• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
linnux.jpg


"کرگ بسیو" قائم مقام بخش نرم افزاری تجهیزات موبایل کمپانی موتورولا درجریان مصاحبه ای در کنفرانس جهانی لینوکس گفت: " ما به جایی رسیده ایم که 60 درصد از تولید گوشيهای ما در چند سال آینده به سيستم عامل لینوکس اختصاص خواهد يافت."
به گفته وی گوشي های لینوکس موتورولا به طور گسترده ای به آسیا صادر مي شوند وبخش عمده آنها گوشي هايي فوق العاده مدرن خواهند بود.

اکنون موتورولا لینوکس را در مدل های بسیار مدرن تری نظیر Rokr E2 به کار مي گيرد که مدیران این کمپانی به آن مباهات می کنند.

اما به گفته بسیو در سال 2007میلادی مصرف کنندگان در آمریکای شمالی و اروپا نیز شاهد حضور تلفن های موبایل لینوکس خواهند بود چرا که موتورولا سعی دارد تا سیستم های عملیاتی و کاربردی را در مدل های قابل قبول تر و رایج تری که بین 100تا 300دلار قیمت دارند اعمال کند و به همین خاطر است که موتورولا، لینوکس را هدف قرار داده است.

به گفته بسیو، از زمانی که موتورولا از 3سال پیش تا کنون اقدام به صادرات تلفن های موبایل لینوکس کرده است شعبه شومبرگ این شرکت تا کنون 5میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه به فروش رسانده است.

بر اساس تحقیقات به عمل آمده از سوی شرکت تحقیقاتی iSuppli هرچند که ممکن است این رقم بسیار زیاد به نظر آید ولی در هر حال 5میلیون در 3سال در مقایسه با 51.9 میلیون دستگاه تلفن همراهی که در فصل دوم سال 2006میلادی صادر شده است بسیار ناچیز است.

پیشرفت و گسترش استفاده از لینوکس در تلفن هاي همراه در واقع برای یک سیستم عامل که عمدتا به خاطر به کارگيري در سرورهای قدرتمند معروف است، یک موفقیت قابل ملاحظه محسوب می شود.

به گفته موتورولا، لینوکس که به صورت گسترده ای موجود بوده و به طور اخص با برنامه ریزهای متعددی در سراسر جهان تکامل و گسترش یافته در حال حاضر سیستم عامل مایکروسافت را حوزه تلفن همراه پشت سرگذاشته و در صدد است تا Symbian را نیز در سال 2010میلادی پشت سرگذارد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
palm2.jpg



شرکت پالم که سازنده کامپیوترهای کوچک قابل حمل و تلفن همراه است، جدیدترین مدل تلفن های هوشمند Treo خود را ماه آینده به بازار معرفی خواهد کرد. پالم در عین حال قصد دارد علاوه بر آنکه مشکلات مدل های پیشین محصولات خود را برطرف سازد رکورد فروش را نیز ازآن خود کند.
سخنگوی کمپانی پالم در همین خصوص گفت: "این خبر قرار است در تاریخ 12سپتامبر و توسط دولت انگلیس به طور علنی اعلام شود و ما تمامی جزئیات را در آن تاریخ در اختیار عموم مردم و علاقه مندان قرار خواهیم داد اما در حال حاضر تمام آنچه که می توانیم عنوان کنیم این است که محصول جدید قبل ازپایان سال به بازار عرضه خواهد شد."

به گفته تحلیل گران عرضه محصول جدید پالم در ماه سپتامبر یا اکتبر می تواند برای هرشرکتی که آرزو دارد در مقطع زمانی کریسمس به سود سرشاری دست یابد و دیگر محصولات رقیب را از میدان به در کند، بسیار مهم و حیاتی تلقی می شود.

شرکت مذکور که مقر آن در کالیفرنیای آمریکا قرار دارد همچنين اعلام کرده که در ماه ژوئیه محصول جدید سازگار با شبکه نسل سوم (3G) خود که با سیستم عامل ویندوز موبایل شرکت مایکروسافت سازگاري دارد را نيز عرضه مي کند.

این درحالی است که جزئیات مربوط به قابلیت های کاربردی گوشی مذکور همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.

در ساختار مدل جدید 700p treo محلی برای قرارگرفتن کارت های بلوتوث و Wi-Fi در نظر گرفته شده است اما با وجود جدیدترین مدل های نوکیا ، سونی اریکسون و غيره که همه قابلیت ها و تکنولوژی های مدرن و کامل را در اختیار دارند، کمپانی پالم به خوبی می داند که رقابت سختي پيش رو دارد.

پالم در نظر دارد گوشی های جدید خود را در تعدادی از کشورهای اروپایی نظیر انگلیس ، آلمان ، اسپانیا، ایتالیا و هلند به مشتریان ارائه دهد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
- یک نرم افزار جدید رمز گزاری به بازار عرضه شده است که از مکالمات تلفنی صورت گرفته با تلفن موبایل محافظت کرده و مانع استراق سمع ديگران مي شود.
1385/05/29
فروشندگان با اعلام این خبر به مباحث اخیر مطرح شده در روزنامه های انگلیس در خصوص موضوع شنود مکالمات تلفنی نمایندگان مجلس و خانواده سلطنتی در این کشور توسط روزنامه نگاران اشاره کرده و سعی داشتند این موضوع را به عنوان یکی از دلایل مهم تولید این وسیله جدید عنوان کنند.

هرچند که شنودهای مذکور در واقع به نامه های الکترونيک صوتی مربوط می شود که هنوز هم از سیستم امنیتی مناسبی برخوردار نیستند ولی درعین حال هنوز مشخص نیست که تماس های تلفن همراه چگونه رمزگذاري خواهند شد.

نرم افزار مذکور که Babylon nG نام دارد از قابلیت GPRS تلفن های موبایل استفاده می کند تا یک کانال امن را برای مکالمه و ارتباط صوتی برقرار سازد.

رمزگزاری ها در هر بار تماس تلفنی با بار پیش فرق می کند و هر گوشی تلفن همراه کلید رمزگزاری مختص به خود را دارد.

