• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
سايت CHosun Ilbo اعلام كرد كه از هر ‌١٠ شهروند كره‌ي جنوبي، هشت نفر كاربر تلفن همراه هستند.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در ميان جمعيت ‌٤٨ ميليون نفري كره، تعداد ‌٣٩ ميليون نفر از تلفن همراه استفاده مي‌كنند كه پيش‌بيني مي‌شود اين تعداد در سال‌ جاري به بيش از ‌٤٠ ميليون نفر افزايش يابد.

تنها در طول سه ماهه‌ي نخست از سال جديد،‌ بيش از نيم ميليون كاربر جديد، به سه اپراتور تلفن همراه اين كشور پيوسته‌اند و انتظار مي‌رود تا زمان باقي مانده به پايان سال، تعداد ‌٧/١ ميليون كاربر جديد نيز اضافه شوند.

به منظور جذب مشتركان بيشتر، كارشناسان راهكارهاي مختلفي ارايه كرده‌اند، كه از جمله‌ي آن‌ها تشويق مشتركان به داشتن بيش از يك خط تلفن همراه است.

يك تلفن براي كارهاي تجاري و ديگري براي مصارف شخصي، تاكنون نيز كشورهاي اسكانديناوي و هنگ كنگ با اتخاذ چنين سياستي، به ضريب نفوذ بيش از ‌١٠٠ درصد دست پيدا كرده اند.
 

DariushAgah

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 جولای 2005
نوشته‌ها
2,850
لایک‌ها
5
شرق: موسسه تحقيقاتى ميلوارد براون در آمريكا ليست خود از گران ترين و باارزش ترين شركت هاى دنيا را اعلام كرد. در اين ليست كه پنجشنبه منتشر شد شركت هايى كه مجموع دارايى هاى آنها بيشتر از بقيه است ذكر شده اند و صد شركت برتر دنيا در اين زمينه را شامل مى شود. در اين ليست شركت مايكروسافت با ۶۲ ميليارد دلار در صدر است. مكان هاى دوم و سوم هم از آن دو شركت ديگر آمريكايى است. جنرال الكتريك- سازنده محصولات صنعتى- با ۸/۵۵ ميليارد دلار دوم و كوكاكولاى نوشابه ساز نيز با ۴/۴۱ ميليارد دلار سوم است. جالب است كه مكان چهارم را يك شركت چينى به دست آورده است. به عبارت ديگر هيچ شركت اروپايى و يا اصلاً غيرآمريكايى به اندازه اين شركت چينى ارزش مالى ندارد. شركت مذكور «چاينا موبايل» نام دارد و ارزش آن بيش از ۳۹ ميليارد دلار ذكر شده است. فعاليت آن نيز همان گونه كه از اسمش پيدا است در زمينه موبايل است. از آنجايى كه رشد فزاينده تعداد مشتركان موبايل در چين بيش از هر كشور ديگرى است، لذا رشد دارايى ها و ارزش چاينا موبايل بسيار سريع است. مكان پنجم ليست از آن مارلبورو- سيگارساز معروف باز هم آمريكايى- است.جايگاه ششم به وال مارت- مجموعه عظيم فروشگاه هاى زنجيره اى- تعلق دارد؛ با حدود ۵/۳۷ ميليون دلار. گوگل- جست وجوگر بزرگ اينترنت- با ۴/۳۷ ميليارد دلار هفتم است. تويوتاى ژاپنى با ۲/۳۰ ميليارد دلار مكان دهم را به خود اختصاص داده. مك دونالد با ۹/۲۸ ميليارد دلار پس از آن پله يازدهم را در اختيار دارد. جالب است بگوييم كه اولين اروپايى در اين ليست تنها در خانه چهاردهم است. به عبارتى ديگر بزرگترين شركت اروپايى ها به لحاظ ارزش تنها توانسته جايگاه چهاردهم جهانى را به خود اختصاص دهد. اين شركت كه نوكيا - موبايل ساز معروف فنلاندى ها- است، با ۵/۲۶ ميليارد دلار توانسته چنين مقامى را به دست آورد. بدين ترتيب در ميان ده شركت باارزش دنيا فقط يك چينى و يك ژاپنى هستند و بدون حضور حتى يك اروپايى بقيه آنها در انحصار آمريكايى ها است. از جمله نام هاى مشهور ديگر در اين ليست صدگانه مى توان به موارد زير اشاره كرد: خودروسازى بى ام و آلمان (با ۸/۲۳ ميليارد دلار جايگاه هفدهم)، كمپانى فيلمسازى والت ديسنى (با ۲/۲۲ ميليارد دلار مكان هجدهم)، شركت رايانه اى هيولت پاكارد يا همان HP (۷/۱۹ ميليارد دلار و مكان بيست ويكم)، شركت ژاپنى هوندا (۳/۱۴ ميليارد دلار- سى وسوم)، موتور جست وجوگر اينترنتى ياهو (۱/۱۴ ميليارد دلار- سى وچهارم)، شركت حراج اينترنتى eBay (۱/۱۳ ميليارد دلار- سى وهشتم)، شركت كره اى سامسونگ (۱۲ ميليارد دلار- چهل وسوم)، نوشابه سازى پپسى (۴/۱۱ ميليارد دلار- چهل وهفتم)، بانك UBS سوئيس كه چندى پيش قطع همكارى آن با ايران سروصدا به پا كرد (۵/۹ ميليارد دلار- شصت ويكم)، شركت ژاپنى سونى (۳/۹ ميليارد دلار- شصت وسوم)، موبايل سازى موتورولا (۹ميليارد دلار- شصت وچهارم)، خودروسازى فولكس واگن (۷/۶ ميليارد دلار- هفتاد و يكم)، زيمنس (۷/۶ ميليارد دلار- هفتاد و دوم)، بريتيش پتروليوم (۴/۵ ميليارد دلار- هشتاد و سوم) و خودروسازى رنو (۱/۵ ميليارد دلار- هشتادوششم).

