• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
واگذاري سيم كارت اعتباري اپراتور اول در سير مراحل تصويب است ، اما امكان واگذاري آن از اوايل سال آينده وجود خواهد داشت.

دكتر وفا غفاريان ، رييس هيات مديره شركت مادر تخصصي مخابرات ايران ، درگفت و گو با خبرنگار ايلنا ، در خصوص جزييات طرح سيم كارت اعتباري اپراتور اول ، اظهار داشت: بررسي‌‏هايي درحال انجام است كه طي آن شركت مخابرات ايران بتواند با امكاناتي كه تامين كرده، سيم كارت‌‏هاي تلفن همراه را هم به صورت پيش پرداختي در اختيارمردم قرار دهد.


وي ، با بيان اين كه اين سيم‌‏ كارت‌‏ها قابليت تاليا را دارا هستند ، ياد آور شد: سيم كارت اعتباري شركت مخابرات از نظرتعرفه مخابراتي نيز مشابه تاليا عمل خواهد كرد.

دكتر غفاريان ، اين اقدام را منافات با خصوصي سازي ندانست و گفت: اغلب اپراتورها در دنيا به سمت ارايه خدمات اعتباري رفته‌‏اند ، چرا كه براي مشتركان اپراتورها سهل الوصول‌‏تر است و سيم كارت اعتباري اپراتور اول نيز جزء خدماتي است كه شركت مخابرات بايد ارايه دهد.

رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران ، افزود: درقانون و در پروانه‌‏اي كه به شركت تاليا داده شده ذكري از اين كه اين شركت به طور انحصاري بخواهد در زمينه سيم كارت اعتباري فعاليت كند به ميان نيامده ، بنابراين اقدام شركت مخابرات براي ارايه سيم كارت‌‏هاي اعتباري خللي در فعاليت‌‏هاي اين شركت وارد نمي‌‏كند.

وي ، با تاكيد بر اين كه در صورت تصويب به صورت قطعي شرايط اجراي اين طرح اعلام مي‌‏شود ، خاطرنشان كرد: درابتداي سال جاري، امكان واگذاري سيم كارت اعتباري اپراتور اول از نظر فني وجود خواهد داشت ، چراكه شبكه‌‏هاي هوشمند آن راه اندازي خواهد شد.

دكتر غفاريان ، قيمت اين سيم كارت‌‏ها را مشابه تاليا عنوان كرد و گفت: با توجه به اين كه شبكه اين سيم كارت‌‏هاي اعتباري همان شبكه اپراتور اول است ، كيفيت آن‌‏ها مانند سيم كارت‌‏هاي فعلي ارتباطات سيار خواهد بود ، اما نوع سيم كارت و پرداخت آن متفاوت
است.

وي ، همچنين در خصوص واگذاري هم زمان دو نوع سيم كارت اعتباري و سيم كارت‌‏هاي 360 هزارتوماني ، تصريح كرد: شبكه اين دو نوع سيم كارت يكي است و مطابق فاز چهارم اين شبكه توسعه پيدا خواهد كرد.

رييس هيات مديره شركت مادر تخصصي مخابرات ايران ، در پاسخ به اين سوال كه آيا واگذاري سيم كارت‌‏هاي اعتباري توسط پيمانكار صورت مي‌‏گيرد ، اظهارداشت: اين مسئله كه فروش و واگذاري سيم كارت توسط اپراتور اول صورت بگيرد و يا به شركت ديگري واگذاري شود در شركت ارتباطات سيار در حال بررسي است ، اما به طور كل همه اين موارد به تصويب اين طرح بستگي دارد.

نسخه قابل چاپ
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
سوني اريکسون محصول ديگري از خط توليد موفق موبايل واکمن‌هاي خود معرفي کرد. مدل W950i چهار گيگابايت حافظه از نوع فلش دارد.

سوني اريکسون مدل جديدي از گوشي‌هاي تلفن همراه موسوم به Walkman Phone را معرفي کرد. اين سري از مدل‌هاي گوشي موبايل سوني اريکسون داراي کاربردي دوگانه است و مي‌توان آن را هم به عنوان يک MP3 Player حرفه‌اي و هم يک گوشي موبايل تمام عيار به کار گرفت.

مدل جديد W950i داراي چهار گيگابايت حافظه ذخيره‌سازي از نوع Flash Disk است و از اين نظر با iPod Nano ، محصول مهمي از شرکت اپل قابل رقابت است.

گوشي W950i با بدنه‌اي به رنگ ارغواني تيره داراي طرحي شيک و جذاب است که حتما مورد پسند بسياري از کاربران قرارخواهد گرفت. اين واکمن موبايل به سيستم‌عامل قدرتمند Symbian مجهز است و به همراه چندين نرم‌افزار کاربردي از ديگر شرکت‌هاي نرم‌افزاري فعال در زمينه ابزارهاي کاربردي موبايل عرضه مي‌شود. به همين دليل اين مدل مي‌تواند به عنوان يک PDA و کامپيوتر کف‌دستي جمع و جور مورد استفاده کاربراني که در زمينه کسب‌وکار فعاليت مي‌کنند نيز قراربگيرد.

