• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
بی بی سی- شرکت تلفن همراه ديزنی در آمريکا خدمات تازه ای را عرضه کرده که والدين را قادر می سازد بر نحوه استفاده فرزندانشان از تلفن های همراه نظارت کنند.

آنها قادر خواهند بود پيام های صوتی، متنی، ويديويی و تصويری نوجوانان را وارسی کرده و محدوديت هايی را بر تماس های تلفنی اعمال کنند.

اين تلفن ها همچنين امکان رديابی محل جغرافيايی کودکان را به وسيله سيستم موقعيت ياب جهانی (GPS) فراهم می کند.

ديزنی، شرکت بزرگ سرگرمی، اميد دارد فعاليت های خود را به بازار نه چندان شناخته شده اما رو به رشد تلفن های همراه برای کودکان بين ۱۰ تا ۱۵ سال گسترش دهد.

جرج گروبر، مدير عامل شرکت تلفن همراه ديزنی می گويد: "اين بازار هنوز در مرحله رشد است".

شرکت ديزنی با اين خدمات ۲۰ تا ۳۰ ميليون کودک را مورد هدف قرار داده است.

تصميم به راه اندازی اين خدمات در پی تحقيقاتی صورت گرفت که نشان می داد والدين تمايل دارند از محل حضور فرزندانشان در زمانی مشخص مطلع شده و بتوانند در همان موقع با آنها صحبت کنند.

'بازار بزرگ برای نوجوانان'

در حالی که بازار تلفن های همراه در آمريکا تثبيت شده و ۷۰ درصد جمعيت، دارنده تلفن همراه هستند، اين رقم درميان نوجوانان بسيار کمتر است.

بر اساس گزارش شرکت تحقيقاتی ژوپيتر که در حوزه فناوری به تحليل آمار می پردازد، حدود ۴۵ تا ۵۰ درصد از ۱۳ ساله ها از تلفن همراه استفاده می کنند.

نزديک دو سوم والدين هزينه تلفن های همراه نوجوانانشان را می پردازند.

تلفن های جديد برای والدين از ماه ژوئن روی اينترنت فروخته خواهند شد.

شرکت ديزنی هنوز هزينه اين خدمات تازه را اعلام نکرده اما اشتراک ماهانه شرکت های ديگر برای هر عضو تازه خانواده، چيزی کمتر از ۱۰ دلار است.

اين دومين سری از خدمات ويژه شرکت ديزنی در زمينه تلفن های همراه است. در ماه فوريه ۲۰۰۶ اين شرکت خدماتی برای علاقمندان به ورزش راه اندازی کرده بود.

شرکت تلفن سازی نوکيا پيش بينی کرده که بازار جهانی تلفن های همراه در سال جاری ۱۵ درصد رشد خواهد داشت.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
بی بی سی - روز پنجشنبه، 6 آوريل، رييس دفتر نخست وزير يونان به منظور ادای شهادت در مورد رسوايی شنود تلفن های همراه تعدادی از مقامات ارشد دولتی و بازرگانان اين کشور در برابر يک کميته پارلمانی حاضر شده است.

دو ماه قبل دولت يونان فاش کرد که تلفن های نخست وزير و تعدادی از مقامات ارشد کشور به مدت بيش از يک سال کنترل می شده است و شنود مکالمات تلفنی آنان تقريبا در زمان برگزاری بازی های المپيک سال 2004 در اين کشور ادامه داشته است.

تا کنون، کميته تحقيق پارلمان مديران شرکت های تلفن همراه اريکسون و وودافون در يونان را برای ادای توضيحات احضار کرده است.

درماه فوريه، فاش شد که نرم افزارهای بسيار پيشرفته به طور مخفيانه در شبکه تلفن همراه وودافون نصب شده بود به نحوی که در طول سال برگزاری بازی های المپيک، امکان شنود مکالمات دست کم يکصد تن از مقامات و شخصيت های يونانی فراهم آمد.

علاوه بر تلفن کاستاس کارامنليس، نخست وزير، تلفن های وزيران کابينه و مقامات ارشد پليس و ارتش نيز در اين مدت کنترل می شده است.

همچنين، روزنامه نگاران و بازرگانانی که اصلا اهل کشورهای خاورميانه بودند نيز از جمله هدف شنود تلفنی بوده اند.

چه کسی مسئول است؟

هنوز مشخص نيست که نرم افزارهای شنود تلفنی توسط چه کسانی نصب شده و مورد استفاده قرار گرفته است اما بسياری از يونانيان، از جمله تنی چند از سياستمداران، سازمان مرکزی اطلاعات آمريکا - سيا - را مسئول می دانند.


به اعتقاد آنان، سازمان سيا به منظور حصول اطمينان از امنيت ورزشکاران آمريکايی شرکت کننده در بازی های المپيک به اقدامات مخفيانه ای در يونان دست زده بود و شنود تلفن های همراه بخشی از اين اقدامات بوده است.

ايالات متحده و يونان از اعضای سازمان پيمان اتلانتيک شمالی - ناتو - و متحد نزديک هم هستند.

اطلاعات مربوط به اين شنود برای نخستين بار زمانی فاش شد که در ماه مارس سال گذشته، شرکت وودافون به رييس دفتر نخست وزير يونان اطلاع داد که ملاحظات حفاظتی در مورد تلفن های همراه اين شرکت به طور گسترده مخدوش شده است.

پيش از تماس شرکت وودافون با دولت يونان، گزارش شد که کاستاس تساليکيديس، مدير شبکه وودافون در يونان، دست به خودکشی زده است.

يکی از سئوالاتی که انتظار می رود در جلسه روز پنجشنبه کميته تحقيق مطرح شود اين است که به چه دليل دولت يونان با يک سال تاخير گزارش شنود تلفنی را فاش کرد.

در همانحال، تحقيقات در باره مرگ مشکوک کاستاس تساليکيديس ادامه دارد و وکيل خانواده وی در مصاحبه با بی بی سی گفته است که نامه هايی دريافت داشته که نويسندگان آنها، که يکی از آنان در اختفا زندگی می کند، مدعی شده اند آقای تساليکيديس خودکشی نکرده بلکه به قتل رسيده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
آی تی ایران - در طی روزهای آغازین سال جدید موبایل های تالیا در برخی شهرهای ایران به طور محدود مورد استفاده قرار گرفت.

