• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار ورزشی

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
استقلال‌ روز دوشنبه‌ مسابقه‌ مهمى‌ مقابل‌ پاس‌ پيش‌روى‌ خود دارد زيرا هنوز بر روى‌ کاغذ شانس‌ قهرمانى‌ در ليگ‌ حرفه‌اى‌ را براى‌ خودش‌ محفوظ‌ مى‌بيند (البته‌ اغلب‌ کارشناسان‌ معتقدند يکى‌ از دو تيم‌ سايپا يا استقلال‌اهواز با کاپ‌ قهرمانى‌ ليگ‌ حرفه‌اى‌ دور افتخار مى‌زنند) به‌ همين‌ خاطر صمد مرفاوى‌ مى‌خواهد با تمام‌ قوا مقابل‌ مردان‌ همايون‌ شاهرخى‌ به‌ ميدان‌ برود البته‌ او همه‌ سرمايه‌هايش‌ را در اختيار نخواهد داشت‌ زيرا على‌ انصاريان‌ به‌ واسطه‌ آسيب‌ديدگى‌ شديد در جدال‌ مقابل‌ پيکان، نمى‌تواند برابر پاس‌ وارد زمين‌ شود. يکى‌ از مسئولان‌ استقلال‌ با تأ‌ييد خبر فوق‌ به‌ خبرنگار ما گفت: با توجه‌ به‌ آسيب‌ديدگى‌ انصاريان‌ بسيار بعيد است‌ که‌ او بتواند مقابل‌ پاس‌ بازى‌ کند و به‌ احتمال‌ فراوان‌ بايد ليگ‌برتر را براى‌ اين‌ بازيکن‌ خاتمه‌ يافته‌ تلقى‌ کنيم.
شايان‌ ذکر است؛ شايعات‌ فراوانى‌ در ارتباط‌ با آينده‌ على‌ انصاريان‌ و جدايى‌ وى‌ از استقلال‌ شنيده‌ مى‌شود.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
کنفدراسيون‌ فوتبال‌ آسيا در خصوص‌ صعود سپاهان‌ به‌ مرحله‌ بعدى‌ رقابت‌هاى‌ ليگ‌ قهرمانان‌ آسيا در سايت‌ رسمى‌ خود نوشت: سپاهان‌ در ديدار حساس‌ و آخر خود در مرحله‌ گروهى‌ با تک‌گل‌ سيد مهدى‌ سيدصالحى‌ به‌ مرحله‌ يک‌چهارم‌ نهايى‌ بازيها صعود کرد. سپاهان‌ با شکست‌ الشباب‌ 10 نفره‌ در اين‌ ميدان‌ به‌ عنوان‌ تيم‌ نخست‌ گروه‌D از ورزشگاه‌ فولادشهر، گام‌ به‌ مرحله‌ بعدى‌ نهاد. قهرمان‌ جام‌حذفى‌ ايران‌ با اين‌ پيروزى‌ 13 امتيازى‌ شد و با 3 امتياز برترى‌ نسبت‌ به‌ الشباب‌ در بالاى‌ جدول‌ گروه‌ قرارگرفت. گفتنى‌ است‌ هوار ملا‌ محمد بازيکن‌ عراقى‌ الشباب‌ در دقيقه‌ 48 بازى‌ با گرفتن‌ کارت‌ قرمز از سوى‌ داور اخراج‌ شده‌ بود و تيمش‌ را 10 نفره‌ کرد.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
على‌ شفيعى‌زاده، رئيس‌ هيأ‌ت‌ مديره‌ باشگاه‌ استقلال‌ اهواز روز گذشته‌ در مصاحبه‌ با راديو خوزستان‌ حرف‌هايى‌ را به‌ زبان‌ آورد که‌ بدون‌ شک‌ تبعات‌ جديدى‌ را در فوتبال‌ کشور به‌ همراه‌ خواهد داشت.
وى‌ گفت: جريان‌ کامل‌ بازى‌ را ديدم‌ و از فرط‌ ناراحتى‌ گريستم! گريه‌ من‌ از توقف‌ استقلال‌ اهواز نبود بلکه‌ به‌ خاطر ظلم‌ و جفايى‌ که‌ روا مى‌شود و هيچ‌ مسئولى‌ هم‌ جوابگو نيست، بود. اميدوار بودم‌ بعد از پنج‌ سال‌ تيمدارى‌ در سطح‌ حرفه‌اى‌ و هزينه‌ کردن‌ بيش‌ از 20 ميليارد تومان، حاصل‌ اين‌ سرمايه‌گذارى‌ را بگيرم‌ و دل‌ مردم‌ محروم‌ جنوب‌ را شادمان‌ کنم‌ اما تمام‌ رؤ‌ياها با يک‌ پرچم‌ ناعادلانه‌ بر باد رفت.
