم كم در حال راه يافتن به ابررايانه هاست و سيستم عاملهاي شركت "مايكروسافت" تاكنون نتوانسته‌اند جايگاه مناسبي در ابررايانه‌ها پيدا كنند.

شركت "مايكروسافت" از سيستم عامل جديد "ونيدوز كامپيوت كلاستر سرور ‪ "۲۰۰۳‬به عنوان سيستم عاملي ياد كرده است كه استفاده از ابررايانه‌ها را براي كاربران بخش "آي تي" به امري ساده تبديل خواهد كرد.

اين شركت هم اكنون با چندين شركت نرم افزاري ديگر به منظور ايجاد نرم افزارهاي كاربردي براي سيستم عامل جديد خود همكاري داشته و بدين ترتيب مشغول طراحي نرم افزارهايي است كه به طور مثال براي شبيه‌سازي ذخاير گاز، طراحي خودرو و همچنين انفورماتيك زيستي تحت سيستم عامل جديد، در ابررايانه‌ها مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

همزمان با ظهور اين سيستم عامل جديد مايكروسافت، سامانه‌هاي رايانه‌اي كه از پردازنده‌هاي چند هسته اي، ارتباطات فوق سريع و معماري‌هاي ‪ ۶۴‬بيتي استفاده مي‌كنند نيز بيش از پيش در حال گسترشند و به همين علت شركت مايكروسافت فضاي مناسبي براي گسترش و تبليغ اين محصل خود در اختيار خواهد داشت.

سيستم عامل "ويندوز كامپيوت كلاستر سرور ‪ "۲۰۰۳‬از ماه اوت سال جاري براي استفاده در ابررايانه‌هاي متشكل از رايانه‌هاي متصل به يكديگر، وارد بازار خواهد شد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
بر اساس گزارش‌هاي اعلام شده شركت "گوگل" اقدام به سرمايه‌گذاري يك ميليارد دلاري با شركت "دل" براي نصب شبكه گوگل به عنوان صفحه اصلي رايانه‌هاي كاربران ساخت اين شركت كرده است.

به گزارش سايت ايتاليايي ‪ ،KATAWEB‬هدف مقامات شركت گوگل از انجام اقدام ياد شده حذف مايكروسافت از صفحه اصلي دسك تاپ رايانه‌هاي كاربران عنوان شده است.

مقامات شركت گوگل نيز اعلام كردند با توليد يك نرم افزار جديد دسك تاپ مختص به سايت گوگل بر نرم افزار ساخت شركت مايكروسافت غلبه كند.

در هفته‌هاي گذشته شركت گوگل موفق به توليد نرم افزار‪GOOGLE CALENDAR‬ شده كه كاربري همچون ‪ MICROSOFT OUTLOOK‬دارد.

بر اين اساس ارايه و توليد نرم افزار ‪ GOOGLE CALENDAR‬سبب ايجاد مشكلات زيادي براي شركت مايكروسافت رقيب گوگل شده است.

شركت دل كه به عنوان يكي از بزرگ‌ترين قطب‌هاي سازنده رايانه‌هاي شخصي است با شركت گوگل براي انتقام از مايكروسافت اقدام به اين همكاري كرده است.

مقامات هر دو شركت ياد شده مدت اجراي اين قرارداد را سه سال اعلام كردند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت اينتل، فناوري جديدي را طراحي كرده است كه به كاربران امكان مي‌دهد تا عكس‌هاي ديجيتالي را بر اساس ويژگي‌هاي تصويري آن‌ها پيدا كنند.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با توجه به رشد مجموعه‌هاي ديجيتالي، پيدا كردن عكس‌هاي خاص براي كاربران دشوار شده است، از همين رو شركت اينتل با ارايه فناوري ويژه‌يي به نام

"Image Retrieval"، به كاربران كمك مي‌كند تا عكس‌هاي مورد نظرشان را براساس ويژگي‌هاي تصويري پيدا كنند.

