• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار نرم افزار در دنیای رایانه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت اپل به تازگي صفحه وب شمارشگري را براي ثبت ركورد دانلود يك بيليونيومي نرم افزارش راه اندازي كرده است.
با اين شمارشگر اپل رقابتي را آغاز كرده است كه در آن كاربر مي تواند تعداد زيادي از محصولات ارزشمند اپل را بدست آورد. كاربر خوش شانس براي هر 100 هزارمين دانلود يك ipod Nano مشكلي 4 گيگا بايتي و يك قبض 100 دلاري iTunes دريافت مي كند. به برنده خوش شانسي كه بتواند آهنگ شماره يك بيليونيوم را دانلود كند، 20 تا iMac ، 10 تا Video ipod تقريبا 60 گيگا بايتي و يك كارت موسيقي 10 هزار دلاري براي دانلود iTunes مخصوص موسيقي و فيلم اهدا مي شود و اپل يك بورسيه كامل به اسم برنده براي تحصيل دريك دانشكده موسيقي مشهور در دنيا نيز اهدا مي كند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت مايكروسافت از عرضه نسخه هاي جديد سيستم عامل ويندوز و نرم افزار آفيس در خاورميانه طي سال جاري خبر داد. اورلاندو آيالا نائب رئيس گروه تحقيق روشهاي بازاري مايكروسافت اظهار داشت: شركت قصد دارد محصولات جديد خود شامل نسخه هاي جديد ويندوز و آفيس را در خاورميانه عرضه كند.
وي در نشست فروشندگان منطقه اي شركت در دبي اظهار داشت: قرار است فروش اين محصولات در فصل چهارم سال جاري آغاز شود.
وي خاطرنشان كرد: بيش از 90 درصد درآمدهاي مايكروسافت از طريق شبكه هاي جهاني توزيع حاصل مي شود.
وي با پيش بيني رشد بيش از 30 درصدي كسب و كار جهاني مايكروسافت خاطرنشان كرد: در نقاطي همچون خاورميانه اين رقم حتي مي تواند بيشتر از اين باشد.
مايكروسافت اعلام كرد: اين شركت در حال همكاري با توزيع كنندگان خود در منطقه خاورميانه است تا توانايي و مهارت هاي تجاري آنها را ارتقا دهد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت NTL تصميم دارد ماه مارس امسال سرويس جديدي را بصورت آزمايشي عرضه كند. اين سرويس آزمايشي قرار است با همكاري Arris و Bit Torrent در شهر آشنورد در ايالت كنت به اجرا درآيد. سرعت اين پهن باند 100 مگا بايتي 10 برابر بالاترين سرعتي است كه در حال حاضر شركت NTL ارائه مي دهد.
اين افزايش سرعت يكباره صورت نگرفته است بلكه روساي شركت NTL در چند ماه گذشته سخت كار كرده اند تا توانسته اند پهن باند Telewest را به دست گيرند و براي خريد virgin mobile نيز پيشنهاد خريد بدهند. اين اقدام به طرح هاي آنها جهت جديدي مي دهد. با سرويس پهن باند 100 مگابايتي تصاوير ويدئويي با كيفيت بالا به آساني در دسترس كاربران قرار مي گيرد و با حمايت Bit Torrent براحتي به اشتراك گذاشته مي شوند، البته با مجوزهاي مناسب.
سرويس 100 مگابايتي بدين معناست كه انگليس سرانجام مي تواند در زمينه هاي پهن باند پرسرعت با كشورهاي دنيا رقابت كند، يعني با كشورهاي اروپايي و آسيايي كه سال قبل پهن باند 10 مگا بايتي يا بالاتر ارائه دادند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
منبع از مجله شبكه
شماره 59

فناوري Bluetooth با دارابودن قابليت عملكرد به عنوان يك روش شبكه سازي بي سيم ميان ابزارهاي واقع در يك شعاع ده متري ،‌ دربرگيرنده طيفي از دستگاه ها، نظير تلفن هاي سلولي ، نوت بوك ها ، و PDA ها مي باشد. فناوري بلوتوث اكنون از تجهيزات پزشكي تا كنسول هاي بازي را در بر مي گيرد. حتي سرويس پك2 ويندوز XP هم از بلوتوث پشتيباني مي نمايد. ابزارهاي بلوتوث، هدف تهديدات امنيتي گوناگوني هستند. گرچه اين تهديدات هنوز در سطح و اندازه تهديداتي نيست كه متوجه شبكه هاي Wi-Fi هستند، ليكن هنگام با رشد محبوبيت بلوتوث ،‌بايد توقع تغيير در اين وضعيت را داشت. نگذاريد بردكاري كوتاه ، تكنولوژي بلوتوث شما را فريب دهد.
در دنيايي كه اغلب مردم تلفن هاي سلولي و موبايل در اختيار دارند، خطرات بلوتوث مي تواند به نزديكي شخصي پشت سري شما در يك صف و يا داخل ماشين كناري باشد. براي ايجاد ارتباط، ابزارهاي بلوتوث بايد ابتدا با يكديگر جفت شوند. چنانچه ابزارهايي داريد كه به بلوتوث مجهزند و شما تمايل داريد آنها را با يكديگر مرتبط كنيد،(مثل PDA با چاپگر يا موبايل با نوت بوك) عموما و در اثناي اين ارتباط سازي ، مايل به ارتباط اين دستگاه ها با كاربران ناشناس نيستيد.

