• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
نشريه عصر شبکه -

اشاره :
نوكيا با ارائه گوشي‌هاي جديد خود به رقبا و كاربران نشان داد كه اين شركت به شكل‌ها و طرح‌هايي توجه دارد كه با طرح كلي گوشي‌هاي آن شركت متفاوت است و ارائه مدل تاشوي 6060 و مدل‌هاي كشويي 6111 و 6270 نيز از جمله اين طرح‌هاي جديد و متفاوت به شمار مي‌رود! نوكيا با اين كار نشان داد كه قصد دارد همه كاربران محصولا‌ت خود را خشنود سازد.




نوكيا 6060 يك گوشي ساده با ابعاد 24*44*85 ميلي‌متر است. البته بايد 5/‌1‌سانتيمتر آنتن را نيز به طول آن اضافه كنيد. البته اين روزها آنتن خارجي چندان جذاب به نظر نمي‌رسد و در حقيقت تأثيري در كيفيت تماس ندارد. ولي باز هم دسته‌اي از كاربران دوست دارند گوشي آنتن‌دار داشته باشند.

با آن‌كه 6060 فاقد امكانات پيشرفته صوتي و تصويري است، مي‌توان آن را پلي ميان دو گروه از توليدات نوكيا دانست: موبايل‌هاي ساده و موبايل‌هاي فانتزي يا مُد روز. اين گوشي 92‌گرمي با رنگ مشكي و خاكستري زيبا و طرح فلزي خاص خود طرفداران ويژه‌اي دارد. به نظر مي‌رسد 6060 مي‌تواند در بازار شلوغ گوشي‌هاي ارزان‌قيمت جايگاه مناسبي كسب نمايد. صفحه نمايش 65‌هزاررنگ TFT اين گوشي تصاوير واضح و شفافي را نشان مي‌دهد، ابعاد آن 128*160 پيكسل است و در نور مستقيم نيز خوانا است.

صفحه كليد 6060 بسيارخوب عمل مي‌كند. كليدهاي آن نيز از ابعاد مناسبي برخوردارند و به راحتي مي‌توانيد با يك دست گوشي را باز و بسته نماييد. در كناره‌هاي گوشي خبري از دكمه يا كنترل نيست؛ البته به استثناي قسمت تحتاني كه دو كانكتور جاسازي شده است: يكي براي شارژر و ديگري براي اتصال handsfree.

ميان اين دوكانكتور هم، پورتي قرار دارد كه نوكيا به آن plug and play مي‌گويد. ولي تاكنون براي آن كابلي ارائه نداده است كه مردم از آن استفاده كنند و به اين صورت تنها مختص سرويس‌كاران باقي مانده است. باتري اين گوشي از نوع 760 مگااهم است كه حداكثر زمان آماده به كار 260 ساعت و زمان مكالمه دو ساعت و سي دقيقه را امكان‌پذير مي‌نمايد.

يكي از نكات جالب اين گوشي، چراغ قرمزرنگ چشمك‌زني است كه روي سطح خارجي جاسازي شده است و اطلا‌عاتي را درباره باتري، تماس از دست رفته يا پيغام رسيده ارائه مي‌دهد. در انتها به صورت فهرست‌وار معايب و مزاياي اين گوشي را ذكر مي‌كنيم:



مزايا:

- وزن سبك
- طراحي زيبا
- امكان استفاده از MP 3 به عنوان زنگ
- صفحه نمايش واضح و شفاف حتي در نورخورشيد

معايب:

- پشتيباني از دو باند (900.1800MHz)
- عدم وجود صفحه نمايش خارجي
- نبود سيستم انتقال اطلا‌عات مانند درگاه مادون‌قرمز و بلوتوث
- GPRS كلا‌س شش كه زير حد استاندارد مورد استفاده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
خبرگزاري موج - وقتي ماه گذشته در مجلس عراق ناگهان تلفن همراه يكي از نمايندگان شروع به زنگ زدن كرد، زنگ موبايل ملودي يك مناجات معروف شيعي بود.


به گزارش موج ، محمود المشهداني رئيس مجلس درخواست كرد نماينده تلفن همراهش را خاموش كند. آقاي مشهداني سني است و نمايندگان شيعه به سني ها مشكوك شدند كه آقاي مشهداني نمي خواست يك مناجات شيعي بشنود و نمايندگان سني به شيعه ها مشكوك شدند كه يكي از آنها به دلايل خاصي يكي از مناجات هاي معروف شيعي را به عنوان زنگ تلفن همراهش انتخاب كرده است. اتفاقي مشابه نيز در مجلس مولداوي افتاد. بعد از توفان كاترينا در سال 2005 در شهر نيوارلئان آمريكا، فعالان اجتماعي آمريكايي ملودي مخصوصي براي زنگ موبايلهايشان درست كردند كه صداي جرج بوش شنيده مي شود خطاب به رئيس سابق اداره سوانح غيرمنتظره كه مي گويد: بروني، كار را خراب كردي.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
خبرگزاري موج - شركت چيني حاير قصد دارد با ايجاد يك مركز خدمات در هند ، تا دو سال آينده به توليد موبايل در اين كشور بپردازد .


به گزارش موج ، حاير اعلام كرد : در صورتي كه بتوانيم به برنامه فروش 5 ميليون گوشي موبايل در اين كشور دست يابيم تا دو سال آينده اولين مركز ساخت موبايل خود را در اين كشور راه اندازي خواهيم كرد .
گفتني است ، حاير قصد دارد 300 ميليون دلار در هند سرمايه گذاري كند و تا كنون 50 ميليون دلار نيز در اين كشور هزينه كرده است .
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
خبرگزاري موج - وزير صنايع و معادن در خصوص اينكه افزايش تعرفه ها از چه تاريخي اعمال مي شود، گفت: بهترين راهكار اين است كه از تاريخ يكم فروردين ماه سال 85 افزايش تعرفه ها اعمال شود تا اينكه شبه اي مبني بر استفاده از رانت اطلاعاتي برخي از افراد خاص براي واردكنندگان اين كالاها ايجاد نشود.