شفيعى‌زاده‌ ادامه‌ داد: بعد از صحبت‌ کردن‌ با فيروز کريمى‌ به‌ اين‌ نتيجه‌ رسيدم‌ که‌ طرح‌ شکايت‌ عليه‌ داورى‌هاى‌ ناعادلانه‌ در فدراسيون‌ فوتبال‌ ايران‌ حاصلى‌ ندارد وشايد در نهايت‌ به‌جاى‌ داوران، ما را هم‌ محروم‌ کنند. بنابراين‌ تصميم‌ گرفتيم‌ براى‌ جبران‌ ضرر و زيان‌ مالي، روحى‌ و روانى‌ که‌ داوران‌ در اين‌ بازى‌ به‌ ما وارد کردند به‌ مراجع‌ بين‌المللى‌ شکايت‌ کنيم. وقتى‌ دکتر سيار به‌ جريانات‌ تأ‌سف‌بار و معاملات‌ داوران‌ اشاره‌ کرد، خيلى‌ها به‌ او حمله‌ کردند اما گذشت‌ زمان‌ رفته‌رفته‌ ثابت‌ کرد حق‌ با اوست. همه‌ مى‌دانند در جريانات‌ پشت‌ پرده‌اى‌ که‌ به‌ محروميت‌ و محکوميت‌ فلان‌ داور معروف‌ ايرانى‌ و دورى‌ دوساله‌ آن‌ از ميادين‌ فوتبال‌ انجاميد، کدام‌ باشگاه‌ به‌ ايشان‌ خودرو پرايد داده‌ بود. وقتى‌ که‌ براى‌ يک‌ بازى‌ معمولى‌ آن‌ خودرو را مى‌دهند براى‌ قهرمانى‌ حتماً‌ هزينه‌هاى‌ گزاف‌ترى‌ مى‌کنند. مالک‌ اين‌ باشگاه‌ افزود: چرا براى‌ مشت‌ يک‌ تماشاگر به‌ صورت‌ کمک‌داور اين‌ همه‌ جار و جنجال‌ مى‌شود اما هيچ‌کس‌ از پرچم‌ اشتباه‌ او که‌ همچون‌ شمشيرى‌ بر قلب‌ مردم‌ خوزستان‌ فرو رفت‌ سخنى‌ به‌ ميان‌ نياورد؟ اگر خداوند جاى‌ حق‌ است‌ که‌ قطعاً‌ همين‌طور است‌ اشک‌ تماشاگران‌ ما را بى‌جواب‌ نمى‌گذارند. گلهاى‌ بازى‌ استقلال‌ - پيکان‌ را هم‌ ديدم‌ و فهميدم‌ که‌ چرا کريمى‌ دو هفته‌ قبل‌ اصرار مى‌کرد اگر آسمان‌ هم‌ به‌ زمين‌ بيايد، نمى‌گذارند تيمى‌ از خانواده‌ استقلال‌ قهرمان‌ شود چرا که‌ با يک‌ تيم‌ خاصى‌ براى‌ قهرمانى‌ به‌ توافق‌ رسيده‌اند!
شفيعى‌زاده‌ در پايان‌ خاطرنشان‌ ساخت: قهرمانى‌ تيم‌ متمولى‌ که‌ از کيسه‌ خليفه‌ هزينه‌ مى‌کند بهتر از قهرمانى‌هاى‌ مردمى‌ است‌ که‌ حاضر نيستند يک‌ ريال‌ به‌ کسى‌ باج‌ بدهند. عصبانيت‌ آقايان‌ وقتى‌ به‌ اوج‌ رسيد که‌ من‌ اعلام‌ کردم‌ مى‌خواهيم‌ جشن‌ قهرمانى‌ استقلال‌ اهواز را در امارات‌ برگزار کنيم. زيرا اگر اين‌ جشن‌ در کرج‌ برگزار شود و يک‌ باشگاه‌ صنعتى‌ ميزبان‌ آقايان‌ باشد، براى‌ آنها مطلوب‌تر و داراى‌ منفعت‌ است. به‌ فيروز کريمي، مردم‌ خوزستان‌ و بازيکنان‌ تيمم‌ خسته‌ نباشيد مى‌گويم‌ و از آنها مى‌خواهم‌ کمى‌ صبورى‌ کنند. حق‌ ما را خدا مى‌دهد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به احتمال زیاد میره به تیم علی پروین

