• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
شبكه‌ي اپراتور دوم تلفن همراه در سه شهر تهران، مشهد و تبريز به شكل آزمايشي راه‌اندازي شد.

عليرضا قلمبر دزفولي - مديرعامل ايرانسل - با بيان اين مطلب اظهار داشت: پس از اتمام مراحل آزمايشي كار توزيع سيم‌كارت‌هاي ايرانسل را با هماهنگي وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات، آغاز خواهيم كرد كه زمان آن اواخر مهر ماه و اوايل آبان ماه خواهد بود.

دزفولي ادامه داد: در حال حاضر شبكه توسط چند هزار مشترك كه از خود شركت ايرانسل و وزارت ارتباطات و پارتنر‌هاي ما هستند، در حال آزمايش است.

وي ادامه داد: هم اكنون اتصال متقابل شبكه‌ي ايرانسل به شبكه‌ي ثابت كشور، شبكه‌ي اپراتور اول و تاليا برقرار شده و در حال حاضر مي‌توانيم تست‌هاي شبكه را ميان شبكه‌ي اپراتور دوم و ساير شبكه‌ها انجام دهيم.

دزفولي همچنين يادآور شد: تا پايان سال جاري حداقل به دو ميليون مشترك سيم‌كارت واگذار خواهد شد كه اين تعداد در فاز اول حدود 500 هزار مشترك است.

او درباره‌ي روش‌هاي توزيع سيم‌كارت اپراتور دوم گفت: تاكنون چند روش پيشنهاد شده كه با سازمان تنظيم مقررات در حال بررسي آن‌ها هستيم.

به گفته‌ي وي شركت‌هاي ايزايران‌، پارس نيكاتل، پرشين تلكام، سام فون كمپاني، دريان گستر، اتصالات، موبايل پلاس، البرز، پارس آنلاين و پارس قشم و موسسه‌ي مالي و اعتباري بنياد ازجمله شركت‌هايي هستند كه قرارداد نهايي ايرانسل با آن‌ها براي توزيع سيم‌كارت 150 هزار توماني نهايي شده است.

مديرعامل ايرانسل ادامه داد: در حال حاضر شركت ايرانسل مذاكره با ديگر شركت‌ها را براي پيوستن به جمع اين شركت‌ها براي توزيع سيم‌كارت خود ادامه مي‌دهد و شركت‌هاي مذكور توزيع سيم‌كارت ايرانسل را در انحصار خود نخواهند داشت.
سرويس ارتباطات ايسنا
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
موسسه گارتنر اعلام كرد نوكيا در سال ميلادي جاري پرفروش‌ترين گوشي تلفن همراه در جهان بوده است.
بر اساس بررسي‌هاي انجام شده توسط اين موسسه تحقيقاتي، فروش گوشي‌هاي نوكيا در سه ماهه نخست سال ميلادي جاري در بازارهاي جهاني از رشد ‪ ۳۳/۶‬درصد برخوردار بوده است.
مطالعات انجام شده در بازارهاي جهاني نشان مي‌دهد كه گوشي‌هاي تلفن همراه توليده شده توسط شركت موتورولا، و سوني اريكسون در مقام دوم و سوم پرفروش‌ترين شركت‌هاي توليدكننده تلفن همراه در سه ماهه نخست سال ميلادي جاري در بازارهاي جهاني بوده‌اند.
بر اساس تحقيقات اين موسسه ، همچنين شركت‌هاي سامسونگ و ال‌جي الكتريك و ‪ BENQ‬موبايل نيز در مقام‌هاي چهارم تا ششم شركت‌هاي پر فروش‌هاي تلفن همراه در جهان قرار گرفته اند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
گسترش روز افزون موبایل در سطح جهان، همگان را جذب این بازار می كند. از جمله این موارد روی آوری آهنگسازان بزرگ معاصر به این صنعت بوده و یكی از آنان "برایان اینو" است كه اخیرا برای گوشی جدید “Nokia 8800 Sirocco” آهنگ ساخته است.

برایان اینو الهامش را از بادهای گرم و خشك صحرایی گرفته كه با بادهای سرد مدیترانه برخورد می‌كنند.
اینو آهنگساز معروف جهانی با این الهام از طبیعت،مجموعه صوتی زیبایی آفریده كه طبیعی،آرام بخش و بسیار ابتكاری است. شنیدن آثار خلق شده توسط وی احساس متفاوتی به شنونده می دهد.برایان اینو موسیقی خود را با استفاده از سازهای محلی ساخته است.

در این رابطه "تیمو تویكانن" مدیر ارشد "بخش عملیات بازار و مشتری" در شعبه "خاورمیانه و آفریقا" شركت نوكیا می گوید " این اولین باری است كه طراحی های نشات گرفته از خاورمیانه و آفریقا در محصولات جهانی استفاده می شوند.وهمچنین این نخستین بار است كه ما مدل های جدید خود را در سطح جهانی در خاورمیانه و آفریقا(در دوبی) افتتاح می كنیم. این روند نمادی از تعهد رو به رشد ما نسبت به منطقه است."
از سوی دیگر "تامی پاتسیلا" مدیر "بخش فروش تلفن های همراه و عملیات بازار" شركت نوكیا در شعبه "خاورمیانه و آفریقا گفت: "در طراحی این گوشی ها، تیم طراحی شركت نوكیا از شن های روان و بادهای صحرایی و هنر فرهنگی و دكوراتیو منطقه الهام گرفته است." او افزود: "این الهام برانگیزی تا آن حد بود كه نام گوشی تازه و با كیفیت “Nokia 88000 Sirocco” از بادهای صحرایی گرفته شده است."

8800 Sirocco از طبیعت و زیبایی های آن الهام گرفته است،اثر انگشت شست را به عنوان امضاء بكار می برد. این ایده بوسیله سطح صیقلی وساخته شده از فولاد ضد زنگ و پنجره شیشه ای غیر قابل خراش موبایل بطور تلویحی القاء می گردد. این مدل دو نوع متفاوت روشن و تیره دارد. رنگ روشن آن ملهم از توده هوای گرم و خشك و رنگ تیره آن الهام گرفته از توده هوای سردتر و مرطوب است.
روكش فولاد ضد زنگ این مدل به نحوی ساخته شده تا به دستگاه جلوه و احساسی منحصربه فرد بخشیده است. با استفاده از صنعت برتر، كاركرد و عملكرد ایده آل آن تضمین شده است. در ساخت این دستگاه از فنون ساعت سازان و جواهر سازان بنام استفاده شده است.

روكش ياقوتي صفحه تصوير آن 262000 رنگ مختلف را تشخیص می دهد، و مكانیزم اسلاید آن حكایت از مجهز بودن دستگاه به یك دوربین 2 مگاپیكسلی دارد. عمر باتری آن نیز بیشتر از مدل های مشابه است. در واقع همه جزییات این مدل در سطح ایده آل هستند. صفحه كلید هندسی آن همانند تپه‌های شن روان در شب‌های صحرا می درخشد و كلید هدایت آن همانند درخشنده ترین ستاره در تاریك ترین شبها جلوه می كند. این مدل به معنای واقعی منحصر به فرد بوده و نشات گرفته از زیبايی طبیعت است كه به شكلی مدرن، و موقر صیقل وجلاء داده شده است.

