• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار ورزشی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
رقابت‌هاي NBA و دنياي متفاوت آن
ممفيس و اعزام مربي براي "حامد حدادي" به دبي!

624.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حدادي كه براي دريافت رواديد سفر به آمريكا و ملحق شدن به تيم جديدش در دبي به سر مي‌برد در انتظار ورود يكي از مربيان باشگاه ممفيس است.

اين باشگاه اعلام كرده است به دليل احتمال افزايش زمان صدور رواديد، يكي از مربيان خود را به دبي اعزام مي‌كند تا حامد را در طول مدت اقامتش در امارات تمرين دهد.

حامد حدادي در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با تاييد اين مطلب گفت:‌ در حال حاضر هر روز مشغول انجام تمرينات بدنسازي و كار با وزنه هستم اما، از آن جايي كه طبق قراردادم در اينجا انجام كار بسكتبال برايم ممنوع است، بايد براي آماده سازي هر چه بيشتر و كار با توپ منتظر بمانم.

وي با بيان اين كه در هفته‌ي اول ورودش به آمريكا و ملحق شدن به تيم ممفيس كار دشواري را در پيش دارد،‌ تصريح كرد:‌ مسوولان باشگاه جديدم اعلام كرده اند كه تمامي‌ شرايط را براي هر چه بهتر آماده شدنم فراهم خواهند كرد و اعزام يكي از مربيان اين باشگاه هم در همين راستاست.

حدادي به عنوان اولين بازيكن ايراني است كه توانسته به مسابقات NBA راه پيدا كند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جام كنفدراسيون واليبال آسيا - تايلند
تيم ملي ايران به نيمه نهايي رقابت‌ها راه يافت

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي واليبال ايران صبح امروز در ورزشگاه واليبال شهر راچاسيما تايلند برابر چين تايپه تيم سوم گروه دوم قرار گرفت و موفق شد در سه ست پياپي اين تيم را مغلوب كند.

تيم ملي واليبال ايران به ترتيب در ست‌هاي اول، دوم و سوم با نتايج 25-11، 25-16 و 25-19 تيم چين تايپه را از پيش‌رو برداشت و بايد براي انجام ديدار در مرحله‌ي سوم مسابقات در انتظار ديدار تيم‌هاي ژاپن و تايلند باشد.

در مرحله‌ي دوم مسابقات و پيش از ديدار ايران، كره‌ي جنوبي موفق شده بود تيم اندونزي را مغلوب كرده و نخستين تيمي باشد كه راهي مرحله‌ي سوم مسابقات مي‌شود.

در ادامه‌ي ديدارهاي امروز، ژاپن با تايلند ديدار مي‌كند و چين به مصاف استراليا مي‌رود.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
با اعلام رسمي از سوي مايكروسافت

بيل گيتس مالك باشگاه نيوكاسل انگليس شد

خبرگزاري فارس: ثروتمندترين مرد جهان سهام كامل باشگاه نيوكاسل انگليس را در بورس لندن خريداري كرد.

A0043105.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، در حالي كه طبق قانون اتحاديه فوتبال انگليس دارنده تمام سهام يك باشگاه، خود به خود مالك آن باشگاه محسوب مي شود، هيئت مديره اين باشگاه معتقد است براي اعطاي اين سمت به بيل گيتس مالك شركت غول پيكر مايكروسافت، بايد ميان هواداران همه پرسي برقرار شود.
از چند ماه پيش هيئت مديره نيوكاسل براي آنكه از ساير رقبا عقب نماند، سهام خود را براي فروش گذاشت. هواداران اين باشگاه قديمي و ريشه دار در انگليس به شدت بابت اين تصميم گيري عصباني هستند.
كارشناسان نتيجه جنگ امريكايي‌هاي منچستر، اماراتي هاي منچستر سيتي، ايراني وستهام، عرب هاي آرسنال و بيل گيتس چند مليتي را نابودي فوتبال انگليس ارزيابي مي كنند.

این خبر ظاهرآ صحت نداره! و در مورد فروش باشگاه به یک شرکت نیجریه ای داره صحبت میشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سرمربي تيم ملي فوتسال ايران: مسائل فوتسال را افشا مي‌كنم

سرمربي تيم ملي فوتسال ايران گفت: تمام مسائل و مشكلات رشته فوتسال را با فدراسيون فوتبال افشا مي‌كنم.

به گزارش خبرنگار ايرنا،حسين شمس روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران رسانه هاي گروهي افزود: عصر امروز/چهارشنبه/ در جلسه با رئيس سازمان تربيت بدني ، تمام سختي‌هاي موجود را افشا مي‌كنم تا حق اجحاف شده فوتسال را پس بگيريم.

وي تاكيد كرد: تمامي بازيكنان و اعضاي كادر فني تيم ملي فوتسال ايران حمايتم خواهند كرد و بايد بتوانيم ناگفته‌هاي دو سال اخير را بازگو كنيم.

وي اظهار داشت: دو سال قبل كه تيم ملي فوتسال ايران را تحويل گرفتم، در رده سيزدهم جهان و سوم آسيا بود و در بدترين شرايط قرار داشت.

شمس تصريح كرد: با تلاش كميته فوتسال و بازيكنان و شخص من توانستيم شرايط را تغيير دهيم و تيم ملي فوتسال ايران در بهترين شرايط قرار گرفت.

وي بيان داشت: پيش از حضور من در تيم ملي فوتسال، برخي از بازيكنان براي تيم ملي تصميم‌گيري مي‌كردند اما هم اكنون تمام اين مسائل پايان يافته و تيم ملي به صورت كامل متحول شده است.

سرمربي تيم ملي فوتسال ايران خاطرنشان كرد: تيم ملي در بازيهاي بزرگي حضور پيدا كرد و جوانگرايي در اين تيم سبب شد پيشرفت قابل ملاحظه‌اي داشته باشيم.

به گفته وي، اعتماد به نفس خوبي به جوانان داديم و واقعه‌هاي مهمي در فوتسال به وجود آمد كه از رده سيزدهم جهان به جمع شش تيم برتر جهان صعود كرده و از مقام سوم آسيا به مقام قهرماني رسيديم.