به گزارش خبرنگار موج، عصر روز سه شنبه در وزارت صنايع و معادن تفاهم نامه اي مبني بر ساخت شش ميليون گوشي تلفن همراه در داخل كشور با حضور طهماسبي - وزير صنايع و معادن - بين اين وزارتخانه و سه شركت كارخانه‌هاي مخابراتي ايران، شركت نيمه هادي عماد و كنسرسيوم متشكل از موسسه سروش رسانه و شركت شهرك‌هاي هوشمند به امضا رسيد. بر اين اساس قرار است تا پايان امسال شش ميليون دستگاه گوشي تلفن همراه در داخل توليد و عرضه شود.
در ابتداي اين مراسم "عليرضا طهماسبي" وزير صنايع و معادن با انتقاد از اطلاع رساني نادرست رسانه هاي داخلي مبني بر افزايش تعرفه گوشي تلفن همراه گفت: امروز ديگر نمي توان منافع ملي را كه فداي منافع بازرگاني و رسانه‌اي عده‌اي خاص شده كرد.
وي خاطرنشان كرد: به طور كلي هدف از اتخاذ تعرفه، حفظ منافع كلان اقتصادي كشور‌ها و حمايت از توليدات داخل است و تمامي سرمايه‌گذاران خارجي زماني كه مي‌خواهند در كشوري سرمايه‌گذاري كنند، ابتدا به بازار داخلي آن كشور و **** تعرفه‌اي آن توجه مي‌كنند.
وي ارزش واردات گوشي تلفن همراه را طي سال گذشته 300 ميليون دلار عنوان كرد و افزود: از آنجايي كه در سال جاري چيزي در حدود 10 ميليون سيم كارت به مشتركان ايراني واگذار خواهد شد اين خود به معناي وجود بازاري يك ميليون دلاري در اين بخش است كه معادل 50 هزار شغل مستقيم را در داخل كشور به همراه خواهد داشت پس به راحتي نمي توان از اين بازار صرف نظر كرد.
"طهماسبي" اظهار كرد: از زماني كه اعلام خبر افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه منعكس شد تمامي نمايندگي ها وارد كننده تلفن همراه اين خواب را در سر پروراندند كه رقم افزايش يافته را از مصرف كنندگان خواهند گرفت، ولي امروز با امضاي اين تفاهمنامه نشان خواهيم داد كه كشور اسلامي ما توان رقابت با واركنندگان را خواهد داشت.
وزير صنايع و معادن گفت: در كشورهاي چين، برزيل و هند ميزان تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به ترتيب 30، 35 و 25 درصد مي باشد و اين در حالي است كه اين كشورها خود ازتوليدكنندگان اصلي توليد گوشي تلفن همراه مي باشند و هيچگاه در اين كشورها چنين مخالفت رسانه اي با اين تعرفه ها صورت نگرفته است.
وي خاطر نشان كرد: براي اينكه سرمايه گذاران خارجي را راقب به سرمايه گذاري در داخل كشور كنيم ابتدا بايد زيرساخت هاي لازم را براي اين بخش آماده سازيم چرا كه تا زماني كه در بخش تجهيزات مخابراتي و گوشي تلفن همراه ميزان تعرفه واردات چهار درصد باشد هيچگاه سرمايه گذاران جرات وارد شدن به اين حوزه را به خود نخواهند داد.
طهماسبي افزود: پس اين درست نيست كه ابتدا بايد در اين بخش توليد داشته باشيم سپس اقدام به افزايش تعرفه نماييم چرا كه توليد در داخل مستلزم حمايت از آن در سيستم مديريتي اقتصاد كلان كشور مي باشد و افزايش تعرفه واردات راهكاري است كه در تمامي كشورهاي دنيا اعمال مي شود.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر اكثر امكانات گوشي هاي موجود در كشور با سيستم مخابراتي متناقض است و كاربردي ندارد، افزود: توليدات شركت‌هاي داخلي توليد كننده گوشي موبايل بايد از حداقل سرويس‌هايي كه هم اكنون گوشي‌هاي وارداتي دارا هستند، برخوردار باشند.
وي در خصوص قيمت تمام شده گوشي هاي ساخت داخل گفت: قيمت اين محصولات نيز بايد در حد مطلوبي باشد و گرانتر از محصولات خارجي نباشد، زيرا در غير اين صورت امكان رقابت را نخواهند داشت.
وي با اشاره به سرمايه گذاري 2 هزار ميليارد توماني صورت گرفته در زمينه توسعه سخت افزاري و زير ساختي كشور اظهار داشت: بازار داخل اولين مزيت اقتصادي كشور محسوب مي‌شود و تعرفه صفر درصدي براي گوشي موبايل پذيرفتني نيست.
وي با تاكيد بر لزوم ايجاد فضايي مناسب جهت حضور شركت‌هاي خارجي در ايران و دستيابي به جهش صادراتي اظهار داشت: در صنعت مخابرات تنها توليد گوشي تلفن همراه در داخل هدف ما نيست، بلكه نياز كل اين صنعت بايد با استفاده از توليدات داخل تامين شود.
وي با اشاره به واردات 3 ميليارد دلاري تجهيزات خطوط تلفن ثابت و همراه طي پنج سال گذشته اظهار داشت: هم اكنون شركت‌هاي فعال در صنعت مخابرات با تمام ظرفيت خود كار نمي‌كنند و برخي از آنها تنها با 25 درصد تا 30 درصد ظرفيت توليدشان فعال هستند و برخي نيز ورشكست شده اند كه بايد سعي شود با ايجاد فضايي مناسب از توليد داخل حمايت شود.
وزير صنايع و معادن با تاكيد بر لزوم حفظ سهم 51 درصدي شركت‌هاي داخلي در توليد محصول مشترك با سرمايه‌گذاران خارجي گفت: ما قصد داشتيم بحث توليد گوشي تلفن همراه را مانند بحث ال -90 پس از اين‌كه موفقيت لازم ايجاد شد، مطرح كنيم، ولي جو خبري ايجاد شده مانع از اين كار شد.
وي با بيان اين كه در توليد گوشي تلفن همراه در ابتدا مي‌توانيم مونتاژ كننده و سپس توليد كننده و بعد از آن شاهد توليد گوشي با نشان ملي باشيم، گفت: ما جلوي باند مافياي وارد كننده گوشي تلفن همراه خواهيم ايستاد.
وي با اشاره به كاهش 36 درصدي توليد تجهيزات مخابراتي در ايران طي سال گذشته اظهار داشت: در صورت حمايت مطلوب از صنعت مخابرات كشور، ايران تا پايان برنامه چهارم توسعه صادر كننده گوشي تلفن همراه خواهد بود.
وزير صنايع و معادن در پاسخ به اين سوال كه چه معياري براي گزينش شركت هاي انتخاب شده براي امضاء اين تفاهمنامه با وزارت صنايع و معادن اتخاذ شده، گفت: هيچگونه انحصاري در اين بخش وجود ندارد و هر يك شركت هاي داخلي كه توانمندي توليد اين كالاي مصرفي را داشته باشند، وزارت صنايع و معادن با تمام وجود از آنها حمايت خواهد كرد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
خبرگزاري موج - رييس شركت NTT DOCOMO ژاپن اعلام داشت : اين شركت قصد دارد فروش تلفن هاي همراه مجهز به باطري سوختي متانول خود را در سال 2007 آغاز كند.