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
در بيمارستان‌ «آتيه» هنوز اثر داروى‌ بيهوشى‌ روى‌ او بود! على‌ فتح‌ا...زاده‌ براى‌ آنکه‌ على‌ انصاريان‌ احساس‌ تنهايى‌ نکند خود را بر بالينش‌ رساند و در جمع‌ کوچکى‌ گفت: على‌ انصاريان‌ از تيم‌ رقيب‌ به‌ ما پيوسته، اگر بازيکنان‌ استقلال‌ يک‌ سوم‌ غيرت‌ او را داشتند چند هفته‌ پيش‌ قهرمان‌ مى‌شديم...
انصاريان‌ اکنون‌ به‌ خاطر دستور پزشک‌ معالجش‌ در خانه‌ استراحت‌ مطلق‌ مى‌کند. وقتى‌ با تلفن‌ همراهش‌ تماس‌ گرفتيم‌ به‌ سختى‌ پاسخگوى‌ سئوالاتمان‌ شد.
على‌ کجايي؟
گوشه‌ خانه‌ خوابيده‌ام‌ و مادرم‌ بالاى‌ سرم‌ است. باور کنيد خيلى‌ درد دارم‌ و در حال‌ جان‌ کندن‌ هستم.
پس‌ حسابى‌ حالت‌ بد است؟
از بد هم‌ آن‌ طرف‌تر، مدام‌ از دهانم‌ خون‌ مى‌آيد و حال‌ خوبى‌ ندارم.
واقعاً‌ مجبورى‌ طورى‌ بازى‌ کنى‌ که‌ اينطورى‌ گوشه‌ خانه‌ بيفتي؟
ذات‌ فوتبال‌ من‌ همين‌ است. هيچکس‌ به‌ اندازه‌ من‌ فوتبال‌ را دوست‌ ندارد و با تمام‌ وجود بازى‌ مى‌کنم. باور کنيد وقتى‌ طرفداران‌ تيمم‌ را ناراحت‌ مى‌بينم، حسابى‌ کلافه‌ مى‌شوم. هميشه‌ مى‌خواهم‌ طورى‌ بازى‌ کنم‌ که‌ تيم‌ برنده‌ شود اما مصدوم‌ شدم، از صميم‌ قلب‌ مى‌گويم‌ حاضرم‌ بميرم‌ ولى‌ استقلال‌ قهرمان‌ شود.
حالا با اين‌ بينى‌ درب‌ و داغان‌ چه‌ کار مى‌کني؟
از سه‌ ناحيه‌ شکسته‌ که‌ دکتر آن‌ را جا انداخت.
با اين‌ وضعيت‌ بايد عمل‌ زيبايى‌ هم‌ انجام‌ دهي.
فعلاً‌ نمى‌توانم‌ کارى‌ کنم.
راستى‌ با کسى‌ برخورد کردى‌ که‌ اينطورى‌ شد؟
با «تاجيک» البته‌ عمداً‌ رويم‌ خطا نکرد و با من‌ تماس‌ گرفت‌ و جوياى‌ حالم‌ شد.
حرف‌ آخر؟
من‌ به‌ اين‌ مصدوميت‌ها و آسيب‌ديدگى‌ها عادت‌ دارم. اين‌ همه‌ بخيه‌ خوردم‌ حالا سه‌ تا شکستگى‌ هم‌ رويش‌ و فداى‌ سر هواداران‌ استقلال‌ که‌ شرمنده‌شان‌ هستم.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
آخرين‌ خبر: در نشست‌ انصارى‌فرد با دنيزلى‌ دنيزلي: صددرصد قهرمان‌ جام‌ حذفى‌ مى‌شويم‌

