• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار ورزشی

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
انصارى‌فرد در جلسه‌ هيأ‌ت‌ مديره: خسته‌ نيستم، ادامه‌ مى‌دهم!

در نشست‌ ساعات‌ پايانى‌ روز سه‌شنبه‌ هيأ‌ت‌ مديره‌ باشگاه‌ پرسپوليس، حاضران‌ در اين‌ جلسه‌ به‌ بررسى‌ عملکرد هجده‌ ماهه‌ انصارى‌فرد در اين‌ باشگاه‌ پرداختند و در خصوص‌ پرونده‌هاى‌ مالى‌ باشگاه‌ از انصارى‌فرد سئوالاتى‌ کردند که‌ از قرار معلوم‌ پاسخ‌هاى‌ وى‌ در اين‌ خصوص‌ حاضران‌ را قانع‌ کرده‌ است.
يکى‌ از حاضران‌ در اين‌ نشست‌ ضمن‌ اعلام‌ خبر بالا افزود: پس‌ از بررسى‌ موارد خاص‌ از کارنامه‌ عملکرد انصارى‌فرد در پرسپوليس، مديرعامل‌ اين‌ باشگاه‌ رشته‌ کلام‌ را در دست‌ گرفت‌ و طى‌ سخنانى‌ خاطرنشان‌ ساخت: بعضى‌ها دوست‌ دارند شرايط‌ را به‌ گونه‌اى‌ جلوه‌ دهند که‌ من‌ از مديريت‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ خسته‌ شده‌ام‌ و ديگر تمايلى‌ به‌ ماندن‌ در اين‌ پست‌ ندارم. اما واقعيت‌ مطلب‌ اين‌ است‌ که‌ من‌ هنوز مثل‌ روز اول‌ حضورم‌ در اين‌ سمت‌ پرانرژى‌ هستم‌ و مى‌خواهم‌ در صورت‌ حمايت‌ دوباره‌ اعضاى‌ هيأ‌ت‌ مديره‌ به‌ کارم‌ ادامه‌ دهم.
گويا على‌آبادى‌ هم‌ در پايان‌ اين‌ نشست‌ خطاب‌ به‌ انصارى‌فرد مى‌گويد: فعلاً‌ هيچ‌ اقدامى‌ براى‌ جدايى‌ شما از پرسپوليس‌ صورت‌ نگرفته، پس‌ بهتر است‌ با قدرت‌ به‌ کارتان‌ ادامه‌ دهيد.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
نيکبخت‌واحدي: قسمت‌ نبود به‌ جام‌ ملتها بروم‌ آنهايى‌ که‌ تهمت‌ زدند بايد در دادگاه‌ جوابگو باشند

در مورد نيکبخت‌واحدى‌ شايعات‌ زيادى‌ وجود دارد. بعضى‌ها با ناجوانمردى‌ مى‌گويند او دوپينگ‌ کرده‌ و عده‌اى‌ ديگر مى‌گويند نيکبخت‌ مصدوم‌ نيست‌ در حالى‌ که‌ خودش‌ مى‌گويد جواب‌ آزمايشات‌ نشان‌ مى‌دهد که‌ من‌ مصدوم‌ هستم.
براى‌ پايان‌ دادن‌ به‌ شايعات‌ با خود عليرضا تماس‌ گرفتيم‌ تا ببينيم‌ شايعاتى‌ که‌ در مورد او ساخته‌اند چقدر صحت‌ دارد.
نيکبخت! شايعات‌ عليه‌ تو زياد شده‌ است.
متأسفانه‌ برخى‌ هر طور خواستند عليه‌ من‌ جوسازى‌ کردند. آنهايى‌ که‌ اين‌ شايعات‌ را درست‌ کرده‌اند بايد در دادگاه‌ پاسخگو باشند. من‌ از همة‌ آنها شکايت‌ کرده‌ام. براى‌ من‌ دکتر نوروزي، دکتر زرينه، امير قلعه‌نوعى‌ و... مهمند. همة‌ آزمايشات‌ هم‌ هست‌ و نشان‌ مى‌دهد که‌ من‌ مصدوم‌ هستم.
فکر نمى‌کنى‌ بدشانس‌ هم‌ هستي؟
از بدشانسى‌ گذشته. سعى‌ مى‌کنم‌ در تورنمنتهاى‌ بعدى‌ جبران‌ کنم‌ اما باور کنيد مصدوم‌ هستم‌ و نمى‌توانم‌ بازى‌ کنم.
اما به‌ هرحال‌ حرف‌ و حديث‌ در اين‌ ارتباط‌ زياد است.
براى‌ من‌ حرف‌ و حديث‌ درست‌ کردند در حالى‌ که‌ من‌ مصدوم‌ هستم. مدتهاست‌ که‌ دور حاشيه‌ را خط‌ کشيده‌ام‌ اما بعضى‌ها حاشيه‌ درست‌ مى‌کنند.
پس‌ جام‌ ملتها را از دست‌ دادي؟
بله، البته‌ شايد اگر زودتر به‌ دنبال‌ درمان‌ مى‌رفتم‌ درست‌ مى‌شد ولى‌ اينها همه‌ قسمت‌ است‌ و شايد قسمت‌ نبود که‌ به‌ جام‌ ملتها بروم.
نظرت‌ در مورد دعوت‌ معدنچى‌ چيست؟
خوشحالم. او همبازى‌ام‌ در پرسپوليس‌ بود و اميدوارم‌ موفق‌ شود.
تيم‌ملى‌ در جام‌ ملتها موفق‌ مى‌شود؟
احتمال‌ موفقيت‌ تيم‌ملى‌ خيلى‌ زياد است. ما در گروه‌ خوبى‌ قرار داريم‌ و اگر بدشانسى‌ نياوريم‌ مى‌توانيم‌ قهرمان‌ جام‌ ملتها شويم. من‌ شخصاً‌ براى‌ تيم‌ملى‌ در جام‌ ملتهاى‌ آسيا آرزوى‌ موفقيت‌ مى‌کنم.
در پرسپوليس‌ مى‌ماني؟
قرارداد دارم‌ و بايد بمانم. البته‌ اميدوارم‌ وضعيت‌ پرسپوليس‌ هم‌ هر چه‌ سريعتر مشخص‌ شود.