روزنامه شرق


جايگاه چهاردهم جهانى نوكيا با 26.5 ميليارد دلار
شركت ژاپنى سونى (9.3 ميليارد دلار- شصت وسوم)
سامسونگ (۱۲ ميليارد دلار- چهل وسوم)
موبايل سازى موتورولا (۹ميليارد دلار- شصت وچهارم)
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
star100.JPG


گوشي ياد شده که امکان دسترسي به mail و اينترنت را هم به کاربران مي دهد، مجهز به دوربين مگاپيکسلي و پردازنده هاي 195مگاهرتزي OMAP850 مي باشد
22/01/1385
تاليانيوز- HTC STAR100 جديدترين گوشي مجهز به سيستم عامل ويندوز موبايل 5 است که به زودي روانه بازار مي شود.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز به نقل از MSMobiles، گوشي ياد شده که امکان دسترسي به mail و اينترنت را هم به کاربران مي دهد، مجهز به دوربين مگاپيکسلي و پردازنده هاي 195مگاهرتزي OMAP850 مي باشد.
اين گوشي تاشو به گونه اي طراحي شده که بر روي سطح خارجي آن ساعت، ميزان باتري، ميزان آنتن دهي و برخي اطلاعات ديگر بر روي يک نمايشگر LCD حک مي شود. همچنين سه دکمه براي پخش موسيقي هم بر روي آن تعبيه شده است.
گفتني است سنسورهاي تعبيه شده بر روي گوشي به طور خودکار و در زمان کاهش نور محيط صفحه کليد را روشن مي کنند. قيمت اين گوشي هنوز اعلام نشده است.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
razr.jpg




درحال حاضر 2/6 % از مشترکان تلفن همراه در اروپا يعني 3/5 میلیون نفر از گوشي هاي RAZR استفاده مي کنند که اين رقم در مقايسه با سه ماه قبل دو برابر شده است

