با بالا رفتن سنتان به طور آشکار نوع تغذیه روزانه شما هم تغییر خواهد کرد. در موضوع **** باید شما با توجه به سنتان یک **** مناسب انتخاب کنید. در این تاپیک سن را بصورت دهه از بیست سالگی تا پنجاه سالگی تقسیم و با توجه به هر دهه
**** غذایی مناسب را معرفی کرده ایم.
در این تاپیک منظورمان از
**** غذایی , غذای مناسب سن و سال شماست نه کاهش وزن !
دهه بیست سالگی
بین سن بیست تا سی سالگی بدن احتیاج به پروتئین بالا دارد. انواع گوشتها ماهیها تخم مرغ و لبنیات منبع خوبی برای تأمین پروتئین میباشند.
در این سنین خوردن ویتامین ث لازم است که میتوان با خوردن انواع مرکبات فلفل قرمز و گوجه فرنگی آنرا تأمین کرد. همچنین بدن احتیاج به آهن دارد. غیر از گوشت,, اسفناج و برگههای میوههای مختلف هم دارای آهن میباشند.
دهه سی سالگی
بین سن سی تا چهل سالگی میزان انواع حبوبات را در غذاهایتان بالا ببرید در حبوبات ماده ای وجود دارد که از بوجود آمدن بسیاری از نقصهای مادرزادی در جنین جلوگیری میکند همچنین حبوبات خاصیت ضد سرطان دارند.
در این دهه تا میتوانید سبزیجات برنگ سبز تیره بخورید.
دهه چهل سالگی
بین چهل و پنجاه سالگی متابولیسم بدن شروع به کند شدن میکند و فشار خون شروع به بالا رفتن میکند. برای جلوگیری از بالا رفتن فشار خون و زیاد شدن وزن, نمک کمتر بخورید و نانهای سفید و برنج سفید را کنار بگذارید. بجای آن برنج قهوه ای و نانهای سبوس دار بخورید.
در این سنین بدن احتیاج به پتاسیم و مینرالها دارد بنابر این روزی یک عدد موز بخورید .
برای تأمین آنتی اکسیدان سالادهای رنگی با خیار گوجه فرنگی و اسفناج درست کنید. برای کامل کردن سالاد به آن توت فرنگی, کشمش و پرتقال هم اضافه کنید.
دهه پنجاه سالگی
از سن پنجاه سالگی به بعد بدن احتیاج به کلسیم بیشتر و آهن کمتر دارد. ماست, پنیر و شیر کم چربی یا بدون چربی بیشتر بخورید. همچنین سویا و براکلی بسیار خوب است. توجه داشته باشید آهن و کلسیم را با هم نخورید زیرا آهن باعث دفع کلسیم میشود.