ابزارهاي بلوتوث چنين مواردي را به وسيله تنظيمات گوناگون امنيتي اداره مي نمايند. ولي به شما بستگي دارد كه از فعال بودن اين تنظيمات اطمينان حاصل نماييد. اگر شما تنظيمات دستگاه خود را بر روي حالت Discoverable قرار دهيد، هركاربر بلوتوثي كه در شعاع تحت پوشش قرار داشته باشد، مي تواند ارتباط برقرار نمايد. مشخصات فني بلوتوث تا اندازه زيادي امن است و اين امكان وجود دارد كه بتوان ارتباط دستگاه ها را چنان برقرار كرد كه اطلاعات به صورت رمزنگاري شده تبادل گردند. اما براي پياده سازي و اجراي اين تمهيدات، مشكلاتي نيز وجود دارند. يك مثال مهم در اين باره ويروس Cabir است كه از طريق اتصال بلوتوث انتشار يافته و موبايل هايي را كه از سيستم عامل Symbian سري 60 استفاده مي نمايد، با استفاده از يك حفره امنيتي كه در كد Symbian وجود دارد، آلوده مي سازد.
البته بايد دانست كه همه خطرات و تهديدات مربوط به بلوتوث ، وابسته به پلتفرم نيستند. هرچند محبوبيت بلوتوث باعث افزايش پاره اي تهديدات امنيتي به نام bluebugging ، bluejacking و bluesnarfing گرديده اند . در bluejacking فردي به صورت ناشناس اتصال را برقرار مي نمايد و كارت ويزيت الكترونيكي بر روي يك دستگاه مجهز به بلوتوث را ارسال مي كند. bluebugging خطر جدي تري دارد. به صورتي كه يك كاربر ديگر بلوتوث امكان مي يابد با متصل شدن به يك تلفن سلولي يا يك PDA ، به اجراي دستورات ، برقراري مكالمه، ارسال پيام هاي متني و حتي استراق سمع يك مكالمه اقدام كند. bluesnarfing به يك كاربر بلوتوث امكان مي دهد با اتصال به دستگاه هاي ديگري كه در بركاري و موثر قرار دارند، به مشخصات تماس ها، تقويم، و ساير اطلاعات ديگر دسترسي پيدا كند.
هرچه كاربران و صاحبان دستگاه ها و ادوات مجهز به بلوتوث اطلاعات شخصي بيشتر و مهم تري را برروي ابزارهاي خود ذخيره نمايند، نياز به شناسايي تهديدات بالقوه و پنهاني كه امنيت و حريم خصوصي را مورد حمله قرار مي دهند بيشتر احساس مي گردد. خوشبختانه ايمن سازي ادوات بلوتوث كار چندان دشواري نيست . به عنوان مثال بايد Pair كردن ابزارهاي خود را با رعايت جنبه هاي ايمني انجام دهيد. از كد PIN(شماره شناسايي شخصي) با داشتن حداقل هشت رقم، استفاده نماييد. هميشه عمل اتصال به تجهيزات را در مكان هاي خصوصي و امن انجام دهيد تا ريسك لورفتن PIN Code شما به حداقل برسد. براي از بين بردن خطر دسترسي افراد ناشناس به دستگاهتان، تنظيمات آن را روي حالت nondiscoverable قرار دهيد. به طور مرتب و در فواصل زماني كوتاه ، وب سايت كارخانه سازنده دستگاه خود را جهت دريافت برزورساني ها و وصله هاي امنيتي جديد بازديد نماييد.
از زماني كه صدمه پذير بودن تلفن هاي سلولي نيز مشخص شدند، سازندگان اين دسته از ابزارها نيز به انتشار وصله هاي امنيتي براي دستگاه هاي خود اقدام مي نمايند. دريافت و اعمال نمودن اين Patchها ، تفاوت ميان قراردادن دستگاه در برابر آخرين تهديدات و يا در امان بودن از هر گونه ريسك و خطر را نمايان مي سازد. هيچ گاه پيغام ها و درخواست هاي اتصال از طريق بلوتوث را از جانب كاربران ناشناس نپذيريد. ويروس Cabir تنها از طريق قبول دريافت پيغام و اجراي فايل پيوست آن ، دستگاه را آلوده مي نمايد. در زماني هم كه با يك پيوست مشكوك مواجه مي شويد كه به همراه يك ايميل از طريق بلوتوث به دستتان مي رسد، احتياط و پيشگيري مشابه را بنماييد. با رشد بيشتر استفاده از بلوتوث ، اين امكان وجود دارد كه اين پروتكل ارتباطي، به هدف محبوبي براي كليه تهديدات امنيتي ، شامل ويروس ها ، تهديدات هكرها و عمدتا حملاتي با سبك تروجان ها تبديل گردد. حمايت و محافظت از دستگاه هاي مجهز به بلوتوث ، اين ارزش را دارد كه با بي مبالاتي و ساده انگاري ، هدف اولين موج حملات امنيتي قرار نگيريم.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شرکت مایکروسافت که تنها چند وقت است بصورت حرفه ای در دنیای امنیت گام نهاده است اخیراً محصولی را روانه بازار نموده که نرم افزارهای متعلق به یکی از رقبای خود را به عنوان برنامه جاسوسی تشخیص داده و به حذف آن می پردازد.