بنا بر این گزارش مشترکان تالیا در شهرهایی چون مشهد، زاهدان، سمنان، قزوین، زنجان و قم توانستند به شکل محدود از سیم کارتهای تالیا برای ارتباط استفاده کنند.

این اتصال مشترکان تالیا در حالی برقرار می شود که هنوز موضوع ارایه خدمات به مشترکان تالیا در شهرهای دیگر کشور به جز تهران به طور رسمی اعلام نشده است.

بنا بر گزارش خبرنگار ما تاکنون هفت MSC ( مرکز سویچ مادر) در شهرهای تهران ( 2 سویچ)، تبریز، اصفهان، شیراز، بابل و کرج نصب شده و بخش عمده تجهیزات BSC نیز به کشور وارد و در حال نصب است.

علی رغم این هنوز این اپراتور برای گسترش فعالیت خود در سطح کشور با مشکلات عمده ای روبه روست که فراهم نبودن لینک های ارتباطی و مشکلات مربوط به تغییر فرکانس از سوی مخابرات از آن جمله است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
دنیای اقتصاد - در خانه را كه باز مي‌كني با صداي افتادن برگه قبض ترجيح مي‌دهي برگردي و در را ببندي! اتفاقي كه اگر چه هر ماه با كاغذ‌هاي رنگي مختلف تكرار مي‌شود، اما نه‌تنها هنوز رنگ عادت به خودش نگرفته، گويا از نوع دوماهه با كاغذ‌هاي سبز و سفيدش از بقيه دردناك‌‌تر هم شده است. كابوس ديدن اعداد و ارقام نجومي در قسمت‌هاي مختلف‌ صورتحساب تلفن‌همراه هم جاي خود دارد. اعدادي كه هر چند هر كدام در جايگاه خاص خود قرار دارند اما گاهي بعضي از آنها به ديد كاربر مقروض چندان منطقي به نظر نمي‌رسند.

اين روزها انگار كنار آمدن با مبالغي تحت عنوان هزينه‌‌ها، خدمات ويژه و يا جابه‌جايي براي كاربران آنقدر‌ها هم راحت نيست.

در اين ميان بالا رفتن ميزان آگاهي مردم از قيمت‌‌هاي مشابه در كشورهاي ديگر و تنها اپراتور خصوصي كشورمان، به دنبال ايجاد يك مقايسه اوليه نارضايتي آنها را باعث شده است.

يكي از كارشناسان ارتباطات در اين مورد مي‌گويد: با توجه به مبلغ اوليه‌اي كه هر فرد هنگام ثبت‌نام سيم‌كارت‌هاي دولتي و با فعال كردن بعضي خدمات در استفاده‌‌هاي اوليه مي‌پردازد، حضور هزينه‌هاي جانبي ديگر عجيب به نظر مي‌آيد. به عنوان مثال هزينه‌‌اي كه در زير عنوان جابه‌جايي درج شده و بابت مكالمه كاربر در فواصل دورتر و شهرهاي ديگر دريافت مي‌شود با وجود تغيير قيمت پالس‌ها و هزينه مكالمات بين‌شهري منطقي نيست.

اين در حالي است كه يكي از مسوولان شركت ارتباطات سيار كه خواست اسمي از او برده نشود، درباره اين موضوع مي‌گويد: هزينه خدمات ويژه مربوط به مواردي از قبيل فاكس، ديتا، مكالمه سه نفره، نمايشگر، عدم نمايشگر و محدوديت مكالمه است كه در صورت فعال شدن هر كدام توسط كاربر و استفاده از اين خدمات منظور مي‌شود. اغلب اين خدمات در صورت تقاضاي خود كاربران فعال مي‌شود. در اين بين تنها هزينه‌اي كه از تمام مشتركان دريافت مي‌شود مبلغ مربوط به نمايشگر است و بابت آن در هر قبض هزار تومان منظور شده است. در حقيقت اين مبلغ علاوه بر ترافيك مكالمه‌اي به خاطر ترافيك سيگنالي ايجاد شده توسط هر كاربر دريافت مي‌شود. وقتي هر كاربر از خدمات نمايشگر استفاده مي‌كند شركت مجبور است از كانال‌‌هاي بيشتري براي ارتباط استفاده كند. استفاده از نمايشگر منوط به ايجاد كانال‌هاي سيگنالي است كه بسيار هزينه‌بر هستند.

او معتقد است تمام پارامترهاي تعيين‌كننده نرخ مكالمه در مبلغ نهايي هر صورتحساب دخيل هستند: اگر در كشورهاي ديگر بابت اين خدمات هزينه‌اي دريافت نمي‌شود و يا كاربران سيم‌كارت‌هاي اعتباري تاليا مبلغي براي اين خدمات نمي‌پردازند، در مقابل نرخ مكالمه بيشتري از آنها دريافت مي‌شود.

او درباره استفاده از چند سيم‌كارت توسط يك كاربر مي‌گويد: تا حالا تقاضاي زيادي براي استفاده از اين خدمات نداشته‌ايم اما اين كار از لحاظ فني براي شركت ارتباطات سيار كاملا عملي بوده و اگر تا حالا عملي نشده است تنها به دليل نبودن تقاضاي كافي از طرف كاربران است.

با اين همه ماجراي صورتحساب‌هاي دو ماهه به اين‌جا ختم نمي‌شود. گاهي كابوس اين صورتحساب‌ها در حد همان تصور ترسناك باقي مي‌مانند و اين همان زماني است كه اصلا قبضي به دست‌ كاربر نمي‌رسد.

ازدحام كاربران در دفاتر مشتركين براي گرفتن كپي قبض و البته پرداخت300 تومان در مقابل، گواه خوبي براي اين موضوع است. رسيدن قبض‌هاي اشتباه با مبالغ نادرست هم كه ديگر جاي خود دارند.

اين در حالي است كه آمار نشان مي‌دهند تا ششم فروردين‌ماه امسال 170ميليون SMS فرستاده شده كه از اين تعداد تنها 130ميليون پيام به طور درست فرستاده شده است.

