• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
در چهارمین جلسه كمیته راهبردی الكامپ كه با حضور صاحبنظران و فعالان بخش خصوصی و دولتی در محل دبیرخانه شورای عالی فناوری اطلاعات كشور برگزار شد، زمان برگزاری نمایشگاه الكامپ در تقویم نمایشگاهی كشور تثبیت شد.
به نقل از دبیرخانه شورای عالی فناوری اطلاعات كشور بنا به اظهار علی ناصری مدیركل دفتر امور زیربنایی فناوری اطلاعات، در سال ۸۶ نمایشگاه الكامپ و تلكام همزمان در دهه اول آبانماه برگزار می*شود.
وی علت انتخاب این زمان را مناسب بودن هوا و مناسب بودن آن برای حضور دانشجویان و دانش*آموزان اعلام كرد و افزود این زمان فاصله كمی با نمایشگاه جیتكس دارد كه فرصت حضور شركت*هایی كه می*خواهند در نمایشگاه جیتكس شركت كننده را در این نمایشگاه فراهم می*سازد.
ناصری همچنین علت برگزاری همزمان دو نمایشگاه الكامپ و تلكام را رونق هرچه بیشتر نمایشگاه حوزه ICT دانست و اظهار داشت باتوجه به اینكه حدود ۷۰ درصد بازدیدكنندگان نمایشگاه الكامپ و تلكام مشترك می*باشند. این موضوع باعث صرفه*جویی در زمان و هزینه بازدیدكنندگان می*شود و زمینه حضور كلیه شركت*های كوچك و بزرگ در حوزه ICT را فراهم می*نماید.
وی با اشاره به اینكه مراسم افتتاحیه و اختتامیه هر دو نمایشگاه مشترك برگزار می*گردد اظهار داشت: برای انتخاب مجری نمایشگاه الكامپ قرار است كمیته*ای متشكل از صاحبنظران و فعالان بخش خصوصی و دولتی سیاست*ها و چارچوب*ها و استانداردهای كلی مربوط به نمایشگاه را تدوین نماید و سپس از كلیه شركت*های باتجربه كشور دعوت می*گردد تا طرح اجرایی خود را با توجه به سیاست*های مذكور ارائه نمایند و نهایتاً از بین آنها مناسب*ترین مجری انتخاب خواهد شد.
وی درباره سیاست*های كلی نمایشگاه الكامپ افزود مقرر شده تا علاوه بر حفظ جنبه*های تخصصی نمایشگاه به جذابیت**های آن برای عامه مردم به خصوص جوانان توجه ویژه گردد. به گفته وی از جمله مواردی كه در این راستا مدنظر است ایجاد زمینه مناسب برای عرضه فعالیت*های دانش*آموزی و دانشجویی در حوزه IT همچون مسابقات رباتیك و غیره می*باشد. ایشان برگزاری سمینارها و نشست*های تخصصی در حوزه IT را جزء برنامه**های نمایشگاه الكامپ دانست.

خبرگزارى فارس

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
فاوانيوز: نوکیا یک گوشی باریک و تاشو را در نمایشگاه الکترونیک لاس وگاس به عنوان یک طرح پیشرفته برای رقابت با شرکت موتورولا معرفی کرد.

به گزارش فاوانيوز، گوشی گران قیمت و باکیفیت مدل N76 نوکیا دارای نیم اینچ ضخامت و دوربين دو مگاپیکسلی است كه با مدل RAZR V3x موتورولا كه یک گوشی تاشو با امکانات مشابه است و مقداری بیش از سه چهارم اینچ ضخامت دارد، رقابت مي*كند.
نوکیا همچنین از ارتقای Internet Tablet خبر داد كه بر تکنولوژی بی*سیم کم*دامنه*تری نسبت به شبکه تلفن همرا تکیه دارد.
این دستگاه می*تواند پیام*های صوتی را از طریق اینترنت دریافت کند و اگر کاربران در یک منطقه اینترنت بی*سیم قرار داشته باشند، Internet Tablet می*توانند با استفاده از Skype به صورت کم خرج و یا رایگان تماس بگیرند.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
فاوانيوز: شركت بنكيو زيمنس در آخرين محصولي كه ارايه داده است، يك گوشي ماري شكل به بازار عرضه كرده كه مي توان آن را به دور دست پيچيد.