شمس با انتقاد از برخورد نامهربانانه با رشته فوتسال در ايران تاكيد كرد:
بي‌مهري‌ها سبب شد تمام موفقيت‌هاي فوتسال ناديده گرفته شده و اين موفقيت‌ها پوشش داده نشود.

وي با اشاره به اينكه هيچ تيمي در ايران به جز معلولان و جانبازان از رده بندي جهاني خوبي برخوردار نيست، گفت: با تمام اين تفاسير، بدترين نوع حمله‌ها به تيم ملي فوتسال مي‌شود، حمله‌هايي كه انتظار نداريم سه روز مانده به آغاز مسابقه‌هاي جام جهاني انجام شود.

سرمربي تيم ملي فوتسال ايران با انتقاد از عملكرد برخي از روزنامه‌هاي كثيرالانتشار در خصوص رشته فوتسال گفت: برخي از رسانه‌ها به دليل اينكه بازيكن مورد نظرشان را به تيم ملي دعوت نكرديم، مغرضانه مطلب مي‌نويسند كه اين كار درستي نيست اما طبيعي به نظر مي‌رسد.

وي افزود: به دليل حمايت نشدن از سوي فدراسيون فوتبال، پس از بازيهاي جام جهاني در برزيل از مسووليت سرمربيگري تيم ملي فوتسال ايران كناره‌گيري مي كنم.

وي در خصوص آخرين وضعيت تيم ملي فوتسال ايران پيش از اعزام به جام جهاني در برزيل گفت: تمام تلاش ما اين است كه از گروه خود صعود كرده و بين چهار تيم برتر دنيا قرار گيريم.

به گفته وي، تيم ملي فوتسال ايران هم اكنون تلفيقي از جوانان و بازيكنان با تجربه در كنار يكديگر است و همين جوانان مي‌توانند تا چهار دوره و به بهترين شكل براي تيم ملي فوتسال ايران بازي كنند.

شمس در پاسخ به اين سوال كه چرا رضا ناصري را به تيم ملي دعوت نكرديد؟ گفت: وي دروازه بان خوبي است اما سه دروازه بان ديگر دعوت شده از بهترين ها هستند و حضور مصطفي نظري براي تيم ملي فوتسال يك امتياز است زيرا وي جزو پنج دروازه بان برتر دنيا است.

وي ادامه داد: كاظم محمدي نيز به اين دليل به تيم ملي فوتسال ايران دعوت نشد كه در بازيهاي آسيايي حاشيه ساز بود و وي را خط زديم.

سرمربي تيم ملي فوتسال ايران در خصوص حضور كم تعداد كادر فني نيز اظهار داشت: حضور دو مربي به اين دليل است كه فدراسيون فوتبال نمي‌تواند تعهدات مالي‌اش را براي حمايت از اعضاي كادر فني انجام دهد و ما چاره‌اي نداريم وي تصريح كرد: از عليرضا حيدريان پس از كناره‌گيري اش از بازيهاي ملي خواستيم تا در كادر فني به ما كمك كند كه وي يك فرصت دو ساله براي پذيرفتن سمت مربيگري در تيم ملي فوتسال را خواست.

شمس تاكيد كرد: اميدوارم هر كسي پس از من سرمربي تيم ملي فوتسال ايران مي شود، بتواند در بازيهاي آسيايي سال ‪ ۲۰۱۰‬در گوانگ ژو چين تيم ملي را قهرمان آسيا كند.

سرمربي تيم ملي فوتسال ايران با اشاره به اينكه بازيكنان در دو سال گذشته ، يك ريال دريافت نكرده اند، افزود: منابع مالي محدودي براي فوتسال پيش بيني شده كه اگر بيان شود تمام رسانه‌ها را تكان خواهد داد.

وي بيان داشت: در اردوي آمادگي جزيره كيش، يك ريال هم به بازيكنان داده نشد و ما نسبت به عملكرد فدراسيون فوتبال كاملا اعتراض داريم.

وي ادامه داد: فدراسيون فوتبال به مانند مادري رفتار مي‌كند كه ميان دو فرزندش يعني فوتبال و فوتسال فرق قائل مي‌شود.

وي تاكيد كرد: تا زماني كه حق فوتسال را از فوتبال نگيرم، كنار نمي‌كشم و نبايد بگذاريم حق بازيكنان ما خورده شود.

شمس گفت: اگر رئيس سازمان تربيت بدني در اين ميان دخالت كرده و به رئيس فدراسيون فوتبال براي كمك به فوتسال دستور مستقيم دهد، افتخار مي‌كنم در اين رشته باقي بمانم.

سرمربي تيم ملي فوتسال ايران در خصوص گروه بندي تيم ايران در جام جهاني برزيل گفت: اسپانيا قوي‌ترين حريف ايران است و ما در گروه مرگ مي‌خواهيم كه شانس صعود داشته باشيم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
پس از چند سال مذاكره منعقد شد

قرارداد تاريخي مترو با باشگاه بارسلونا اسپانيا

خبرگزاري فارس: مترو كاتالونيا با باشگاه بارسلونا اسپانيا قرارداد 10 ساله همكاري منعقد كرد.