هنگامیکه رمزگزاری الزامی نباشد ، گوشی تلفن همه کارآیی ها و قابلیت های معمول تلفن را در وضعیت عادی آنها نگاه می دارد خواه چه رمزگزاری مورد استفاده قرار گرفته باشد و چه اینکه مورد استفاده قرار نگیرد.

يک کارشناس در همین خصوص می گوید: " Babylon nG از یک تکنولوژی 256کیلو بیتی و یک کلید 124کیلو بیتی استفاده می کند تا لایه های متعددی را در اختیار فرایند رمزگزاری قرار دهد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
LG_KG800.jpg


به دنبال برگزاری جلسه ارزیابی گوشي هاي همراه که اخیرا در لندن برپا شده بود، موسسه تحقیقاتی استراتژی اتلانتیک گزارش جدیدی را در همین خصوص ارائه داد.
بر اساس این گزارش و ارزیابی به عمل آمده از جانب مصرف کنندگان انگلیسي از 4 مدل بسیار ظریف و باریک گوشی موبایل در نهایت برتری از آن مدل شکلات ال جی شد و پس از آن نیز گوشي هاي دیگری نظیر BenQ-Siemens EF81 و موتورولا مدل SLVR. قرار گرفتند.

این درحالی است که سامسونگ مدل SGH-Z540v در ارزیابی مذکور به عنوان ضعیف ترین دستگاه شناخته شد و پایین ترین جایگاه را به خود اختصاص داد . مدل شکلات ال جی که تحسین و تایید مصرف کنندگان را با جذابیت مدل خود برانگیخته است از مجموع یکصد امتیاز ، 78امتیاز را به خود اختصاص داد و در واقع می توان گفت که از نظر طرح و مدل بالاترین امتیاز را در میان همه دستگاه های ویدیویی 3G که در اروپا مورد تست و امتحان قرار گرفته اند به خود اختصاص داده است.

بر اساس این گزارش امتیازی که مدل شکلات ال جی در ارزیابی مذکور به خود اختصاص داده است دقیقا مشابه امتیازی است که مدل "موتورولا Rzar" در ارزیابی ماه مارس سال 2005میلادی به خود اختصاص داده بود.

"پل براون" که یک متخصص تلفن های بی سیم در موسسه تحقیقاتی استراتژی انلاتیک است در خصوص مدل شکلات ال جی گفت : "علی رغم آنکه برخی از موارد مربوط به طریقه استفاده از گوشی مدل شکلات ال جی نظیر صفحه کلید حساس آن بحث برانگیز است ولی اين مدل به طور ملموسی مصرف کنندگان را تحت تاثیر قرار می دهد."
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
k800i.jpg


"کروسل" تولید کننده کیس های وسایل الکترونیکی قابل حمل لیست برترین های خود را در ماه ژوئیه سال 2006میلادی منتشر کرد.
این لیست بر اساس تعداد کیس یا قاب برخی از مدل های موبایل و تلفن های هوشمند که در ماه ژوئیه سال 2006میلادی به شرکت کروسل سفارش داده شده، تهیه شده است.

در واقع با توجه به این واقعیت که لیست ارائه شده از جانب کروسل میزان فروش تلفن هاي همراه را در 6 قاره و بیش از 50کشور در سراسر جهان منعکس کرده اين فهرست یک لیست منحصر به فرد محسوب می شود:

0(-) Sony Ericsson K790i/K800i

1. (1) Sony Ericsson W810i

2. (3) Sony Ericsson K750i/D750i/W800i

3. (7) PalmOne Treo 600/650/700

4. (5) Nokia N70

5. (2) Motorola RaZr V3/ V3i /V3c

6. (-) Nokia 5140/5140i

7. (6) Nokia 6280/6282

8. (10) Qtek S200/I-mate Jamin

9. (4) Nokia 6230/6230i

( ) = (موقعیت و وضعیت ماه گذشته )

بر همين اساس مدل K790i/K800i سونی اریکسون مستقیما وارد لیست مذکور شده و در صدر قرار گرفت و پس از آن نیز صدرنشین سابق یعنی مدل W810i سونی اریکسون قرار گرفت.

"اولف ساندربرگ " مدیر عامل شرکت بین المللی کروسل معتقد است که مدل های K750i/D750i/W800i. سونی اریکسون همانطور که قبلا هم پیش بینی می شد، با برخورداری از دوربین سایبر شات با قدرت وضوح تصویری برابر با 2/3 مگاپیکسل و همچنین قابلیت 3G ثابت کرده اند که از استقبال بالا و از یک موفقیت تجاری سریع برخوردار خواهند بود.

وی همچنین تصریح کرد که مدل های K790i/K800i سونی اریکسون به طور حتم در ماه های آینده لیست برترین ها را به خود اختصاص خواهند داد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
1002294_b.jpg

براساس بررسي‌هاي ‌Inform Inc در حال حاضر حداقل بيش از 500 ميليون گوشي تلفن همراه غيرفعال در خانه‌هاي شهروندان ايالا‌ت متحده بدون استفاده باقي مانده است كه در صورت رها‌شدن در طبيعت، مي‌توانند خطرهاي شيميايي شديدي براي محيط زيست به همراه داشته باشند. در ايران نيز خطر مشابهي وجود دارد...

در سال گذشته ميلادي كاربران تلفن همراه در ايالات متحده بيش از 100 ميليون گوشي جديد خريدند كه نه تنها بيشتر از آمار خريد سال قبل از آن بود، بلكه تعداد گوشي‌هاي فعال در اين كشور را به 180 ميليون دستگاه مي‌رساند. احتمالاً هرگز به ذهن شما هم خطور نمي‌كند كه اين همه تلفن‌هاي همراه كه ميانگين وزني آن‌ها به 120 گرم مي‌رسد، چقدر براي محيط زيست خطرناك هستند. از اين‌رو از آنجايي كه در كشوري همانند ايالات متحده كه بيش از نيمي از مردم آن، مشتركان و بالطبع مصرف‌كنندگان اين تلفن‌ها هستند (و اين مسئله مي‌تواند درباره هر كشور ديگري حتي ايران هم تكرار شود،) لازم است درباره آنچه براي اين دستگاه‌ها اتفاق مي‌افتد بررسي‌هايي انجام دهيم. به ويژه در مورد كشوري مثل ايران كه از رده‌خارج‌كردن گوشي‌هاي قديمي‌تر و استفاده از گوشي‌هاي جديد (عليرغم اين‌كه استفاده از آن‌ها چندان تغييري نكرده است) به يك فرهنگ مصرفي زيانبار تبديل شده است، اين مسئله خطر بيشتري را دربردارد.