به گزارش فاوانيوز از پورتال تلفن همراه پرشين تل، شرکت بنکیو زیمنس پس از دست دادن مقدار زیادی از سرمایه خود و متحمل شدن خسارات بی*شمار در بازار اروپا دست از کار کشیده بود اما هم*اکنون گوشی جدید ماری شکلی ارائه کرده که بسیار زیباست و حیرت همگان را برانگیخته است.
این محصول آخرین مدل ارائه شده توسط بنکیو زیمنس است و همانند دیگر مدل*های اینچنینی هیچ راهی برای دانستن چگونگی اداره این مدل وجود ندارد.
ارائه چنین مدلی ممکن است تنها برای یادآوری این مساله باشد که شرکت بنکیو زیمنس همچنان در بین شرکت*های تولیدکننده گوشی وجود دارد و هنوز هم در حال فعالیت است و به کار خود ادامه می*دهد.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
مشتركان تلفن همراه به هنگام خريد مراقب گوشي*هاي قاچاق با شماره سريال جعلي باشند.
به گزارش روابط عمومي شركت مخابرات استان اصفهان ، با توجه به سودجويي- هاي جديدي كه در بازار گوشي تلفن همراه در حال انجام است ، مشتركان بايد هنگام خريد مراقب گوشي*هاي با شماره*هاي جعلي و تقلبي باشند.
براساس اين گزارش ، برخي از افراد سودجو با كپي كردن شماره سريال گوشي- هاي فعال شبكه ارتباطات سياربر روي گوشي*هاي قاچاق ، اقدام به فروش آنها مي كنند كه باعث ايجاد مشكلاتي براي مشتركان خواهد شد.
مشتركان به منظور اطمينان*ازجعلي*نبودن شماره سريال گوشي تلفن همراه بايد ابتدا شماره سريال اصلي گوشي را شناسايي كنند.
مشتركان بايد به*هنگام خريد باوارد كردن كد(#‪ (*#۰۶‬بر روي گوشي ، شماره سريال گوشي ( ‪ ( IMEI‬كه يك عدد ‪ ۱۵‬رقمي است و بر روي صفحه نمايشگر دستگاه تلفن همراه ظاهر مي*شود را شناسايي كنند.
شماره سريال مشاهده شده بر روي صفحه نمايشگر بايد با شماره سريال مندرج در پشت گوشي تلفن همراه ( محل نصب باتري ) و شماره سريال مندرج روي جعبه دستگاه تلفن همراه يكسان باشد.
مشتركان تلفن همراه دقت نمايند كه در صورت مغايرت شماره*هاي ياد شده با يكديگر ، شماره سريال گوشي جعلي و غير قانوني مي*باشد

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
تالیا نیوز- موتورولا در جریان نمایشگاه CES از راه اندازی سرويس موسيقي همراه MotoMusic خبر داد.
سرویس مذکور یک سرویس کاملا جدید است که با همکاری و مشارکت وارنر موزیک و مایکروسافت ارائه می شود .
اين سرويس به کاربران امکان مي دهد قطعات موسیقی ودیگر برنامه های مورد علاقه خود را مستقیما بر روي گوشی های تلفن همراه بارگذاري کنند و همینطورموسیقی هاي مورد علاقه را از کامپیوترهای شخصی خود به گوشی های تلفن همراه انتقال دهند.
گوشی های مدل RIZR و Ming اولین گوشی هایی هستند که سرویس مذکور از طریق آنها ارائه می شود.
MotoMusic همچنین به کاربران امکان مي دهد به کليپ هاي ویدیوها، زنگ هاي متنوع تلفن همراه و همچنین تصاویر پس زمینه صفحه نمایش تلفن همراه که به هنرمندان مختلفی اختصاص داده شده ، دسترسی داشته باشند.
علاقمندان همچنین می توانند گوشي های خود را از طریق ویندوز مدیا پلیر به گونه ای تنظيم کنند تا بتوانند موسیقی های متنوعی را از بیش از 200 سایت مربوط به موسیقی انتخاب و بارگذاري کنند.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
تالیا نیوز- سامسونگ قراردادهای جداگانه ای را با گوگل و یاهو منعقد کرده تا به این ترتیب ا خدمات اینترنتی این شرکت های بزرگ را در گوشی های خود بگنجاند.
سامسونگ اعلام کرده است که سرویس های یاهو نظیر Go for Mobile 2.0, Yahoo oneSearch, Yahoo Mail and Yahoo Messenger را در گوشی های خود که به بیش از 60 کشور صادر می شوند ، اضافه خواهد کرد.
گفتني است مدل SGH-E570 سامسونگ که به سرویس "جستجوی یاهو" مجهز می باشد، در حال حاضر عرضه شده است .
سامسونگ همچنین اعلام کرده که سرویس Yahoo oneSearch را نیز پس از ارائه جهانی در نیمه اول سال 2007 میلادی ، در تلفن های همراه خود خواهد گنجاند.
سرویس جستجوی یاهو علاوه بر اینکه بسیار سریع می باشد ، بسیار دقیق بوده و همچنین نتایج متعدد تایید شده ای را برای هرجستجو ارائه می دهد.
تلفن های همراه مجهز به سیستم جستجوی یاهو از طریق اپراتورهای تلفن همراه و هم از طریق کانال های توزیع مستقیم در اختیار مصرف کنندگان قرار خواهد گرفت.
استفاده کنندگان همچنین می توانند نسخه بتای Go 2.0 را بر روی برخی از گوشي هاي منتخب سامسونگ بارگزاري کنند و برای اینکار باید به آدرس اینترنتی http://go.yahoo.com مراجعه کنند.
از طرف دیگر محصولات و خدمات گوگل نیز به زودي در تلفن های همراه سامسونگ موجود می باشند.
براساس این خبرمدل Ultra Edition 13.8 (SGH-Z720) سامسونگ مجهز به سرویس جستجوی گوگل و سرویس Gmail است و در حال حاضر به کشورهای مختلف صادر می شود.
از طرف دیگر مدل باریک و نسل سوم SGH-Z720 با فناوري HSDPA سازگار بوده و از یک دوربین 3 مگا پیکسلی ، پخش MP3 و بلوتوث برخوردار است.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
تالیا نیوز- مایکروسافت تولید کننده پیشگام تجهیزات نرم افزاری در جهان اخیرا سیستم پخش موسیقی دیجیتال خود موسوم به Zuneرا روانه بازار کرده تا به این ترتیب جایگاه دستگاه iPod اپل را در بازار موسیقی از آن خود کند .
درهمين حال اپل هم وارد بازار تلفن همراه شده و حتی اولین گوشي خود موسوم به Apple iPhone را نیز به بازار عرضه کرده.
مایکروسافت اعلام کرده که موفقیت در بازار تلفن همراه در مقایسه با بازار سیستم های پخش موسیقی دیجیتال ، برای Apple کار بسیار سختی محسوب می شود.
"رابی باخ" مدیر بخش سرگرمی ها و تجهیزات سرگرم کننده این شرکت در بیانیه ای در همین خصوص اعلام کرده که مایکروسافت در نظر دارد برخي تلفن هاي همراه را به امکانات سیستم پخش موسیقی دیجیتال Zune مجهز کند اما تولید چنین دستگاهی جز اولویت های برتر شرکت نيست.
مایکروسافت پیشتر نیز یک تلفن همراه آزمایشی با استفاده از سیستم عامل Windows ، تولید کرده بود