خبر ورزشي

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
فتح‌ا...زاده‌ تهديد به‌ استعفا کرد

على‌ فتح‌ا...زاده، سرپرست‌ موقت‌ باشگاه‌ استقلال‌ تهران‌ در نامه‌اى‌ به‌ رئيس‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ تهديد به‌ استعفا کرد.
وى‌ در اين‌ نامه‌ خواستار معرفى‌ اعضاى‌ هيأت‌مديره‌ باشگاه‌ استقلال‌ تهران‌ در ابتداى‌ هفته‌ جارى‌ شده‌ است. در اين‌ نامه‌ او تهديد کرده‌ است‌ در صورتى‌ که‌ در طول‌ اين‌ هفته‌ اعضاى‌ هيأت‌مديره‌ باشگاه‌ استقلال‌ از سوى‌ مهندس‌ على‌آبادى‌ معرفى‌ و مشغول‌ به‌ کار نشوند، از سمت‌ فعلى‌اش‌ در اين‌ باشگاه‌ استعفا خواهد کرد.
فتح‌ا...زاده‌ اميدوار است‌ پس‌ از اين‌ نامه، رياست‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ هرچه‌ سريعتر اعضاى‌ هيأت‌مديره‌ تيم‌ استقلال‌ را معرفى‌ کند تا تکليف‌ مديرعامل، مربى‌ و برنامه‌ آبى‌پوشان‌ براى‌ حضور در ليگ‌ هفتم‌ مشخص‌ شود.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
معدنچي: از فرط‌ ناراحتى‌ به‌ کوهستان‌ رفته‌ بودم!

مهرزاد معدنچى‌ به‌عنوان‌ جانشين‌ عليرضا نيکبخت‌واحدى‌ در اردوى‌ تيم‌ملى‌ حاضر شد. معدنچى‌ در همين‌ خصوص‌ گفت: در طول‌ فصل‌ آمادگى‌ بالايى‌ داشتم‌ و در پست‌ غيرتخصصى‌ام‌ عملکرد خوبى‌ به‌ جا گذاشتم‌ که‌ تعداد گل‌هاى‌ زده، پاس‌ گل‌ها و... آن‌ را به‌ اثبات‌ مى‌رساند؛ اگر هم‌ موقعيت‌هاى‌ زيادى‌ خراب‌ کردم‌ به‌خاطر بازى‌ در پست‌ غيرتخصصى‌ام‌ بود.
وى‌ افزود: روزى‌ که‌ ليست‌ تيم‌ملى‌ اعلام‌ شد باور نمى‌کردم‌ به‌ تيم‌ملى‌ دعوت‌ نشوم، حداقل‌ تصور من‌ بازى‌ در ترکيب‌ ثابت‌ بود اما ديدم‌ در ليست‌ 30 نفره‌ هم‌ جايى‌ ندارم‌ و از فرط‌ ناراحتى‌ به‌ يکى‌ از شهرهاى‌ کوهستانى‌ استان‌ فارس‌ رفتم‌ تا آرامش‌ خود را به‌دست‌ آورم‌ اما چند روز بعد شنيدم‌ که‌ به‌ اردو دعوت‌ شده‌ام‌ و خيلى‌ سريع‌ به‌ تهران‌ مراجعت‌ کردم‌ چون‌ بازى‌ در تيم‌ملى‌ را افتخار مى‌دانم، حتى‌ اگر مربى‌ تيم‌ملى‌ بالاجبار و به‌خاطر مصدوميت‌ ديگران‌ مرا دعوت‌ کرده‌ باشد.
معدنچى‌ گفت: بايد بيشتر تلاش‌ کنم‌ تا ثابت‌ کنم‌ حقم‌ بوده‌ از روز اول‌ درتيم‌ملى‌ باشم‌ و اميدوارم‌ بتوانم‌ کمک‌حال‌ تيم‌ مملکتم‌ باشم.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
جوسازى‌ عليه‌ فتح‌ا...زاده‌ در سازمان‌

جذابيت‌ مديرعامل‌ شدن‌ در استقلال‌ آنقدر زياد است‌ که‌ برخى‌ براى‌ رسيدن‌ به‌ صندلى‌ مديريت‌ دست‌ به‌ هر کارى‌ مى‌زنند. مثلاً‌ يکى‌ از کسانى‌ که‌ تحت‌ هيچ‌ شرايطى‌ دوست‌ ندارد فتح‌ا...زاده‌ در استقلال‌ باشد، هر جا نشسته‌ عليه‌ فتح‌ا...زاده‌ صحبت‌ کرده‌ و طورى‌ جو داده‌ که‌ سازمان‌ را مقابل‌ او قرار دهد. البته‌ ماهيت‌ اين‌ آقا براى‌ همه‌ مشخص‌ است‌ و چون‌ اعتبارى‌ ندارد، دست‌ به‌ اين‌ کارها مى‌زند تا بلکه‌ فتح‌ا...زاده‌ هم‌ مديرعامل‌ نشود اما سئوال‌ اينجاست‌ که‌ حتى‌ در صورت‌ مدير نشدن‌ فتح‌ا...زاده، آيا آدمهاى‌ بى‌کارنامه‌ مى‌توانند با جوسازى‌ در يکى‌ دو روزنامه‌ به‌ صندلى‌ مديريت‌ برسند و آيا برخى‌ هنوز فکر مى‌کنند که‌ على‌آبادى‌ آنها را نشناخته‌ است؟!

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
تأکيد مديرعامل‌ فجرسپاسى‌ شيراز: فجرسپاسى‌ را به‌ بوشهر نمى‌دهيم!