اين تعداد درآمدي در حدود يك‌ميليارد و 800 ميليون تومان براي شركت ارتباطات سيار به همراه خود داشته كه قطعا مي‌توانست بخشي از آن به بهبود نارسايي‌هاي مربوط به شبكه تلفن همراه و كاهش نارضايتي كاربران اختصاص داده شود.

حالا شايد زمان آن باشد كه به داشتن اپراتورهاي ديگر براي قرار گرفتن خدمات بهتر و ارزان‌تر در اختيار كاربران بيشتر فكر كنيم.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
دنیای اقتصاد - : در حالي كه شبكه تلفن‌همراه با سرويس‌دهي نامناسب در ايام نوروز نتوانست ارتباط و خدمات مطلوبي براي مشتركان خود فراهم كند، مسوولان وزارت ICT در سال جديد خبر از واگذاري هفت ميليون سيم‌كارت ثبت‌‌نام شده در سال 85 داده‌اند، در اين ميان تغييراتي نيز در ساختار مديريتي شركت ارتباطات سيار آغاز شده و رسول سراييان مدير عامل اين شركت از سمت خود بركنار شده است.

به گزارش خبرنگار ما وحيد صدوقي مدير عامل سابق شركت صنايع الكترونيك شيراز به عنوان عضو هيات ‌مديره اين شركت انتخاب و طي روزهاي آتي به عنوان مدير عامل جديد اين شركت منصوب خواهد شد و رسول سراييان نيز بعد از اين تغيير به عنوان عضو علي‌البدل هيات مديره شركت ارتباطات سيار انتخاب شده است.

به گفته برخي از منابع، علت بركناري رسول سراييان عدم هماهنگي وي با سياست‌هاي كلان وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در واگذاري دور جديد سيم‌كارت‌هاي ثبت‌نامي با توجه به تصميم اين وزارتخانه مبني بر واگذاري سيم‌كارت‌ها در سال‌جاري است.

برخي از دلايل بركناري
به صورت غيررسمي دليل بركناري سراييان از سمت مدير عاملي شركت ارتباطات سيار كسالت وي عنوان شده در حالي كه برخي منابع نيز معتقدند علت بركنار شدن سراييان تداوم اختلال‌هاي تلفن‌همراه در كشور به ويژه تهران بوده است.

براساس اين گزارش از دو ماه پيش بحث تغيير مديريت شركت ارتباطات سيار مطرح بوده اما طبق خبرها به دليل دستور رييس‌جمهور مبني بر اعمال تغيير و تحولات بعد از ايام نوروز، اين تغيير به بعد از تعطيلات عيد موكول شد. همچنين بركناري سراييان از سمت مدير عاملي شركت ارتباطات سيار در حالي صورت گرفته كه وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در مراسم ديدار نوروزي خود با مديران و كارمندان اين وزارتخانه اعلام كرده است: در بخش تلفن‌همراه مردم انتظار دارند كه اين وزارت بتواند در سال 85 تمامي سيم‌كارت‌هاي ثبت‌نامي را واگذار كند و در سال 85 بايد روي محورهايي فعاليت شود كه در مدت زمان كوتاه به اهداف تعيين شده رسيده و نسبت به گذشته جهشي بلند ايجادشود.

سراييان، تلفن‌همراه عدم پاسخگويي

در مدت مديرعاملي سراييان در شركت ارتباطات سيار به‌رغم وجود مشكلات متعدد در شبكه تلفن‌همراه پاسخگويي چنداني در اين حوزه از طرف وي انجام نمي‌گرفت كه مطبوعات و خبرنگاران از جمله كساني بودند كه بامشكل عدم پاسخگويي مديرعامل شركت ارتباطات سيار مواجه بودند.

در اين مدت شركت ارتباطات سيار تنها با راه‌اندازي يك سايت خبررساني با نام خبرگزاري همراه اقدام به اطلاع‌رساني در حوزه تلفن‌‌همراه كرده و با اكتفا به اين سايت از گفت‌وگو با مطبوعات خودداري كرده است، در حالي كه آخرين اخبار درج شده در اين سايت به تاريخ 28/12/84 و 24/12/84 است كه اين مساله خود نشان‌دهنده نحوه اطلاع‌رساني به روز در اين شركت تاكنون است.

سراييان در طول دوره مديريت خود در شركت ارتباطات سيار تنها يك بار اقدام به برگزاري نشست مطبوعاتي كرد.

آخرين حرف‌هاي سراييان
سراييان در آخرين گفت‌وگوي خود اعلام كرد: طبق قولي كه به مردم داده شده است قرعه‌كشي سيم ‌كارت‌هاي ثبت‌نام شده 27فروردين 85 انجام مي‌شود.

همچنين روابط‌عمومي شركت ارتباطات سيار در آخرين روزهاي سال84 اعلام كرد: براي اولين‌بار در كشور در سال 84 تلفن‌‌همراه از تلفن ثابت پيشي گرفته و 5/3ميليون سيم‌كارت واگذار شده است.

يك مقام آگاه به خبرگزاري فارس گفته است: متاسفانه طي سال‌هاي گذشته گزارش‌هاي كامل و صحيحي در خصوص اختلالات شبكه به مقامات بالا ارسال نشده است. اين مقام آگاه اظهار داشت: شناسايي و حل مشكل اختلالات شبكه تلفن‌همراه كار ناممكني نيست و مي‌توان با كار كارشناسي و قوي آن را انجام داد. وي ادامه داد: بايد اين پرسش را از مسوولان پرسيد كه شناسايي مشكلات شبكه به چند سال زمان نياز دارد؟ اين مقام آگاه تاكيد كرد: طي سال‌هاي گذشته و اخير گزارش‌هاي نادرستي از اختلالات شبكه تلفن‌همراه به مقامات بالا ارسال شده است و اگر اين امر به درستي انجام مي‌شد شايد سال‌ها قبل مشكل شبكه تلفن‌همراه حل شده بود.

ديگر تغييرات در حوزه آي‌تي

بركناري مديرعامل شركت ارتباطات سيار به همراه تغييراتي ديگر در اين مجموعه و ساير مجموعه‌هاي فعال در حوزه آي‌تي صورت گرفته است.

