• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
سه شركت بزرگ "نوكيا"، "موتورلا" و "اينتل" به منظور ايجاد يك استاندارد ويژه پخش برنامه‌هاي تلويزيوني در گوشي‌هاي موبايل با يكديگر همكاري مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري رويترز، اين سه شركت به همراه چند شركت ديگر از جمله "تگزاس اينسترومنتس" و "مودئو" هم‌اكنون گروهي را موسوم به "موبايل دي‌تي‌وي"(‪ (Mobile DTV‬ايجاد كرده و تلاش براي ايجاد يك استاندارد ويژه پخش برنامه‌هاي تلويزيوني در گوشي‌هاي موبايل را آغاز كرده‌اند.

فن‌آوري در دست طراحي اين گروه موسوم به فن‌آوري "دي‌وي‌بي-اچ"، بر پايه ارسال برنامه‌هاي تلويزيوني به طور مستقيم از آنتنهاي فرستنده برنامه به گوشي موبايل است به طوري كه در اين بين شركتهاي مخابراتي نقشي نداشته و گوشي موبايل امواج تلويزيوني را از خود پخش‌كننده برنامه‌هاي تلويزيوني دريافت مي‌كند.

علاوه بر اين، فن‌آوري "دي‌وي‌بي-اچ" با شبكه‌هاي مخابراتي نيز هماهنگ بوده به طوري كه كاربر گوشي موبايل مي‌تواند با كمك شبكه مخابراتي مورد استفاده خود، درخواست دريافت برنامه‌هاي تلويزيوني مورد نظر خود را ارسال كرده و هزينه آن را به اپراتور تلفن همراه خود بپردازد.

گروه "دي‌وي‌بي-اچ" هم‌اكنون كار راه‌اندازي شبكه‌هاي تلويزيوني ويژه ارسال برنامه براي گوشي‌هاي موبايل را در ‪ ۱۰‬كشور جهان از جمله آمريكا، انگليس، ايتاليا، آلمان، فرانسه، فنلاند و استراليا آغاز كرده‌است.

هم‌اكنون به غير از فن‌آوري "دي‌وي‌بي-اچ"، دو فن‌آوري رقيب ديگر به نامهاي "دي‌اي بي" و همچنين "مديا فلو" نيز توسط گروه‌هاي ديگر براي ارسال برنامه‌هاي تلويزيوني به موبايلها معرفي شده كه اين فن‌آوري‌ها نيز در مرحله آزمايش به سر مي‌برند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
مقامات شرکت NTTDOCOMO می‌گویند با همکاری شرکت HTC درصدد عرضه گوشی‌های جدید نسل سوم هستند که اصطلاحا FOMA نامیده می‌شوند و در آنها از نسخه ژاپنی سیستم عامل WindowsMobile5 استفاده شده است.
انتظار می‌رود عرضه تجاری این گوشی‌ها از نیمه دوم سال 2006 آغاز شود.
گوشی‌های یاد شده از نوع دو حالته هستند و می‌توانند از هر دو نوع شبکه‌های WCDMA و GSM/GPRS پشتیبانی کنند. این گوشی‌هایی را که قیمتشان هنوز اعلام نشده می‌توان در قالب شبکه‌های LAN بی‌سیم هم به کار گرفت.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
هموطن-گوشی نوکیای 3230 که قیمتی در حدود 220 هزار تومان دارد دارای امکاناتی چون دوربین 1.3 مگاپیکسل، سیستم عامل سیمبین، کارت حافظه rs mmc، صفحه نمایش رنگی، امکان نصب برنامه، ضبط فیلم و آهنگ، بلوتوث و رادیو است ولی مشکل این گوشی پردازشگر آن است که از قدرت کمی برخوردار بوده و گوشی دائما قفل می کند یا restart می شود.
این گوشی در مقابل گوشی 6630 گوشی بدتری است ولی از لحاظ ظاهری مورد پسندتر به نظر می رسد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
با گوشي هاي پرفروش ماه نوامبر آشنا شويد






تاليانيوز- شرکت سوئدي Krusell که در زمينه طراحي وعرضه انواع پوشش يا cover براي تلفن هاي همراه فعال است مطابق روال هميشگي فهرستي از پرفروشترين گوشي هاي ماه نوامبر سال 2005 را منتشر کرد.



