• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار و مسائل مربوط به سینمای ایران

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013782181.jpg

در آخرين روز فيلمبرداري اين فيلم بازيگراني چون امير جعفري، پانته‌آ بهرام و ستايش محمودي جلوي دوربين اسماعيل آقاجاني رفتند تا فيلم عليرضا اميني در شمال کشور به پايان برسد و گروه به تهران برگردند. «بلوك 9 خروجي 2» در تهران کليد خورده بود و گروه پس از فيلمبرداري 70 در صد از صحنه هاي فيلم براي جلوي دوربين رفتن سکانس هاي باقي مانده به شمال کشور رفتند. حميدرضا آذرنگ‌، الهام کردا‌، شبنم مقدمي‌، پروين ملکي‌ و حسام حميدي‌ ديگر بازيگران اصلي اين فيلم هستند.
امور فني «بلوك 9 خروجي 2» بزودي آغاز مي شود تا احتمالا اولين نمايش فيلم در جشنواره فيلم فجر باشد.فهرست عوامل «بلوک 9 خروجي 2» عبارتند از: نويسنده و کارگردان: عليرضا اميني‌، مدير برنامه‌ريزي و دستيار اول کارگردان: علي مرداني‌، مدير توليد: مجتبي متولي، دستيار برنامه‌ريز: امين خنکال‌، دستياران کارگردان:‌ علي‌اکبر مهرآسا و مجيد رضاخان، فيلمبردار پشت‌صحنه: مهدي مطلق، منشي صحنه: سحر جزايري، صدابردار: محمود خرسند،‌ دستياران صدابردار: سهيل متولي و بهنام زوار، عکاس: امير عابدي، طراح صحنه: محمديوسف قوچاني، دستيار اول طراح صحنه: مهدي قوچاني‌، دستيار لباس‌: ثمينه افتخاري،‌ دستيار صحنه: مهسا زرين‌جويي و عليرضا پايلوند، مدير تدارکات: توماج گودرزي،‌ دستياران تدارکات: تايماز گودرزي و عباس خديري، خدمات: رضا ميرعلي‌اكبري، مدير فيلمبرداري: اسماعيل آقاجاني، دستيار اول فيلمبردار: محمد حيدري، دستيار دوم فيلمبردار: رضا گل‌كرمي، دستياران فيلمبردار: مهران كاووسي، آيدين فيوضات، مهران كلنگ‌دار، ميلاد دادخدايي، طراح گريم: محمد قومي، مجري گريم بانوان: مهسان خداکرمي‌، مجري گريم آقايان: هادي لطفي، دستيار فيلمنامه: احمد کيا، روابط عمومي: سيدمحمدصادق لواساني. بازيگران: امير جعفري‌، پانته‌آ بهرام‌، حميدرضا آذرنگ‌، الهام کردا‌، شبنم مقدمي‌، پروين ملکي‌، حسام حميدي‌، هاني خرم، ستايش محمودي‌، مليکا پارسا‌ و سياوش جعفري. تهيه کننده: عليرضا اميني.

بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
shabake_asli_384258.jpg

فیلم سینمایی "شبکه" به عنوان چهل و یکمین و آخرین ساخته سینمایی زنده یاد ایرج قادری در شبکه نمایش خانگی توسط موسسه قرن جدید عرضه شده است.

فیلمی که ایرج قادری 1 سال و نیم در حسرت اکرانش ماند و یک هفته پس از مرگش خیلی مهجور اکران شد و بعد از گذشت 1 ماه و با فروش 102 میلیون تومان وداعی تلخ با پرده نقره ای داشت.
ساخت این فیلم سینمایی با نام‌های ابتدایی "فلش" و "مصادره" در سال ۱۳۸۹ و با فیلم‌نامه‌ ای از عبدالرضا منجزی آغاز شد. داستان این فیلم درباره انتشار فیلم‌های خصوصی افراد است و اتفاقاتی پیرامون این موضوع را به تصویر می‌کشد.
بازیگران "شبکه" عبارتند از: اکبر عبدی، ماه چهره خلیلی، افسانه پاکرو، ایرج قادری، سیروس گرجستانی، امیر علی رنجبر، مجید مشیری، الیزابت امینی، میرطاهر مظلومی، مریم امیرجلالی و عباس امیری
گفتنی است نسخه عرضه شده این فیلم تفاوتی با نسخه اکران آن ندارد.
شایان ذکر است این فیلم با محدودیت سنی (13+) برای تماشای فیلم توسط شورای نمایش خانگی عرضه شده است.
این فیلم از صبح چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه سال 91 در گروه قدس و به دلیل افتادن کف فروش فیلم "نارنجی پوش" با پخش هدایت فیلم اکران عمومی شده بود.
به نظر امیررضا نوری پرتو (منتقد): "شبکه"، واپسین فیلمِ ایرج قادری، کم‌وبیش همۀ مؤلفه‌های موردِ علاقۀ مخاطبانِ آثارش را دارد و حداقل‌اش این است که می‌توان ادعا کرد از "محاکمه" و "پاتو زمین نذار"، قابلِ قبول‌تر است.
این فیلم، همانندِ بیش‌تر آثارِ این فیلم‌سازِ تازه از دنیا رفته، داستانی پُر اُفت‌و‌خیز را روایت می‌کند که در این روزگار- که آثارِ سینمای به‌اصطلاح گیشه‌پسندمان دیگر حتی از روایتِ دو خط داستانِ دراماتیزۀ ساده ناتوان‌اند- بی‌‌شک می‌تواند خیلی از مخاطبانِ گریزان از سالن‌های سینما را که دل‌بستۀ قصه‌شنیدن به شیوۀ سنتی و کلاسیک‌اش هستند، روی صندلی بنشاند و از این رو "شبکه" موفق عمل می کند.
نمای پایانی "شبکه"، امضایی تلخ و البته سینمایی بر بیش از پنج دهه حضورِ ایرج قادری در سینمای ایران است. قهرمانِ بزن‌بهادُرِ و پیشینِ سینمای عامه‌‌پسندمان، خیلی آرام و سربه‌زیر و در حالی‌که می‌کوشد رنجِ بیماری‌اش را زیرِ چهرۀ شکسته و فرتوت‌اش پنهان کند، با کیفی در دست، در میان مردم پیش می‌رود و موسیقیِ مرثیه‌وارِ ستار اورکی نیز او را همراهی می‌کند. روح‌اش شاد...

