• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
مديرعامل شركت ارتباطات سيار از پيش‌بيني مركز جلوگيري از مزاحمت تلفن‌همراه كه به پيام كوتاه و‌ MMS مربوط مي‌شود، خبر داد.

وحيد صدوقي درباره تدوين آيين‌نامه مربوط به MMS كه در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در حال بررسي است به ايسنا گفت: سعي كرديم با پيش‌بيني يك سرور، شرايطي را فراهم كنيم تا اگر مشترك، پيام ناخواسته‌اي دريافت كرد آن را براي سرور مربوط ارسال كند تا به طور خودكار پيام هشداري مبني بر شكستن حريم قانوني و به عنوان تذكر به ارسال‌كننده پيام فرستاده شود و در صورتي كه اين امر تكرار شود، نسبت به برخوردهاي قانوني و طبق آيين‌نامه با وي برخوردار شود.
تدوين استاندارد ملي تلفن همراه
معاون برنامه‌ريزي دفتر امور تدوين موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي از تدوين استاندارد ملي گوشي تلفن‌همراه در دستور كار اين موسسه خبر داد.
به گفته سودابه يحيي‌زاده، تاكنون حدود سه‌هزار استاندارد در كميته بين‌المللي مخابرات (ITU) تدوين شده كه حدود 100 استاندارد درخصوص گوشي تلفن‌همراه و استانداردهاي وابسته به آن است.
وي با اشاره به اين كه سه كميته ملي مخابرات، رايانه و فرآوري داده‌ها و برق و الكترونيك در موسسه استاندارد تشكيل شده‌اند، افزود: استانداردها و موضوعات مرتبط در اين سه كميته مطرح و بررسي مي‌شود و تاكنون بيش از 20عنوان استاندارد ملي در زمينه شبكه تلفن، تشكيلات و تجهيزات مرتبط نيز تدوين شده است.
60درصد بازار گوشي در اختيار قاچاقچيان
به گفته افشار فروتن لاريجاني، رييس انجمن صنفي فروشندگان سيم‌كارت و گوشي تلفن‌همراه و لوازم جانبي بيش از 60درصد گوشي‌هاي تلفن‌همراه موجود در بازار به صورت قاچاق وارد كشور شده كه بيشترين نوسانات قيمت نيز مربوط به همين گوشي‌ها است.
وي با اعلام خبر تشكيل كميته‌اي ويژه براي ايجاد ثبات، جلوگيري از دوگانگي قيمت و وحدت رويه و انسجام بين فعالان قانوني اين حوزه خاطرنشان كرد: اين كميته، فعاليت واحدهايي كه در اجراي اين طرح همكاري و پشتيباني لازم را انجام نمي‌دهند و سعي در تقابل با اين حركت صنفي دارند، مورد بررسي قرار داد است و نتيجه آن را به مسوولان گزارش خواهد داد.
قطع سيم‌كارت مفقودي از طريق اينترنت
مشتركان همراه اول در صورت مفقود شدن يا سرقت سيم‌كارت خود در كشورهاي طرف قرارداد رومينگ بين‌الملل مي‌توانند با استفاده از خدمات E-Care نسبت به قطع تلفن‌همراه خود اقدام كنند.
براي استفاده از اين سرويس مشتركان بايد به يكي از دفاتر خدمات ارتباطي مراجعه و شناسه كاربري و رمز عبور دريافت كنند.
مشتركان با استفاده از سرويس كنترل حساب اينترنتي يا همانE-Care بدون نياز به تماس با خدمات مشتركان مي‌توانند امور مربوط به صورت‌حساب تلفن‌همراه خود را انجام بدهند و از سرويس‌هاي ارزش افزوده اپراتور مورد نظر استفاده كنند.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
«دیزاین بای اپل این کالیفرنیا، پرودیوس بای چاینا». این جمله‌ای بود که طی دو هفته گذشته بسیاری از علاقه‌مندان گوشی انحصاری اپل موسوم به آي‌فون از زبان فروشندگان پراکنده در سطح تهران شنیده‌اند.