به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز صدر اين جدول تغييري نکرده و کماکان در اختيار سوني اريکسون است. کارشناسان معتقدند گوشي هاي اين شرکت به علت قابليتهاي مناسبشان در زمينه پخش موسيقي احتمالا در ايام کريسمس هم پرفروش باقي خواهند ماند.



همچنين نوکيا شش گوشي از مجموع گوشي هاي موجود در اين فهرست را به خود اختصاص داده است. فهرست کامل منتشره توسط Krusell به شرح زير است. لازم به ذکر است که اعداد داخل پرانتز رتبه هر گوشي در فهرست ماه گذشته است.









(1) Sony Ericsson K750i/K750c/W800

(3) Nokia 6230/6230i

(8) Nokia N70

(4) Nokia 5140

(2) Motorola Razr V3

(5) Nokia 6680/6681/6682

(-) Nokia 6101/6102

(9) Nokia N90

(7) Qtek S110/I.mate JAM

(10) Sony Ericsson K700i


گفتني است پوشش هاي تلفن همراه اين شرکت در پنج قاره جهان وبيش از 50 کشور به فروش مي رسد و لذا آمار منتشره توسط آن بسيار معتبر محسوب مي شود.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
هندي ها با موبايل بليط هواپيما مي خرند



از اين پس نزديک به نه ميليون نفر از مشترکان خدمات تلفن همراه Reliance Infocom در هند ميتوانند براي خريد بليط پروازهاي داخلي اين کشور از تلفن هاي همراهشان استفاده کنند. اين کار با استفاده از خدمات جديدي موسوم به m-ticketing امکان پذير شده است.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز از newkerala ، مسئولان خطوط هوايي هند هم از اجراي چنين طرحي ابراز خرسندي کرده اند. با اجراي اين طرح مشترکان اين اپراتور مي توانند در صورت دارا بودن کارت اعتباري در هر زمان ومکان با استفاده از گوشيشان بليط هواپيما بخرند.
گفتني است که براي بهره مندي از اين خدمات هيچ هزينه اضافي از افراد دريافت نمي شود.
مقامات Reliance Infocom معتقدند ارائه اين نوع از خدمات ارزش افزوده بر روي تلفن هاي همراه به کاهش شکاف ديجيتالي در اين کشور کمک شاياني خواهد کرد، زيرا تعداد کاربران تلفن همراه در هند بسيار بيشتر از تعداد افرادي است که از رايانه هاي شخصي استفاده مي کنند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
فروش گوشي هاي مبتنی بر فناوری 3G کمتر از حد انتظار خواهد بود



تاليانيوز- بررسي ها نشان مي دهد که اگر چه اقبال به گوشي هاي نسل سوم تلفن همراه در اروپا اندک اندک در حال افزايش است، اما انتظار نمي رود که گوشي هاي 3G جزء هداياي مهم کريسمس امسال در اروپا باشند.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز به نقل از ياهونيوز، اين خبر براي اپراتورهاي تلفن همراه در اين قاره بسيار ناراحت کننده است. زيرا آنان اميدوارند استفاده از گوشي هاي نسل سوم که قابليت بارگذاري تصاوير ويدئويي و موسيقي را تسهيل مي کنند، 10 تا 15 درصد بر درآمد آنان بيفزايد.
کارشناسان مي گويند حجم فروش تلفن همراه در سه ماهه چهارم امسال بيش از سال آينده خواهد بود، اما انتظار نمي رود تقاضا براي خريد گوشي هاي نسل سوم تا قبل از سال 2006 افزايش چشمگيري يابد، زيرا اين گوشي ها ضخيم تر وگران تر از گوشي هاي استاندارد نسل دوم هستند وبه همين علت رغبت زيادي براي خريد آنها وجود ندارد.
تحليل گران Strategy Analytics بر اين باورند که تنها 14 درصد از کل 55 ميليون گوشي فروخته شده در اروپاي غربي در سه ماهه چهارم سال 2005 از نوع 3G خواهد بود. البته اين رقم از رقم 8 درصدي سه ماهه اول سال 2005 بيشتر است، اما پيشرفت چشمگيري به حساب نمي آيد.
گفتني است بررسي هاي گروه Gartner نشان مي دهد که اپراتورهاي تلفن همراه درسراسر جهان ظرف سه سال اخير بيش از 17 ميليارد دلار را صرف طراحي و راه اندازي شبکه هاي نسل سوم نموده اند. اما استقبال از اين شبکه ها که کار خود را از سال 2003 آغاز کرده اند، اندک بوده است، به گونه اي که تنها 15.8 ميليون مشترک در اروپاي غربي از خدمات 3G استفاده مي کنند. اين در حالي است که 428 ميليون کاربر تلفن همراه در کل اروپاي غربي وجود دارد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
سال 2006 ، سال تحول در صنعت تلفن همراه




نتايج بررسي هاي جديد موسسه Informa Telecoms & Media نشان مي دهد که در سال 2006



تحولات عمده اي در صنعت تلفن همراه در سطح جهان رخ خواهد داد.