سی نت
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
be%20khatere%20pooneh_851895.JPG


فیلم سینمایی "به خاطر پونه" به کارگردانی هاتف علیمردانی در اکران دوم عید فطر به نمایش درمی‌آید.
داریوش بابائیان مدیرعامل دفتر پخش شکوفا فیلم در گفت و گویی درباره نمایش فیلم سینمایی "به خاطر پونه" گفت : فیلم سینمایی "به خاطر پونه" را برای اکران دوم عید فطر در گروه سینمایی استقلال به نمایش درخواهیم آورد. در حال حاضر مواد تبلیغی و آنونس آن را آماده می‌کنیم .

وی در ادامه توضیح داد: آنونس فیلم توسط هاتف علیمردانی آماده خواهد شد و پوستر فیلم توسط حمید اسحاقی طراحی می‌شود. با آماده شدن آنونس فیلم، آن را در شهریورماه به سالن‌های نمایش ارایه خواهیم داد تا تبلیغات آن آغاز شود.

"به خاطر پونه" در بخش خارج از مسابقه سی و یکمین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد. در این فیلم فرهاد اصلانی و هانیه توسلی به ایفای نقش‌های اصلی پرداختند.

فیلم داستان زوجی به نام مجید و پونه را روایت می‌کند که زندگی‌شان به دلیل اختلافات فرهنگی دستخوش اتفاقاتی می‌شود.

فارس نیوز
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
IMG_6204_311154.jpg

پگاه آهنگراني به جمع بازيگران فيلم سينمايي "عرق سرد" جديدترين اثر مسعود کيميايي اضافه شد.

تا کنون حضور محمدرضا فروتن، مهناز افشار، پولاد کيميايي، شقايق فراهاني، تينا پاکروان، يوسف مراديان و ساعد سهيلي قطعي شده و پگاه آهنگراني نيز به تازگي به جمع بازيگران اين پروژه پيوسته است.

اين اولين همکاري آهنگراني با کيميايي است. آهنگراني سال گذشته در جشنواره فجر جايزه بهترين بازيگر نقش مکمل زن را براي فيلم دربند دريافت کرد.