A0506783.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، شركت مترو پس از سال ها مذاكره با بارسلونا، سرانجام در مورد احداث 3 خروجي بزرگ مقابل نيوكمپ و احداث شعبه مقابل زمين تمرين (لاماسيا) به توافق رسيد.
بارسلونا موظف است 15 درصد فروش بليت ساليانه خود را به شركت مترو كاتالونيا بپردازد. در عوض، مسئوليت كنترل و انتقال مسافران از شهر به سمت نيوكمپ و به عكس، بر عهده مترو و نيروهاي آن است.
بارسلونا براي كنترل هواداران به نيروهاي امنيتي ماليات نمي دهد و مسئول مستقيم شورش هاي داخل مترو، خود شركت محسوب مي شود.
باشگاه نيز به زودي چندين فروشگاه محصولات خود را در فروشگاه هاي زير زميني مترو افتتاح مي كند.
اين شركت با خوان لاپورتا مديرعامل بارسلونا، براي نصب تلويزيون هاي اختصاصي باشگاه براي پخش تبليغات انحصاري و همينطور پخش مستقيم بازي ها در حركت قطار به توافق رسيده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
"آيدين" را در کنارم احساس مي کنم
صمد نيکخواه بهرامي در گفت و گو با سايت باشگاه "شوله": اينجا زندگي متفاوت است؛ حس خوبي دارم

464.JPG

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، صمد نيکخواه بهرامي، کاپيتان تيم ملي بسکتبال ايران و يکي از بازيکنان بين المللي و جديد تيم Basket-Cholet احساساتش را بيان مي کند، بويژه زماني که برادر مرحومش را به ياد مي آورد. نيکخواه بهرامي که چندي پيش به عضويت اين تيم فرانسوي در آمده است در گفت و گو با سايت رسمي باشگاهش از حضور در بسکتبال اروپا مي گويد.

*صمد قبل از همه احساستان در مورد تيم، شهر و زندگي در اينجا چيست؟

فکر مي کنم تيم خوبي داريم و احساس راحتي مي کنم. شهر هم ساخته شده که فقط به بسکتبال فکر کني و بسيار هم زيباست. زندگي اينجا متفاوت است اما من حس خوبي دارم و هيچ مشکلي وجود ندارد. اميدوارم تيم در اين فصل به موفقيت هاي بيشتري دست پيدا کند.

*چرا Cholet را انتخاب کرديد؟

قبل از هر چيز مي خواستم در اروپا بازي کنم. من پيشنهادهايي از آلمان هم داشتم اما ليگ فرانسه سخت تر است و سطح بهتري دارد.

*بعد از بازيهاي خوبتان با ايران در بازيهاي تابستاني NBA در سالت ليک سيتي و در بازيهاي المپيک نمي خواستيد قراردادي در NBA يا يوروليگ داشته باشيد؟

من چند پيشنهاد از تيم هاي آمريکايي داشتم اما به نظرم جدي نبودند و نمي خواستم فرصت بازي کردن در Cholet را از دست بدهم. گروه خيلي جوان است و ما پتانسيل زيادي داريم. بعدا در مورد آنچه که مي خواهم براي سالهاي آينده انجام دهم فکر مي کنم.

*پس Cholet مي تواند يک مرحله در حرفه تان باشد؟

دقيقا. اما اول بايد ديد چطور مي توانم زندگي را در کشور ديگري به جز کشور خودم بگذرانم. مي توانم موقعيت خودم را تثبيت کنم يا برعکس ادامه نخواهم داد. اما ابتدا مي خواهم نهايت تلاشم را براي Cholet بکنم.

*براي يک ايراني آيا مهاجرت به آمريکا دشوار است؟

اين مشکل مربوط به دولت ما نيست. دولت آمريکا قوانيني براي شرکت يا اشخاصي دارد که مي خواهند با کسي در آمريکا قرارداد ببندند. اما اينجا هيچ مشکلي وجود ندارد.

*اگه ناراحت نمي شوي از برادرت آيدين ( توضيح: که در دسامبر گذشته در تصادف ماشين به طور تراژيکي درگذشت) صحبت کنيم. چطور با از دست دادنش کنار آمديد؟

براي من مسئله متفاوتي بود زيرا ما همه کار را با هم انجام مي داديم؛ با هم بزرگ شديم، با هم بسکتبال بازي کرديم و با هم روزمان را سپري مي کرديم. او يکي از بهترين بازيکنان تيم ملي ايران بود...(خيلي متاثر مي شود) من مطمئنم او در بازيهاي المپيک شرکت مي کرد و براي بازي به خارج شايد به فرانسه مي آمد. اما اکنون او ديگر نيست... من هر لحظه به او فکر مي‌کنم. او را در کنارم احساس مي کنم...(صدايش مي گيرد) تنها چيزي که مي توانم بگويم اين است که زندگي ادامه دارد.

*مي خواهيد براي او بازي کنيد...

هر بار، زيرا در ايران همه با ديدن من او را به خاطر مي آورند. من سعي مي کنم سخت بازي کنم، خوب بازي کنم تا تصوير زيبايي از او به جا بگذارم.

عکس دیگری از صمد( روح برادرش شاد)

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
A0488132.jpg

آزمون هاي داوري سبك هاي لوهان و شائولين چوان برگزار مي شود

خبرگزاري فارس: كميته آموزش فدراسيـون ووشـو در راستــاي ارتقــا سطــح فنــي داوران دو دوره آزمون داوري براي سبك هاي لوهان چوان و شائولين چوان در بخش سانشو برگزار مي كند.

دوره داوري درجه 3 سانشو براي سبك لوهان چوان در استان اصفهان و دوره داوري درجه 2 سانشو براي سبك شائولين چوان در استان فارس انجام خواهد شد.
تاريخ برگزاري اين دو دوره از 5 تا 6 مهرماه جاري است.
دوره آزمون فني براي ارتقا شالبند مشكي دان يك تا دان چهار براي سبك نان چوان در بخش آقايان در تاريخ 12 مهر ماه در استان فارس برگزار خواهد شد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
"حامد حدادي" وارد ممفيس آمريكا شد ،قراردادي 2 ‌ساله با 3 ميليون دلار براي آسمان‌خراش ايران

72.jpg

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) و به نقل از پايگاه رسمي باشگاه ممفيس، حامد حدادي بازيكن تيم ملي بسكتبال ايران جمعه بعدازظهر وارد فرودگاه بين‌المللي ممفيس شد.

حدادي در فرودگاه ممفيس مورد استقبال "كريس والاس" مديركل باشگاه ممفيس، "توني بارونه" مدير پرسنل بازيكنان باشگاه و هم‌چنين اعضاي ايراني اتحاديه باشگاه ممفيس قرار گرفت.

تمرين‌هاي تيم ممفيس روز سه‌شنبه 30 سپتامبر آغاز مي‌شود.