به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز به نقل از eetimes ، ناکارآيي مدل تجاري فعلي که اپراتورهاي تلفن همراه بر مبناي آن عمل مي کنند، در سال 2006 آشکار خواهد شد. در حال حاضر عمده درآمد اين اپراتورها حاصل ارائه خدمات صوتي است، اما با افزايش اقبال عمومي به خدمات ارزش افزوده سيار و بهتر شدن کيفيت آنها اپراتورها مجبور خواهند شد به اين حوزه بيشتر توجه کنند.
در اين گزارش چنين آمده که از راه رسيدن IP و خدمات متنوع قابل استفاده در شبکه هاي ارتباط سيار چشم انداز اين صنعت در 5 سال آينده را به طور کامل متحول خواهد کرد. تا به حال مالکيت طيف هاي مختلف به اپراتورها امکان مي داد تا بازار را کنترل کنند، اما آنها طي 5 سال آينده اين مالکيت را از دست خواهند داد.
نويسندگان اين گزارش همچنين معتقدند که با تغيير ساختار صنعت تلفن همراه، اپراتورها مجبور خواهند شد تا از هزينه هايشان بکاهند و به فکر يافتن منابع جديد درآمدزا باشند. عمده تحولات پيش بيني شده در اين گزارش به شرح زير است:
1- به کار گيري فن آوري VoIP در تلفن هاي همراه
2- رقابت شديد بين اپراتورها براي ارائه خدمات ديتا وسرويس هاي ارزش افزوده، به گونه اي که کاربران براي انتخاب اپراتور به اين مساله به شدت توجه خواهند کرد
3- افزايش راه اندازي شبکه هاي MVN يا mobile virtual network از سوي اپراتورهاي تلفن همراه
4- کاهش قيمت خدمات عادي صوتي اپراتورها
5- کاسته شدن از قيمت گوشي هاي همراه و روي آوردن بسياري از اپراتورها به طراحي وفروش گوشي
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
استراليا با CDMA و GSM خداحافظي مي کند




تاليانيوز- مقامات استراليايي قصد دارند يک شبکه ملي وسرتاسري نسل سوم يا 3G را جايگزين شبکه هاي فعلي CDMA و GSM اين کشور کنند که در طراحي واجراي آن از فن آوري ها و استانداردهاي بومي و داخلي استفاده خواهد شد. کاربران اين شبکه همچنين از خدمات تلفني ويدئويي، دسترسي به خدمات ديتاي پرسرعت و قابليتهاي چند رسانه اي بهره مند خواهند شد.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز از yourguide ، گروهي موسوم به DMA Development Group از اين تصميم انتقاد کرده واجراي چنين طرحي در نواحي روستايي وصعب العبور استراليا را همراه با دشواري هاي زياد توصيف کرده است.
با اين حال دولت استراليا ضمن اصرار بر اجراي اين طرح مي گويد که عمليات اجرايي اين طرح تا يک سال آينده آغاز مي شود و تا سال 2015 به پايان خواهد رسيد.
Telstra معروف ترين اپراتور تلفن همراه در استراليا که بازوي اصلي اجرايي اين طرح محسوب مي شود، معتقد است که با تکميل اين طرح دسترسي به انواع خدمات تلفن همراه در اين کشور دگرگون خواهد شد. با اين حال ميزان پوشش اين شبکه ملي و توانايي آن براي رفع نيازهاي متنوع کاربران استراليايي کماکان با ابهام مواجه است.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
تلاش براي ارتقاي نسخه موبايلي جاوا






تاليانيوز- جمعي از دست اندرکاران عمده صنعت تلفن همراه در جهان با به راه اندازي ابتکارعملي موسوم به Mobile Service Architecture درصدد ابداع استانداردهاي جديد براي استفاده از نرم افزار جاوا بر روي تلفن هاي همراه هستند.