تغيير نصرا... جهانگرد دبير شوراي‌عالي اطلاع‌رساني، محمد سپهري‌راد دبير شوراي‌عالي انفورماتيك و انتخاب يوسف‌پور به عنوان رييس هيات مديره شركت ارتباطات زيرساخت از اين جمله است.

بايد منتظر ماند و ديد كه با اين تغييرات وضعيت ارتباطات و فناوري اطلاعات در سال جديد چگونه خواهد بود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
دنیای اقتصاد - تغيير در مديريت متولي توسعه تلفن همراه يعني مديرعامل شرکت ارتباطات سيار بار ديگر موضوع همواره معضل تلفن همراه و توسعه آن در ايران را يادآور مي‌شود.

اين وسيله ارتباطي از حدود ده سال قبل تا‌کنون مورد بيشترين نقد و اظهار نظر قرار گرفته و به‌رغم تقاضاي وسيع و پر‌حجمي‌ که نسبت به آن وجود دارد و با وجود زمينه‌هاي لازم براي توسعه آن در کشور همچنان به شکل يک دستگاه پردردسر براي دارندگان آن به شمار مي‌آيد.

شايد مهمترين مشکل در توسعه اين وسيله ارتباطي را بتوان در توسعه‌دهنده آن يعني "دولت" به مفهوم عام و "مخابرات" به بيان خاص آن جست‌وجو کرد. داشتن چندين اپراتور خصوصي تلفني که هر کدام هم‌اکنون به جاي کيفيت اوليه در انديشه افزايش سطح خدمات خود بودند، آرزوي محالي نبود و ايرانيان نيز امروزه مي‌توانستند همچون بسياري از کشورهاي در حال توسعه ديگر از سرويس تلفن همراه مناسب، ارزان و با کيفيت برخوردار باشند با اين حال به نظر مي‌رسد اصرار دولت‌ها طي سال‌هاي گذشته بر در اختيار گرفتن حاکميت اين بخش از ارتباطات هم انرژي آنان را به هدر داده و هم مشترکان را به زحمت انداخته است. به‌رغم آنکه نگاه دولتمدارانه به شبکه مخابراتي کشور و به خصوص تلفن همراه حداقل طي سال‌هاي اخير دچار تعديل شده و برخي تلاش‌ها مانند ايجاد اپراتور دوم و اعتباري حاکي از عزمي‌ تازه در اين مسير دارد اما در مقابل به نظر مي‌رسد مقاومت‌ها نيز شکل و شيوه‌اي جديد به خود گرفته است.

اصرار مخابرات بر توسعه ضريب نفوذ تلفن‌همراه از طريق موبايل‌هاي دولتي با ثبت‌نام 8 ميليون سيم‌کارت در اواخر سال گذشته به اوج خود رسيد و با اعلام واگذاري يک‌ميليون و نيم موبايل اعتباري توسط مخابرات در سال‌جاري از اين حد هم فراتر رفت. در واقع مخابرات با اين دو موضوع نشان داد اعتقادي به توسعه ارتباطات از طريق بخش خصوصي (و يا حداقل بخش غير مخابراتي) ندارد چرا‌ که در هر دو مورد جايگزين‌هايي وجود داشته و دارد. در زمينه موبايل‌هاي دولتي رقيب آن يعني اپراتور دوم هم‌اکنون وضعيت مبهمي‌دارد و به‌رغم تاخير در راه‌اندازي و واگذاري شبکه، مسوولان وزارت ارتباطات به عنوان برگزار‌کننده اين مزايده و ناظر اصلي آن چندان اصرار و عجله‌اي براي واگذاري سريع‌تر سيم‌کارت‌هاي 150هزار‌توماني نشان نمي‌دهند، ضمن اينکه با ثبت‌نام 8 ميليون سيم‌کارت عملا بخش قابل توجهي از فضاي بازاري که مي‌توانست در اختيار اين اپراتور قرار گيرد نيز توسط مخابرات اشباع شده است.

در زمينه سيم‌کارت‌هاي اعتباري نيز اپراتور تاليا مشغول سرويس‌دهي است و حضور وزارت ارتباطات در اين عرصه نيز با هيچ منطقي توجيه‌پذير نيست. اين درحالي است که مسوولان مخابرات اواخر سال گذشته در گفت‌وگوهاي متعدد دلايل حقوقي حضور دولت در زمينه موبايل‌هاي اعتباري را اعلام مي‌‌کردند.

با اين همه ولع اشباع اين بازار از سوي مخابرات در واقع سياستي است که سال‌ها است وجود داشته و به نظر مي‌رسد در دور جديد نيز مديران اين وزارتخانه همچنان بر اجراي آن توافق دارند. از همين رو است که تعطيلات نوروزي امسال تغييري در احوال تلفن همراه نبود و اين وسيله ارتباطي همچنان در پيچ و خم‌ها و گره‌هاي نا‌گشوده شبه ترافيکي تهران در آخرين روزهاي اسفند (و چه بسا پيچيده‌تر از آن) باقي ماند. بسياري از کار‌بران فعلي تلفن همراه از خود مي‌پرسند اگر قرار است در سال جديد با واگذاري 8ميليون سيم‌کارت تلفن‌همراه بر مشکلات اين شبکه نيز همين مقدار افزوده شود، عملا آيا مي‌توان به اين وسيله عنوان ارتباطي نام نهاد؟

با ارزيابي ساده از چنين وضعيتي به نظر نمي‌رسد تغيير در مديريت شرکت ارتباطات سيار که ظاهرا به بهانه انتقاد به وضعيت نابسامان تلفن همراه صورت گرفته تغيير چنداني در زمينه وضعيت تلفن همراه در سال جديد ايجاد کند، چه مهمترين موضوع در بخش ارتباطات فراتر از شخصيت‌ها و مديران، سياست‌هاي کلي تعيين شده در اين بخش است. به همين جهت شايد بتوان گفت آنچه بخش ارتباطي ما خصوصا در حوزه موبايل به آن نياز داشت و دارد، تغيير در ديدگاه‌ها و سياست‌هاي توسعه‌اي در اين بخش و تمايل به کم رنگ‌تر کردن حضور دولت در اين عرصه است، موضوعي که ظاهرا فراموش شده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
- ضلع شمالغربی میدان ونک خیابانی قرار دارد به همین نام ، پس از پشت سر گذاشتن ‏پاساژهای رنگارنگ این خیابان ، در انتها به برجی سیمانی و بزرگ میرسیم که حالا "برج ‏همراه" میخوانندش و مدیران شرکت ارتباطات سیار چند ماهی ایست که دفتر کار خود را ‏به این مکان منتقل کرده اند. ‏