تقریبا دو ماه است که آي‌فون اپل به بازار تلفن همراه کشور راه پیدا کرده است. آي‌فون زودتر از آنچه که طرفداران این برند مطرح آی‌تی جهان فکرش را می‌کردند به بازار کشور وارد شد، اما در روزهای اول فروش این گوشی به دلیل شک و شبهاتی که در به‌کارگیری آن با اپراتورهای فعال در ایران وجود داشت، رونق چندانی برای فروشندگان به همراه نداشت.
تولد یک شوالیه
جمعه 29 ژوئن مصادف با 8 تیر، جنجال خبری اپل که از ژانویه 2007 دنیای رسانه‌های جهان را احاطه کرده بود، پایان یافت و فرزند جدید این غول دیجیتالی جهان از فروشگاه اپل واقع در خیابان پنجم نیویورک پا به بازار آمریکا گذاشت.
انتظار 6ماهه‌هزاران تن از دوستداران اپل سرانجام به پایان رسید و نوزاد این شرکت به سرعت میهمان دستان طرفداران آمریکایی خود شد.
آي‌فون يكي از بحث برانگيزترين محصولات اپل است كه ژانويه گذشته براي اولين بار در كنفرانس مك ورلد توسط استيو جابز به نمایش درآمد. نمایشی که در پایان با تشویق ایستاده حضار برای جابز میانسال روبه‌رو شد.
معرفي اين محصول آن هم شش ماه قبل از عرضه آن ارزش سهام اپل در بازار بورس را 8درصد افزايش و در مقابل، سهام شرکت‌های سازنده موبایل همچون پالم را با کاهش روبه‌رو کرد. همین امر بسياري از شركت‌هاي سازنده تلفن‌همراه را به عكس‌العمل در برابر اپل وادار ساخت به طوری که هم اکنون تولیدکنندگان طراز اول گوشی تلفن همراه جهان به ساخت محصولاتی مشابه به آي‌فون رو آورده‌اند.
فروش گوشی‌های آي‌فون در‌ هزار و 800 فروشگاه ای‌تی اند تی و apple در ايالات متحده آمریکا شروع و قرار شد فروش‌ آن در سه‌ماه چهارم سال ۲۰۰۷ در اروپا و در سال ۲۰۰۸ در آسیا آغاز شود.
آي‌فون به عنوان یک نمونه چشمگیر و خارق‌العاده، بهترین DNA اپل را در طراحی و سادگی برجسته مي‌سازد. درحالی که صفحه گوشی‌های تلفن‌همراه موجود در بازار پر از دکمه‌های مکانیکی و شلوغ است، اما آي‌فون فقط یک دکمه دارد. اين دستگاه كه تركيبي از توانايي‌هاي يك تلفن‌همراه و يك منشي ديجيتالي شخصي است، بسته به مشخصات خود که شامل ظرفیت 8 و 4 گیگابایتی است در بدو فروش بين 599 تا 499 دلار قيمت داشت. قیمتی که با گذشت سه ماه، 200 دلار کاهش یافت.
مشخصه ممتاز اين تلفن، لمس پذير بودن (touch sensitive) نمايشگر آن است كه به صفحه كليد يا ماوس نياز نداشته و تماس همزمان انگشتان دست را تشخيص مي‌دهد.
این تلفن‌همراه جدید از تکنولوژی جدیدی به نام Multi-touch یا لمس استفاده مي‌کند که به کاربران اجازه مي‌دهد تا از انگشتان خود به جای مداد برای انتخاب اندازه، چرخاندن و یا انتخاب مطالبی که باید روی صفحه ظاهر شوند، استفاده کنند. مرورگر اینترنت، تماشای فیلم، گوش دادن به موسیقی، بالا و پایین رفتن میان ایمیل‌ها با استفاده از انگشت به عنوان نشانگر از دیگر مشخصه‌های این گوشی است. مزایایی که همگی در کنار خدماتی که اپراتور تلفن همراه برای کاربر فراهم می‌آورد، لذت بخش است.
امكانات گسترده اين دستگاه بايد از سوي شركت خدمات‌دهنده تلفن پشتيباني شود و بدون آن، بسياري از توانايي‌هاي آي‌فون غيرقابل استفاده خواهد بود.
اپل پیش‌بینی کرده است که در سال ۲۰۰۸ بتواند ۱۰میلیون آي‌فون بفروشد که حدود يك‌درصد بازار یک‌میلیارد دلاری در سال فعلی تلفن‌های همراه است. اين شركت به منظور فروش گسترده گوشي‌‏هاي تلفن‌همراه جنجالي خود به استخدام دو‌هزار مسوول فروش جديد اقدام كرده است. مقامات اين شركت فروش 10ميليون دستگاه گوشي تلفن‌همراه آي‌فون در 18ماه نخست عرضه اين مدل گوشي پيش‌‏بيني كرده‌‏اند.
طبق پيش‌بيني وب‌سايت تحقيقاتي BUSINESS WEEK، نرخ فروش گوشي‌‏هاي آي‌فون تا سال 2009 ميلادي سالانه به بيش از 10ميليارد دلار خواهد رسيد.
آي‌فون 6/11میلی‌متر ضخامت، 115میلیمتر طول، 61 میلیمتر عرض و 135 گرم وزن دارد. امکان پنج ساعت گفت‌وگوی تلفنی مداوم و ۱۶ ساعت پخش موسیقی به همراه در اختیار داشتن یک دوربین 2 مگاپیکسلی از خصوصیات ديگر این گوشی تلفن‌همراه است.
آي‌فون از سیستم عامل OS X اپل استفاده می‌کند و دارای یک مرورگر Safari برای دسترسی به اینترنت و استفاده از ای‌میل است که می‌تواند گرافیک را اداره کند و با سرویس‌های خارجی کار کند.
آي‌فون به شکل بی‌سیم از طریق WiFi به اینترنت متصل می‌شود و دارای بلو‌توث، یک تکنولوژی بی‌سیم کوتاه‌برد است که هدست‌های بی‌سیم یا اتصال به وسايلی مانند پرینترها را حمایت می‌کند.
جنس صفحه نمایش 5/3اینچی آي‌فون از شیشه اپتیک بوده که در نوع خود و در کنار سایر رقبا منحصر به فرد است چرا که مابقی سازندگان تلفن‌همراه بیشتر از پلاستیک فشرده برای ساخت صفحه نمایش خود استفاده مي‌کنند. استفاده از شیشه امکان گرفتن ضربه‌های نسبتا محکم و یا خش افتادن را بسیار کاهش مي‌دهد. این موضوع به این جهت اهمیت دارد که تمام دکمه‌های عملیاتی این گوشی به وسیله صفحه نمایش کار مي‌کند.
بدنه آي‌فون از جنس آلومینیومی است که در ساخت بدنه هواپیما به کار می‌رود. طبق آخرین گزارش اپل، باتري‌‏هاي آيفون داراي ظرفيت 8 ساعت مكالمه، 6 ساعت اتصال به اينترنت، 7 ساعت نمايش فايل ويديويي و 24 ساعت ارائه فايل صوتي هستند.
معایب آي‌فون
دوربین دو مگاپیکسلی این گوشی فقط قابلیت عکسبرداری را برای کاربرانش فراهم کرده و امکان فیلم برداری را از آنها سلب کرده است. از سوی دیگر بلوتوث این گوشی ورژن A2 است که تنها قابل استفاده برای هندزفری‌های بلوتوث و یا اتصال به پرینتر است. این به آن معنا است که انتقال دیتا از طریق بلوتوث برای کاربران این شوالیه وجود ندارد.
بیشتر خدمات جذاب آي‌فون توسط سرویس دهنده تلفن همراه آن که در آمریکا تحت انحصار ای‌تی اند تی قرار دارد، ارائه می‌شود. استفاده از سایت یوتیوب، نقشه‌های آنلاین، اینترنت و ... امکاناتی است که در حقیقت اپراتور در اختیار کاربر قرار می‌دهد.
در نتیجه مهم‌ترین عیب آي‌فون از دید بسیاری از کاربران انحصار در خدمات اپراتوری آن است. انحصاری که همزمان با فروش این گوشی بسیاری از هکرها را واداشت تا به دنبال راهی برای شکستن قفل آن دست به کار شوند.
شکستن یک طلسم
سرانجام و پس از یک ماه تلاش، قفل آي‌فون شکسته و فصل تازه ای در فروش این گوشی آغاز شد. پس از انتشار خبر هک شدن آي‌فون و نیز انتشار روش این هک روی اینترنت، اپل به کاربران گوشی‌های قفل شکسته هشدار داد که گوشی آن‌ها پس از اولین به‌روزرسانی از کار خواهد افتاد.
به‌روزرسانی نرم‌افزار تازه منتشر شده آي‌فون برای دسترسی به فروشگاه موسیقی وای فای ای‌تیون باعث از کار افتادن کامل گوشی‌های قفل شکسته شد. از سوی دیگر به کار گرفتن تمهیداتی از جانب اپل باعث شد تا گوشی‌های قفل شکسته این شرکت قابلیت نصب بسیاری از برنامه‌های جانبی آي‌فون را نداشته باشد.
آي‌فون، 580‌هزار تومان
فروش آي‌فون تقریبا از سه ماه پیش آن هم با قیمتی در حدود یک‌میلیون و 200‌هزار تومان در تهران آغاز شد. قیمتی که در حال حاضر و با گسترش رقابت بین فروشندگان تا 580‌هزار تومان کاهش یافته است. حامد یکی از فروشندگان پاساژ پایتخت در این باره می‌گوید: ما از اولین فروشگاه‌هایی بودیم که آي‌فون را در ایران وارد کردیم؛ اما بعد از گذشت زمان و ورود این محصول به بازار ایران از سوی دیگر واردکنندگان مجبور شدیم برای رقابت و فروش قیمت خود را کاهش دهیم.
او در مورد به کارگیری این گوشی در میان اپراتورهای ایرانی می‌گوید: آي‌فون با تمام سیم کارت‌های موجود در بازار ایران فعال است حتی GPRS ایرانسل هم روی این گوشی کار می‌کند.
آي‌فون اما در ایران با یک برنامه جانبی جدید به فروش می‌رسد. اینستالر، عنوان برنامه‌ای است که از سوی هکران ایرانی روی آي‌فون نصب شده تا کاربران این گوشی امکان دانلود برخی از نرم‌افزارها، تم‌ها و زنگ‌های مختلف را روی گوشی شان داشته باشند.
با این حال تمام فروشندگان این گوشی به کاربرانشان در هنگام خرید هشدار می‌دهند که هنگام اتصال به اینترنت و سایت اپل تحت هیچ عنوانی گوشی خود را آپ دیت یا بروز نکنند، چرا که این امر باعث از کار افتادن و یا به قولی قفل شدن مجدد گوشی خواهد شد و هزینه ای 200‌هزار تومانی را برای فعالیت مجدد گوشی بر گردن کاربر می‌گذارد.
اما حتما در این بین یک سوال مهم در ذهن شما هم به وجود آمده است. چرا آي‌فون در ایران ارزان است؟ جواب این سوال بسیار ساده است. فروشندگان آي‌فون در ایران این گوشی را بدون سیم کارت ای‌تی اند تی در اختیار کاربران قرار می‌دهند. در حقیقت این فروشندگان سود اصلی خود را از بازگرداندن سیم کارت به ایالت متحده و یا کانادا کسب خواهند کرد.
دیزاینش منو کشته
با توجه به تمام شواهد موجود به نظر می‌رسد که آي‌فون در ایران همانند یک شیر بی یال و کوپال است. گوشی که شما فقط از آن می‌توانید برای مکالمه، ارسال پیام کوتاه و اتصال به اینترت آن هم از طریق شبکه‌های وای فای استفاده کرده و در نهایت از آی‌پاد آن براي گوش دادن به موسيقي استفاده کنید.
علی یکی از کاربران آي‌فون است که به همراه چهار تن از دوستانش برای خرید این گوشی به بازار پایتخت آمده است. او در مورد هدفش از خرید این گوشی فقط به یک نکته اشاره می‌کند: این گوشی آخره دیزاین است. حتی زمانی که از معایب آي‌فون در ایران مطلع می‌شود به راحتی می‌گوید: پولی که ما برای این گوشی پرداخت می‌کنیم در حقیقت برای طراحی زیبای آن است نه خدماتش.
به هر حال آي‌فون، آخرین فناوری موجود در بازار تلفن همراه جهان، اکنون در پشت ویترین اکثر مغازه‌های فروش تلفن همراه جا باز کرده است. فروش این گوشی از هفته گذشته تحت اپراتور O2 در انگلستان آغاز شده و در فرانسه و آلمان هم رایزنی‌های اپل با اپراتور‌ها ادامه دارد. قرار است از سال 2008 این گوشی به طور رسمی وارد بازار آسیا شود، اما به نظر می‌رسد عرضه این گوشی به صورت رسمی و تحت یکی از اپراتورهای کشور در ایران با توجه به تحریم‌های موجود امری محال باشد. در نتیجه به نظر می‌رسد کاربران ایرانی يا باید دل خود را به حداقل‌های امکانات این گوشی خوش کنند. يا قيد كلاس آي‌فون را زده و به فكر گوشي ديگري با
 