مدل W950i به نرم‌افزار Disc2Phone مجهز است که به کاربران امکان مي‌دهد موسيقي را به آساني از روي کامپيوتر خود روي گوشي کپي کنند. صفحه نمايش رنگي touch-screen گوشي امکان دسترسي سريع و آسان به فايل هاي موسيقي و ديگر اطلاعات ذخيره شده روي آن را آسان مي‌سازد.

سوني اريکسون روز سه‌شنبه 26 بهمن اعلام کرد تاکنون سه ميليون گوشي از سري گوشي‌هاي واکمن خود فروخته است. شرکت سوني اميدوار است به کمک اين سري از محصولات خود، دوباره اسطوره واکمن در دوران اقتدار نوار کاست را نزد مصرف‌کنندگان زنده کند. موبايل واکمن سوني اريکسون يکي از محصولات برتر در نمايشگاه CES 2006 بود.

قرار است گوشي W950i در آخر تابستان 85 با قيمتي بين 350 تا 450 دلار به بازار بيايد. اين محصول براي عرضه در بازارهاي اروپا، خاورميانه و آسيا طراحي شده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
مديرعامل شركت پست گفت: حجم مراجعات به باجه‌هاي پستي در روز پاياني بيش از اندازه بوده و ما پيش‌بيني مي‌كنيم كه تعداد ثبت نام كنندگان به هشت ميليون نفر برسد.

«محمد حسن محبيان عراقي» اظهار داشت: در روز پاياني حجم مراجعات به گونه‌اي بود كه اكثر باجه‌هاي پستي، در خارج از ساعات اداري در حال ثبت نام تلفن همراه بودند.

وي ادامه داد: فرم ثبت نام تلفن همراه در ساعات پاياني ثبت نام در باجه‌هاي پستي كمياب شد و اين امر بازار خريد و فروش فرم‌هاي ثبت نام را در شب پاياني را داغ كرده بود.

وي تصريح كرد: با توجه به اينكه آمار ثبت نام شدگان برخي استان‌ها محاسبه نشده، اما امكان دارد كه تعداد ثبت نام كنندگان به مرز هشت ميليون نفر برسد.

محبيان با بيان اين كه هيچ يك از مسوولان شركت پست فكر نمي ‌كردند كه ازدحام جمعيت در باجه‌هاي پستي، براي ثبت نام تلفن همراه در دو روز پاياني به اين حد برسد، گفت: افرادي كه فيش بانكي تهيه كردند ولي موفق به ثبت نام نشدند، مي‌توانند روزهاي شنبه و يكشنبه براي ثبت نام تلفن همراه به باجه‌هاي پستي مراجعه كنند.

وي در خصوص وضعيت ثبت نام تلفن همراه در باجه‌هاي پستي، گفت: امسال ثبت نام تلفن همراه با توجه به تشكيل اكيپ‌هاي سيار و افزايش نقاط ثبت نام ،به غير از روزهاي ابتدايي و پاياني با مشكلي مواجه نشديم و همچنين شيفت‌هاي شبانه را براي كاركنان پست گذاشتيم كه در روند كار بسيار تاثير گذار بود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
با فرا رسيدن اسفند ماه و سال جديد كه از ابتداي آغاز بحث اپراتور دوم و طبق وعده‌هاي آغازين داده شده، قرار بود تا اين زمان، حداقل، شبكه‌ي اپراتور دوم ايجاد شده و حداكثر، تعدادي سيم‌كارت ‌١٥٠ هزار توماني واگذار شود، تاكنون خبري از ‌آغاز فعاليت اپراتور دوم براي ايجاد شبكه و واگذاري سيم كارت‌هاي ‌١٥٠ هزار توماني نيست و اين سوال ايجاد شده كه آيا ايرانسل مي‌تواند به تعهدات خود در مهلت مقرر عمل كنديا خير؟

به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پس از كش مكش‌هاي طولاني در ماجراي اپراتور دوم تلفن همراه و سپرده شدن اين پرورژه به ايرانسل و شريك خارجي آفريقايي آن MTN و اعطاي مجوز رسمي‌ به اين شركت قرار شد شبكه‌ي تلفن همراه اين اپراتور ارديبهشت ماه آماده شود.

مهندس «دزفولي» مديرعامل شركت ايرانسل در مصاحبه‌ي اخير خود در اين باره به خبرنگار ايسناگفت: شبكه‌ي اپراتور دوم بايد اول شهريور ماه سال ‌‌٨٥ آماده‌ي سرويس‌دهي باشد و قطعا انجام اين كار در صورت تلاش شبانه روزي زودتر از موعد مقرر هم امكانپذير است اما تعهد شركت ‌‌٩ ماه پس از دريافت ليسانس بوده و نبايد توقعات مردم را بي جهت بالا برد.

