• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار و حواشی جام جهانی 2014

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
00024497.jpg

نيلسون: در کشورم به تشويق ايراني‌ها مي‌روم

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: قطعا در هنگام جام جهاني براي تشويق تيم ملي ايران به ورزشگاه مي‌روم.

نيلسون کوريا در مورد قرعه‌کشي جام جهاني اظهار داشت: هميشه قرعه‌کشي‌ها در جام جهاني بسيار خاص و زيبا بوده و اين بار هم اين اتفاق افتاد. من شک ندارم با شرايطي که پيش آمده برزيل قهرمان مي‌شود چون پتانسيل اين موضوع را دارد.

به گزارش فارس، وي افزود: اما در گروه ايران به نظرم رقابت سنگين بشود مخصوصا ميان نيجريه و ايران. باور کنيد قلبا دوست دارم تيم ملي ايران به مرحله دوم صعود کند اما جام جهاني به قلب‌ها بستگي ندارد بلکه عملکرد هر تيم در زمين نتيجه را مشخص مي‌کند.

نيلسون خاطرنشان کرد: يکي از نکات مثبت گروه ايران اين است که شما بايد بازي آخر را مقابل بوسني برگزار کنيد يعني بوسني به احتمال فراوان بازي مقابل آرژانتين و نيجريه را واگذار کرده و با يک روحيه بسيار خراب مقابل ايران قرار مي‌گيرد که شما مي‌توانيد از اين موضوع بهترين استفاده را کنيد البته اينها همه گمانه‌زني است چون هميشه در جام جهاني شگفتي هم بوده.

وي خاطرنشان کرد: بعد از برزيل قطعا در کشورم طرفدار ايران هستم به همين دليل در بازي‌هاي جام جهاني به ورزشگاه مي‌روم و تيم ملي ايران را تشويق مي‌کنم تا ان‌شاءالله دوستانم بتوانند اين بار در کشور من به موفقيت برسند. من فقط اميدوارم که در بازي مقابل آرژانتين ايران با تمام توان به ميدان برود تا با يک نتيجه خوب زمين را ترک کند البته آرژانتين تيم کاملي است و يکي از گزينه‌هاي قهرماني جام جهاني.

Last edited:

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]ذوالفقارنسب: حريفان ايران 3 سبک متفاوت دارند[/h]
[h=2]سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: اگر بخواهم توصيه‌اي به کي‌روش داشته باشم افزايش اعتماد به نفس و قدرت دوندگي بازيکنان ايران است.[/h]بيژن ذوالفقارنسب در مورد گروه ايران در جام جهاني برزيل گفت: گروه آساني نداريم خود من وقتي سيد تيم‌هاي اروپايي را مي‌ديدم مي‌گفتم خدا کند که با يونان يا بوسني هم گروه شويم که خوشبختانه به بوسني خورديم. در سيد تيم‌هاي آفريقايي هم دوست داشتم با غنا، الجزاير يا نيجريه بازي کنيم که نيجريه نصيب ما شد. در مجموع اينکه حريفان ما چه تيم‌هايي هستند يک بحث است ولي بحث مهمتر اينکه ما مي‌خواهيم چگونه تيم را آماده کنيم و اردوهاي مناسب و بازي‌هاي تدارکاتي خوب براي تيم ملي تدارک ببينيم.

به گزارش فارس ، وي ادامه داد: هر سه حريفي که ما داريم شيوه بازي‌شان متفاوت است. آرژانتين سبک و سياق خود را دارد. بوسني تيمي است که ظريف فوتبال بازي مي‌کند و تکنيکي و تاکتيکي هستند و نيجريه فوتبالي خشن و درگيرانه دارد و فيزيکي بازي مي‌کند. بنابراين بايد از بين تيم‌هايي که حتي به جام جهاني راه پيدا نکردند حريفان مناسبي انتخاب کنيم.

سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران تصريح کرد: همچنين بايد مشخصات آب و هوايي شهرهايي که در آن بازي داريم مدنظر قرار بگيرد. تمامي اين مسائل و ريزه‌کاري‌ها مثل مسابقه شطرنج است که مديران و مربيان تيم‌هاي ملي حاضر در جام جهاني انجام مي‌دهند ما اگر آماده سازي خوبي براي تيم ملي داشته باشيم مي‌توانيم حضوري آبرومند در جام جهاني داشته باشيم.

ذوالفقارنسب در مورد شانس صعود ايران از گروهش گفت: شانس صعود ما صد در صد بستگي به شيوه آماده سازي تيم ملي دارد اگر در اين شيوه استانداردهاي بين‌المللي را رعايت کنيم با توجه به ويژگي‌هاي مثبت بازيکنان ايراني مي‌توانيم از گروه خود هم صعود کنيم.

وي در مورد اينکه چه توصيه‌اي مي‌تواند به کي‌روش بکند تا در تيم ملي موفق‌تر شود، گفت:‌ اگر بخواهم توصيه‌اي داشته باشم اين است که اعتماد به نفس و قابليت دوندگي بازيکنان تيم را افزايش دهد بايد شخصيت بازيکنان پرورش داده شود حالا يا اين کار را خود کي‌روش انجام مي‌دهد يا اينکه از روانشناس کمک مي‌گيرد. ما در جام جهاني بايد با تيم‌هاي بسيار قدرتمند مسابقه بدهيم و اين مسائل مهم است.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]کربکندي: در گروه نااميدکننده‌اي قرار نگرفتيم[/h]
[h=2]ملي پوش ايران در جام جهاني 1978 آرژانتين معتقد است ايران در گروه نااميدکننده‌اي قرار نگرفته و مي‌تواند با برنامه ريزي مناسب چشم به صعود داشته باشد.[/h]رسول کربکندي درباره گروه‌بندي جام جهاني 2014 برزيل و همگروهي ايران با آرژانتين، نيجريه و بوسني و هرزگوين، اظهارکرد: تمامي 32 تيم حاضر در جام جهاني تيم‌هاي قدرتمندي هستند و تيمي ضعيف وجود ندارد، همه نوع سبک بازي در تيم‌ها وجود دارد و تفکر اينکه با چه گروهي همگروه مي‌شديم يا نمي‌شديم فرق چنداني نمي‌کند، چرا که همه تيم‌ها قدرتمند هستند و با سبک‌هاي مختلف به جام جهاني مي‌آيند.