براساس بررسي‌هاي شركت اطلا‌ع‌رساني ‌Inform Inc كه يك مؤسسه غيرانتفاعي آمار و ارقام است، در حال حاضر حداقل بيش از 500 ميليون گوشي تلفن همراه غيرفعال در خانه‌هاي شهروندان ايالا‌ت متحده بدون استفاده باقي مانده است كه در صورت رها‌شدن در طبيعت، مي‌توانند خطرهاي شيميايي شديدي براي محيط زيست به همراه داشته باشند. اين مشتريان هر ساله بين 100 تا 130 ميليون عدد از گوشي‌هاي خود را تعويض‌مي‌كنند كه تقريباً تعداد ده‌ميليون از‌آن‌ها توسط خود شركت‌هاي سازنده تعويض و جايگزين مي‌شوند.

اين آمار دقيقاً بدين‌معني است كه هر ساله بيش از 90 ميليون دستگاه گوشي تلفن‌همراه به 500 ميليون دستگاه فعلي افزوده مي‌شود!

اكنون به سؤال اصلي خود برمي‌گرديم و آن اين كه بالاخره اين همه گوشي‌‌هاي دست دوم غيرفعال چه سرنوشتي پيدا مي‌كنند؟ اطلاعات دريافتي از برخي سازندگان و توزيع‌كنندگان اين محصولات چند گزينه مختلف را براي پاسخ به اين سؤال نشان مي‌دهد:

- برخي از اين محصولات در كشورهاي ديگر دوباره فروخته و مصرف مي‌شوند.‌

‌- تعدادي ديگر از آن‌ها در اختيار مؤسسات و آموزشگاه‌هاي مرتبط قرار‌مي‌گيرند تا به عنوان وسايل آزمايشي مورد استفاده قرار‌بگيرند.‌

‌- بعضي از آن‌ها در اختيار شركت‌هاي مخابراتي قرارمي‌گيرند تا پس از تعمير و بازسازي به عنوان گوشي‌هاي رايگان (‌‌Pre-Paid Phones) در اختيار مشتركان قرار بگيرند. ‌

‌- دسته‌اي از آن‌ها نيز به عنوان زباله به چرخه بازيافت وارد مي‌شوند كه متأسفانه بيشترين درصد گوشي‌ها در اين دسته جاي مي‌گيرند.‌

همان‌طور كه مي‌بينيد در حال‌حاضر يكي از بهترين روش‌هاي موجود، استفاده مجدد و نهايتاً پايين‌آوردن سرعت جايگزيني اين گوشي‌هاست. در كشورهايي همانند كشور ما، با يك روش بسيار ساده‌ اين كار عملي است. به اين صورت كه گوشي‌هايمان را در اختيار دوستان و نزديكاني قرار دهيم كه به‌تازگي به جمع مشتركان پيوسته‌اند. فراموش نكنيد بسياري از تكنولوژي‌هاي جديدي كه به عنوان دليل اصلي جايگزين كردن گوشي‌هاي قديمي‌تر نام برده مي‌شوند، در حال حاضر در كشور ما كاربرد ندارند و بيشتر براي ايجاد روحيه مصرفي در كاربران به‌كار مي‌روند. اما اگر با همه اين تفاسير هنوز هم اصرار داريد كه تلفن همراه خود را به فروش برسانيد، بد نيست نگاهي هم به بازارهاي اينترنتي اين وسايل بيندازيد.

سايت ‌Cellforcash.com يكي از همين سايت‌هاي فروش تلفن‌هاي دست دوم است كه حتي براي مقايسه هم كه شده مي‌تواند كاربرد داشته باشد.

به هر حال همه ما درباره سرنوشت آينده كشورمان مسئوليم و محيط زيست متعلق به همه ماست. حتي اگر گوشي همراه شما به قدري قديمي و كهنه شده است كه هيچ كسي آن را از شما نمي‌خرد، حداقل آن را به يك مؤسسه آموزشي اهدا كنيد تا سهم ناچيزي در آينده علمي كشور داشته باشيد.