طبق اظهارات رييس سازمان تنظيم مقررات، مجوز بهره‌برداري و ايجاد شبكه روز يكشنبه ‌٦/٩/٨٤ به شركت «ايرانسل» اعطا شد و اين شركت بر اساس موافقت‌نامه‌ي امضا شده، از اين تاريخ تا ‌٩ ماه ديگر بايد به تعهدات خود عمل كند.

دكتر «معصوم فرديس» همچنين يادآور شده بود: طبق مذاكرات انجام شده، علي‌رغم وقفه‌ي زياد ايجاد شده در كار، ايرانسل بايد ارديبهشت ‌٨٥ سيم‌كارت‌هاي اوليه را جهت تاييد شبكه به وزارت ارتباطات ارايه دهد و به محض تاييد شبكه، اجازه‌ي عرضه‌ي سيم كارت به مردم از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي داده خواهد شد.

بر اين اساس شركت ايرانسل بايد تا اول شهريور ماه سال ‌‌٨٥ آمادگي ارايه‌ي سيم كارت‌هايي كه به سيم كارت ‌١٥٠ هزار توماني معروف شد، داشته باشد.

دكتر«ابراهيم محمود زاده»رييس هيات مديره‌ي ايرانسل نيز در تاريخ ‌٢٧/٨/٨٤ در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد وضعيت پروژه‌ي اپراتور دوم تلفن همراه اظهار داشت:كار پروژه،‌ طبق برنامه‌ريزي صورت گرفته و مطابق قرارداد و توافق با وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات پيش مي‌رود.

وي با بيان اين كه كار پروژه‌ي اپراتور دوم تلفن همراه از ‌مهرماه با MTN آغاز شده است، خاطر نشان كرد: اين كار، در حال حاضر در بخش نرم‌افزاري، طراحي و طرح‌ريزي و تجهيز پروژه به سر مي‌برد و در حال آماده شدن براي اقدامات عملياتي پروژه‌ي اپراتور دوم هستيم.

مدير اجرايي MTN نيز در تاريخ ‌٢٥/٦/١٣٨٤ درباره‌ي شروع به كار و واگذاري سيم‌كارت ها گفت: مطمئن باشيد كه ما صبح روز پس از اعلام توافق نهايي دست به كار خواهيم شد. ابتدا بايد نيروهاي متخصص خود را وارد ايران كرده و بعد پايگاه‌ها ومراكز فعاليت خود را تاسيس كنيم.و حداكثر زمان توزيع سيم‌كارت ‌٩ ماه پس از توافق نهايي خواهد بود اما MTN كار خود را در نيجريه تنها پس از گذشته شش ماه از توافق نهايي توزيع سيم‌كارت را آغاز كرد و اميدواريم در ايران هم هر چه زودتر كارمان را نهايي كنيم.

وي گفت:با توجه به شرايط قرارداد ، MTN مي‌تواند تنها پس از پايان كار شبكه به توزيع سيم‌كارت بپردازد و اگر تا پايان سال جاري اين كار صورت گيرد در نتيجه شاهد توزيع سيم‌كارت نيز خواهيم بود.

ايرانسل كه خود پس از طي جريان پر افت و خيز برنده‌ي مناقصه‌ي اپراتور دوم شده بود، اعلام كرد براي ايجاد شبكه‌ي تلفن همراه مناقصه برگزار خواهد كرد، بر همين اساس حدود ‌٢٠ شركت نسبت به خريداري اسناد مناقصه اقدام كردند.

كشور به شش منطقه‌ تقسيم شده كه هر چند استان در يكي از اين نواحي قرار مي‌گيرند‌، و شركت‌هاي برنده‌ي اين مناقصه براي هر يك از نواحي و براي كل كشور، طرح و پيشنهاد خواهند داد تا در مدت زمان مشخص، BTS ‌ها، BSC ‌ها و تجهيزات خود را در يكي از اين مناطق نصب و راه اندازي مي‌كنند.

پس از طرح برگزاري اين مناقصه ابهاماتي هم در مورد اين كه شرايط مناقصه به گونه‌اي است كه شركت‌هاي داخلي توان حضور در مناقصه را ندارند، در حالي كه دزفولي ابراز اميدواري كرد كه برندگان اين مناقصه، شركت‌هاي داخلي و يا كنسرسيومي‌ از شركت‌هاي داخلي و خارجي باشد و نقش عمده از سوي شركت‌هاي داخلي ايفا شود.

اين اظهارات در حالي است كه يكي از اعضاي هيات مديره‌ي سنديكاي مخابرات گفت: طبق شنيده‌هاي ما، در ليست برندگان مناقصه ايرانسل شركت‌هاي هوواوي و ZT از چين ،‌ نوكيا و اريكسون حضور دارند.

حسين رياضي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار داشت: در اين ليست هيچ اثري از شركت‌هاي ايراني وجود ندارد و معلوم نيست كه مسوولان برگزاري اين مناقصات چگونه مي‌خواهند قانون استفاده از حداكثر توان داخلي را به اجرا بگذارند.

وي تصريح كرد: بعيد مي‌دانم شركت برنده‌ي مناقصه‌ي ايرانسل تا چهار ماه آينده ساز و كارهايي را براي اجراي پروژه آماده كند و به طور قطع اپراتور دوم در زمان مقرر اجرا نخواهد شد.