این مدل دارای یك هدست مكمل بلوتووث (Bluetooth) است. این هدست كوچك و منحصربه فرد بی سیم ساخته شده از فولاد ضد زنگ بوده و هماهنگی ایده آلی با این مدل گوشی همراه دارد.
ویژگی های فنی آن عبارتند از:
- آهنگ های منحصربه فرد" با كیفیت AAC، ساخته برایان اينو
- رابطه ایده آل كاربری
- دوربین 2 مگاپیكسلی
- روكش با كیفیت از فولاد ضد زنگ و بادوام بیشتر
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
در مراسم افتتاحيه پارك صنعتي لنوو كه توسط شركت ارتباطات و فناوري لنوو ساخته شده است اعلام شد: اين مركز توليد جديد ظرفيت توليدي معادل 15 تا 30 ميليون دستگاه تلفن همراه را دارد.
گفتني است ، در صورتي كه ظرفيت توليد لنوو در طول يك سال به 30 ميليون دستگاه برسد ، ميزان توليد اين شركت از شركت BIRD كه در حال حاضر ظرفيت توليد آن برابر 20 ميليون دستگاه است، بيشتر خواهد شد و از اين رو به عنوان بزرگترين مركز توليد كننده تلفن همراه در جهان شناخته مي شود.
پارك صنعتي لنوو داراي مساحت 80 هزار متر مربع است همچنين فعاليت هاي اين شركت شامل توليد تلفن هاي همراه ، توزيع اين توليدات ، خدمات پس از فروش وفعاليت هاي توسعه و تحقيقاتي مي باشد.
اين شركت توانايي توليد موبايل هاي نسل سومي را نيز دارد.لازم به ذكر است ، اين شركت براي توليد تلفن هاي همراه در پارك صنعتي از 20 شركت الكترونيكي كمك مي گيرد و تجهيزات مورد نياز خود را تامين مي كند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
قرار داد نوكيا با شركت چاينا موبايل به ارزش 580 ميليون يورو براي خريد تجهيزات شبكه ي GSM/GPRS مي باشد.
در قرار داد 5/1 ميليارد يورويي نوكيا با شركت PTAC نيز براي تهيه قطعات مختلف موبايل است .
شركت نوكيا تا كنون 3/3 ميليارد يورو در چين سرمايه گذاري كرده است و در حال افزايش سرمايه گذاري هاي خود در زمينه هاي مختلف توليد ، توزيع و خدمات است .
گفتني است درمراسم امضاي اين قرار داد نخست وزيران دو كشور چين و فنلاند حضور داشتند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
شركت امنيت رايانه‌ي McAfee جديدترين نسخه‌هاي آنتي‌ويروس مخصوص تلفن‌همراه را عرضه كرد.
به گزارش ایسنا، شركت مك‌آفي اعلام كرد، نسخه‌هاي آنتي‌ويروس VirusScan mobile ويژه‌ي ويندوز موبايل با پلات فورم 5.0 در اختيار مشتركان قرار گرفته است.

بر اساس اعلام اين شركت، اين نسخه‌هاي جديد به كاربران ويندوز موبايل امكان مقابله با حملات و جديدترين نرم‌افزارهاي مخرب را مي‌دهد.

سخنگوي اين شركت اعلام كرد، از طريق اين نسخه‌هاي آنتي ويروس، مي توان SMishing، كه حملات مخصوص تلفن‌همراه هستند و يا اسكم‌هاي فيشينگ، كه از طريق sms يا بلوتوث ارسال مي‌شوند، را دفع كرد.

آنتي ويروس‌هاي جديد مك‌آفي پس از نصب بر روي گوشي تلفن همراه، فايل‌ها را با به طور اتوماتيك شناسايي و پيش از ورود، آنها را پاكسازي مي‌كند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
گزارش پایگاه خبری تالیا نیوز از نخستین جشنواره تخصصی تلفن همراه ، تجربه ای جذاب اما .... جای مسوولان برای دیدن این نمایشگاه خالی بود... خوب و بد جشنواره از زبان بازدید کنندگان