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
20 مارس 2007
نوشته‌ها
6,973
لایک‌ها
319
محل سکونت
Manhattan
show2.php

گوشی جدید تلفن همراه مدل Nokia 3555 تاییدیه کمیسیون فدرال مخابرات آمریکا ) اف سی سی) را دریافت کرد.
در کتاب راهنما و مقررات "اف سی سی" ، آمده است كه این گوشی از نرم افزار واسط
Interface که سیستم پست الکترونیک و پیام فوری موبایل را پشتیبانی می کند ، برخورداراست.
به گزارش سایت اینترنتی mobilewhack ، این گوشی که شباهت بسیاری به گوشی نوکیا مدل 6555 دارد و ازسری گوشی های نسل سومی بشمار می رود، از طریق شبکه شرکت AT&T ارایه می شود.
شرکت نوکیا هنوز بطور رسمی این گوشی را معرفی نکرده است .
گوشی یاد شده داای سیستم دوباندی WCDMA ، سیستم چهارباندی GSM ، بلوتوث استریو و امکان افزایش حافظه از طریق حافظه جانبی با کارت microSD است.
این گوشی دارای یک دوربین و صفحه نمایش رنگی VGA نیز هست
 

Farshad_m20

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 جولای 2007
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
0
گوشی های دو سیم کارته جی تی سی تولید شده در هنگ کنگ با گارانتی اصلی پارسا پیام بالاخره به بازار آمد .
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.parsapayam.com مراجعه فرمایید .