راستي شنيده‌ايد كه آخرين مدل تلفن همراه شركت ... امكان ارسال ايميل و استفاده از‌ ‌GPRS را روي خود دارد؟!!
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
اين روزها بحث تلفن‌هاي همراه بسيار داغ شده است و اغلب مجلات تخصصي و غير‌تخصصي مرتبط با IT و حتي بسياري از مجلات عمومي و اجتماعي هم به نوعي به اين مبحث پرداخته‌اند. دسته‌اي از اين مجلات هم يك بخش خاص را به پرسش و پاسخ و رفع اشكال كاربران اين نوع تلفن‌ها ا‌ختصاص داده‌اند. همچنين بيشتر انجمن‌هاي اينترنتي كه تا مدتي قبل مملو از كاربران خاص IT بودند، اين روزها پر از كاربران عادي تلفن‌هاي همراه شده‌اند كه براي پيدا كردن يك نرم‌افزار يا كد‌هاي مخفي، در اين‌گونه انجمن‌ها عضو مي‌شوند. با كمي دقت در نوشته‌ها و خواسته‌هاي اين كاربران و پاسخ‌هايي كه از سوي كاربران حرفه‌اي‌تر دريافت مي‌كنند مي‌توان به يك نكته مهم پي برد و آن اين‌كه اغلب پاسخ‌ها بيش از اندازه تخصصي هستند. به عنوان مثال، يك كاربر عادي سؤال مي‌كند كه چرا تلفن همراه من در يك كشور خارجي از كار مي‌افتد؟ و پاسخ كاربر حرفه‌اي به اين سوال اين است كه احتمالا تلفن همراه شما از كانال ارتباطي‌اي استفاده مي‌كند كه باند مرتبط با آن در سيستم شبكه كشور مذكور موجود نيست! بسيار طبيعي است كه اين كاربر با پاسخ داده شده قانع نمي‌شود. زيرا نمي‌داند كه كانال ارتباطي و باندهاي گفته شده چه هستند. اگرچه بنا داريم از اين به بعد در هر شماره از <عصر‌شبكه> يك يا چند فناوري مرتبط با تلفن‌هاي همراه و سيستم‌هاي بي‌سيم را تشريح كنيم، اما به نظر مي‌آيد اگر قبل از اين‌كار، تعدادي از واژه‌هاي موجود در اين حوزه را به طور مختصر توضيح دهيم تا اندكي با اين اصطلاحات آشنا شويد، چندان خالي از لطف نباشد. حتي اگر چندان هم درباره اين فناوري‌ها كنجكاو نباشيد، اين واژه‌نامه به شما كمك مي‌كند حداقل در هنگام خريد يك گوشي تلفن همراه، حرفه‌اي‌تر عمل كنيد!
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
اولين جشنواره تخصصي ارتباطات سيار، گوشي تلفن همراه و تجهيزات جانبي، توسط شركت شيوه گرايش سوم، با حمايت و مشاركت شركت ارتباطات سيار و همكاري و مجوز اتحاديه صنف فروشندگان دستگاه‌هاي صوتي و تصويري و لوازم يدكي از تاريخ 14 الي 17 شهريور 1385 در مركز آفرينش‌هاي فرهنگي هنري كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان واقع در خيابان فاطمي، خيابان حجاب برگزار مي‌گردد.
اين جشنواره سعي دارد فناوري‌‌هاي نوين دنيا را به بازديد‌كنندگان نشان دهد و در كنار آن بستري مناسب جهت رقابت سالم و سرمايه‌گذاري داخلي و خارجي شركت‌ها‌ي فعال در زمينه فناوري‌هاي گوشي تلفن همراه فراهم نمايد.
ارتباط مستقيم عرضه‌كننده و مصرف‌كننده نمايش قابليت‌هاي گوشي تلفن همراه در كنار يكديگر و ايجاد بستري مناسب براي عرضه محصولات استاندارد از اهداف اين جشنواره و برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي و عرضه آخرين دستاورد‌هاي مخابراتي كشور از جمله برنامه‌هاي آن هستند.
جهت كسب اطلاعات بيشتر مي‌توانيد با شماره‌ تلفن‌هاي 22643006- 22603227 تماس حاصل فرماييد.
هموطن سلام
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
دبير انجمن فروشندگان سيم كارت، گوشي و لوازم جانبي گفت: ركود بر بازار گوشي تلفن همراه همچنان ادامه دارد.

"مهران علي نژاد" امروز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار آي تي ايرنا افزود: زماني كه تعرفه واردات گوشي تلفن همراه بر مبناي ‪ ۶۰‬درصد اعلام شد، انجمن نظرات خود را در مورد بازار گوشي تلفن همراه در اين وضعيت اعلام كرد.

وي تاكيد كرد: انجمن اعلام كرد كه قاچاق گوشي تلفن همراه با افزايش تعرفه بالا خواهد رفت و ضربه آن متوجه واردكننده و مصرف‌كننده خواهد شد.

وي بيان داشت: حتي تعرفه‌اي كه قرار است نصيب گمرك و بالطبع دولت شود نه تنها با افزايش تعرفه افزايش نمي‌يابد بلكه به دليل قاچاق واردات گوشي كاهش نيز خواهد يافت.

وي اظهار داشت: اكنون قيمت گوشي‌ها ‪ ۳۰‬تا ‪ ۴۰‬درصد افزايش يافته است و مصرف‌كنندگان نيز كمتر اقدام به خريد گوشي تلفن همراه مي‌كنند.

دبير انجمن فروشندگان سيم كارت، گوشي و لوازم جانبي گفت: بر اساس آنچه كه اعلام شده اين افزايش تعرفه هنوز تصويب نشده است، اما در حال اعمال شدن است.

به گفته وي، اگر طبق وعده‌اي كه داده شده، قرار است تا پايان سال جاري حدود ‪ ۶‬شركت داخلي اقدام به توليد گوشي در داخل كشور كنند، اگر گوشي‌هاي ساخت داخل كشور بتوانند قدرت رقابت با گوشي‌هاي شركت‌هاي خارجي را داشته باشند، اين افزايش تعرفه موثر واقع خواهد شد.

علي نژاد با اشاره به اينكه هنوز در كشور ما شركتي كه توليد گوشي تلفن همراه داشته باشد، وجود ندارد، تصريح كرد: اگر اين قضيه منجر به حمايت از توليد داخلي شود، اقدام مناسبي است و انجمن نيز نظر خود را بر مثبت بودن اين اقدام اعلام مي‌كند.

به عقيده وي، حتي در اين صورت مي‌توان تعرفه را تا صد درصد نيز افزايش داد.

وي اضافه كرد: اما بهتر اين بود كه شركت‌هاي توليدكننده داخلي در ابتدا شكل گرفته، و به توليد گوشي بپردازند ، سپس قضيه افزايش تعرفه ها مطرح مي‌شد.
ايرنا
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
با اختلاف قيمت فاحش بين گوشي‌‏هاي داراي گارانتي و بدون گارانتي ، نمايندگي‌‏هاي گوشي تلفن همراه در كشور از واردات اين كالا صرف نظر كرده‌‏اند.


محمد حسن صدري، مدير عامل شركت خدمات طلايي‌‏نيا در خصوص وضعيت بازار گوشي تلفن همراه در كشور با توجه به افزايش تعرفه 56 درصدي اين كالا، اظهار داشت: در وضعيت فعلي، گوشي‌‏هاي بدون گارانتي و دست دوم در بازار رونق چشم‌‏گيري پيدا كرده است.

وي افزود: از آنجايي كه قاچاق گوشي با هزينه بسيار كمتري وارد كشور مي‌‏شود ، واردات گوشي با تعرفه 60 درصد براي واردكنندگان مقرون به صرفه نيست.
صدري ، با بيان اين كه با توجه به تفاوت قيمت فاحش بين گوشي‌‏هاي وارداتي و قاچاق ، هيچ مشتري از گوشي‌‏هاي با گارانتي و بدون قاچاق استقبال نمي‌‏كند ، افزود: با وضعيت فعلي ، نمايندگي‌‏هاي گوشي در كشور ترجيح مي‌‏دهند واردات نداشته باشند.