خوب و بد جشنواره از زبان بازدید کنندگان
تلفن همراه یا همان "موبایل" وسیله ارتباطی پرطرفداری است که خصوصا" نسل جوان به آن توجه و علاقه خاصی دارد و این توجه تا جایی پیشرفته که استفاده از این ابزار اطلاعاتی به صورت یک عادت روزمره و تا حدی سرگرمی درآمده است. تولید گوشی های چند منظوره با قابلیت ها و کارایی های مختلف، موبایل را به عنوان یک وسیله با کاربردهای گوناگون درآورده و شاید این هم یکی دیگر از علت هایی باشد که بخش عمده ای از جمعیت حدود یازده میلیونی مشترکین تلفن همراه را بر آن داشته که تا آخرین لحظات روز و حتی هنگام خواب این وسیله جادویی کوچک را از خود دور نکنند. در دوره ای که بیدار شدن با صدای زنگ موبایل اعتبار ساعت های شماته دار را با آن همه محبوبیت زیر سوال برده، انواع گیم نت ها و حتی کامپیوترها که هم نسل ها و اجداد موبایل به شمار می روند، نمی توانند اعتراضی داشته باشند. اما محبوبیت تلفن همراه گذشته از جای جای کره زمین، در ایران و در بین جوانان ایرانی داستان دیگری دارد و به همین دلیل بازار تلفن همراه ایران یکی از داغترین فعالیت های اقتصادی شده که عده ای از فعالان عرصه اقتصاد را به سوی خود کشانده که البته این موضوع نشان از وجود تقاضای بالا برای داشتن گوشی های مدرن و لوازم جانبی آن در ایران است. شاید هم همین امر مسوولان را پس از گذشت سالها از ورود تلفن سیار به کشور یعنی سال 1371 بر آن داشته که نخستین جشنواره تخصصی تلفن همراه را از 14 تا 17 شهریورماه در محل سالن نمایشگاه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهران برگزار کند. این جشنواره با 19 غرفه در نخستین روز برپایی با اقبال عمومی مواجه نبود اما در روز دوم بر اساس آنچه که پیش بینی می شد با استقبال نسبتا" بهتری مواجه و مخاطبانی از تمام اقشار را شاهد بود. البته بیشتر آنان اظهار می داشتند که برای ثبت نام سیم کارت تالیا به آنجا مراجعه کرده اند! گذشته از این موضوع همانگونه که انتظار می رفت بیشترین رقم شرکت کنندگان دراین جشنواره را جوانان زیر بیست سال تشکیل می دادند. نحوه اطلاع رسانی در مورد برگزاری این جشنواره و چگونگی ارایه خدمات از مهمترین موارد قابل بحث در برگزاری نخستین جشنواره تلفن همراه است که بازدید کنندگان که معمولا" بهترین منتقدان نیز به شمار می روند به چند سوال در مورد آن پاسخ داده اند و در واقع به نوعی این جشنواره را به شکل غیرمستقیم نقد کرده اند. جوان 19 ساله ای که خود را "میلاد دشتبانی" معرفی می کرد، می گفت از اخبار صدا و سیما متوجه برگزاری این جشنواره شده است. او می گفت: جشنواره خوبی است اما گوشی های جدید و به روز در آن عرضه نشده و انتظار می رفت همه مدل های گوشی در اینجا موجود باشد که اینطور نبود و تنها بخشی از مدل ها نمایش داده شده بود. او در ارزیابی پایانی خود از این مکان اظهار داشت: نمایشگاه خوبی بود اما می توانست عالی باشد. مبین مخلصیان" به دلیل عشق به دنیای الکترونیک به این جشنواره آمده تا اطلاعات خود را که ادعا می کند در مورد گوشی های تلفن کامل است، به روز کند. این جوان بیست ساله نیز گفت: آمده بودم تا دفترچه تخصصی یک گوشی را تهیه کنم که نتوانستم . او در مورد این جشنواره گفت: به نظر من برگزاری جشنواره به این کوچکی و در این شرایط زیبنده کشور ایران نیست و اگر یک توریست از این نمایشگاه دیدار کند حیثیت فناوری اطلاعات کشور ما را حتما" زیر سوال خواهد برد. او در مورد چگونگی اطلاع یافتن خود از زمان برگزاری جشنواره نیز گفت: من در یکی از روزنامه ها خبر برگزاری جشنواره را دیدم اما تبلیغات برای آگاه کردن مردم کافی نبود. به نظر من جشنواره تخصصی باید دارای یک سایت با اطلاعات کافی باشد. "زهرا شریعت" بانوی 40 ساله ای که برای دیدن نمایشگاه آمده بود نیز اظهار داشت: نمایشگاه خوبی بود و توضیحات خوبی در مورد گوشی های موبایل ارایه می شد. در بازار موبایل به دلیل اینکه نفع فروشندگان در میان است، اطلاعات و توضیحات به خوبی ارایه نمی شود. "محمدرضا جاهد" مرد 49 ساله ای که به گفته خودش به دلیل علاقه شخصی آلبوم انواع موبایل را جمع آوری کرده نیز در مورد نمایشگاه گفت: به نظر من این نمایشگاه ضعیف برگزار شد و قیمت گوشی ها نیز با بازار تفاوت زیادی داشت. علاوه بر آن قیمت یک گوشی در دو غرفه (از یک مارک مشابه) به دلیل گارانتی های آنها تفاوت زیادی داشت و این عدم هماهنگی در یک نمایشگاه جالب نیست. از آن گذشته اطلاعات خوبی هم ارایه نشده است و جشنواره باید تفاوتی نسبت به بازار داشته باشد و خدمات پس از فروش بهتری ارایه کند اما اینجا هم همان رسم بازار یعنی دادان اطلاعات کم و ناکافی به مشتریان باب است. "سعید فولادی" جوان 22 ساله دیگری بود که مانند گروهی دیگراز بازدید کنندگان در همسایگی مکان برگزاری جشنواره سکونت داشت واز این طریق متوجه برگزاری این جشنواره شده بود . او می گفت: بهتر بود محصولات در غرفه ها ارایه می شد و امکان فروش داشت. من آمده بودم گوشی بخرم اما نتوانستم و گوشی مورد نظرم را پیدا نکردم . همین طور لوازم جانبی از دیگر موارد مد نظر من بود که فکر می کردم در اینجا بتوانم آنها را بیابم اما به طور کامل عرضه نشده بود. "سارا عبدی" هم از عدم حضور بعضی شرکت ها گله داشت و او هم می گفت که ا زطریق اخبار تلویزیون مطلع شده بود که این جشنواره برپا شده است. اما "مهدی شادمی" نظر خاصی در مورد این جشنواره داشت که در نوع خود جالب توجه است. این مرد 27 ساله ادعا می کرد اطلاعات او کامل تر از مسوولان غرفه ها بوده است. او ادامه داد: این جشنواره بیشتر شبیه یک مرکز تجاری بود. گوشی ها هم مانند مغازه ها پشت ویترین نمایش داده می شد و مسوولان غرفه ها اطلاعات کاملی از سرویس های گوشی ها نداشتند که در اختیار سایرین بگذارند و این کمی خنده دار است... بهر صورت هریک از افراد نقد خاصی در مورد برگزاری این جشنواره داشتند و این اولین تجربه بود و معمولا" نخستین تجربه ها در عین جذابیت دارای مشکلاتی هستند که نمی توان برگزار کنندگان آن را به دلیل وجود این اشکالات سرزنش کرد. اما برخی مواردی که در این جشنواره با آن مواجه بودیم مسایل ساده ای بودند که تجربه بالایی را نمی طلبید و در این میان آنچه بیش از همه خودنمایی می کرد نحوه اطلاع رسانی در مورد زمان و مکان جشنواره بود و بیشتر بازدید کنندگان نیز گله داشتند که به اندازه کافی برای اطلاع عموم در مورد آن تبلیغ نشده و بیشتر مردم از ثبت نام سیم کارت های اعتباری تالیا متوجه برگزاری جشنواره شده بودند. اما نکته بسیار جالب تر در مورد تبلیغات این نمایشگاه این بود که حتی در سر در سالن برگزاری آن هم اثری از یک پارچه نویس برای اعلام این موضوع وجود نداشت و حداقل انتظار می رفت در دو طرف خیابان محل برگزاری و جلوی درب ورودی این موضوع به نحوی اعلام می شد. موضوع بعدی تعداد کم غرفه ها و عدم حضور نمایندگی های برخی گوشی های موجود در بازار بود که انتظار می رفت وقتی بعد از قریب به 14 سال از تولد تلفن همراه برای نخستین بار جشنواره ای برگزار می شود، با درایت و برنامه ریزی بهتر و منسجم تر در راستای پربار بودن آن تلاش می شد. مهمتر از همه اینکه گویا ما هنوز معنای درست جشنواره و نمایشگاه را نمی دانیم و به نظر می رسد اگر معنای عنوانی را که برای عملکرد خود انتخاب می کنیم بدانیم ، برنامه ریزی بهتری برای آن انجام می دادیم. جشنواره در فرهنگ لغت به محفل شادمانی و نشاط و ضیافت معنا شده است. بنابراین جشنواره ارتباطات سیار و تلفن همراه شرایط یک جشنواره را دارا نبود و اثری از یک حرکت مستمر و هدفمند در آن دیده نمی شد. نه مسوولان از آن استقبال کرده بودند و نه سخنرانی خاصی به این مناسبت ترتیب داده شده بود. جشنواره ها معمولا" در مدت زمان کوتاه تر و یک روزه و به مناسبت خاصی (با شریاط تقویمی ) برگزار می شوند و برنامه های شادی به این مناسبت ها پیش بینی می شود. جشنواره ها معمولا" به دلیل اینکه مخاطبان عامی دارند نمایش های عام پسند و شادی بخش نیز بر ای این مخاطبان در نظر می گیرند و هدف تجاری در آن دنبال نمی شود. گذشته از آن مکان خاصی برای برگزاری آن در نظر گرفته می شود که مخاطبانی به صورت نشسته و ایستاده آن را دنبا ل می کنند. در جشنواره ها معمولا" مانند نمایشگاهها محل های ثابتی با تماشاچیان عابر که (البته مخاطبان خاص و دارای اهداف تجاری آن نمایشگاه نیز هستند )، وجود ندارد. حال با توجه به گفته های بازدید کنندگان این آیین که نام جشنواره بر آن نهاده شده بود و هم هدف تجاری دنبال می کرد ، هم مناسبت خاصی نداشت و هم مخاطبان خاصی داشت و گذشته از همه اینها حضور غرفه مرسدس بنز به عنوان اسپانسر که فعالیت های سایر غرفه ها را تحت الشعاع قرار داده و در برخی موارد اذهان سایرین را منحرف کرده بود، شما قضاوت کنید که جشنواره بود یا نمایشگاه یا تماشاگه؟ بهر صورت جای مسوولان عرصه تلفن همراه کشور برای دیدن کاستی ها در این جشنواره خالی بود تا شاید تدبیری برای برگزاری بهتر ، کامل تر جشنواره ها و نمایشگاه های بعدی بیندیشند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
"موبایل" هم مانند هر فناوری جدید دیگری در زندگی بشر، با وجود ایجاد رفاه برای افراد یک اجتماع ، دردسرهایی را نیز به دنبال داشته و دارد و به نظر می رسد که این دردسرها هرروز با پیشرفت فناوری و حضور گوشی های مدرن تر، بزرگ تر می شوند و بالاخره در یک جمله می توان گفت " این تنها فناوری نیست که پیشرفت می کند بلکه دردسرها نیز "به روز تر" می شوند". در چنین شرایطی حضور پلیس و برنامه های مدون برای جلوگیری از جرائم تلفن همراه نوید خوبی برای داشتن امنیت جهت استفاده از این وسیله و بهره بردن از امکانات آن است. سردار "مرتضی طلایی" فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ از جمله معدود مسوولانی بود که از نخستین جشنواره تلفن همراه که هفته گذشته در تهران برگزار شد ، دیدار کرد و با وجود اینکه این بار بر خلاف همیشه بدون لباس فرم و با کت و شلوار و در یک روز تعطیل از نمایشگاه دیدار می کرد ، اما مانند همیشه گوش به سخنان شهروندان تهرانی سپرد و در مورد مشکلات موجود با آنان به گفت و گو پرداخت. ما نیز با او در مورد برخی موارد گفت و گویی داشتیم: پلیس موبایل نداریم *تالیا نیوز* از وظایف پلیس موبایل بگویید؟ سردار _ ما پلیسی به این نام نداریم. *تالیا نیوز* اما گفته می شود که چنین پلیسی فعالیت جدی در سطح شهر تهران دارد و یکی از وظایف آن هم بازرسی گوشی های افراد مظنون به موارد و شئون غیر اسلامی است. سردار _ باید بگویم که اگر قرار باشد ما برای هر مسئله ای یک نوع پلیس داشته باشیم در برهه زمانی نه چندان دور با انواع مختلفی از پلیس درجامعه مواجه می شویم که سازماندهی آن ها هم برنامه ریزی خاصی می طلبد و خیلی معقول نیست. ما در نیروی انتظامی اداره ای تحت عنوان "جرائم الکترونیکی و اینترنتی" داریم که جرائم تلفن همراه نیز در این اداره بررسی می شود، اما پلیسی تحت عنوان تخصصی موبایل نداریم. در مورد اینکه پلیس، تلفن های مردم را بازرسی می کند، چنین چیزی صحت ندارد و تلفن همراه یکی از مواردی که اسرار زندگی خصوصی افراد در آن وجود دارد و به همین دلیل هم جزو حریم خصوصی افراد محسوب می شود و پلیس حق ورود به حریم خصوصی مردم را ندارد . بنابراین ما بدون مجوز وارد حریم خصوصی و زندگی شخصی مردم نخواهیم شد مگر اینکه فرد مقابل مظنون به جرمی باشد. *تالیا نیوز* برنامه خاصی در مورد جرائم مربوط به تلفن همراه دارید؟ _ ما سعی داریم در مورد مشکلات احتمالی به مردم اطلاع رسانی کنیم و با آگاهی دادن به آنان می خواهیم از این جرائم پیشگیری کنیم و این مهمترین برنامه ای است که پلیس در این مورد خاص دنبال می کند. کما اینکه نیروهای متخصص نیز برای پیگیری این نوع جرائم و شکایات مربوط به این مسایل نیز تربیت شده و در اختیار داریم. مراقب تعمیرکاران موبایل باشید *تالیا نیوز* یکی از مهمترین مسایلی که ممکن است به جرائم مربوط به تلفن همراه دامن بزند از دید شما چیست ؟ _ یکی از موارد که ما نیز متخصصین خود را در این مورد برای نظارت بر آن بسیج کردیم نمایندگی ها و تعمیرگاه های گوشی های موبایل هستند. متاسفانه به کرات دیده شده که افراد گوشی تلفن همراه خود را که حاوی اطلاعات خانوادگی مانند عکس ها و شماره تلفن ها هستند را به این تعمیرگاه ها می برند و برخی افراد سو استفاده گر به بهانه تعمییر این اطلاعات را به کامپیوتر و موبایل شخصی خود منتقل کرده و از آن استفاده های غیر اخلاقی می کنندد. ما ضمن نظارت و سرکشی بر سایر نمایندگی ها و تعمیرگاه ها موبایل به مردم هشدار می دهد که قبل از بردن گوشی های خود به این اماکن ، اطلاعات خود را از داخل تلفن به طور کامل تخلیه کنند. رانندگی با بولوتوس هم ممنوع *تالیا نیوز* یکی دیگر از موارد تخلف صحبت با تلفن همراه در حین رانندگی است. امروزه با رشد تکنولوژی و ورود گوشی ها و هندزفری های بولوتوس به بازار به راحتی می توان در حین رانندگی بدون دخالت دست با تلفن همراه سخن گفت. آیا این مورد نیز تخلف محسوب می شود؟ _ آنچه در آیین نامه راهنمایی و رانندگی مطرح شده این است که "هرآنچه تمرکز را از رانندگی خارج و به موارد دیگر بخواند، در حین رانندگی خلاف محسوب می شود". حال این عدم تمرکز می تواند در حین خوردن و آشامیدن در شرایط رانندگی رخ دهد و بنابراین خوردن و آشامیدن و استعمال دخانیات نیز تخلف محسوب می شود. همانطور که می بینید ما از نصب تابلوهای تبلیغاتی در جاده ها به همین منظور جلوگیری کرده ایم چرا که این مورد نیز می تواند تمرکز راننده را برهم بزند. بنابراین ما به تمامی رانندگان توصیه می کنیم که در حال رانندگی با تلفن همراه چه با بولوتوس و چه به هر صورت دیگر صحبت نکنند و در صورتیکه ماموران پلیس با چنین موردی مواجه شوند و احساس کنند که کار راننده تمرکز او را از رانندگی مختل کرده برابر ضوابط اعمال قانون خواهند کرد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
palm2.jpg