در حال حاضر صفحات باز‌كننده‌ي عكس، تصاوير را در قالب پوشه يا نوشته‌هايي كه كاربران در زير عكس مي‌نويسند، دسته‌بندي مي‌كنند؛ اين فناوري مي‌تواند موجب شود تا فاصله ميان جست‌وجوي مبتني بر متن و جست‌وجوي تصويري از ميان برود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
همشهری-گروه علمي فرهنگي- مهدي صارمي فر: گوگل در ادامه فعاليت هاي جديد و خارج از امور مربوط به موتور جست وجوي اينترنتي، نسخه جديد نرم افزار نقشه كره زمين را منتشر كرد. نرم افزار Google Earth به عنوان موفق ترين فعاليت گوگل پس از موتور جست وجو ياد شده است.
عمده تغييرات اعمال شده در نسخه جديد Google Earth افزايش تعداد و قدرت ماهواره هاي به كارگرفته شده در اين نرم افزار است. طبق اعلام گوگل، در اين نسخه نسبت به نسخه قبل مناطق بيشتري از كره زمين تحت پوشش قرارگرفته و چهار برابر بيشتر شده است و با توجه به اين موضوع، در اكثر كشورهاي جهان، مردم مي توانند به راحتي و با استفاده از اين نرم افزار رايگان، به مشاهده ماهواره اي كشورها و مناطق مورد نظرشان بپردازند.
همچنين نسخه جديد به زبان هاي آلماني، ايتاليايي و اسپانيايي و فرانسه نيز ارائه شده و براي اولين بار، اين نسخه روي لينوكس نيز قابل اجرا خواهد بود. اين نرم افزار كه براي اولين بار حدود يك سال پيش منتشر شده است، تاكنون حدود ۱۰۰ميليون بار دانلود شده و مورد استفاده قرار گرفته است.
اما در مقابل مايكروسافت، نسخه جديدي از سرويس نقشه آنلاين زنده محلي خود را عرضه كرد كه گزارشات ترافيك لحظه به لحظه راه ها را عرضه كرده وبه اشتراك گذاري اطلاعات و نقشه ها را ساده تر مي سازد. اين شركت اعلام كرده همچنين در نظر دارد تا با عرضه يك نسخه آزمايشي در انگلستان و به طور محدود در كانادا، سرويس نقشه ماهواره اي زنده خود را گسترش دهد؛ مايكروسافت اعلام كرده بود كه در ماه آينده، اين سرويس خود را در بازارهاي جديدي راه اندازي مي كند.
سرويس نقشه يابي مايكروسافت به كاربران كمك مي كند تا فهرستي از مكان هاي مورد نظر خود را در favorite ذخيره كننده در صورت تمايل، آن ها را با استفاده از پست الكترونيك براي دوستان خود ارسال ارسال كرده و يا آن را روي يك وبلاگ قرار دهند. همچنين به اشتراك گذاري نقشه ها و اطلاعات، با يك پنجره پيام فوري (IM) نيز در اين سرويس امكان پذير است.
سرويس هاي نقشه يابي اينترنتي به آن دسته از مشاغل كوچك كه هرگز تبليغات آنلاين نداشته اند، اجازه مي دهد تا شمار قابل توجهي از مشتريان را هدف قرار دهند. در بازار سرويس هاي نقشه يابي وب،Map Quest شركت اي او ال، پرطرفدارترين است و پس از آن، نقشه هاي ياهو، گوگل و مايكروسافت از جمله پربيننده ترين سرويس ها هستند. نقشه يابي تنها يكي از سرويس ها ي اينترنتي است كه به ميدان جنگي براي شركت هاي مايكروسافت، ياهو و گوگل تبديل شده است. سرويس نقشه مايكروسافت، به طور رايگان قابل دانلود است و به كاربران امكان مي دهد تا در قسمت Outlook، نقشه ها و مقاصد مورد نظر خود را پيدا و از روي آن پرينت بگيرند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت "گوگل" خدمات نقشه‌هاي اينترنتي و تصاوير ماهواره‌اي "گوگل ارث" خود را كه پس از موتور جستجوي اين شركت يكي از پركاربرترين خدمات "گوگل" محسوب مي‌شود، به روز نگاري كرد.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، شركت "گوگل" اعلام كرد در نگارش جديد "گوگل ارث"، چهار برابر سطح بيشتري از كره زمين پوشش داده شده و تقريبا يك سوم از جمعيت زمين با كمك اين نرم‌افزار قادر خواهند بود عكسهاي ماهواره‌اي محله و حتي منازل خود را مشاهده كنند.