محمدحسن‌ انصارى‌فرد، مديرعامل‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ با مصطفى‌ دنيزلى‌ سرمربى‌ اين‌ تيم‌ ديروز در محل‌ باشگاه‌ در خصوص‌ مسائل‌ مختلف‌ اين‌ تيم‌ از جمله‌ بازى‌ با ذوب‌آهن‌ و ديدار نيمه‌نهايى‌ جام‌حذفى‌ به‌ بحث‌ و تبادل‌ نظر پرداختند/
مصطفى‌ دنيزلى‌ در اين‌ نشست‌ ابراز اميدوارى‌ کرد که‌ سازمان‌ ليگ‌ هرچه‌ زودتر تاريخ‌ بازى‌ با سپاهان‌ را مشخص‌ کند و از طرفى‌ نيز از آمادگى‌ تيم‌ براى‌ مقابله‌ با ذوب‌آهن‌ در بازى‌ امروز خبر داد و تأ‌کيد داشت‌ باشگاه‌ شرايطى‌ را فراهم‌ کند که‌ تيم‌ از شرايط‌ روحى‌ خوبى‌ براى‌ بازى‌ با سپاهان‌ برخوردار شود. دنيزلى‌ در پايان‌ خاطرنشان‌ ساخت‌ اگر شرايط‌ خوبى‌ که‌ طى‌ اين‌ چند روز داريم، تا ديدار با سپاهان‌ حفظ‌ شود، مطمئناً‌ قهرمان‌ جام‌حذفى‌ خواهيم‌ شد و دل‌ هواداران‌ شاد خواهد شد/

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
ديدار فينال واليبال قهرماني نوجوانان آسيا امروز بين ايران و هند برگزار شد كه در نهايت ملي‌پوشان نوجوان ايران با برتري سه بر صفر (25 - 16، 25 - 22 و 25 - 11) بر سكوي نخست آسيا ايستادند.

اشكان درخشان، مجتبي شبان، گل محمد سخايي، محمد باقرپور، ادريس دانش‌فر، عليرضا جديدي و فرهاد قائمي بازيكنان اصلي تيم ايران بودند كه دستورات ست كوويچ را به خوبي پياده كردند و با مهار بازيكنان كليدي هند، جشن قهرماني گرفتند.

ملي‌پوشان نوجوان ايران در سرويس، دريافت‌ها و دفاع روي تور عالي كار كردند و بازيكنان بلند قامت هندي از مهار تيم ايران عاجز بودند. در مسابقه رده‌بندي نيز تيم واليبال چين با پيروزي بر كره‌ي جنوبي به مقام سوم رسيد.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
148fs995892.jpg

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
خبر را حتما تا الان شنیدید و دیدید شکست سنگین و افتضاح گونه

نيمه نخست اين ديدار با دو گل عمر براوو و خارد بورگتي به سود مكزيك به پايان رسيد. در اين نيمه تيم ايران موفق نشد خطر جدي‌اي را روي دروازه مكزيك ايجاد كند و بازي ضعيف رضا عنايتي سبب شد تا قلعه نويي او را در دقيقه چهلم از بازي بيرون بكشد.

با شرع نيمه دوم و حضور مسعود شجاعي در خط مياني، تيم ايران بازي بهتري را انجام داد و موقعيت‌هاي خوبي به روي دروازه مكزيك خلق كرد اما سرعت تيمي ايران به حدي نبود كه بتواند از خط دفاع سرعتي مكزيك عبور كند.

تنها فرصت مسلم گلزني را فريدون زندي به دست آورد اما ضربه او به تيرك افقي دروازه مكزيك برخورد كرد.

تيم مكزيك در اين نيمه دو گل ديگر نيز به ثمر رساند. فرانسيسكو فونسكا و جراردو تورادو دو گل ديگر مكزيك را وارد دروازه ايران كردند.

از نكات جالب توجه تركيب ايران مي‌توان به حضور مهدي رحمتي پس از ماه‌ها در ميادين فوتبال و همچنين قرار گرفتن جلال كاملي مفرد به عنوان مدافع آخر تيم ملي اشاره كرد!
جواد نكونام نيز از ضعيفترين بازيكنان تيم ملي در ديدار امروز بود. جواد كاظميان هم كه تنها مهاجم تيم ملي بود در دقايق آخر با تكلي خشن بر روي پاي بازيكن مكزيك از زمين بازي اخراج شد.

آخرين شكست سنگين تيم ملي به شهريور 1379 و زمان مربيگري جلال طالبي بر مي‌گردد كه تيم ايران با نتيجه پنج بر يك از اتريش شكست خورده بود.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
رقابتهای والیبال جام قهرمانی باشگاه های آسیا – منامه
نماینده ایران به پنجمین پیروزی متوالی دست یافت

تیم والیبال پیکان با ثبت یک پیروزی دیگر و بدون باخت به عنوان صدرنشین گروه دوم به مرحله بعد رقابتهای جام قهرمانی باشگاه های آسیا صعود کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه هجدهمین دوره رقابتهای والیبال جام باشگاه های آسیا نماینده ایران دربازی پنجم خود در گروه دوم امروز برابر الاهلی امارات به میدان رفت.