شرکت Palm اعلام کرد مدل جديدي از سري گوشي هاي هوشمند خود موسوم به Treo را براي کاربران اروپايي عرضه مي کند.
اين گوشي به نام Treo 750v مجهز به سيستم عامل ويندوز موبايل 5 مايکروسافت بوده و ابتدا از طريق اپراتور Vodafone در اين قاره توزيع خواهد شد.

اين گوشي با امکانات متنوع چند رسانه اي در مرحله اول در کشورهاي اتريش، فرانسه، آلمان، ايرلند، ايتاليا، هلند، اسپانيا، سوئيس و انگلستان و سپس در ديگر کشورها توزيع خواهد شد. اين گوشي با شبکه نسل سوم 3G/UMTS اپراتور Vodafone سازگار است .

مقامات Palm مدعي هستند که تا سال 2009 بيش از 43 درصد از بازار گوشي هاي هوشمند جهان را به خود اختصاص خواهند داد.

گفتني است که قيمت اين گوشي هنوز اعلام نشده است.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار شمال تهران

تاليانيوز- قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار شمال تهران ، امروز با کد دو 635 تومان، کد سه،540تومان ، کد چهار 480 هزار تومان ،کد پنج 530هزار تومان و کد شش به قیمت520 تومان است .
قیمت فروش سیم کارت کارکرده در بازار شمال تهران با کد یک 660تومان ، با کد دو 550تومان ، با کد سه 500تومان ، با کد پنج 485 تومان و کد شش نیز 470 تومان است .
قیمت فروش سیم کارت کارکرده اعتباری تالیا در بازار شمال تهران 85 هزار تومان است .
قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین 10 تا 15 هزار تومان پایین تر از قیمت فروش است .

قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار جنوب تهران

قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار جنوب تهران کد دو 640 تومان ، کد سه 545تومان ،کد چهار 500 هزار تومان، کد پنج550 تومان و کد شش540هزار تومان است .
قیمت فروش سیم کارت کارکرده در بازار جنوب تهران با کد یک 660هزار تومان ، با کد دو 575هزار تومان ، با کد سه 500هزار تومان ، با کد پنج 480تومان و کد شش نیز 470هزار تومان است .
قیمت فروش سیم کارت کارکرده اعتباری تالیا در بازار شمال تهران 80 هزار تومان است .
قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین 10 تا 15 هزار تومان پایین تر از قیمت فروش است .

قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار مرکز تهران

قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار مرکز تهران، با کد دو 640هزار تومان ، با کد سه 550هزار تومان ، کد چهار 480 هزار تومان ، با کد پنج530 هزار تومان و کد شش نیز 525هزار تومان است .
قیمت فروش سیم کارت کارکرده در بازار مرکز تهران با کد یک 660هزار تومان ، با کد دو 560هزار تومان ، با کد سه 515 هزار تومان ، با کد پنج 495هزار تومان و کد شش نیز 485هزار تومان است .
قیمت فروش سیم کارت کارکرده اعتباری تالیا در بازار مرکز تهران 80هزار تومان به بالا است .
قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین 10 تا 15 هزار تومان پایین تر از قیمت فروش است .

قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار شرق تهران

قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار شرق تهران با کد دو 640هزار تومان ، با کد سه 555هزار تومان ، کد چهار 485 هزار تومان ، با کد پنج 545هزار تومان و کد شش 545 است .
قیمت فروش سیم کارت کارکرده با کد یک 655هزار تومان ، با کد دو650 هزار تومان ، با کد سه 480 هزار تومان ، با کد پنج 475هزار تومان و کد شش نیز 465هزار تومان است .
قیمت فروش سیم کارت کارکرده اعتباری تالیا در بازار شرق تهران 85هزار تومان است .
قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین 10 تا 15 هزار تومان پایین تر از قیمت فروش است.

قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار غرب تهران

قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار غرب تهران با کد دو 645هزار تومان ، با کد سه 565هزار تومان ، کد چهار 495 هزار تومان ، با کد پنج 545 هزار تومان و کد شش 545است .
قیمت فروش سیم کارت کارکرده در بازار غرب تهران با کد یک755هزار تومان ، با کد دو 585 هزار تومان ، با کد سه 505هزار تومان ، با کد پنج 495 هزار تومان و کد شش نیز 485هزار تومان است .
قیمت فروش سیم کارت کارکرده اعتباری تالیا در بازار غرب تهران 85هزار تومان است .
قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین 10 تا 15 هزار تومان پایین تر از قیمت فروش است .

پيش شماره 912 - صفر 6350000 ريال
پيش شماره 912 - كاركرده 5500000 ريال
پيش شماره 913 - صفر 5400000 ريال
پيش شماره 913 - كاركرده 5000000 ريال
تالياي كاركرده 850000 ريال
تالياي صفر 1000000 ريال
پيش شماره 0912 (كد 1) صفر 7000000 ريال
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
شركت نوكيا از اواسط سال آينده‌ي ميلادي نسل جديد بازي‌هاي مخصوص تلفن‌ همراه را عرضه خواهد كرد.

براساس توافق ميان نوكيا - بزرگ‌ترين سازنده‌ي گوشي تلفن ‌همراه در جهان - و شركت الكترونيك آرتز (EA) - بزرگ‌ترين سازنده‌ي بازي‌هاي ويديويي - آن دسته از مشتركان تلفن‌ همراه در جهان كه محصولات نوكيا را خريداري مي‌كنند، امكان دسترسي به جديدترين بازي‌هاي مخصوص تلفن‌ همراه توليد شده از سوي EA را خواهند داشت.

به گفته‌ي سخنگوي شركت الكترونيك آرتز، تلفن‌هاي مدل S60 نوكيا اولين سري از بازي‌هاي نسل جديد بازي‌هاي تلفن همراه را عرضه خواهد كرد.

طبق اين توافق، هفت بازي جديد محصول الكترونيك آرتز از كريسمس در گوشي‌هاي نوكيا قابل دانلود و استفاده خواهند بود
سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
نتايج يك مطالعه‌ نشان مي‌دهد‌ كه شمار مشتركان تلفن همراه در آلمان طي سه ماهه‌ي دوم امسال به مرز ‌٨٢ ميليون مشترك رسيد.

بر اساس اين گزارش، در سه ماهه‌ي منتهي به ژوئن ‌٢٠٠٦، شمار مشتركان تلفن ‌همراه آلمان با ‌٢/١ درصد افزايش نسبت به سه ماهه‌ي نخست به ‌٨٢ ميليون مشترك رسيد.

در پايان شش ماهه‌ي اول امسال، ضريب نفوذ تلفن‌ همراه در آلمان به ‌٤/٩٩ درصد رسيد كه نسبت به مدت مشابه در سال گذشته هشت دهم درصد افزايش يافته است كه در اين ميان اپراتور تلفن ‌همراه T-Mobile بيشترين تعداد مشتركان را در آلمان داشته است.

درآمدهاي مربوط به سرويس تلفن‌ همراه در آلمان در پايان سه ماهه‌ي دوم با ‌٢١٠ ميليون يورو افزايش به ‌٢٢/٥ ميليارد يورو رسيد.

بر اساس اين گزارش، شركت مخابراتي وودافون آلمان از لحاظ ميزان درآمدزايي با ‌٨٠/٣ ميليارد يورو طي شش ماهه‌ي نخست در رديف اول قرار گرفت و پس از آن T-Mobile با ميزان درآمد ‌٦٧/٣ ميليارد دلار در رتبه‌ي دوم ايستاد
سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
‌شركت ايرانسل اعلام كرد: عده‌اي سودجو در قالب فرم‌هاي ثبت‌نام، تشكيل پرونده‌، فروش سيم‌كارت و كارت اعتباري به دريافت وجه از مردم اقدام كرده‌اند؛ در حالي كه شركت ايرانسل توزيع سيم‌كارت‌هاي خود را از اوخر مهر و اوايل آبان‌ماه آغاز خواهد كرد و تاكنون هيچگونه فروش و توزيعي انجام نداده است.

بنا بر اعلام، هرگونه ارتكاب به موارد ذكر شده، توسط نمايندگان ايرانسل يا ديگر مراكز، جرم محسوب شده و تحت پيگرد قانوني قرار خواهد گرفت.

روابط عمومي‌ ايرانسل از مردم خواست در صورت مشاهده چنين اقداماتي مراتب را به شماره‌ي تلفن 4-88653600 اعلام كنند
سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
نیویورک تایمز اخیرا اعلام کرده است که سایت جدید موبایل این کمپانی با آدرس http://mobile.nytimes.com, که اخبار و اطلاعات مربوط به روزنامه نیویورک تایمز را از طریق موبایل ها و PDA ها در اختیار مشترکین قرار می دهد ، راه اندازی شده است.
خوانندگان می توانند سرتیتر مقالات را از صفحه اول مرور کرده و یا اینکه جدیدترین مقالات و اخبار را در زمینه های بین المللی ، ورزشی ، اقتصادی و هنری و هر آنچه که در صفحه اینترنتی یافت می شود ، مطالعه کنند.

سايت "موبایل نیویورک تایمز کمپانی " با درج عبارت http://mobile.nytimes.com بصورت رایگان در تلفن های همراه متصل به شبکه و PDA ها فعال می شود

با فراهم آوردن امکان جستجوی آسان شبکه ، سایت نیویورک تایمز نسخه ای از اين روزنامه را در اختیار مشترکین قرار می دهد که به راحتی خوانده و با استفاده از موبایل جستجو می شود

از طرف دیگر سایت مذکور به سرویس دهندگان وابسته نیست و هر شخصی که یک تلفن موبایل با قابلیت اتصال به شبکه را در اختیار داشته باشد و بهای برخورداری از اطلاعات سایت را نیز پرداخت کند به راحتی می تواند به سایت موبایل مذکور دسترسی یابد.