به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز به نقل از VNUnet شرکتهاي مشهوري همچون نوکيا و Vodafone قصد دارند از اين طريق امکان اجراي ساده و موثر API ها يا Application Programming Interfaces را بر روي تلفن هاي همراه تسهيل کنند.



طراحي استاندارد هاي جديد همچنين بر سازگاري انواع گوشي هاي همراه با هم خواهد افزود. قرار است شرکت سان که مبدع جاوا مي باشد نيز براي پيشبرد اين ابتکار عمل همکاري کند. همچنين مذاکراتي در اين مورد با برخي اپراتورهاي مهم تلفن همراه در جهان صورت گرفته است.



گفتني است که هم اکنون نزديک به 500 ميليون تلفن همراه در جهان به نوعي با استاندارد جاوا سازگاري دارند و تنها گوشي هاي بسيار قديمي و ساده از جاوا به عنوان يکي از استانداردهاي تلفن همراه بهره نمي برند. نوکيا بزرگترين فروشنده گوشي در جهان تا کنون 120 ميليون گوشي سازگار با جاوا را در جهان به فروش رسانده است ودر آمد طراحان نرم افزارهاي مبتني بر جاواي موبايل هم در سال گذشته بالغ بر 340 ميليون پوند بوده است
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
نتايج يک پژوهش جديد در مورد آينده صنعت تلفن همراه


۸۴/۹/۱

تاليانيوز-موسسه تحقيقاتي Accenture به تازگي پژوهشي را در مورد آينده صنعت تلفن همراه به انجام رسانده وپيش بيني کرده که ظرف سه سال آينده يک مدل تجاري موفق در اين حوزه شکل خواهد گرفت: رهبران جهاني، رقبايي با قدرت کمتر از رهبران جهاني و فروشندگان خرده پا.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز از moneyweb ، اين موسسه پيش بيني کرده که در عين حال رشد صنعت تلفن همراه در آينده آهسته ولي پايدار خواهد بود و فشار بر دست اندرکاران اين صنعت براي کاهش قيمت توليدات و خدمات خود افزايش مي يابد. در عين حال رقباي جديدي در اين بازار حضور خواهند يافت که تا پيش از اين تصور فعاليت انها در صنعت تلفن همراه وجود نداشت.
در گزارش Accenture همچنين آمده است که هم اکنون روزانه نزديک به دو ميليون تلفن همراه از انواع مختلف در جهان به فروش مي رسد و ارزش سالانه اين بازار از مرز 100 ميليارد دلار گذشته است.
در تحقيق ياد شده همچنين پيش بيني شده که توليدات گوناگون دست اندرکاارن صنعت تلفن همراه در آينده سازگاري بيشتري با هم خواهند داشت، نرم افزارهاي تلفن همراه اهميت بيشتري نسبت به سخت افزارهاي آن پيدا خواهند کرد، تفاوت رشد اين صنعت در نقاط مختلف جهان چشمگيرتر از گذشته خواهد بود، به راه اندازي مراکز تحقيق وتوسعه براي پيشبرد صنعت موبايل توجه چشمگيري خواهد شد و توجه به خدمات ارزش افزوده تلفن همراه از سوي عموم همزمان با کاهش هزينه مکالمات صوتي افزايش خواهد يافت.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
اولین تلفن wi-fi هم عرضه شد


۸۴/۱۱/۵





تاليانيوز – شرکت Netgear اولین تلفن سازگار با فناوری wi-fi را طراحی کرد که با سیستم VOIP نرم‌افزار تلفن اینترنتی Skype هم سازگار است.



به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز به نقل از Mobilepipeline قرار است این تلفن از اوایل بهار در دسترس عموم قرار گیرد. این تلفن به گونه‌ای ساخته شده که در قالب شبکه‌های LAN بی‌سیم به کار گرفته شود.



تلفن یاد شده اگرچه اولین تلفن سازگار با فناوری بی‌سیم wi-fi نامیده شد، اما پیش از این چندین تلفن دیگر که با سرویس‌های VOIP سازگار بوده‌اند هم عرضه‌ شده‌اند. قیمت تلفن Netegear هنوز اعلام نشده است.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
نوکيا Wi-Fi را به گوشي 9300 افزود


n9300i.jpg


تاليانيوز- نوکيا بزرگترين سازنده گوشي هاي همراه در جهان از ايجاد تغييرات تازه در تلفن همراه هوشمند خود موسوم به 9300 خبر داده که باعث مي شود اين گوشي از قابليت بي سيم Wi-Fi پشتيباني مي کند.