اگر از تعداد ناچیز سیم کارت های اعتباری تالیا که درحال حاضر تنها در شهر تهران قادر به ‏سرویس دهی هستند بگذریم باید گفت درحال حاضر شرکت ارتباطات سیار یکه تاز بازار ‏پرعطش تلفن همراه کشور است چراکه این شرکت نزدیک به هشت میلیون مشترک ‏دارد و با توجه به ثبت نام 9 / 7 میلیون متقاضی جدید در بهمن گذشته و وعده های ‏مسئولین مبنی بر واگذاری یکساله تمام سیم کارت ها تا بهار آینده این تعداد به دو برابر ‏خواهد رسید، یعنی نزدیک به 16 میلیون مشترک و این یعنی "واگذاری معادل مجموع ‏سیم کارت های عرضه شده در طول یازده سال گذشته طی یک سال!" چیزی که خود ‏وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات هم آن را معجزه میخواند. قلب اجرایی این معجزه ‏مدعو در برج همراه است.‏

با آنکه بیشترین حجم انتقادات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمان دولت سید محمد ‏خاتمی به "تلفن همراه" و مناقصات مربوط به آن (خصوصا مناقصه انتخاب پیمانکار ‏GC‏) ‏منتهی میشد و در زمان کسب رای اعتماد وزیر جدید ‏ICT‏ از مجلس هم بر اصلاح و بهینه ‏سازی ساختار شبکه تلفن همراه و بازبینی مناقصات مبهم تاکید شده بود اما با استقرار ‏دولت جدید، شرکت ارتباطات سیار از معدود شرکتهای تابعه وزارت ارتباطات و فناوری ‏اطلاعات بود که هیچ تغییری در ساختار مدیران ارشدش رخ نداد.‏

با توجه به وعده های که دکتر محمد ******* – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- و دکتر ‏وفا غفاریان – رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران- در مصاحبه های مختلف خود در ‏خصوص به سازی شبکه تلفن همراه کشور داده بودند وقتی تغییری در هیئت مدیره ‏شرکت ارتباطات سیار که متولی سیاست گذاری شبکه تلفن همراه دولتی کشور است ‏دیده نشد اذهان عمومی با خبر تشکیل "تیم های بهینه سازی شبکه" تا مدتی سرگرم ‏نگه داشته شدند که البته بر هر مشترک تلفن همراهی پر واضح است بهینه سازی مورد ‏ادعا توسط این تیم ها به جایی نرسید و تاثیری بر وضعیت زجرآور شبکه تلفن همراه ‏نداشت و همانطور که در برخی محافل زمزمه شد تنها نتیجه اش توزیع پاداش های ‏کلانی بود تا بوسیله آن اثبات شود بهینه سازیٍ پرهزینهٍ مورد ادعا نتیجه بخش بوده ‏است!‏

از طرفی دیگر ظاهرا در زمان آغاز به کار وزیر جدید "نیمه کاره بودن پروژه واگذاری 6 / 5 ‏میلیون سیم کارت ثبت نامی باقی مانده از دولت گذشته" مانع اصلی تغییر در ساختار ‏مدیریتی شرکت ارتباطات سیار بوده است، جالب آنکه با پایان این واگذاری ها بلافاصله ‏بحث دور تازه ثبت نام سیم کارت مطرح شد که با کاهش هزینه ثبت نام به 360 هزار ‏تومان و همچنین ثبت نام قسطی از معلمان و پرستاران نهایتا 9 / 7 میلیون سیم کارت ‏جدید ثبت نام شد که پس از قرعه کشی 27 فروردین و تعیین اولیت و زمان واگذاری که ‏بنا به وعده وزیر محترم تلاش میشود تمام سیم کارت های ثبت نامی در سال جاری ‏واگذار گردد تصمیم گیران اصلی شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ‏را در مورد تغییر مدیران ارشد شرکت ارتباطات سیار مردد خواهد کرد.‏

البته تاثیر "عدم تثبیت مدیران شرکت ارتباطات سیار" در تصمیم گیری های ریز و درشت ‏شان بخوبی مشاهده میشود، بعنوان مثال در حوزه خبر 8 ماه است که روابط عمومی ‏شرکت ارتباطات سیار (که البته رابطه چندان مطلوبی با رسانه ها ندارد) "مدیر" ندارد و به ‏وسیله "سرپرست" اداره میشود!‏


در اواخر سال گذشته زمزمه های مبنی بر استعفای دکتر وفا غفاریان – رئیس هیئت ‏مدیره شرکت مخابرات ایران- در راهروهای وزارت ‏ICT‏ ، شرکت های تابعه و حتی مجلس ‏شورای اسلامی شنیده شد که هیچگاه تکذیب نشد. بنابر همین شنیده ها علت ‏استعفای دکتر غفاریان عدم رضایت از وضعیت و بافت مدیریتی شرکت ارتباطات سیار بوده ‏است.‏

کارنامه مدیران فعلی شرکت ارتباطات سیار بسیار روشن است و نتیجه عملکردشان در ‏وضعیت و کیفیت فعلی شبکه تلفن همراه کشور بخوبی نمایان است و حال که بنا به ‏وعده وزیرICT‏ در سال جاری بناست تقریبا به میزان کل واگذاری های تلفن همراه در یازده ‏سال گذشته سیم کارت واگذار شود و در آستانه قرعه کشی تعیین اولویت این سیم ‏کارت ها و آغاز واگذاری ها باید دید کلید برج همراه به چه کسی سپرده میشود ؟! ‏

منبع:ایتنا
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
سايت TheNewspaper.com اعلام كرد: مبلغ قبوض جريمه براي استفاده از تلفن همراه به هنگام رانندگي در سال 2005 در انگلستان به 12 ميليون دلار رسيد.