طراحی زیبا و رضایت کاربران نسل سوم تلفنهای همراه ازگوشی های RAZR ساخت شرکت موتورولا ، درتعطیلات کریسمس سال 2005 فروش گوشی های مذکور را دربازارهای اروپا به طرز قابل توجهی افزایش داد.
به گزارش پایگاه خبری تالیانیوز شرکت Motorola درصدد است سهم بیشتری را دربازارهای اروپا کسب کند. درحال حاضر 2/6 % از مشترکان تلفن همراه در اروپا يعني 3/5 میلیون نفر از گوشي هاي RAZR استفاده مي کنند که اين رقم در مقايسه با سه ماه قبل دو برابر شده است.
شایان ذکر است این شرکت بخش عمده ای از بازارهای ایالات متحده انگلیس ، ایتالیا و اسپانیا را به خود اختصاص داده و 5/7 % الی 9% بازار تلفن همراه این کشورها را در دست دارد.
موتورولا درگزارش ماه ژانویه خود تصريح کرده که این شرکت مصصم به تامين تقاضای بازار اروپاست. ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که گوشی های ساخت این شرکت به خاطر کیفیت بالایی که درارائه تصویر دارند وبه دلیل طراحی بسیار زیبا و جذابشان ، محبوبیت زیادی را دربازارهای تلفن همراه اروپا کسب کرده اند.
گفتني است گزارش تازه اي موسوم به The Telephia European Subscriber and Device Report که درایالات متحده، انگلیس ، آلمان ، سوئد ، فرانسه ، ایتالیا و اسپانیا با همکاري 27 هزار کاربر تلفن همراه تهيه شده نشان می دهد عوامل کلیدی و موثر درموفقیت شرکتهای سازنده گوشی های تلفن همراه عبارتند از : نام تجاری گوشی ، میزان سهام شرکت سازنده گوشی ، رضایت کاربر از کارایی گوشی و سازگاری گوشی با ذوق وسلیقه کاربران . این موارد از جمله نکاتی می باشند که سازندگان و طراحان گوشی های تلفن همراه باید به آنها توجه داشته باشند.
درحالیکه شرکت موتورولا به عنوان يکي از محبوب ترین شرکتهاي سازنده گوشی های تلفن همراه جای خود را دربین کاربران این وسیله الکترونیکی بازکرده ، اما باز هم نتوانسته غول قدرتمندعرصه گوشی های تلفن همراه یا همان نوکیا را مغلوب کند به طوریکه از هر 8 مدل گوشی تلفن همراه که به عنوان گوشی های برتردراروپا انتخاب می شوند ، 5 مدل جزء گوشی های ساخت شرکت نوکیا می باشند.
همچنین گوشی مدل 6230 نوکیا موفق شد 4/3 % سهم بازار اروپا را به خود اختصاص دهد و این درحالی است که سهم گوشی های نوکیا مدل 6101 از ماه مارس سال گذشته تاکنون فقط 2% افزایش یافته است و گوشی نوکیا مدل 6630 و همچنین گوشی های مدل N70 و 6680 که با استفاده از سیستم چند رسانه ای و شبکه نسل سوم عمل می کنند، بسیاری از کاربران تلفن همراه را به خود جذب کرده اند.
جالب است بدانید گوشی های مدل SGH-D600 که محصول شرکت سامسونگ می باشند و همچنین گوشی مدلk750 که محصول شرکت سونی اریکسون می باشند، مجهز به دوربین مگاپیکسل بوده وهمچنین فن آوری هاي چند رسانه ای پیشرفته درآنها به کاررفته است. این دومدل گوشی به ترتیب 2/2 % و 2% سهم بازار را به خود اختصاص دادند و همچنین بیش از 6/3 میلیون کاربر تلفن همراه به خرید این نوع گوشی ها مبادرت کرده اند.
يک کارشناس بازار تلفن همراه در اين مورد مي گويد: " اپراتورهای تلفن همراه باید تنوع محصولاتشان را افزایش دهند و گوشی هایی با طراحی های متنوع تروجذابترتولید کنند و همچنین دربخش های مختلف سرمایه گذاری کنند تا بتوانند بین تقاضای بازار و عرضه محصولاتشان به این بازارها یک نوع تعادل ایجاد کنند . وی همچنین معتقد است سرمایه گذاری دراین عرصه درواقع ورود به عرصه رقابت درزمینه عرضه گوشی هایی است که رضایت کاربران تلفن همراه را تامین کنند.
دریک بررسی کلی می توان به وضوح دریافت که از ماه ژانویه سال گذشته تاکنون تغییرات عمده ای درسلیقه کاربران تلفن همراه ایجاد شده است و اکنون دیگر یک گوشی تلفن همراه که کیفیت صدای بالایی دارد ، محبوب کاربران نمی باشد بلکه گوشی هایی که درآنها از فن آوریهای پیشرفته تلفن همراه استفاده شده است محبوبیت بیشتری دارند و این هشداری است برای شرکت های سازنده گوشی های تلفن همراه تا مراقب باشند و همسو با علایق و تمایلات کاربران تلفن همراه حرکت کنند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
mobiler.jpg



مقامات کوکاکولا اميدوارند ميليونها نفر کاربر تلفن همراه در سراسر جهان از اين محتويات استفاده کنند

شرکت نوشابه سازي کوکاکولا هم براي تبليغ غيرمستقيم به نفع خود درقالب تامين محتوا براي تلفن هاي همراه دست به کار شده است.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز، بر طبق توافقفنامه اي که بين اين شرکت و شرکت Smartphone منعقد شده، Smartphoneامکان دسترسي به آرشيو بزرگ تصاوير و تبليغات قديمي کوکاکولا را خواهد داشت تا بر مبناي آنها انيميشن، wallpaper و زنگ هاي گوشي جذابي را براي کاربران تلفن هاي همراه طراحي کند.
مقامات کوکاکولا اميدوارند ميليونها نفر کاربر تلفن همراه در سراسر جهان از اين محتويات
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
yahoosp.jpg




قرار است اين برنامه ياد شده براي بارگذاري عموم به زودي بر روي وب سايت رسمي مسابقات جام جهاني آلمان نيز قرار گيرد

براي اولين بار در جهان علاقمندان به بازي هاي جام جهاني خواهند توانست با استفاده از تلفن هاي همراهشان به جديدترين اخبار واطلاعات مربوط به بازي ها دسترسي داشته باشند.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز، اين اطلاعات همزمان با برگزاري بازي ها در اختيار کاربران قرار گرفته و مرتبا به روز مي شود. از جمله اين اطلاعات مي توان به آمار بازي ها، زمان برگزاري، امتيازات وتفسير بازي ها اشاره کرد.
ارائه اين خدمات به شيفتگان فوتبال با همکاري دو شرکت ياهو و Everypoint ممکن شده است. بر اساس توافق دوطرف Everypoint برنامه کاربردي ويژه اي را طراحي کرده که با نصب آن بر روي تلفن همراه استفاده از خدمات ياد شده ممکن مي شود. قرار است اين برنامه ياد شده براي بارگذاري عموم به زودي بر روي وب سايت رسمي مسابقات جام جهاني آلمان نيز قرار گيرد. اين نرم افزار بر روي کليه گوشي هاي سازگار با جاوا قابل اجرا مي باشد.
براي کسب اطلاعات بيشتر مي توانيد به آدرس http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/m/ مراجعه کنيد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
mobsam.jpg