به گزارش موج، شركت دوكومو قصد دارد در فصل بهار سال 2007 ميزان فروش تلفن هاي همراه نوين خود كه با باطري سوختي متانول كار مي كند و طول عمر نسبتا بالايي دارد را آغاز كند.مسئولين اين شركت اعلام داشتند: اين باطري هاي نوين مدت فعاليت گوشي هاي همراه را به طرز قابل توجهي افزايش مي دهند به طوري كه طول عمر اين باطري ها 4 برابر بيشتر از باطريهاي استاندارد كنوني است.
با پيشرفت علم و تكنولوژي و فراگير شدن سرويس هاي پخش برنامه هاي تلويزيوني در تلفن هاي همراه ميزان انرژي مورد نياز براي توليدات نسل سومي بيشتر مي شود و باطري هاي كنوني موجود در بازار جوابگوي اين نياز نخواهند بود از اين رو انتظار مي رود ميزان استقبال كاربران از اين توليدات به طرز قابل توجهي افزايش پيدا كند.گفتني است ، باطري هاي موجود در بازار تنها امكان تماشاي 3 تا 4 ساعت برنامه تلويزيوني را به كاربران تلفن همراه مي دهند.
نوع اوليه باطري هاي متانولي در سال گذشته توليد شده است.طول اين باطري ها 15 سانتيمتر و پهناي آن ها نيز 6/5 سانتيمتر و قطر آن ها هم 9/1 سانتيمتر است همچنين وزن اين باطريهاي 190 گرم مي باشد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
خبرگزاري موج - رييس كمسيون مخابرات مجلس گفت: چنانچه چنين تعرفه اي تصويب و اعمال شود مسوولين ذيربط را براي پاسخ دادن به حركت غير كارشناسانه اي كه ضرر اصلي آن متوجه مردم مي شود به مجلس فرا مي خوانيم تا پاسخگوي اين امر باشند.


"رمضانعلي صادق زاده" در گفت و گو با خبرنگار موج،‌ با بيان مطلب فوق اظهار داشت: افزايش تعرفه واردات تلفن همراه جز اينكه به سود قاچاقچيان باشد هيچگونه نفع اقتصادي ديگري در حال حاضر ندارد.
رييس كمسيون مخابرات مجلس خاطرنشان كرد: اين درست است كه با واگذاري حدود 10 ميليون سيم كارت در سال جاري در اين حوزه امكان خروج يك ميليارد دلار ارز از كشور وجود دارد ولي با تصميمات مقطعي و يك شبه نمي توان با اين روند مبارزه كرد و اين مهم نياز به برنامه ريزي هاي بلند مدت دارد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا ممكن است رانت خوارهاي بزرگ در پشت پرده اين قضيه دخيل باشد، افزود: تا كنون چنين چيزي مبني بر سود افرادي خاص در اين قضيه به كمسيون گزارش نشده است و بنده بدون وجود مستندات نمي توانم در اين خصوص نظري بدهم.
وي گفت: در حالي كه هيچگونه توليد داخلي در كشور در حوزه گوشي تلفن همراه وجود ندارد و شركتهايي كه قبلا نيز در اين حوزه تجربياتي را كسب كرده و اعلام كرده اند هيچگونه رقبتي براي حضور در اين بازار را ندارند، جالب است كه با شعار حمايت از توليد داخل اقدام به افزايش تعرفه 4درصدي در يك شب به 54 درصد مي شود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
خبرگزاري موج - مريم السادات حسيني

افزايش تعرفه كالاهاي وارداتي طي روزهاي اخير بازار كالاهاي وارداتي از جمله گوشي تلفن همراه ، لوازم صوتي را دست خوش تغييرات كرده است بطوريكه خبر افزايش 60 درصدي تعرفه واردات گوشي تلفن همراه منجر به تعطيلي بازار گوشي فروشهاي پايتخت ميدان (ميدان جمهوري وپاساژ علاءالدين ) شد كه اين تعطيلي گوشي فروشها تنها به طمع فروش گوشيهاي تلفن همراه با قيمت بالاتر بودن كه متاسفانه اين افزايش قيمت محقق شدن و انتشار اين خبر موجب شد كه كالاي مذكور كه باتعرفه كمتر وارد شدن نيز به اين بهانه بالاتر به فروش برسد .
اين در حالي است كه توليد گوشي تلفن همراه در كشور ما اصلا وجود ندارد و معلوم نيست كه پيامد تصويب اين تعرفه به نفع چه كسي است ؟
اينكه تعرفه واردات بالا مي رود كالاي مذكور در داخل توليد نمي شود و تقاضا وجود دارد نتيجه را به اين سمت سوق مي دهد كه اين تعرفه به معناي رجوع افراد به واردات قاچاق است و به ايت ترتيب واردات قاچاق به زخم كهنه اقتصاد بيمار كشور نمك مي باشد و از اين ميان تنها كسي كه سود مي كند بازار است و بس و اين افزايش قيمت به معناي افزايش نقدينگي در بازار و ايجاد تورم است .
بازار لوازم صوتي و تصويري نيز در نگاه عرضه كنندگان رضايت بخش است و اگر چه در ظاهر افراد سعي مي كنند از افزايش تعرفه واردات تلويزيون و ضبط اظهار نگراني كنند اما افزايش قيمت و سود بيشتر قطعا براي فعالان بازار دلچسب است.
به راستي آيا هدف از افزايش تعرفه ها حمايت از توليد كننده داخلي است ؟
تعرفه واردات كالاهايي طي يك هفته گذشته افزايش يافته كه بخش عمده اي از آن از راههاي غير از گذراز گمرك وارد مي شوند و اين تصميم يك شبه به معناي ملتهب كردن بازار است .
درست است كه حمايت از توليد كننده يك اصل در رونق بخشيدن به چرخه اقتصاد داخلي است اما حقوق مصرف كننده نيز در اين ميان بايد مد نظر قرار گيرد و در حاليكه كه كيفيت تلويزيون ، راديو ضبط و يا گوشي تلفن وارداتي بهتر است افزايش قيمت به منظور اجبار متقاضي كالا به خريد كالاي داخلي كاري اصولي به نظر نمي رسد چراكه گام اول يعني بالا بردن كيفيت كالاي داخلي در اين ميان هنوز كم رنگ است .
افزايش تعرفه واردات سير توليد كالاي با كيفيت ايراني را به قهقرا خواهد برد و ديگر كالاي ايراني به فكر افزايش كيفيت و كاهش قيمت نخواهد افتاد چراكه هر چه توليد كند تعرفه واردات رقيب را از ميدان به در كرده است .
به نظر مي رسيد در آستانه تصميم ايران براي پيوستن به سازمان تجارت جهاني كاهش تعرفه هاي توليد كننده را بيشتر به سمت كيفي تر شدن مي برد و از سوي ديگر تورم كاذب نيز در كشور ايجاد نمي كرد .
از سوي ديگر هنگامي كه در كشور ما قيمت مايحتاج عمومي با خبر افزايش در آمد و حقوق كارمندان بالا مي رود بعيد نيست كه كالاي داخلي و حتي كالاهاي غير مرتبط با تعرفه واردات نيز با موضوع اخير افزايش يابد .
گذشته از تمام انتقادهايي كه مهمترين آن ايجاد تورم بود يك اشكال اساسي ديگر هم وجوددارد و آن اينكه هنوز كالايي وارد نشده و ترخيصي صورت نگرفته چرا كالاهاي موجود در بازار كه با قيمت سابق وارد شده اند گرانتر شده اند آيا واقعا نظارتي برنحوه عرضه اين كالاها و قيمت گذاري آنها وجودندارد .
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
ارسال شده توسط علی پارسا در 13 خرداد 1385 - 00

رییس انجمن صنفی فروشندگان سیم كارت، گوشی و لوازم جانبی، طرح تولید گوشی تلفن همراه صاایران را ناموفق پیش بینی كرد.