وي تصريح كرد: طبق شنيده‌هاي ما تا ‌١٢ روز آينده، نتيجه‌ي مناقصه به صورت رسمي‌ اعلام خواهد شد.

در اين جريان طرح‌ها و پيشنهادات شركت‌ها در چارچوب قرارداد ايرانسل با مخابرات و وزارت ارتباطات و با در نظر گرفتن پارامتر‌هاي كيفيت، قيمت و زمان انجام كار بررسي و توان مديريتي و مالي شركت‌ها و اين شاخص‌ كه قبلا نسبت به انجام چنين اموري در داخل كشور اقدام كرده باشند، مورد توجه خواهد بود.

شركت‌ها ظرف چهار هفته‌ از مهلت مقرر فرصت داشتند تا پيشنهادات خود را ارايه كنند و ايرانسل نيز ظرف مدت چهار هفته پيشنهادات را بررسي كند.

مدير عامل ايرانسل اعلام كرده بود كل مناقصه تا دو ماه آينده بسته و نتيجه مشخص مي‌شود. اما از مصاحبه‌ي مهندس دزفولي مدير عامل شركت ايرانسل با خبرنگار ايسنا در تاريخ‌٢٣/٩/٨٤ تا امروز خبري مبني بر روند فعاليت‌هاي اين شركت براي برگزاري مناقصه اعلام نشده است و پي‌گيري ها به نتيجه نرسيده است.

اين در حالي است كه ثبت نام تلفن همراه شركت ارتباطات سيار، روزهاي پاياني خود را طي مي‌كند و تاكنون بيش از هفت ميليون نفر در سراسر كشور براي دريافت سيم كارت كه قيمت آن به ‌٣٦٠ هزار تومان كاهش يافت اقدام كرده‌اند.

با اين حال بخشي از متقاضيان بر اساس وعده‌ي واگذاري سيم كارت ‌١٥٠ هزار توماني در ثبت نام ارتباطات سيار شركت نكرده و در انتظار ورود اين سيم كارت‌ها به بازار هستند از اين رو اين روزها اين نكته كه سيم كارت اپراتور دوم كي واگذار خواهد ‌شد، بحث برانگيز شده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
In-sat گزارش كرد كه با توجه به اتخاذ سياست‌هاي توسعه دهنده‌ي فناوري بي‌سيم پرسرعت از سوي دولت چين، بازار تلفن‌هاي همراه نسل سوم در آينده، رشد قابل توجهي پيدا مي‌كند.

تا سال 2009، شمار مشتركان تلفن همراه در چين به 610 ميليون نفر خواهد رسيد كه از اين ميان تعداد 58 درصد از مشتركان صاحب تلفن همراه نسل سوم 3G هستند .

فناوري WCDMA نيز در بازار فناوري نسل سوم در چين بيشترين احاطه را خواهد داشت در حالي كه با گذشت زمان فناوري TD-SCDMA بر بازار برتري مي‌يابد .
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
BT بزرگترین شرکت مخابراتی انگلستان می‌گوید اپراتوری به نام Virgin Mobile قراردادی را با این شرکت برای پخش برنامه‌های تلویزیون روی تلفن‌های همراه منعقد کرده است.
این اپراتور اولین اپراتور تلفن همراه در اروپاست که امکان دسترسی به محتویات رادیویی و تلویزیونی را با استفاده از یک فناوری ویژه به مشترکانش می‌دهد.
قرار است ارائه خدمات تلویزیونی Virgin به صورت محدود از اواخر سال 2006 آغاز شود. در این صورت کاربران می‌توانند به حدود 350 کانال رادیویی و تعداد زیادی کانال تلویزیونی دسترسی پیدا کنند.
این درحالی است که آزمایش پخش برنامه تلویزیونی روی تلفن‌های همراه در دیگر نقاط جهان ادامه دارد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
Vodafone از اپراتورهای مهم تلفن همراه در اروپا هفته گذشته از راه‌اندازی یک سرویس email سیار اروپایی با همکاری مایکروسافت خبر داد. این آخرین اقدام مشترک برای تسهیل دسترسی به خدمات پست الکترونیک روی تلفن‌های همراه محسوب می‌شود.
کارشناسان علت اصلی همکاری مایکروسافت در اجرای چنین طرحی را رقابت آن با شرکت BIM سازنده گوشی‌های هوشمند Black Berry می‌دانند که به نحوی برای تبادل سیار email مورد استفاده قرار می‌گیرد. Vodafone می‌گوید از ماه مارس گوشی‌های مجهز به سیستم عامل Windows Mobile 5 را در کشورهای فرانسه، آلمان و انگلستان در اختیار صاحبان مشاغل قرار خواهد داد.
قرار است خدمات یاد شده از اواخر سال 2006 در دسترسی صاحبان مشاغل کوچک قرار بگیرد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
هموطن-گوشی امروز سامسونگ X600 است که با تغییر امکانات نسبت به مدلهای قبلی اش، ظاهری یکسان را حفظ کرده است.
این گوشی دارای امکاناتی چون دوربین VGA، صفحه نمایش با کیفیت 128x128 و 65 هزار رنگ، فلاش دوربین، زمان مکالمه 3 ساعت، زمان کارکرد 250 ساعت، حافظه داخلی 9 مگابایت، وزن 80 گرمی، GPRS، زنگ پولیفونیک و ... است.
این گوشی بهترین گوشی بازار نیست ولی از گوشی هایی است که در زمانی که سر بود محبوب هم بود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت نوكيا استفاده از فناوري 3G را در اقصي نقاط جهان گسترش مي‌دهد.