مدير عامل خدمات طلايي‌‏نيا ، ورود گوشي از مجاري قانوني را با صرف هزينه‌‏هاي سنگين توصيف كرد و گفت: گوشي‌‏هاي دست دوم، غير مجاز و از لحاظ كيفيت پايين ، بازار خوبي پيدا كرده است.
وي ، با بيان اين كه افزايش تعرفه گوشي‌‏هاي تلفن همراه تنها به بازار قاچاق و استقبال مشتريان از گوشي‌‏هاي بدون گارانتي دامن زده است ، يادآور شد: مشتري ترجيح مي‌‏دهد دو گوشي بدون گارانتي به جاي يك گوشي با گارانتي بخرد ، چرا كه تفاوت اين دو در حد قيمت يك گوشي خواهد بود.

صدري ، با تاكيد بر اين كه بايد جلوي قاچاق گوشي همراه گرفته شده و تعرفه‌‏ها نيز تغيير كند ، اظهار داشت: تعرفه بالا به قاچاق گوشي‌‏هاي بدون گارانتي منجر مي‌‏شود.
وي ، با اشاره به اختلاف هزينه تمام شده براي گوشي‌‏هايي كه از مراجع قانوني واد كشور مي‌‏شوند در مقايسه با كالاهاي قاچاق، خاطرنشان كرد: اختلاف هزينه بين گوشي‌‏هاي داراي گارانتي و بدون گارانتي از 20 هزار تومان آغاز مي‌‏شود و در پاره‌‏اي اوقات تا سقف 150 هزار تومان خواهد رسيد.
ايلنا
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
شرکت پیک آسا برای اولین بار خدمات smsc را در شیراز به مشترکین خود ارائه می دهد .
دکتر جلیلی مدیر شرکت پیک آسا در گفتگو با خبرنگار خبر گزاری سلام گفت:شرکت پیک آسا در دانشگاه صنعتی شریف فعالیت می کند که متشکل از مراکز sms ,mms,vms,ums است که یک میلیون مشترک در شیراز از خدمات این مرکز استفاده می کنند.
وی افزود:این مرکز می تواند خدمات sms داخلی را برای بیش از 99درصد مردم در کشور تا مین کند و می توان گفت سیستم فوق از لحاظ صرفه جویی اقتصادی به نفع کشور است .
وی تصریح کرد:مراحل بهره برداری این سیستم به پایان رسیده و یک نسخه آن در شیراز به بیش از یک میلیون نفر خدمات ارائه می دهد و این درحالی است که تمامی تجهیزات این مرکز توسط کارشناسان ایرانی ساخته شده است .
مدیر شرکت پیک آسا گفت: مرکز در شیراز به مشترکین خود برای اولین بار خدمات smsc ارائه میدهد که افراد با بهره مندی از این خدمات می توانند از طریق تلفن ثابت در منزل خود به تلفن ثابت ، همراه و یا برعکس sms بزنند .
وی اظهار داشت :فعالیت این مرکز در شیراز به صورت پایلوت است و برای ارائه خدمات در سطح بین المللی نیازمند مجوز سازمان تنظیم و مقررات است و بدیل اینکه استانها در ارائه سرویس ثابت مستقل هستند مرکز در استان فارس هماهنگ کرده است که ارائه خدمات بدهد و این سیستم در استان فارس نصب شده و مرکز به دنبال ارائه گوشی به مشترکین خود است
خبر گزاری سلام
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
هنوز خيلي از ابزارها و وسيله‌ها هستند كه در سبد خانوار ايراني‌ها جايي ‏براي خود باز نكرده اند و استفاده از آنها براي خانواده‌ها عرف نشده است و هنوز به ‏عنوان ابزار لوكس به آنها نگريسته مي‌شود.‏
از جمله اين وسايل كه روزي در اين دايره قرار داشتند، مي‌توان به ابزارهاي ارتباطي ‏چون اينترنت و تلفن همراه اشاره كرد كه اكنون راه را براي خود باز كرده اند و تمامي ‏خانواده‌‌ها در ميان ساير هزينه‌هاي خود، ‌هزينه‌هاي تحميل شده ناشي از اتصال به ‏شبكه اينترنت و استفاده از تلفن همراه را در كنار تلفن‌هاي ثابت پذيرفته‌اند.‏
اما تلفن همراه كه اين روزها به وسيله‌اي كاربردي مبدل شده و با گسترش هر روزه ‏شبكه تلفن همراه كشور و ورود ساير اپراتورهاي تلفن همراه رونق يافته ولي بازار ‏گوشي‌هاي تلفن همراه نوسان‌ها و افت و خيزهاي زيادي را اين روزها پشت‌سر مي ‏گذارد.

