اپراتورهای تلفن همراه از فروردین ماه سال جاری می توانند به مشترکان خود سرویس MMS ارائه دهند.
به گزارش خبرنگار موبنا طبق ابلاغیه کمیته تخصصی شورای عالی انقلاب فرهنگی،ارائه سرويس ارسال صوت و تصوير توسط تلفن همراه از فروردين ماه سال آينده با رعایت شرايط ، مجاز خواهد بود.
این در حالی است که بیش از 8 ماه از زمان توقف سرویس MMS برخی مشترکان تلفن همراه به منظور تدوین آیین نامه استفاده از این سرویس می گذرد.
گفته می شود نزدیک به سه هفته از تصویب این آیین نامه در کمیسیون تخصصی شورای عالی انقلاب فرهنگی می گذرد و این آیین نامه در زمان حاضر برای طی مراحل بعدی در دستور کار سازمان تنظیم مقررات قرار گرفته است.
قرار است این آیین نامه پس از ابلاغ، به عنوان پیوست فرهنگی، به پروانه اپراتور سوم ضمیمه و در آن شرایط و ضوابط حاکم بر ارایه این سرویس نیز تبیین شود.
ممنوعیت استفاده از سرویس MMS اپراتورهای تلفن همراه که از اواسط بهار امسال توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و با انتشار ابلاغیه ای اعلام شد منوط به تدوین آیین نامه استفاده مدون ظرف مدت 3 ماه از سوی رگولاتوری بود.
طبق ابلاغیه شورای عالی انقلاب فرهنگی با درخواست وزارت ارتباطات مقرر شد تا این وزارتخانه به منظور جلوگیری از تبادل دادهها و اطلاعات مغایر با قانون، شرع و اخلاق عمومی در سیستم MMS، دستورالعمل تهیه سختافزار، نرمافزار، تجهیزات لازم و سایر ساز و کارهای مقتضی برای صیانت از فضای شبکههای اطلاعرسانی را به شرکتهای طرف قرارداد اعلام کند تا پس از فراهم آوردن تمهیدات فوق و تایید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سرویس MMS ایجاد و فعال شود.
از این رو برخی تحلیلگران بر این باورند که یکی از انگیزه های مهم وزارت ارتباطات برای ارائه پیشنهاد به شورای عالی انقلاب فرهنگی ، فراهم کردن فرصت کافی برای اپراتور اول بود تا بدون هیچ شتابی زمینه های ارائه خدمات GPRS و MMS از طریق شبکه خود را آماده کند.
آن ها می گویند که آیین نامه MMS که قرار بود حدود 6ماه پیش از این نهایی و ابلاغ شود ، درست زمانی به نتیجه می رسد که اپراتور اول تلفن همراه امکان ارائه عمومی این سرویس را پیدا کند و بتواند باز هم سهم بیشتری از این بازار پر درآمد را به دست آورد.
با استفاده از سرویس MMS امکان ارسال متن صوت و تصویر از طریق شبکه تلفن همراه فراهم خواهد شد.