بارسلون، اسپانيا -- نوكيا كه شركت منعقد كننده قرارداد‌هاي WCDMA است امروز فركانس‌هاي متنوع جديدي را براي ايستگاه پايه، كوچك و مدولي خود Nokia Flexi WCDMA اعلام كرد. ايستگاه پايه كه در كنگره جهاني 3GSM به نمايش درآمد در نيمه دوم سال 2006 عملكرد تجاري خود را آغاز خواهد كرد.
تنوع گسترده فركانس‌هاي تحت پوشش اين ايستگاه پايه، اپراتورهاي 3G را در گوشه و كنار دنيا قادر خواهد ساخت تا شبكه‌هاي مقرون به صرفه 3G را تاسيس كنند.

ايستگاه پايه Nokia Flexi WCDMA، درنيمه دوم سال 2006، در فركانس‌هاي 2100 مگاهرتز، 1800 مگاهرتز و 1700/2100 مگاهرتز در دسترس خواهد بود. در نيمه اول سال 2007، فركانس‌هاي ديگري از جمله 850 مگاهرتز، 900 مگاهرتز و 1900 مگاهرتز موجود خواهند بود و بر پايه نيازهاي بازار، فركانس‌هاي ديگري هم افزوده خواهند شد.
تماس‌هاي ويدئويي زنده بر اين ايستگاه پايه (با استفاده از فناوري 3G نوكيا) در غرفه نوكيا واقع در سالن هشتم نمايشگاه Fira de Barcelona به نمايش در خواهند آمد. اين ايستگاه پايه گنجايش بالايي داشته، كوچك، سبك، مدولي و موجب صرفه جويي حداكثر هفتاد درصدي در هزينه‌هاي متداول سايت ايستگاه پايه است.

شركت نوكيا طلايه‌دار دسترسي پرسرعت بوده (HSPA) و بيش از 20 قرارداد براي تحقق اين فناوري كه سرعت و گنجايش دسترسي را افزايش مي‌دهد منعقد كرده است (منجمله در خصوص كاربردهاي 3G مانند پست الكترونيكي موبايل يا تلويزيون موبايل). شركت نوكيا نرم‌افزار Nokia WCDMA را به نرم‌افزار HSDPA ارتقاء و تبديل كرده و اين نرم‌افزار جديد (HSDPA) را در اختيار جمع قابل ملاحظه‌اي از مشتريان قرارداده است. نرم‌افزار HSDPA هم اكنون از طرف شركت نوكيا عرضه شده و در همايش، شركت نوكيا مرحله بعدي را كه راه حل ابداعي اينترنتي و پرسرعت اين شركت براي اپراتورهاست به نمايش مي‌گذارند.
راه حل پرسرعت و اينترنتي شركت نوكيا، دسترسي پرسرعت به داده‌ها را در حوزه وسيعي براي تجارت‌ها و مصرف كنندگان مقدور مي‌سازد.

معاونت بخش شبكه‌هاي راديويي شركت نوكيا آقاي رابين ليندال (Robin Lindahl) مي‌گويد: «تعداد فزآينده‌اي از اپراتورها متوجه فرصت‌هاي درآمدزاي فناوري 3G شده‌اند و در حال تدارك سرويس‌هاي خدمات‌رساني خلاق براي تامين نيازهاي مشتريان هستند. ما معتقديم طيف گسترده فركانس‌هاي 3G WCDMA كه از جانب شركت نوكيا پشتيباني مي‌شوند مي‌تواند به اپراتورها در اقصي نقاط جهان كمك كند تا شبكه‌هاي 3G پرسرعت و كارآمد را تاسيس نمايند. تعهد شركت نوكيا به فناوري 3G و محصول آن HSPA، با ابداعات بي‌بديلي مانند ايستگاه پايه Nikia Flexi WCDMA و قابليت دسترسي پرسرعت و اينترنتي تحت عنوان Nokia Internet – HSPA آشكارا به اثبات مي رسد.