منبع سایت شرکت :

گروه بازرگانی پارسا متشکل از شرکت پارسا پیام و شرکت بازرگانی پارسا تل قشم و شرکت گولد تل اینترناشنال هنگ کنگ اقدام به تولید محصولات الکترونیکی در هنگ کنگ و توزیع آن در ایران و مناطق آزاد تجاری صنعتی ایران و کشورهای همسایه ایران نمود .

شرکت پارسا پیام در سال 1379 با هدف ترویج و گسترش صنعت آی تی وارتباطات رادیویی و توسعه چرخه فروش قطعات الکترونیکی درقطب الکترونیک کشور در شیراز تاسیس گردید وفعالیت خود را آغاز نمود. پس از آن با توجه به پیشرفتهای بسیار گسترده ایران در زمینه ارتباطات با هدف گسترش واردات و فروش تلفن همراه در ایران شرکت بازرگانی پارسا تل قشم درمرداد ماه 1385 تاسیس شد و موفق به اخذ مجوز فعالیت اقتصادی از سازمان منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم گردید و طی بخشنامه ای که از وزارت بازرگانی به گمرک ایران ارسال گردید این شرکت در تیر ماه سال1386 در لیست شرکتهای مجاز به واردات گوشی تلفن همراه قرار گرفت .
پس از آن و در ادامه روند توسعه گروه بازرگانی پارسا با هدف بهره مندی از تکنولوژی روز دنیا و کاهش هزینه های سربار و غیر مستقیم و ایجاد مزیت اقتصادی و توزیع گوشی تلفن همراه در کشور های منطقه مدیران شرکت با همکاری شرکای خارجی خود اقدام به خرید بخشی از سهام یکی از کارخانجات معتبر تولید تلفن همراه در هنگ کنگ نمودند .
از این رو شرکت گولد تل اینترناشنال هنگ کنگ اقدام به تولید گوشی تلفن همراه با نشان تجاری جی تی سی نمود ودر حال حاضر محصولات این شرکت بازار کشورهای ایران –ترکیه - امارات – عراق و چند کشور حاشیه خلیج فارس را هدف قرار داده است و در حال تامین نیاز مشتریان در منطقه میباشد .
شرکت پارسا پیام به عنوان نماینده انحصاری شرکت گولد تل اینترناشنال هنگ کنگ در ایران ضمن واردات انواع گوشی تلفن همراه و سایر محصولات الکترونیکی این شرکت در حال ارائه خدمات پس از فروش به خریداران محصولات جی تی سی میباشد و دفاتر نمایندگی این شرکت در سراسر ایران مشتاقانه منتظر دیدار شما در جای جای ایران پهناور میباشند . امید است با یاری شما در ارائه خدمات هرچه بهتر کوشا تر از پیش باشیم .​
 

فایل های ضمیمه

  • GTC logo.JPG
    GTC logo.JPG
    37.8 KB · نمایش ها: 0
  • GTC_P111.jpg
    GTC_P111.jpg
    24.1 KB · نمایش ها: 0

Farshad_m20

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 جولای 2007
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
0
با سلام

دوستان گرامی تصویری از کارخانه تولید گوشی های GTC را در کشور هنگ کنک برایتان ارسال کردم .
بر اساس یافته هایی از سایت رسمی شرکت تولید کننده این شرکت در حال تولید MP3 player, MP4 player,Mobile phone,Memory card,Digital frame,Bluetooth headset,USB disk and other relative digitalproducts

می باشد

گوشی های تولیدی این شرکت از طریق شرکت پارسا پیام ( نماینده رسمی واردات گوشی تلفن همراه )وارد کشور شده و دارای یکسال ضمانت میباشد .
به گفته مسئولان شرکت پارسا پیام کلیه لوازم و قطعات جهت تعمیرات و خدمات پس از فروش وارد کشور شده است ودر صورت نیاز کلیه مشتریان موفق به اخذ خدمات خواهند شد .
مدیران این شرکت اعلام کردند به همین منظور جهت مشتریانی که محصولات وارداتی این شرکت را خریداری نمایند جوایز ارزشمندی در نظر گرفته شده است که به زودی از طریق سایت رسمی این شرکت اعلام خواهد شد .
image001.jpg
 

Farshad_m20

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 جولای 2007
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
0
با سلام

شرکت گولد تل هنگ کنگ اعلام کرد که موفق به طراحی و تولید نوعی گوشی تلفن همراه بصورت ساعت مچی شده است این نوع ساعت که بر روی دست بسته میشود دارای بلوتوث می باشد و امکان پشتیبانی از مموری کارت را نیز دارد .

در زیر تصویر این گوشی ساعت نما جهت مشاهده دوستان تقدیم میگردد جهت خرید و یا کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی www.parsapayam.com مراجعه فرمایید .

image006.jpg
 

Farshad_m20

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 جولای 2007
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
0
شرکت پارسا پیام نماینده انحصاری فروش و خدمات پس از فروش جی تی سی امروز اعلام کرد به یک نفر از خریداران محصولات جی تی سی به قید قرعه پژو 206 تقدیم خواهد کرد !!!!!