از مجموع 252.3 ميليون گوشي عرضه شده در اين منطقه در سال 2005 حدود 53.4 درصد مجهز به دوربين ديجيتال بوده اند


بررسي هاي جديد موسسه تحقيقاتي Research and Markets نشان مي دهد که علاقه به خريد گوشي هاي مجهز به امکانات جانبي در منطقه آسيا و اقيانوسيه رو به افزايش است.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز از مجموع 252.3 ميليون گوشي عرضه شده در اين منطقه در سال 2005 حدود 53.4 درصد مجهز به دوربين ديجيتال بوده اند که کاهش قيمت تدريجي چنين گوشي هايي به افزايش خريد آنها کمک مي کند.
انتظار مي رود محبوبيت اين گوشي ها تا بدانجا افزايش يابد که تا سال 2009 ميلادي 67 درصد گوشي هاي فروخته شده در منطقه آسيا و اقيانوسيه مجهز به دوربين ديجيتال باشند.
همچنين تا آن زمان 23 درصد گوشي هاي فروخته شده در اين منطقه توان پخش موسيقي خواهند داشت و کيفيت اين Palyer ها به نحو چشمگيري افزايش مي يابد. علاوه بر اين هند، ژاپن، کره و چين بزرگترين بازارهاي تلفن همراه منطقه باقي خواهند ماند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
phoneplane.jpg




اين هواپيمايي تجهيزات لازم براي برقراري ارتباطات GSM را تعدادي از هواپيماهاي خود نصب کرده است

خطوط هوايي دولتي فرانسه موسوم به Air France از اوائل سال 2007 امکان استفاده از تلفن همراه را در پروازهاي خود فراهم مي آورد.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز به نقل از Cellular News، اين هواپيمايي تجهيزات لازم براي برقراري ارتباطات GSM را تعدادي از هواپيماهاي خود نصب کرده است.
اولين هواپيمايي که به اين امکانات مجهز شد يک ايرباس A318 بود که به مقصد هانووفر پرواز مي کرد. قرار است ظرف شش ماه آينده آزمايشات لازم در اين زمينه انجام وتکميل شود تا تاثيرات اين کار بر خدمه پرواز ونيز مسافران مشخص شود.
گفتني است که امکان تماس با تلفن همراه در مرحله اول براي پروازهاي داخلي و نيز پروازهايي برقرار خواهد شد که به مقصد کشورهاي اروپايي و شمال آفريقا انجام مي شوند.
پيش از اين هواپيمايي آلمان ( لوفت هانزا) هم از ارائه خدمات مشابهي در پروازهاي خود خبر داده بود.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
sqls.jpg


اين شرکت به زودي نسخه اي از اين نرم افزار موسوم به SQL Server Everywhere Edition را توليد خواهد کرد

پل فلسنر يکي از معاونان مايکروسافت طي سخناني در شهر سانفرانسيکو به تشريح آينده نرم افزار پايگاه داده SQL Server پرداخت و تصريح کرد اين شرکت در آينده نرم افزار ياد شده را به گونه اي طراحي خواهد کرد که استفاده از آن بر روي تلفن هاي همراه نيز ممکن باشد.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز به نقل از بتانيوز، وي تاکيد کرد اين شرکت به زودي نسخه اي از اين نرم افزار موسوم به SQL Server Everywhere Edition را توليد خواهد کرد که اجراي آن بر روي گوشي هاي هوشمند همراه ممکن خواهد بود.
مايکروسافت SQL Server 2005 را در نوامبر گذشته عرضه کرد و از آن زمان دو ميليون واحد از نسخه رايگان آن از سايت مايکروسافت بارگذاري شده است. قرار است Service Pack 1 اين نرم افزار تا ماه آينده عرضه شود که امکانات گسترده اي را به آن خواهد افزود.
پل فلسنر تاکيد کرد نسخه موبايلي اين نرم افزار تا پايان سال جاري ميلادي روانه بازار مي شود و مدل برنامه نويسي آن مشابه با ديگر نسخه هاي SQL Server خواهد بود. وي ارائه جزييات بيشتر در اين مورد را به آينده موکول کرد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
blackberry_msgr.jpg



از جمله خدمات ياهو که از اين طريق در دسترس خواهد بود مي توان به مسنجر، سرويس پست الکترونيک، جستجو و سرويس Yahoo! Go for mobile اشاره کرد

دو شرکت ياهو و Research In Motion (RIM) دامنه همکاري هاي استراتژيک خود را افزايش داده اند و قصد دارند امکان دسترسي به خدمات Yahoo را بر روي گوشي هاي هوشمند Blackberry فراهم آورند.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز از جمله خدمات ياهو که از اين طريق در دسترس خواهد بود مي توان به مسنجر، سرويس پست الکترونيک، جستجو و سرويس Yahoo! Go for mobile اشاره کرد.
در حال حاضر ميليون ها نفر در آمريکا از گوشي هاي هوشمند Blackberry استفاده مي کنند و ارائه سرويس هاي ياهو بر روي اين گوشي ها بر ميزان نفوذ ياهو خواهد افزود.
بر اساس قرارداد دو طرف آيکوني به نام Yahoo! Go for Mobile به گوشي هاي BlackBerry اضافه مي شود که با فشردن آن امکان دسترسي به مجموعه متنوعي از سرويس هاي محتوايي ياهو فراهم مي شود.
علاوه براين کيفيت دسترسي به سرويس هاي جستجو، مسنجر و email ياهو هم مشابه با کيفيت دسترسي به آن ازطريق رايانه هاي شخصي است.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
دانشمندان موفق شدند, براي امكان بازيافت قاب تلفنهاي همراه در طبيعت‌, آنها را با استفاده از عناصر حياتي مانند بذر آفتابگردان بسازند .