به گزارش ايسنا ، اين کارشناس فوتبال با بيان اينکه ايران از الان با حفظ اميدواري مي‌تواند کار خود را آغاز کند، تصريح‌کرد: خوشبختانه در گروه نااميد کننده‌اي قرار نگرفته‌ايم، گرچه نمي‌توان از الان برآورد کرد که با نيجريه مساوي مي‌کنيم و بوسني را مي‌بريم، اما مي‌توان با برنامه‌ريزي مناسب و انجام مسابقات دوستانه اميد را زنده نگه داشت که براي نخستين بار در تمام ادوار جام جهاني بتوانيم صعود کنيم.

ملي پوش ايران در جام جهاني 1978 آرژانتين اضافه کرد: تمام شدن سر موعد ليگ برتر و در اختيار قرار دادن بازيکنان تيم ملي به کي‌روش، انجام مسابقات دوستانه با تيم‌هاي مشابه و حفظ اميدواري تا آغاز جام جهاني و در حين رقابت‌ها بهترين راهکار خواهد بود.

کربکندي ادامه داد: بازي‌هاي همگروه‌هاي ايران با يکديگر نيز از نکات مهم است، براي مثال تفاضل گل و خصوصا تعداد گل خورده از آرژانتين مي‌تواند بسيار مهم باشد، چرا که به احتمال زياد هم ايران و هم دو تيم ديگر از آرژانتين خواهند باخت.

وي درباره گروه‌هاي ديگر تيم‌هاي آسيايي گفت: استراليا سخت‌ترين کار را در بين نمايندگان قاره کهن دارد و پس از آن ايران قرار دارد. کره جنوبي و ژاپن در گروه‌هاي بهتري نسبت به ايران و استراليا قرار گرفته‌اند و اين نکته را نيز نبايد فراموش کرد که اين دو تيم کره و ژاپن از تجربه بيشتري در جام جهاني برخوردارند. گروه ژاپن و کره جنوبي قابل عبورتر از گروه ايران و استرالياست.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]اوگو: دست کم گرفتن ايران اشتباه است[/h]
[h=2]هافبک تيم ملي نيجريه از قرعه اين تيم در جام جهاني ابراز رضايت کرد.[/h]به نقل از سايت supersport،جان اوگو درباره هم گروهي هاي نيجريه در جام جهاني گفت: قرعه خوبي نصيبمان شده است اما اين به معناي آسان بودن همه چيز نيست. ما براي صعود از مرجله گروهي بايد به سختي کار و تمرين کنيم و نبايد هيچ کدام از حريفانمان را دست کم بگيريم.

به گزارش اوج ، اوگو ادامه داد: نبايد آرژانتين را تنها حريف نيجريه دانست و دست کم گرفتن ايران و بوسني کار اشتباهي است. هر تيمي که در اين گروه حضور دارد، مي تواند به مرحله بعدي صعود کند.

نيجريه در جام جهاني با تيمهاي ايران، آرژانتين و بوسني همگروه است.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]درخشان: يعني مسي نباشد، آرژانتين را مي‌بريم؟[/h]
[h=2]پيشکسوت فوتبال ايران معتقد است که نبايد فقط روي مسي تمرکز داشت چون آرژانتين تيم صاحب سبکي است.[/h]
حميد درخشان در مورد مشخص شدن گروه ايران در جام جهاني 2014 گفت: فرقي نمي‌کرد که در چه گروهي باشيم. در جام جهاني هيچ تيمي حاشيه امنيت ندارد چون همه با قدرت کامل به اين مسابقات مي‌‌آيند. واقعاً در جام جهاني نبايد دنبال شانس باشيم.

به گزارش تسنيم ، وي در خصوص تقابل احتمالي ليونل مسي با مدافعان تيم ملي ايران، اظهار داشت: نبايد دنبال مسي باشيم، چون آرژانتين در زمينه فوتبال کشور صاحب سبکي است. اصلاً شايد در آن بازي مسي مصدوم شد. يعني اگر او نباشد ما آرژانتين را شکست مي‌دهيم؟ بايد برنامه‌ريزي خوبي داشته باشيم تا چه با مسي و چه بدون مسي مقابل آرژانتين بازي خوبي ارائه بدهيم.

پيشکسوت فوتبال ايران در پاسخ به اين سوال که آيا ايران مي‌تواند در جام جهاني، بوسني را شکست دهد، عنوان کرد: واقعاً توقع داريد بوسني را شکست بدهيم؟ اگر در دوران برانکو اين تيم را برديم به خاطر اين بود که آن زمان با اين تيم بده، بستان داشتيم. شما ببينيد اين تيم چطور به جام جهاني صعود کرده است؟. البته بوسني نسبت به ديگر تيم‌هاي اروپايي حريف ساده‌تري است.

درخشان ادامه داد: در مورد نيجريه هم چنين مسئله‌اي صدق مي‌کند. آفريقايي‌ها هميشه قدرت خاصي دارند و اگر زماني مغلوب اروپايي‌ها مي‌شوند به خاطر اين است که از نظر تاکتيکي کم مي‌آورند.

وي تصريح کرد: در مجموع کارمان در جام جهاني سخت است. نبايد خودمان را گول بزنيم. اگر تدارک خوبي نداشته باشيم در جام جهاني به مشکل مي‌خوريم.