مديرعامل‌ باشگاه‌ فجرسپاسى‌ شيراز تأکيد کرد واگذارى‌ امتياز اين‌ تيم‌ به‌ يک‌ استان‌ ديگر را تکذيب‌ مى‌کنم.
جعفرى‌ افزود: درخصوص‌ حرف‌ و حديث‌هايى‌ که‌ در خصوص‌ واگذارى‌ امتيار فجرسپاسى‌ به‌ استان‌ بوشهر شده‌ هيچ‌ اطلاعى‌ ندارم‌ و اين‌ شايعه‌ را تکذيب‌ مى‌کنم‌ و نمى‌دانم‌ چرا شايعه‌سازان‌ چنين‌ مسائلى‌ را مطرح‌ مى‌کنند و...
وى‌ در خاتمه‌ گفت: اين‌ تيم‌ متعلق‌ به‌ شيراز است‌ و هم‌اکنون‌ نيز در شيراز فعاليت‌ و تمرين‌ مى‌کنيم‌ و هيچ‌ مشکلى‌ از اين‌ بابت‌ نداريم‌ و نمى‌گذاريم‌ براى‌ اين‌ تيم‌ مشکل‌سازى‌ کنند.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
استقلال‌ بدون‌ آزمايش‌ بازيکن‌ نمى‌گيرد

استقلال‌ در فصل‌ آينده‌ براساس‌ روش‌هاى‌ خاصى‌ بازيکن‌ جذب‌ خواهد کرد تا پس‌ از خريد مهره‌هاى‌ مورد نظر خود دچار مشکلات‌ فراوان‌ نشود.
براساس‌ آخرين‌ خبرهاى‌ دريافتي، آبى‌پوشان‌ قصد دارند پيش‌ از جذب‌ هر بازيکني، از وى‌ آزمايشات‌ پزشکى‌ متعدد به‌ عمل‌ آورده‌ و از سلامت‌ بدنى‌ آنها اطمينان‌ حاصل‌ کنند به‌ همين‌ خاطر هر بازيکنى‌ که‌ موردنظر کادرفنى‌ استقلال‌ قرار مى‌گيرد ابتدا به‌ صورت‌ دقيق‌ آزمايشات‌ پزشکى‌ را پشت‌سر خواهد گذاشت‌ و پس‌ از آن‌ در صورتى‌ که‌ مشخص‌ شد هيچ‌ مشکلى‌ ندارد، زمينه‌ براى‌ عقد قرارداد با وى‌ فراهم‌ مى‌گردد.
گفتنى‌ است، اگر قرار بر جذب‌ يک‌ بازيکن‌ خارجى‌ باشد، آزمايشات‌ فوق‌ شديدتر و دقيق‌تر صورت‌ خواهد گرفت‌ تا از عقد قرارداد با يک‌ مهره‌ مصدوم‌ جلوگيرى‌ شود و نفراتى‌ که‌ به‌ جمع‌ آبى‌پوشان‌ اضافه‌ مى‌شوند از هر نظر سالم‌ باشند.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
اولين‌ پيشنهاد انصارى‌فرد به‌ شاکيان‌ دوباره‌ به‌ کانادا سفر مى‌کنيم‌

پرسپوليس‌ در حساس‌ترين‌ مقطع‌ زمانى‌ دچار مشکل‌ بزرگى‌ شد تا بر معضلات‌ مديريتى‌ اين‌ تيم‌ افزوده‌ شود. يک‌ ميليون‌ دلار جريمه‌ براى‌ عدم‌ پايبندى‌ به‌ توافق‌ دوجانبه‌ براى‌ سفر به‌ کانادا.
پيرامون‌ اين‌ قضيه‌ از زبان‌ يکى‌ از نزديکان‌ مديرعامل‌ پرسپوليس‌ شنيديم‌ انصارى‌فرد پس‌ از مشورت‌ با دوستان‌ نزديکش‌ در اولين‌ گام‌ براى‌ حل‌ مشکل، با طرف‌ کانادايى‌ صحبت‌ کرده‌ و خطاب‌ به‌ شاکى‌ پرسپوليس‌ خاطرنشان‌ نموده‌ باشگاه‌ حاضر است‌ براى‌ حل‌ مشکل‌ يادشده‌ در اولين‌ فرصت‌ به‌ کانادا سفر کند تا اينگونه‌ نسبت‌ به‌ تعهدش‌ براى‌ حضور در اين‌ کشور عمل‌ نمايد. البته‌ از قرار معلوم‌ با توجه‌ به‌ مشکلاتى‌ که‌ به‌ خاطر عدم‌ پايبندى‌ پرسپوليسى‌ها نسبت‌ به‌ اين‌ توافق‌ براى‌ طرف‌ مقابل‌ ايجاد شده، شاکى‌ پرسپوليسى‌ها فعلاً‌ بيش‌ از حد ناراحت‌ است‌ و حاضر نيست‌ به‌ اين‌ مورد پاسخ‌ مثبت‌ بدهد مگر آنکه‌ چند روزى‌ از اين‌ ماجرا بگذرد و پس‌ از مذاکرات‌ متعدد در اين‌ خصوص‌ توافق‌ جديدى‌ صورت‌ گيرد.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
جلسه‌ هيأت‌ مديره‌ پرسپوليس‌ لغو شد!

ساعت‌ 9 صبح: جلسه‌ هيأت‌ مديره‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ برگزار مى‌شود.
ساعت‌ 6 بعدازظهر: جلسه‌ هيأت‌ مديره‌ لغو شده‌ است.
ساعت‌ 8 شب: جلسه‌ هيأت‌ مديره‌ به‌ زودى‌ برگزار مى‌شود.
فردا صبح: جلسه‌ هيأت‌ مديره‌ پرسپوليس‌ که‌ قرار بود در محل‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ برگزار شود به‌ دليل‌ مشغله‌کارى‌ اکثر اعضاى‌ اين‌ مجموعه‌ لغو شد!
براى‌ پيگيرى‌ اخبار هيأت‌ مديره‌ پرسپوليس‌ و نشستى‌ که‌ قرار بود پنجشنبه‌ شب‌ برگزار شود از صبح‌ روز پنجشنبه‌ با مسئول‌ برگزارى‌ اين‌ جلسه‌ در ارتباط‌ بوديم‌ و اخبار آن‌ را در ساعتهاى‌ متفاوت‌ دريافت‌ کرديم.
به‌ هر حال‌ ما که‌ در حال‌ پيگيرى‌ اخبار برگزارى‌ اين‌ نشست‌ بوديم، سرگيجه‌ گرفتيم‌ و نمى‌دانيم‌ در اين‌ خصوص‌ بايد از بى‌برنامگى‌ شکايت‌ کنيم‌ يا از مشغله‌کارى‌ اعضاى‌ هيأت‌ مديره‌ ناراحت‌ باشيم.

خبر ورزشي

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
قابل‌ توجه‌ آقاى‌ على‌آبادى‌ اعضاى‌ هيأت‌مديره‌ پرسپوليس‌ «وقت» ندارند!