به گزارش بخش خير شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از خبرگزاري سلام،‌ پس از استفاده از اين تلفن ها صاحب آن ميتواند قاب تلفن را در گلدان حاوي خاك قرار دهد و پس از دو هفته در منزل خود بوته آفتابگردان داشته باشد.
فقط در انگليس روزانه 1700 تلفن همراه از رده خارج مي شود و زباله‌غير قابل بازيافت فراواني توليد ميكند .
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
چندي پيش مطلبي تحت عنوان «تلفن همراه تا چه حد در زندگي روزمره ما رسوخ كرده؟» در همين فوروم عنوان شد كه موضوع آن عبارت بود از اينكه تلفن همراه همواره در حال پيشرفت و مبدل شدن به وسيله اي كامل بود و همچنين عنوان شده بود كه تلفن همراه همواره در حال پيشرفت و مبدل شدن به وسيله اي كامل تر بود و همچنين عنوان شده بود كه با تلفن همراه مي توان به جاي بليط مترو استفاده نمود. اما به تازگي و در همين راستا در شهر بارسلون پايتخت كاتالان در كشور اسپانيا شاهد برگزاري كنگره جهاني ۳GSM با شركت تعداد زيادي از امپراتوري هاي صنايع مخابرات و الكترونيك بود. اين نمايشگاه عظيم وفوق العاده پيش رفته در عرصه مخابرات برپا بود. اين نمايشگاه به حدي جاذب بود كه پادشان و ملكه اسپانيا را نيز به سوي خود كشانده بود. شركت اركان فرانسه كه به لطف گسترش دامنه فعاليتهاي خود در زمينه ۳GSM به يك ابر قدرت مبدل شده است در اين نمايشگاه حضوري چشمگير داشت.
پايتخت كاتالان لبريز شد از اسامي و آرم هاي شركت هاي بسيار بزرگ و مشهوري همچون موتورلا و نيز سامسونگ و LG . تو گويي بارسلون نه تنها پايتخت كاتالان بود، بلكه پايتخت تلفن همراه شده بود.
تلفن همراه به سرعت سرسام آوري، افزون بر نقش اصلي اش، وسيله ارتباطات اينترنتي نيز مي شود. شايد بهتر است كه از اين به بعد به جاي تلفن همراه از لفظ «پايانه همراه» استفاده شود؛چرا كه اين عنوان برايش مناسب تر است. كارشناسان اهل فن مي گويند بايد منتظر يك جهش فوق العاده در توليد صنايع تلفن همراه بود. پس از آنكه تلفن همراه به سوي تارنماي جهاني حمله شد و خود را به عنوان تهديدي عليه آن مطرح نمود در واقع تهديدي عليه درآمد سرشار حال از خدمات آنها كه با صرف زمان و ميلياردها دلار هزينه به گسترش آن نائل آمده اند و حالا متوجه استقبال عموم از تلويزيون همراه شده اند. پديده اي جديد كه در بارسلون در بسياري از غرفه ها يافت مي شود. نهادهاي ارائه دهنده خدمات تلفن همراه در ايالات متحده همواره سعي كرده اند در عرصه تلفن همراه همواره پيشگام بمانند. به اعتقادات آنها دنياي آينده نه تسيلحاتي خواهد بود نه اتمي و نه هيچ چيز ديگر. در سال هاي پيش رو حرف آخر را مخابرات و در راس آنها تلفن همراه خواهد زد. تحولي كه برخي از ديگر كشورهاي جهان را به وسوسه انجام اين پديده جهان شمول واداشته است، رسانه اي همه كاره و همراه.
دستگاه هاي ريزنقش مخصوص پخش موسيقي موسوم به آي پادها نيز طي سالهاي اخير طرفداران فراواني براي خود دست و پا كرده اند. از اين پس مي توانند به عنوان جزئي از تلفن همراه درآيند تا در آينده نيازي به حمل چند وسيله همراه با هم.
به هر حال كار اين تلفيق هاي چشمگير به جايي رسيده كه به چشم بر هم زدني تلفن و تلويزيون همراه نقش به اصطلاح صندوق پول و كارت اعتباري را هم ايفا خواهند كرد. اين تحول جديد در حال حاضر در كشور ژاپن به صورت آزمايشي در حال انجام است.
در همايش بارسلون مشاهده گرديد كه تلاش ارايه دهندگان اين اقدام هاي دلچسب هرچه بيشتر بر اين استوار بود تا محصولات خود را به صورت كاملاً سهل الاستفاده درست كنند تا همگان در هرسني و سالي و با هر سطح آگاهي بتوانند از آن استفاده نمايند. در اين همايش، حتي پا را از اين هم فراتر گذاشته و از تكنولوژي روبات حاضر و اين مخلوق حرف گوش كن نيز استفاده نموده اند تا صدا را نيز در مجموعه پايانه همراه اضافه نمايند. و اين پايانه همراه فقط با صداي صاحبش شروع به كار مي نمايد و صداي صاحب خود را از بين صدها هزاران صدا بازشناسي مي كند و از خود واكنش نشان مي دهد. به هر حال، چندي نخواهد گذاشت كه تلفن هاي همراه كه نه پايانه هاي همراه افزون بر اين همه توانايي به آن يك امتياز ديگر هم تجهيز شوند ويا شايد حتي آراسته تر به علاقه مندان عرضه گردد.
در كنگره صاحبان و مديران ابر شركت هاي خدمات مخابراتي و الكترونيكي و خدمات و ارتباطات راه دور بيش از پانصد خبرنگار روزانه به تهيه خبر مي پرداختند و مسئولان و مقامات كمپاني هاي مشهور جهان در بارسلون گرد آمده بودند و سعي كردند در طي چهار روز تشكيل اين همايش با بيش از پنجاه هزار نفر بازديدكننده ارتباط تنگاتنگي را برقرار نمايد.
منبع: CNN.com
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