آخرین بروز رسانی انجام گرفته در نرم افزار Microsoft Anti-Spyware نشان می دهد که برنامه های شرکت سایمانتک و بخصوص ضد ویروس نورتون به سرقت کلمات عبور می پردازند و با نمایش پیام هشدار از کاربران ویندوز می خواهد که به حذف آن اقدام نمایند.

بنابه دلایلی، که شاید تنها به ذهن برنامه نویسان مایکروسافت رسیده است، آخرین فایل بروز کننده Microsoft Anti-Spyware با نگارشهای 5805 و 5807 در هنگام اسکن سیستم نرم افزار سایمانتک آنتی ویروس را تحت خانواده PWS.Bancos.A شناسایی می کند که برای سرقت کلمات عبور بکار می روند.

در صورتیکه کاربر به هشدار مایکروسافت پاسخ مثبت دهد و برای حذف این فایل اقدام کند مجموعه آنتی ویروس وی کاملاً غیر فعال می شود و دیگر قابل اجرا نخواهد بود.

یکی از سخنگویان مایکروسافت اعلام داشته است این شرکت در حال برطرف نمودن اشکال بوجود آمده است.

در حال حاضر، برنامه نویسان مایکروسافت می توانند براحتی با این ادعا که نرم افزارشان هنوز مراحل آزمایشی خود را طی می کند از بدبینی کاربران نسبت به خود بکاهند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
مايكروسافت اشتباه نرم افزار ضدجاسوسي خود را تصحيح كرد . دراين نرم افزار از برخي از ابزارهاي امنيتي سمانتيك به عنوان نرم افزار مخرب نام برده شده بود.
اين مشكل زماني رخ داد كه سه شنبه شب گذشته مايكروسافت نسخه بروزي از نرم افزار Windows AntiSpyware را منتشر كرد. اين نرم افزار به روز شده يك كليد رجيستري ويندوز را شناسايي مي كرد كه اين رجيستري در محصولات سمانتيك متعلق به رمزعبوري است كه نرم افزار مخرب Bancos را سرقت مي كند.
Windows Spyware كليدهاي ريجستري را شناسايي مي كند و به كاربر هشدار مي دهد تا اين كليدها را حذف كند. حذف اين كليدهاي رجيستري باعث مي شود تمام نگارش هاي نرم افزار ضدويروس سمانتيك و كلانيت امنيتي سمانتيك يا SCS به درستي عمل نكنند.
اين مسئله كاربران Windows Spyware Beta1 و نگارش هاي مختلف نرم افزار امنيتي مايكروسافت را تحت تأثير قرار داد. اما كاربران نرم افزار Norton آلوده نشدند. به عقيده سمانتيك و مايكروسافت تنها تعداد كمي از مشتريان آلوده شده اند.
اين اولين بار نيست كه نرم افزار ضدجاسوسي ويندوز با مشكل مواجه مي شود. سال گذشته مايكروسافت علنا از شركت هلندي Startpagina.nl كه يكي از رقباي اصلي MSN در هلند به شمار مي رود عذر خواهي كرد، زيرا محصول ضد جاسوسي مايكروسافت اشتباها سايت اين شركت را به عنوان يك سايت مخرب شناسايي كرد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
گروهی موسوم به SIG که در زمینه گسترش کاربرد فناوری بی سیم بلوتوث فعال است می‌گوید ویژگی‌های جدیدی را برای مدیریت برقراری تماس‌ها از طریق تلفن‌های همراه ابداع کرده که با استفاده از آن بلوتوث به استانداردی جامعه و همگانی در اتومبیل‌ها مبدل خواهد شد.
SIG معتقد است از این طریق رانندگان اتومبیل‌ها و دیگر سرنشینان آن خواهند توانست از این فناوری برای انتقال موسیقی از گوشی به سیستم‌های استریوی اتومبیل استفاده کنند.
با توجه به افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی اطلاعات روی تلفن‌های همراه و گنجانده شدن Player موسیقی در بسیاری از آنها این ابتکار عمل به احتمال زیاد با استقبال فراوان مواجه می‌شود. SIG امیدوار است کیت لازم بر ای اين کار تا سال 2007 تهیه و در اتومبیل‌ها گنجانده شود. البته هم‌اکنون هم برخی شرکت‌های اتومبیل سازی چنین قابلیتی را به تولیداتشان افزوده‌اند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
جدیدترین نسخه بتا از ویندوز ویستا به تازگی در دسترسی برخی متخصصان و کارشناسان قرار گرفته است. آنهایی که ویندوز ویستا را دیده‌اند، نظرات، پرسش‌ها و اعتراضات خود در این مورد را در اختیار مایکروسافت گذارده‌اند یا در سایت‌ها و وبلاگ‌های شخصی خود منتشر کرده‌اند. از جمله مهمترین وبلاگ‌هایی که به ویستا پرداخته‌اند می‌توان به شبکه برنامه‌نویسان MSDN به نشانی blogs.msdn.com، سایت hive.net و وبلاگ غیررسمی ویندوز ویستا به نشانی www.windowsvistablog.com اشاره کرد.