مهر نیوز
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
رييس مرکز هنرهاي نمايشي و مدير راديو نمايش درباره تبديل فيلم‌هاي سينمايي روز نظير «گذشته»‌ اصغر فرهادي به نمايش راديويي گفت: اگر آقاي فرهادي «گذشته‌»‌اش را که اکنون بر روي پرد‌ه سينماهاست، در اختيار ما قرار دهد، به نفع ايشان است و ما هم استقبال مي‌کنيم و سريع آن را به راديو فيلم تبديل و پخش مي‌کنيم.مهدي دهقان‌نيري در گفت‌وگو با ايسنا، بيان کرد: وقتي ما به توليدکنندگان مراجعه و خواهش مي‌کنيم که فيلم‌هاي روي پرده را براي تبديل به ما بدهند، مي‌گويند اجازه دهيد ابتدا دي وي دي‌اش وارد بازار شود‌، براي «جدايي نادر از سيمين» نيز سراغ آقاي فرهادي رفتيم اما وقتي سي‌دي‌اش وارد بازار شد به ما مجوز تبديل دادند.وي افزود: توليدکنندگان فيلم‌ها از تبديل فيلمشان به راديو فيلم استقبال نمي‌کنند، اما وقتي فيلمشان آماده و پخش مي‌شود تازه مي‌فهمند که چه اقبال خوبي بوده است.او با اشاره به اينکه ممکن است سازندگان يک اثر از کپي شدن فيلمشان نگران باشند و به همين دليل مي‌گويند صبر کنيد تا سي‌دي‌اش عرضه شود، سپس به فيلم راديويي تبديل شود، بيان کرد: لازم نيست که حتما فيلم را با وضوح خيلي بالا براي ما بفرستند، صداي فيلم را با يک تصويري که بتوانيم برايش متن بنويسيم بفرستند براي ما کافي است.او در پاسخ به پرسش مبني بر اينکه آيا امکان پخش تئاترهاي روي صحنه در راديو نمايش وجود دارد؟ گفت: پخش تئاتر روي صحنه نياز به همکاري دوستان و ميکروفون‌گذاري فراوان دارد، ما وقتي يک فيلم سينمايي را پخش مي‌کنيم آن فيلم يک صدابردار حرفه‌اي دارد که صداي فيلم را گرفته و در اختيار ما قرار داده است اما در تئاتر روي صحنه اين اتفاق نمي‌افتد.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
رئيس انجمن سينماداران گفت: طرح ويژه‌ي ماه رمضان در سينماها از چهارشنبه صبح (19 تيرماه) آغاز و بليت سينماها نيم‌بها خواهد بود.محمد قاصد اشرفي در گفت‌و‌گويي با ايسنا، درباره‌ وضعيت اجراي طرح ويژه اکران سينماها در ماه رمضان ادامه داد: متاسفانه امسال فيلم جديدي نداريم و تنها «گهواره‌اي براي مادر» به جمع فيلم‌هاي روي پرده اضافه خواهد شد.وي با ابراز نگراني از وضعيت سينماها در ماه مبارک رمضان خاطر نشان کرد: ازآنجا که ما فيلم جديدي نداشتيم براي اينکه اين طرح کاملا حذف نشود و بتوانيم آن را در سال‌هاي بعد ادامه دهيم در هر صورت طرح ويژه را با بليت نيم بها براي مخاطبان آغاز کرديم و اميدواريم در شرايطي که بعضي از خانواده‌ها معتقدند با وضعيت اقتصادي خانوار نمي‌توانند از سينما استفاده کنند از طرح نيم‌بهاي ماه رمضان استفاده کنند.اشرفي در پاسخ به اين پرسش که آيا فيلم‌هاي فعلي پتانسيل جذب حداقلي مخاطب را دارد؟ اظهار کرد: اين فيلم‌ها نمي‌توانند آنچنان که بايد مخاطب را به سمت خود جذب کنند، به همين دليل است که مي‌بينيد بعضي از سينماها مانند سينما «ماندانا» که من مديريت آن را بر عهده داريم ترجيح داده‌ايم فيلم‌هاي قديمي‌تر که پرفروش بوده‌اند، مانند «رسوايي» را دوباره روي پرده ببريم. در واقع ما ناگزير به چنين کاري هستيم.رئيس انجمن سينماداران در پايان با ابراز اميدواري از اينکه بليت نيم‌بها بتواند خانواده‌ها را به سينما بکشاند، گفت: ما مجوزهاي لازم براي سانس‌هاي ويژه را از نيروي انتظامي گرفته‌ايم، البته اين را هم بگويم که بعيد مي‌دانم با توجه به فيلم‌ها سينماها نياز به سانس‌هاي نيمه‌شب پيدا کنند و نهايتا تا ساعت 12- 1 بامداد،سينماها کارشان را به پايان مي‌رسانند.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
مسعود کيميايي گفت:‌ براي فيلم جديدم تاکنون چهاربار اسم فيلم را تغيير داده‌ام و هنوز هم قطعي نشده است.اين کارگردان سينما در گفت‌و‌گو باايسنا اظهار کرد: در ابتدا نام فيلم «کليد شکسته» بود که بعد به «اسب‌ها مي‌ميرند» تغيير داديم که باز هم قبول نکردند و بعد «عرق سرد» را پيشنهاد داديم که باز رد شد. وي ادامه داد: آخرين اسمي که داديم «متروپل» بود که آن هم قبول نشد و مي‌گويند در شورا رد شده است و ديگر نمي‌دانم از کجا اسم بياورم. مسعود کيميايي با بيان اينکه سينما «متروپل» به عنوان يکي از کوليشن‌هاي اصلي در حال آماده شدن است، گفت: فيلم حدود 10 روز ديگر کليد مي‌خورد و بازيگران جديدي به کار اضافه خواهند شد.بازيگراني که تاکنون در فيلم مسعود کيميايي،حضورشان اعلام شده است، عبارتند از: محمدرضا فروتن، پولاد کيميايي، مهناز افشار، پگاه آهنگراني، شقايق فرهاني،يوسف مردايان،تيناپاکروان،ساعد سهيلي.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013710204912.jpg