ايرنا: شركت ارائه دهنده خدمات امنيتي اف سكيور اعلام كرد : نرم افزار فلكسي اسپاي كه توسط يك شركت تايلندي ويژه نصب روي گوشي هاي موبايل طراحي شده، مخرب و غيرقانوني است. به گزارش پي سي ورلد، اين درحالي است كه شركت سازنده اين نرم افزار به نام ورواتا ادعاي اف-سكيور در مورد مخرب و غيرقانوني بودن نرم افزار فلكسي اسپاي را رد كرده است.
فلكسي اسپاي، نرم افزاري ويژه نصب در گوشي هاي موبايل برپايه سيستم عامل سيمبيان (از جمله نوكيا، سوني اريكسون، زيمنس، موتورلا و پاناسونيك) است كه پس از نصب در گوشي موبايل، تمامي پيغام هاي اس ام اس ارسالي و دريافتي كاربر و همچنين جزييات مربوط به تماس هاي تلفني او را به سرورهاي فلكسي اسپاي ارسال مي كند كه كاربر مي تواند از طريق اينترنت به اين اطلاعات ضبط شده در سرورهاي فلكسي اسپاي دسترسي پيدا كند.
به گفته مسئولان اف سكيور، مشكل كار اينجاست كه كاربر ممكن است از نصب اين نرم افزار در گوشي خود آگاهي نداشته باشد و بدين ترتيب يك شخص ثالث از طريق اين نرم افزار مي تواند بدون آگاهي كاربر، سابقه تماس ها و مكالمات او را از اينترنت دريافت كند.
به علاوه گزينه «آن اينستال» يا پاكسازي نرم افزار مذكور نيز به درستي عمل نكرده و كاربر نمي تواند به سادگي نرم افزار فلكسي اسپاي را از گوشي خود حذف كند. به گفته كارشناسان امنيتي، به طور مثال يك كاربر ممكن است از طريق ارتباط بي سيم بلو-توث اين نرم افزار را به صورت اتفاقي دريافت كرده و بدون آگاهي از نحوه عملكرد آن، نرم افزار را اجرا كند كه در اين صورت فرد فرستنده نرم افزار مي تواند سابقه تماسها و مكالمات كاربر را از اينترنت دريافت نمايد.
نرم افزارهاي امنيتي شركت اف سكيور ويژه گوشي هاي موبايل، هم اكنون نرم افزار فلكسي اسپاي را شناسايي و حذف مي كنند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
گروه دانش و فناوري -محمدتقي رسولي: شركت AOL روز گذشته و در جريان نمايشگاه CTIA در لاس وگاس اقدام به معرفي نمايشگر اينترنت جديدي براي تلفن هاي همراه كرد. نمايشگر جديد شركت Aol كه با نام «بهترين نمايشگر» ارائه شده است صفحات پيشرفته و پيچيده اينترنتي كه به زبان wap است را مجدداً بازسازي كرده و قابل نمايش در نمايشگرهاي تلفن همراه خواهدكرد. نمايشگرهاي تلفن همراه، يك نمايشگر كامل (همانند IE) نبوده بلكه نمايشگر سريع بوده و تنها داراي حداقل ها براي نمايش صفحات وب هستند.
اين نمايشگر Aol توسط سرورهاي خاص اقدام به كوچك كردن اندازه عكس هاي موجود در صفحات وب خواهد نمود به نحوي كه قابل مشاهده در تلفن همراه گردد. همچنين كليه جداول، تبليغات و فايل هاي خاص را با نمايشگر تلفن همراه سازگار مي نمايد.همچنين اين سرويس قابليت نمايش منوهاي Java را دارا بوده ولي در حال حاضر توانايي نمايش صفحات شامل فلش و تكنولوژي هاي پيشرفته را دارا نيست ولي انتظار مي رود به زودي اين مشكلات برطرف شود.
در واقع سرورهاي هوشمند Aol با تشخيص قابليت ها و اندازه صفحه نمايش هر تلفن همراه متناسب با آن اقدام به تغيير در سايز صفحات وب مي نمايد تا كاربران بتوانند صفحه وب را به صورت كامل روي صفحه نمايش تلفن همراه خود مشاهده نمايند.
مسئولان Aol اعلام كردند كه با سرويس جديد موفق شده اند سايت هاي مهمي نظير New York Times و News Max.com و CNN و...را روي تلفن هاي همراه مشاهده نمايند ولي در مواجهه با سايت هايPc mag.com، expedia.com وCity search.com به دليل وجود تكنولوژي هاي پيشرفته برنامه نويسي تحت وب و فلش با مشكل روبه رو شده اند.
اين سرويس در حال حاضر در سايت Aol قابل دسترس است و كاربران مي توانند از روي تلفن همراه خود آن را دانلود نمايند.
سرويس جديد Aol در واقع حريف جديدي براي ميني بروزر شركت opera مي باشد كه پيش از اين به بازار ارائه شده بود. نمايشگر Opera مخصوص تلفن هاي همراه در واقع تفاوت هاي ساختاري بسياري با سرويس Aol دارد. سرويس Aol به دليل كار با نمايشگر wap موجود در تمام تلفن هاي همراه با اكثر تلفن هاي همراه سازگاري خواهد داشت در حالي كه opera فقط با تلفن هاي همراه خاصي سازگاري دارد.
همشهری
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
ژاپني ها قصد دارند تا در شهرهاي بزرگ اين كشور براي دارندگان تلفن هاي همراه تلويزيون هاي ديجيتال راه اندازي كنند و براي اين كار قصد دارند تا از دريافت كننده هاي مخصوصي بر روي تلفن هاي همراه استفاده كنند و آنها را با اين سرويس جديد سازگار كنند.
پيش از اين نيز كشورهايي مانند انگلستان و آمريكا چنين خدماتي را براي كاربران خود ارائه كرده بودند اما ژاپن با توجه به قابليتها و داشتن مشتركان بيشتر اين شانس را دارد كه به بزرگترين بازار اين گونه خدمات مبدل شود. ژاپن ۹۰ ميليون كاربر تلفن همراه دارد كه تاكنون فقط مي توانستند با استفاده از گوشي هاي خود از بازي هاي ويدئويي لذت ببرند، اي ميل بفرستند و يا سايت هاي مختلف اينترنتي را مرور كنند.
منبع: AP
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
هم اکنون بيش از سي مدل از گوشي هاي موتورولا در کشوربرزيل مورد استفاده قرار مي گيرد