يکي از خبرگزاري هاي آمريکا مدت زمان قرارداد حدادي را دو سال و مبلغ آن را 3 ميليون دلار عنوان کرد.

آخرين خريد تيم ممفيس پس از حدادي، "كوئينتون راس" است.

به امید موفقیت روز افزون برای این ستاره ایرانی :)

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
مرسی از خبر فرزاد جان

امیدوارم بتونه موفق باشه ... و البته اونجا براش مشکلی پیش نیاد

خبر خیلی خوبی بود

GUARANTEE

Registered User
لایک‌ها
5
بلی واقعا باعث افتخار هست به امید موفقیت حامد حدادي

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
متاسفانه دو تا خبر بد از ورزش بسكتبال دارم :
1-قرارداد نيكخواه بهرامي با باشگاه فرانسوي لغو شد . دليلش هم سربسته مونده ولي تا جاييكه مي دونم ظاهرا فرانسوي ها در تمرين صمد رو نپسنديدند ضمن اينكه مشكلات اداري هم تاثير گذار بوده در لغو اين قرار داد .
2- اين هم خبر دوم :
انعقاد قرارداد سه سال ترومن در مانيل
سرمربي تيم ملي بسکتبال ايران در فيليپين ماندني شد

به گزارش ايسنا؛ ترومن، سرمربي تيم ملي بسکتبال ايران در مسابقات قهرماني آسيا و بازي هاي المپيک پکن، هفته گذشته با انعقاد قراردادي 3 ساله مسووليت آماده سازي تيم ملي فيليپين براي حضور در مسابقات قهرماني آسيا در سال 2011 را بر عهده گرفت.

اين مسابقات حکم رقابت هاي انتخابي المپيک 2012 لندن را نيز دارد. گفته مي شود اين قرارداد قابل تمديد براي سال چهارم هم است.

بر اساس توافق به عمل آمده، ترومن هدايت تيم ملي بسکتبال فيليپين در مسابقات قهرماني ملتهاي آسيا در سال 2009 را که احتمالا در چين برگزار مي شود بر عهده نخواهد داشت اما با در اختيار داشتن بازيکنان جوانتر، فرصتي 3 ساله براي تشکيل و آماده سازي تيم مدعي براي حضور در المپيک بعدي را خواهد داشت.

ترومن با مرخصي سه ماهه از ايران رفت ولي اين قرارداد جديد مانع از حضور مجددش در تهران خواهد شد.
پ.ن: جالبه كه همين ديروز پريروز آقاي مشحون رييس فدراسيون گفته بودند ما نميتونيم براي قدم زدن ايشان در سالنهاي بسكتبال پول بدهيم ، چون با شروع ليگ ترومن هيچكاري نخواهد داشت . :f34r:
به همين راحتي مربي كه با شايستگي ما رو به المپيك رسوند از دست داديم . منتظر باشيد تا همين فيليپين يقه مون رو ناجور بچسبه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ايران - ژاپن فردا در واليبال نوجوانان آسيا
تيم اندونزي از شركت در مسابقه‌ها انصراف داد
سوتكوويچ: اين بازيكنان را براي المپيك لندن زيرنظر بگيريد

164.jpg

تيم واليبال نوجوانان ايران فردا و از ساعت 19 و30 دقيقه به وقت محلي با تيم ژاپن ديدار مي كند. اين نخستين بازي دو تيم در چارچوب پيكارهاي قهرماني نوجوانان آسيا و اقيانوسيه در سري‌لانكاست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ژاپني‌ها كه قد و قواره كوتاهي دارند، از نظر تكنيكي پيشرفته بازي مي‌كنند اما طي شش دوره برگزاري مسابقات ژاپني‌ها هيچگاه قهرمان نشده‌اند. تاكنون در كارنامه آنها يك عنوان نايب قهرماني و دو عنوان سومي وجود دارد.

"سوتكوويچ" سرمربي تيم نوجوانان ايران در مورد اين دوره از مسابقات گفت: "بعد از چندين ماه تمرين سخت هدفي جز قهرماني نداريم و اگر بچه‌ها خودشان را باور كنند قهرماني ما حتمي خواهد بود. "

وي اضافه كرد: "اگر به جاي رييس فدراسيون واليبال بودم، بيشتر اين بازيكنان را براي المپيك لندن زير نظر مي‌گرفتم. ما ‌بايد به اين بازيكنان ميدان بدهيم تا تجربه كسب كنند."

سوتكوويچ تاكيد كرد: "يكي از كارهاي كه بايد انجام دهيم، شركت بازيكنان نوجوان در ليگ باشگاه‌هاي كشور است كاري كه آلمان‌ها و برخي كشورهاي ديگر كرده‌اند و در سطح اروپا مقام آورده‌اند."

وي افزود: "بيشتر جواناني كه در مراكش مقام سوم جهان را به دست آورده‌اند، سال گذشته در تيم‌هاي خود ذخيره بودند كه اين نوعي سرمايه‌سوزي است. "

فرهاد سال افزون، كاپيتان تيم ايران درباره بازي با ژاپن گفت: "تحت هر شرايطي ژاپن، هند و چين رقباي اصلي ما هستند اما ما براي قهرماني به سريلانكا آمده‌ايم و مي‌خواهيم با كسب مدال طلاي نوجوانان آسيا افتخارات واليبال ايران را كامل كنيم، همه آماده هستيم و هيچ مشكلي ندارد."

در حاشيه مسابقات؛

*عصر روز گذشته نشست عمومي (تكنيكال ميتينگ) هفتمين دوره مسابقه‌هاي قهرماني نوجوانان آسيا - اقيانوسيه با حضور سعيد درخشنده دبير فدراسيون واليبال ايران و رييس كميته‌هاي كنترل و فني مسابقه‌ها برگزار شد.

*تيم اندونزي از شركت در مسابقه‌ها انصراف داد. اين تيم طبق مقررات AVC جريمه نقدي خواهد شد.

* نوجوانان ايران صبح امروز در سالن استاديوم كلمبو بدنسازي كردند و شب گذشته نيز بازي ژاپن توسط ايوان گرگوويچ و يوتسا سوتكوويچ آناليز شد.