بازگشايي «خانه سينما» هر روز ابعاد جديدتري را پيدا مي‌کند يک روز طيف مديران سازمان سينمايي از عدم عزم جدي در بين اهالي خانه سينما صحبت مي‌کنند و روز ديگر مديران خانه سينما همين موضوع را به طرف مقابل نسبت مي‌دهند و در اين شرايطي است که از هفته گذشته همه چيز روند ديگري به خود گرفته است. پنجشنبه هفته گذشته بود که مديران سازمان سينمايي همراه نماينده هيات مديره خانه سينما و صنوف قانوني در جلسه‌اي با حضور رئيس جمهور شرکت کردند و ظاهرا به توافقات اصولي مهمي در ارتباط با بازگشايي «خانه سينما» رسيده‌ بودند. توافقاتي که همان زمان جواد شمقدري رئيس سازمان سينمايي از واژه عدول از مواضع براي آن استفاده کرد اما ظاهرا اختلافات عميقتر از آن بود که اميد به بازگشايي سريع «خانه سينما» داشت و به همين دليل روز شنبه رئيس جمهور نامه‌اي را خطاب به شمقدري نوشت و بر بازگشايي سريع «خانه سينما» تاکيد کرد.
نامه‌اي که پيرو آن شمقدري نامه‌اي 8 بندي را خطاب به هيات مديره «خانه سينما» نوشت و خواستار برگزاري مجمع عمومي براساس اساسنامه مصوب شده در شوراي عالي سينما شد.اما همين نامه باعث بروز اختلافات بعدي شد و طيف «خانه سينما» عنوان کرد در مجمع عمومي اساسنامه اصلاحي توسط هيات 7 نفره را براي تصويب ارائه خواهد کرد و از سوي ديگر سخنگوي هيات نظارت بر بازگشايي خانه سينما نيز برگزاري مجمع عمومي خانه سينما براساس اساسنامه مصوب سال 87 را غيرقانوني دانست. پيرو همين اتفاقات جواد شمقدري نيز اخيرا نامه‌اي را خطاب به محمود احمدي‌نژاد نوشته و در ان تاکيد کرده است: که در راستاي دستور اخير وي نامه‌اي 8 بندي خطاب به هيات مديره خانه سينما صادر شده اما متاسفانه از سوي طيف خانه سينما اين اهتمام و همکاري براي بازگشايي سريع طي همين چند روز مشاهده نمي‌شود. شمقدري در بخش ديگري از نامه خود به رئيس جمهور با اشاره به زمان برگزاري مجمع عمومي خانه سينما نوشته است:دعوت به برگزاري مجمع عمومي 6 مرداد براساس اساسنامه غير مصوب سال 87 است و حتي در صورت تصويب اساسنامه تصويبي شوراي عالي سينما عملا مراحل بعدي بازگشايي در فرآيندهاي قرار مي گيرد که تا دوماه ديگر نيز ساختار قانوني خانه سينما محقق نخواهد شد. روشن است که در اين شرايط موضوع «خانه سينما» وارد فاز جديدي شده است و شايد بتوان گفت با نامه اخير شمقدري، مديران سازمان سينمايي از بازگشايي خانه سينما تا پايان دولت دهم کاملا قطع اميد کرده‌اند و به همين خواسته اند اين موضوع را به اطلاع احمدي‌نژاد برسانند.مجمع عمومي امروزي که قرار است در محل جامعه صنفي تهيه‌کنندگان برگزار شود پس از نگارش اين نامه بيش از پيش مهم شده است و شايد بتوان گفت اين جلسه مقدمه‌اي باشد براي تشکيل «خانه سينما» جديد و بايد ديد آيا بالاخره بين مديران سازمان سينمايي و مديران خانه سينما بر سر چگونگي بازگشايي اين نهاد صنفي توافق حاصل خواهد شد يا خير؟

فارس نیوز
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
در این مراسم که عصر روز یکشنبه در مرکز فستیوال گشتیگ برگزار شد، 16 فیلم ساخته کارگردانان مطرح بین المللی در قسمت سینه مسترز فستیوال فیلم مونیخ برای دریافت جایزه "اری/اوسرام" رقابت کردند.

کوستا گاوراس با "پایتخت"، پائولو سورنتینو با "زیبای بزرگ"، الخاندرو هودوروسکی با "ل دانزا دلا ریالیداد"، اصغر فرهادی با "گذشته"، مایکل وینترباتوم با "هر روز"، نیکولاس ویندینگ رفن با "فقط خدا می بخشد"، بریلانته مندوزا با "رحم" و عبدالطیف کشیش با "آبی گرم ترین رنگ است(زندگی آدل)" برنده جشنواره کن از جمله این کارگردان‌ها بودند.

"هلی" سومین فیلم اسکالانته است. این کارگردان مکزیکی که مادرش آمریکایی است، گفت: فیلم من تاثیری که جامعه آمریکا بر روی فرهنگ مکزیک می‌گذارد مورد بررسی قرار می‌دهد. داستان فیلم "هلی" در شهری اتفاق می افتد که بسیار شبیه شهر خانگی خودم گواناهواتو است که پنج ساعت با مکزیک فاصله دارد. جنرال موتورز آنجا کارخانه‌ای ساخت که اکوسیستم، زمین‌ها، اتمسفر شهر و همه چیز را تغییر داد.