شركت نوكيا طلايه‌دار جهاني در عرصه ارتباطات موبايل بوده و موجب رشد و تداوم صنعت گستره‌تر موبايل شده است. دست‌اندركاران نوكيا مصمم هستند تا زندگي و بازدهي مردم را از طريق عرضه محصولات ابداعي مانند تلفن‌هاي همراه بهبود بخشيده و راه حل‌هاي ايده آلي براي تصوير برداري، دسترسي به بازي‌هاي رايانه‌هاي و رسانه‌ها، اپراتورهاي شبكه‌هاي موبايل و صاحبان تجارت ارائه دهند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
رقابت تنگاتنگ از ميان سازندگان پردازنده هاي كامپيوتر به سازندگان فناوري تلفن همراه نيز سرايت كرده است و براي ساخت سريع ترين تلفن همراه جهان با يكديگر به رقابت شديدي مي پردازند و در ميان آنها كمپاني هاي موتورولا از ايالات متحده و شركت كره اي سامسونگ از ديگران پيشي گرفته اند و اين در حالي است كه شركت سامسونگ تصميم گرفته است سريع ترين تلفن همراه را در اواسط سال جاري ميلادي روانه بازار كند.
اين تلفن همراه جديد داراي پردازنده اي است كه در هر ثانيه مي تواند ۴۰ مگابايت اطلاعات را از اينترنت دريافت كرده و در خود جاي دهد. اين كمپاني قصد دارد كه اين محصول جديد خود را در نمايشگاه امسال شهر لاس وگاس در ايالات متحده -كه بزرگترين نمايشگاه صنايع الكترونيكي در جهان است -معرفي و عرضه نمايد. از مهمترين كاربرد اين موبايل، دانلود موسيقي از اينترنت با سرعت فوق العاده است، به طوري كه در هر دقيقه مي تواند يكصد آهنگ را از اينترنت دريافت كند. همچنين اين تلفن همراه بدون استفاده از سيم، اطلاعات را به طور سريع از اينترنت دانلود مي كند. شركت سامسونگ با طراحي اين محصول از ساير رقباي خود پيشي گرفته است.
منبع: Tech World.com
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت سي گيت اعلام كرده كه هارد ديسك جديدي را براي تلفن هاي باتري دار ساخته كه تا سه ماهه سوم امسال روانه بازارها خواهد شد. سخنگوي اين كمپاني اعلام كرده است كه اين هارد ديسك جديد كه ۱۲ كيگابايت گنجايش دارد و يك رشد ۵۰ درصدي را در مدل هاي مشابه داشته است، قابل استفاده روي تلفن هاي باتري دار و همچنين پخش كننده هاي موسيقي است.براي بالا بردن ظرفيت اين هارد ديسك، سي گيت از تكنولوژي جديد ضبط داده ها به صورت ستوني استفاده كرده است.
منبع: Computer World.com
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
طراحان و مهندسان شرکت Jabra به اين حقيقت رسيده اند که طراحيهای زيبا و جذاب و جالب برای هدست برای کاربران و استفاده کنندگان موبايلها بسيار اهميت دارد! لذا برای جامه عمل پوشاندن به اين باور خود هدستي را در 33 طرح و رنگ و شکل مختلف با نام Jabra BT160 برای کاربران طراحي کرده اند که بزودي در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت.

شما هر سليقه اي داشته باشيد قطعا يکي از اين مدلهای زيبا را خواهيد پسنديد. و از جديدترين تکنولوژی بکار رفته در اين دستگاه لذت وافر را خواهيد برد.

اگر در نظر داشته باشيد که يک هدست برای موبايل خود تهيه کنيد شما با انتخاب يکي از 33 مدل مختلف هدست Jabra BT160 ميتوانيد دستگاهي مطابق با طرح و مد لباس ، آرايش و ديگر وسايل خود داشته و آنها را کاملا باهم ست کنيد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
گويا بازار گوشي‌هاي موبايل سال خوبي را پشت‌سر گذاشته‌اند.

براساس تحقيقاتي كه موسسه iSuppli در اين زمينه انجام داده است، به طور كلي 5/812ميليون گوشي موبايل سال گذشته از سراسر دنيا به دست كاربران انتهايي رسيده است. اين رقم در مقايسه با تعداد گوشي‌هاي موبايل صادر شده در سال 2004 كه 713ميليون بوده، چيزي در حدود 14درصد افزايش پيدا كرده است.

در فصل چهارم سال 2005 به تنهايي 5/241ميليون گوشي فروخته شده است در حالي كه پيش‌بيني موسسه iSuppli براي فروش اين فصل رقم 239ميليون را نشان مي‌دهد.

در اين ميان شركت Nokia فروشي در حدود 265ميليون دستگاه داشته و توانسته 6/32درصد از سهم اين بازار را به خودش اختصاص دهد. اين در حالي است كه شركت Motorola توانست با افزايش 7/39درصدي در صادراتش 18درصد سهم بازار را در دست بگيرد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شايد در 18 ماه آينده در آمريكا مردم نيازي به همراه داشتن كيف پول براي خريد بليت سينما يا پرداخت پول بنزين و گاز در پمپ بنزين نداشته باشند. آن‌ها مي‌توانند با استفاده از گوشي تلفن همراه خود اين عمليات را به سادگي انجام دهند. اين ايده پيش‌ از اين در برخي كشورهاي آسيايي و اروپايي مورد استفاده قرار گرفته است.