شرکت مخابراتي Anatel برزيل از شرکت موتورولا درخواست که در در مورد انفجار دو باتري گوشي هاي ساخت اين شرکت در برزيل توضيح دهد.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز، موتورولا در پاسخ اعلام کرده که باتري هاي ياد شده در اختيار پليس است و اين شرکت نمي تواند انها را بررسي کند.
چندي قبل باز هم در برزيل اتفاق مشابهي افتاده بود که علت ان استفاده از باتري هاي تقلبي در گوشي هاي موتورولا بود.
گفتني است هم اکنون بيش از سي مدل از گوشي هاي موتورولا در کشوربرزيل مورد استفاده قرار مي گيرد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
mobile300.jpg



قيمت گوشي تلفن همراه مهترين نکته اي است که خريداران به آن توجه مي کنند و پس از آن طراحي وظاهر گوشي در رتبه دوم اهميت قرار دارد


در ميان شاخص هاي گوناگوني که مي تواند براي خريد گوشي تلفن همراه تعيين کننده باشد، هنوز هم قيمت عامل است.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز تحقيقات Compete نشان مي دهد که قيمت گوشي تلفن همراه مهترين نکته اي است که خريداران به آن توجه مي کنند و پس از آن طراحي وظاهر گوشي در رتبه دوم اهميت قرار دارد.
همچنين ابعاد و وزن گوشي، عمر باتري، وضعيت نمايش رنگها بر روي صفحه نمايش، وضعيت بلندگوها، سيستم عامل، دوربين گوشي، قابليت push to talk، رنگ گوشي، دسترسي به email و بلوتوث و نرم افزار پخش موسيقي به ترتيب در رتبه هاي بعدي قرار دارند.
آنچه که در اين ميان براي پژوهشگران موسسه Compete تعجب آور بوده توجه ناکافي کاربران به سيستم عامل گوشي است که در افزايش کارآيي آن تاثير قابل ملاحظه اي دارد. با اين حال 60 درصد افرادي که به نوع سيستم عامل گوشي اهميت نشان داده اند، مي گويند حاضرند براي خريد گوشي با سيستم عامل بهتر پول بيشتري بدهند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
اين سومين سال متوالي در اين کشور است که آمار سرقت گوشي هاي کودکان افزايش مي يابد