هیات داوران امسال مونیخ توسط بازیگر آلمانی ماریا شریدر، روزنامه نگار نیویورکی پگی سیگال و سردبیر اجرایی ورایتی استیون گیدوس ***** شد.

مهر نیوز
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-201371115201.jpg

در متن این بیانیه که امضای هیأت مدیره خانه سینما را دارد،آمده است:در واپسین روزهای عمر مدیریت سازمان سینمایی آخرین پرده نمایشی که از سال 1389 آغاز شده بود، بر صحنه رفت و معاونت سینمایی که با کارگردانیِ صدور دستور انحلال و سپس تعطیلی خانه سینما نمایش را راه انداخته بود ،با حمایت از برپایی تشکل موسوم به خانه سینما شماره 2 مضحکه را کامل کرد. تأسیس این تشکل که با سلسله جنبانی تعداد اندکی از تهیه کنندگان به منظور رانت جویی از دولت آینده صورت گرفته به خودی خود نگران کننده نیست. زیرا این تشکل که در غیاب اصناف عضو خانه سینمای ایران،کارگردانان،دستیاران کارگردان، تهیه کنندگان، فیلمنامه نویسان،بازیگران، فیلمبرداران،دستیاران فیلم بردار،تدوینگران، طراحان، مجریان صحنه، آهنگسازان ، صدابرداران، منشیان صحنه ، جلوه های ویژه ، چهره پردازان، عکاسان، منتقدان ، مدرسان ،کارکنان لابراتوار، سینماداران،مدیران سینماها،تهیه کنندگان مستند، گویندگان ، انیمیشن ، فیلمسازان مستند و فیلم کوتاه راه اندازی شده است سرنوشت بهتری از هیأت ساماندهی صنوف ، هیأت بازگشایی خانه سینما، گروه ناظران بر بازگشایی و ده ها نام کاغذی ریز و درشت نخواهد داشت . واضح است که این جمع اندک ، سینمای ایران را نمایندگی نمی کنند.
هیأت مدیره ، مدیر عامل و اعضای خانه سینما متأسفند که دستور صریح ریاست جمهوری برای ماندن و بودن خانه سینمای غیر دولتی از سوی کارگزاران فرهنگی چنین فرجامی یافته است . همچنان که در نامه خرداد ماه هیأت مدیره خانه سینما به ایشان تصریح شده بود تا زمانی که مدیران فعلی سینمایی بر مسند باشند، امیدی برای بازگشایی خانه سینما از سوی آنان نیست.مایه تأسف است که این پیش بینی به حقیقت پیوسته است.تأسف بزرگتر از این بابت است که می باید برخی از همکاران را که نقش جدی در تأسیس و معاونت در راه اندازی این تشکل داشته اند، به علت سوءاستفاده از عنوان «خانه سینما» از این پس در محاکم قضایی ملاقات کرد.علیرغم اجرای این نمایش ، خانه سینما بر اساس دستور صریح ریاست جمهوری موانع فعالیت را رفع شده می بیند و با برگزاری مجمع عمومی ششم مرداد ماه بر عهد خود با جامعه اصناف سینمای ایران باقی خواهد ماند.

بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-201378203812.jpg

علی سرتیپی مدیرعامل فیلمیران در گفت‌وگو با ایسنا، مجموع فروش این فیلم را در تهران و شهرستان یک میلیارد و 40 میلیون تومان عنوان کرد و گفت: این فیلم شب گذشته پنجشنبه در تهران 40 میلیون تومان فروخته است.
وی با اشاره به استقبال از طرح ویژه اکران ماه مبارک رمضان اظهار کرد: «گذشته» شب گذشته در این طرح تنها در سینما آزادی 12 میلیون و 600 هزار تومان فروخته است.او همچنین مجموع فروش فیلم «گذشته» را در تهران 860 میلیون تومان اعلام کرد.این پخش‌کننده درباره فروش فیلم «چه خوبه که برگشتی» داریوش مهرجویی نیز خاطرنشان کرد: این فیلم فروشش در تهران و شهرستان‌ها به یک میلیارد و 100 میلیون تومان رسیده که سهم تهران از این فروش 850 میلیون تومان است. وی اظهار امیدواری کرد، استقبال از فیلم‌ها در ماه مبارک رمضان ادامه داشته باشد و گفت: البته امشب مسابقه والیبال است و پیش‌بینی می‌شود استقبال زیاد نباشد، اما با توجه به فیلم‌های در حال اکران امیدوارم رونق خوبی را برای سینماها در ماه رمضان شاهد باشیم.سرتیپی از برپایی نشست خبری برای اصغر فرهادی طی روزهای آینده در «فیلمیران» خبر داد.

بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
آهنگساز فيلم سينماييرد کارپت به کارگرداني رضا عطاران تاکيد کرد که تا پايان فيلمبرداري و تدوين اين فيلم دست نگه مي‌دارد و سپس با همراهي عطاران آهنگسازي را شروع خواهد کرد.حميدرضا صدري آهنگساز فيلم سينمايي ردکارپت که اين روزها به کارگرداني رضا عطاران در حال فيلمبرداري است به خبرنگار مهر گفت: هنوز ساخت موسيقي اين فيلم را آغاز نکرده‌ و حتي فيلمنامه را نخوانده‌ام و فقط محتواي داستان را مي‌دانم.وي افزود: طبق قراري که با عطاران گذاشته‌ايم قرار است پس از فيلمبرداري و تدوين کامل فيلم، با هم فيلم را ببينيم و درباره موسيقي آن با يکديگر صحبت کنيم و در آن زمان است که ساخت اين فيلم سينمايي را آغاز خواهم کرد.

بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
نام فيلمكارگردانتعداد سينماروزهاي نمايشسه‌شنبهفروش كل
چه خوبه كه برگشتيداريوش مهرجويي204315,000,000838,500,000
گذشتهاصغر فرهادي122436,500,000834,500,000
بيتابي بيتامهرداد فريد18304,000,000154,000,000
برف روي كاج‌هاپيمان معادي16765,000,000869,000,000
آقاي الفعلي عطشاني3‌(تك سانس)631,500,00095,600,000
يك مرد يك شهرحسن هايت691,000,0007,700,000
تلفن همراه رئيس جمهورعلي عطشاني18562,000,000459,600,000
خود زنياحمد كاوري15304,000,000103,700,000
گلوگاهاحمد کاوری8151,800,00028,100,000
گهواره‌اي براي مادرپناه‌بر خدا رضايي1522,800,0004,600,000


بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
فيلم‌ سينمايي «کارگران مشغول کارند» ساخته‌ ماني حقيقي در روز 27 تير ماه در مرکز فرهنگي «روت فابريک» شهر «زوريخ» در کشور سوييس به نمايش در مي‌آيد.به گزارش ايسنا «کارگران مشغول کارند» دومين ساخته‌ ماني حقيقي، کارگردان ايراني است که در سال 1384 بر اساس طرحي از عباس کيارستمي ساخته شد.داستان فيلم ماجراي چهار دوست قديمي است که از تعطيلات ناموفق اسکي خود، در حال بازگشت به خانه‌اند. اين افراد دکتر، مهندس و تاجر هستند و دوران بحراني سنين مياني خود را پشت سر مي‌گذارند. در توقفي کوتاه در کنار جاده‌اي کوهستاني به تخته سنگي عجيب بر مي‌خورند و همچون بچه‌هاي بازيگوش، تلاش مي‌کنند که تخته سنگ را به قعر دره پرتاب کنند و...در «کارگران مشغول کارند»، آتيلا پسياني، محمود کلاري،احمد حامد، اميد روحاني، فاطمه معتمدآريا، رضا کيانيان، مهناز افشار، ميترا گرجي، سيامک احصايي به ايفاي نقش مي‌پردازند.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
zedde%20goloole%20&%20rosvaei_262661.JPG

فیلم سینمایی "رسوایی" و "ضد گلوله" مجوز انتشار در شبکه خانگی را اخذ کردند.

شورای نمایش خانگی در اوایل تیرماه با انتشار این دو فیلم موافقت کرد.
فیلم "ضد گلوله" که یکسالی از اکران عمومی آن میگذرد توسط موسسه گلرنگ رسانه به علاقه مندان تقدیم میشود."فیلم "رسوایی" هم که آخرین ساخته مسعود ده نمکی محسوب میشود در اکران نوروز به روی پرده رفت و فروشی بالای 2 میلیارد را در تهران تجربه کرد."رسوایی" را هم موسسه سرمایه گذار آن در زمان تولید یعنی موسسه پارس ویدئو تامین کرده است.

سی نت
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
1014136_390793254355657_1110927853_n_866650.jpg



ک پوستر جدید از فیلم «هیس دخترها فریاد نمی‌زنند» رونمایی شد.فیلم پوران درخشنده که در جشنواره سی و یک فیلم فجر مورد توجه قرار گرفت و در صدر آرای مردمی بود، عید فطر در گروه سینمایی «آفریقا» اکران می‌شود.دو پوستر از این فیلم در روز نمایش فیلم در سالن اهالی رسانه و منتقدین رونمایی شد و احتمالا پوسترهای دیگری نیز در راه است.

فیلم سینمایی «هیس دخترها فریاد نمی‌زنند» نسبت به آنچه در جشنواره فیلم فجر نمایش داده شده بود تغییر چندانی نداشته است و اصلاحیه‌ها مربوط به زمان نمایش آن در جشنواره بوده است.قرار است این فیلم همزمان در چند کشور دیگر نیز نمایش داده شود.

در «هیس دخترها فریاد نمی‌زنند» طناز طباطبایی، مریلا زارعی، بابک حمیدیان و شهاب حسینی نقش‌های اصلی را بازی می‌کنند.