کاپيتان پيشين پرسپوليس در واکشن به مشکلي که براي بهزاد غلامپور در پرسپوليس پيش آمده و مربي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس صراحتاً اعلام کرده که استقلالي است، گفت: اين اظهار نظر بهزاد کار راخراب کرده است. تماشاگران پرسپوليس روي تيم‌شان تعصب فراواني دارند. اميدوارم اين مسئله با خير و خوشي تمام شود.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]بنگر:به جاي تشکر از بيک‌زاده دنبال سوژه هستيم[/h]
[h=2]مدافع تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اين جمله که ايراني‌ها دنبال سوژه هستند به دفاع از مدافع ملي‌پوش استقلال پرداخت.[/h]محسن بنگر در مورد قرعه تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني و هم‌گروهي اين تيم با آرژانتين، نيجريه و بوسني‌وهرزگوين اظهار داشت: به نظر من قرعه سختي نصيب تيم ملي شده است. هر چند که اين قرعه مي‌توانست مانند کره جنوبي راحت‌تر و يا مانند استراليا سخت‌تر شود.

به گزارش تسنيم ، وي در ادامه افزود: تيم ملي براي موفقيت در جام جهاني بايد تدارک خوبي را ببيند. اگر بازي با آرژانتين را کنار بگذاريم بايد براي 2 بازي ديگر برنامه‌ريزي کنيم، چرا که در جام جهاني نمي‌توانيم همه چيز را دست خدا بسپاريم. در کنار لطف خدا بايد خودمان هم تلاش کنيم تا به نتيجه مناسبي دست يابيم.

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس در واکنش به اظهارنظر برخي در مورد تقابل احتمالي هاشم بيک‌زاده با ليونل مسي و تمسخر کردن مدافع استقلال عنوان کرد: متاسفانه ما ايراني‌ها سريع دنبال سوژه درست کردن هستيم! بيک‌زاده در چند بازي آخر تيم ملي عملکردي فوق‌العاده داشته است. به جاي تشکر از او نمي‌دانم چرا با او اينطور رفتار مي‌کنند!

بنگر با بيان اينکه بوسني‌وهرزگوين حريف قدرتمندي براي تيم ملي فوتبال ايران است، گفت: بوسني در شرايطي به جام جهاني صعود کرده که تيم‌هاي اروپايي مانند سوئد، چک و حتي ولز با ستارگانش نتوانستند در آن حاضر شوند. پس با تيم قدرتمندي روبه‌رو خواهيم شد. نيجريه هم که يک تيم شناخته شده در فوتبال دنيا است، پس با اين شرايط مشخص است که گروه آساني نداريم.

وي در پاسخ به اين که آيا فکر مي‌کند شانسي براي بازي کردن در جام جهاني خواهد داشت يا نه، تاکيد کرد: اگر عملکرد تيم ما را ببينند مي‌توانم در جام جهاني بازي کنم.

بنگر در مورد ناراحتي و اظهارنظر بهزاد غلامپور بعد از بازي پرسپوليس و ذوب‌آهن اظهار داشت: من در اين خصوص چيزي نشنيده و در جريان اين حرف‌‌ها نيستم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]بيلاردو: کي‌روش از آرژانتين اطلاعات زيادي دارد[/h]
[h=2]سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: حس مبارزه‌طلبي کي‌روش و اطلاعات زيادي که از ما دارد، مي‌تواند دردسرساز شود.[/h]
دکتر کارلوس بيلاردو يک روز پس از مراسم قرعه‌کشي جام جهاني 2014 اقدام به ارزيابي حريفان تيم کشورش در رقابت‌هاي سال آينده در برزيل پرداخت.

در شرايطي که آلبي‌سلسته(تيم آرژانتين) در گروهF با ايران، نيجريه و بوسني‌هرزگوين همگروه شده،‌ اظهار داشت: بازيکنان بوسنيايي قد بلند هستد و با توپ خوب کار مي‌کنند. البته آرژانتين هم مهاجم‌هاي خوبي دارد. کارلوس کي‌روش، مربي ايران، حس مبارزه طلبي قوي دارد و اطلاعات زيادي در مورد ما دارد که اين مسئله مي‌تواند مشکل‌ساز شود.

مربي آرژانتين در سال‌هاي 1983 تا 1990 ادامه داد: نيجريه‌اي‌ها اگر در روز خوب‌شان باشند،‌مي‌توانند بازي قابل توجهي کنند. البته از آب و هواي سرد خوش شان نمي‌آيد.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]طراحي برجسته خليج‌فارس روي پيراهن تيم‌ملي[/h]
[h=2]نماينده شرکت آل اشپورت در ايران گفت: ما پرچم سه رنگ ايران را در لباس ها گنجانده ايم و نقشه ايران همراه با خليج فارس را نيز طراحي کرده‌ايم که در صورت موافقت فيفا خليج فارس روي پيراهن ايران به صورت برجسته نقش مي‌بندد.[/h]
جعفري درباره اينکه گفته مي شود قرارداد آل اشپورت با ايران مبلغ کمتر از يک ميليون يورو است، اظهار داشت: بي ترديد اين مبلغ بيشتر از اينها است اما نبايد انتظار داشته باشيد ما به اندازه آديداس، نايک و پوما خرج کنيم چون در بضاعتمان نيست.

به گزارش ايپنا ، وي با بيان اينکه در جام جهاني فقط تيم ملي ايران با لباس هاي برند آل اشپورت به ميدان مي رود، عنوان کرد: مطمئن باشيد لباس هاي تيم ملي ايران در جام جهاني براي سالها ماندگار خواهد شد. ما پرچم سه رنگ ايران را در لباس ها گنجانده ايم و نقشه ايران همراه با خليج فارس را نيز طراحي کرده ايم که در صورت موافقت فيفا خليج فارس روي پيراهن ايران به صورت برجسته نقش مي بندد.