دراین دیدارامیرحسینی ، محمد ترکاشوند، پیمان اکبری ، محمد منصوری ، محمد موسوی ومحمد ******* به عنوان شش بازیکن اصلی در ترکیب پیکان قرار گرفته و با ارائه یک بازی هماهنگ وکم اشتباه به پنجمین پیروزی پیاپی خود دست یافتند.

پیکانی ها با سرویس های هدفمند کار دریافت را در زمین الاهلی با مشکل مواجه کرده وبا روی آوردن به کارهای ترکیبی وبا اتکا به دفاع روی تور منسجم در سه گیم پیاپی وبا نتایج 25بر15 ،25 بر18 و25 بر23 به پیروزی دست یافت.

با این پیروزی پیکان درصدرگروه دوم ایستاد. الهلال عربستان نیز امروز با برتری مقابل شانگهای چین در مکان دوم همین گروه ایستاد و به همراه پیکان صعود کرد.

فردا چهارشنبه تیمها استراحت خواهند داشت. تیم والیبال پیکان به عنوان سرگروه روز پنج شنبه با تیم دوم گروه اول در مرحله نیمه نهایی دیدارمی کند.

هم اکنون در گروه اول العربی قطر و نماینده اندونزی اول و دوم هستند. النجمه بحرین که 7 امتیازی است درصورت برتری دربازی امروز خود به عنوان تیم اول صعود خواهد کرد و پیکان با العربی قطر به عنوان تیم دوم گروه اول دیدار خواهد کرد.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
تيم اميد بحرين 2 - 1 تيم اميد كويت ، بحرین با این پیروزی صدر نشین گروه 1 شد و به مرحله بعد مقدماتی اولمپیک چین صعود کرد ، ضمنا قطر با پیروزی 7 - 0 موفق به شکست پاکستان شد و به عنوان تیم دوم این گروه به مرحله بعد صعود کرد .

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
تیم امید ایران ساعتی پیش 3-2 از امید عربستان شکست خورد و یه ذره امیدشم تبدیل به یاس شد.
و باید مثل همیشه بگیم انشاالله دوره بعد
25.gif

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پیکان به دیدار پایانی جام قهرمانی باشگاههای آسیا راه یافت
تیم پیکان نماینده ایران در رقابتهای والیبال جام قهرمانی باشگاههای آسیا با برتری مقابل نماینده قطر به دیدار پایانی این مسابقات راه یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، درمرحله نیمه نهائی رقابتهای والیبال جام باشگاههای آسیا تیم والیبال پیکان دریک بازی برترمقابل العربی قطر 3 برصفرب به پیروزی دست یافت و راهی دیدار فینال شد.

برای پیکان دراین مسابقه امیرحسینی، محمد منصوری، محمد ترکاشوند، پیمان اکبری، محمد ******* و محمد موسوی عراقی به عنوان نفرات اصلی به میدان رفتند. فرهاد ظریف نیز درنقش لیبروبازی کرد.

عبداالقادرسرمربی الجزایری العربی نیزجمعه محمد ، سعید الجمانی، هاردی (بازیکن استرالیائی)جین کولت(بازیکن کامرونی) ابراهیم سعید، الحتمی و عبدالجبار (لیبرو) را به عنوان نفرات اصلی به میدان فرستاد .

پیکانی ها دراین بازی با نتایج 25بر22 ، 25 بر14 و 25 بر22 به پیروزی دست یافتند.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
گزارش پايگاه اينترنتي فدراسيون جهاني از ركوردشكني احسان حدادي؛
قهرمان پرتاب ديسك آسيا دو پله صعود كرد

اتحاديه‌ي بين المللي فدراسيون‌هاي دووميداني (Iaaf) طي گزارشي بر روي پايگاه اينترنتي خود به عملكرد درخشان و ركورد شكني احسان حدادي در پرتاب ديسك اشاره كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اتحاديه بين المللي فدراسيون‌هاي دووميداني در گزارشي از مسابقه‌ي بين المللي پرتا‌ب‌ها درشهر مينسك بلاروس، ركورد شكني احسان حدادي در پرتاب ديسك را مهمترين اتفاق اين رويداد قلمداد كرد.