"افشار فروتن لاریجانی" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار آی تی ایرنا افزود: با توجه به تجربه‌ای كه صاایران از گذشته داشته و جایگاه بدی كه به دلیل مناسب نبودن عملكردش در زمینه ارایه سرویس گوشی تلفن همراه پیدا كرده، نمی‌تواند عملكرد موفقی در خصوص تولید گوشی تلفن همراه داشته باشد.

وی تصریح كرد: اگر گوشی تلفن همراه برای مردم كشور ما توسط شركت‌های چینی تولید شود، معلوم نیست كه مطابق استاندارهای بین‌المللی جهانی باشد.

وی با اشاره به اینكه برخی، منتقدان این طرح را كارشناس در این زمینه نمی‌دانند گفت : فعالان این صنف از ابتدا در این حوزه فعالیت داشته و سابقه بسیاری در این حوزه دارند.

وی ادامه داد: درست است كه فعالان در مورد سیاست‌های تصمیم‌گیری و اعمال قوانین نمی‌توانند نظر دهی كند، اما در مورد مسایل اجتماعی، خریدار و متقاضی بخش گوشی تلفن همراه صاحب نظر هستند.

فروتن لاریجانی بیان داشت: بهتر این بود كه در مورد وضعیت گوشی تلفن همراه و بازار آن اطلاع كافی كسب می‌شد سپس این تصمیم گرفته می‌شد كه اینچنین بازار گوشی تلفن همراه دچار شوك نشود.

رییس انجمن صنفی فروشندگان سیم كارت، گوشی و لوازم جانبی گفت: اكنون قیمت تمامی گوشی‌های تلفن همراه در بازار بین ‪ ۲۰‬تا ‪ ۱۰۰‬هزار تومان افزایش یافته، بهتر بود كه قبل از تصویب شدن این طرح راهكارهای مقابله با شوك بازار را پیش بینی می‌شد.

به گفته وی، تولید گوشی در ایران مستلزم زمان است، تنوعی كه در بخش گوشی تلفن همراه از نظر جابه جایی وجود دارد در بخش خودرو وجود ندارد به همین دلیل به راحتی باندهای مافیایی در این بخش ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به اینكه استانداردهای گوشی تلفن همراه بسیار مهم بوده و هر شركتی قادر به تولید گوشی‌های با استاندارد جهانی نیست افزود: اگر مشكلی در كیفیت و استاندارد گوشی‌های تلفن همراه وجود داشته باشد، تاثیر جبران ناپذیری بر روی مغز و جسم كاربران می‌گذارد.

وی خاطرنشان كرد: بازار گوشی تلفن همراه جای آزمون و خطا نیست كه ابتدا یك طرحی را تجربه كنیم سپس مشكلات آن را مورد بررسی قرار دهیم و این نتیجه خوبی در بر نخواهد داشت.

وی بیان داشت: در اولین فرصت تاثیر این طرح در بازار خود را نشان داد و سوء‌استفاده‌كنندگان از فرصت استفاده كرده و قیمت گوشی را به دلیل اینكه جامعه نیاز دارد، افزایش دادند.

منبع خبر: ایرنا
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
خبرگزاري موج - از آغاز اولين دوره واگذاري هاي سيم كارتهاي ايران سل، مجموعه S&P به عنوان نماينده توزيع و فروش اين سيم كارت‌ها فعاليت خواهد كرد.

به گزارش خبرنگار موج، " تندر" عضو هيات مديره S&P ضمن ارائه گزارش ساليانه S&P اظهار داشت: در حال حاضر طرح امتياز و فروش شامل 37 عضو پلاتينيوم، 27 عضو گلد ، 71 عضو سيلور ، 110 عضو برنز و 700 عضو آبي است .
وي افزود : در سال 83 تمركز ما شهر تهران بوده است و در سال 84 ، 493 عضو در شهرستان و 452 عضو در تهران داشته‌ايم .
تندر خاطر نشان كرد: پيش بيني ما در سال جاري براي شهر تهران رسيدن به حداقل 2 برابر تعداد كنوني است .
وي در خصوص مشكلات طرح تصريح كرد: سختي عمليات جمع آوري و شمارش كارت‌‌ها، عدم كنترل دقيق بر نحوه توزيع امتيازات، بالا بودن حداقل ميزان پرداخت، عدم اجراي طرح‌هاي حمايتي براي سطوح 3 و 4 و چاپ كارت‌هاي تقلبي S&P از جمله مشكلات اين طرح بوده است .
عضو هيات مديره S&P هدف اصلي از اجراي اين طرح را حمايت از فروشندگان نهايي محصولات دانست و گفت : متاسفانه اين هدف در سال 84 به شكل مطلوبي محقق نشد .
وي با اشاره به اينكه از ابتداي سال 85 ، امتياز گيري اين طرح به صورت آن لاين انجام شده است، عنوان كرد: اولين حامي اين طرح شركت فراسو و حامي جديد آن محصول Tonb خواهد بود .
تندر با بيان اينكه S&P تعدادي محصول را به صورت مونوپل توزيع مي‌كند، گفت: مذاكراتي با شركت ايران سل، اپراتور دوم موبايل صورت گرفته و قرار دادي نيز منعقد شده كه مجموعه S&P از زمان شروع توزيع سيم كارت‌هاي ايران سل، به عنوان نماينده توزيع و فروش اين سيم كارت‌ها خواهد بود .
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
خبرگزاري موج - روزنامه ي ساندي تلگراف نوشت: شركت وودافون (Vodafone)، سازنده ي گوشي هاي تلفن همراه اعلام كرد:در هفته ي جاري جزئيات برنامه ي خود را براي حذف احتمالي 6 هزار فرصت شغلي در سراسر جهان فاش خواهد كرد.

به گزارش موج،آرون سارين،مدير اجرايي شركت انگليسي وودافون اعلام كرد: اين شركت در پي مواجهه با زياني معادل 15 ميليارد پوند(8/21 ميليارد يورو) چنين تصميمي را اتخاذ كرده است.
به نوشته ي روزنامه ي انگليسي ساندي تلگراف، وودافون در نظر دارد به منظور كاهش هزينه ها، بسياري از سيستمهاي دفتري خود را به متخصصان فناوري اطلاعات، از قبيل آي بي ام (IBM) و هيولت پكارد(Hewlett-Packard) واگذار نمايد.
گفتني است سارين كه به مدت سه سال رياست شركت وودافون را بر عهده داشته است، هم اكنون به علت كاهش بهاي سهام اين شركت تحت فشار فزاينده اي قرار دارد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
وزارت بازرگانی پیشنهاد کاهش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه که به تازگی از 4 به 60 درصد افزایش یافته است را به کمیسیون ماده یک ارائه کرد.