نگارش جديد "گوگل ارث" كه كاربران براي استفاده از آن بايد يك نرم‌افزار كوچك را دانلود و در رايانه خود نصب كنند، علاوه بر سيستم‌عامل "ويندوز"، با سيستم‌عامل "لينوكس" نيز سازگاري داشته و علاوه بر زبان انگليسي در نسخه‌هاي آلماني، اسپانيايي، فرانسوي و ايتاليايي نيز عرضه شده كه بدين‌ترتيب احتمالا بيش از پيش بر تعداد كاربران آن افزوده خواهد شد.

از زمان ارائه نرم‌افزار و خدمات "گوگل ارث" در سال گذشته تاكنون بيش از صد ميليون نفر اين نرم‌افزار را از اينترنت دانلود كرده‌اند.

خدمات "گوگل ارث" به كاربران اجازه مي‌دهد علاوه بر امكان مشاهده نقشه‌هاي عادي مناطق مختلف زمين، تصاوير ماهوراه‌اي گرفته شده از سطح زمين را با قابليت حركت و بزرگ نمايي تماشا كنند و به علاوه اين خدمات با تركيب تصاوير ماهواره‌اي با اطلاعات محلي نظير اطلاعات مربوط به رستورانها، مغازه‌ها و مدرسه‌ها، مجموعه جالب و گسترده‌اي را در اختيار كاربران قرار مي‌دهد.

در خدمات "گوگل ارث"، تصاوير ماهواره‌اي با كيفيت متوسط از كل كره زمين و تصاوير ماهواره‌اي با كيفيت بالا از آمريكاي شمالي، اروپا و آسيا در اختيار كاربران قرار داده شده و كاربر مي‌تواند با حركت دادن ماوس روي تصاوير و رايت كليك كردن روي نقاط مربوط به مكانهاي تجاري در سرتاسر جهان، به اطلاعات كاملي نظير آدرس دقيق، شماره تلفنها و ساير اطلاعات مربوطه آن مركز نيز دسترسي پيدا كند.