به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز به نقل از mobilepipeline ، نوکيا عرضه 9300 در آمريکا را از پاييز سال گذشته آغاز کرده بود و اين محصول تاشو به علت صفحه کليد و نمايشگر بزرگ خود بيش از ديگر گوشي هاي هوشمند نوکيا مورد توجه قرار گرفته بود. با اين حال نسخه هاي اوليه اين گوشي از ارتباطات LAN بي سيم و Wi-Fi پشتيباني نمي کردند.



گوشي به روز شده 9300 که 9300i نام گرفته امکان تبادل بي سيم email را نيز براي کاربران فراهم مي آورد و از شبکه هاي EDGE که توسط دو اپراتور Cingular و T-Mobile در آمريکا راه اندازي شده پشتيباني مي کند. البته Cingular قصد دارد به زودي شبکه خود را ارتقا داده و از فن آوري هايي مانند HSDPA بهره بگيرد.



گفتني است عرضه 9300i که قيمت آن هنوز اعلام نشده در سه ماهه اول سال 2006 آغاز خواهد شد. يکي ديگر از تحولات مهم اين گوشي به حافظه آن مربوط مي شود که ظرفيت آن از 80 مگابايت به دو گيگابايت رسيده است.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
Lenovo هم مي خواهد موبايل بسازد

شرکت چيني Lenovo سومين توليد کننده بزرگ رايانه هاي شخصي در جهان اعلام کرد که در صدد طراحي و ساخت تلفن هاي همراه است و براي اين کار تا بدان حد اهميت قائل است که قصد دارد آن را به دومين کسب وکار مهم خود مبدل کند.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز به نقل از China Daily، مسئولان اين شرکت مي گويند که درآمد آنها از محل فروش گوشي هاي مختلف تلفن همراه در سال جاري ميلادي نسبت به سال قبل از آن دو برابر شده است و به همين علت درصدد هستند تا خود گوشي هايي را طراحي و روانه بازار کنند.
Lenovo در سه ماهه دوم سال 2005 ، بزرگترين فروشنده محلي تلفن هاي همراه در چين بوده است. همچنين اين شرکت در سه ماهه منتهي به 30 سپتامبر، بيش از 1.4 ميليون تلفن همراه فروخته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 139 درصد افزايش نشان مي دهد.
گفتني است که Lenovo براي کسب برتري در بازار چين بايد با رقباي پرقدرتي مانند نوکيا وموتورولا دست وپنجه نرم کند. لازم به ذکر است که تعداد کل مشترکان تلفن همراه در چين تا پايان ماه سپتامبر به 378 ميليون نفر رسيد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
شيوه جالب براي تكذيب مشكل SMS ايران

--------------------------------------------------------------------------------


مدير عامل شركت ارتباطات سيار، از طريق پيام كوتاه SMS اعلام كرد كه سيستم ارسال پيام كوتاه، مشكلي ندارد.

خبرنگار فارس براي بررسي مشكلات ارسال پيام كوتاه و ساير مسائل، با تلفن همراه مدير عامل شركت ارتباطات سيار تماس گرفت كه وي در يك اقدام جالب، خواستار ارسال يك پيام كوتاه از سوي خبرنگار فارس به تلفن همراه خود شد.

پس از اين درخواست، خبرنگار يك پيام كوتاه به تلفن همراه وي ارسال كرد كه رسول سرائيان به سرعت و براي اثبات عدم مشكل در سيستم پيام كوتاه، اقدام به پاسخ به سؤال وي از طريق SMS كرد و گفت: «پيام كوتاه شما دريافت شد ـ با تشكر».

!!!;)
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت "اوپرا" مرورگر اينترنتي ويژه استفاده در گوشي‌هاي تلفن همراه "اوپرا ميني" خود را به طور رسمي منتشر كرد.

به گزارش سايت اينترنتي "پي‌سي‌ورلد"، مرورگر "اوپرا ميني" كه براي گوشي‌هاي تلفن همراه مجهز به "جاوا" طراحي شده، با كمك سرورهاي مركزي شركت "اوپرا" وب سايتهاي اينترنتي را كوچك و خلاصه كرده تا در نمايشگر كوچك گوشي جاي گرفته و به راحتي نمايش داده شوند.