چندين‌ بار جلسه‌ هيأت‌مديره‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ به‌ علت‌ «مشغله‌ اعضا» لغو شد، حتى‌ پنجشنبه‌ها نيز که‌ روز نيمه‌تعطيل‌ ادارات‌ است، نتوانست‌ اين‌ اعضاى‌ پرمشغله‌ را گردهم‌ آورد و آنان‌ به‌ گرفتارى‌هاى‌ ديگر شغلى‌ رسيدگى‌ کردند و پرسپوليس‌ را «اولي» ندانستند.
سعيدلو، رئيس‌ هيأت‌مديره‌ پرسپوليس، معاون‌ اجرايى‌ رئيس‌جمهور است‌ و يکى‌ از چهره‌هايى‌ که‌ وظايف‌ سنگينى‌ در سفرهاى‌ استانى‌ احمدى‌نژاد دارد. در سفر سى‌ام‌ رئيس‌جمهور نيز سعيدلو همراه‌ و همپاى‌ او بود و طبعاً‌ از معاون‌ رئيس‌جمهور نمى‌توان‌ انتظار داشت‌ سفر استانى‌ را به‌ کنارى‌ نهد و جلسه‌ هيأت‌مديره‌ پرسپوليس‌ را شکل‌ دهد.
گرچه‌ بيادى‌ و کاشانى‌ و همچنين‌ سروري، عضو مستعفى‌ هيأت‌مديره‌ به‌ سعيدلو خرده‌ گرفته‌ بودند که‌ اگر وقت‌ ندارد، اعلام‌ کند تا آنان‌ نيز تکليف‌ خود را بدانند اما بايد گفت‌ اين‌ اعضا نيز دستکمى‌ از معاون‌ محترم‌ احمدى‌نژاد ندارند. يادمان‌ نرفته‌ که‌ به‌ دنبال‌ اعلام‌ على‌آبادى‌ مبنى‌ بر تشکيل‌ جلسه‌ مجمع‌ پس‌ از تغيير و تحولات‌ اخير، اين‌ دو عضو گرامى‌ هيأت‌مديره‌ با گفتن‌ اين‌ جمله‌ که‌ «فردا در شورا جلسه‌ مهمى‌ داريم» از حضور در جلسه‌ مجمع‌ پرسپوليس‌ خوددارى‌ کردند.
نکته‌ اين‌ که‌ همه‌ اين‌ دوستان‌ «حق» دارند. آنان‌ چهره‌هاى‌ تأثيرگذار حوزه‌هاى‌ سياسى‌ و اجتماعى‌ قلمداد مى‌شوند و طبعاً‌ در مواقع‌ پراهميت‌ بايد در حوزه‌هاى‌ خود فعال‌ باشند: سعيدلو در دولت، کاشانى‌ و بيادى‌ در شورا و نژادفلاح‌ در مجلس. طبعاً‌ اگر برخى‌ از اين‌ افراد به‌ علت‌ مشغله‌ زياد نتوانند در جلسه‌ هيأت‌مديره‌ حاضر شوند (به‌خصوص‌ معاون‌ رئيس‌جمهور) آن‌ جلسه‌ لغو مى‌شود، درست‌ مثل‌ اتفاقى‌ که‌ پنجشنبه‌ قبل‌ و روزهاى‌ قبل‌تر از آن‌ رخ‌ داد.
اکنون‌ سئوال‌ از على‌آبادى‌ به‌ عنوان‌ رئيس‌ مجمع‌ باشگاه‌ پرسپوليس، اين‌ است: آيا زمانى‌ که‌ اين‌ افراد را (که‌ همگى‌ از سرمايه‌هاى‌ ****‌ هستند) به‌ عنوان‌ اعضاى‌ هيأت‌مديره‌ پرسپوليس‌ معرفى‌ مى‌کرد، نمى‌دانست‌ همگى‌ آنان‌ «درگير» و «گرفتار» هستند و در حوزه‌هاى‌ حساسى‌ فعاليت‌ مى‌کنند؟ آيا بهتر نبود وى‌ سراغ‌ چهره‌هايى‌ مى‌رفت‌ که‌ علاوه‌ بر داشتن‌ اعتبار لازم، از وقت‌ کافى‌ نيز برخوردار باشند؟
تمام‌ مديران‌ عالى‌رتبه‌ ورزش، هيأت‌مديره‌ باشگاهها را به‌ چشم‌ اعضايى‌ مى‌بينند که‌ قرار نيست‌ خيلى‌ زياد گردهم‌ آيند. واضح‌ است‌ على‌آبادى‌ نيز با همين‌ تفکر دست‌ به‌ انتخاب‌ اين‌ اعضا زده‌ که‌ هرچند وقت‌ يک‌ بار وقتى‌ به‌ پرسپوليس‌ اختصاص‌ دهند و تصميمات‌ کلان‌ اين‌ باشگاه‌ پرهوادار را اتخاذ کنند. وقتى‌ حسن‌ بيادى‌ مى‌گويد وقت‌ مديرعاملى‌ ندارم‌ و فقط‌ مى‌توانم‌ عضو هيأت‌مديره‌ باشم، معنى‌اش‌ همين‌ است.
اعضاى‌ هيأت‌مديره‌ پرسپوليس‌ همگى‌ مديران‌ لايقى‌ هستند که‌ مى‌توانند پرسپوليس‌ را سر و سامان‌ دهند اما متأسفانه‌ «وقت» آن‌ را ندارند و اين‌ نکته‌ فوق‌العاده‌ بااهميتى‌ است‌ که‌ نمى‌توان‌ به‌ سادگى‌ از کنار آن‌ گذشت.
در اين‌ شرايط‌ که‌ وضعيت‌ مديريتى‌ و فنى‌ پرسپوليس‌ مشخص‌ نيست‌ و فصل‌ حساس‌ نقل‌ و انتقالات‌ نيز در پيش‌ است، اعضا «فرصت» نمى‌کنند دور هم‌ جمع‌ شوند و تصميم‌ بگيرند.
هيچ‌ کس‌ انتظار ندارد هيأت‌مديره‌ پرسپوليس‌ هر روز تشکيل‌ جلسه‌ بدهد اما اين‌ هم‌ توقع‌ نابجايى‌ نيست‌ که‌ در اين‌ اوضاع‌ و احوال‌ حداقل‌ هفته‌اى‌ يک‌ بار آنان‌ را کنار هم‌ ببينند تا اوضاع‌ اين‌ تيم‌ پرهوادار جمع‌ و جور شود. با سر و سامان‌ گرفتن‌ امور، مى‌توان‌ دو هفته‌ يک‌ بار هم‌ تشکيل‌ جلسه‌ داد اما حالا نياز به‌ گردهمايى‌ بيشترى‌ است‌ که‌ متأسفانه‌ مديران‌ پرمشغله‌ پرسپوليس‌ نمى‌توانند به‌ اين‌ نياز پاسخ‌ دهند.
رئيس‌ مجمع‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ به‌ زودى‌ در نقش‌ رئيس‌ مجمع‌ باشگاه‌ استقلال‌ قرار است‌ اعضاى‌ هيأت‌مديره‌ اين‌ باشگاه‌ را معرفى‌ کند. کاش‌ او مديرانى‌ براى‌ استقلال‌ برگزيند که‌ «وقت» داشته‌ باشند!