خدمات "گوگل ارث" شركت "گوگل" هم‌اكنون پس از وب سايت "مپ‌كوئست" و خدمات نقشه‌هاي اينترنتي "ياهو"، سومين خدمات نقشه‌هاي اينترنتي پركاربر بوده و پيش‌بيني مي‌شود در آينده نزديك به پركاربرترين اين موارد تبديل شود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
خبرگزاري سلام- در حاليکه شرکت مايکروسافت از عرضه عمومي نسخه بتاي دوم ويندوز ويستا براي عموم خبر داده، سازندگان نرم افزار به اشتراک گذاري فايل BitTorent مي گويند اين سيستم عامل با حجم 3.2 گيگابايت براي بارگذاري از اين طريق در دسترس است.
گفتني است که بارگذاري اين ويندوز از سايت مايکروسافت به علت هجوم زياد مردم با دشواري صورت مي گيرد. غول نرم افزاري جهان به مردم توصيه کرده که به جاي بارگذاري ويستا آن را براي خريد بر روي DVD سفارش دهند.
مايکروسافت پيشتر اعلام کرده بود تمايلي نسبت به توزيع نسخه بتاي ويستا از طريق منابعي به غير از خود اين شرکت ندارد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
طی 10 روز اول مهلت ثبت نام در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک 180 شرکت رایانه ای در این نمایشگاه ثبت نام قطعي کرده و 600 شرکت هم درخواست حضور خود را ارائه نموده اند.
به گزارش ستاد خبری دوازدهمین نمایشگاه بین المللی الکامپ تا کنون بیش از سیزده هزار متر مربع فضای نمایشگاهی برای شرکت کنندگان در نمایشگاه اختصاص یافته و با توجه به روند استقبال شرکتها پیش بینی برای حضور بیش از 400 شرکت در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک انجام شده است.
غلامرضا بختیاری مدیر ستاد اطلاع رسانی دوازدهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک با اعلام این خبر افزود: دوازدهمین الکامپ با هدف گسترش صادرات انواع کالا و خدمات با فناوری پيشرفته در بخشهای سخت افزار ، نرم افزار ،شبکه، تجارت و خدمات الکترونيک، برگزاري سمينارهاي تخصصي و کارگاههاي آموزشي ونیز معرفی توانمندی های متخصصان داخلی از 27 الی 31 تیرماه جاری در 8 سالن از نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به ضرورت فرهنگ سازی در بخش رایانه و الکترونيک گفت: دوازدهمین نمايشگاه بين المللي الکامپ علاوه بر معرفی توانمندی کشورمان برنامه های آموزشی- کاربردی فراوانی برای بازدیدکنندگان بویژه قشر جوان جامعه در نظر گرفته است که از این قبیل می توان به برگزاری کنفرانس های علمی-آموزشی و نیز کارگاههای عملی در مدت 5 روز نمایشگاه اشاره کرد
مدیر ستاد اطلاع رسانی دوازدهمین الکامپ با تاکید بر برگزاری هرچه با شکوه تر نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک گفت: فناوی های نوین بهترین گزینه برای توسعه صادرات و نیز ایجاد اشتغال در کشور است و با توجه به مزیت های نسبی به ویژه تکیه بر توانمندی های نسل جوان کشورمان برگزاری نمایشگاه الکامپ ، یکی از بهترین راهها برای شناسایی و هدایت این توانمندی بالقوه است .
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
خبرگزاري سلام- شرکت گوگل روز دوشنبه سرويس Google Map خودر ا به نشاني http://maps.google.com ارتقا داد تا تصاوير قابل دسترس از اين طريق کيفيت بهتري داشته باشند.
گوگل همچنين ابزاري را در اختيار برنامه نويسان قرار داده تا بتوانند برنامه هاي کاربردي مناسبي را براي گوگل طراحي کنند.
با به روز شدن نقشه هاي گوگل مشاهده جزييات خيابان ها و حتي مسيرهاي رانندگي و نيز جستجوي محلي دقيق ممکن مي شود. همچنين از اين پس تعيين يک موقعيت بر روي نقشه هاي گوگل با استفاده از طول و عرض جغرافيايي هم امکان پذير خواهد بود.
با ايجاد تغييرات جديد نمايش Keyhole Markup Language (KML) هم بر روي نقشه هاي گوگل ممکن است. KML فرمت فايلي است که توسط Google Earth و ديگر برنامه هايي که براي به اشتراک گذاري اطلاعات گرافيکي به کار مي روند، مورد استفاده قرار مي گيرد.
گفتني است که نسخه سازگار با لينوکس Google Earth هم به تازگي عرضه شده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
ايتنا - شركت مهندسی دمسان رايانه به عنوان عرضه‌كننده محصولات سيمانتك در ايران، در روز سه‌شنبه 23 خرداد سميناری را با موضوع "راهكارهای جامع Backup" برگزار نمود.



در اين سمينار كه با حضور بيش از 200 نفر از كارشناسان و مديران IT سازمان‌ها و شركت‌هاي دولتي در محل هتل سيمرغ تهران برگزار شد، كارشناسان اين شركت به معرفی محصولات پشتيبان‌گيری شركت سيمانتك پرداختند. ايمان فكري مديرعامل، رضا اخلاقي مديرفني و ايمان دستيار مديرشبكه دمسان رايانه سخنرانان اين همايش بودند.

به گزارش خبرنگار ايتنا سخنرانان سيمنار هر يك در يك قسمت به معرفي توليدات مشترك Symantec و Veritas پرداختند. به گفته كارشناسان حاضر در سمينار، شركت Veritas از مطرح‌ترين شركت‌هاي حوزه Backup در دنيا مي‌باشد كه در سال 2005 توسط شركت Symantec خريداری شده است و طي آن Symantec به بزرگ‌ترين ارائه كننده محصولات Back up تبديل شده است، كه اكنون بيش از 46 درصد سهم فروش اين محصولات را در دنيا دارا مي‌باشد. دمسان رايانه نيز كه نماينده رسمي Symantec در ايران است از ابتداي سال 85 اقدام به عرضه محصولات Backup اين شركت در ايران نموده است. اين محصولات شامل:
Symantec Live State Recovery، Backup Exec و Net Backup می‌باشد.