جعفري همچنين گفت: ما يوزپلنگ ايراني را نيز روي پيراهن طراحي کرده ايم اما بايد فيفا موافقت کند و اين مساله نهايي شود. فکر مي کنم تا 20 روز آينده مراسمي را برگزار کنيم تا در اين مراسم از پيراهن تيم ملي در جام جهاني رونمايي شود.

مسئولان آل اشپورت در حال رايزني هستند تا در مراسم رونمايي از پيراهن تيم ملي ايران ديگو آرماندو مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتين را به ايران بياورند. اين مساله طي روزهاي آينده نهايي مي شود.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]داوري: ايران براي مقام دوم گروه مي‌جنگد[/h]
[h=2]دو بازيکن ايراني و بوسنيايي اينتراخت برانشوايگ به خاطر صف‌آرايي احتمالي در جام جهاني مقابل يکديگر نظرشان را در مورد اين اتفاق بيان کردند.[/h]
يک روز پس از آنکه مراسم قرعه‌کشي جام جهاني 2014 برزيل در شهر سالوادور برزيل انجام شد، دانيل داوري، دروازه‌بان و ارمين بيکاکچيچ، بازيکن بوسنيايي تيم آلماني نظرشان را بيان کردند.

داوري پس از آنکه فهميد ايران با آرژانتين، بوسني‌هرزگوين و نيجريه همگروه شده، گفت: جمعه پس از آنکه از تمرين بيرون آمديم، مراسم قرعه‌کشي جام جهاني را زنده از تلويزيون تماشا کرديم. ديديم چطور بوسني‌هرزگوين در گروه ايران قرارگرفت. به همين دليل من و ارمين طبيعي است که به هم لبخند زديم که با وجود اين همه تيم شرکت کننده، در يک گروه مقابل هم قرارمي‌گيريم.

گلر ايراني و جوياي نام افزود: البته تقريبا آرزوي چنين اتفاقي را از قبل نيز داشتيم.

داوري در مورد رقباي نيز عنوان کرد: آرژانتين از نظر من،‌ مدعي درجه يک گروه است اما سه تيم ديگر بر سر کسب عنوان دومي گروه مي‌جنگند. البته ايران مي‌خواهد در هر شرايطي حريفي ناخوشايند براي ديگران باشد. شور و شعف ناشي از اين حضور بسيار زياد است. من هم اميدوارم که در تابستان امکان همراهي تيم ملي کشورم را در اين جام پيدا کنم.

ارمين بيکاکچيچ نيز گفت: واقعا مي‌توانست قرعه‌ ما از اين هم بدتر باشد. مثل روز روشن است پيشتاز اين گروه آرژانتين است که هميشه جايگاه والايي در فوتبال دارند. من و دانيل در مورد قرعه‌کشي جام جهاني از قبل با هم شوخي مي‌کرديم. به او مي‌گفتم آرزو مي‌کنم با ايران روبه‌رو شوم. اکنون نيز اين خواسته برآورده شد. از اين که ما دو نفر مي‌توانيم مقابل يکديگر به ميدان برويم خوشحالم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]ساعت شروع 7 ديدار جام‌جهاني تغيير کرد[/h]
[h=2]ساعت شروع هفت ديدار از رقابت‌هاي جام‌جهاني تغيير کرد.[/h]
فيفا تأييد کرده است که ساعت شروع ديدارهاي اسپانيا و شيلي جلوتر افتاده است. هرچند اين مسابقه همچنان 18 ژوئن در ماراکانا برگزار مي‌شود، ساعت شروع آن 23:30 به وقت تهران خواهد شد. پيش از اين، اين مسابقه قرار بود ساعت 2:30 بامداد برگزار شود.

به گزارش فارس، ساعت شروع هفت مسابقه ديگر نيز تغيير کرد. ايتاليا – انگليس (ساعت 2:30 بامداد)، کره‌جنوبي – الجزيره (ساعت 23:30)، ساحل عاج – ژاپن (ساعت 5:30 صبح)، کامرون – کرواسي (ساعت 2:30 بامداد) آمريکا – پرتغال (ساعت 2:30 بامداد) و بلژيک – روسيه (ساعت 20:30) برگزار مي‌شود.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]امروز،آغازمرحله دوم فروش بليت‌هاي جام جهاني[/h]
[h=2]مرحله‌ي دوم پيش‌فروش بليت رقابت‌هاي جام جهاني از امروز آغاز مي‌شود.[/h]
فيفا اعلام کرد: مرحله‌ي دوم پيش‌فروش بليت رقابت‌هاي جام جهاني 2014 از ساعت 9 به وقت محلي در برزيل امروز آغاز خواهد شد.

به گزارش ايسنا،اين مرحله تا 30 ژانويه ادامه خواهد داشت و هواداران فوتبال در سراسر جهان مي‌توانند بليت‌هاي 62 بازي جام جهاني (به غير از افتتاحيه و فينال) را پيش‌خريد کنند.

در مرحله‌ي گذشته تقاضاي هواداران فوتبال براي خريد اينترنتي بليت‌هاي جام جهاني دو برابر بليت‌هاي موجود بود که اين نشان مي‌دهد جام جهاني اين دوره برخلاف رقابت‌هاي دوره‌ي گذشته که در آفريقاي جنوبي برگزار شد با استقبال فراوان هواداران روبه‌رو مي‌شود.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]عنايتي:شانس دارم در جام‌جهاني بازي کنم![/h]
[h=2]مهاجم تيم فوتبال صباي قم گفت: قبلا خوب بوديم اما مي‌باختيم اما در اين 2 بازي خوب نبوديم و باختيم.[/h]
رضا عنايتي در خصوص دومين باخت متوالي تيم فوتبال صباي قم در ليگ برتر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: اين چندمين باري است که ما در دقايق آخر گل مي‌خوريم و بازي را واگذار مي‌کنيم. واقعا وضعيت تيم خطرناک شده و بايد فکري به حال اين قضيه بکنيم. قبلا که مي‌باختيم خوب بازي مي‌کردم اما باز هم بازي را واگذار مي‌کرديم اما در اين دو بازي اصلا خوب نبوديم و نمي‌دانم چرا بازيکنانمان بر روي بازي تمرکز ندارند.