به گزارش مهر، وزارت بازرگانی در این پیشنهاد خواستار بازنگری در تعرفه جدید واردات تعرفه همراه به کشور شده است. برخی مسئولان وزارت بازرگانی معتقدند که تعرفه واردات گوشی تلفن همراه باید حدود 20 درصد تعیین شود.
ریاست کمیسیون ماده یک بر عهده وزارت بازرگانی است و نمایندگانی از وزارت صنایع و اقتصاد نیز از جمله اعضای این کمیسیون به شمار می روند.
برخی کارشناسان معتبر اقتصادی افزایش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه از 4 به 60 درصد را غیر عقلانی و به‌نفع دلالان بازار و در نهایت به ضرر مردم عادی عنوان می کنند.

گزارش مهر از بازار گوشی تلفن همراه در تهران نیز حاکیست، با افزایش یکباره تعرفه واردات گوشی تلفن همراه از 4 به 60 درصد، بازار 900 میلیون دلاری گوشی تلفن همراه را به آشفتگی و کسادی کشانده است.
این گزارش می افزاید: با افزایش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه حدود دو هفته است که بازار گوشی تلفن همراه را با کسادی روبرو کرده است به گونه ای که بسیاری از فروشندگان گوشی تلفن همراه ادعا می کنند که میزان فروش آنها به نصف کاهش پیدا کرده و این عامل حتی ضررهای بسیاری را به فروشندگان و مصرف کنندگان وارد کرده است.

در همین حال، معاون وزیر صنایع و معادن اعلام کرد: 80 درصد واردات گوشی تلفن همراه توسط یک نفر انجام می‌شود.
محسن شاطرزاده در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو با طرح این پرسش که چرا باید تعرفه گوشی تلفن همراه در کشور ما صفر باشد؟ گفت: نباید بازار وسیع خود را به راحتی در اختیار شرکت های خارجی قرار دهیم. وی افزود: ما به دنبال انحصار در زمینه گوشی تلفن همراه و به هم ریختن تنوع بازار نیستیم و کماکان راه واردات باز است.

گفتنی است، کمیسیون ماده یک چند هفته قبل با افزایش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه از 4 به 60 درصد موافقت کرد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
وزير صنايع و معادن با بيان اين كه در توليد گوشي تلفن همراه در ابتدا مي‌توانيم مونتاژ كننده و سپس توليد كننده و بعد از آن شاهد توليد گوشي با نشان ملي باشيم، گفت: ما جلوي باند مافياي وارد كننده گوشي تلفن همراه خواهيم ايستاد.




موج - وزير صنايع و معادن در خصوص اين كه افزايش تعرفه‌ها از چه تاريخي اعمال مي‌شود، گفت: بهترين راهكار اين است كه از تاريخ يكم فروردين ماه سال 85 افزايش تعرفه‌ها اعمال شود تا اينكه شبهه‌اي مبني بر استفاده از رانت اطلاعاتي برخي از افراد خاص براي واردكنندگان اين كالاها ايجاد نشود.
عصر روز سه شنبه در وزارت صنايع و معادن تفاهم‌نامه‌اي مبني بر ساخت شش ميليون گوشي تلفن همراه در داخل كشور با حضور طهماسبي -وزير صنايع و معادن- بين اين وزارتخانه و سه شركت كارخانه‌هاي مخابراتي ايران، شركت نيمه هادي عماد و كنسرسيوم متشكل از موسسه سروش رسانه و شركت شهرك‌هاي هوشمند به امضا رسيد. بر اين اساس قرار است تا پايان امسال شش ميليون دستگاه گوشي تلفن همراه در داخل توليد و عرضه شود.

در ابتداي اين مراسم عليرضا طهماسبي وزير صنايع و معادن با انتقاد از اطلاع‌رساني نادرست رسانه‌هاي داخلي مبني بر افزايش تعرفه گوشي تلفن همراه گفت: امروز ديگر نمي‌توان منافع ملي را كه فداي منافع بازرگاني و رسانه‌اي عده‌اي خاص شده كرد. وي خاطرنشان كرد: به طور كلي هدف از اتخاذ تعرفه، حفظ منافع كلان اقتصادي كشور‌ها و حمايت از توليدات داخل است و تمامي سرمايه‌گذاران خارجي زماني كه مي‌خواهند در كشوري سرمايه‌گذاري كنند، ابتدا به بازار داخلي آن كشور و **** تعرفه‌اي آن توجه مي‌كنند.
وي ارزش واردات گوشي تلفن همراه را طي سال گذشته 300 ميليون دلار عنوان كرد و افزود: از آنجايي كه در سال جاري چيزي در حدود 10 ميليون سيم‌كارت به مشتركان ايراني واگذار خواهد شد اين خود به معناي وجود بازاري يك ميليون دلاري در اين بخش است كه معادل 50 هزار شغل مستقيم را در داخل كشور به همراه خواهد داشت پس به راحتي نمي توان از اين بازار صرف نظر كرد.

طهماسبي اظهار كرد: از زماني كه اعلام خبر افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه منعكس شد تمامي نمايندگي‌هاي وارد كننده تلفن همراه اين خواب را در سر پروراندند كه رقم افزايش يافته را از مصرف كنندگان خواهند گرفت، ولي امروز با امضاي اين تفاهمنامه نشان خواهيم داد كه كشور اسلامي ما توان رقابت با واردكنندگان را خواهد داشت.
وزير صنايع و معادن گفت: در كشورهاي چين، برزيل و هند ميزان تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به ترتيب 30، 35 و 25 درصد مي باشد و اين در حالي است كه اين كشورها خود ازتوليدكنندگان اصلي توليد گوشي تلفن همراه مي‌باشند و هيچگاه در اين كشورها چنين مخالفت رسانه‌اي با اين تعرفه‌ها صورت نگرفته است. وي خاطر نشان كرد: براي اينكه سرمايه‌گذاران خارجي را راغب به سرمايه گذاري در داخل كشور كنيم ابتدا بايد زيرساخت هاي لازم را براي اين بخش آماده سازيم چرا كه تا زماني كه در بخش تجهيزات مخابراتي و گوشي تلفن همراه ميزان تعرفه واردات چهار درصد باشد هيچگاه سرمايه گذاران جرات وارد شدن به اين حوزه را به خود نخواهند داد.

طهماسبي افزود: پس اين درست نيست كه ابتدا بايد در اين بخش توليد داشته باشيم سپس اقدام به افزايش تعرفه نماييم چرا كه توليد در داخل مستلزم حمايت از آن در سيستم مديريتي اقتصاد كلان كشور مي باشد و افزايش تعرفه واردات راهكاري است كه در تمامي كشورهاي دنيا اعمال مي شود.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر اكثر امكانات گوشي هاي موجود در كشور با سيستم مخابراتي متناقض است و كاربردي ندارد، افزود: توليدات شركت‌هاي داخلي توليد كننده گوشي موبايل بايد از حداقل سرويس‌هايي كه هم اكنون گوشي‌هاي وارداتي دارا هستند، برخوردار باشند.
وي در خصوص قيمت تمام شده گوشي‌هاي ساخت داخل گفت: قيمت اين محصولات نيز بايد در حد مطلوبي باشد و گران‌تر از محصولات خارجي نباشد، زيرا در غير اين صورت امكان رقابت را نخواهند داشت.