دربخشي از اين گزارش كه به احسان حدادي اشاره دارد آمده است: «احسان حدادي، قهرمان پرتاب ديسك جوانان جهان در سال 2004 است كه پيش از اين با ويكتور گوتور مربي اهل بلاورس تمرين مي‌كرد و اكنون با كيم بوخونسوف از روسيه كار مي كند. او توانست در رقابت «رو مولد كليم» ركورد پرتاب ديسك آسيا را در دومين پرتابش بشكند. البته ركورد قبلي او 67 متر و 88 سانتي متر بود. اما حدادي در دومين پرتابش به ركورد 67 متر 95 سانتي متر رسيد.»

ساير پرتاب‌هاي حدادي در اين رقابت‌هم به شرح زير است:

پرتاب اول : 65 متر و 68سانتي متر

پرتاب دوم: 67 متر و 95 سانتي متر

پرتاب سوم: 64 متر و 93 سانتي متر

پرتاب چهارم: 67 متر و 17 سانتي متر

پرتاب پنجم: 65 متر و 3 سانتي متر

پرتاب ششم: خطا

اين براي دومين بار است كه وب سايت Iaaf گزارشي از عملكرد يك دووميداني كار ايراني منتشر مي‌كند.

** دو پله صعود براي حدادي

اما، در آخرين رده بندي اتحاديه‌ بين المللي فدراسيون‌هاي دووميداني (Iaaf) كه پيش از مسابقه‌هاي بلاروس صورت گرفته بود، احسان حدادي دو پله نسبت به رده بندي قبل صعود كرد.

حدادي هم اكنون با 1181 امتياز در مكان سيزدهم قرار دارد.

به طور حتم حدادي پس از پرتاب‌هاي بسيار خوبش در مينسك، در رده بندي آتي صعود خوبي خواهد داشت.

حدادي نخستين دووميداني كار ايراني است كه در رده‌ي سيزدهم جهان قرار گرفته است. پيش از اين بهترين مكان ايران توسط عباس صميمي و احسان حدادي كسب شده بود كه آن هم مكان چهاردهمي بود.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
سقوط‌ 6 پله‌اى‌ در رنگينگ‌ جديد فيفا فوتبال‌ ايران‌ صدر جدول‌ آسيا را به‌ ژاپن‌ داد

آخرين‌ رده‌بندى‌ فيفا اعلام‌ شد که‌ در آن، ايتاليا در صدر قرار دارد و ايران‌ با سقوط‌ 6 پله‌اي، جايگاه‌ خود را در صدر آسيا به‌ ژاپن‌ داد.
در آخرين‌ رده‌بندي، تيم‌ملى‌ فوتبال‌ ايتاليا با 1653 امتياز، همچنان‌ در صدر قرار دارد و فرانسه‌ با 1585 و برزيل‌ با 1484 در رتبه‌ دوم‌ و سوم‌ جاى‌ گرفته‌اند.
در پى‌ رده‌بندى‌ ماه‌ ژوئن، ژاپن‌ از رتبه‌ سوم‌ آسيا به‌ رتبه‌ اول‌ صعود کرد و جايگاه‌ ايران‌ را گرفت. ايران‌ با 623 امتياز، از رتبه‌ چهل‌ و يکم‌ جهان‌ به‌ رتبه‌ چهل‌ و هفتم‌ سقوط‌ کرد و در آسيا مقام‌ دوم‌ را به‌ خود اختصاص‌ داد.
استراليا در اين‌ رده‌بندى‌ با 668 امتياز سوم‌ تيم‌ آسيا لقب‌ گرفت.
ده‌ تيم‌ برتر جهان:
-1 ايتاليا 1653
-2 فرانسه‌ 1585
-3 برزيل‌ 1484
-4 آلمان‌ 1467
-5 آرژانتين‌ 1373
-6 پرتغال‌ 1323
-7 اسپانيا 1273
-8 انگليس‌ 1240
-9 هلند 1220
-10 چک‌ 1096

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
سرمربى‌ ايرانى‌ در پرسپوليس‌ رسماً‌ok شد

در جلسه‌ سه‌شنبه‌ شب‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ مباحث‌ زيادى‌ مطرح‌ شد اما يکى‌ از مهمترين‌ نکات‌ در اين‌ عرصه، رأ‌ى‌گيرى‌ اعضا در مورد کادر فنى‌ تيم‌ در سال‌ آينده‌ بود.
بر اين‌ اساس‌ بيشتر اعضا اعتقاد داشتند که‌ سرمربى‌ سال‌ آينده‌ بايد ايرانى‌ باشد و اين‌ انتخاب‌ به‌ طور قطعى‌ محرز شد، بنابراين‌ ديگر بايد مطمئن‌ باشيم‌ که‌ يک‌ ايرانى‌ سال‌ آينده‌ روى‌ نيمکت‌ پرسپوليس‌ مى‌نشيند.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
نيکبخت: از اين‌ اتفاق‌ متأ‌سفم‌ بدشانسم، بدشانس!