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
نوکيا بزرگترين سازنده تلفن همراه در جهان روز دوشنبه در نمايشگاه CES در لاس وگاس خودي نشان داد و برخي از مشهورترين گوشي هاي تلفن همراه خود را به نمايش گذارد.
از جمله محبوب ترين گوشي هاي عرضه شده نوکيا در اين نمايشگاه مي توان به N76, N93i و N800 يا همان 7700 Internet Tablet اشاره کرد که براي برقراري تماس هاي تلفني اينترنتي با استفاده از فناوري VoIP و نرم افزارهاي ساخت شرکت Skypeبه کار مي رود.
به گزارش سلام N76 که ماه مارس به صورت عمومي عرضه خواهد شد تنها 13.7 ميليمتر ضخامت دارد و دوربين ديجيتال آن دو مگاپيکسلي است. با استفاده از اين گوشي 511 دلاري مي توان عکس هاي شخصي را بر روي وبلاگ مورد نظر آپلود کرد.
اما N93i حدود 3.2 ميليمتر از N93باريک تر است و مجهز به يک دوربين ديجيتال قدرتمند است. اين مدل هم با همکاري Skype توليد شده است.
همچنين N800 هم مجهز به صفحه کليد کامل، سازگاري با Bluetooth/WiFi و قابليت دسترسي به اينترنت است و حدود 400 دلار قيمت دارد

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
در چهارمین جلسه كمیته راهبردی الكامپ كه با حضور صاحبنظران و فعالان بخش خصوصی و دولتی در محل دبیرخانه شورای عالی فناوری اطلاعات كشور برگزار شد، زمان برگزاری نمایشگاه الكامپ در تقویم نمایشگاهی كشور تثبیت شد.
به نقل از دبیرخانه شورای عالی فناوری اطلاعات كشور بنا به اظهار علی ناصری مدیركل دفتر امور زیربنایی فناوری اطلاعات، در سال ۸۶ نمایشگاه الكامپ و تلكام همزمان در دهه اول آبانماه برگزار می‌شود.
وی علت انتخاب این زمان را مناسب بودن هوا و مناسب بودن آن برای حضور دانشجویان و دانش‌آموزان اعلام كرد و افزود این زمان فاصله كمی با نمایشگاه جیتكس دارد كه فرصت حضور شركت‌هایی كه می‌خواهند در نمایشگاه جیتكس شركت كننده را در این نمایشگاه فراهم می‌سازد.
ناصری همچنین علت برگزاری همزمان دو نمایشگاه الكامپ و تلكام را رونق هرچه بیشتر نمایشگاه حوزه ICT دانست و اظهار داشت باتوجه به اینكه حدود ۷۰ درصد بازدیدكنندگان نمایشگاه الكامپ و تلكام مشترك می‌باشند. این موضوع باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه بازدیدكنندگان می‌شود و زمینه حضور كلیه شركت‌های كوچك و بزرگ در حوزه ICT را فراهم می‌نماید.
وی با اشاره به اینكه مراسم افتتاحیه و اختتامیه هر دو نمایشگاه مشترك برگزار می‌گردد اظهار داشت: برای انتخاب مجری نمایشگاه الكامپ قرار است كمیته‌ای متشكل از صاحبنظران و فعالان بخش خصوصی و دولتی سیاست‌ها و چارچوب‌ها و استانداردهای كلی مربوط به نمایشگاه را تدوین نماید و سپس از كلیه شركت‌های باتجربه كشور دعوت می‌گردد تا طرح اجرایی خود را با توجه به سیاست‌های مذكور ارائه نمایند و نهایتاً از بین آنها مناسب‌ترین مجری انتخاب خواهد شد.
وی درباره سیاست‌های كلی نمایشگاه الكامپ افزود مقرر شده تا علاوه بر حفظ جنبه‌های تخصصی نمایشگاه به جذابیت‌‌های آن برای عامه مردم به خصوص جوانان توجه ویژه گردد. به گفته وی از جمله مواردی كه در این راستا مدنظر است ایجاد زمینه مناسب برای عرضه فعالیت‌های دانش‌آموزی و دانشجویی در حوزه IT همچون مسابقات رباتیك و غیره می‌باشد. ایشان برگزاری سمینارها و نشست‌های تخصصی در حوزه IT را جزء برنامه‌‌های نمایشگاه الكامپ دانست.