وي ادامه داد: من واقعا مانده‌ام در اين باره چه بگويم هرچه فکر مي‌کنم هيچ نتيجه‌اي نمي‌گيرم و نمي‌توانم درک کنم چرا چند بازيکن ما تمرکز ندارند. اين عدم تمرکز به تيم ضربه مي‌زند و بايد هر چه سريع‌تر بازيکنان به خودشان بيايند. اين موضوع البته شامل چند بازيکن جوان ماست که انگار سر به هوا شده‌اند و تمرکز لازم را بر روي بازي ندارند. نمي‌دانم اين بازيکنان به چه جايگاهي رسيده‌اند که از حالا بي‌انگيزه شده‌اند و همين بي‌انگيزگي تا اينجاي کار ما را سخت کرده است.

مهاجم کهنه‌کار تيم فوتبال صباي قم در خصوص جايگاه اين تيم در ليگ برتر هم افزود: متاسفانه در 17 بازي فقط 16 امتياز به دست آورديم و اين نشان مي‌دهد که اصلا وضعيت خوبي نداريم اما اميدوارم با صحبت‌هاي کادر فني وضعيت‌ تيم بهتر از اين شود. البته درست نشدن شرايط مالي هم مزيد بر علت شده و دروغ نيست اگر بگويم شايد بي‌انگيزگي بازيکنان ما به خاطر همين موضوع باشد چرا که هنوز چک‌هايي به بازيکنان داده‌اند پاس نشده و اميدوارم هر چه زودتر اين موضوع فيصله يابد.

مهاجم اسبق تيم ملي فوتبال کشورمان در خصوص قرعه‌کشي جام جهاني هم اظهار کرد: به جز آرژانتين که از حالا مي‌دانيم به اين تيم مي‌بازيم و فقط بايد براي خوب بازي کردن مقابل آرژانتين حاضر شويم بايد در دو بازي ديگر باتمام قوا ظاهر شويم البته من چشمم خيلي آب نمي‌خورد چرا که برنامه‌ريزي خوبي اصلا نداريم.

عنايتي ادامه داد: ما بايد حداقل 5 بازي خوب مقابل تيم‌هاي خوب اروپايي برگزار کنيم چرا که بازي با لبنان و کويت دردي از فوتبال ما دوا نمي‌کند اگر بازي‌هاي تدارکاتي خوبي در نظر بگيريم حداقل مي‌توانيم بدون استرس مقابل همگروه‌هايمان در اين تورنمنت بزرگ جهاني حاضر شويم. البته بايد بگويم که نبايد از حالا انتظارات را از تيم ملي همانند جام جهاني 2006 بالا برد چون با اين شرايط که در حال حاضر داريم فقط مي‌توانيم سه بازي در جام جهاني انجام دهيم و به کشور بازگرديم اما اگر بازي‌هاي خوبي داشته باشيم گرفتن نتيجه خوب دور از دسترس نيست.

مهاجم 8 گله صبا در خصوص اينکه براي خودش اين شانس را قائل است که در جام جهاني همراه با تيم ملي حاضر باشد، افزود: من هميشه براي خودم اين شانس را قائلم جرا که با شانس زندگي مي‌کنم اما در نهايت هر چه خدا مي‌خواهد همان مي‌شود.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]زولا:ايتاليا به سادگي انگليس راشکست مي‌دهد[/h]
[h=2]مهاجم پيشين تيم ملي فوتبال ايتاليا بر اين باور است که لاجوردي پوشان به سادگي انگليس را شکست مي‌دهند.[/h]
در قرعه کشي جام جهاني 2014 برزيل که روز جمعه گذشته انجام گرفت مشخص شد که تيم‌هاي ايتاليا، انگليس، کاستاريکا و اروگوئه در گروه D مسابقه‌ها قرار گرفته‌اند.

به گزارش فارس،تيم‌هاي انگليس و ايتاليا بارها رو در روي هم قرار گرفته‌اند. دو ديدار دوستانه پيشين اين دو تيم‌ را ايتاليايي‌ها با نتيجه مشابه دو بر يک به برتري دست يافته‌اند. آنها در مرحله يک چهارم نهايي يورو 2012 نيز مقابل هم قرار گرفتند که در نهايت آتزوري در ضربه‌هاي پنالتي موفق شد انگليس را کنار بزند.

اکنون جيان فرانکو زولا که پيشينه پوشيدن پيراهن چلسي انگليس را نيز در کارنامه دارد در مورد رويارويي ايتاليا و انگليس در جام جهاني به اظهار نظر پرداخته است.

وي در اين خصوص گفت: در حال حاضر ايتاليا در رويارويي با انگليس مي‌تواند عملکرد بهتري داشته و بازي را با پيروزي پشت سر بگذارد. آتزوري در تورنمنت‌هاي معتبري که در سال‌هاي 1980، 1990 و 2012 برگزار شده موفق شده انگليس را از پيش رو بردارد. آنها براي جبران اين شکست‌ها دوست داشتند در ديدارهاي دوستانه ما را شکست دهند اما باز هم موفق نبودند. در جام جهاني هم ما شانس بهتري براي شکست آنها داريم. برنامه ديدارهاي دوستانه اين تيم پُر است اما ايتاليا استراحت خوبي دارد.

