احتمال منصرف شدن از خداحافظي
فيگو: شايد در چين يا ژاپن بازي كنم
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم ملي پرتغال گفت: با وجودي كه تصميم به كنارهگيري از فوتبال دارم، اما شايد در يكي از دو ليگ چين يا ژاپن بازي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس، لوئيس فيگو در گفت وگو با روزنامه بجينگ تودي اظهار داشت: از مدت ها قبل بازي در يك ليگ فوتبال خاور دور مثل ژاپن يا چين هميشه مرا ترغيب كرده، به طوري كه دوست داشتم بخت بازي در يك تيم خاور دور را بيابم.
اين بازيكن كه هفته قبل اعلام كرد در پايان فصل جاري در سن 36 سالگي از دنياي فوتبال خداحافظي خواهد كرد، افزود: تصميم من براي كناره گيري از فوتبال تغييري نكرده، هنوز هم مي خواهم درپايان فصل از اين رشته كناره گيري كنم اما در فوتبال هميشه هر احتمالي است. به عنوان مثال اينكه در دقيقه 90 در تصميمي كه دارم، تجديد نظر كنم و البته در جايي كه فوتبال سبك تري دارد، نظير ليگ ژاپن يا چين بازي كنم.
وي تصريح كرد: با چند پيشنهاد از ليگ ژاپن و چين مواجه هستم و در صورتي كه به نتيجه برسم، شايد بازي در يكي از اين دو ليگ را به عنوان نقطه پايان دوران فوتبالم برگزينم.
فيگو در شرايطي اين صحبت ها را بر زبان آورد كه هفته قبل از تصميم قطعي خود مبني بر ترك فوتبال سخن گفته بود. او دو سال قبل نيز تصميم به جدايي از فوتبال گرفت اما ناگهان در تصميم خود تجديد نظر كرد و در اينترميلان باقي ماند.