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
شهداى‌ الوند حاضر است‌ از نام‌ پاس‌ استفاده‌ کند

محمدکاظم‌ اوليايى‌ مديرعامل‌ باشگاه‌ شهداى‌ الوند همدان‌ اعلام‌ کرد که‌ اين‌ باشگاه‌ حاضر است‌ در صورت‌ موافقت‌ نيروى‌ انتظامى‌ از نام‌ پاس‌ براى‌ تيم‌ فوتبال‌ خود استفاده‌ نمايد. همچنين‌ آنها در صورت‌ تمايل‌ حاضرند از کادرفني، هيأت‌مديره‌ و حتى‌ بازيکنانى‌ که‌ قراردادشان‌ به‌ پايان‌ رسيده‌ استفاده‌ کنند. همدانى‌ها هم‌ اکنون‌ يک‌ هيأت‌ 3 نفره‌ تشکيل‌ داده‌اند که‌ با بررسى‌ فنى‌ بازيکنان، براى‌ جذب‌ ديگر تيم‌هاى‌ ليگ‌ عقب‌ نمانند.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
ميرزاپور رسماً‌ به‌ تيم‌ پروين‌ پيوست‌

ميرزاپور عصر ديروز در دفتر پروين‌ حاضر شد و پس‌ از گفتگو با وى‌ رسماً‌ موافقت‌ خود براى‌ پيوستن‌ به‌ استيل‌آذين‌ را اعلام‌ کرد. ظاهراً‌ قرارداد داخلى‌ منعقد شده‌ و قرار است‌ طى‌ روزهاى‌ آينده‌ همه‌ چيز در هيأ‌ت‌ فوتبال‌ رسمى‌ شود.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
تماشاگران؛ عامل‌ اصلى‌ درگيرى‌ ديدار جنجالى‌ پلى‌آف‌

ديدار تيم‌هاى‌ ساوه‌شن‌ و صنايع‌ اراک‌ که‌ به‌ دليل‌ به‌ جنجال‌ کشيده‌ شدن‌ بازى‌ نيمه‌ تمام‌ مانده‌ بود، همچنان‌ با مصاحبه‌هاى‌ مسئولين‌ متفاوت‌ دو تيم‌ همراه‌ است.
در حالى‌ که‌ سرپرست‌ تيم‌ فوتسال‌ صنايع‌ اراک‌ تماشاگران‌ ساوه‌شن‌ و ناظر فدراسيون‌ فوتبال‌ را عامل‌ اصلى‌ اين‌ درگيرى‌ مى‌داند، سرمربى‌ تيم‌ ساوه‌شن‌ مدعى‌ شده‌ سرپرست‌ حريف‌ به‌ تماشاگران‌ خط‌ داده‌ است.
دهشمند، سرپرست‌ صنايع‌ اراک‌ گفت: به‌ هيچ‌ عنوان‌ حرکات‌ مسئولين‌ صنايع‌ و هواداران‌ تيم‌ خودمان‌ را تأ‌ييد نمى‌کنم‌ اما تماشاگران‌ ساوه‌شن‌ به‌ صورت‌ حرفه‌اى‌ عمل‌ کردند و از ابتداى‌ بازى‌ با حرکات‌ ناشايست‌ خود بازيکنان‌ ما را تحريک‌ کردند.
در عين‌ حال‌ رضا عقابى‌ سرمربى‌ ساوه‌شن‌ هم‌ گفت: در طول‌ برگزارى‌ اين‌ بازى‌ تماشاگران‌ اراکى‌ بارها و بارها به‌ بازيکنان، مربيان‌ و مسئولين‌ ما فحاشى‌ کردند و معلوم‌ بود که‌ عده‌اى‌ از آنها از افراد خاص‌ خط‌ گرفته‌اند.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
برق‌ در آستانه‌ تغييرات‌ مديريتى‌

احتمال‌ ايجاد تغييرات‌ در هيأ‌ت‌مديره‌ باشگاه‌ برق‌شيراز و حتى‌ تغيير مديرعامل‌ اين‌ باشگاه‌ وجود دارد.
يک‌ مقام‌ مسئول‌ در باشگاه‌ برق‌شيراز در گفتگو با خبرنگار خبرگزارى‌ کار ايران‌ (ايلنا) از احتمال‌ ايجاد تغييرات‌ در سطح‌ مديريت‌ اين‌ باشگاه‌ خبر داد و افزود: در حالى‌ که‌ برخى‌ رسانه‌ها از تعيين‌ سرمربى‌ جديد تيم‌ طى‌ روزهاى‌ آينده‌ خبر مى‌دهند اما اعضاى‌ هيأ‌ت‌مديره‌ به‌ دليل‌ اختلاف‌ سليقه‌ قابل‌ توجه‌ هنوز بر سر همکارى‌ با آبهشت، مديرعامل‌ باشگاه‌ به‌ اجماع‌ نرسيده‌اند اين‌ مقام‌ مسئول‌ افزود: بحث‌ واگذارى‌ باشگاه، جذب‌ منابع‌ مالى‌ و تعيين‌ بودجه‌ فصل‌ آينده‌ و نيز حضور و يا برکنارى‌ آبهشت‌ از موارد مورد اختلاف‌ هيأ‌ت‌مديره‌ است.
گفتنى‌ است‌ يوسف‌پور، گزين، فلاح، شايسته‌نيا و آبهشت‌ اعضاى‌ هيأ‌ت‌مديره‌ باشگاه‌ برق‌شيراز محسوب‌ مى‌شوند.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
گزارشى‌ از پنجمين‌ تمرين‌ تيم‌ملى‌