منبع : خبر ورزشي

عليرضا نيکبخت‌ واحدى‌ به‌ دليل‌ آسيب‌ديدگى‌ از تيم‌ملى‌ خط‌ خورد و جام‌ ملتهاى‌ آسيا را از دست‌ داد. او ديروز در مصاحبه‌اى‌ پاسخگوى‌ سئوالات‌ ما بود.
قضيه‌ مصدوميتت‌ چيست؟
مصدوميت‌ کهنه‌ام‌ دوباره‌ مشکل‌ساز شده‌ است. متأ‌سفانه‌ نتوانستم‌ با تيم‌ملى‌ تمريناتم‌ را دنبال‌ کنم.
و جواب‌MRI نشان‌ داد نمى‌توانى‌ تمرين‌ کني؟
MRI داده‌ام‌ و تا دو، سه‌ روز ديگر جواب‌ آن‌ مشخص‌ مى‌شود. پس‌ از آن‌ معلوم‌ مى‌شود که‌ مى‌توانم‌ بازى‌ کنم‌ يا نه.
اما به‌ جايت‌ معدنچى‌ به‌ تيم‌ملى‌ دعوت‌ شد.
(عليرضا سکوت‌ مى‌کند و به‌ اين‌ سئوال‌ پاسخى‌ نمى‌دهد.)
از تيم‌ملى‌ خط‌ خوردي، نظرى‌ نداري؟
تابع‌ نظر کادر فنى‌ و پزشکان‌ تيم‌ هستم. اگر تشخيص‌ نهايى‌ اين‌ است‌ که‌ نمى‌توانم‌ بازى‌ کنم، من‌ هم‌ مى‌پذيرم‌ چون‌ با مصدوميت‌ نمى‌توان‌ هيچ‌ کارى‌ انجام‌ داد.
بعد از جام‌جهاني، تورنمنت‌ مهم‌ جام‌ ملتها را هم‌ از دست‌ دادي.
واقعاً‌ متأ‌سفم‌ که‌ اکنون‌ باز اين‌ شرايط‌ تکرار شد و نمى‌توانم‌ همراه‌ تيم‌ملى‌ باشم. من‌ خيلى‌ بدشانسم، بدشانس!

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
سهميه‌ داورى‌ ايران‌ کاهش‌ پيدا کرد مرادي: حاشيه‌ها و تنش‌هاى‌ اخير اين‌ شرايط‌ را به‌وجود آورد!

يک‌ داور و يک‌ کمک‌ داور از ايران‌ در رقابت‌هاى‌ جام‌ ملت‌هاى‌ آسيا حضور مى‌يابند.
مسعود مرادى‌ و رضا سخندان‌ به‌ عنوان‌ داور وسط‌ و کمک‌ در اين‌ مسابقات‌ شرکت‌ خواهند کرد.
مسعود مرادى‌ در اين‌ خصوص‌ گفت: به‌ نظر من‌ اتفاقات‌ اخير داورى‌ و فوتبال‌ ما روى‌ انتخابات‌AFC تأ‌ثير گذاشته‌ است‌ چون‌ از برخى‌ از کشورها بيش‌ از يک‌ داور و کمک‌ داور دعوت‌ شده‌اند، البته‌ حق‌ داورى‌ ما بيشتر از اينها بود.
مرادى‌ که‌ براى‌ دومين‌ بار در جام‌ ملت‌هاى‌ آسيا شرکت‌ دارد، گفت: حاشيه‌ها و تنش‌هاى‌ اخير روى‌ انتخاب‌ داوران‌ ايرانى‌ تأ‌ثير گذاشت‌ و اين‌ به‌ ضرر فوتبال‌ خودمان‌ است. به‌ هر حال‌ من‌ 14 تيرماه‌ به‌ مالزى‌ مى‌روم‌ و اميدوارم‌ بتوانم‌ نماينده‌ شايسته‌اى‌ براى‌ داورى‌ ايران‌ باشم.
مرادى‌ به‌ صورت‌ غيرمستقيم‌ پرويز سيار و حرفهاى‌ او عليه‌ داورى‌ را باعث‌ کاهش‌ يافتن‌ سهميه‌ داورى‌ ايران‌ در مسابقات‌ جام‌ ملت‌هاى‌ آسيا اعلام‌ کرد!