افزايش نرخ تعرفه واردات گوشي تلفن همراه و در نتيجه آن افزايش ورود قاچاق ‏گوشي تلفن همراه،‌ توليد گوشي‌هاي داخلي تلفن همراه و به دنبال آن مشخص ‏نبودن روند توليد و ورود آنها به بازار از جمله شوك‌هايي است كه اين بازار تاكنون ‏تحميل كرده و نوسانات بيش از اين نيز دور از انتظار نيست.‏
همه اين عوامل دست به دست هم دادند تا قيمت گوشي‌هاي تلفن همراه در بازار در ‏بازه‌اي زماني صعود كرده و دست مشتريان را از خريد گوشي‌هاي جديدتر بازار كوتاه ‏كند.‏
گرچه افزايش قيمت گوشي‌هاي تلفن همراه ديري نپاييد و به يك ميزان نسبي كاهش ‏يافت اما هنوز اين روند ادامه دارد و ريسك خريد براي خريداران را افزايش داده است.‏
افزايش و كاهش قيمت گوشي‌ها موجب شده تا در اين ميان خريد و فروش ‏گوشي‌‌هاي دست دوم افزايش قابل ملاحظه‌‌‌اي يابد و بيش از مبادله گوشي‌‌هاي نو،‌ ‏بازار توسط گوشي‌‌هاي دست دوم اشغال شود كه اكنون نيز حجم زيادي از متقاضيان ‏بازار را به خود اختصاص داده اند.‏
تعداد زيادي از مشتركان شبكه تلفن همراه كه اين روزها با واگذاري سيم كارت‌‌هاي ‏تلفن همراه و آغاز واگذاري سيم كارت‌هاي اپراتور ايرانسل بر تعداد آنها افزوده ‏مي‌شود، قسمت عمده‌اي از مشتريان بازار گوشي تلفن همراه را تشكيل مي‌دهند،‌ ‏سهم عمده‌اي از بازار گوشي‌هاي تلفن همراه را به خود اختصاص مي‌دهند اما حتي ‏آنها هم موجب نشدند تا بازار روال عادي خود را همچون گذشته پشت سر بگذارد و ‏هر روز بر تعداد گوشي‌هاي دست دوم تزريقي به بازار افزوده مي‌شود.‏
حال گوشي‌هاي دست دوم هستند كه باتوجه به افزايش قيمت گوشي‌هاي نو ‏مشتريان زيادي را به سوي خود جلب كرده‌اند و سهم عمده بازار را به خود اختصاص ‏داده‌اند.‏
شايد دل‌خوش كردن به گوشي‌هاي داخلي و منتظر ماندن براي ورود آنها به بازار ‏چندان براي مشتريان خوشايند و دلچسب نباشد كه از هم‌اكنون سرمايه‌گذاري خود بر ‏روي گوشي‌هاي دست دوم را آغاز كرده‌اند.‏
اما اين روزها اتفاق ديگري كه به كرات در بازار گوشي‌هاي تلفن همراه رخ مي‌دهد،‌ ‏افزايش سرقت اين نوع گوشي‌ها است كه بيشتر در ميان گوشي‌هاي گران قيمت ‏اتفاق مي‌افتد.‏
از آنجايي كه امكان يافتن گوشي‌ها با كمك شماره سريال‌هاي آنها از سوي شركت ‏ارتباطات سيار مهيا شده، به همين دليل فروش آنها توسط سرقت‌كنندگان به ندرت ‏اتفاق مي‌افتد مگر اينكه شماره سريال آن توسط سارقين عوض شود اما معمولا ‏قطعات اين گوشي‌‌هاست كه به فروش مي‌رسد زيرا هم بي دردسرتر است و هم ‏مشتري‌هاي خاص خود را داراست.‏
همچنين افزايش ميانگين نسبي قيمت بر رونق گرفتن بازار گوشي‌هاي دست دوم ‏دامن زده و به راحتي مي‌توان اين گوشي‌ها را كه هيچ‌گاه در هيچ يك از ويترين‌هاي ‏مغازه‌هاي پاساژهاي پايتخت و علاءالدين وجود نداشت،‌ درحال‌حاضر به راحتي ‏مشاهده كرد.‏
همچنين از آنجايي كه با افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه،‌ بازار ورود ‏گوشي‌هاي قاچاق گرم شده، تضمين خدمات پس از فروش اين گوشي‌ها نيز كاهش ‏يافته و نمايندگي‌هايي كه به صورت قانوني و با تعرفه 60 درصد مبادرت به وارد گوشي ‏تلفن همراه مي‌كنند،‌ گوشي‌هاي خود را با گارانتي معتبر و با قيمت بالاتري ارايه مي ‏دهند بطوريكه گاهي اختلاف قيمت ناشي از فروش يك گوشي با گارانتي معتبر با يك ‏گارانتي غيرمعتبر بين 50 تا يكصد هزار تومان تفاوت قيمت دارد.‏
اكنون در اين بازار مكاره تلفن همراه و مهمتر از آن گوشي‌هاي تلفن همراه، سر و ‏سامان دادن به وضعيت گوشي‌ها كاري بس دشوار است و تنها مشتريان و ‏فروشندگان مجبورند با نوسانات بازار،‌ خود نيز دچار نوسان شوند تا شايد با ورود شش ‏ميليون گوشي توليد داخلي كه قرار است وارد بازار شود،‌ اين بازار سامان يابد.‏
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
onyx_concept.jpg



ساخت چنين گوشي به شرکت هاي مختلف تجاري امکان مي دهد تا شکل جديدي از رابط هاي کاربري را براي تلفن هاي همراه طراحي کرده و به کار بگيرند
1385/06/04
دو شرکت Synaptics و Pilotfish براي اولين بار موفق به ساخت گوشي موسوم به Onyx شده اند و آن را اولين گوشي مفهومي جهان ناميده اند.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز اين گوشي بر مبناي ايده ها و افکار و نظرات تک تک کاربران قابل برنامه ريزي است.

ساخت چنين گوشي به شرکت هاي مختلف تجاري امکان مي دهد تا شکل جديدي از رابط هاي کاربري را براي تلفن هاي همراه طراحي کرده و به کار بگيرند. در اين گوشي از يک صفحه حساس به تماس دست - touch screen – استفاده شده که برنامه ريزي براي عملکرد آن بر مبناي نياز تک تک کاربران ممکن است.

سيستم ورود اطلاعات اين نمايشگر که ClearPad نام گرفته است نياز به دکمه هاي سنتي که معمولا در تمامي گوشي هاي همراه موجود است را از بين مي برد.

نمايشگر ClearPad که هوشمندتر از نمايشگرهاي موجود است نه تنها به تماس حساس است، بلکه در برابر فرم و شکل، حرکات و ژست هاي مختلف و حتي حرکت انگشت وگونه کاربر واکنش نشان مي دهد. با اين حساب کاربر مي تواند انجام اعمال گوناگون توسط گوشي را با ژست هاي مختلف برنامه ريزي کند. به عنوان مثال مي توان با ترسيم حرف X روي صفحه دستور بسته شدن برنامه هاي مختلف را صادر کرد، با تکان دادن سر به يک تماس پاسخ داد و غيره.