زولا که اکنون هدايت باشگاه واتفورد انگليس را به عهده دارد در ادامه گفت: انگليس در حال حاضر با مشکلاتي در خط دفاع و دروازه‌بان روبه‌رو است. جو هارت دوران سختي را سپري مي‌کند و جان تري و ريو فرديناند هم از تيم ملي کناره گيري کرده‌اند. جانشينان آنها نيز تاکنون نمايشي ارائه نکرده‌اند که بخواهيم آنها را جانشينان شايسته‌اي بدانيم. ما با استفاده از مهاجمان تيم‌مان مي‌توانيم انگليس را به راحتي شکست دهيم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]داوران ايراني شانس قضاوت درجام جهاني رادارند[/h]
[h=2]رئيس دپارتمان کميته داوران فدراسيون فوتبال تاکيد کرد تيم داوري ايراني شانس قضاوت در مسابقات جام جهاني 2014 را خواهد داشت.[/h]
حسين عسگري در گفت‌وگو با سايت رسمي فدراسيون فوتبال ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: انتخاب داورها براي قضاوت در جام جهاني به خصوص در منطقه آسيا به عملکرد و توانايي داوران از يک سال گذشته تا زمان برگزاري رقابت‌ها بستگي دارد. با توجه به اينکه فغاني در رقابت‌هاي مقدماتي و نهايي جام جهاني جوانان در ترکيه قضاوت داشته و عملکردش مثبت بوده است، مي‌تواند يکي از داوران قضاوت‌کننده در جام جهاني 2014 باشد.

وي در ادامه افزود: سهميه‌اي که فيفا براي قاره‌ها در نظر مي‌گيرد 3 داور و يک داور ذخيره بوده اما با توجه به اتفاقاتي که در کميته داوران فيفا رخ داده و اينکه 5 عضو کميته داوران فيفا از آسيا هستند فکر مي‌کنم شرايط تغيير کرده و اين به نفع داوري در آسيا است. ضمن اينکه عملکرد و توانايي تيم‌هاي داوري آسيا در سال 2010 خيلي خوب بوده و با صحبت‌هايي که با اعضاي کميته داوران کنفدراسيون فوتبال آسيا داشتيم، قرار است مسئولان AFC پيگيري کنند و سهيمه داوران آسيا در جام جهاني بيشتر شود.

رئيس دپارتمان کميته داوران فدراسيون فوتبال خاطر نشان کرد: درخواستي که از سوي AFC به کميته داوران فيفا ارسال شده حضور 4 داور و يک داور ذخيره در جام جهاني است و منتظر پاسخ کميته داوران فدراسيون جهاني فوتبال هستند. اگر در جلسه نهايي سهميه پيشنهادي AFC قطعي شود بي‌شک تيم داوري ايران متشکل از فغاني، سخندان و کامراني‌فر شانس بالايي براي قضاوت در رقابت‌هاي جام جهاني خواهند داشت.

عسگري درباره حضور تيم داوري ايران در رقابت‌هاي جام باشگاه‌هاي جهان به ميزباني مراکش گفت: روز يکشنبه 10 آذرماه از سوي فيفا و کنفدراسيون فوتبال آسيا به ما اعلام شد که طبق آخرين رکوردهاي جديد فيفا از فغاني، سخندان و کامراني‌فر تست بگيريم. پس از طرح اين موضوع بلافاصله مراحل تست انجام و خوشبختانه تيم داوري ايران کاملاً آماده بود. ما آمادگي داوران ايراني را به مسئولان مربوطه اعلام کرديم و آنها با توجه به تست‌هايي که از فغاني، سخندان و کامراني‌فر گرفته شده بود، از آنها دعوت کردند در رقابت‌هاي جام باشگاه‌هاي جهان به ميزباني مراکش قضاوت کنند.

وي در خاتمه يادآور شد: پيش از ايران قرار بود داور اماراتي در مسابقات جام باشگاه‌هاي جهان حضور يابد که با توجه به مصدوميتي که از ناحيه زانو براي او به وجود آمده بود، از تيم داوري ايران تست گرفته و در نهايت در رقابت‌ها استفاده مي‌شود.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]نکونام:باوجود نيجريه کارمان سخت‌ترهم شده[/h]
[h=2]کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران اعتقاد دارد که شاگردان کي‌روش از تيم ملي فوتبال آرژانتين و بازيکنان آن ترسي ندارند.[/h]
جواد نکونام در حاشيه تمرين امروز استقلال در مورد قرعه تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني عنوان کرد: وقتي سرگروه‌مان آرژانتين شده بايد بدانيم کارمان سخت است و با وجود نيجريه کار سخت‌تر هم شده است. اميدوارم بتوانيم بازي‌هاي خوبي را به نمايش بگذاريم.

به گزارش تسنيم،وي ادامه داد: حضور در جام جهاني خودش براي هر بازيکني انگيزه است و قطعا هر فوتباليستي براي حضور در اين رقابت بزرگ انگيزه فراواني دارد.

هافبک تيم ملي فوتبال ايران در پاسخ به اين سوال که آيا بازيکنان ما از آرژانتين ترس دارند، اظهار داشت: بحث ترس نيست، آرژانتين بازيکنان بزرگي دارد و قطعا از نظر شرايط از ما بهتر است اما اين نيست که ما بخواهيم از اين تيم و بازيکنانش بترسيم.

نکونام در خصوص اينکه آيا تيم ملي براي حضور در جام جهاني آمادگي کامل دارد يا نه، تصريح کرد: متاسفانه هنوز به آن درجه از آمادگي نرسيديم و بايد از اين به بعد با يک برنامه‌ريزي خوب طوري پيش برويم که در نهايت با آمادگي کامل در جام جهاني حاضر شويم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]نبرد براي رده دوم بين بوسني و نيجريه است[/h]
[h=2]سرمربي رقيب ايران در مرحله گروهي جام جهاني 2014 با ابراز رضايت از گروه تيمش در مرحله گروهي جام جهاني 2014 ادعا کرد نبرد براي رده دوم گروه ميان شاگردان او و نيجريه خواهد بود.[/h]
سرمربي تيم ملي فوتبال بوسني‌وهرزگوين، يکي از هم‌گروه‌هاي ايران در گروه F جام جهاني 2014 برزيل در خصوص گروهي که مردانش در آن قرار گرفته‌اند به سايت اتحاديه فوتبال کشورش گفت: به عقيده من مي‌توانستيم در قرعه‌اي بهتر از اين قرار بگيريم اما شايد هم قرعه‌اي سخت‌تر از اين نصيب‌‌مان مي‌شد. در گروه ما آرژانتين بخت نخست صعود است. فکر مي‌کنم کيفيت بازي ما و نيجريه در يک سطح است اما مطمئناً ما تيم ايران را هم دست‌کم نخواهيم گرفت.