تمامی مراجعه کنندگان به سایت مذکور می توانند همه بخش های سایت از جمله مقالات و عکس ها را بدون آنکه نیازی به ثبت نام باشد ملاحظه کرده و همچنین از امکان جستجو در آرشیو یک هفته ای سایت هم برخوردار باشند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
با استناد به گزارشی که در ماه ژوئیه توسط موسسه Sino-MR بزرگترین آژانس مخابراتی در چین ، در خصوص بازار گوشی موبایل GSM در این کشور ارائه شده ، موتورولا به یکی از مارک های معتبر گوشی تلفن موبایل در چین تبدیل شده که میزان استقبال از آن به صورت روز افزونی رو به گسترش است .
با استناد به گزارش مذکور، موتورولا 6 گوشی از 10 گوشی پرفروش ماه ژوئیه در چین را تولید کرد ه است که این گوشی ها عبارتند از : MOTORAZR V3 ( که 6/2 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده ) و همچنین SLVR L6 ( که 2 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده ) .

MOTOMING ( با 21/1 درصد سهم ) که طبقه بندی جدیدی را برای محصولات برتر مطرح کرده است ، در میان گوشی های PDA ، پیشروي بازار محسوب می شود.

در گزارش مذکور آمده است که طرح و مدل گوشی مهمترین و کلیدی ترین فاکتور برای موفقیت گوشی های موتورولا محسوب می شود.

خبر فوق در واقع جدیدترین خبر از میان رشته خبرهایی است که به موفقیت های موتورولا در طول سال گذشته پرداخته اند ، موفقیت هایی که از آن جمله می توان به فروش 28 میلیارد دلاری موتورولا در چین در سال 2005میلادی اشاره کرد.

با استناد به اظهارات مطرح شده از سوی دفتر ملی آمار چین که فهرست 500 تولید کننده برتر چین را در سال 2006 میلادی تهیه کرده است ، مو تورولا به عنوان برترین تولید کننده خارجی در کشور و همچنین به عنوان ششمین صنعت بزرگ و موثر در اقتصاد چین معرفی شده است.

با استناد به گزارش ماه ژوئیه موسسه Sino-MR ، سهم موتورولا در بازار چین به 22درصد افزایش یافته است که این رقم در مقایسه با 9ماه گذشته که در سطح 13درصد قرار داشت ، رقم و افزایش قابل ملاحظه ای محسوب می شود و ثابت می کند که موتورولا همچنان هم به دنبال تحکیم موقعیت خود در بازارهای کلیدی خود در سراسر جهان است.

گوشی های MOTORAZR V3 و MING موتورولا در واقع سردمدار و پیشگام مشهورترین گوشی های موبایل در چین می باشند ، که از سال 2005 تا کنون با بیش از 400میلیون مصرف کننده به بزرگترین بازار تلفن موبایل در سراسر جهان تبدیل شده است.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
سامسونگ الکترونیک اعلام کرده است که یک درایور هوشمند نمایش IC (DDI) را تولید کرده که می تواند امکان نمایش واضحتر تصاویر را در روشنایی روز فراهم آورد .
تا کنون موبایل های DDI به گونه ای طراحی مي شدند که بتوانند پانل های ال سی دی را که در گوشی های موبایل تعبیه شده اند را به راحتی به کار اندازند.

اکنون سامسونگ سیستم هوشمندی را طراحی کرده است که نه تنها نیروی مورد نیاز برای نمایش تصاویر را کاهش می دهد بلکه کیفیت نمایش تصاویر را در موبایل ها افزایش می دهد.

دستگاه جدید DDI سامسونگ بطور اتوما تیک نور محیط را تنظیم کرده و بهترین تصویر را با کیفیتی مطلوب نمایش می دهد.

این دستگاه در عین حال که وضوح تصاویر گرفته شده در محیط های سرباز را افزایش می دهد در عین حال می تواند انرژي مورد نیاز مادول نمایش را با پایین آوردن روشنی زمینه تصویر گرفته شده در محیط های سربسته تا حدود 30 درصد کاهش دهد.

سنسور عکس و برنامه پردازشگر تصویر در موبایل هوشمند DDI، نور مورد نیاز را به 33 سطح مختلف تقسیم می کند . این دستگاه به گونه ای طراحی شده که بهترین و مناسب ترین تصویر را با آلگوریتم بزرگنمایی مطلوب برای هریک از سطوح مذکور انتخاب کرده و طبیعی ترین رنگ آمیزی ها را نیز برای آنان اختصاص می دهد.

میزان تقاضا برای موبایل های DDI رو به افزایش است و این امر از تلفن های موبایل گرفته تا پخش کننده های MP3 ، مدیا پلیرهای شخصی و دیگر محصولات مرتبط ، همه را شامل می شود .

سامسونگ انتظار دارد که بازار جهانی DDI در زمینه نمایش رنگی موبایل از 6/1میلیارد دستگاه در سال 2006میلادی به 3/2 میلیارد دستگاه در سال 2009میلادی افزایش یابد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
BlackBerry8707v.jpg


تاليانيوز- شرکت موبیلی با همکاری شرکت های Research In Motion و Emitac Mobile Soutions ، BlackBerry را در عربستان سعودی عرضه می کند.
EMS نیز در این پروژه، شرکت موبیلی را در راه اندازی ، انتقال ، پشتیبانی و فروش گوشي هوشمند BlackBerry یاری می کند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
یک مقام مسئول در شرکت ایرانسل واگذاری سیم کارت های اپراتور دوم را در یک ماه آینده قطعی دانست .
وی افزود : واگذاری سیم کارت های ایرانسل ثبت نامی نبوده و در صورت آماده شدن پیش شماره ها به متقاضیان واگذار می شود.
وی شهرهای تهران , مشهد , تبریز, اصفهان و شیراز را برای واگذاری سیم کارت ها در الویت دانست و افزود : در مرحله بعد , واگذاری سیم کارت ها به کل کشور تعمیم داده می شود.
این مقام مسئول در شرکت ایرانسل , با تاکید بر این که قیمت سیم کارت های ایرانسل 150 هزار تومان است , یادآور شد: 120 هزار تومان قیمت اصلی سیم کارت متعلق به ایرانسل است و 30 هزار تومان مابقی به عنوان مالیات به دولت تعلق دارد.
وی , با بیان این که هزینه مکالمات ایرانسل با هزینه سیم کارت های دولتی فرقی ندارد خاطرنشان کرد: تا پایان‌امسال 2 میلیون سیم کارت 150 هزار تومانی و ظرف 3 سال آینده , ایرانسل درمجموع 10 میلیون سیم کارت در کشور عرضه می کند.
این در حالی است ایرانسل در 15 سال آینده باید میزان مشترکان خود را به 16 میلیون برساند.
وی گفت: سیم کارت های 150 هزار تومانی ایرانسل از ابتدای واگذاری به سرویس SMS مجهز خواهد بود .
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
بر خلاف کامپیوتر و اینترنت که در استفاده از آنها تفاوت ها و وجه تمایزهایی میان جنس مرد و زن وجود دارد تلفن همراه همواره به عنوان یک تکنولوژی که کاربردی یکسان میان جنسیت های مختلف دارد، مطرح می باشد.
از آن گذشته تلفن همراه حتی از نظر سنی و از نظر طبقاتی و اقتصادی ، تحصیلی و قومی هم هیچ محدودیتی را در بر نمی گیرد.