در سال گذشته 140 هزار قبض جريمه به ارزش 52 دلار صادر شده است كه اين مقدار 75 درصد بيشتر از آمار 80 هزار قبض سال 2004 بوده است.

پليس بريتانيا اقدامات زيادي را براي كنترل رانندگان در نظر گرفته است و از دوربين‌هاي مخصوصي براي شناسايي افرادي كه به هنگام رانندگي با تلفن همراه صحبت مي‌كنند، استفاده كرده است.

اكنون نيز پليس در نظر دارد تا در سال آينده مبلغ اين نوع جريمه را به 104 دلار افزايش دهد كه معادل مبلغ جريمه سرعت غير مجاز است.

مبلغ اين جريمه براي رانندگان وسايط نقليه‌ي سنگين تا دو هزار و 500 دلار نيز متغير خواهد بود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت تحقيقاتي ژوپيتر اعلام كرد كه 41 درصد كاربران تلفن همراه جهان، علاقه‌مند به استفاده از انواع سرويس‌هاي ويدئويي هستند.

به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پيش‌بيني مي‌شود كه با توجه به روند رو به رشد تقاضا براي سرويس‌هاي ويدئويي، درآمد بازار اين سرويس‌ها تا سال 2010 ميلادي به 501 ميليون دلار برسد كه اين مقدار در سال گذشته 62 ميليون دلار بوده است.

17 درصد از كاربران تلفن همراه تمايل دارند برنامه‌هاي زنده‌ي تلويزيوني را از طريق تلفن‌هاي خود تماشا كنند اين درحالي است كه 11 درصد از كاربران هم دوست دارند ويدئو كليپ‌هاي كوتاه را تماشا كنند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شركت تلكام فرانسه اعلام كرد كه در سال ‌جاري حدود 40 درصد از كل مكالمات تلفن سنتي خط ثابت اين كشور، به تماس‌هاي تلفني اينترنتي(سرويس VOIP) تبديل مي‌شوند.

به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در سال 2005 نيز 15 درصد از كل ارتباطات تلفن ثابت فرانسه، از طريق سرويس كم هزينه و در مواردي رايگان " صدا از طريق پروتكل اينترنت " برقرار مي‌شوند.

گفتني است؛ اين سرويس تحول عظيمي‌ در صنعت مخابرات ايجاد كرده است، به طوري كه بسياري از شركت‌هاي مخابراتي رو به ورشكستگي نهاده‌اند، تا جايي كه اخيرا به دليل متضرر شدن شركت‌هاي مخابراتي دولت چين در اقدامي‌حمايتي، استفاده از سرويس VOIP در اين كشور را به مدت دو سال ممنوع اعلام كرد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
براي نخستين بار، کاربران تلفن‌هاي همراه در شهرهاي ژاپن اينک مي‌توانند با استفاده از گوشي‌هاي سازگار، به تماشاي تلويزيون هاي ديجتال بنشينند.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) هرچند اين اولين بار نيست که چنين خدماتي در جهان ارايه مي شود، اما ژاپن با دسترسي به مشترکان بيشتر در مقايسه با کشورهاي ديگر، شانس اين را دارد که به بزرگترين بازار اين خدمات بدل شود.

در حال حاضر با توجه به توليد محدود گوشي‌هاي سازگار با خدمات تلويزيوني، يافتن تلفن‌هاي جديد در فروشگاه هاي ژاپن به سختي امکان پذير است.

90 ميليون کاربر تلفن همراه در ژاپن تا به حال مي توانستند با گوشي هاي ظريفشان، از بازي هاي ويديويي روي تلفن هايشان لذت ببرند، پست الكترونيك ارسال كنند و يا سايت هاي اينترنتي را مرور کنند.

در حالي که شرکت‌هاي تلفن مشغول بررسي امکانات بالقوه و تعداد مشترکان قابل دستيابي هستند، خدمات تازه که ماه‌ها مورد آزمايش قرار داشتند همچنان بصورت رايگان در دسترس هستند.

پخش کننده‌هاي تلويزيوني نظير تلويزيون نيپون، تلويزيون فوجي و تي وي آساهي از جمله شرکت هايي هستند که قراردادهايي را با شرکت هاي تلفن امضا کرده اند.

در کوتاه مدت، پخش کنندگان ديجيتال با استفاده از آنتن، همان برنامه هاي عادي تلويزيوني را براي تلفن هاي همراه پخش مي کنند.

اما گفته مي شود كه شرکت‌هاي تلفن "در تدارک محتواي ويژه" تلفن‌هاي همراه هستند تا در دسترس مشترکان خود قرار دهند.

شرکت‌هاي عمده‌ي تلفن‌هاي همراه در ژاپن مي گويند گوشي‌هاي با قابليت دريافت تلويزيون از فروش خوبي برخوردار بوده اند اما آن‌ها هنوز آمار و ارقامي در اين زمينه ارايه نکرده‌اند.

مشترکان با باتري‌هاي عادي تلفن‌هايشان مي توانند تا حدود سه ساعت، بدون وقفه به تماشاي برنامه هاي تلويزيوني بپردازند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
به گفته‌ي محققان، استفاده از فناوري‌هاي نوين نظير پيام‌هاي متني کوتاه (SMS) براي زورگويي به کودکان در حال افزايش است.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) نتيجه‌ي يک نظرسنجي چهارساله از بيش از يازده هزار کودک حاکي است، حدود 63 درصد از آنان پيام‌هاي الکترونيک نامطلوب يا پرخاشجويانه دريافت کرده‌اند.

بر اساس اين گزارش، دختران بيش از پسران بوسيله‌ي ايميل و پيام‌هاي متني کوتاه هدف اين نوع

قلدري‌ها قرار دارند.

نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد کودکان بيش از پيش از اين شکل از قلدري مجازي آزار مي بينند.

"ناتالي نورت" از کالج دانشگاهي "يورک سن جان" که در گروه تحقيقاتي فوق حضور داشته، يافته‌هاي اين تحقيق را در گردهمايي انجمن روانشناسي بريتانيا مطرح کرده و گفته است: "اين پديده نظير شايعات، شکل غير مستقيمي از قلدري و زورگويي است که بسرعت در محيط هاي خارج از مدرسه گسترش مي يابد."