*ايران امسال و در مرحله مقدماتي هفتمين دوره اين مسابقات به ترتيب با تيم هاي ژاپن، تايلند، قزاقستان، كويت و هند مصاف مي دهد

یه عکس دیگه :)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
فوتباليستي كه 7 سال است در بي‌خبري از فلج مغزي رنج مي‌برد!
"اصغر نعلچگر" كاپيتان سابق تيم فوتبال عقاب از 7 سال پيش تاكنون به دليل فلج مغزي در بي‌خبري تحت مداوا است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ اصغر نعلچگر برادر رضا نعلچگر كه سابقه‌ي عضويت در تيم عقاب تهران را دارد، به دليل سانحه‌يي كه درسال80 برايش اتفاق افتاده از هفت سال پيش تاكنون به دليل فلج مغزي در بستر بيماري است.

او تا چهارماه پس از اين سانحه در كما بوده و از آن پس نيز تاكنون تحت مراقبت‌هاي شديد و با هزينه‌هاي زياد مراحل درمانش را سپري مي‌كند.

نعلچگر كه اخيرا برنامه‌ي "پارازيت" شبكه‌ي خبر نيز درباره‌ وي گزارشي را پخش كرد، درحال حاضر با فيزيوتراپي‌هاي مكرر سير درماني‌اش را سپري مي‌كند اما، به دليل مشكلات و هزينه‌هاي درمان، نيازمند ياري نهادها و سازمان‌هاي ورزشي و غير ورزشي است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
واليبال نوجوانان آسيا - سريلانكا
تيم ايران راهي مسابقات جهاني شد
ژاپن حريف ايران در فينال

تيم ملي واليبال نوجوانان ايران با پيروزي در ديدار نيمه نهايي برابر هند، علاوه بر صعود به فينال اين مسابقات، جواز حضور در مسابقات جهاني را كسب كرد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي واليبال نوجوانان ايران در ديدار نيمه نهايي رقابت‌هاي قهرماني آسيا موفق شد در ديداري كه نزديك به دو ساعت به طول انجاميد، با نتيجه سه بر دو تيم هند را مغلوب كند و به ديدار پاياني اين رقابت‌ها راه يابد.

تيم ايران در گيم‌هاي اول و سوم با نتايج 25 - 22 و 32 - 30 شكست خورد و در گيم‌هاي دوم، چهارم و پنجم با نتايج 25- 20، 25 -18 و 15 -10 هند را شكست داد و به عنوان يكي از سه تيم برتر واليبال نوجوانان آسيا، راهي مسابقات جهاني نوجوانان شد.

تيم ملي ساعت 15 فردا (چهارشنبه) در ديدار پاياني به مصاف تيم ژاپن خواهد رفت.

در ديگر ديدار مرحله‌ي نيمه نهايي ژاپن 3 بر 2 چين را شكست داد و فيناليست شد. چين در ست‌هاي اول و دوم با نتايج 27 بر 25 و 25 - 18 ژاپن را مغلوب كرد و در سه گيم بعدي ژاپن با نتايج 25-23، 25-17 و 15-12 پيروز شد.

ساير نتايج امروز:

قزاقستان 3 كويت 0(قزاقستان نهم شد)

تايلند 3 استراليا 0

شکر خدا این روزا همش صحبت از پیروزی و قهرمانیه .. :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
براي چهارمين بار، تيم واليبال نوجوانان ايران قهرمان آسيا شد

127.jpg

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم واليبال نوجوانان ايران از ساعت 15 و سي دقيقه به وقت تهران و پس از 30 دقيقه تاخير در ديدار پاياني اين دوره از مسابقات براي دومين بار در طول اين رقابت‌ها در برابر تيم نوجوانان ژاپن قرار گرفت و در پايان موفق شد با نتيجه سه بر صفر اين تيم را از پيش‌رو بردارد و به چهارمين عنوان قهرماني خود در طول پنج دور حضورش در فينال مسابقات دست يابد.

نوجوانان ملي پوش واليبال ايران به ترتيب در سيت‌هاي اول، دوم و سوم به ترتيب با نتايج 25 – 19، 25-13 و 25-17 مقابل حريف خود به برتري دست يافتند.

تيم ايران با درخشش بازيكن 193 سانتي خود بابك فياضي و فرهاد سال‌افزون پاسور باتجربه و با انگيزه‌اش با تثبيت برتري‌اش در خط سرويس و دفاع روي توپ توانست تيم ژاپن را از پيش رو بردارد و مقتدرانه به عنوان قهرماني آسيا دست يابد.

در ديدار رده‌بندي اين دوره از مسابقات تيم هند موفق شد با نتيجه 3 بر 2 از سد تيم چين عبور كرده و به عنوان تيم سوم آسيا جواز حضور در مسابقات قهرماني جهان رابه دست آورد. قضاوت اين ديدار بر عهده احمد دامغاني‌نژاد اعزامي ايران بود.

تبریک به همه عزیزان :)