به نقل از تسنيم،سوسيچ افزود: قاعدتاً من فکر مي‌کنم که نبرد براي کسب رده دوم گروه F جام جهاني و صعود به مرحله بعد به عنوان تيم دوم ميان ما و نيجريه خواهد بود.

تيم ملي بوسني‌وهرزگوين آخرين حريف تيم ملي ايران در جام جهاني 2014 است که چهارشنبه 4 تير در ورزشگاه فونته‌نواي شهر سالوادور برابر شاگردان کارلوس کي‌روش قرار مي‌گيرد.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]انصاريان: با آرژانتين بازي داريم نه مسي[/h]
[h=2]مدافع پيشين پرسپوليس گفت: ما با آرژانتين بازي داريم نه مسي و او در تيم ملي کشورش يکي از 11 بازيکن است که مي‌تواند به موفقيت تيمش کمک کند.[/h]
علي انصاريان درباره ديدار ايران و آرژانتين و اتفاقاتي که اين روزها براي بيک زاده رخ مي‌دهد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنيم عنوان کرد: معلوم نيست تا آن زمان بازيکنان تيم ملي تغيير مي کنند يا خير چرا که يادم هست رضا شاهرودي تا قبل از جام جهاني خيلي آماده بود اما قبل از شروع مسابقات مصدوم شد و با توجه به مصدوميت مچ پايش جام جهاني را از دست داد. اصلاً بايد ببينيم مسي در آن زمان هست يا مصدوم مي شود پس فعلاً زود است در مورد برخي مسائل حرف بزنيم.

وي ادامه داد: در مورد حرف هايي که زده مي شود بايد بگويم اميدوارم اين شوخي ها با هاشم فقط شوخي باشد و مسخره نباشد چراکه ما باهم شوخي مي کنيم اما مسخره کردن درست نيست. بيک‌زاده جدا از اينکه جزو بازيکنان خيلي زحمتکش تيم ملي و يکي از بهترين هاي ايران است پسر خوبي است و ظرفيت بالايي دارد.

انصاريان تاکيد کرد: هميشه بازيکنان معمولي مقابل تيم ها و بازيکنان بزرگ به بزرگي مي رسند، من خودم زماني که در فجر بودم مقابل پرسپوليس با مهار مهدوي کيا علي انصاريان شدم. اگرچه مسي بازيکن خيلي بزرگ و حتي براي رئالي ها قابل احترام است اما ما هم ايرانيم و فکر مي کنم اينطور نيست که بيک زاده مقابل مسي حرفي براي گفتن نداشته باشد. شايد هاشم مقابل مسي خيلي خوب بازي کند و به موفقيت هم برسد.

وي اظهار داشت: مسي در بارسلونا موفق بوده اما در آرژانتين هنوز نتوانسته به آن موفقيتي که خواسته دست پيدا کند و من نمي دانم چرا اين مسئله را اينقدر بزرگ مي کنند چرا که ما با آرژانتين بازي داريم نه مسي و او در تيم ملي کشورش يکي از 11 بازيکن است که مي تواند به موفقيت تيمش کمک کند.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]تاسف فدراسيون فوتبال ايران از توهين به مسي[/h]
[h=2]رئيس کميته فرهنگي فدراسيون فوتبال از توهين برخي افراد به ليونل مسي ابراز تاسف کرد.[/h]
به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال محمد رضا ملامحمد گفت: ستاد مربوط برنامه ريزي فعاليت هاي فرهنگي در جام جهاني 2014 تشکيل شده تا برنامه ها و پيشنهادات متعدد و متنوعي که از سوي سازمان ها و اشخاص گوناگون ارائه شده را بررسي و نسبت به اعلام آن اقدام کند. يکي از اهدافي که در برنامه ريزي هاي خود داريم اين است که احترام به حريف براي ما جزئي از آداب ديني، فرهنگي و اجتماعي محسوب مي شود را به معرض نمايش قرار دهيم. مايه افتخار است که ايران با تيم قدرتمندي چون آرژانتين مسابقه مي دهد و جا دارد از همين جا به تک تک بازيکنان حريف احترام را از خود بروز بدهيم چرا که اين امر نشان از فرهنگ اصيل و والاي ايراني است.

وي عنوان کرد: تاسف خود را از برخي از اقداماتي که در رابطه با مسي بازيکن پرافتخار تيم آرژانتين صورت گرفته ابراز کنم. قطعا اين حرکت از سوي ورزش‌دوستان ايران و جوانان با شعور و با فرهنگ ايراني سر نمي زند. اندکي تامل در شخصيت بازيکنان بزرگي مثل مسي، نشان مي دهد که از اين دست بازيکنان که نابغه هستند، کم بوده در دنيا يک ارزش تلقي مي شود. همچنان که در فوتبال ايران نيز از اين نوع جوانان با ارزش به وفور ديده مي شود. يادآور مي شوم که با توجه به گروه بندي صورت گرفته، تمام رفتارهاي ما مورد رصد قرار مي گيرد و ما بايد به درستي رفتار کنيم و ارزش هاي خود را در قالب تشويق به بازيکنان خود و احترام به حريف مقابل نمايان کنيم.