خبرگزارى فارس

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
مدیر عامل شركت مخابرات ایران گفت: ارایه سیم كارت تلفن همراه رایگان تنها زمانی نهایی می‌شود كه تعداد مشتركان تلفن همراه در كشور به ۴۰ میلیون نفر برسد.
صابر فیضی افزود: ارایه سیم كارت رایگان در برنامه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیست.اما زمانی كه بازار سیم كارت رقابتی شد و تعداد مشتركان نیز به ۴۰ میلیون نفر رسید در آن زمان می‌توان ما نیز همانند سایر كشورها به توزیع سیم كارت بپردازیم.
وی در خصوص واگذاری شركتهای تابعه مخابرات ایران نیز گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این خصوص به سازمان خصوصی سازی و دولت پیشنهاد واگذاری یكپارچه شركتهای مخابراتی را ارایه كرده است كه البته باید دولت در این خصوص تصمیم بگیرد.
فیضی افزود: از نظر فیزیكی و اجرایی نمی‌توانیم در بحث واگذاری شركتها را تفكیك كنیم.در حال حاضر حقوق صاحبان سهام حدود شش هزار سهم است.
وی گفت: ۳۵ درصد سهام شركت كارخانجات كه در اختیار وزارت ارتباطات است در قالب سهام عدالت تا پایان سالجاری واگذار می‌شود.

خبرگزارى فارس

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
پس از چندين ماه انتظار پرشور, شركت اپل اقدام به عرضه گوشي‌‏هاي Iphone كرده است كه انتظار مي‌‏رود عرضه اين گوشي شركت اپل را به بزرگترين شركت پيشرو در بازار گوشي تلفن همراه در جهان مبدل سازد.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ايلنا, عرضه اين گوشي به معناي ورود شركت اپل به بازار گوشي‌‏هاي تلفن همراه و تغييرنام آن به Apple Inc است كه اين نام بيانگر افزايش سطح متمركز شركت اپل بر روي بازار الكترونيك مصرفي است.
اين گوشي كه تركيبي از فناوري‌‏هاي بي سيمي, قابليت Ipod و Visual Voice Mail است به كاربر اجازه مي‌‏دهد كه بتواند به هر يك از پيغام‌‏هاي صوتي خود كه مورد نظر است بدون گوش دادن به پيغام‌‏هاي پيشين دسترسي پيدا كند.
اين گوشي سنسوردار داراي موزيك پلير و قابليت دسترسي به اينترنت است و سيستم عامل مكينتاش بر روي آن تعبيه شده است.
گوشي‌‏هاي Iphone قرار است در ماه ژوئن سال جاري به بازار جهاني عرضه شوند.
مبلغ پايه گوشي‌‏هاي نسخه 4 گيگابايتي, 499 دلار و مبلغ پايه گوشي‌‏هاي نسخه 8 گيگابايتي در حدود 599 دلار تعيين شده است.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
"اين اس ام اس، جنبه ورزشی داشت و تنها برای اين بود که از جايت بلند شوی و تحرک داشته باشی." پريسا که با شنيدن صدای زنگ اس ام اس، از جا پريده بود، با عصبانيت موبايلش را سر جايش می گذارد.

پريسا روزانه بيش از بيست پيام کوتاه دريافت می کند که ۵ يا ۶ تای آن، انواع جوک است؛ اما خودش زياد اهل فرستادن جوک نيست "از ميان جوک های رسيده، اگر موردی باشد که خيلی باهاش حال کنم، برای يکی دو نفر از دوستانم هم می فرستم."

بقيه اس ام اس های او حرف های عادی روزانه و سوال و جواب های دوستانه است.

مونا دختر ۱۸ ساله ای که در يک خوابگاه دانشجويی در شهری با فاصله ۴ ساعت از محل اقامت خانواده اش درس می خواند، می داند که قبض تلفنش را خودش بايد پرداخت کند. "يک ماه کمتر است که موبايل دارم. با حجم تلفن و اس ام اسی که من دارم، حتم دارم قبض تلفنم بالای ۵۰ هزار تومان بياد."