وي با اشاره به سرمايه گذاري 2 هزار ميليارد توماني صورت گرفته در زمينه توسعه سخت‌افزاري و زيرساختي كشور اظهار داشت: بازار داخل اولين مزيت اقتصادي كشور محسوب مي‌شود و تعرفه صفر درصدي براي گوشي موبايل پذيرفتني نيست. وي با تاكيد بر لزوم ايجاد فضايي مناسب جهت حضور شركت‌هاي خارجي در ايران و دستيابي به جهش صادراتي اظهار داشت: در صنعت مخابرات تنها توليد گوشي تلفن همراه در داخل هدف ما نيست، بلكه نياز كل اين صنعت بايد با استفاده از توليدات داخل تامين شود.
وي با اشاره به واردات 3 ميليارد دلاري تجهيزات خطوط تلفن ثابت و همراه طي پنج سال گذشته اظهار داشت: هم اكنون شركت‌هاي فعال در صنعت مخابرات با تمام ظرفيت خود كار نمي‌كنند و برخي از آنها تنها با 25 درصد تا 30 درصد ظرفيت توليدشان فعال هستند و برخي نيز ورشكست شده‌اند كه بايد سعي شود با ايجاد فضايي مناسب از توليد داخل حمايت شود.

وزير صنايع و معادن با تاكيد بر لزوم حفظ سهم 51 درصدي شركت‌هاي داخلي در توليد محصول مشترك با سرمايه‌گذاران خارجي گفت: ما قصد داشتيم بحث توليد گوشي تلفن همراه را مانند بحث ال -90 پس از اين‌كه موفقيت لازم ايجاد شد، مطرح كنيم، ولي جو خبري ايجاد شده مانع از اين كار شد.
وي با بيان اين كه در توليد گوشي تلفن همراه در ابتدا مي‌توانيم مونتاژ كننده و سپس توليد كننده و بعد از آن شاهد توليد گوشي با نشان ملي باشيم، گفت: ما جلوي باند مافياي وارد كننده گوشي تلفن همراه خواهيم ايستاد.

وي با اشاره به كاهش 36 درصدي توليد تجهيزات مخابراتي در ايران طي سال گذشته اظهار داشت: در صورت حمايت مطلوب از صنعت مخابرات كشور، ايران تا پايان برنامه چهارم توسعه صادر كننده گوشي تلفن همراه خواهد بود.
وزير صنايع و معادن در پاسخ به اين سوال كه چه معياري براي گزينش شركت‌هاي انتخاب شده براي امضاي اين تفاهمنامه با وزارت صنايع و معادن اتخاذ شده، گفت: هيچگونه انحصاري در اين بخش وجود ندارد و هر يك از شركت‌هاي داخلي كه توانمندي توليد اين كالاي مصرفي را داشته باشند، وزارت صنايع و معادن با تمام وجود از آنها حمايت خواهد كرد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
سرویس اخبار خارجی ایتنا - شرکت بریتانیایی ودافون(Vodafone) پس از انتشار گزارشاتی در مورد پایین آمدن میزان فعالیت‌های خود با کاهش 9/14 میلیارد دلاری سود خود مواجه شد.




پس از محاسبه میزان سود واحد آلمان شرکت ودافون که در سال 2000 به‌قیمت 112 میلیارد پوند(183 میلیارد دلار) خریداری شده بود مشخص شد، طی سال گذشته این شرکت عظیم بیش از 5/23 میلیارد پوند ضرر کرده است.
این شرکت به‌دنبال خسارات مالی فراوانی که در سال گذشته متحمل شده در نظر دارد تا چند ماه آینده بیش از 400 نفر از کارمندان خود را اخراج کند تا به‌نوعی هزینه‌های آن کاهش یابد.

در این گزارش آمده است، طی سال گذشته میلادی میزان سود خالص ودافون به 8/8 میلیارد پوند رسیده که این رقم نسبت به‌پیش‌بینی‌های کارشناسان بیشتر است.
مهم‌ترین عاملی که موجب شد میزان سود خالص ودافون در سال 2005 میلادی نسبت به پیش‌بینی‌های کارشناسان افزایش یابد افزایش 21 میلیون کاربر جدید به مجموع‌ کاربران این شرکت بریتانیایی بوده است.

پس از انتشار اخباری از سوی ودافون مبنی‌بر بازگرداندن 3 میلیارد پوند به صاحبان سهام، بهای سهام این شرکت در بازار بورس لندن 2 درصد افزایش یافت.
با توجه به اینکه دو شرکت Japanese arm و Softbank از سهام‌داران ودافون محسوب می‌شوند، گفته می‌شود 6 میلیارد دلار از سرمایه‌های این مرکز توسط سرمایه‌گذاران بروس تامین شده است.

ریچارد هانتر(Richard Hunter) یکی از سهام‌داران بزرگ بازار بورس لندن دراین باره گفت: درحالی که طی سال گذشته بیشتر شرکت‌های رایانه‌ای و مخابراتی با افزایش بهای سهام خود مواجه بودند، ارزش سهام ودافون 14 درصد کاهش پیدا کرد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
معاون وزير ارتباطات و رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از اعلام تذكر و اخطار به مجري پروژه اپراتور دوم تلفن همراه طي هفته جاري خبر داد و گفت: اين امر براي تسريع در امور اين پروژه است.


محمود خسروي در گفت‌وگو با فارس با تاييد خبر نهايي نشدن قرارداد ايران‌سل با دو شركت اريكسون و آلكاتل افزود: در همين رابطه به ايران‌سل فشار آورده‌ايم و تذكر داده‌ايم كه بايد در زمان مقرر يعني شهريور ماه سيم‌كارت خود را به متقاضيان بدهند.
وي با بيان اينكه ايرانسل بايد در 248 شهر سيم‌كارت ارايه كند، گفت: طبق پروانه اپراتور دوم اگر ايرانسل به تعهدات خود عمل نكند، اخطارهاي لازم را به اين شركت مي‌دهيم.

خسروي با اعلام اين مطلب كه ايرانسل در سال اول پروانه خود بايد دو ميليون و 300 هزار شماره تلفن همراه واگذار كند، اظهار داشت: ايرانسل گزارش سه ماهه قبل خود را به سازمان مقررات راديويي ارايه كرده و هفته آينده نيز بايد گزارش سه ماهه اخير خود را اعلام كند.
معاون وزير ارتباطات به تلاش اين سازمان براي حل مسايل و مشكلات اپراتور دوم اشاره و عنوان كرد: تمام سعي ما حل مشكلات اين شركت است.

وي نامبرينگ(پيش شماره)‌هاي سيم كارت اپراتور دوم را 0935 و 0936 بيان كرد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
اتحاديه بين‌المللي ارتباطات ضريب نفوذ تلفن همراه در ايران را 39/10خط براي هر 100 نفر اعلام و رتبه ايران از اين نظر را درميان 47 كشور آسيايي 32 تعيين كرد.