تيم‌ملى‌ که‌ خود را براى‌ جام‌ ملت‌ها آماده‌ مى‌کند روز گذشته‌ پنجمين‌ جلسه‌ تمرين‌ خود را در محل‌ کمپ‌ تيم‌هاى‌ ملى‌ البته‌ با نيم‌ ساعت‌ تأ‌خير برگزار کرد.
تأ‌خير به‌ خاطر فينال‌ جام‌حذفى‌
ناصر ابراهيمى‌ تنها عضو تيم‌ملى‌ بود که‌ رأ‌س‌ ساعت‌ 30/16 دقيقه‌ خود را به‌ محل‌ تمرين‌ رساند اما ديگر اعضاى‌ تيم‌ملى‌ ترجيح‌ دادند به‌ جاى‌ تمرين، فينال‌ جام‌حذفى‌ را نگاه‌ کنند که‌ اين‌ مسأ‌له‌ تمرين‌ را نيم‌ ساعت‌ به‌ عقب‌ انداخت.
آب‌ بازى‌ کريمى‌ با فرى‌
على‌ کريمى‌ که‌ معمولاً‌ از وضعيت‌ زمين‌ چمن‌ کمپ‌ مى‌نالد و معتقد است‌ خشکى‌ زمين‌ براى‌ او دردسرساز شده‌ پس‌ از ورود به‌ زمين‌ شلنگ‌ به‌ دست‌ گرفت‌ و چمن‌ را آبيارى‌ کرد بلکه‌ کمى‌ زمين‌ نرمتر شود البته‌ فريدون‌ زندى‌ هم‌ از آبيارى‌ کريمى‌ بى‌نصيب‌ نماند. على‌ که‌ اصولاً‌ بدش‌ نمى‌آيد سر به‌ سر فرى‌ بگذارد با شلنگ‌ به‌ جان‌ او افتاد و حسابى‌ او را آبيارى‌ کرد. کريمى‌ معتقد بود که‌ فريدون‌ هم‌ مثل‌ زمين‌ چمن‌ کمپ‌ خشک‌ شده‌ بود و بايد کمى‌ نرم‌ مى‌شد!
امير حريف‌ عکاسان‌ نشد
عکاسان‌ از سرمربى‌ تيم‌ملى‌ خواستند تا پيش‌ از آغاز تمرين‌ بازيکنان‌ را جمع‌ کند تا عکس‌ تيمى‌ بگيرند اما قلعه‌نوعى‌ ابتدا با خواسته‌ آنها مخالفت‌ کرد و به‌ آنها گفت‌ که‌ اين‌ نفرات‌ کامل‌ نيستند و هنوز تعدادى‌ از بازيکنان‌ به‌ اردو اضافه‌ نشدند ولى‌ سرانجام‌ قلعه‌نوعى‌ حريف‌ عکاسان‌ نشد و مجبور شد بازيکنانش‌ را براى‌ عکس‌ تيمى‌ دور هم‌ جمع‌ کند.
بازگشت‌ رحمان‌
رحمان‌ رضايى‌ پس‌ از مدت‌ها غيبت‌ بالاخره‌ به‌ جمع‌ ملى‌پوشان‌ اضافه‌ شد. او از اين‌ پس‌ پا به‌ پاى‌ ديگر همبازيانش‌ در تمرينات‌ شرکت‌ خواهد کرد.
گردهمايى‌ 10 دقيقه‌اى‌
پس‌ از آنکه‌ بازيکنان‌ مدتى‌ به‌ صورت‌ انفرادى‌ بدن‌هايشان‌ را گرم‌ کردند سرمربى‌ تيم‌ملى‌ آنها را جمع‌ کرد و نزديک‌ به‌ ده‌ دقيقه‌ برايشان‌ صحبت‌ کرد. قلعه‌نوعى‌ در اين‌ مدت‌ از اهميت‌ تمرينات‌ و بازى‌هاى‌ تدارکاتى‌ براى‌ حضورى‌ قدرتمندتر در جام‌ ملت‌ها صحبت‌ کرد. پس‌ از صحبت‌هاى‌ قلعه‌نوعى‌ بازيکنان‌ به‌ سه‌ گروه‌ سبز، زرد و نارنجى‌ تقسيم‌ شدند و به‌ تمرينات‌ تاکتيکى‌ و آقا وسط‌ پرداختند.
رسول‌ و تمرينات‌ انفرادى‌
رسول‌ خطيبى‌ به‌ دليل‌ مصدوميت‌ کهنه‌اى‌ که‌ از آن‌ رنج‌ مى‌برد همچون‌ چند روز گذشته‌ به‌ صورت‌ انفرادى‌ تمرين‌ کرد.
او زيرنظر فيزيوتراپ‌ تيم‌ملى‌ در گوشه‌اى‌ از زمين‌ مى‌دويد.
از مغزت‌ استفاده‌ کن‌
در بخشى‌ از تمرينات‌ تاکتيکى‌ که‌ شامل‌ سانتر از جناحين‌ مى‌شد مهرزاد معدنچى‌ چند بار توپ‌هاى‌ بدى‌ را به‌ روى‌ دروازه‌ ارسال‌ کرد و به‌ شدت‌ مورد انتقاد قلعه‌نوعى‌ قرار گرفت.
در همين‌ حال‌ سرمربى‌ تيم‌ملى‌ با صدايى‌ بلند به‌ او گفت: به‌ جاى‌ آنکه‌ از قدرت‌ بدنى‌ات‌ استفاده‌ کنى‌ از مغزت‌ استفاده‌ کن!
تيم‌ سبز برد
پس‌ از پايان‌ تمرينات‌ تاکتيکى‌ بازيکنان‌ به‌ دو دسته‌ سبز و سفيد تقسيم‌ شدند و به‌ بازى‌ دستگرمى‌ پرداختند. در اين‌ بازى‌ تيم‌ سبز موفق‌ شد با گل‌هاى‌ ابراهيم‌ صادقى‌ (2 گل)، مرتضى‌ اسدى‌ (2 گل)، حسين‌ کعبى‌ (يک‌ گل)، آندو (يک‌ گل) در برابر گل‌هاى‌ جواد کاظميان، وحيد هاشميان، مسعود شجاعى‌ و افشين‌ پيروانى‌ با نتيجه‌ 6 بر 4 به‌ پيروزى‌ دست‌ يابد.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
بازتاب‌ حضور هافبک‌ سپاهان‌ در الظفره‌