تلفن همراه با هدف ارتقا سطح ارتباط افراد در میان مردان و زنان آن هم به گونه ای یکسان مورد استفاده قرار می گیرد و این یکسان بودن کاربرد آن میان جنسیت های مختلف به مراتب بیشتر از اینترنت حس می شود، ابزاري که در حال حاضر نیز بیشتر توسط مردان مورد استفاده قرار می گیرد.

در برخی از کشورها زنان برای برقراری ارتباط صوتی و ارسال پیام کوتاه حتی بیش از مردان از تلفن همراه استفاده می کنند.

مطمئنا دختران در ابتدای ظهور موبایل و توزیع آن در میان مردم به سختی می توانستند صاحب یک موبایل باشند ولی به هر حال اکثر آنان می توانستند به هنگام نیاز یک دستگاه موبایل را حتی بصورت قرض و امانت به دست آورند.

این فاصله و اختلاف طبقاتی که در ابتدا مشهود بود بیشتر به خاطر موضع مثبت مردان در خصوص تکنولوژی های جدید بود چرا که علاقه و تمایل آنان در خصوص استفاده از دستگاه و تجهیزات جدید آنان را وادار می کرد که پدیده ها و نوع آوری های جدید را مورد امتحان قرار دهند.

اما رفته رفته با گذشت زمان این فاصله موجود میان زنان و مردان در خصوص استفاده از تکنولوژی های جدید به خصوص موبایل کاهش محسوسی یافت و حتی زنان از سال 1998 به بعد در برخی از موارد از مردان هم سبقت گرفتند.

"ریچ لینگ" در تحقیقات و مطالعات خود که در سال 2001 در میان نوجوانان انجام شده بود به این نتیجه رسید که دختران بیشتری نسبت به پسرها ، مالک تلفن همراه هستند و حال آنکه مطالعات مذکور در میان جوانان بالغ ( بالای 20سال ) نتیجه ای بر خلاف آنچه که گفته شد را نشان می داد و پسرهای جوان بیشتری در مقایسه با دخترها از تلفن همراه برخوردار بودند و به صورت جدی تری هم از موبایل استفاده می کردند.

زنان در واقع زودتر از مردان و در سن 18 سالگی به نقطه اوج استفاده جدی از موبایل می رسند بطوریکه طبق تحقیقات به عمل آمده مردان کمی دیرتر و در سن 23 سالگی به نقطه اوج استفاده از موبایل می رسند.

محققان بر این باورند که هنگامیکه دستیابی دختران به تلفن همراه بصورت قرضی و امانت گرفتن کاهش یابد، دختران از انگیزه کمتری - نسبت به پسران - برای مشترک شدن برخوردار خواهند بود.

بر اساس نظریه های لینگ ، وی به این موضوع پی برده است که پسران به جای آنکه همانند دختران حق اشترا ک تلفن همراه خود را از والدینشان بگیرند، بیشتر صورتحساب های تلفن همراه را شخصا و از محل درآمد خود پرداخت می کنند.

از طرف دیگر وجه تمایزها و اختلاف های دیگری هم در این خصوص وجود دارد که بیشتر ریشه های روانشناختی جنسی را به خود اختصاص می دهد به عنوان مثال اینکه زنان عمدتا در سنین بالای 25 سال تا 30 سال از تمایل کمتری برای صحبت کردن با تلفن برخوردار هستند.

هرچند که استفاده از تلفن همراه از نظر کمی در میان طبقات مختلف جنسی جامعه شکلی تقریبا یکسان دارد ولی از نظر کیفی و از نظر نوع انگیزه و نحوه استفاده از آن دارای تفاوت های محسوسی می باشد.

زنان و مردان همواره دیدگاه متفاوتی را در خصوص تلفن همراه دارا بوده و جایگاه ویژه ای در فرهنگ اقتصاد ارتباطی به آن اختصاص می دهند.

در تحقیقات اولیه ای که از جانب راکوف و ناوارو در خصوص طرز استفاده از تلفن همراه صورت گرفته بود آنان بر این باور بودند که تلفن همراه موجب تقویت الگوی مرسوم و متداول ارائه شده از جایگاه جنسیتی مرد و زن شده چرا که بر نقش زن به عنوان یک پرورش دهنده و کانون محبت خانواده که در دسترس است و کسی که به حمایت مرد نیاز دارد، تاکید شده بود. ( راکوف / ناوارو 1993) .

بی آنکه بخواهیم نیاز به یک چنین طبقه بندی مهم و مشخصی را مورد تایید قرار دهیم باید اعتراف کنیم که تحقیقات و مطالعات بعدی این موضوع را مورد تایید قرار دادند که انگیزه ها و اهداف موجود در استفاده از تلفن همراه درحقیقت با نقش هریک از جنسیت های زن و مرد در جامعه بی ارتباط نیست.

از طرف دیگر موبایل در میان پسران و مردان در مقایسه با زنان به عنوان ابزاری مورد استفاده قرار می گیرد که به آنان کمک می کند تا برای زندگی خود برنامه ریزی کنند، برنامه هایی نظیر تنظیم قرار ملاقات ها ، تماس ها و دیگر برنامه های روزمره ای که به آنان کمک می کند تا به بلوغ و استقلال بیشتری دست یابند.

از طرف دیگر زنان بیشتر از تلفن همراه برای تبادل احساسات شخصی و عاطفی خود استفاده می کنند.(لوهان 1997 و لورانت 2002)

به نظر می رسد که مردان ایده متمایز و متفاوتی از ارتباط را در ذهن خود دارند چرا که بر خلاف زنان ، آنان برای هر ارتباطی یک دلیل هدفمند دارند و قصد دارند که با توجه به آن بهترین و مطلوب ترین ارتباط را بر قرار کنند.

مردان ادعا دارند که بیشتر در خصوص قرار ملاقات ها و تبادل اطلاعات، مسائل و مشکلات با یکدیگر صحبت می کنند و حال آنکه زنان نیز اقرار کرده اند که صرفا برای برقراری ارتباط و با خبر شدن از اوضاع و احوال با یکدیگر تماس می گیرند.

به نظر می رسد که زمان کوتاه مکالمه و برقراری ارتباط مردان بیشتر به درک متفاوت آنان از برقراری ارتباط ، بستگی داشته باشد.(لانگ 1993)

تحقیقات نشان داده است که زنان مدت زمان طولانی تری را برای مکالمات خود- که صرفا جنبه عاطفی و احساسی دارد- اختصاص می دهند و حال آنکه مردان به تلفن همراه به چشم یک ابزار نگاه می کنند و مکالمات خود را به مسائل ضروری تر اختصاص می دهند( مسائلی نظیر تنظیم قرار ملاقات های کاری و غیره ).

زنان در مقایسه با مردان بیشتر مکالمات خود را صرف غیبت کردن و کارهایی مشابه می کنند و در این خصوص باید اقرار کرد که حتی مردان هم تمایل به غیبت کردن دارند ولی البته ترجیحا با زنان و نه با مردان.(Potts 2004; Fox 2004) چنین یافته هایی بیشتر با توجه به واقعیتی اجتماعی -روانشناختی - این که دختران و زنان بیشتر از مردان احساسات درونی و علائق شخصی خود را بیرون می ریزند و مایلند که در خصوص آن با دیگران صحبت کنند به دست آمده است.

این تحقیقات همچنین نشان می دهند که زنان در مقایسه با مردان از مهارت های کاملتری برای صحبت کردن و برقراری ارتباط با دیگران برخوردار هستند و یا به عبارت دیگر توانایی آنان در خلق موضوعات قابل بحث بیشتر است و بهتر از مردان می دانند که در خصوص چه موضوعاتی باید صحبت کنند و یا اینکه چه موقع باید موضوع مورد بحث را تغيیر دهند.