به گفته وي "پذيرش شيوع فراگير اين نوع از زورگويي بسيار مهم است چرا که در حال حاضر بيشتر مداخلات مسوولان مدارس متوجه انواع فيزيکي زورگويي يا اتفاقات رو در رو است".

"معلمان و والدين بايد متوجه باشند که تلفن همراه کودکان يا رايانه‌ها فقط ابزارهاي ارتباطي نيستند. آن‌ها همچنين راهي براي دسترسي قلدرها به کودکان، در خانه خودشان است."
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
پارلمان كويت با راه‌اندازي سومين كمپاني تلكام تلفن همراه اين كشور موافقت كرد.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، البته دولت كويت مي‌تواند درصورت تحقيق ناكافي در مورد اين پروژه، با آن مخالفت كند.

در حال حاضر براي ‌٧/٢ ميليون مشترك تلفن همراه كويتي، دو شركت تلكام، وجود دارد.

پيش از اعلام اين راي، معاون نخست وزير كويت گفته بود كه دولت با اين پروژه به صورت مزايده موافقت نخواهد كرد و يا اين موضوع را به مجلس قانون گذاري ارجاع خواهد داد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
به دنبال رشد چشمگير صنعت مخابرات در نقاط مختلف جهان، هم اكنون شمار مشتركان تلفن همراه در سراسر جهان از ‌‌٨/١ ميليارد نفر گذشته است.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هم اكنون بيش از ‌‌٨٦٠ شبكه مخابراتي در ‌‌٢٢٠ كشور جهان قرار دارد و پيش‌بيني شده است تا سال ‌‌٢٠١٠ بيش از سه ميليارد نفر در سراسر جهان به تلفن همراه دسترسي پيدا كنند كه در اين صورت حدود نيمي ‌از جمعيت جهان صاحب تلفن همراه خواهند بود.

در حال حاضر، از ‌٨/١ميليارد مشترك تلفن همراه جهان ‌‌٥٨ درصد آن‌ها در كشورهاي در حال توسعه هستند.

كارشناسان بازار موبايل اعلام كرده‌اند تا سال ‌‌٢٠١٠ درآمد بازار جهاني تلفن همراه از بابت سرويس‌هاي ارايه شده به مشتركان به ‌‌٥٢٩ ميليارد دلار افزايش خواهد يافت. در قاره آفريقا، نيجريه و ‌آفريقاي جنوبي به تنهايي بالغ بر ‌٥٥ درصد بازار موبايل را در اختيار دارند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
نتايج تحقيقات در مورد نحوه‌ي استفاده از رسانه‌ها در عصر ديجيتال كاهش دست نويسي و رشد فراگير پست الكترونيك و پيام‌هاي متني تلفني را نشان مي‌دهد.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس اين تحقيقات، در حال حاضر نيمي ‌از ارتباطات نوشتاري به وسيله‌ي پست الكترونيك صورت مي‌گيرد، 29 درصد از طريق پيام متني كوتاه و تنها 13 درصد به وسيله‌ي كاغذ و قلم است و افراد كهنسال نسبت به جوانان، علاقه‌ي بيشتري به استفاده از كاغذ و قلم نشان مي‌دهند.

نتايج اين تحقيقات بر اساس يادداشت‌هاي هر نيم ساعت يك بار 500 هزار نفر از مردم انگلستان در طول يك هفته به دست آمده است و براي انجام آن يك ميليون پوند و هزينه از سوي بي بي سي، ‌

اي تي وي و گروه روزنامه‌هاي ملي حمايت شده است.

تنها پنج درصد از افراد 15 تا 24 ساله براي برقراري ارتباط‌، به كاغذ و قلم روي مي‌آورند.

ناگفته نماند كه به رغم رشد روز افزون استفاده از اينترنت و ديگر رسانه‌اي جديد، اغلب مردم وقت بيشتري را صرف تماشاي تلويزيون يا گوش دادن به راديو مي‌كنند.

اين مطالعه بر پايه‌ي تحقيقات بي بي سي موسوم به " زندگي روزانه " كه از سال 1930 هر 10 سال اجرا مي‌شود، تهيه شده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
كارشناسان مي‌گويند خطر تصادف به هنگام استفاده از تلفن همراه حين رانندگي، چهار برابر مي‌شود، حتي اگر رانندگان از گوشي‌هاي مخصوصي كه دست را آزاد مي‌گذارند (HandsFree)، استفاده كنند.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، آن‌ها با بررسي ركوردهاي تلفني 456 راننده در شهر پرت استراليا كه پس از تصادف به معالجات بيمارستاني نياز پيدا كرده بودند به اين نتيجه رسيدند.

در انگلستان استفاده از تلفن همراه به هنگام رانندگي ممنوع است اما استفاده از گوشي‌هاي مخصوص كه دست را آزاد مي‌گذارند، مانعي ندارد.

محققان در مورد هر يك از رانندگان، استفاده از تلفن همراه در دست پيش از تصادف و در سفرهايي در همان وقت روز كه 24 ساعت قبل، سه روز قبل و يك هفته قبل انجام شده بود را مقايسه و ارزيابي كردند. نتيجه‌ي كار ثابت مي‌كند كه حتي استفاده از تلفن‌هاي هندس فري به هنگام رانندگي نيز بايد ممنوع اعلام شود چرا كه استفاده از تلفن همراه 10 دقيقه پيش از تصادف به چهار برابر شدن خطر تصادف ارتباط داشت.

اين صرف نظر از آن بود كه راننده هنگام حرف زدن با تلفن همراه دستش آزاد بوده است، يا خير !

نتايج در مورد كساني كه تا پنج دقيقه پيش از تصادف مكالمه‌ي تلفني داشتند مشابه بود.

گفتني است؛ تحقيقات مذكور را محققان دانشگاه "وسترن" استراليا انجام داده‌اند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
نتايج جديدترين مطالعات انجام شده نشان مي‌دهد، استفاده‌ بيش از حد از تلفن همراه مي‌تواند موجب افزايش خطر ابتلا به تومور مغزي شود.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محققان موسسه‌ي‌ ملي سوئد حدود ‌٢٠٠٠ نفر از افرادي كه از تلفن همراه به ميزان زياد استفاده مي‌كردند را مورد مطالعه قرار دادند‌. از اين تعداد ‌٩٠٥ نفر به تومور مغزي مبتلا بودند كه از هر ‌١٠ نفر، يك نفر آنان به مدت طولاني از تلفن همراه استفاده كرده‌اند.