bordobakht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز پنجشنبه دوم آبان ماه به شرح زیر است:
*ایران ورزشی:
تپش دوباره قلب شیر
آشتی کنان بدون روبوسی
آشتیانی: فتح الله زاده باشگاه را اجاره داده بود.
دایی:قهر نبودیم که آشتی کنیم
کریمی: هیچ وقت به تیم ملی بر نمی گردم
*روز ورزش :
چرا بنا دو سال طرد شد
پرسپولیس فیوز برق را پراند
طالقانی: محبت مردم را فراموش نمی کنم
قاسم رضایی: فدراسیون کشتی سراغی از من نگرفته است
آقای علی آبادی! آنچه عیان است چه حاجت به بیان است
*البرز:
حمله واعظ آشتیانی به فتح الله زاده
این آقا و روزنامه اش مرا را حت نمی گذارند
قهرمانی پشت قهرمانی برای نوجوانان
اینبار نوبت والیبالیست ها بود
پاسخ فراهانی به قلعه نویی:
جوابش را نمی دهم چون ارزشش را ندارد
پرسپولیس: برق اضافه خاموش
کریمی: قهر نبودم اما بر نمی گردم
خوش قدمی برق شیراز برای فوتبال ملی
بعد از آشتی کنان دایی و قلعه نویی نوبت دایی و کریمی شد
*خبر ورزشی:
برق سه فاز پرسپولیس!
ایران قهرمان والیبال نوجوانان آسیا
نیکبخت روی حرف قطبی حرف نمی زنم
مدیر روستا تازه داریم از صدر نشینی لذت می بریم
قطبی :زمان خوبی را برای آشتی دایی و کریمی انتخاب نکرده اند
اولیایی: قلعه نویی مواظب حرف زدنش باشد
گردوباد بارسلونا در شب صدرنشینی اینتر و چلسی
*جهان فوتبال:
برق رفت شیر خفته بیدار شد
باقری: دایی گفت خودت را برای بازی با امارات آماده کن
صفایی: امیدوارم قلعه نویی قسم نخورده باشد
آشتیانی: فتح الله زاده و روزنامه اش آرامش استقلال را نمی خواهد
مدیر روستا صدرنشینی پیکان اتفاقی نیست
خبر خوش برای تیم ملی آشتی کنان دایی و کریمی در رختکن پرسپولیس
*گل:
شوک سه فاز به برق شیراز
پروژه آشتی کنان دایی و کریمی ناکام ماند
آقای دایی لطف دارند اما علی کریمی به تیم ملی بر نمی گردم
تعظیم لیگ به شاگردان مدیرروستا
*ابرار ورزشی:
رعد پرسپولیس برق شیراز را قطع کرد
امروز زنگ آغاز رقابت های لیگ دسته اول
پیکان با سرعت بنز در صدر جدول
فتح الله زاده : آقای آشتیانی جو استقلال را خراب نکنبد
واعظی آشتیانی: فتح الله زاده و روزنامه اش آرامش استقلال را نمی خواهند
دایی و کریمی در ورزشگاه آزادی آشتی کرده اند
کریمی برای همیشه از فوتبال ملی خداحافظی کرد.

مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی
برای ديدن عکس در اندازه بزرگ روی آن کليک کنيد

منبع: سایت بردوباخت www.bordobakht.com

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
كاپيتان تيم ملي بسكتبال در فرانسه ماندني شد ،صمد نيكخواه بهرامي به "پائوارتز" پيوست

112.jpg

صمد نيكخواه بهرامي، كاپيتان تيم ملي بسكتبال ايران كه پس از جدايي از تيم "شوله فرانسه" مدتي با تيم "پائوارتز" اين كشور تمرين كرد، سرانجام براي بازي در اين تيم به توافق رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نيكخواه بهرامي كه طي آخرين اظهارنظرهايش كم كم آماده بازي در ايران شده بود، با تيم جديدش توافق كرد و احتمالا از روز يكشنبه آينده با پيراهن اين تيم به ميدان مي‌رود.

تيم پائو يكشنبه در رقابت‌هاي قهرماني دسته اول باشگاه‌هاي فرانسه (كه بالاترين سطح ليگ بسكتبال در اين كشور) است مقابل تيم نانس بازي خواهد كرد.

پائو علاوه بر صمد نيكخواه، چهار بازيكن خارجي ديگر از كشورهاي آمريكا و پرتغال دارد.

سايت فدراسيون جهاني بسكتبال و همين طور شوله فرانسه اين خبر را تاييد كرده‌اند. نيكخواه بهرامي سال گذشته با تيم مهرام ايران عنوان قهرماني مسابقات ليگ برتر بسكتبال را كسب كرده بود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
گفت‌وگوي ايسنا با محمد بنا:بـه خــاطـــر كشتـي دوبــاره مـي‌آيم
اي كــاش زنــدگـي "دنـده عقب" داشت!

محمد بنا بار ديگر در آستانه بازگشت به تيم ملي كشتي فرنگي قرار گرفته و مذاكرات وي با فدراسيون مثبت بوده است، هر چند هنوز راجع به جزئيات كار بحث نشده است.

گفت‌وگوي خبرنگار ايسنا با محمدبنا در رابطه با مسايل مختلف كشتي فرنگي و مذاكراتش با فدراسيون در ادامه آمده است:

* وضعيت كشتي فرنگي پس از شكست در المپيك برهم ريخته به نظر مي‌رسد. اين تيم چقدر كار دارد تا به دوران گذشته بازگردد؟

- كشتي فرنگي چند سالي يك حركت روبه رشد و جهشي داشت اما، ا گر 300 مسابقه را پيروز شوي اما، در يك رويداد آن هم در المپيك كه بايد نتيجه بگيري، بازنده شوي، همه چيز برهم مي‌ريزد. در حال حاضر شرايط ملي‌پوشان طبيعي نيست. البته همه كشتي‌گيران آن پنج نفر نيستند و پشتوانه‌هاي زيادي داريم كه بتوانند كمك زيادي به تيم ملي كنند. اما، اين پنج نفر هم براي ما بسيار مهم هستند. شرايط مساعد باشد، ‌بايد هرچه زودتر آنها را از نظر روحي بازگردانيم، چون جوان هستند، سال‌ها نيز مي‌توانند در خدمت كشتي باشند.

* دو سال قبل پس از بازي‌هاي آسيايي تيم ملي را ترك كرديد و در نهايت در المپيك نتيجه نگرفتيم. آيا اگر به آن دوران برگرديد باز همان تصميم را مي‌گيريد؟

- اي كاش زندگي مانند ماشين دنده عقب داشت. تمام آرزو و همه فكرم موفقيت در المپيك بود و مي‌خواستم در اين چهار سال كارم را انجام دهم تا پس از نتيجه‌گيري در پكن، جاي خود را به جوانان بدهم و در بخش ديگري به فعاليت بپردازم اما، اين فكرها محقق نشد. در آن زمان خيلي مسايل به وجود آمد كه ناخواسته بود. پس از چند سال به ايران بازگشته بودم و تجربه مديريتي چگونه كار كردن در اين شرايط را نداشتم اما، حالا شناخت كافي دارم. همه چيز گذشته و به خاطر گذشته نبايد آينده را هم نابود كرد بلكه بايد عبرت بگيريم.