به گزارش فارس به نقل از اتحاديه بين‌المللي ارتباطات تعداد خطوط تلفن همراه ايران در پايان سال 2005 به 222/7 ميليون خط رسيد. اين در حالي است كه درسال 2000 تنها 962 هزار خط تلفن همراه در ايران وجودداشت.
بدين ترتيب تعداد خطوط تلفن همراه ايران در طي سال‌هاي 2000 تا 2005 سالانه 6/49 درصد رشد داشته است.

بر اساس اين گزارش ضريب نفوذ تلفن همراه در ايران در پايان سال 2005 نيز به 39/10 خط براي هر صد نفر رسيد. از اين نظر ايران در ميان 47 كشور آسيا در رتبه32 قرار گرفته است.
هنگ‌كنگ با ضريب نفوذ 122 خط براي هر 100 نفر در رتبه‌ اول و ماكائوي چين با 116 خط و سنگاپور با 101 خط در رتبه‌هاي دوم وسوم جاي گرفته‌اند.
تايوان نيز با 4/4 خط براي هر 100 نفر كمترين ميزان نفوذ تلفن همراه را در ميان كشورهاي آسيايي دارنده خطوط تلفن همراه داراست.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
افزايش 56 درصدي تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به نفع صنعت داخل بوده و به منظور جذب سرمايه‌گذاران داخلي و خارجي صورت گرفته است.


محسن شاطرزاده ـ معاون اقتصادي وزير صنايع و معادن ـ در گفت‌وگو با ايسنا، افزود: وزارت صنايع در خصوص افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه كار كاملا كارشناسي انجام داده و اين موضوع به نفع صنايع داخلي است. وي با بيان اين كه افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه تاثير زيادي بر قيمت اين محصول و افزايش آن نخواهد داشت، گفت: هم اكنون قيمت گوشي ساخت كره در ايران 20 درصد ارزان‌تر از قيمت فروش آن در كشور كره است و علاوه بر اين تعرفه واردات گوشي در كشورهاي همسايه از جمله پاكستان و هند در حد بسيار بالايي است و به همين دليل افزايش تعرفه واردات اين محصول در ايران مساله‌اي مشكل‌آفرين نيست و اعتراضات صورت گرفته عمدتا از سوي واردكنندگان است، زيرا منافع آنها به خطر افتاده است.
وي با تاكيد بر اين كه افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به نفع صنعت و توليدكنندگان داخلي است، گفت: اين كار به منظور آماده‌سازي فضاي داخل به منظور جذب سرمايه‌گذاران خارجي انجام شده تا توليد گوشي تلفن همراه در كشور رونق گيرد و در همين مدت زماني كوتاهي كه از اعلام خبر افزايش تعرفه مي‌گذرد، توليدكنندگان خارجي متفاوتي براي توليد گوشي در داخل اعلام آمادگي كرده‌اند.

وي درباره ظرفيت فعلي توليد تلفن همراه در داخل گفت: نبايد دنبال اين باشيم كه هم اكنون چقدر توليدكننده داخلي گوشي تلفن همراه داريم، بلكه بايد به جذب سرمايه‌گذاران خارجي توجه كنيم.
به گفته شاطرزاده، ساخت گوشي تلفن همراه فرآيند پيچيده‌اي ندارد و بايد فرصت لازم براي ساخت داخل كردن اين محصول فراهم شود.
وي از آغاز توليد گوشي تلفن همراه توسط سرمايه‌گذاران خارجي در كشور در آينده‌اي نزديك خبر داد و گفت: گوشي موبايل كالاي اساسي محسوب نمي‌شود و به همين دليل مصرف كنندگان از افزايش تعرفه واردات آن متضرر نمي‌شوند و حتي اگر در بدترين حالت، اين كالا پس از واردات قطعات در داخل كشور مونتاژ و توليد شود، مشمول تعرفه 60 درصدي نخواهد بود و اين مساله باعث رونق صنعت داخل و اشتغالزايي در كشور خواهد شد و علاوه بر اين قيمت محصول توليدي كمتر از قيمت سابق نيز خواهد بود.

معاون وزير صنايع و معادن در ادامه با بيان اين كه افزايش قيمت گوشي تلفن همراه تنها يك افزايش قيمت مصنوعي است، گفت: دلالان عامل اصلي اين مساله هستند و البته افزايش تعرفه به طور طبيعي باعث بالارفتن قيمت داخلي محصول خواهد شد كه بايد اين موضوع را به سمت توليد داخل هدايت كرد.
وي با بيان اين كه از اين طريق توليد گوشي تلفن همراه براي سرمايه‌گذاران داخلي نيز داراي توجيه فني و اقتصادي خواهد بود، گفت: ما به واردكنندگان گوشي تلفن همراه توصيه مي‌كنيم كه به سرمايه‌گذاري جهت توليد موبايل در داخل اقدام كنند.

وي ادامه داد: شركت صاايران نيز به زودي به توليد گوشي تلفن همراه اقدام خواهد كرد و مي‌توان از توليدات داخلي به منظور صادرات استفاده كنيم.
شاطرزاده در پايان از امضاي قرارداد جهت توليد گوشي تلفن همراه در ايران توسط سرمايه‌گذاران خارجي در آينده‌اي نزديك خبر داد.صاايران به زودي شروع
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
رييس كميسيون مخابرات مجلس: افزايش تعرفه واردات تلفن همراه جز اينكه به سود قاچاقچيان باشد، هيچگونه نفع اقتصادي ديگري ندارد.

موج- رمضانعلي صادق‌زاده، رييس كميسيون مخابرات مجلس در زمينه افزايش تعرفه گوشي‌هاي تلفن همراه گفت: چنانچه چنين تعرفه‌اي تصويب و اعمال شود، مسوولين ذيربط را براي پاسخ دادن به حركت غيركارشناسانه‌اي كه ضرر اصلي آن متوجه مردم مي‌شود به مجلس فرا مي‌خوانيم تا پاسخگوي اين امر باشند.

رييس كميسيون مخابرات مجلس خاطرنشان كرد: درست است كه با واگذاري حدود 10 ميليون سيم‌كارت در سال جاري در اين حوزه امكان خروج يك ميليارد دلار ارز از كشور وجود دارد، ولي با تصميمات مقطعي و يك شبه نمي‌توان با اين روند مبارزه كرد و اين مهم نياز به برنامه‌ريزي‌هاي بلند مدت دارد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا ممكن است رانت‌خوارهاي بزرگ در پشت پرده اين قضيه دخيل باشند، افزود: تاكنون چنين چيزي مبني بر سود افرادي خاص در اين قضيه به كميسيون گزارش نشده است و من بدون وجود مستندات نمي‌توانم در اين خصوص نظري بدهم.

به گفته صادق‌زاده هيچگونه توليد داخلي در كشور در حوزه گوشي تلفن همراه وجود ندارد و شركت‌هايي كه پيش از اين در اين حوزه تجربياتي را كسب كرده‌اند نيز اعلام كرده‌اند هيچگونه رغبتي براي حضور در اين بازار را ندارند.
رييس كميسيون مخابرات مجلس شوراي اسلامي اين وضعيت را در حالي مي‌داند كه مسئولين با شعار حمايت از توليد داخل اقدام به افزايش تعرفه 4درصدي اين وسيله به 54 درصد كرده‌اند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
رييس هيات مديره كنسرسيوم فارس(يكي از كنسرسيوم‌هاي حاضر در پروژه شركت ايران‌سل)، گفت: ارايه سيم‌كارت اپراتور دوم تا شهريورماه بعيد است؛ در صورت تاخير در اجراي پروژه نيز شركت ايرانسل موظف به پرداخت جريمه خواهد بود و ما به عنوان پيمانكار مسووليتي در اين‌باره نداريم.