سپهر، نوجوان ۱۵ ساله، از ۵ سال پيش موبايل داشته و درباره هزينه اس ام اس هايش می گويد: "قبض تلفنم ۷۰ هزار تومان می آيد که ۲۰ – ۲۵ هزار تومانش اس ام اس است. البته خودم می دونم که زياد است."

دانيال ۱۷ ساله که ۶ ماه است تلفن تاليايش (تلفن اعتباری) به معمولی تبديل شده، درباره آخرين قبض موبايل خود می گويد: "آخرين قبضی که برايم آمد و مربوط به ۴ ماه می شد، ۸۰ هزار تومان بود. البته دقت نکردم چقدرش اس ام اس بود، ولی بايد زياد باشد."

تلفن های تاليا، از چندی پیش، به عنوان تلفن های اعتباری در اختيار کسانی قرار گرفت که نمی خواهند يا نمی توانند خط تلفن همراه دايمی تهيه کنند. اين خطوط، اعتبار مشخصی دارند و پس از به اتمام رسيدن اعتبارشان، بايد دوباره خريداری شوند.

سارا هم که بعد از گذشت سه سال از خريد موبايلش، اخيرا مقدار اس ام اس هايش زياد شده، می گويد: "طی چند ماه اخير، يک بار ۴۶ هزار تومان فقط پول اس ام اس هايم شد. آخرين بار هم ۲۰ هزار تومان برای اس ام اس پرداخت کردم. قبلا که کمتر اس ام اس می زدم، ۱۰ هزار تومان پولش می شد."

نوشين، از سوم راهنمايی موبايل داشته، اين روزها برای کار کردن با موبايل، حساب و کتاب دارد: "هر دوماه، 20 هزار تومان فقط پول اس ام اس هايم می آيد. برای هر پيام کوتاه، حدود ۱۳ تومان هزينه دريافت می کنند. اگر متن يک اس ام اس زياد شود، دو تا حساب می کنند؛ در اين موارد، نوشته ام را خلاصه می کنم."

مرتضی که چهل سالی دارد، کمتر از نيمی از هزينه موبايلش مربوط به اس ام اس می شود: "۳۰ هزار تومان کل قبض موبايلم می آيد که ۱۰ تا ۱۵ هزارتای آن اس ام اس است. اما در سال قبل که اوضاع مالی ام بهتر بود، ۷۰ هزار تومان پول تلفن می آمد که حداقل ۴۰ هزارتای آن اس ام اس بود. در آن زمان، هفته ای يک پيام کوتاه می فرستادم . الان به ماهی يک پيام اکتفا کرده ام."

زهرا ۴۵ ساله، که رييس دفتر مدير عامل يک شرکت خدماتی است، درباره هزينه های اس ام اس می گويد: "به مبلغش توجه نکرده ام، ولی فکر نمی کنم بيشتر از ۵ هزار تومان شده باشد."

چت کردن با موبايل

"صبح که از خواب بيدار می شوم، به همکلاسی هايم اس ام اس می زنم که کجايند؟ سر کلاس می آيند يا نه؟ کلاسمان طبقه چندم است؟ و گاهی هم تفريحی با يک نفر شروع می کنم به چت کردن و اس ام اس بازی ام، طولانی می شود. جوک هم برايم می آيد، اما من زياد جوک نمی فرستم." اين ها را نوشين می گويد. برای او موبايل، جزيی از زندگی روزانه اش شده است.

سارا هم بيشترين هزينه موبايلش مربوط به چت با دوستانش است: "جوک نمی فرستم، برای همين زياد هم جوک به دستم نمی رسد. اس ام اس دنباله دار (که بايد جواب بدهی و بعد برای فرد ديگری بفرستی) يا جواب نمی دهم يا اگر جواب بدهم، برای کسی نمی فرستم. بيشتر از همه با اس ام اس، چت می کنم."

پريسا چند ماهی است که برای صرفه جويی در هزينه تلفن همراهش، بيشتر ارتباطش با دوستانش را از طريق اس ام اس برقرار می کند و حرف هايش را با چت کردن می زند: "جوک خيلی نمی فرستم، البته روزی ۴، ۵ تا جوک برايم می آيد. من بيشتر سوالاتی را که می خواهم از دوستانم بپرسم، از اين طريق می پرسم. گاهی هم که به هر دليلی دوست ندارم با کسی حرف بزنم يا عصبانی ام، از اس ام اس استفاده می کنم. اس ام اس های دنباله دار را هم جواب می دهم، اما برای کسی نمی فرستم."

مونا هم تفريح شب های خوابگاهش اس ام اس بازی است: "خودم بيشتر جوک می فرستم، هر چه وقيح تر هم باشد، بيشتر حال می کنم. اس ام اس غير از جوک هم زياد برايم نمی آيد."

زهرا، بيشتر از همه برای کارهای روزانه و اداری اش از اس ام اس استفاده می کند: "با مديرم، بيشتر از طريق SMS ارتباط دارم. هر دو ماه شايد ۴ تا جوک هم بفرستم."