روزنامه‌ البيان‌ در شماره‌ ديروز از انتقال‌ محمد نورى‌ هافبک‌ ميانى‌ باشگاه‌ سپاهان‌ اصفهان‌ به‌ باشگاه‌ الظفره‌ امارات‌ خبرداد و نوشت: اين‌ انتقال‌ به‌ مدت‌ يک‌ سال‌ صورت‌ خواهد گرفت‌ و دو طرف‌ بر سر شروط‌ قرارداد به‌ توافق‌ کامل‌ رسيده‌اند. تيم‌ فوتبال‌ الظفره‌ در فصل‌ اخير به‌عنوان‌ قهرمانى‌ رقابت‌هاى‌ ليگ‌ دسته‌ دوم‌ دست‌ يافت‌ و به‌ همراه‌ حتا به‌ ليگ‌ دسته‌ اول‌ صعود کرد.
نورى‌ اولين‌ بازيکن‌ خارجى‌ الظفره‌ در فصل‌ جديد است‌ و اين‌ باشگاه‌ به‌دنبال‌ دو بازيکن‌ خارجى‌ ديگر نيز خواهد بود.
البيان‌ درخصوص‌ انتقال‌ نورى‌ به‌ الظفره‌ نوشت: هافبک‌ سپاهان‌ ايران‌ در خط‌ ميانى‌ بازى‌ مى‌کند و در تيم‌ جديدش‌ پشت‌سر مهاجمان‌ قرار خواهد گرفت. نورى‌ تا پايان‌ هفته‌ جارى‌ جهت‌ امضاى‌ قرارداد وارد امارات‌ مى‌شود.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
کريمي؛ بهترين‌ بازيکن‌ جام‌حذفى‌

محمود کريمى‌ ديروز گل‌ اول‌ سپاهان‌ را زد و روى‌ گل‌ دوم‌ هم‌ نقش‌ داشت. او پيش‌ از اين‌ در ديدار رفت‌ سپاهان‌ - صبا يک‌ پنالتى‌ مهم‌ گرفت‌ و قبل‌ از آن‌ هم‌ مقابل‌ پرسپوليس‌ در تهران‌ هت‌تريک‌ کرده‌ بود. درواقع‌ کريمى‌ تأ‌ثيرگذارترين‌ و بهترين‌ بازيکن‌ جام‌حذفى‌ بود و نقش‌ غيرقابل‌ انکارى‌ در قهرمانى‌ سپاهان‌ داشت.
البته‌ در جام‌حذفى‌ محمد سواري، هادى‌ عقيلي، حسين‌ پاپي، ابراهيم‌ لوينيان‌ و... هم‌ بازيهاى‌ خيلى‌ خوبى‌ براى‌ سپاهان‌ انجام‌ دادند و نقش‌ مهمى‌ در قهرمانى‌ اين‌ تيم‌ داشتند

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
نقد داورى‌ سپاهان‌ - صبا

در روزى‌ که‌ انتظار مى‌رفت‌ به‌ دليل‌ اعتراضات‌ گسترده‌ تيم‌ صباباتري، داوران‌ توجه‌ بيشترى‌ به‌ بازيهاى‌ اين‌ تيم‌ کنند اما در دقيقه‌ 4 شليک‌ ناگهانى‌ بختيارى‌زاده‌ عليرغم‌ عبور از خط‌ دروازه‌ مورد توجه‌ قرار نگرفت.
اين‌ شليک‌ با وجود فاصله‌ زياد از خط‌ عرضى‌ به‌ دليل‌ سرعت‌ يکصد کيلومترى‌ و برخورد با ديرک‌ دروازه‌ از خط‌ گذشت‌ اما چشم‌ کامرانى‌فر که‌ قرار است‌ چهارشنبه‌ پرچم‌ طلايى‌ را دريافت‌ کند، نتوانست‌ آن‌ را ثبت‌ کند.
در کلاسهاى‌ داورى‌ در مورد نحوه‌ ديدن‌ اينگونه‌ شليک‌ها به‌ کمک‌ داوران‌ تدريس‌ مى‌شود که‌ چشم‌ خود را از توپ‌ جلوتر نگه‌ دارند و فضاى‌ جلوتر توپ‌ را که‌ قرار است‌ به‌ آن‌ برسد، تعقيب‌ کنند و اگر واقعه‌ گل‌ اتفاق‌ افتاد، چشم‌ کمک‌داور قبلاً‌ آنجا باشد.
در دقيقه‌ 15 نيز داور خطاى‌ پاپى‌ بازيکن‌ سپاهان‌ را نديد و او توپ‌ را وارد محوطه‌ صباباترى‌ کرد که‌ منجر به‌ يک‌ خطر جدى‌ شد اما در ساير موارد اين‌ مسابقه‌ مى‌توان‌ گفت‌ ترکى‌ روز خوبى‌ داشت‌ و تا حدودى‌ از حراج‌ کارتها فاصله‌ گرفته‌ است.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
فرصت‌ غريبه‌ها تمام‌ شد، حالا... استقلال‌ و پرسپوليس‌ را به‌ مردم‌ هديه‌ بدهيد