اخلاقي مديرفني دمسان رايانه به ايتنا گفت: يكي از نكات مهم اين سمينار مطرح شدن دو ديدگاه موجود در زمينه Backup بود. يكي از اين ديدگاه‌ها پشتيباني‌گيري از كل كامپيوتر است كه در مواقع ضروري توان بازيابي داشته باشد است. وي ديدگاه دوم را پشتيبان‌گيري از اطلاعات ضروري دانست كه در اين روش مي‌توان صرفه‌جويي مناسبي در وقت و هزينه انجام داد.
اخلاقي با اشاره به امكانات استفاده شده در محصولات معرفي شده شركت Symantec ، اين محصولات را براي هر يك از دو ديدگاه فوق مناسب دانست.

ايمان فكري مديرعامل دمسان رايانه نيز در گفت‌وگو با ايتنا از دست دادن اطلاعات و از كار افتادن سيستم‌ها را امري غيرقابل اجتناب دانست و تهيه پشتيبان از اطلاعات موجود را يكي از راهكارهاي اصلي در راستاي حفظ اطلاعات دانست.
به گفته فكري بر اساس تحقيقات موسسه InfoTech، شركت‌هاي بزرگ هرساله 16 درصد از درآمد خود را به دليل وجود مشكلات پيش‌بيني نشده شبكه‌هايشان از دست مي‌دهند.
مديرعامل دمسان رايانه در زمينه اهميت Backup افزود: دنياي امروز دنياي اطلاعات است و آنچه اهميت دارد و گاها غيرقابل برگشت نيز مي‌باشد ديتا و اطلاعات است. به گفته وي اهميت Backup وقتي مشخص مي‌شود كه اين اطلاعات را از بين رفته تلقي كنيم.
وي گفت براي اهميت Backup مي‌توانيم مثالي بزنيم. بانكي را مي‌توان تصور كرد كه در صورت از دست رفتن اطلاعات و عدم وجود پشتيبان، كليه تبادلات مالي خود و مشتريانش را از دست خواهد داد.

مديرعامل دمسان رايانه با اشاره به Backup گيري در بسياري از سازمان‌ها، روش‌هاي موسوم را غيراستاندارد دانست كه غالبا نيز موثر نيست. به گفته وي در غالب اوقات مديران صبر مي‌كنند تا فاجعه‌اي پيش بيايد و بعد ار آن به اين فكر مي‌افتند كه چگونه به اطلاعات قبلي دسترسي پيدا كنند.
مديرعامل دمسان رايانه درصد كمي از مديران و كارشناسان IT را معتقد به Backupگيري دانست.
به گفته وي Backupهاي پياده‌سازي شده در شركت‌ها و سازمان‌ها غالبا عملياتي و تست نشده است.

فكري فعاليت اصلي شركت دمسان رايانه را نه تنها فروش سيستم‌ها بلكه مشاوره دانست.
به گفته وي اين شركت راهكارهايي را متناسب با سازمان براساس حداقل زمان مورد نياز براي برگرداندن اطلاعات و ارزش اطلاعات آن سازمان دانست.

علاقه‌مندان برای دريافت اطلاعات بيشتر مي‌توانند با شركت مهندسی دمسان رايانه با شماره تلفن 88782476 تماس و يا وب سايت http://www.damsunsecurity.com/مراجعه نمايند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
يك شركت الكترونيك ژاپني، فناوري آنتي‌ويروس جديدي را عرضه كرده است كه با اتخاذ اقدامات پيشگيرانه، از ورود غيرقانوني به رايانه جلوگيري مي‌كند.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين فناوري جديد در سرورهاي لينوكس قابل اجراست و از حمله به سرورها و مراجعه‌ي غيرقانوني در اينترنت پيشگيري مي‌كند.