جهت خرید کالا و شرکت در قرعه کشی به سایت اینترنتی www.parsapayam.com مراجعه فرمایید .

206-3.jpg
 

hamed1297

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 مارس 2005
نوشته‌ها
2,710
لایک‌ها
8
سن
42
محل سکونت
shiraz
شرکت خدمات مخابراتی Afghan Wireless که در کشور افغانستان فعالیت می‌کند، از تکمیل طرح حجیم راه‌اندازی ریزموج‌ها موسوم به Microwave Ring در سطح این کشور خبر داده است.

گفته می‌شود این نخستین طرح فضای ارتباطی دیجیتال ریزموج است که در تاریخ این کشور به انجام می‌رسد. با به پایان رسیدن این پروژه بیش از 2 هزار و 500 کیلومتر از سطح خاک این کشور زیر پوشش شبکه ارتباطات دیجیتالی قرار می‌گیرد. گفته می‌شود برای اجرای این طرح میلیون‌ها دلار هزینه شده است.

به گفته مسؤولان شرکت Afghan Wireless، با اتمام این طرح، بیش از 18 استان کشور افغانستان امکان ارتباط مستقیم با مرکز کنترل ارتباطات این کشور را به دست می‌آورد.

گفتنی است بیشتر شبکه‌های مخابراتی کشور افغانستان، استفاده از خدمات ماهواره‌ای و بی‌سیم را برای توسعه بخش ارتباطی خود ترجیح می‌دهند.

کارشناسان معتقدند با استفاده از شبکه جهانی GSM روی سرویس ریزموج که در این کشور در حال راه‌اندازی است، می‌تواند سرعت بالا را به همراه کیفیت مناسب در اختیار مشترکان تلفن‌همراه این کشور قرار داد.

گفته می‌شود با تکمیل این پروژه، امکان دسترسی مشترکان تلفن‌همراه افغانستان به سرویس‌های GPRS، EDGE و حتی پشتیبانی از فناوری‌های نسل سوم تلفن‌همراه فراهم می‌آید.

این پروژه قرار است در مرحله نخست در شهر‌های شمالی کشور افغانستان و مزارشریف، کابل و ... راه‌اندازی شود



منبع خبر: تالیانیوز
و www.winbeta.net
 

Dark Knight

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 آگوست 2003
نوشته‌ها
8,304
لایک‌ها
37
محل سکونت
Tehran
بالاخره 8800 با امکانات بالا هم اومد
1 گيگ مموری / دوربين 3.2 / صفحه 16 میليون

Arte 8800


8fzn0iu.jpg


8800 Sapphire Arte

820sriw.jpg


The Nokia 8800 Sapphire Arte will follow in the first quarter of 2008 and will retail for approximately 1150 EUR before taxes and subsidies.
 

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
20 مارس 2007
نوشته‌ها
6,973
لایک‌ها
319
محل سکونت
Manhattan
RFP پروژه‌ي خط و زبان فارسي در تلفن همراه تهيه شده كه بعد از برطرف شدن ايرادات به سازمان‌هاي مرتبط اعلام مي‌شود.

عليرضا پورممتاز - دبير كارگروه خط و زبان فارسي در محيط رايانه‌يي‌ شوراي عالي اطلاع‌رساني - در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي آخرين وضعيت پروژه‌ي خط و زبان فارسي در تلفن همراه گفت: RFP مربوطه بعد از برطرف شدن ايرادات آن به كارگروه ارائه شده و بعد از انجام بررسي‌هاي لازم در نهايت به سازمان‌هاي ذيربط ارائه خواهد شد.

وي افزود: با توجه به اين كه قرار است از اين پس تمام سازمان‌هاي دولتي پيام‌هاي خود را به صورت فارسي ارسال كنند، گوشي‌هايي وجود دارند كه امكان ارسال پيام كوتاه را به صورت فارسي ندارند بنابراين نرم افزار توليد پيامك فارسي يكي از پروژه‌هايي محسوب مي‌شود كه بايد به سرعت اجرايي شود.

او با بيان اينكه براي اين پروژه يكسري از دستگاه‌هاي مربوطه نيز بايد فعاليت‌هاي لازم را انجام دهند گفت: براي انجام اين پروژه چهار جلسه هم‌انديشي در لايه‌هاي مختلف «فرهنگ سازي، قوانين و مقررات، كاربردها و گوشي تلفن همراه» برگزار كرده و از نظرات صاحبنظران باخبر شديم.

http://isna.ir
 

Farshad_m20

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 جولای 2007
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
0
موبنا - 26/08/86 معاون فنی سازمان تنظیم مقررات گفت: برخی تجهیزات مخابراتی تولید داخل در بازار، فاقد تایید نمونه از جانب سازمان تنظیم مقررات بوده ودر بازار ایران غیر قابل توزیع است. "سعید مهدیون" در گفت وگو با خبرنگار "موبنا" با تاکید بر اینکه نمونه تمامی تجهیزات مخابراتی تولید داخل و حتی تجهیزات وارداتی باید در سازمان تنظیم مقررات تست شود اظهار داشت: تولیدات مخابراتی پس از تطابق با استانداردهای موجود تایید و پس از دریافت گواهی تایید نمونه ،اجازه ورود به بازار مصرف را خواهند داشت. وی ادامه داد:در زمان حاضربرخی از گوشی های تلفن همراه ساخت داخل و نیزمجموعه ای از گوشی های چینی وارداتی که مشخص نیست از چه مجرایی وارد کشورشده، فاقد این تایید هستند. معاون فنی سازمان تنظیم مقررات گفت: تا زمانی که این تولیدات فرایند دریافت گواهی تایید نمونه را طی نکنند از نظر سازمان تنظیم مقررات قابل فروش دربازار کشورنخواهند بود. مهدیون با بیان اینکه رگولاتوری در این خصوص با قوه قضاییه مذاکراتی داشته و حتی برای شرکت های تولید کننده نیز اخطارارسال کرده یادآور شد: متاسفانه تاکنون این پیگیری ها از سوی سازمان هیچ گونه تاثیری نداشته است اما سازمان چاره ای ندارد به جز اعلام این که این شرکت ها از نظر سازمان تایید نشده اند. مهدیون خاطر نشان کرد:البته عدم تایید سازمان به معنای غیر استاندارد بودن تولیدات این شرکت ها نیست ،بلکه تا کنون آنها تولیدات خود را به منظور تایید نمونه وآزمایش به سازمان ارائه نکرده اند . وی ادامه داد:البته این شرایط وجود دارد که پس از ارائه و استاندارد بودن آنها از طرف سازمان تنظیم مقررات تایید شود. مهدیون در پاسخ به این پرسش که نوع استاندارد های مخابراتی چگونه تعیین می شود ،گفت: این استانداردها توسط سازمان تعیین و مشخص شده اند. وی با بیان اینکه لوگوی سازمان تنظیم مقررات در حوزه تایید نمونه ها و تطابق با استاندارد ها بر محصولات مخابراتی همانند برچسب وزارت بهداشت بر کالاهای بهداشتی است خاطر نشان کرد: اگر هر محصول مخابراتی چه تولید داخل و یا تولید خارج وارداتی این گواهی را نداشته باشد از نظر سازمان فاقد استاندارد و غیر قابل توزیع است. وی گفت:سازمان تنظیم مقررات در صدد است با تحقق این حرکت بتواند حداقل کیفیت رابه بازار کشور بیاورد. 117/13​
 