ما طبق برخی اطلاعاتی که در این سایت‌ها و وبلاگ‌ها منتشر شده به بیان بعضی ناگفته‌ها در مورد ویستا می‌پردازیم.
• ویندوز ویستا سرانجام در چه زمانی عرضه خواهد شد؟
در سال 2002 اعلام شد ویندوز ویستا که در آن زمان لانگ هورن نامیده می‌شد در سال 2004 روانه بازار می‌شود. اما مایکروسافت در سال 2005 اعلام کرد سال 2006 زمان عرضه نهایی ویستا خواهد بود. بیل گیتس در آخرین سخنرانی‌اش در نمایشگاه CES تاکید کرد، ویستا در سال 2006 در دسترس عموم خواهد بود. ولی وی هیچ تاریخ مشخصی را در این زمینه ذکر نکرد.
جالب آن که مایکروسافت به 3 نفر از ساکنان قاره‌های اروپا، آفریقا و منطقه خاورمیانه که زمان عرضه ویندوز ویستا را بدرستی حدس بزنند جایزه‌های ارزنده‌ای می‌دهد که عبارتند از حضور در مراسم رسمی عرضه ویندوز ویستا در آمریکا و 3 شب اقامت در یک هتل 4 ستاره. جالب آن که چهارمین برنده این رقابت هم یک دستگاه کنسول بازی xbox 360 جایزه خواهد گرفت.
• چگونه با ویستا کار کنیم؟
اگر دوست دارید با ویندوز ویستا کار کنید شاید بتوانید این شانس را با مراجعه به سایت مایکروسافت پیدا کنید. این شرکت در بخش http://members.microsoft.com نزدیک به 200 فرصت شغلی را برای افرادی که دوست دارند با ویندوز ویستا از نزدیک آشنا شوند در نظر گرفته است.
بد نیست بدانید که راب رلیا از مدیران برنامه‌های مایکروسافت در 8 سال اخیر در این مورد مطالبی را در وبلاگ خود موسوم به www.longhornblogs.com منتشر کرده است.
• سریع ترین راه برای آشنا شدن با کدهای ویستا چیست؟
تیم اسنیت از مهندسان فنی طراح ویندوز ویستا در وبلاگ http://blogs.msdn.com در مورد کدنویسی ویندوز ویستا توضیحاتی داده است و بخصوص در مورد نحوه استفاده از XAML و Winfx در ویندوز ویستا توضیح داده است.
اطلاعات بیشتر در این مورد هم در آدرس http://www.roadtowinfx.com/devchallenge.aspx موجود است.
• چه بازی‌هایی در ویندوز ویستا موجود است؟
www.kotaku.com و www.wincustomize.com اطلاعاتی را در این مورد منتشر کرده‌اند. سایت‌های مذکور تصاویری را در این زمینه در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده‌اند و گفته می‌شود به جز بازی‌های قدیمی ماند مین جمع‌کن، کارت و غیره، به ویندوز ویستا یک بازی شطرنج جدید هم افزوده خواهد شد. ظاهرا مایکروسافت قصد دارد برای جلب نظر کودکان یک بازی بچه‌گانه را هم به ویستا اضافه کند.
• آیا می‌دانستید که تنها مایکروسافت ویندوز ویستا را به عنوان یک نشان تجاری به ثبت نرسانده‌ است؟
بله. مایکروسافت تنها شرکتی نیست که ویندوز ویستا را به عنوان یک نشان تجاری به ثبت رسانده است. یک شیمیدان و مهندس نرم‌افزار به نام جان سیلوا هم این نشان تجاری را به نام خود ثبت کرده است. چارلز یونا هم که مهندس نرم‌افزار است در جولای 2005 این اسم را ثبت کرده بود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
گوگل در حال انجام آزمایشاتی روی Gmail است تا امکان استفاده از آن به عنوان یک سرویس پست الکترونیک معتبر برای شرکت‌های تجاری را فراهم آورد.
در قالب این برنامه خدمات ویژه سرویس پست الکترونیک Gmail برای تمامی کاربران یک سازمان قابل دسترسی خواهد بود و گوگل هم تمامی پشتیبانی‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری موردنیاز را انجام خواهد داد.
در همین راستا به هر کاربر 2 گیگابایت فضا اختصاص می‌یابد. سرویس جدید هم «Gmail for your domain» نام خواهد گرفت و با استفاده از آن یک Control panel در اختیار ادارات قرار می‌گیرد تا با آن حساب‌های کاربری افراد را مدیریت کنند.
هزینه و زمان عرضه این خدمات اعلام نشده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
مطالعات ساليانه‌ي صنعت رايانه نشان مي‌دهد كه در سال 2005، شمار كاربران جهاني اينترنت از مرز يك ميليارد نفر عبور كرد.