* اين موضوع مطرح مي‌شود كه بنا مي‌خواهد هر سه رده سني را در دست داشته باشد اما، سابقه نشان داده كه كار بسيار طاقت‌فرسا و غير ممكني است. هدايت همزمان دو تيم جوانان و بزرگسالان در سال 2006 نيز تجربه خوبي براي شما نبود. آيا مي‌خواهيد هر سه رده را در اختيار داشته باشيد؟

- در سال 2006 با رفتن حسن بابك از تيم ملي بزرگسالان، طالقاني اين تيم را نيز در چند ماه مانده به مسابقات جهاني به من محول كرد و به طور همزمان هر دو تيم را در اختيار داشتم كه واقعا به من سخت گذشت. امكان ندارد دوباره چنين مساله‌اي رخ دهد. بلكه نظرم اين است كه هر كس مسووليت يك رده را در اختيار بگيرد و بين آنها تعامل وجود داشته باشد. البته هنوز راجع به جزئيات و برنامه‌ريزي كار جلسه‌اي با فدراسيون نداشته‌ام اما، در جلسه اول همه چيز مثبت بود.

* برنامه تيم ملي بايد چگونه باشد؟

- برنامه بايد چهارساله باشد و تا المپيك لندن ادامه داشته باشد. همه چيز را بايد به صورت مكتوب درآورد تا شرح وظايف افراد مشخص باشد و فردا مشكلي بوجود نيايد. مشاوره مي‌تواند انجام شود اما، دخالت نه.

* در المپيك شانس كسب چند مدال داشتيم؟

- اگر المپيكي برنامه‌ريزي مي‌كرديم و تيم از لحاظ روحي – روا ني آماده مي‌شد، در هر پنج وزن شانس مدال داشتيم. اين تيم، بهترين تيم تاريخ كشتي فرنگي بود و استحقاق گرفتن مدال در المپيك را داشت.

* پس از شكست المپيك حميد سوريان از صحنه كشتي محو شد و شنيده مي‌شود كه حتي تمرين هم نمي‌كند. براي بازگرداندن چنين سرمايه‌هايي بايد چه كار كرد؟

- كسي كه سه سال قهرمان جهان مي‌شود، به طور حتم فاكتورها و ويژگي‌هاي به خصوصي داشته كه چنين نتيجه‌اي را گرفته است. طبيعي است پس از سه مدال طلاي جهان، ناكامي در المپيك كشتي‌گير را بر هم مي‌ريزد اما، سوريان همان طور كه از پيروزي‌ها خوشحال مي‌شد، بايد با تلخي‌هاي اين شكست هم كنار بيايد. در وهله اول بايد خود سوريان خودش را حفظ كند و خانواده‌اش بايد براي بازگشت به او كمك كنند. سوريان مي‌تواند تا چهار سال آينده باز هم در سطح اول دنيا باشد، به شرطي كه خود را هماهنگ كند و تمرينات مرتب را دوباره آغاز كند.

* محمد بنا هميشه با ليگ كشتي مخالف بوده است اما، به خاطر تامين مالي كشتي‌گيران، همه مي‌گويند بايد برگزار شود. نظر شما در اين مورد چيست؟

- من هميشه با اين نوع ليگ مخالف بوده‌ام. آنهايي كه از ليگ ذينفع هستند مي‌گويند ليگ مكاني براي شناسايي جوان‌هاست ولي تيمي كه براي قهرماني بسته مي‌شود، دنبال جوان نمي‌رود بلكه به فكر جذب بهترين‌هاست. كاري با كشتي‌ آزاد ندارم اما، در كشتي فرنگي كمترين نفع مالي نصيب كشتي‌گير مي‌شود. كشتي‌گيري مثل علي محمدي مجبور مي‌شود هر هفته وزن كم كند و كشتي بگيرد اما، ضرر آن را در المپيك مي‌بيند. اينها همه ضرر هستند. اگر مي‌خواهيم كشتي‌گيران نفع مالي ببرند، مي‌توانيم در طول سال چهار يا پنج مسابقه جايزه بزرگ در استان‌ها بگذاريم و به هر كشتي‌گيري هم كه در سه مسابقه قهرمان شد، يك جايزه نقدي ويژه بدهيم. اين طوري منافع مالي كشتي‌گيران شايسته نيز در نظر گرفته مي‌شود و كشتي‌گيران هم دوره‌اي مبارزه مي‌كنند. اما، اگر مجبوريم ليگ را برگزار كنيم بايد در زمان مناسبي باشد و قرارداد تيم‌ها طوري باشد تا كشتي‌گير جوان و بزرگسالان در كنار هم قرار بگيرند و وزن كم كردن‌ها نيز به كشتي‌گيران لطمه نزنند. تيم‌ها نيز بايد تثبيت شده باشند و قرارداد چند ساله با كشتي‌گيران ببندند تا در زماني كه اردوي تيم ملي نداريم، كشتي‌گيران در باشگاه‌ها تمرين كنند. همچنين اگر تيم‌ها ثابت باشند مي‌توانند با يك كشتي‌گير جوان قرارداد چند ساله ببندند و پس از پرورش آن كشتي‌گير، از نقل و انتقال او سود ببرد. براي داشتن يك ليگ خوب خيلي كارها مي‌شود كرد اما، ليگي كه عجولانه باشد و بخواهيم در يكي، دو ماه هر طور كه شده آن را برگزار كنيم، به سود كشتي نيست.

* آيا با تغيير قانون كشتي فرنگي، ايران مي‌تواند نتايج چند سال اخير را باز هم بدست آورد؟

- قانون جديد هنوز آزمايشي است و كشورها بايد با برگزاري آن پيشنهادات خود را به فيلا ارسال كنند. هر قانوني تصويب شود، بايد تابع فيلا باشيم. در گذشته به همراه تيم ملي جوانان به تورنمنت تركيه رفتيم كه روز وزن‌كشي به ما گفتند قانون عوض شده و كلينچ اجرا مي‌شود. با برنامه‌ريزي به جايي رسيديم كه بهترين "كنده زن‌ها" و بهترين دفاع كننده‌ها را داشتيم. با كار شبانه‌روزي مي‌توان با هر قانوني كنار آمد.