شركت "اوپرا" از ماه گذشته ميلادي امكان دريافت مرورگر "اوپرا ميني" را به طور رايگان و بدون هرگونه تبليغات در وب سايت اينترنتي خود فراهم آورده بود، اما هم‌اكنون اين شركت عرضه رسمي اين مرورگر را آغاز كرده است.

از زمان معرفي "اوپرا ميني" در ماه دسامبر تاكنون، بيش از يك ميليون كاربر اين مرورگر ويژه گوشي‌هاي تلفن همراه را از اينترنت دريافت كرده‌اند.

كاربران مي‌توانند مرورگر "اوپرا ميني" را كه داراي حجمي كمتر از صد كيلو بايت است، به طور مستقيم از اينترنت به داخل گوشي خود انتقال دهند يا اينكه در ابتدا با رايانه دريافت و سپس به گوشي خود منتقل كنند.

روش كار مرورگر "اوپرا ميني" بدين صورت است كه آدرس وب سايتي كه كاربر در اين مرورگر وارد مي‌كند از طريق اينترنت به سرورهاي قدرتمند شركت "اوپرا" فرستاده مي‌شود و اين رايانه‌هاي سرور، سايت درخواست شده را يافته و خلاصه مي‌كنند و براي نمايش از طريق اينترنت به گوشي كاربر مي‌فرستند.

شركت "اوپرا" با اين روش مشكل كمبود حافظه و توان محاسباتي گوشي‌هاي تلفن همراه را كه اغلب سبب دشواري نمايش صفحات اينترنتي مي‌شوند به ميزان قابل توجهي حل كرده است.

هم‌اكنون اغلب مرورگرهاي اينترنتي ويژه گوشي‌هاي تلفن همراه تنها در تلفن‌هاي همراه گران قيمت مجهز به پردازنده‌هاي قوي قابل نصب هستند، اما مرورگر "اوپرا ميني" با تكيه بر سرورهاي اين شركت، قابليت نمايش وب سايتهاي اينترنتي در صفحه نمايش تلفن‌هاي همراه نسبتا ارزان را نيز فراهم كرده است.

شركت "اوپرا" پيش از اين مرورگر اينترنتي ديگري را موسوم به "اوپرا موبايل" ويژه نصب در گوشي‌هاي تلفن همراه پيشرفته‌تر و قدرتمندتر عرضه كرده بود كه تقريبا قادر به انجام تمام كارهايي است كه يك مرورگر ويژه رايانه‌هاي شخصي مي‌تواند انجام دهد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
به گزارش خبرگزاري سلام، طبق اعلام شركت ارتباطات سيار تا پايان روز 4 بهمن ماه دركل كشور تا پايان 4 بهمن ماه 1 ميليون و124 هزار و 807 نفر ثبت نام كرده اند كه بالاترين آمار ثبت نامي در آذربایجان شرقی با 52963 و كمترين آمار ثبت نام در يزد با 18229 اعلام شده است.
با توجه به ادامه يافتن زمان ثبت نام تا پايان روز 27 بهمن ماه، رقم پيش بيني شده شركت ارتباطات سيار براي ثبت نام 4 الي 5 ميليون متقاضي دور از ذهن نخواهد بود.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
به نقل از esfandiyar2002 :


بله کاملا درسته!! اگه این خبرو قبلا نداشتم الان داشته باشین : ( baztab.com )






اظهارات ضد و نقيض درباره شنود مكالمات تلفن همراه
------------------------------------------------------------

در پي انعكاس خبري مبني بر ضبط مكالمات تلفن همراه در مراكز مخابراتي كشور به اطلاع مي‌رساند كه به دليل حجم بالاي مكالمات، در سيستم مخابراتي كشور براي ضبط اقدامي صورت نمي‌گيرد.

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در پي انعكاس خبري مبني بر ضبط مكالمات تلفن همراه در مراكز مخابراتي كشور به اطلاع مي‌رساند كه به دليل حجم بالاي مكالمات، در سيستم مخابراتي كشور براي ضبط اقدامي صورت نمي‌گيرد.