اين در حاليست كه آمار كاربران در سال‌هاي 1995 و 2000 به ترتيب 45 ميليون و 420 ميليون نفر بوده است .

همچنين پيش‌بيني مي‌شود كه تا سال 2011 نيز شمار كاربران به دو ميليارد نفر برسد كه بيشترين رشد نيز در كشورهاي پرجمعيتي همچون چين، هند، برزيل، روسيه و اندونزي خواهد بود .

در دهه‌ي آينده، بسياري از كاربران رايانه‌ي اينترنت براي دسترسي به شبكه‌ي جهاني اينترنت از تلفن‌هاي هوشمند استفاده مي‌كنند .

تا پايان سال گذشته‌ي ميلادي كشورهاي آمريكايي جمعا داراي 200 ميليون كاربر اينترنت بوده‌اند كه در مقايسه با ديگر مناطق، بالاترين آمار در سطح جهان را شامل مي‌شود.

در حال حاضر چين و هند در رتبه‌هاي دوم و چهارم فهرست دارندگان بيشترين كاربر اينترنت در جهان هستند .
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
مايكروسافت تست بتاي Office Live را كه مجموعه‌اي از امكانات وب و برنامه‌هاي مخصوص كسب‌وكار‌هاي كوچك است، شروع كرد.

مايكروسافت اعلام كرده است كه اين مجموعه براي شركت‌هاي كوچك كه كم‌تر از 10 كارمند دارند ارايه شده است. حدود 90 درصد اين نوع شركت‌ها به اينترنت دسترسي دارند در حالي كه حدود نيمي از آن‌ها وب‌سايت‌هاي مخصوص به خود را دارند.

Dean Nicolls رييس بخش مديريت محصولات مايكروسافت مي‌گويد: بسياري از اين شركت‌هاي كوچك وب‌سايت‌ اينترنتي مخصوص به خود ندارند. در حال حاضر حدود 100هزار شركت براي تست بتاي خدمات Office Live ثبت‌نام كرده‌اند. همه اين شركت‌ها مي‌توانند از تست بتاي اين مجموعه استفاده كنند.

مايكروسافت در مجموعه Office Live خود خدماتي مانند الكترونامه، وب‌سايت و ساير برنامه‌هاي كاربردي را ارايه مي‌دهد. اين خدمات در مدت زمان تست بتا كه تا ماه نوامبر ادامه دارد، به صورت رايگان ارايه خواهد بود. با ارايه نسخه كامل Office Live بعضي از برنامه‌هاي آن فقط در صورت اشتراك قابل دسترسي خواهد بود.

Office Live يك قسمت از مجموعه خدمات Live مايكروسافت است كه اين شركت ارايه آن را از ماه نوامبر سال گذشته شروع كرده است. حدود 70هزار تن از افراد عادي نيز استفاده از تست بتاي Office Live ثبت‌نام كرده‌اند.

مايكروسافت در خدمات Office Live، 2 گيگا بايت حافظه براي الكترونامه، حدود 30 مگابايت حافظه براي وب‌سايت و امكان انتقال 10 گيگابايت داده در ماه را براي شركت‌هاي كوچك فراهم مي‌كند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
حدود نيمي از رايانه هاي شخصي مورد استفاده کاربران جهان با فناوري گرافيکي ايرو گلس سيستم عامل ويندوز ويستا شرکت مايکروسافت سازگاري نداشته و قادر به نمايش تمامي قابليتهاي گرافيکي آن نخواهند بود.
در حالي که کارتهاي گرافيکي ارزان قيمت که در بسياري از رايانه هاي امروزي مورد استفاده قرار مي گيرد به خوبي با سيستم هاي عامل ويندوز اکس پي و ويندوز 2000سازگارند، همين سخت افزار گرافيکي توان پردازش فناوري گرافيکي ايرو گلس (Glass Aero) را که مايکروسافت در سيستم عامل جديد ويندوز ويستا گنجانده ، نخواهند داشت.
قابليت گرافيکي ايرو گلس در ويستا نيازمند يک کارت گرافيکي با قابليت سازگاري با Direct x9.0است که هم اکنون اين قابليت تنها در کارتهاي گرافيکي پيشرفته نظير محصول Gforce FX5900 شرکت ان ويديا موجود است. بررسي ها نشان مي دهد حدود 37 درصد از 203 ميليون رايانه شخصي فروخته شده در چند سال اخير و حتي 28 درصد از رايانه هاي شخصي فروخته شده در سال 2005 ميلادي داراي کارتهاي گرافيکي قدرتمندي نبوده و قادر نخواهند بود از تمامي قابليتهاي گرافيکي ويندوز ويستا بهره بگيرند. به احتمال زياد شرکت مايکروسافت ،نسخه نهايي ويندوز ويستا را تا پايان سال ميلادي جاري ،به بازار ارائه خواهد کرد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت "مايكروسافت" در مورد وجود دو حفره امنيتي خطرناك در مرورگر "اينترنت اكسپلورر" و نرم‌افزار "مديا پلير" خود به كاربران هشدار داده و از آنها خواسته است براي ترميم اين ايرادهاي امنيتي، وصله‌هاي ارايه شده از سوي اين شركت را دانلود و نصب كنند.