مرتضی که مدير عامل يک شرکت است، هر ماه علاوه بر اس ام اس های کاری و تنظيم قرارهای اداری، يک پيام کوتاه هدفمند هم می فرستد: "شنبه اول هر ماه يک پيام انتخاب می کنم و برای فهرست افرادی که در موبايلم دارم، می فرستم. اين اس ام اس ها بيشتر برای اين است که به ياد آدم ها باشم و به تعبيری پيام عشق من به آن هاست."

او خودش زياد جوک نمی فرستد: "کسانی هستند که برايم جوک بفرستند. اس ام اس دنباله دار هم گاهی برايم می آيد، ولی الان ديگر کمتر جواب می دهم، اگر هم جواب بدهم، برای کسی نمی فرستم."

دانيال ۱۷ ساله، در باره محتوای اس ام اس هايی که می فرستد، می گويد: "چت می کنم، شوخی می کنم و سر به سر دوستانم می گذارم، جوک هم می فرستم."

اس ام اس های ماندگار

زهرا، که دو فرزند دختر دارد، درباره اس ام اس های خاطره انگيزی که دريافت کرده می گويد: "وقتی بچه هايم، پيام می فرستند و قربون صدقه ام می روند، از همه بيشتر برايم جذاب است."

مرتضی از شبی ياد می کند که تا حدود دو ساعت بی وقفه اس ام اس دريافت می کرد: "يک شب اس ام اسی به دستم رسيد که در آن نوشته شده بود، امروز، روز جهانی دزدی است. اگر بخواهی چيزی از من بدزدی، چه می دزدی؟ من هم آن را برای دوستانم فرستادم. تا دو ساعت داشتم جواب هايی که برايم آمده بود را می خواندم و می خنديدم؛ يکی نوشته بود ماشين ات را، يکی خنده ات را و ۲۰، ۲۵ تا جواب ديگر."

او درباره ارسال اس ام اس های هدفمندش می گويد: "فرستادن اس ام اس های ماهانه ای که ارسال می کنم، شايد دو روز طول بکشد؛ چون Send to all نمی کنم. بلکه يکی يکی اسامی تمام افرادی را که در فهرست نام های داخل موبايلم هستند، انتخاب می کنم، آن ها را در ذهنم مجسم می کنم و بعد می فرستم."

او آخرين اس ام اسی را که برايش آمده است، اس ام اسی درباره بابا نوئل عنوان می کند: "اگر بابا نوئل باشی، چی در جورابم می گذاری؟"

ولی نوشبن، هر بار به اس ام اس، فکر می کند، ياد پيش شماره ۰۰۵ که چهارپنج رقمی است، می افتد: "هر بار اين شماره را می بينم، حرصم در می آيد. يک نوع اس ام اس تبليغاتی است و چون خودم هيچ وقت اين اس ام اس ها را نمی خوانم، از ارسال آنها هم شاکی می شوم."

پريسا از کسی تعريف می کند که خودش ابداع کننده يکی از اس ام اس هايی است که در موبايل ها می چرخند: "يکی از بچه های دانشگاه يک اس ام اس ساخته بود، به اين مضمون که فکر کن يک جعبه مداد رنگی داری و می خواهی من را بکشی، با چه رنگی می کشی؟ بعد از يک ماه، همين اس ام اس، برای خودش آمده بود. خودم هم اين اس ام را برای ۱۲ نفر فرستادم، ده نفرشان گفتند با رنگ صورتی."

سپهر از اس ام اسی که خودش ساخته بود، می گويد: "با پرانتز عکس ساختم و فرستادم. يک بار هم جوک ناجوری را به اشتباه برای يک دختر فرستادم؛ تا يک هفته ولم نمی کرد که منظورت چی بود و برای چی اين جوک را برای من فرستادی؟"

دانيال هم تجربه ساخت اس ام اس را برای ديگران دارد: "يک بار در مورد معلم ادبياتمان اس ام اس ساختم. اين معلممون، سوتی زياد داشت، از جمله اين که وقتی شعر معنی می کرد، هيچ ربطی به خود شعر و قبل و بعدش نداشت. اس ام اسی رو که ساختم، برای ناظم مدرسه مون هم فرستادم."

اس ام اس برای همه

نوشين که حدود ۳۰ اسم در Phone book موبايلش دارد، درباره اين که تا حالا برای همه اين افراد به صورت يک جا اس ام اسی را فرستاده يا نه، می گويد: "من Send to all نمی کنم، دلم نمی آد اين قدر پول بابت اس ام اس بدم، اگر هم بخواهم اين کار را انجام بدم، قبلش بايد ببينم دارم برای چه کسی يا کسانی اس ام اس می فرستم."

سارا هم از گزينه Send to all استفاده نمی کند: "کسانی در ليستم هستند که نمی توانم برايشان هر پيامی را بفرستم." فهرست اسامی موجود در موبايل او هم شامل ۳۰ نفر می شود.