Johan Valentine رييس شركت مديريت تجهيزات موبايل SmartTrust آمريكا مي‌گويد: در حال حاضر گوشي‌هاي تلفن همراه فقط به منظور برقراري ارتباط با بقيه مورد استفاده قرار مي‌گيرد ولي در آينده‌اي نزديك از اين دستگاه به عنوان يك وسيله پرداخت پول در جاي مختلف استفاده خواهد شد.

در حال حاضر در كره جنوبي تجارت الكترونيكي به مشتريان امكان خريد و پرداخت پول از طريق گوشي تلفن همراه را داده است. بسياري از گوشي‌هاي تلفن همراه با سيستم‌هاي بانكي منطبق شده‌اند بنابراين مردم مي‌توانند كالاها و مواد غذايي خود را از ماشين‌هاي خودكار مواد غذايي و آشاميدني با استفاده از تلفن همراه خريداري كنند.

در ژاپن هم مشتريان از گوشي‌هاي تلفن همراه خود به همين منظور استفاده مي‌كنند. اما اين گوشي‌ها نه تنها به عنوان كارت اعتباري مورد استفاده قرار مي‌گيرد، بلكه در مواردي شامل بليت مترو، بليت هواپيمايي، كارت شناسايي و حتي كارت ساعت‌زني كارمندان يك اداره هم به كار مي‌روند.

Osmo Hautanen رييس هيات مديره شركت ماگنوليا – شركت ارايه دهنده تراشه كه آنتن‌هاي هوشمند براي گوشي‌هاي تلفن همراه ارايه مي‌دهد- در آمريكا مي‌گويد: اين فناوري در آمريكا در 6 تا 18 ماه آينده مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

از اين به بعد گوشي‌هاي تلفن همراه وسايل با ارزش‌تري خواهند بود نه تنها به دليل امكانات و فناوري‌هاي ارتباطي بلكه به دليل اطلاعات بسيار حياتي مربوط به مكانيزم خريد و پرداخت پول اشخاص. بنابراين مردم بايد از اين گوشي‌هاي همانند كيف‌هاي پول خود مراقبت كنند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
سيم كارت‌‏هاي جديد 8 هزار برابر سيم‌‏كارت‌‏هاي فعل ظرفيت دارند.
شركت اورنج كه از بزرگترين اپراتورهاي همراه جهاني است ، قصد دارد سيم‌‏كارت‌‏هايي را عرضه كند كه در مقايسه با مدل‌‏هاي كنوني تا 8 هزار برابر داده بيشتر درخود ذخيره مي‌‏كنند و عملا ابزار محدود گوشي همراه را به يك پخش‌‏كننده مالتي ميديا مبدل مي‌‏كنند.
فرانس تلكام نيز اعلام كرد: مگا سيم‌‏كارت‌‏هاي 512 مگابايتي در سال جاري در اروپا عرضه خواهد شد. اين سيم كارت‌‏ها مي‌‏توانند 130 آهنگ موسيقي سه فيلم يا 80 بازي جاوارا در خود ذخيره كنند ؛ اين در حالي است كه سيم‌‏كارت‌‏هاي كنوني با ظرفيت اندك 64 كيلوبايت تنها تعداد معدودي شماره تلفن و پيام‌‏هاي متني را در خود جاي مي‌‏دهند.
شركت LG در كنار چند شركت ديگر از طراحان مگا سيم‌‏كارت‌‏هاي جديد است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
با توجه به نزديك شدن مسابقات جام جهاني فوتبال و علاقه بيش از اندازه جمع كثيري از كاربران به تماشاي اين مسابقات جذاب، شركت‌هاي عرضه كننده خدمات مخابراتي مي‌كوشند امكان تماشاي اين بازي‌ها را روي تلفن همراه فراهم آورند.

طبق خبرهاي جديد به دست آمده، دو شركت T-Mobile و Virgin در تلاشند با برنامه‌ريزي‌هاي جديد خود خدماتي را در اختيار كاربران اروپايي قرار دهند تا به كمك آن بتوان كليه بازي‌هاي جام جهاني فوتبال را به صورت مستقيم بر روي تلفن همراه تماشا كرد.

به گفته مسئولين، تا كنون اجازه پخش زنده بازي‌هاي جام جهاني 2006 آلمان تنها به دو شركت ITV و BBC داده شده و هر دوي اين شركت‌ها اعلام كرده‌اند كه با T-Mobile وVirgin همكاري خواهند كرد.
شركتVirgin به دنبال بستن قراردادهاي جديد با مسئولين شبكه تلويزيوني BT Movio در تلاش است كليه بازي‌هاي جام جهاني فوتبال را بر روي تلفن‌هاي همراه كاربران اروپايي پخش كند.
بر اساس گزارشات منتشر شده، Virgin به دنبال قراردادهاي جديدي كه با دو شبكه تلوزيوني ITV و BBC منعقد كرده به كاربران امكان مي‌دهد تا بازي‌هاي مورد علاقه خود را با كيفيتي مناسب تماشا كنند.