محمدابراهيم مطلع در گفت‌وگو با ايسنا اظهار داشت: كنسرسيوم فارس از سال 83، به منظور استفاده از توان بالقوه كشور در پروژه‌هاي ملي و رقابت با شركت‌هاي خارجي تشكيل شد؛ اولين حضورمان در مناقصه GC‌هاي شركت ارتباطات سيار بود كه به دلايل نامعلوم نتوانستيم در اين پروژه حضور داشته باشيم.
وي با بيان اين كه پروژه ايرانسل اولين فعاليت كنسرسيوم فارس است، گفت: اين كنسرسيوم از كارخانجات مخابراتي ايران، صنايع مخابراتي راه دور ايران، صنايع الكترونيك شيراز و صنايع قطعات الكترونيك ايران تشكيل شده است.

او افزود: كنسرسيوم فارس در پروژه ايرانسل، موظف به تكميل شبكه NSS و دو ناحيه يك و سه شبكه BSS با مشاركت نوكيا و تكفام است؛ ناحيه يك شبكه BSS شهر تهران و ناحيه سه چندين استان در شرق كشور را شامل مي‌شود، همچنين كل كشور به شش ناحيه تقسيم شده و ساير نواحي توسط شركت‌هاي ديگر تكميل مي‌شود.
مطلع با اعلام اين كه هم اكنون در حال مذاكره با مسوولان ايران‌سل هستيم و هنوز قراردادي ميان ما منعقد نشده است، گفت: هر زمان كه قراردادمان منعقد شود، كار خود را آغاز خواهيم كرد.

رييس هيات مديره كنسرسيوم فارس، در پاسخ به اين سوال كه آيا پروژه ايرانسل در موعد مقرر اجرا خواهد شد، گفت: طبق زمان‌بندي كه مسوولان انجام دادند، برنده مناقصه ايرانسل، بايد در بهمن‌ماه سال گذشته، مشخص و قرارداد آن در فروردين‌ ماه منعقد مي‌شد؛ در حالي كه برنده مناقصه با چندين ماه تاخير اعلام شده است، به همين دليل تاخير در اجراي پروژه‌ كاملا طبيعي است.

وي خاطرنشان كرد: امكان اجراي فاز اول پروژه‌، يعني واگذاري سيم‌كارت تا شهريور ماه بعيد است، ولي ما تلاش خواهيم كرد كه فاز‌هاي بعدي طرح را طبق زمان‌بندي انجام دهيم.
وي درباره علت تاخير در اعلام برنده مناقصه ايرانسل، گفت: مجريان مناقصه قصد داشتند كه ارزيابي‌هاي فني و اقتصادي كاملي از برنده مناقصه‌ مشخص كنند تا در آينده دچار مشكل نشوند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
رئیس کل گمرگ ایران گفت: گوشي‌هاي تلفن همراه در راستای افزایش تعرفه کالاهای مصرفی با تعرفه 60 درصدی وارد کشور می‌شود.



هاشم ***** در گفت‌وگو با مهر درباره افزایش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه از 4 به 60 درصد گفت: افزایش تعرفه گوشی تلفن همراه از 4 به 60 درصد به تصویب رسیده به گونه‌ای که از این پس گوشی های تلفن همراه با این تعرفه وارد کشور می شود.
وی افزود: از آنجا که گوشی تلفن همراه با توجه به افزایش عرضه سیم‌کارت به یکی از پرمصرف‌ترین کالاها تبدیل شده درنتیجه تقاضا برای گوشی تلفن همراه بسیار افزایش یافته و باعث تبدیل شدن این کالا به یک کالای مصرفی شده است.

***** افزود : این تصمیم در راستای افزایش تعرفه‌های کالاهای پرمصرف همانند گوشی تلفن همراه، لوازم خانگی، صوتی و تصویری، کفش، پوشاک و صنایع نساجی گرفته شده است.
وی درباره احتمال افزایش قاچاق تلفن همراه به کشور گفت: در این باره کنترل‌های لازم صورت می‌گیرد و از وارد شدن هر گونه گوشی تلفن همراه به کشور جلوگیری می‌شود.

***** تصریح کرد : مجلس شورای اسلامی در سال جاری میانگین موثر تعرفه ها را از 3/10 درصد به 16 درصد افزایش یابد و براین اساس درآمد حاصل از مالیات بر واردات افزایش داده شود.
وی اضافه کرد : همچنین از سویی دیگر بسیاری از معافیت‌ها مالیاتی درهمین راستا حذف شده است.

***** درباره افزایش درآمدهای گمرک ایران در سال‌جاری گفت: در سال گذشته درآمدهای گمرک ایران 30 هزار و 400 میلیارد ریال بوده است که با انجام این تصمیمات این رقم درسال‌جاری به بیش از 52 هزار میلیارد ریال افزایش می یابد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
فارس - مديرعامل صاايران گفت: شركت صاايران گوشي تلفن همراه را از سبد توليد خود خارج كرده است و فعلا قصد توليد اين محصول را ندارد.


ابراهيم محمود زاده در گفت‌و‌گو با فارس در پاسخ به اين سوال كه آيا صاايران قصد توليد گوشي تلفن همراه با لحاظ تعرفه 60 درصدي را دارد يا خير؟ افزود: صا ايران هم اكنون ظرفيت خالي براي توليد گوشي تلفن همراه ندارد.ضمن اينكه فعلا هم قصد توليد گوشي تلفن همراه را نداريم و جزو استراتژي ما هم نيست. وي با بيان اينكه صاايران ظرفيت خالي براي توليد گوشي ندارد، گفت: شايد با افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه در آينده آن هم با بررسي بازار و شرايط ديگر موثر در بازار گوشي بحث توليد گوشي بازنگري شود.
محمود زاده تجهيزات مدرن خط توليد گوشي تلفن همراه در شركت صاايران را يادآور شد و افزود: با تغييرات بسيار جزيي مي‌توان دوباره اين خط را راه‌اندازي كرد، اما توليد گوشي به عوامل بسياري وابسته است.

مديرعامل صاايران داشتن ظرفيت مناسب، اقتصادي بودن پروژه، عمر تكنولوژي تلفن همراه، محصول و ظرفيت بازار را از جمله عوامل موثر در توليد گوشي تلفن همراه دانست.
مدير عامل صنايع الكترونيك وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح افزود: قاچاق، ورود همراه مسافر و پيله وري از ديگر عوامل موثر و دخيل در توليد گوشي تلفن همراه است.

وي تصريح كرد: مطمئن نيستيم كه با افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه توليد اين محصول صرفه اقتصادي داشته باشد.
 
بالا