پريسا بيشتر نگران است که اس ام اس اش برای چه کسانی می رود، فهرست اسامی موجود در موبايل او نزديک ۲۰۰ نفر است. اما مونا که خيلی وقت نيست با موبايل کار می کند، اين دغدغه را ندارد: "جوک و اس ام اس های باحال از آسمون می رسه، من هم برای همه ۲۰ – ۳۰ نفر دوستانم که اسامی شان در موبايلم هست، می فرستمشان."

ولی سپهر برای اس ام اس بازی هايش گروه جداگانه ای را در موبايلش تعريف کرده است. اگر هم بخواهد پيامی را برای خارج از اين اسامی بفرستد، نام آن ها را از ميان فهرست ۱۰۰۰ تايی موجود در موبايلش جستجو می کند.

دانيال هم گرچه فقط ۶۰ – ۷۰ اسم در موبايلش دارد، اما می گويد: "جوک هايی که برايم می آيد را برای همه دوستانم نمی فرستم، بسته به طرفم، انتخابشون می کنم و بعد می فرستم." او چندان خوش شانس نيست: "دو بار گوشی ام را دزديدند و هر بار همه شماره ها و اسامی دوستانم از حافظه گوشی ام پاک شدند."

آرش بهمنش
خبرنگار در تهران
منبع : بي بي سي

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به تازگی سیم کارت ایرانسل در بازار به صورت قسطی نیز به فروش می رسد.
به گفته فعالان بازار سیم کارت در بازار جمهوری ،اگر چه تعداد زیادی از فروشندگان به فروش قسطي سیم کارت ایرانسل روی نیاورده اند، اما این پدیده در بازار شکل گرفته است.
به گفته آنان، متقاضی در مرحله اول باید 50هزار تومان از بهای کل سیم کارت را بپردازد و مبلغ باقی مانده را در اقساط توافقی به فروشنده بپردازد.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سیم کارت صفر کدهای مختلف شرکت ارتباطات سیار(0912) با افت متوسط 35هزار تومانی نسبت به مدت مشابه هفته گذشته مواجه شد.
به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ما ، بهای سیم کارت صفر کد چهار و پنج شرکت ارتباطات سیار با 40هزار تومان و سیم کارت کد سه با 25هزار تومان ، بیشترین و کمترین افت قیمت را در بازار به خود اختصاص دادند.
سیم کارت کد شش و هفت نیز با 30هزار تومان کاهش قیمت در بازار به فروش می رسد.
فعالان بازار خرید وفروش سیم کارت ، یکی از دلایل افت قیمت سیم کارت های شرکت ارتباطات سیار را نزدیکی به زمان ثبت نام (بهمن ماه سال جاری)و جو روانی ایجاد شده به علت اعلام قیمت پیش فروش 288هزار تومانی این سیم کارت ها می دانند.
سیم کارت اعتباری صفر شرکت تالیا نیز به بهای 95هزار تومان در بازار خریداری و تا 105هزار تومان به فروش می رسد .
سیم کارت های کارکرده این شرکت ، با احتساب زمان اعتبار و موجودی حساب حداقل 60هزارتومان خریداری و به بهای 70هزار تومان به فروش می رسد.
سیم کارت صفر ایرانسل نیز به بهای 150هزار تومان به فروش می رسد. البته فروش قسطي و 146 هزار توماني اين سيم کارت نيز چند هفته اي است که متداول شده است.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
قیمت سیم کارت صفر ایرانسل در بازار خرید و فروش سیم کارت تهران به 146هزار تومان رسید.
به گفته فعالان بازار سیم کارت ، برخی از فروشندگان به گمان افزایش قیمت سیم کارت های ایرانسل دست از فروش سیم کارت های خود برداشته بودند که با سیاستهای آتی و تغییرات خدمات این شرکت و افت قیمت سیم کارت ارتباطات سیار ، حاضر شده اند سیم کارت های ایرانسل خود را سه هزار تا چهار هزار تومان پایین تر از قیمت خریداری (150هزار تومان) به فروشند.
حسین یکی از فروشندگان سیم کارت ایرانسل به بهای 146هزار تومان می گوید: به علت مسائل مادی و جلوگیری از توقف اعتبارمان در یک محصول ، حاضر شدیم سیم کارت های خود را با بهای کمتری بفروشیم.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
تاليانيوز - سیم کارت صفر کدهای مختلف شرکت ارتباطات سیار(0912) با افت متوسط 35هزار تومانی نسبت به مدت مشابه هفته گذشته مواجه شد.
به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ما ، بهای سیم کارت صفر کد چهار و پنج شرکت ارتباطات سیار با 40هزار تومان و سیم کارت کد سه با 25هزار تومان ، بیشترین و کمترین افت قیمت را در بازار به خود اختصاص دادند.
سیم کارت کد شش و هفت نیز با 30هزار تومان کاهش قیمت در بازار به فروش می رسد.
فعالان بازار خرید وفروش سیم کارت ، یکی از دلایل افت قیمت سیم کارت های شرکت ارتباطات سیار را نزدیکی به زمان ثبت نام (بهمن ماه سال جاری)و جو روانی ایجاد شده به علت اعلام قیمت پیش فروش 288هزار تومانی این سیم کارت ها می دانند.
سیم کارت اعتباری صفر شرکت تالیا نیز به بهای 95هزار تومان در بازار خریداری و تا 105هزار تومان به فروش می رسد .
سیم کارت های کارکرده این شرکت ، با احتساب زمان اعتبار و موجودی حساب حداقل 60هزارتومان خریداری و به بهای 70هزار تومان به فروش می رسد.
سیم کارت صفر ایرانسل نیز به بهای 150هزار تومان به فروش می رسد. البته فروش قسطي و 146 هزار توماني اين سيم کارت نيز چند هفته اي است که متداول شده است.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
شرکت وسترن دیجیتال اعلام کرده که در حال تولید انبوه هارد ديسکهاي 160 گیگا بایتی 2.5 اينچي از نوع WD Scorpio Serial ATA (SATA) است .
هارد ديسک های WD Scorpio 160GB در حال حاضر از طریق مهمترین توزیع کنندگان عمده شرکت وسترن دیجیتال در کشور هند نظیر Ingram Micro و eSys ، Champion Computers ، Inspan Infotech ، Lalani Infotech و Venktron Digital Systems ، قابل تهیه می باشند.
بر اساس این گزارش قیمت تقریبی که برای هارد ديسک 160 گیگا بایتی "دبلیو دی اسکورپیو" در نظر گرفته شده است ، 9 هزار روپیه می باشد.
هارد ديسک های تلفن همراه دبلیو دی اسکورپیو، از نظر ظرفیت گنجایش در چند مدل 40 تا 160 گیگا بایتی تولید می شوند.
این هارد ديسک ها همچنین از قابلیت های مختلف دیگری هم برخوردار هستند که از آن جمله می توان به دارا بودن فضای حافظه ای برابر با 8 مگا بایت اشاره کرد.
هارد ديسک های مذکور 5 سال گارانتی دارند.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
تالیا نیوز- شرکت Go mobile در کشور کوچک مالت سرویس تبدیل یورو از طریق اس ام اس را ارائه می دهد.
شرکت مذکور سیستمی را راه اندازی کرده است که مشترکین تلفن همراه از طریق آن می توانند از طریق هر اپراتوری معادل ارزي "یورو" – واحد پول اروپا- را با ارسال یک پیام کوتاه به شماره 79012008 دریافت کنند.
استفاده از سرویس مذکور بسیار راحت و آسان است به این ترتیب که مشترکین تلفن همراه فقط باید رقم مورد نظر خود را با یک اس ام اس به شماره 79012008 ارسال کنند و سپس معادل تبدیل شده مبلغ مورد نظررا به یورو از طریق یک اس ام اس دریافت خواهند کرد.
سرویس مذکور سریع و بسیار دقیق عمل می کند.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
شنیده شده سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای ثبت نام های اخیر وزارت ارتباطات جهت واگذاری سیم کارت های معمولی تنها با واگذاری 500 هزار سیم کارت موافقت کرده و بیش از این تعداد را با توجه به حضور بخش خصوصی در این عرصه و فراهم شدن زمینه برای حضور اپراتور سوم را به صلاح ندانسته است.
ITanalyze.ir -همچنین در خصوص واگذاری سیم کارت های اعتباری از سوی اپراتور اول نیز موضوع مغایر با اصل 44 قانون اساسی تشخیص داده شده و با وزارت ارتباطات در این رابطه موافقت نشده است. این در حالی است که مدیران ارشد شرکت مخابرات ایران همچنان بر ثبت نام دو نوع سیم کارت در بهمن ماه سال جاری تاکید دارند.
با تمام این تفاسیر هنوز نتیجه قطعی شکل ثبت نام و واگذاری سیم کارت های دولتی در حال بحث و بررسی است