به گزارش خبرگزاري رويترز، شركت مايكروسافت چندين سال است كه در دومين سه‌شنبه هر ماه، جديدترين وصله‌هاي امنيتي را براي اصلاح حفره‌هاي امنيتي تازه شناسايي شده در نرم‌افزارهاي خود منتشر مي‌كند و هفته گذشته نيز بر همين اساس وصله‌هاي اصلاح‌كننده دو حفره مذكور را منتشر كرده است.

يكي از اين دو حفره كه در برخي نگارشهاي نرم‌افزار "مديا پلير" وجود دارد، به هكرها اجازه مي‌دهد با استفاده از فايلهاي صوتي و يا تصويري دستكاري شده، كدهاي مخرب خود را در رايانه كاربران اجرا كنند و حفره امنيتي دوم نيز امكان ربودن كامل كنترل رايانه از طريق مرورگر "اينترنت اكسپلورر" را در اختيار هكرها قرار مي‌دهد.

شركت "مايكروسافت" از حدود سه سال پيش برنامه گسترده‌اي را براي شناسايي و ترميم ايرادهاي امنيتي محصولات نرم‌افزاري خود آغاز كرده و هم‌اكنون نيز وعده داده است نگارش بعدي سيستم‌عامل اين شركت به نام "ويندوز ويستا"، در مقايسه با نگارشهاي قبلي داراي ضريب امنيتي بالاتري خواهد بود.

هم‌اكنون بيش از ‪ ۹۰‬درصد رايانه‌هاي شخصي جهان از سيستم‌عامل "ويندوز" شركت مايكروسافت استفاده مي‌كنند و هرگونه اشكال امنيتي در اين سيستم‌عامل و نرم‌افزارهاي مربوط به آن، به معناي آسيب پذيري ده‌ها ميليون كاربر در سراسر جهان است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
بررسي‌ها نشان مي‌دهد نرم‌افزار امنيتي جديد شركت مايكروسافت با نام "ويندوز ديفندر بتا ‪ "۲‬كه براي "ونيدوز ويستا" طراحي شده است، با توانايي و كارايي بالا، رقيب جدي نرم‌افزارهاي امنيتي ساير شركتها محسوب مي‌شود.

به گزارش سايت اينترنتي "نيوزفكتور"، نسخه آزمايشي(بتا) از محصول جديد مايكروسافت، "ويندوز ديفندر بتا ‪ (Windows Defender Beta 2) "۲‬با قابليت جستجو، شناسايي و پاكسازي بدون وقفه انواع "اسپاي‌ور"ها، نرم‌افزارهاي مخرب موسوم به "روت كيت" و همچنين كدهاي مخرب رباينده كلمات تايپ شده كاربران، يك نرم‌افزار امنيتي قدرتمند و كارامد محسوب مي‌شود.

به گفته مسئولان شركت "مايكروسافت"، نرم‌افزار امنيتي جديد "ويندوز ديفندر بتا ‪ ،"۲‬مرورگر جديد "اينترنت اكسپلورر ‪ "۷‬كه از لحاظ امنيتي كاملا تقويت شده و سيستم‌عامل جديد "ويندوز ويستا"، مجموعه دفاعي چند لايه‌اي را براي كاربران فراهم خواهند كرد.

نرم‌افزار "ويندوز ديفندر ‪ "۲‬با سيستم‌عاملهاي ‪ ۶۴‬بيتي نيز سازگار بوده و ويژگي‌هايي نظير اسكن و پاكسازي خودكار هارد ديسك و همچنين تنظيم بر پايه زبان و مكان مورد استفاده، در آن گنجانده شده است.

به روز نگاري نرم‌افزار "ويندوز ديفندر" نيز همگام با به روز نگاري سيستم‌عامل "ويندوز" و به صورت خودكار صورت خواهد گرفت.

شركت "مايكروسافت" اعلام كرده است اگرچه "ويندوز ديفندر" جزيي از "ويندوز ويستا" خواهد بود، اما كاربران مي‌توانند در صورت تمايل آن را غير فعال كرده و از نرم‌افزارهاي ضد "اسپاي‌ور" ساير شركتها به جاي آن استفاده كنند.

كاربران نگارش فعلي نرم‌افزار "آنتي اسپاي‌ور" شركت مايكروسافت مي‌توانند با به روزنگاري همين محصول، نگارش جديد "ويندوز ديفندر" را دريافت كنند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت "مايكروسافت" در حال آماده‌سازي فناوري جديدي براي استفاده در "ويندوز ايكس‌پي" و "ويندوز ويستا" است كه كاربران به كمك آن مي‌توانند كلمات عبور و اسم رمزهاي متعدد مورد استفاده خود را مديريت كنند.