سی نت
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013713114649.jpg

به گزارش روابط عمومی موسسه تصویر شهر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران،در مراسم جشن رمضان موسسه رعد الغدیر که عصر روز پنجشنبه 20 تیرماه در تالار کوثر دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران با حضور پرشور خیرین و توان یابان همراه بود، سیدهادی منبتی (مدیرعامل موسسه تصویر شهر)، محمد آفریده (تهیه کننده)، بهزاد رسول زاده (کارگردان)، مهندس علی سلطان زاده (مدیرعامل موسسه نیکوکاری رعد الغدیر)، علیرضا آتشک (مدیراجرایی موسسه نیکوکاری رعدالغدیر) و حمیدرضا پگاه (بازیگر توانمند سینما و تلویزیون) نیز در این برنامه حضور داشتند.
این مراسم در ساعت 18:30 با قرائت آیاتی چند از کلام خدا و با اجرای خوب مهدی ساعی برگزار شد. که در طول اجرای برنامه سه نفر از توان یابان در گوشه ای از سن مشغول کار زنده هنری بودند و صحنه با کارهای زیبای معلولین در زمینه های مختلف آذین شده بود.مراسم با نمایش فیلم مستند «بازگویی یک خاطره» به کارگردانی بهزاد رسول زاده آغاز شد. این فیلم که از تولیدات موسسه تصویر شهر و از مجموعه مستند روشنایی های شهر به تهیه کنندگی محمد آفریده می باشد به روایت زندگی زینب ذوالفقاری و هادی زارعی از توان یابان موسسه رعد الغدیر به زبان خودشان می پردازد. در خلاصه داستان این مستند آمده است: زینب دختری است که در سنین جوانی و در بدو ورود به دانشگاه درگیر نوعی معلولیت بسیار نادر می شود و زندگی و آینده او را تحت تاثیر قرار می دهد. در همین حین از طریق پسر همسایه که دچار معلولیت شدید (cp)است،با موسسه نیکوکاری رعدالغدیر آشنا می شود و بعد از مدتی حضور در کلاس های آن موسسه به همکلاسی خود هادی علاقمند می شود و ادامه ماجرا...پس از نمایش فیلم از سیدهادی منبتی، محمد آفریده، بهزاد رسول زاده، مهندس علی سلطان زاده و حمیدرضا پگاه خواسته شد که روی سن بیایند و جوایز زینب ذوالفقاری و هادی زارعی را اهدا کنند که مبلغ 10 میلیون ریال به هرکدام از آنان اهدا شد. در ادامه مجری برنامه از حمیدرضا پگاه به عنوان یکی از هنرمندان خیری که مدتهاست با این مرکز همکاری مستمر داشته است تشکر و قدردانی کرد و از سیدهادی منبتی خواست تا به پشت تریبون بیایند و به عنوان مدیرعامل موسسه تصویر شهر و سرمایه گذار فیلم چند کلامی صحبت کند.منبتی نیز به پشت تریبون آمد و ضمن تبریک ایام ماه مبارک رمضان گفت: بسیار خوشحال هستم این سعادت نصیب بنده شده است که بواسطه نمایش این مستند در خدمت دوستان گرانقدر باشم و از نزدیک با فعالیت های نیکوکارانه موسسه رعدالغدیر آشنا شوم و در همین جا اعلام می کنم با توجه به مذاکرات اولیه با آقای مهندس سلطان زاده انجام گرفته و قرار است توافقنامه ای با این موسسه خیریه منعقد شود مبنی براینکه معلولین و توان یابان عزیز بتوانند از امکانات نمایش فیلم در سالن های پردیس سینمایی ملت به طور رایگان بهره مند شوند که با تشویق مکرر و خوشحالی حاضران در مراسم همراه بود.در این میان از طرف موسسه رعد الغدیر تابلوی سیمرغی که توسط دستان هنرمند توان یابان این مرکز روی چوب نقش بسته بود،توسط حمیدرضا پگاه به وی اعطاء شد.در پایان نیز بهزاد رسول زاده کارگردان مستند بازگویی یک خاطره گفت: من هم به نوبه خود بسیار خوشحال هستم که توانسته ام با ساخت این اثر قدمی مثبت در جهت بهبود جامعه معلولین بردارم و از همه دوستانی که در این راه بنده را حمایت کردند،تشکر می کنم. که از طرف موسسه رعدالغدیر تابلوی سیمرغی نیز به وی اهدا شد.مراسم پس از صرف افطاری در محوطه دانشکده در ساعت 22 به پایان رسید.

بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
zendegi_l_501797.jpg

فيلم سينمايي «زندگي جاي ديگري است» به كارگرداني منوچهر هادي امروز كليد مي‌خورد.

اولين پلان‌هاي اين فيلم امروز در اتوبان نيايش جلوي دوربين مي‌رود كه حامد بهداد تنها بازيگر روز اول است. قرار است به مرور بازي بقيه بازيگران فيلم نيكي كريمي، يكتا ناصر و پارسا پيروزفر نيز در «زندگي جاي ديگري است» آغاز شود. اين سومين فيلم بلند منوچهر هادي است كه پروانه ساخت آن به تهيه‌كنندگي سيد امير سيدزاده صادر شده و قرار است اولين نمايش آن در جشنواره فيلم فجر باشد.