تعداد کودکان دبستاني در انگلستان که گوشي هايشان به سرقت مي رود روز به روز در حال افزايش است.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز به نقل از بي بي سي، اين سومين سال متوالي در اين کشور است که آمار سرقت گوشي هاي کودکان افزايش مي يابد.
گزارش پليس نشان مي دهد ظرف 11 ماه منتهي به فوريه نزديک به 15 هزار گوشي تلفن همراه در لندن به سرقت رفته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 5000 گوشي بيشتر شده است.
جالب آنکه پليس لندن معتقد است علت اصلي اين افزايش، سرقت گوشي هاي بچه مدرسه اي ها توسط همتايان آنهاست.
رييس پليس لندن از سازندگان گوشي خواسته آنها را به گونه اي طراحي کنند که پس از سرقت به راحتي از کار بيفتند.
آمار نشان مي دهد از هر 5 گوشي به سرقت رفته در انگلستان دو گوشي متعلق به کودکان دانش آموز بوده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
ايرنا: آي بي ام به فناوري جديدي براي رمزنگاري داده ها درون پردازنده هاي مورد استفاده در لپ تاپ ها، گوشي هاي موبايل و همچنين رايانه هاي جيبي دست يافته است. به گزارش آسوشيتدپرس، هم اكنون روش هاي نرم افزاري و سخت افزاري مختلفي براي رمزنگاري داده هاي رايانه اي وجود دارد اما شركت آي بي ام در تحقيقات جديد خود از قلب محاسبات رايانه، يعني پردازنده براي رمزنگاري اطلاعات بهره گرفته است.
كارشناسان آي بي ام عقيده دارند هرچند استفاده از تراشه هاي ويژه رمزنگاري اطلاعات نيز از امنيت نسبتا بالايي برخوردار است اما هكرهاي رايانه اي زبده ممكن است اطلاعات را در مسير ميان تراشه رمزنگار و پردازنده بربايند. اين درحالي است كه رمزنگاري اطلاعات در خود پردازنده هر نوع نفوذي را براي هكرها غيرممكن مي كند. آي بي ام هم اكنون مدار الكترونيكي رمزكننده جديدي را موسوم به سكيوربلو (secureblue) ابداع كرده كه مي توان آن را درون پردازنده تعبيه كرده و مورد استفاده قرار داد.
اينتل نيز پيش از اين به نوعي در فناوري موسوم به لاگرند خود از رمزنگاري اطلاعات درون پردازنده هاي رايانه اي استفاده كرده بود با اين تفاوت كه در آن فناوري براي رمزنگاري اطلاعات درون پردازنده، از يك تراشه رمزنگار ديگر نيز كمك گرفته مي شود اما در فن آوري جديد آي بي ام تمامي فرايند كدگذاري اطلاعات درون خود پردازنده صورت گرفته كه اين امر امنيت را به ميزان بسيار زيادي بالا مي برد.
تراشه هاي مجهز به فناوري جديد كدگذاري اطلاعات شركت آي بي ام در رايانه هاي لپ تاپ، رايانه هاي جيبي، گوشي هاي موبايل و حتي دستگاه هاي ام پي تري پلير نيز قابل استفاده است. آي بي ام اعلام كرده است فناوري جديد اين شركت به گونه اي است كه نمي توان به سادگي آن را در هر پردازنده با هر نوع معماري استفاده كرد و تنها پردازنده هاي منطبق با معماري هاي الكترونيكي شركت آي بي ام قادر به هماهنگي با آن هستند.
لازم به ذكر است هم اكنون سه شركت مايكروسافت، سوني و نينتندو به ترتيب در نسل جديد كنسول هاي بازي هاي رايانه اي خود به نام هاي اكس باكس ،۳۶۰ پلي استيشن ۳و روولوشن از پردازنده هاي آي بي ام استفاده كرده و به همين علت مي توانند فناوري رمزنگاري جديد اين شركت را در محصولات خود به كار بگيرند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
علت اصلی این امر رقابت شرکت‌های سازنده تلفن همراه است که گوشی‌های جدیدشان به تازه‌ترین امکانات برای پخش موسیقی مجهز است

نتایج پژوهش جدیدی که توسط موسسه strategy analytic صورت گرفته نشان می‌دهد که تسلط دستگاه پخش موسیقی دیجیتال ipod بر بازار به زودی به پایان خواهد رسید و علت اصلی این امر رقابت شرکت‌های سازنده تلفن همراه است که گوشی‌های جدیدشان به تازه‌ترین امکانات برای پخش موسیقی مجهز است.
به گزارش پايگاه خبري تاليا نيوز به نقل از Gameshout اين امر در مورد iTunes هم صدق مي کند و اگرچه اين فروشگاه موسیقی آنلاین هم بیش از 20 میلیون کاربر دارد، اما به علت عدم ورود این فروشگاه به دنیای تلفن‌های همراه تداوم این روند در‌هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
اولین گوشی موبایل سازگار با itunes موسوم به RokrE1 ساخت موتورولا توجه عموم را جلب نکرد و به نظر می‌رسد اگر اپل برای حضور در بازار موبایل فکر جدی نکند ممکن است در آینده نفوذ خود را از دست بدهد.
 
بالا