* حرف آخر.

- محمد بنا را همه مي‌شناسند. به خاطر كشتي دوباره خواهم آمد نه براي منافع شخصي. اميدوارم شرايطي ايجاد شود تا نتيجه كارم را در المپيك لندن ببينم. هر كسي هم كه فكر مي‌كند مي‌تواند به كشتي كمك كند بايد به فدراسيون بيايد و حرفش را بزند تا اگر هم حرفش را گوش نكردند، حداقل از خودش راضي باشد كه دلسوز كشتي بوده و حرفش را زده است. هر چقدر هم افراد بخواهند كناره‌گيري كنند باز فدراسيون بدون مربي نمي‌ماند. اتاق فكر فدراسيون با ضريب هوشي دو يا 100 به كارش مي‌پردازد اما، بهتر است اين ضريب هوشي 100 باشد تا كشتي لطمه نبيند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ارسلان كاظمي به تيم "پترسون بول داگ" آمريكا پيوست
كاپيتان سابق تيم ملي بسكتبال جوانان ايران: "حدادي" به تقويت روحيه نياز دارد

ارسلان كاظمي، بازيكن 18 ساله و كاپيتان سابق تيم بسكتبال جوانان ايران به عضويت تيم پترسون بول داگ آمريكا درآمد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كاظمي كه زمستان سال گذشته و به قصد ادامه‌ي تحصيل و بازي در كالج‌هاي آمريكا به اين كشور سفر كرده است، بعد از اينكه به عضويت تيم پترسون درآمد، مورد توجه تيم كالج "رايس" قرار گرفته است.

مربيان تيم كالج رايس طي روزهاي گذشته و بعد از بازديد از تمرينات تيم پترسون، كاظمي را يكي از نامزدهاي بازي در اين كالج دانشگاهي معرفي كردند. او قرار است سال آينده و پس از ورود به اين كالج در رقابت‌هايي موسوم به كنفرانس يواس‌آ (USA) بازي كند.

كاظمي كه ديدار هفته‌ي گذشته تيم‌هاي هيرستون و ممفيس را از نزديك تماشا كرده است، درخصوص شرايط حامد حدادي، بازيكن ملي‌پوش بسكتبال ايران به خبرنگار ايسنا گفت: «حامد به تازگي وارد آمريكا شده است و هنوز حقايق بازي در NBA را به خوبي درك نكرده است. او قطعا براي انجام بازي در اين سطح به تلاش بسيار بيشتري از ايران نياز دارد ضمن اينكه بايد خود را به لحاظ روحي و رواني نيز تقويت كند.»

كاظمي ديدار با مسوولان تيم كالج رايس را مثبت توصيف كرد و خاطرنشان كردك «در رتبه‌بندي بيش از يك هزار بازيكن كه مورد ارزيابي قرار گرفته‌اند، من با 18 سال سن در بين 50 بازيكن برتر معرفي شده‌ام. بنابراين شانس زيادي براي بازي در كالج رايس خواهم داشت. با اين حال تلاش خواهم كرد كه بتوانم در بهترين سطح به مسابقات رده بالاتر راه پيدا كنم.»

كاظمي با تيم بسكتبال جوانان ايران عنوان قهرماني رقابت‌هاي غرب آسيا را در تهران كسب كرده است.

منبع

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
رکورد وزنه‌برداري جوانان آسيا و جهان شكست
"سعيد علي‌حسيني" 31 کيلو بيشتر از "رضازاده" وزنه زد

76.jpg

وزنه بردار دسته فوق سنگين تيم مناطق نفت خيز جنوب ايران ضمن کسب عنوان قهرماني رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا، رکوردهاي يکضرب، دو ضرب و مجموع جوانان آسيا و جهان را به ميزان قابل توجهي ارتقا بخشيد.

به گزارش ايسنا، رقابت‌هاي وزنه برداري دسته فوق سنگين جام باشگاههاي آسيا (رده سني جوانان) دقايقي پيش در شهر گويانگ کره جنوبي پيگيري شد که طي آن سعيد علي حسيني از تيم مناطق نفت خيز جنوب کشورمان ضمن کسب عنوان قهرماني و 3 مدال طلاي اين دسته، حدنصابهاي يکضرب ، دو ضرب و مجموع جوانان آسيا و جهان را به ميزان قابل توجهي ارتقا بخشيد.

بر اساس اين گزارش، علي حسيني در يکضرب با بالاي سر بردن وزنه 205 کيلوگرمي رکورد جوانان آسيا را که با 187 کيلوگرم متعلق به حسين رضازاده بود 18 کيلوگرم و رکورد جوانان جهان را که با 197 کيلوگرم متعلق به "پيسارف" از روسيه بود 8 کيلوگرم بهبود بخشيد.

وي در دو ضرب نيز با مهار وزنه 241 کيلوگرم رکورد جوانان آسيا و جهان را به ترتيب 13 و 1 کيلوگرم جابجا کرد. رکورد دو ضرب آسيا تا پيش از اين با 228 کيلوگرم در دستان حسين رضازاده بود و رکورد جوانان جهان نيز با 240 کيلوگرم به آرتم اوداچيم از اوکراين اختصاص داشت.

و اما در مجموع، سعيد علي حسيني جوان با آتيه اردبيلي کشورمان با مجموع 446 کيلوگرم توانست رکورد جوانان آسيا که با 415 کيلوگرم به رضازاده اختصاص داشت 31 کيلوگرم و رکورد جوانان جهان را که با 430 کيلوگرم به آرتم اوداچيم از اوکراين اختصاص داشت 16 کيلوگرم ارتقا دهد.

به نظر مي‌رسد با توجه به ركوردهاي سعيد علي حسيني،‌ او ‌3 روز ديگر بتواند در رقابتهاي رده سني بزرگسالان نيز مجددا رکورد شکني كند.

منبع

بالا