Farshad_m20

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 جولای 2007
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
0
اخیرا نوعی گوشی با نام تجاری GTC توسط نمایندگی رسمی این شرکت وارد کشور شده است که این نوع گوشی قادر است بدون اطلاع طرف مقابل و فقط در صورت روشن بودن بلوتوث او به شاخه اصلی کارت مموری و یا حافظه داخلی گوشی نفوذ کرده و اطلاعات موجود در آن را بدون اطلاع مخاطب به گوشی خود منتقل کند

این نوع گوشی که جی تی سی نام دارد امکان برقراری ارتباط با 2 مخاطب را در یک لحظه توسط 2 سیم کارت دارد و دارای یکسال ضمانت شرکت وارد کننده می باشد .

جهت خرید و یا کسب اطلاعات بیشتر به آدرس www.parsapayam.com مراجعه کنید .!!!!​
 

Farshad_m20

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 جولای 2007
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
0
عرضه بیش از هفت میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه قاچاق طی یک سال گذشته


بازار تلفن همراه داخل طی دو سال گذشته و در واقع بعد از افزایش تعرفه گمرکی و اعمال تعرفه 60 درصدی برای ورود تلفن همراه ، دست خوش اتفاقاتی شد که مهمترین آن افزایش قاچاق این کالا و رواج آن در بین فروشندگان تلفن همراه بود.

عبد الرحمان معاشر مدیر عامل یکی از شرکتهای وارد کننده تلفن همراه در مصاحبه مطبوعاتی که با حضور خبرنگاران مختلف از جمله خبرگزاری های فارس – موج – فاوا نیوز مبنا – ITNA –ICTNA – ITIRAN و روزنامه های ابرار – دنیای اقتصاد – جهان صنعت – پول – اعتماد ملی – جهان اقتصاد – صاحب قلم – فناوران – عصر اقتصاد – توسعه – جام جم – اقتصاد پویا – عصر رسانه – راه مردم – حیات نو صبح اقتصاد و هفته نامه های عصر ارتباط – علم روز – بزرگراه فناوری حضور داشتند خبر از بی میلی وارد کنندگان اصلی و تولید کنندگان مطرح تلفن همراه به منظور ورود کالا به بازار داد و علت اصلی آن را از بین رفتن انگیزه ی رقابتی در بین همکاران خود دانست. او وجود مدلهای مختلف تلفن همراه بی کیفیت و با قیمتهای بسیار اندک تر از همان مدل­ها با گارانتی اصلی را از دیگر دلایل آن برشمرد .

معاشر لغو کردن طرح کنترل و ثبت سریال گوشیها را یکی از عوامل افزایش میزان قاچاق دانست ، اگرچه او این طرح را به دلیل وجود نرم افزارهای قفل شکن و سریال بازکن ها در بازار طرحی نا کارآمد مطرح کرد.

معاشر به عنوان مدیر عامل شرکت پارسا پیام که خود یکی از وارد کنندگان رسمی تلفن همراه با مارک GTC و نیز یکی از شرکای کمپانی گلد تل اینتر نشنال هنگ کنگ است، متضرر اصلی قاچاق تلفن همراه را مصرف کنندگان دانست و افزود : با تشدید ورود غیر قانونی کالا و ورود کالاهای نامرغوب و غیر اورجینال که اغلب این کالاها همچون تلفن­های همراهTV که به تازگی بخش عمده­ای از بازار را به خود اختصاص داده­اند و از اجناس درجه سوم و چهارم چین هستند و به تبع آن تاسیس مراکز گارانتی غیر واقعی که کارتهای ضمانتشان با قیمت­های 300تا 400 تومان در بین فروشندگان توزیع می­شود ، همه و همه در نهایت منجر به نارضایتی مصرف کنندگان پس از یک خرید نا موفق می­شود و بدبینی بازار مصرف را نسبت به تمام مراکز اصلی و معتبر گارانتی در پی دارداو ضمن تشکر از فعالیت های سازنده سازمان حمایت از مصرف کنندگان و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و نیروی انتظامی اشاره کرد امید است با در نظر گرفتن راه کارهای عملی توسط این مراکز در مبارزه با اخلال گران اقتصادی در آینده موفق باشیم .

معاشر با اشاره به اینکه تنها در سال گذشته بیش از 7 میلیون گوشی قاچاق وارد کشور شده است گفت: در حال حاضر بین 90 تا 95 درصد تلفن ­های همراه در بازار به صورت غیر قانونی وارد کشور شده ­اند و در واقع دولت با افزایش تعرفه که با هدف حمایت از تولیدکنندگان داخلی و ایجاد اشتغال صورت گرفته بود ، سودهای کلانی را ناخواسته روانه جیب سود جویان و قاچاقچیان کرد که نه تنها از تولید کنندگان حمایتی نشد بلکه آنها را در سخت ترین شرایط قرار داد و در نهایت آنها نیز نتوانستند به تعهدات خود عمل نمایند.