انتظار مي رود عرضه تجاري اين گوشي انقلابي در زمينه طراحي و استفاده از تلفن هاي همراه ايجاد کند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
- نتايج يک بررسي جديد نشان مي دهد حدود 81 درصد از مديران مشاغل گوناگون در سراسر جهان براي برقراري ارتباط با کارکنان و محل کار خود از وسايل الکترونيک سيار اعم از گوشي همراه، PDA، لپ تاپ يا پيجر استفاده مي کنند.
بررسي هاي موسسه Korn/Ferry International نشان مي دهد 38 درصد اين افراد معتقدند که وقت زيادي را با اين وسائل مي گذرانند. در مقابل 77 درصد پاسخ دهندگان هم گفته اند با استفاده از وسائل الکترونيک سيار مي توان بين زندگي و کار توازن بيشتري ايجاد کرد.

جالب آنکه 86 درصد پاسخ دهندگان هم گفته اند که کودکان بيش از افراد بالغ مستعد استفاده از فناوري هاي جديد ارتباطي هستند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
simcardt.jpg



جرقه اختراع سيم کارت در موسسه آلماني Giesecke & Devrient (G&D) زده شد
1385/06/04
15 سال پيش در چنين روزهايي سيم کارت يا همان Subscriber Identity Module (SIM) اختراع شد. با اين اختراع زمينه براي استفاده عمومي از تلفن همراه فراهم آمد.
جرقه اختراع سيم کارت در موسسه آلماني Giesecke & Devrient (G&D) زده شد. اين موسسه هفته قبل با برپايي جشني اختراع سيم کارت را جشن گرفت.

15 سال پيش بود که اولين سيم کارت هاي تجاري تحويل شرکت مخابراتي فنلاندي Elisa شد.

سيم کارت ها در مراحل اوليه طراحي تنها برقراري ارتباطات سيار را از طريق شبکه هاي GSM ممکن مي کردند. اما سيم کارت هاي امروزي بسيار انعطاف پذير شده اند و با استفاده از آنها مي توان حجم قابل توجهي از ديتا با فرمت هاي مختلف را جابجا کرد.

انتظار مي رود سيم کارتهايي که در آينده نزديک روانه بازار مي شوند تا بدان حد قدرتمند باشند که امکان خريد و تبادل پول را هم به مالکان گوشي هاي همراه بدهند. در نتيجه خريد و تعيين اعتبار يک بليط با تکان دادن گوشي همراه در برابر يک دستگاه کارت خوان عادي ممکن خواهد شد.

اولين سيم کارت هايي که در سال 1991 ميلادي عرضه شدند، 15 يورو قيمت داشتند و حافظه آنها بسيار محدود و تنها 3 کيلوبايت بود. اما ظرفيت سيم کارتهاي امروزي حداقل 64 کيلوبايت است و قيمت آنها هم بسيار ناچيز است. پيش بيني مي شود ترکيب سيم کارتهاي امروزي با حافظه هاي فلاش بر ميزان ظرفيت آنها به ميزان قابل ملاحظه اي بيفزايد.

به هر حال شکي نيست که سيم کارت ها ظرف 15 سال اخير کيفيت و شيوه برقراري ارتباط بين انسانها را به ميزان قابل ملاحظه اي تغيير داده اند و اين روند در آينده هم ادامه خواهد يافت.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
1385/06/04
رييس انجمن توليدكنندگان لوازم صوتي و تصويري، تلفن همراه و لوازم جانبي گفت: متاسفانه در حوزه‌ي گوشي تلفن همراه، واردات بدون كنترل افزايش يافته و هيچ اطميناني وجود ندارد كه قاچاق اين محصول كنترل شود تا فعالان داخل كشور در اين حوزه اطمينان حاصل كرده و سرمايه‌ي آن‌ها به خطر نيفتد.
حسن سانقه در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، با بيان اين كه در كشور ما توليد در حوزه‌ي صنعت الكترونيك به معني مونتاژ است، گفت: در اين گونه كالاها، از جمله تلفن همراه طراحي محصولات نمي‌تواند داخلي باشد. به عنوان مثال طراحي يك محصول خارجي در اين حوزه كه وارد كشور مي‌شود، از چند سال گذشته انجام شده است و آزمايش‌هايي بر روي آن انجام شده كه در نهايت اين محصول به توليد رسيده است.

سانقه در ادامه با بيان اين كه مونتاژ گوشي تلفن همراه در كشورمان به صورت SKD به صرفه‌تر است، گفت: پس از افزايش 56 درصدي تعرفه‌ي گوشي‌هاي تلفن همراه، علاقه‌منداني كه در اين حوزه اظهار تمايل كرده‌اند، بيشتر به دنبال مونتاژ به صورت SKD هستند، زيرا مونتاژ به صورت CKD به سرمايه‌ زيادي نياز دارد و ريسك‌پذيري زيادي نيز خواهد داشت.

وي در ادامه يادآور شد: مونتاژ به طور كلي به دو صورت انجام مي‌شود كه يكي به صورت CKD است كه در آن قطعات به صورت كاملا مجزا در جايي باهم مونتاژ مي‌شوند كه سرمايه‌گذاري زيادي را مي‌طلبد، ولي در مونتاژ SKD قطعات درشت‌تر با هم مونتاژ مي‌شوند.

رييس انجمن توليدكنندگان لوازم صوتي و تصويري افزود: در اين رابطه با وزارت صنايع نيز مذاكراتي انجام شده؛ اين طريق مونتاژ كردن حداكثر كاري است كه توليدكنندگان در اين نوع كالاها تمايل به انجام آن دارند.

وي با اشاره به برند ساژم كه چند سال پيش در زمينه‌ي مونتاژ گوشي تلفن همراه فعاليت مي‌كرد، گفت: ساژم از نظر قيمت و تنوع زيادي كه در حوزه‌ي گوشي تلفن همراه وجود داشت، نتوانست رقابت كند؛ زيرا مونتاژ كردن هزينه و سرمايه‌گذاري زيادي را مي‌طلبد كه در برخي مواقع و بسته به نوع آن بيشتر از هزينه‌ي توليد تمام خواهد شد و طبيعتا ديگر به صرفه نخواهد بود
 

hamed1297

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 مارس 2005
نوشته‌ها
2,710
لایک‌ها
8
سن
42
محل سکونت
shiraz
مدير عامل كارخانجات مخابراتي ايران گفت: گروه كارشناسي را براي سرعت بخشيدن به روند مذاكرات براي انتخاب برند‌ گوشي تلفن همراه اعزام مي‌كنيم و انتخاب نهايي برند به گزارش اين كارشناسان بستگي دارد.


