جواد زرينچه:
اكبرپور قرباني حجب و حياي خود شد
چين تايپه محك خوبي نبود
--------------------------------------------------------------------------------
جواد زرينچه كاپيتان اسبق تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است هنوز هم نميتوان به راحتي تيمي را قهرمان ليگ امسال ناميد، چراكه بازيها از سختي زيادي برخوردار است.
شما در خصوص قهرماني ليگ برتر امسال چه نظري داريد؟
ببينيد، به نظر من قضاوت كردن در فاصله تقريباً 7 هفته تا پايان رقابتهاي ليگ برتر كار چندان درستي نيست. اما آنچه كه واضح و روشن است اينكه رقابت ميان تيمهاي استقلال، پاس، سايپا و حتي صباباتري سخت و فشرده است.
صباباتري؟!
صباباتري هم مدعي است. طي اين 7 هفته خيلي اتفاقها ممكن است رخ بدهد.
استقلال اين فصل را چطور ديديد؟
استقلال خوب بازي ميكند. طي يكي دو سال گذشته اين تيم قهرماني را از دست داده است و حالا در هفتههاي پاياني ليگ برتر به نظر من بايد بازي زيبا را فراموش كند و به فكر كسب سه امتياز همه ديدارها باشد.
در طول فصل بارها و بارها بازيكنان قديمي استقلال ديگر بازيكنان را به بيتعصبي متهم كردند. در مورد بازيكنان استقلال چه عقيدهاي داريد؟
آنها همگي لياقت پوشيدن اين پيراهن را دارند و در واقع همه آنها با تعصب بازي ميكنند.
آقا جواد! استقلال تيم بزرگي است. بنابراين گاهي حتي با يك حرف يا اظهارنظر جزئي وارد حاشيه ميشود. سرمربي استقلال در طول فصل چندين بار به تنهايي حاشيهساز شد.
به نظر من امير قلعهنوعي براي استقلال زحمت ميكشد. خب، گاهي عصباني هم ميشود. هر مربي ميتواند ناراحت باشد. اما مهم اين است كه بازيكنان او را درك كنند.
فقط بازيكنان بايد مربي را درك كنند؟
مربي به لحاظ فني ميتواند تصميم بگيرد و همه موظف هستند قانوني را كه سرمربي وضع ميكند، رعايت كنند.
بازي دادن به نيكبخت واحدي ناآماده در اكثر بازيهاي اين فصل استقلال و كنار گذاشتن عليرضا اكبرپوري كه هرگاه به زمين ميآمد به حركت تيمي استقلال انرژي ميبخشيد هم جزو همين تصميمات فني است كه شما از آن حمايت ميكنيد؟
در همه جا شخصيت حرف اول و آخر را ميزند. اكبرپور روزي گل سرسبد استقلال بوده و حالا قلعهنوعي به او يك نگاه ديگري دارد. خب، به نظر من طبيعي است. شايد هم حق با اكبرپور باشد اما بايد پذيرفت كه اين قانون فوتبال است.
پس شما معتقديد اكبرپور قرباني قانون فوتبال شد؟
نه، اكبرپور قرباني حجب و حياي بيش از حد خود شد. من معتقدم هميشه شخصيت بازيكنان بيسر و صدا و بدون ادعا كه هيچ اعتراضي ندارند به بازي گرفته شده است و اين حرف من فقط در مورد اكبرپور و استقلال صدق نميكند، تجربه به من اين مسأله را ثابت كرده كه بازيكنان بيسر و صدا هميشه مشكلات اينچنيني داشتهاند.
به نظر شما اكبرپور ميتواند به اوج برگردد؟
چراكه نه. بايد تلاش خود را چند برابر كند. او بازيكن مستعدي است. از طرفي مربي تيم ديوانه نيست كه او را در بهترين شرايط كنار بگذارد. اما از طرفي نميتوان به اين نكته اشاره نكرد كه حجب و حياي بيش از حد اين بازيكن هم برايش مشكلساز شده است.
استقلال براي رسيدن به قهرماني در هفتههاي پاياني چطور بايد عمل كند؟
همدلي رمز موفقيت است. به عقيده من همه بازيكنان بايد با تكيه بر اتحاد و همدلي كار كنند و براي قهرماني زحمت بكشند.
آنها تيم پاس را پشت سر خود دارند كه تا اينجاي كار با انسجام خاصي پيش آمده است، بنابراين خيلي بايد مراقب باشند.
در مورد ديدار برگشت استقلال و پرسپوليس چه عقيدهاي داريد؟
داربي سختي ميشود. استقلال براي قهرمان شدن بايد پرسپوليس را ببرد. بازي فوقالعاده حساسي خواهد بود. به نظر من پرسپوليس راحتتر از استقلال توپ را به گردش در خواهد آورد چراكه فشار روان كمتري را احساس ميكند.
فكر ميكنيد كادر فني استقلال ميتواند اين تيم را به موفقيت برساند؟
بله. چراكه نه. امير قلعهنوعي و مجموعهاي كه در حال حاضر براي استقلال زحمت ميكشند همگي سرد و گرم اين تيم را چشيدهاند و من برايشان آرزوي موفقيت دارم.
چرا جواد زرينچه را امروز در استقلال نميبينيم؟
هر زمان كه كار رو به سختي رفته، ما بودهايم. شيريني با مردم بودن را با تمام دنيا عوض نميكنم. اگر بگويند استقلال را با همه امكانات و دارايياش ميدهيم اما به شرطي كه در كنار اين مردم نباشي، مطمئن باشيد كه قدم از قدم بر نميدارم.
از اينها گذشته يك روزي بالاخره قلعهنوعي و اين كادر فني كه اتفاقاً زحمات زيادي كشيدهاند هم ميروند و اشخاص ديگري ميآيند، مهم اين است كه خودمان را در چنين شرايطي فراموش نكنيم.
آقا جواد! در مورد تيم ملي و بازي مقابل چين تايپه چه نظري داريد؟
چين تايپه محك چندان خوبي نبود. در هر حال برانكو تصميمگيرنده است و البته نبايد فراموش كنيم كه ما ميتوانيم با تيمهاي بزرگتري هم بازي كنيم.
جام جهاني پايان فوتبال نيست، پس بايد برنامهريزي منطقي داشته باشيم كه يكي از آنها توجه به فوتبال ردههاي پايه است. توجه به اين مسأله در فوتبال ما تحرك، پويايي و تحول ايجاد خواهد كرد.
http://www.ipna.ir/