به گزارش سايت اينترنتي "پي‌سي‌ورلد"، "بيل گيتس" رييس شركت مايكروسافت روز سه‌شنبه در همايش "آر اس اي" در "سن خوزه" آمريكا اعلام كرد فناوري جديد با نام "اينفوكارد"(‪ (InfoCard‬همانند يك كيف جيبي كه كارتهاي شناسايي درآن نگهداري مي‌شود، كلمات عبوري مورد استفاده كاربران در وب سايتهاي مختلف را در خود نگهداري خواهد كرد.

با استفاده از فناوري "اينفوكارد" ديگر لازم نخواهد بود كاربران كلمات عبور متعدد مورد استفاده خود در وب سايتهاي مختلف را به ذهن بسپارند.

فناوري "اينفوكارد" كه هنوز جزييات چگونگي عملكرد آن منتشر نشده، در "ويندوز ايكس‌پي"، "ويندوز ويستا" و همچنين مرورگر "اينترنت اكسپلورر ‪"۷‬ قابل استفاده خواهد بود.

"اينفوكارد" تنها براي مديريت كلمات عبور مورد استفاده در آن دسته از وب سايتهايي كاربرد خواهد داشت كه با اين فناوري سازگاري داشته باشند و به همين علت مايكروسافت در آينده اطلاعات لازم براي سازگاركردن وب سايتها با فناوري "اينفوكارد" را براي برنامه نويسان و طراحان وب منتشر خواهد كرد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
پس از گذشت مدت زمانی تقریباً طولانی شرکت مایکروسافت تصمیم گرفت دومین نسخه ی آزمایشی از نرم افزار ضد جاسوسی خود "Windows AntiSpyware" را در اختیار عموم قرار دهد.

طراحی بکار رفته در محیط ظاهری این نسخه ی جدید "جوان پسند" بوده و مشابه آن طرحی است که در ویندوز ویستا قرار است به اجرا درآید. مایکروسافت علت تغییر صورت گرفته در محیط ظاهری برنامه خود را علاوه بر ایجاد یک محیط کاری آسانتر جلوگیری از بروز اشتباه از طرف استفاده کنندگان تازه کار در آن می داند.

به منظور مراقبت از بخشهایی از سیستم عامل ویندوز که ممکن است دارای نقاط ضعف بیشتری باشند قسمتهای "Monitoring" و "Real Protection" در نرم افزار ضد جاسوسی مایکروسافت ارتقاء یافته است.

آخرین نگارش این برنامه از این پس از سیستم عاملهای 64 بیتی پشتیبانی به عمل می آورد و بر روی هر سیستمی خواه کاربر آن قابلیت دسترسی مدیر را داشته باشد یا نه قابل اجرا است، مطلبی که در نسخه آزمایشی اول دردسر ساز شده بود.

نرم افزار ضد جاسوسی مایکروسافت یکی از گزینه های موجود جهت حفاظت از رایانه های شخصی در برابر تهدیدات گوناگون است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت اپل نسخه به روز شده سيستم عامل ويندوز مكينتاش را به بازار عرضه كرد. اصلي‌ترين دليل ارايه نسخه جديد، رفع اشكال برنامه‌هاي تصويري كه در كامپيوترهاي مكينتاش مبتني بر تراشه‌هاي اينتل براي مشتريان به وجود آمده است، اعلام شده است.

شركت اپل روز سه‌شنبه سيستم عامل Mac OS X 10.4.5 را به عنوان نسخه به روز شده Mac OS X Tiger به بازار عرضه كرد. هرچند در نسخه به‌روز شده اين سيستم عامل چندين اشكال موجود بر روي مكينتاش‌هاي مبتني بر Power PC و اينتل برطرف شده است ولي اصلي‌ترين توجه اپل براي اصلاح مشكل موجود در نرم‌افزار ويديويي Front Row در كامپيوترهاي مبتني بر اينتل بوده است.

مشتريان از شركت اپل به دليل ايجاد پارگي تصوير در نرم‌افزار Front Row و ساير برنامه‌هاي گرفيكي شكايت كرده بودند. اپل يك ماه پيش ارايه كامپيوترهاي مكينتاش مبتني بر اينتل خود را شروع كرده است و در اين مدت كوتاه بسياري از اين مشتريان از مشكل موجود به شركت اپل شكايت كرده‌اند.

اپل در نسخه به روز شده سيستم عامل خود چندين مشكل ديگر را نيز برطرف كرده است. يك اشكال كوچك در فايروال و همچنين مشكلي كه براي كاربران استفاده كننده از خدمات الكترونامه AOL وجود داشته در نسخه جديد سيستم عامل مكينتاش اپل رفع گرديده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شرکت مايکروسافت خصوصيات اصلي نسخه‌هاي مختلف آفيس 2007 را که پيشتر به نام "آفيس 12" شناخته مي‌شد، تشريح کرد.