محمدابراهيم مطلع در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه برندها با تاخير جواب مي‌دهند و مذاكرات كند پيش مي‌رود، اظهار داشت: براي تسريع مذاكرات، مسوولان برندها را به ايران دعوت كرديم كه آن‌ها تمايلي نشان ندادند و زمان سفر آن‌ها به دلايل نامعلومي ‌به تاخير مي‌افتد؛ به همين خاطر گروهي از كارشناسان ايراني را براي بررسي وضعيت خط توليد و امكانات آن‌ها و تسريع در روند مذاكره در روزهاي آينده اعزام خواهيم كرد تا تكليفمان با آن‌ها سريع‌تر روشن شود.

وي تصريح كرد: در اوايل مذاكرات طرف خارجي اشتياق فراواني از خود نشان مي‌داد؛ اما در دو هفته‌ي اخير روند مذاكرات به شدت كند شده و علت اين امر مشخص نيست؛ در حال مذاكره هستيم تا مشكل آن‌ها را بفهميم.

مطلع با اعلام تشكيل كنسرسيوم ميان سه شركت طرف قرارداد با وزارت صنايع براي توليد گوشي تلفن همراه گفت: در حال حاضر شركت نوكيا رغبتي براي ادامه‌ي مذاكرات نشان نمي‌دهد و با تومأنينه با مذاكرات برخورد مي‌كند و اين در حالي است كه اوايل مذاكرات ميل آن‌ها بسيار زياد بود.

مدير عامل كارخانجات مخابراتي ايران در ادامه خاطر نشان كرد: معلوم نيست كه مذاكرات چه زماني به نتيجه برسد؛ اما مصمميم كه اين پروژه به نتيجه برسد؛ هر چه قدر وقت بيشتري در امضاي قرارداد تلف شود، در ادامه‌ي كار به مشكلات كمتري برخورد خواهيم كرد.

مطلع با اعلام اين كه شركت سوني اريكسون در ابتدا رغبتي براي مذاكرات نشان نداد، گفت: با چند شركت به توافق رسيديم؛ اما هنوز قراردادي به امضا نرسيده و در حال سنجيدن شرايط برندها هستيم؛ برند telmi شانس بيشتري نسبت به ساير شركت‌ها دارد.

مدير عامل كارخانجات مخابراتي ايران در پايان گفت: منتظر گزارش گروه اعزامي ‌به برندها خواهيم بود و بعد از آن درباره‌ي انتخاب برند تصميم‌گيري خواهيم كرد.

منبع:خبر گزاري ايسنا
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
AWCC که فعالیت خود را در افغانستان به‌‌عنوان اولین اپراتور تلفن‌همراه از چهار سال پیش آغاز کرده، به‌تازگی قراردادی را با شرکت زیمنس به امضا رسانده که به موجب آن، طرف آلمانی یک شبکه نسل سوم W-CDMAرا در کابل پایتخت افغانستان راه‌اندازی خواهد کرد.
زیمنس علاوه بر راه‌اندازی این شبکه نسل سوم در افغانستان، تجهیزات شبکه نسل دوم AWCC را نیز به‌روز می‌کند. هم‌اکنون حدود 5/1 میلیون نفر در افغانستان کاربر تلفن‌همراه هستند و با این حساب ضریب نفوذ موبایل در این کشور به حدود چهار درصد می‌رسد.

از میان چهار اپراتوری که در افغانستان فعال هستند، اپراتور «روشن» با 900 هزار مشترک و با عرضه سیم‌کارت و گوشی با قیمتی بسیار ناچیز (حدود 60 دلار) در رتبه اول است و AWCCدر رتبه دوم قرار دارد.

دن فلورنتین مدیر امور مالی شرکت آمریکایی TSI که 80 درصد از سهام اپراتور AWCC را در اختیار دارد، می‌گوید: "مردم افغانستان با استفاده از این فناوری جدید بی‌سیم امکان دسترسی به خدمات جدید و متنوعی را خواهند داشت. دسترسی به اینترنت و بهره‌مندی از خدمات تلویزیون همراه تنها بخشی از سرویس‌هایی است که با استفاده از شبکه‌های 3G در دسترس خواهد بود."

گفتنی است وزارت ارتباطات افغانستان 20 درصد باقیمانده سهام این اپراتور را که بیش از 50 شهر اصلی افغانستان تحت پوشش قرار داده، در اختیار دارد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
n702is_1.jpg

اين گوشي مجهز به يک حساسه داخلي است که ميزان انرژي باقي مانده در باتري را اندازه مي گيرد
1385/06/05
اپراتور ژاپني تلفن همراه NTT DoCoMo براي نشان دادن وضعيت باتري تلفن همراه در گوشي جديد نسل سوم خود موسوم به N702is از شيوه خلاقانه جالبي کمک گرفته است.
اين گوشي مجهز به يک حساسه داخلي است که ميزان انرژي باقي مانده در باتري را اندازه مي گيرد. در زماني که screen saver گوشي فعال مي شود، بر روي صفحه يک ظرف آب به شيوه اي که ملاحظه مي کنيد به نمايش درمي آيد و حجم آب " مجازي" موجود در آن نشانگر شارژ باقي مانده گوشي است.

جالب آنکه با کج کردن گوشي به چپ و راست سطح آب هم کج و راست مي شود.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
گارانتي‌هاي معتبر گوشي تلفن همراه در بازار داخل كشور اعلام شد.

پس از گذشت چند ماه از اعلام تعرفه 60 درصدي براي واردات گوشي تلفن همراه گارانتي‌هاي غير اصل در بازار به شدت افزايش يافته است.

براساس اين گزارش ليست كامل اين گارانتي‌ها بدين شرح است:

نوكيا: ايراتل- اتصالات- سيتادل- خدمات طلايي نيا- تلكام
سوني اريكسون: سيتادل تلكام
سامسونگ: پارس قائم
ال جي: پرشين تلكام
پنتك: فيتكو
ساژم: رانجو
زيمنس: پارس پرديس قشم
موتورولا: تلفن نيكا
فيليپيس: برامان

منبع : فارس
 
بالا