شركت T-Mobile كه شعبه اصلي آن در كشور آلمان قرار دارد اعلام كرده كه با آغاز جام جهاني فوتبال 2006 در فصل تابستان اين خدمات خود را در اختيار كاربران قرار خواهد داد.
گفته مي شود شعبه بريتانياي اين شركت بزرگ نيز در تلاش است تا با آماده‌سازي شرايط لازم امكان پخش مستقيم بازي‌هاي تيم ملي فوتبال انگليس را براي كاربران تلفن همراه اين كشور فراهم كند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت نوكياي فنلاند، ‌بزرگ‌ترين سازنده‌ي گوشي تلفن همراه در جهان اعلام كرد؛ طي شش ماه آينده، پنج مدل جديد تلفن‌هاي همراه خود را وارد بازار خواهد كرد.

در حالي كه انتظار مي‌رود مدل 6103 نوكيا تا پيش از مارس 2006 وارد بازار شود، شركت نوكيا اعلام كرد؛ مدل‌هاي 6125، 6131، 6233 و 6070 اين شركت تا پيش از ماه ژوئن وارد بازار مي‌شوند.

سه مدل از اين گوشي‌هاي پيشرفته از مدل‌هاي فلپ(دردار) خواهند بود و مدل‌هاي 6233 و 6070 از مدل‌هاي تخت هستند.

شركت نوكيا سالانه 50 مدل از محصولات جديد خود را وارد بازار مي‌كند و بر اساس اعلام اين شركت،‌ نوكيا در سال گذشته‌ي ميلادي، 56 مدل پيشرفته تلفن همراه وارد بازار كرد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
درآمد صنعت تلفن همراه بحرين، بين سال‌هاي 2002 تا 2004، پنج درصد از رشد توليد ناخالص داخلي اين كشور را تشيكل داد.

جديدترين مطالعات انجام شده نشان مي‌دهد؛ صنعت تلفن همراه هم اكنون هزاران فرصت شغلي در منطقه ايجاد مي‌كند، اين در حالي است كه 75 ميليون مشترك تلفن همراه در منطقه وجود دارد كه از 35 اپراتور تلفن همراه سرويس دريافت مي‌كنند.

بر اساس آمار ارايه شده از سوي وزارت فناوري اطلاعات بحرين نشان مي‌دهد؛ تلفن همراه به ابزار حياتي براي تجارت تبديل شده است، بطوري كه بالغ بر 32 درصد از سود بدست آمده شهروندان بحريني از طريق صنعت تلفن همراه بوده است.

در اردن نيز ميزان اشتغال زايي در اين بخش طي چهار سال اخير، 42 درصد افزايش يافته است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
چندي پيش مسئولان شركت "هوا وي" در شهر"شن جن" چين كسب اعلام كردند : توليدات تلفن همراه نسل سوم اين شركت در آينده نزديك وارد بازار آمريكا و اروپا خواهد شد.
شركت "هوا وي" چندي پيش با گروه " ودافون" يكي از بزرگترين شركت هاي مخابراتي جهان ، توافقنامه همكاري راهبردي امضا كرد. طبق مقررات اين توافقنامه ، حد اقل طي 5 سال آينده ، گروه "هوا وي" تلفن همراه نسل سوم با مارك "ودافون" براي اين گروه عرضه خواهد كرد. با اين حال تلفن همراه نسل سوم اين شركت چيني در 21 بازار آمريكا و اروپا ديده خواهد شد. پيش بيني مي شود كه اولين دستگاه تلفن همراه نسل سوم اين شركت با مارك"ودافون" در سپتامبر سال جاري ميلادي وارد بازار شود .
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
تا آخر زمان ثبت نام در روز پنجشنبه‌ي هفته‌ي گذشته، شمار ثبت نام كنندگان تلفن همراه در استان آذربايجان شرقي به رقم 365 هزار و 715 سيم‌كارت رسيد.

ابراهيم زاده، رييس شركت ارتباطات سيار استان آذربايجان شرقي در گفت وگو با خبرنگار سرويس ارتباطات ايسنا، با اعلام اين مطلب افزود: با اين حساب آذربايجان شرقي پس از استان‌هاي تهران، اصفهان، خراسان رضوي، فارس و خوزستان در رديف ششم بيشترين تعداد ثبت نام كنندگان سيم كارت تلفن همراه قرار دارد .

وي افزود: تبريز با 193 هزار و 520 ثبت نام كننده و شهر خاروانا تنها با 35ثبت نام كننده بيشترين و كمترين تعداد ثبت نام را داشته‌اند .

وي تصريح كرد: از اين تعداد 59 هزار و 486 سيم كارت تلفن همراه به صورت ويژه و توسط فرهنگيان استان، ثبت نام شده است .

رييس شركت ارتباطات سيار آذربايجان شرقي در پايان گفت: از محل ثبت نام 365 هزار و 715 سيم كارت تلفن همراه در استان آذربايجان شرقي مبلغ يكصد و بيست هزار و 949 ميليارد و 920 ميليون تومان به حساب شركت ارتباطات سيار واريز شده است .
 
بالا