فيلم داستان داود، بهيار مجرب بيمارستان است كه بيماران مبتلا به مرگ را احيا مي‌كند اما حالا مرگ به سراغ او آمده است. فهرست كامل عوامل «زندگي جاي ديگري است» عبارتند از: كارگردان: منوچهر هادي، نويسندگان: منوچهر هادي، بابك كايدان، پدرام كريمي، مدير فيلمبرداري: مسعود سلامي، مجري طرح: مجتبي متولي، طراح صحنه و لباس: آتوسا قلمفرسايي، طراح چهره‌پردازي: سودابه خسروي، صدابردار: جهانگير ميرشكاري، دستيار اول كارگردان و برنامه‌ريز: نغمه نظري، مدير توليد: مهرداد متولي، مدير تداركات: پرويز كاظم‌لو، دستيار دوم كارگردان: سيد شهاب‌الدين محسن‌نژاد، دستيار سوم كارگردان: فاطمه زارع، منشي صحنه: رضا بقايي، عكاس و كارگردان پشت صحنه: آرش صادقي، تصويربرداري پشت صحنه: داريوش نستوه، عكاس: بهنوش منصوري، جلوه‌هاي ويژه ميداني: آرش آقابيگ، مجريان گريم: پريا روشن، گيوگيز ورده نژاد، دستيار گريم: نگار مقدم، دستيار طراح صحنه و لباس:‌ شقايق پورامين، دستيار لباس: دنيا مدني، دستيار صحنه: وحيد جعفري، گروه صحنه و لباس: سارا شاهروديان، دستيار صدا: مهدي ابراهيم‌زاده، دستيار اول فيلمبردار: مصطفي سفيري، دستيار دوم فيلمبردار: هادي منوچهرپناه، گروه فيلمبرداري: مهيار ميررسالت پناهي، كيوان عين‌الهي ارجمند، محسن ****‌الاسلامي، گروه تداركات: ابوالفضل لطفي، عماد طاهري، احسان جهان ديده.

بازيگران: حامد بهداد، نيكي كريمي، يكتا ناصر و پارسا پيروزفر.

تهيه‌كننده: سيد امير سيدزاده.

بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
boluk(Copy)_59841.JPG
boluk2(Copy)_773754.JPG



حمید سلیمیان تدوین «بلوک 9 خروجی 2» علیرضا امینی را آغاز کرد. فیلمبرداری «بلوک 9 خروجی 2» هفته قبل در شمال کشور تمام شده بود و امیر جعفری، پانته‌آ بهرام و ستایش محمودی به‌عنوان آخرین بازیگرانی که قرار بود جلوی دوربین بروند، نقش خود را ایفاء کردند.

با آغاز هفته جدید نیز، حمید سلیمیان کار تدوین جدیدترین فیلم سینمایی علیرضا امینی را آغاز کرده است.

امیر جعفری‌، پانته‌آ بهرام‌، حمیدرضا آذرنگ‌، الهام کردا‌، شبنم مقدمی‌، پروین ملکی‌، حسام حمیدی‌، هانی خرم، ستایش محمودی‌، ملیکا پارسا‌ و سیاوش جعفری از بازیگران «بلوک 9 خروجی 2» هستند.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
فيلم سينمايي «حوض نقاشي» در طرح اکران ماه رمضان دوباره در سينما سپيده اکران شد.حسين کشاري مدير سينما سپيده به سوره سينما گفت: چند روز است «حوض نقاشي» را دوباره در سينما سپيده به نمايش گذاشته‌ايم و استقبال خوبي را شاهد بوديم. شب جمعه حدود 50 نفر براي تماشاي اين فيلم در سينما سپيده بليت خريدند، البته اين تعداد در شب گذشته با توجه به اينکه صبح فردا يک روز کاري بود، قدري کاهش يافت. با اين حال اين فيلم همچنان در حال فروش است.وي در مورد فروش ماه مبارک رمضان توضيح داد: از تاريخ 3 تيرماه، طرح بليت نيم بها در سينما سپيده اجرا شد. استقبال مردم در اين روزهاي مبارک با توجه به نيم بها بودن بليت، راضي کننده است، اما با توجه به اينکه اين سالن در يک محيط دانشجويي قرار دارد، سانس هاي فوق العاده نيمه شب نداشته‌ايم. ما در پنجشنبه براي فيلم فرهادي 240 نفر مخاطب داشتيم و اين تعداد در روز جمعه به 160 نفر رسيد. سينماي ممتاز سپيده متعلق به حوزه هنري است و با توجه به اينکه در حد فاصل دانشگاه تهران و پارک دانشجو قرار گرفته است، پاتوقي براي قشر جوان و تحصيل کرده به حساب مي آيد و نيم بها بودن بليت آن در تمام روزهاي هفته به محبوبيت آن بين جوانان افزوده است.

بانی فیلم
 
بالا