شرکت مايکروسافت خصوصيات اصلي نسخه‌هاي مختلف آفيس 2007 را تشريح کرد. آفيس 2007 که تاکنون با اسم رمز (codename) آفيس 12 شناخته مي‌شد، اواسط سال ميلادي جاري به بازار خواهد آمد.

آفيس 2007 در چند نسخه مختلف ارائه خواهد شد که از آن ميان، نسخه‌هاي
Microsoft Office Professional Plus 2007 که معادل نسخه جديدتر Office Professional Enterprise Edition 2003 است و نسخه Microsoft Office Enterprise 2007 بيشترين اهميت را دارند.

آفيس 2007 اولين ارتقاء مهم اين بسته نرم‌افزاري از سه سال پيش تاکنون است. در اين بسته نرم‌افزاري تمام نسخه‌هاي پيشين برنامه Word ، Excel ، Access ، PowerPoint ، FrontPage ، Outlook و ديگر نرم‌افزارهاي اين مجموعه با اينترفيس و ظاهري جديد طراحي شده‌اند. (تصاويري از آفيس 2007 را از اينجا ببينيد)

نسخه Professional Plus از آفيس 2007شامل امکانات و قابليت‌هايي براي گردش ديجيتالي فايل‌هاي آفيس در ميان پرسنل دفترکار و يا شرکت است و همراه سرور SharePoint 2007 عرضه مي‌شود. اين نسخه همچنين شامل نرم‌افزار Microsoft Office Communicator است که يک برنامه پيام رساني فوري (Instant Messaging) براي شبکه‌هاي محلي است.

نسخه Office Enterprise از آفيس 2007 همراه نسخه 2007 نرم‌افزار OneNote و نرم‌افزار جديدي به نام Groove 2007 عرضه مي‌شود. به‌کارگيري همزمان قابليت‌هاي اين دو محصول به گروه‌هاي کاري امکان مي‌دهد صرف‌نظر از پراکندگي جغرافيايي اعضا، بتوانند امور روزمره و کاري خود را با يکديگر هماهنگ کنند.

نرم‌افزار Groove را مايکروسافت سال گذشته از شرکت Groove Networks خريداري کرد و هم‌اکنون بنيانگذار آن به عنوان يکي از کارشناسان مايکروسافت در زمينه Web Services مشغول کار است. برنامه Groove يک برنامه پيشرفته براي کارگروهي است و به اعضاي يک گروه امکان مي‌دهد به صورت real-time خود را روند پيشرفت‌هايي که توسط تک تک اعضا محقق مي‌شود هماهنگ کنند. اعضا همچنين مي‌توانند قبل از اتصال به شبکه به صورت offline کار کنند و سپس وارد سيستم شوند تا خود را با آخرين تحولات هماهنگ کنند.

آفيس 2007 همچنين در چهار نسخه ديگر يعني استاندارد، خانگي، دانش‌آموزي و نسخه مخصوص کسب‌وکارهاي کوچک (Small Business) به بازار عرضه خواهد شد.

قيمت نسخه خانگي 150 دلار، نسخه استاندارد بين 240 تا 400 دلار، نسخه کسب‌وکارهاي کوچک بين 280 تا 450 دلار و نسخه Professional بين 330 تا 500 دلار تعيين شده است. مجوز استفاده از نسخه‌هاي Enterprise و Professional Plus نيز تنها به صورت Volume Licensing ، يعني تنها براي مشترياني که بخواهند چند بسته از نرم‌افزار را به صورت يکجا خريداري کنند ارائه خواهد شد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
مايكروسافت اعلام كرد:نسخه جديدي از نرم افزار ويندوز آفيس را كه داراي كارآمد بهتر و استفاده آسان تر است ،عرضه مي كند.
برنامه جديد آفيس ،كه مايكرو سافت آفيس 2007 نام دارد ،جايگزين آفيس و تمامي كاربردهاي وابسته به آن مي شود .
آپ گريت آفيس و آپ گريت سيستم عملگر ويندوز براي شركت مايكروسافت بسيار حائز اهميت و حياتي است زيرا بيش از نيمي از درآمد شركت مايكروسافت از اين ناحيه تامين مي شود.اين شركت علي رقم اينكه براي رقابت با شركت گوگل و شركت ياهو به توسعه نرم افزارهاي مختلفي پرداخته است اما توسعه كاربردهاي دسك تاپ از برنامه هاي اصلي آن عنوان مي شود.
مايكروسافت در نظر دارد در نيمه دوم سال 2006 آپ گريت نسخه آفيس را آغاز كند كه دسترسي به Word،اكسل،پاور پوينت ،اكسس و اَوت لوك را آسانتر مي سازد و شامل قالب هاي بيشتري است.
گفتني است مايكروسافت آخرين آپ گريت آفيس رادر سپتامبر 2003انجام داده است.
پاري مانسل،مدير برنامه هاي مايكروسافت،در اين باره مي گويد:" مطمئنا اين آپ گريت پيشرفته ترين وبرجسته ترين نسخه آفيس در اين دهه است."
 
بالا