معاشر با اشاره به توزیع روز افزون سیم کارتهای اعتباری همچون همراه اول، تالیا و ایرانسل بازار تلفن همراه را بازاری پر تقاضا دانست و گفت: عملا با سیاست گذاری هایی که در اعمال تعرفه صورت گرفته بازار گسترده­ای را در اختیار قاچاقچیان قرارداده­ایم تا از این بازار نهایت سود جویی را بنمایند . او با حمایت از هم صنفان خود و با اشاره به وضعیت بحرانی که وارد کنندگان رسمی و تولیدکنندگان داخلی تلفن همراه با آن مواجه هستند" از دولت انتظار دارد تا با پیشنهاد وزارت بازرگانی مبنی بر کاهش تعرفه گمرکی از 60 به 15 درصد موافقت کند" تا در نهایت موضوع قاچاق مرتفع گردد و به بازار تلفن همراه نیز سر و سامانی داده شود .او همچنین به این موضوع اشاره کرد که برخی از تولید کنندگان معتقدند تعرفه وارداتی بایست در حدود 25 درصد در نظر گرفته شود و کنترل سریال مجددا از سر گرفته شود اما این رویکرد به توقف ورود کالای قاچاق کمکی شایانی نخواهد کرد.

او در خصوص حمایت از تولید کنندگان داخلی تلفن همراه گفت : می بایست از تولیدکنندگان واقعی تلفن همراه حمایت بیشتری صورت گیرد . تسهیلاتی با درصدهای پایین و همچنین واردات بدون پرداخت و یا پرداخت اندک عوارض گمرکی به منظور ورود قطعات تولید گوشی می تواند از جمله تسهیلاتی باشد که می تواند تولیدکنندگان را در انجام تعهدات خود یاری نماید ولی متاسفانه برخی دوستان اقدام به توزیع گوشی های چینی و یا کپی محصولات معروف در پوشش نام ایرانی کرده اند که رویکردی مناسب نیست و باعث تخریب نام گوشی های ایرانی میشود و در نهایت مانع رشد و شکوفایی صنعت کشور می شود.

همچنین او در خصوص شرکت پارسا پیام نماینده رسمی واردات گوشی تلفن همراه GTC گفت این شرکت گوشی جدید دو سیم کارته با قابلیت استفاده همزمان از دو سیم کارت تولید شده توسط شرکت گولد تل اینترناشنال هنگ کنگ را اخیرا با قیمت مناسب به بازار ایران عرضه نموده است .

این گوشی موسوم به P111 به طول 110 عرض 49 و ضخامت 16 میلیمتر و وزنی معادل 100 گرم جزء سبک وزن ترین گوشی ها از نوع هوشمند به حساب می آید .

امکان استفاده همزمان از دو سیم کارت توسط یک گوشی قابلیت ویژه و وجه تمایز P111 جی تی سی نسبت به سایر گوشی های موجود در بازار است.

مهمتر از آن داشتن گارانتی اصلی و خدمات پس از فروش شرکت پارسا پیام میباشد این در حالی است که این شرکت اولین وارد کننده رسمی گوشی های دو سیم کارته در ایران است و سایر محصولات مشابه موجود در بازار فاقد گارانتی و یا خدمات پس از فروش میباشند.

منبع : http://www.parsapayam.com/?type=content&page=21
[/RIGHT]
 

nimamalek

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2006
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
0
سلام. آقا من جدیداً یه گوشی سونی اریکسون p1 خریدم. کد imei رو هم چک کردم دقیقاً درسته و از اون لحاظ مشکلی نداره. بعد یکی دو روز پیش firmware رو به نسخه R9J005 ارتقا دادم. حالا با اپراتور اول کار نمی کنه. یعنی اصلاً با اون شبکه جواب نمی ده . نه تماس نه sms. مشکل از چی می تونه باشه. به نظرتو ن چکار می تونم بکنم؟ ممنون می شم اگه کمکم کنید.
 

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
20 مارس 2007
نوشته‌ها
6,973
لایک‌ها
319
محل سکونت
Manhattan
show2.php


ژاپنی ها طی ابتکاری جدید از طریق بازیافت گوشی های تلفن همراه از رده خارج، کامپیوترهای جیبی تولید می کنند.
به گزارش سایت اینترنتی "اسلش فون" ، مهندسان شرکت "هوکوتو سیستم" Hokuto System ، از طریق بازیافت اجزای گوشی های تلفن همراه از جمله صفحه نمایش ، تراشه های حافظه RAM/ROM ، تراشه پردازشگر، تراشه های صوتی و تراشه های سیستم های میانجی ، حس گرهای CMOS ، وقراردادن آنها بر روی یک برد الکترونیکی به نام "چیپ برد" chip board ، آنها را به یک کامپیوتر جیبی تبدیل می کنند.
این پروژه تحت نام "دی ویو" DVIEW شناخته شده و قراراست که کامپیوترهایی که از این طریق تولید می شوند ، تا قبل از پایان سال به بازار ارایه شود.
بنابراین گزارش، کامپیوترهایی که ازاین طریق تولید می شوند ، به افراد فروخته نخواهند شد، بلکه در اختیار فروشگاه ها قرارخواهد گرفت.
معمولا فروشگاههای عرضه کننده این گونه لوازم ، ازآنها بیشتر برای فعالیت های تبلغاتی خودشان استفاده می کنند.
 