از اين‌ نمد کلاهى‌ براى‌ استقلال‌ و پرسپوليس‌ ساخته‌ نمى‌شود و حال‌ کار به‌ جايى‌ رسيده‌ که‌ پيش‌پاافتاده‌ترين‌ اقدام‌ آقايان‌ دولتى‌ براى‌ اين‌ دو تيم‌ که‌ همانا انتخاب‌ و معرفى‌ مدير مى‌باشد، به‌ هر دليل‌ به‌ تعويق‌ مى‌افتد.
مشکل‌ اينجاست‌ که‌ دولت‌ مثل‌ هميشه‌ دوست‌ ندارد دست‌ از سر استقلال‌ و پرسپوليس‌ بردارد و البته‌ اين‌ بار برخلاف‌ هميشه‌ به‌ اين‌ نتيجه‌ رسيده‌ (اگرچه‌ خيلى‌ دير) که‌ براى‌ اداره‌ مردمى‌ترين‌ باشگاهها واقعاً‌ به‌ مديران‌ کاربلد، متخصص‌ و به‌ مفهوم‌ واقعى‌ کلمه‌ آشنا با فوتبال‌ نياز دارد. اينکه‌ چون‌ فلان‌ مدير در دوران‌ طفوليت‌ عکس‌ پروين‌ و حجازى‌ را به‌ ديوار اتاق‌ خود مى‌چسبانده‌ و يا چون‌ بهمان‌ مسئول‌ روزى‌ روزگارى‌ پا به‌ توپ‌ مى‌زده، پس‌ مى‌توان‌ براى‌ اداره‌ اين‌ دو تيم‌ مطرح‌ دست‌ نياز به‌ سوى‌ آنها دراز کرد، ديگر به‌ عنوان‌ يک‌ راهکار جذابيت‌ خود را از دست‌ داده‌ است.
سالهاست‌ که‌ استقلال‌ و پرسپوليس‌ توسط‌ مديران‌ دولتى‌ و بانفوذ اداره‌ مى‌شود اما هنوز که‌ هنوز است، به‌ لحاظ‌ مالى‌ 8 آنها گروى‌ 9شان‌ است! اين‌ همه‌ مدير دولتى‌ و باقدرت‌ و بانفوذ ابتداى‌ امر براى‌ اين‌ آمده‌اند و رفتند که‌ مشکل‌ مالى‌ استقلال‌ و پرسپوليس‌ را حل‌ کنند و طبق‌ قول‌ و وعده‌هايشان‌ طلسم‌ ناکامى‌ها و قهرمان‌نشدن‌هاى‌ آنها را در ايران‌ و آسيا بشکنند اما پس‌ از اين‌ سالها چيزى‌ جز يأ‌س‌ و نااميدى‌ به‌ ارمغان‌ نياورده‌اند و حالا هم‌ که‌ دولت‌ همه‌چيز را مى‌بيند و مى‌داند که‌ در صورت‌ تداوم‌ تفکرات‌ قبلي، باز در به‌ همان‌ پاشنه‌ مى‌چرخد، رغبتى‌ به‌ ايجاد تغيير و تحولات‌ پيدا نمى‌کند.
امروز انتخاب‌ مديرعامل‌ و اعضاى‌ هيأ‌ت‌مديره‌ براى‌ پرسپوليس‌ و استقلال‌ به‌ اين‌ دليل‌ وقت‌ مى‌برد و تبديل‌ به‌ يک‌ کار بسيار سخت‌ شده‌ که‌ مسئولان‌ سازمان‌ واقعاً‌ به‌ اين‌ نتيجه‌ رسيده‌اند، مديران‌ دولتى‌ و پرمشغله‌ به‌ هيچ‌ وجه‌ نمى‌توانند انتظارات‌ را برآورده‌ کنند و بار ديگر بايد نگاه‌ خود را متوجه‌ مديران‌ فوتبالى‌ که‌ تعدادشان‌ هم‌ بسيار زياد مى‌باشد، معطوف‌ نمايند.
آيا استقلالى‌ که‌ هنوز نگران‌ انتخاب‌ اعضاى‌ هيأ‌ت‌مديره‌اش‌ مى‌باشد، نمى‌تواند نيم‌نگاهى‌ به‌ امثال‌ حجازى‌ها، جبارى‌ها، روشن‌ها، مراغه‌چيان‌ها و ... داشته‌ باشد؟ آيا نياز اين‌ تيم‌ صرفاً‌ پول‌ و امکانات‌ است‌ که‌ تا حرف‌ از انتخاب‌ مدير و اعضاى‌ هيأ‌ت‌مديره‌ پيش‌ مى‌آيد، بعضى‌ها تصور مى‌کنند که‌ بايد سراغ‌ وکيل‌ و وزير رفت؟! چنين‌ ذهنيتى‌ با علم‌ بر اينکه‌ همين‌ آقايان‌ وزير و وکيل‌ کمتر توانسته‌اند مشکلات‌ مالى‌ دو تيم‌ بزرگ‌ را برطرف‌ کنند، واقعاً‌ در جاى‌ خود بسيار تأ‌سف‌برانگيز است.
به‌ اعتقاد ما فرصت‌ مديريت‌ بر استقلال‌ و پرسپوليس‌ براى‌ غريبه‌هاى‌ بافوتبال‌ به‌ پايان‌ رسيد و حالا وقت‌ آن‌ رسيده‌ که‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ دو تيم‌ محبوب‌ و پرطرفدار را به‌ مردم‌ بدهد.
آنچه‌ که‌ مسلم‌ است، مردمى‌ که‌ سالهاى‌ سال‌ به‌ پاى‌ دو تيم‌ معروف‌ نشسته‌اند، بهتر مى‌توانند تشخيص‌ بدهند که‌ چه‌ کسانى‌ مى‌توانند به‌ عنوان‌ مديران‌ شايسته‌ زمام‌ امور استقلال‌ و پرسپوليس‌ را برعهده‌ بگيرند.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
امير زرندى‌ درگذشت‌

امير زرندى‌ بازيکن‌ دهه‌ چهل‌ تيم‌هاى‌ دارايي، برق‌ تهران‌ و شعاع‌ ديشب‌ در سن‌ 60 سالگى‌ دارفانى‌ را وداع‌ گفت‌ تا در خانه‌ ابدى‌ خود آرام‌ بگيرد. زرندى‌ همبازى‌ بازيکنانى‌ چون‌ حسن‌ حبيبي، ناصر ابراهيمى‌ و ايرج‌ قليچ‌خانى‌ بود. ديروز ناصر ابراهيمى‌ و تنى‌ چند از همبازيان‌ سابق‌ اين‌ پيشکسوت‌ در مراسم‌ تدفين‌ زرندى‌ حضور پيدا کردند. روحش‌ شاد و يادش‌ گرامي.

بالا