همچنین مشخص شده است که این فاصله میان جنسیت های مختلف در مقطع بلوغ حتی گسترده تر هم می شود چرا که دختران میزان تاثیر پذیری احساساساتشان افزایش یافته و این درحالی است که پسران این خصیصه را در خود مهار می کنند و آن را بروز نمی دهند.

بنابراین با این دیدگاه مشخص می شود که مردان از تلفن همراه برداشت دیگری داشته و به طریق دیگری به آن می نگرند و آن را به چشم یک تکنولوژی بسیار قوی می بینند که میزان استقلال را بالا می برد و نه همانند یک وسیله ارتباطی که در محیط اجتماع باعث برقراي ارتباط می شود.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
مالکیت تلفن همراه باعث افزایش میزان استقلال می شود و به عنوان مثال اگر حادثه ای نظیر یک تصادف در جاده اتفاق افتد ، تلفن همراه این امکان را می دهد که با استفاده از آن اوضاع مرتب شده و همه چیز به خوبی پیش رود.
از طرف دیگر تلفن همراه به خاطرمرتبط بودن با تکنولوژی های جدید از ارزشی سمبولیکی برخوردار است.

پسرها برای کشف خصوصیات کاربردی گسترده تلفن های همراه ، مستعد تر هستند.( به عنوان مثال کاربردهایی نظیر بازي ها و یا جستجوهای اینترنتی ) و حال آنکه دختران از این نظر از علاقه و استعداد کمتری برخوردار هستند چرا که به نسبت پسران کاربردهای کمتری از تلفن همراه را نیز مورد استفاده قرار می دهند به این ترتیب اغلب پسران هستند که ادعا دارند استفاده از موبایل برای آنان سرگرم کننده و جالب است .

نتیجه تحقیقات مذکور با نتایج به دست آمده از تحقیقات "پات آکلند" تقریبا همانند و یکسان است چرا که بر اساس تحقیقات آکلند هم مشخص شده است که مردان بیشتر کاربردهای اینترنتی موبایل را مورد استفاده قرار می دهند و حال آنکه زنان صرفا با کاربردهای ارتباطی تلفن همراه سر و کار دارند. (Potts 2004).

از طرف دیگر تحقیقات Skog (2002) هم نشان می دهد که دختران در مقایسه با پسران کاربردهای اجتماعی تلفن همراه را بیشتر وقع گذاشته و برای آن اهمیت قائلند و حال آنکه از طرف دیگر پسران به جنبه تکنیکی کاربرد موبایل اهمیت می دهند.

همانگونه که مشخص است ، زنان در حفظ هر گونه شبکه اجتماعی نقش محوری و کلیدی را ایفا می کنند، به خصوص در میان اعضای خانواده. (Wellman 1992; Ling 2001a; Ling 1998.

بنابراین شبکه های مربوط به زنان اغلب بزرگتر و پیچیده تر از شبکه های مربوط به مردان هستند. (Cochran et. al 1993: 90; Moore 1990).

زنان بیشتر مایل هستند تا با خانواده و نزدیکان خود ارتباط داشته باشند تا اینکه بخواهند با اشخاص دیگر به عنوان دوست تلفنی ارتباط داشته باشند.

احتمالا ، پسران در دوران بلوغ تلاش بیشتری می کنند تا خود را مستقل و جدا از خانواده شان نشان دهند و این درحالی است که دختران خیلی بیشتر مایل هستند تا با خانواده خود در ارتباط باشند و خصوصا در میان دختران بالغ تمایل برای انتخاب دوستان عاطفی و برقراری رابطه احساسی بیشتر به چشم می خورد. (Stern 2004) بنابراین اینطور به نظر می رسد که انتخاب تلفن از جانب دختران بیشتر بر اساس خصوصیت های ارتباطی آنان با والدینشان، صورت می گیرد و این امر در میان پسران به این اندازه محسوس نیست.

از طرف دیگر در مورد پسران باید گفت که انتخاب موبایل از سوی آنان بیشتر به استقلال طلبیشان بستگی دارد چرا که تملک تلفن همراه برای آنان بیشتر به منزله مردانگی و مدرن بودن تلقی می شود.

تحقیقات متعددی نشان داده اند که نوع درک به دست آمده از موبایل و نوع استفاده از آن به تغيیرات سنی بستگی دارد.

به عنوان مثال پرداختن به ارسال پیام های کوتاه یا اس ام اس ، بیشتر در میان نوجوانان به چشم می خورد.

پس از 16سالگی ، جوانانی که اکنون به دوران بلوغ رسیده اند بیشتر به مکالمه اهمیت می دهند و توجه آنان از ارسال پیام کوتاه به برقراری ارتباط مستقیم معطوف می شود.

وقتی به سن 20سالگی می رسند تماس های صوتی مستقیم بیش از پیش جایگزین ارسال پیام های کوتاه می شوند.

این درحالی است که تحقیقات لینگ نشان می دهند که دختران بالغ و حتی زنانی که تا گروه سنی 40 سال قرار می گیرند علاقه و تمایل زیادی را برای ارسال پیام کوتاه از خود نشان می دهند و این امر در مقایسه با مردان بیشتر و قابل توجه تر است.

از طرف دیگر تحقیقات دیگری نشان می دهد که دختران به نوشتن پیام های طولانی تمایل بیشتری دارند و در نوشتن پیام های کوتاه خود از هر 160 کلمه موجود استفاده می کنند و پیام خود را بیشتر به غیبت کردن و مسائل اجتماعی اختصاص می دهند و حال آنکه مردان برای ارسال پیام های کوتاه خود از کلمات کمتری بین 40 تا 50 کلمه استفاده می کنند و همچنین زبان ساده تری را هم برای نوشتن مورد استفاده قرار می دهند.

از طرف دیگر پسران جوان و مردان میانسال بیشتر به برقراری تماسی های صوتی تمایل دارند و به نظر می رسد که چنین تفاوتی در اوایل دوران بلوغ ریشه داشته باشد چرا که طبق تحقیقاتی که به عمل آمده است ، دختران 15ساله به طور میانگین روزانه 3.3 اس ام اس ارسال می کنند و حال آنکه پسرانی که در همین مقطع سنی قرار دارند روزانه 2.5 اس ام اس را ارسال می کنند.

در حقیقت این امر یک واقعیت قدیمی و مرسوم را تداعی می کند و آن هم این است که زنان در مقایسه با مردان تمایل کمتری را برای برقراری تماس تلفنی از خود نشان می دهند و حال آنکه این موضوع در خصوص مردان فرق می کند و آنان همچنان هم ترجیح می دهند که برای برقراری تماس با زنان از روش برقراری تماس تلفنی استفاده کنند.

اس ام اس ایده آل ترین حالت برقراری تماس اولیه با جنس مخالف است چرا که 2 فاکتور احساس نزدیکی و دوستی و در عین حال فاصله داشتن از مخاطب خود را ایجاد می کند.

ارسال کننده پیام کوتاه حتی اگر ابراز احساساتش از جانب طرف مقابل مورد توجه قرار نگیرد ، بازهم سرخورده و خجالت زده نمی شود و این درحالی است که در حالت برقراری تماس رو در رو چنین امری صادق نیست .

ارسال پیام کوتاه به این معنا و مفهوم است که پاسخ دادن به آن به شخص گیرنده بستگی دارد که چه وقت و چگونه به آن پاسخ دهد ولی تماس های صوتی اینگونه نیستند چرا که ممکن است شرایط نامطلوبی را براي گيرنده باعث شوند.
 
بالا