فناوري مذكور كه توسط شركت "نيپون" عرضه شده، همچنين مي‌تواند بر فعاليت سرور نظارت كند، به اين صورت كه وقتي مراجعه‌ي ناآشنايي انجام مي‌شود،‌ آن‌را غيرقانوني اعلام كرده و ارتباط را قطع مي‌كند؛ با كمك اين فناوري از تخريب رايانه جلوگيري و اطلاعات آن حفظ مي‌شود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
بدون شک یکی از انتظاراتی که کاربران از مجموعه برنامه ی آفیس 2007 دارند قابلیت ایجاد فایلهای PDF است، البته مایکروسافت نیز امکان استفاده از این امر را در مجموعه آفس جدید خود قول داده است، اما نکته ی مهم آن است که این امکان بصورت جداگانه باید نصب شود.

هنوز دلیل مشخصی برای این قضیه وجود ندارد ولی به نظر می رسد که Microsoft و Adobe درمورد این قابلیت در آفیس 2007 به توافق نرسیده اند بنابراین مایکروسافت این امکان را بصورت جداگانه ساخته و آنرا بوسیله ی دانلود در دسترس همگان قرار می دهد!

فرمت PDF متعلق به شرکت Adobe است که همگان از نرم افزارهای محبوب آن نظیر Image Ready و Photoshop و... استفاده کرده اند. این فرمت یکی از رایج ترین فرمتهای موجود بوده و هم اکونو اکثر مقالات الکترونیکی بوسیله ی آن نوشته می شود.
وین بتا
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
همشهری-گروه علمي فرهنگي- مك آفي به عنوان دومين توليدكننده بزرگ نرم افزارهاي امنيتي در جهان، تابستان جاري يك مجموعه نرم افزار امنيتي كاملا جديد و متحول شده به نام فالكني توليد مي كند. اقدام مك آفي براي انتشار يك مجموعه جديد نرم افزارهاي امنيتي در حالي صورت مي گيرد كه سيمانتك نيز به عنوان يكي از اصلي ترين توليدكنندگان نرم افزارهاي امنيتي به زودي مجموعه كاملا جديدي را به نام جنسيس به بازار خواهد داد و مايكروسافت هم براي نخستين بار با مجموعه اي به نام ويندوز لايو وان كر، خود را براي ورود به بازار نرم افزارهاي امنيتي آماده مي كند.
مارك سالمون مدير محصولات مك آفي اعلام كرد اين شركت از حدود يك سال قبل مشغول طراحي مجموعه جديد فالكن بوده است. كارشناسان اين شركت با نظرسنجي از كاربران تلاش كرده اند مجموعه امنيتي جديد فالكن را به ساده ترين شكل ممكن طراحي كنند به گونه اي كه اقداماتي نظير اسكن كردن به كمك اين محصول و همچنين به روزنگاري آن تنها با يك كليك ممكن خواهد بود.
به گفته كارشناسان مك آفي، تهديدات امنيتي هم اكنون به دو گروه «سنتي» و «در حال ظهور» تقسيم شده اند. تهديدات سنتي عبارتند از ويروس ها و اسپاي ورها و تلاش هكرها براي نفوذ مستقيم به رايانه هاي كاربران. اما تهديدات جديدتر و در حال ظهور نظير حملات فيشينگ و وب سايت هاي آلوده كه كمتر مورد توجه نرم افزارهاي امنيتي قرار مي گيرند، در مجموعه فالكن در كانون توجه قرار گرفته اند.
مجموعه نرم افزاري امنيتي فالكن، علاوه بر ضدويروس، ضد اسپاي ور و فايروال، به قابليت بك آپ گرفتن از فايل هاي حساس كاربران نيز مجهز شده است. مك آفي نگارش آزمايشي از نرم افزار فالكن را تا چند هفته ديگر عرضه كرده و نگارش نهايي آن را در تابستان آينده به بازار خواهد داد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