روابط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات تاكيد مي‌كند كه تنها پيام‌هاي كوتاه (SMS) در سيستم مخابراتي كشور ثبت مي‌شود كه در صورت نياز با حكم دستگاه قضايي و به صورتن محرمانه در اختيار آن دستگاه قرار مي‌گيرد.

اين در حالي است كه به نوشته «كيهان»، دكتر محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در حاشيه ديدار جانبازان بالاي 50درصد اين وزارتخانه مطلب فوق را در پاسخ به سؤال يكي از خبرنگاران اعلام كرد: اين خبرنگار پرسيد، آيا مكالمات تلفني شهروندان به صورت اتوماتيك ضبط مي‌شود كه وزير در ادامه گفت: با امكانات ديجيتالي كه ايجاد شده امكان ضبط مكالمات وجود دارد.

وي افزود: هر كس نمي‌تواند به مكالمات شهروندان دسترسي پيدا كند. مگر آن كه حكم قضايي داشته باشد. وي در ادامه از ثبت نام تلفن همراه در اول بهمن ماه خبر داد. سليماني در زمينه بهبود شبكه تلفن همراه كشور گفت: اين شبكه پيچيده است و به نظر من در گذشته براي حل مشكلات اين شبكه برخورد غيرعلمي و فني شده است.

وي با اشاره به انجام طرح رمضان براي افزايش كيفيت شبكه تلفن همراه گفت: اين طرح از ابتداي ماه رمضان آغاز شد و تا پايان آذرماه ادامه داشت و برخي از مشكلات شبكه حل و نيز بعضي از شاخص هاي كيفيت 20درصد رشد داشت.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: بيش از پنج هزار ايثارگر در وزارت ارتباطات مشغول به كار هستند و بخش كارمندان و مديريتي وزارت ارتباطات بطور عمده ايثارگر هستند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
در آمريکا ريز مکالمات تلفن ثابت و همراه به فروش مي رسد!




یک سناتور آمریکایی در واکنش به نگرانی‌های به وجود آمده بر سر عملکرد وب سایت‌هایی که ریز مکالمات تلفنی افراد را به فروش می‌رسانند، درصدد ارائه طرحی به مجلس نمایندگان این کشور است که طبق آن فروش سوابق مکالمات تلفنی افراد غیرقانونی تلقی خواهد شد.



PCWorld ، سناتور دموکرات چارلز شومر طرحی موسوم به حفاظت از سوابق مکالمات تلفنی مصرف‌کنندگان را تنظیم کرده که طبق آن افرادی که دست به سرقت و فروش جزئیات مکالمات افراد از طریق تلفن‌های ثابت، سیار و سرویس‌های VOIP کنند به سختی مجازات خواهند شد.



گفتنی است برخی سناتورهای جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا هم از این طرح حمایت کرده‌اند.



از جمله این سایت‌ها که هم اکنون هیچ قانونی برای تعقیب آنها وجود ندارد Celltolls.com است که ظرف یک تا 4 ساعت جزئیات جدیدترین مکالمه هر فردی را به ازای دریافت 90 دلار در اختیار درخواست‌کننده می‌گذارد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
اپراتورانگليسي به ازاي هر تماس دريافتي به مشترکانش پول مي دهد!





تاليانيوز- يک اپراتور انگليسي به نام 3 با راه اندازي سرويس جديدي موسوم به WePay دست به ابتکار عمل جديدي زده و براي اولين بار به ازاي هر تماس تلفني يا SMS دريافتي کاربرانش مبلغي را به آنها پرداخت مي کند!



به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز به نقل از pocketlint مشترکان اين اپراتور به ازاي هر تماس دريافتي يک دقيقه اي 5 پنس و به ازاي هر SMS دريافتي 2 پنس دريافت خواهند کرد. البته کاربران مي توانند به ازاي دريافت پول، معادل مبلغ قابل دريافت را صرف استفاده رايگان از سرويس هاي اين اپراتور مانند بارگذاري موسيقي و زنگ گوشي يا مشاهده تلويزيون نمايند.



به عنوان مثال اگر با فردي به مدت پنج دقيقه تماس گرفته شود، وي اعتبار کافي براي ارسال رايگان دو SMS ، يک MMS يا مشاهده دو فيلم کوتاه تلويزيوني را کسب خواهد کرد. گفتني است اعتبار کسب شده تنها براي سي روز موثر است. تعرفه هاي ياد شده از روز اول فوريه امسال اعمال خواهند شد.
 
بالا