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
باشگاه‌ استقلال‌ خواستار بخشش‌ اکبرپور شد

کميته‌ انضباطى‌ فدراسيون‌ فوتبال، سياوش‌ اکبرپور را به‌ دليل‌ توهين‌ به‌ هواداران‌ و باتوجه‌ به‌ سابقه‌ اين‌ مهاجم‌ در کميته‌ انضباطى‌ به‌ 6 جلسه‌ محروميت‌ محکوم‌ کرده‌ است. اين‌ بازيکن‌ پس‌ از اعلام‌ رأ‌ي، اعتراضى‌ به‌ کميته‌ انضباطى‌ نکرد اما باشگاه‌ استقلال‌ بابت‌ زحماتى‌ که‌ اين‌ بازيکن‌ در سه‌ سال‌ حضورش‌ در اين‌ تيم‌ کشيده‌ به‌ رأ‌ى‌ صادره‌ اعتراض‌ کرد. آبى‌پوشان‌ با واريز کردن‌ 120 هزار تومان‌ به‌ حساب‌ فدراسيون‌ فوتبال، از شوراى‌ استيناف‌ خواستار تجديدنظر در اين‌ رأ‌ى‌ شدند.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
تبريک‌ بگوييم‌ يا تسليت؟! يک‌ ميليارد به‌ بدهى‌ پرسپوليس‌ اضافه‌ شد

هنوز رعشه‌ بدهى‌ 5/9 ميليارد تومانى‌ بر تن‌ پرسپوليسى‌ها بود که‌ CAS(دادگاه‌ بين‌المللى‌ ورزش) باشگاه‌ پرسپوليس‌ را به‌ پرداخت‌ يک‌ ميليون‌ دلار خسارت‌ به‌ يک‌ شرکت‌ کانادايى‌ محکوم‌ کرد.
ماجراى‌ همکارى‌ و عقد قرارداد باشگاه‌ پرسپوليس‌ با شرکت‌ آلفا اسپورت‌ از زمانى‌ شروع‌ شد که‌ مسئولان‌ اين‌ باشگاه‌ در زمان‌ مديريت‌ خطيب‌ قصد داشتند براى‌ برگزارى‌ دو ديدار دوستانه‌ راهى‌ کانادا شوند. در قراردادى‌ که‌ بين‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ و شرکت‌ آلفااسپورت‌ به‌ امضا رسيده‌ بود کليه‌ هزينه‌هاى‌ اين‌ سفر برعهده‌ شرکت‌ فوق‌ بود و براى‌ برگزارى‌ هر بازى‌ مبلغ‌ 25 هزار دلار نيز به‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ پرداخت‌ مى‌شد.
بعد از اولين‌ خلف‌ وعده‌اى‌ که‌ مسئولان‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ به‌ شرکت‌ کانادايى‌ داشتند، خبرهايى‌ در مورد شکايت‌ اين‌ شرکت‌ از باشگاه‌ ايرانى‌ مطرح‌ شد اما با تغيير مديريت‌ در اين‌ باشگاه‌ مقرر شده‌ بود پرسپوليس‌ تابستان‌ گذشته‌ راهى‌ کانادا شود تا به‌ قرارداد خود با اين‌ شرکت‌ پايبند باشد اما اين‌ بار هم‌ آنها خلف‌ وعده‌ کردند. بعد از دومين‌ خلف‌ وعده‌ مسئولان‌ باشگاه، شرکت‌ کانادايى‌ شکايت‌ کرد و ميزان‌ جريمه‌ پرسپوليس، يک‌ ميليون‌ دلار مشخص‌ شد.
بعد از اين‌ رأ‌ى‌ مسئولان‌ پرسپوليس‌ طى‌ نامه‌اى‌ به‌CAS حکميت‌ او را پذيرفته‌ و اعلام‌ آمادگى‌ کردند که‌ بر اساس‌ نظر و رأ‌ى‌ دادگاه‌ ورزش‌ با شرکت‌ کانادايى‌ به‌ توافق‌ برسند، اگر اين‌ توافق‌ صورت‌ نگرفته‌ و پرسپوليس‌ جريمه‌ را نپردازد، به‌ صورت‌ صددرصد حداقل‌ محروميت‌ از مسابقات‌ بين‌المللى‌ جريمه‌اش‌ خواهد بود.

بالا