همشهری-گروه علمي فرهنگي- گوگل ابزار رايگان جديدي را منتشر كرده است كه كاربران مي توانند به كمك آن تنظيمات يكساني را براي چندين مرورگر فايرفاكس كه در رايانه هاي مختلف نصب شده اند، در اختيار داشته باشند. اين كار گوگل، سبب شهرت هر چه بيشتر مرورگر اينترنتي كد باز فايرفاكس مي شود.
به كمك ابزار جديد گوگل به نام «براوزر سينك» ، كاربران مي توانند سايت هاي مورد علاقه، كلمات عبور ذخيره شده و تمامي تنظيمات مرورگر فايرفاكس مورد استفاده به طور مثال در منزل خود را از طريق اينترنت به سرورهاي گوگل منتقل كرده و هر جاي ديگر كه به يك مرورگر فايرفاكس دسترسي داشتند، همان تنظيمات را به سادگي از سرورهاي گوگل دريافت و در مرورگر اجرا كنند. كاربر بايد ابزار براوزر سينك را در تمامي رايانه هايي كه با آنها سر و كار دارد نصب كند تا مرورگر فايرفاكس موجود در تمامي اين رايانه ها با تنظيمات مورد علاقه او هماهنگ شده و تمامي اقدامات اينترنتي وي نظير سابقه فعاليت در وب (هيستوري) و كلمات عبور وارد شده در وب سايت هاي مختلف، در همه اين مرورگرها ثبت شده شود.
ابزار جديد براوزر سينك تنها در نگارش هايي ۵.۱ به بعد فايرفاكس قابل استفاده است.
گوگل رابطه نزديكي را با بنياد موزيلا (توليدكننده مرورگر فايرفاكس) در زمينه توليد ابزارهاي مختلف براي اين مرورگر برقرار كرده است. اين امر درست در زماني رخ مي دهد كه رقابت گوگل با مايكروسافت (توليدكننده مرورگر اينترنت اكسپلورر) به شديدترين ميزان در سال هاي اخير رسيده است. در حالي كه تا چندي پيش رقابت گوگل و مايكروسافت به زمينه موتورهاي جست وجو محدود مي شد، گوگل هم اكنون با انتشار پي در پي نرم افزارهاي كاربردي رايگان (نظير نرم افزار صفحه گسترده جديد براي رقابت با اكسل) بيش از پيش مايكروسافت را تحت فشار گذاشته است.
برخي كارشناسان عقيده دارند فايرفاكس كه هم اكنون تنها رقيب جدي اينترنت اكسپلورر محسوب مي شود، بخش بزرگي از موفقيت خود را مديون حمايت گسترده گوگل است.
گوگل در ماه آوريل در حركتي قابل توجه فايرفاكس را در صفحه اول وب سايت پربازديدكننده خود تبليغ كرد. به علاوه، گوگل، اين مرورگر را در بسته نرم افزاري گوگل پك خود كه به صورت رايگان از بخش نرم افزارهاي وب سايت اين شركت قابل دانلود است، جاي داده و به انتشار نوار ابزار و ابزارهاي ويژه استفاده در اين مرورگر اقدام كرده كه ابزار جديد براوزر سينك آخرين نمونه از اين موارد است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
مايکروسافت از عرضه جديدترين آنتي ويروس اين شرکت به بازار خبر داد. نام اين آنتي ويروس جديد WINDOWS LIVE ONE CAREاست.
آنتي ويروس جديد شرکت مايکروسافت توانسته براي بار چندم موقعيت خود را در بازار توليد آنتي ويروس هاي دسک تاپ در دنيا تثبيت کند. به گفته مايکروسافت آنتي ويروس WINDOWS LIVE ONE CARE علاوه بر فايروال ، آنتي ويروس داراي سيستم حفاظت از ويندوز است. آنتي ويروس جديد مايکروسافت از اواخر ماه نوامبر سال گذشته به صورت رايگان در اختيار برخي شرکت هاي خصوصي آمريکا قرار گرفت. اما از هفته گذشته اين آنتي ويروس به صورت فروش همگاني روانه بازار شده است. از مشخصات بارز اين آنتي ويروس مجهز بودن به نرم افزار حفاظت از رايانه هاي کاربران اعلام شده است.
 
بالا