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]سيلوا: نيمار منجي ما در جام‌جهاني است[/h]
[h=2]تياگو سيلوا، مدافع باتجربه تيم ملي برزيل، معتقد است که نيمار مي تواند برگ برنده سلسائو در جام جهاني 2014 باشد.[/h]

اين ستاره جوان برزيلي که اولين بازي اش براي تيم ملي اين کشور را در سال 2010 انجام داد، اکنون به ستاره اصلي اين تيم تبديل شده و تياگو سيلوا معتقد است کيفيت بالاي نيمار مي تواند راه موفقيت سلسائو در جام جهاني را هموار کند.

به گزارش گل، او به خبرنگاران گفت:" نيمار مي تواند ما را نجات بدهد. من در مورد موفقيت او در بارسا ترديدي ندارم. او رسانه هاي اسپانيايي را شگفت زده کرده است. او در کارهاي هجومي کيفيت بالايي دارد و بازيکن فوق العاده اي است."

بسياري از برزيلي ها انتظار دارند که تيم ملي کشورشان در جام جهاني اي که ميزبان آن هستند، به قهرماني برسند و به همين خاطر فشار زيادي روي تيم اسکولاري است اما تياگو سيلوا اعلام کرد که بيش از اين نمي تواند براي شروع اين رقابتها صبر کند.

" روزي نيست که از خواب بيدار شوم و به جام جهاني فکر نکنم. اين موضوعي که دائما در ذهنم است. تا آخرين روز همين طور خواهد بود. اعتماد به نفس تيم ملي برگشته است. هواداران بار ديگر به تيم ملي ايمان آورده اند.اين هدف ويژه اي براي ماست و البته يک مسئوليت بزرگ."

تياگو سيلوا همچنين ابراز اميدواري کرد که لوکاس مورا، هافبک پاري سن ژرمن، بتواند خود را در فهرست اسکولاري براي جام جهاني جاي بدهد:" من اميدوارم او هم با ما در جام جهاني باشد. من هر روز با او کار مي کنم و مي بينم که او چقدر در تمرينات تلاش مي کند. اما تنها يک نفر در اين مورد تصميم مي گيرد و او اسکولاري است."

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
[h=1]شانس آورديم که قرعه استراليا به ما نخورد[/h]
[h=2]منصور ابراهيم‌زاده معتقد است ايران بايد براي حضور مؤثر در جام‌جهاني 2014 برزيل با تيم‌هاي مشابه گروه خود مسابقات تدارکاتي داشته باشد.[/h]
منصور ابراهيم‌زاده در ارتباط با گروه‌بندي جام‌جهاني 2014 برزيل و همگروهي ايران با آرژانتين، نيجريه و بوسني‌وهرزگوين در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا اظهارکرد: در مقايسه با ساير ادوار جام‌جهاني که ايران در آن حضور داشته، اين گروه هم براي محک خوردن مناسب است، هم مي‌توان به صعود فکر کرد و هم اينکه شانس خوبي به ايران رو کرده است.

وي درباره شانس ايران براي صعود تصريح‌ کرد: ايران به عنوان تيم سوم گروه معرفي شده و ترتيب بازي‌هايش از بهترين حالت ممکن برخوردار است. ايران در مصاف اول برابر نيجريه که تيمي قدرتي - سرعتي است، به دليل بازي نخست بيشترين توان را دارد و مي‌تواند با برنامه‌ريزي مناسب نتيجه خوبي برابر اين تيم کسب کند. يکي از مزاياي ايران نسبت به نيجريه شناخت بيشتر ما از اين تيم است؛ چرا که بازي‌هاي اين تيم و نحوه بازي بازيکنانش را بيشتر رصد کرده‌ايم ولي شناخت نيجريه از ايران کم است.

اين کارشناس فوتبال افزود: ايران با سپري کردن بازي نخست برابر نيجريه به شرايط بهتري دست مي‌يابد و مهياي رويارويي با قدرتمندترين تيم گروه يعني آرژانتين مي‌شود. صف‌آرايي برابر آرژانتين بهترين محک و نهايت آرزوي فوتبال دوستان بوده است و در اين مسابقه محک جدي ايران صورت مي‌پذيرد. پس از اين دو ديدار، ايران برابر بوسني‌وهرزگوين به بلوغ فني دست مي‌يابد و مطمئنا مي‌تواند نتيجه‌اي کسب کند که البته با توجه به دو نتيجه قبلي مسير خود را براي صعود از گروه هموار کند.

سرمربي اسبق تيم ملي ايران با بيان اين که تمامي موارد ذکر شده روي کاغذ است و ايران براي صعود بايد از الان دست به کار شود، گفت: تاکنون هيچ کاري نکرده‌ايم و مسابقات مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا با تيم‌هاي نه چندان قوي تنها رقابت‌هاي ايران بوده است. تيم ملي به مسابقات دوستانه با تيم‌هاي مشابه همگروه‌ خود نياز دارد. براي مثال بازي با تيم‌هايي مانند کامرون، ساحل‌عاج يا غنا مي‌تواند نحوه بازي نيجريه را براي ايران رقم بزند. رويارويي با تيم‌هايي مانند شيلي مي‌تواند سبک بازي آرژانتين را به ايران بياموزد و ديدار با تيم‌هاي اروپايي نظير ليتواني مي‌تواند مسابقه‌اي مانند بازي با بوسني‌وهرزگوين باشد.

سرمربي راه‌آهن سورينت درباره ديگر گروه‌ها نيز گفت: ايران شانس آورد که در گروه B به جاي استراليا با اسپانيا، هلند و شيلي همگروه نشد؛ چرا که کارش بسيار سخت‌تر از الان مي‌شد. معتقدم در بين تيم‌هاي آسيايي سخت‌ترين کار را به ترتيب استراليا، ايران، کره‌جنوبي و ژاپن دارند.

بالا