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
20 مارس 2007
نوشته‌ها
6,973
لایک‌ها
319
محل سکونت
Manhattan
show2.php


مدیر کل فناوری اطلاعات شرکت پست از امکان رهگیری مرسولات پستی از طریق سیستم پیام کوتاه خبر داد.
به گزارش خبرنگار موبنا مهندس میرزایی در مراسم افتتاح طرح های عمرانی و فناوری اطلاعات شرکت پست اظهار داشت:ضرورت استفاده از فن آوری های جدید ارتباطی در انجام خدمات پستی از یک سو و ترافیک موجود بین پست و سازمان های اجرایی از سوی دیگر شرکت پست را بر آن داشت تا با ارتقاء نرم افزار Track&Trace)) بتواند تسهیلات ویژه ای را برای مشتریان و دستگاه های اجرایی فراهم آورد.
وی گفت:نرم افزار فوق شامل بخش های قبول ، تجزیه و توزیع و گزارش های مدیریتی و رهگیری مرسوله از طریق سایت شرکت پست،سیستم پیام کوتاه و تلفن گویا را امکان پذیر می کند.
وی ادامه داد:مشتریان می توانند برای اطلاع یافتن از سرنوشت مرسوله خود از طریق پیام کوتاه با وارد کردن کد رهگیری و ارسال آن به شماره 2000441 مرسوله خود را رهگیری کنند.
وی ادامه داد:در راستای تحقق اهداف بر نامه چهارم توسعه و با هدف گسترش فضاهای پستی کشور و توسعه فناوری اطلاعات و ارتقای کارایی خدمات، شرکت پست نسبت به بهره برداری طرح های عمرانی و فناوری اطلاعات با هزینه بالغ بر یک صد میلیارد ریال اقدام کرد.
وی با اشاره به بهره برداری یکی از ساختمان های پست با نام سهند گفت: این ساختمان در هشت طبقه به متراژ 4557 متر است و پس از تجهیز برای استفاده ادارات کل کد گذاری و جغرافیایی پستی ، مهندسی عملیات پستی ، پست مستقیم و بازاریابی و بررسی های اقتصادی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
این مقام مسئول در خصوص ساختمان بهار شرکت پست به عنوان دیگر پروژه های راه اندازی شده این شرکت گفت: این ساختمان شامل 5 طبقه با متراژ 1150مترمربع است که به منظور استفاده و استقرار اداره کل پست پیشتاز صورت گرفته است.
میرزایی بازسازی و ارتقاء سایت مرکزی شرکت پست با 300 ایستگاه کاری و ارتقاء تجهیزات چتر وایرلس تهران بزرگ و تجهیزات پایه با هزینه شش میلیارد ریال را از دیگر طرح های فناوری اطلاعات پست بر شمرد.
وی با اشاره نرم افزار کتابخانه تحت وب شرکت پست گفت: این نرم افزار با پوشش سه زبانه فارسی، عربی و انگلیسی دسترسی به اطلاعات کتب ، اسناد و آرشیو کتابخانه رزرو از راه دور از طریق اینترنت ، جستجو در مراکز مختلف به طور همزمان و اعلام وضعیت مدارک به صورت آنلاین را ممکن می سازد.
وی افزود: نرم افزار فوق دارای قابلیت ارائه انواع خروجی های هوشمند با نوع در خواست و بازاریابی اطلاعات است.
مدیر کل فناوری اطلاعات پست در خصوص سیستم اتوماسیون اداری این شرکت نیز گفت :اجرای سیستم مذکور افزایش کارآمدی و سرعت گردش مکاتبات و پیگیری روال های اداری مجموعه واحدهای ستادی و اجرایی را موجب می شود.
وی با بیان این که تمامی امکانان این سیستم تحت وب ، ویندوز ،شبکه و با امکانات آفلاین است افزود: از طریق این سیستم برقراری ارتباط با کارتابل و انجام تمامی امور مربوط به گردش دهی نامه ها به صورت آنلاین در هر ساعت از شبانه روز امکان پذیر می شود.
میرزایی در خصوص سیستم تشکیلات پرسنلی و نیروی انسانی پست خاطر نشان کرد: این سیستم ، سازمان ، تشکیلات و سیستم پرسنلی شرکت پست را به صورت کاملا مکانیزه ثبت و تمامی اطلاعات مشاغل سازمانی را نگهداری می کند.
وی گفت:سیستم فوق همچنین امکان اخذ گزارش از اطلاعات اصلی ، نگهداری سوابق و گرفتن گزارش های آماری و نموداری مختلف سازمان و پرسنل را فراهم می سازد
 

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
20 مارس 2007
نوشته‌ها
6,973
لایک‌ها
319
محل سکونت
Manhattan
show2.php


ویروس های اینترنتی "تروجان" به آرامی گوشی های تلفن همراه هوشمند را آلوده می کنند.
به گزارش سایت اینترنتی "سافت ور دات سیلیکون دات کام" ، شرکت "سیمنتک"
Symantec که فروشنده تجهیزات حفاظتی وسایل موبایل است، 9 ویروس اینترنتی تروجان را که سیستم اپراتوری "سیمبیان" را از آغاز ماه جاری میلادی مورد حمله قرارداده و آلوده کرده ، شناسایی کرده است.
این ویروسها با حمله به تلفن های همراه ، سعی می کنند نرم افزار های آلوده را به شیوه بی سیم روی گوشی نصب کرده و اطلاعات شخصی و دیگر اطلاعات ضبط شده روی گوشی تلفن همراه را منتقل کنند.
سرویس اپراتوری سیمبیان شناخته شده ترین سیستم اپراتوری برای گوشی های هوشمند تلفن همراه از جمله گوشی های نوکیا است.
براساس تحقیقات صورت گرفته توسط "گارتنر" دو سوم تمامی گوشی های هوشمند تلفن همراه که در فصل سوم سال میلادی گذشته وارد بازار شده اند، دارای سیستم اپراتوری سیمبیان هستند.
در ماه اکتبر سال گذشته میلادی ، شرکت نوکیا طی امضای قراردادی با "سیمنتک" تمامی گوشی های هوشمند نوکیا سری 60 را با برنامه ضد ویروس "سیمنتک موبایل آنتی ویروس" مجهز کرد.
"اف سکیور" F-Secure و "مک آفی" McAfee از دیگر برنامه های ضد ویروس تلفن های همراه هستند.
 
بالا