بر اساس اين مطالعه، افرادي كه به مدت بيش از يك ساعت در روز از تلفن همراه استفاده مي‌كنند، ‌٧/٣ برابر بيشتر از افرادي كه تلفن همراه ندارند، در معرض ابتلا به سرطان هستند.

همچنين افرادي كه به مدت ‌١٠ سال و روزانه به مدت يك ساعت از تلفن همراه استفاده مي‌كنند،‌ در آن سمت از سرشان كه گوشي تلفن همراه را نكه مي‌دارند، مبتلا به تومور مغزي مي‌شوند.

محققان اين موسسه توصيه كرده‌اند، مشتركان تلفن همراه براي كاهش خطر ابتلا به تومور مغزي از گوشي‌هاي هندزفري استفاده كنند تا درصد جذب ارتعاشات راديويي را كاهش دهد.

گفتني است؛ پيش از اين نيز گزارشي منتشر شده بود كه ثابت مي‌كرد استفاده از تلفن همراه هيچ زياني براي كاربران ندارد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
اثرگذاري فعاليت‌‏ها در بخش فناوري اطلاعات بسيار سريع بوده و اين زمينه‌‏اي است كه مي‌‏تواند مديران ، كارمندان و فعالان اين بخش را براي بهتر كار كردن تشويق كند.

به گزارش ايلنا، به نقل از روابط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات ، دكتر سليماني در مراسم ديدار نوروزي خود با مديران و كارمندان اين وزارت ، گفت: با گسترش روز افزون ارتباطات تجلي آن را در تك تك افراد جامعه مي توان ديد و همين مساله باعث شده تا مسووليت خانواده ارتباطات سنگين‌‏تر شود.
وي ، اظهار داشت: با افزايش تنوع خدمات ارتباطي لازم است كه هزينه‌‏ها را به نسبت كاهش دهيم.
دكتر سليماني ، چهار شعار محوري دولت نهم را كاملا منطبق با فعاليت حوزه ارتباطات دانست و تاكيد كرد: در سال 85 روي محورهاي مختلفي بايد فعاليت شود كه اگر در اين مدت زمان كوتاه به اهداف تعيين شده برسيم مي‌‏توانيم نسبت به گذشته جهشي بلند داشته باشيم.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات ، با مشخص كردن فعاليت بخش‌‏هاي مختلف وزارت‌‏خانه ، گفت: در بخش تلفن همراه مردم انتظار دارند كه اين وزارت بتواند در سال 85 تمام سيم كارت‌‏هاي ثبت نامي را واگذار كند كه در صورت وقوع اين امر ، كاري بس مهم صورت گرفته است.
وي ، همچنين به روز كردن تلفن ثابت را امري لازم دانست و افزود: در شان مردم ما نيست كه براي گرفتن اين كالاي خدماتي مدت‌‏ها منتظر بمانند.
دكتر سليماني ، تاكيد كرد: بخش خصوصي يك سرمايه ملي است ، نه رقيب. بايد كمك كنيم كه اين بخش رشد كرده و بتواند كار خود را در زمان مقرر انجام دهد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات ، نياز به شبكه ملي براي فراهم كردن نيازهاي اينترنتي درون كشور را امري لازم دانست و گفت: كاري بس عظيم و مشكل پيش رو داريم كه شعار نيست و بايد هر چه زودتر اجرا شود.
دكتر سليماني ، در پايان تصريح كرد: با يك سياست درست و هزينه كردن مناسب مي‌‏توانيم گامي بلند در جهت توسعه فناوري اطلاعات در روستاها برداريم.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
مديرعامل شركت ارتباط به سوي هزاره گفت: آيين‌نامه‌ي فعلي VOIP حكم مرگ شركت‌هاي فعال در زمينه‌ي اورجينيشن را دارد و اين امر باعث شده كه ما از آينده كاري خود بي‌خبر باشيم.

«شهاب الدين بخشيان» در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در مورد مشكلات شركت‌هاي VOIP با تاكيد بر اين كه ‌آيين‌نامه‌يVOIP باعث ورشكستگي اكثر شركت‌هاي اورجينيشن كار خواهد شد، اظهار داشت‌: شركت‌هاي فعال در بخش تلفن اينترنتي از آينده‌ي كاري خود اطلاع دقيقي ندارند و اين امر توان برنامه ريزي در مورد آينده را از اكثر شركت‌ها گرفته است.

وي با اعلام اين كه اين آيين‌نامه با سياست‌هاي كلان دولت و **** در راستاي اشتغال و توسعه‌ي كار در بخش‌هاي كوچك مغايرت دارد گفت‌: آيين نامه‌ي فعلي براي نظامند كردن بخش ترمينشين مفيد است اما در زمينه‌ي اورجينيشين اجراي اين آيين نامه منجر به مرگ صد‌ها شركت خواهد شد.

بخشيان در ادامه خاطر نشان كرد‌: برخي شركت‌ها براي به دست گرفتن بازار قيمت‌هاي خود را به شدت پايين مي‌آورند و اين امر نشان دهنده‌ي آشفتگي بازار در شرايط كنوني است.

وي در پايان گفت‌: آيين نامه‌ي VOIP بايد به گونه‌اي باشد كه علاوه بر ايجاد نظم و حمايت از فعاليت قانوني شركت‌ها، منجر به نابودي فعالان صنف نشود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
استراتژي آناليستيكس پيش‌بيني كرد كه طي پنج سال آينده‌، ‌٧٥ درصد از تلفن‌هاي همراه به فروش رسيده در جهان، داراي كارت‌هاي حافظه قابل تعويض خواهند بود.

به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تا سال ‌٢٠١٠ رشد فروش اين نوع تلفن‌هاي همراه، سالانه ‌٥٢ درصد تخمين زده شده است.

تا سال ‌٢٠١٠ بازار كارت‌هاي حافظه نيز به رقم تقريبي ‌١/١ ميليارد دلار افزايش مي‌يابد.
 
بالا