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ارایه سیم كارت تلفن همراه رایگان تنها زمانی نهایی می‌شود كه تعداد مشتركان تلفن همراه در كشور به ۴۰ میلیون نفر برسد.
صابر فیضی مدیر عامل شركت مخابرات ایران با بيان مطلب فوق افزود: ارایه سیم كارت رایگان در برنامه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیست.اما زمانی كه بازار سیم كارت رقابتی شد و تعداد مشتركان نیز به ۴۰ میلیون نفر رسید در آن زمان می‌توان ما نیز همانند سایر كشورها به توزیع سیم كارت بپردازیم.
وی در خصوص واگذاری شركتهای تابعه مخابرات ایران نیز گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این خصوص به سازمان خصوصی سازی و دولت پیشنهاد واگذاری یكپارچه شركتهای مخابراتی را ارایه كرده است كه البته باید دولت در این خصوص تصمیم بگیرد.
فیضی افزود: از نظر فیزیكی و اجرایی نمی‌توانیم در بحث واگذاری شركتها را تفكیك كنیم.در حال حاضر حقوق صاحبان سهام حدود شش هزار سهم است.
وی گفت: ۳۵ درصد سهام شركت كارخانجات كه در اختیار وزارت ارتباطات است در قالب سهام عدالت تا پایان سالجاری واگذار می‌شود

بالا