• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
وزارت بازرگانی در این پیشنهاد خواستار بازنگری در تعرفه جدید واردات تعرفه همراه به کشور شده است


وزارت بازرگانی پیشنهاد کاهش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه که به تازگی از 4 به 60 درصد افزایش یافته است را به کمیسیون ماده یک ارائه کرد.
به گزارش مهر، وزارت بازرگانی در این پیشنهاد خواستار بازنگری در تعرفه جدید واردات تعرفه همراه به کشور شده است. برخی مسئولان وزارت بازرگانی معتقدند که تعرفه واردات گوشی تلفن همراه باید حدود 20 درصد تعیین شود.

ریاست کمیسیون ماده یک بر عهده وزارت بازرگانی است و نمایندگانی از وزارت صنایع و اقتصاد نیز از جمله اعضای این کمیسیون به شمار می روند

برخی کارشناسان معتبر اقتصادی افزایش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه از 4 به 60 درصد را غیر عقلانی و به‌نفع دلالان بازار و در نهایت به ضرر مردم عادی عنوان می کنند.

گزارش مهر از بازار گوشی تلفن همراه در تهران نیز حاکیست، با افزایش یکباره تعرفه واردات گوشی تلفن همراه از 4 به 60 درصد، بازار 900 میلیون دلاری گوشی تلفن همراه را به آشفتگی و کسادی کشانده است. این گزارش می افزاید: با افزایش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه حدود دو هفته است که بازار گوشی تلفن همراه را با کسادی روبرو کرده است به گونه ای که بسیاری از فروشندگان گوشی تلفن همراه ادعا می کنند که میزان فروش آنها به نصف کاهش پیدا کرده و این عامل حتی ضررهای بسیاری را به فروشندگان و مصرف کنندگان وارد کرده است.

در همین حال، معاون وزیر صنایع و معادن اعلام کرد: 80 درصد واردات گوشی تلفن همراه توسط یک نفر انجام می‌شود

محسن شاطرزاده در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو با طرح این پرسش که چرا باید تعرفه گوشی تلفن همراه در کشور ما صفر باشد؟ گفت: نباید بازار وسیع خود را به راحتی در اختیار شرکت های خارجی قرار دهیم. وی افزود: ما به دنبال انحصار در زمینه گوشی تلفن همراه و به هم ریختن تنوع بازار نیستیم و کماکان راه واردات باز است.

گفتنی است، کمیسیون ماده یک چند هفته قبل با افزایش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه از 4 به 60 درصد موافقت کرد
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
افزايش تعرفه‌ها بايد زماني رخ دهد كه بستر لازم و مناسب براي توليد داخل فراهم شود، در غير اين صورت افزايش عجولانه تعرفه‌ها به بالا رفتن قاچاق منجر مي‌شود


رئيس كميته مخابرات مجلس به امضاي تفاهمنامه توليد گوشي تلفن همراه توسط وزارت صنايع و چندين شركت داخلي اشاره و گفت: امضاي اين تفاهمنامه عجولانه بوده، در اين رابطه وزارت صنايع هنوز با يك شركت صاحب فناوري در زمينه توليد گوشي قرارداد امضا نكرده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، رمضانعلي صادق‌زاده در خصوص افزايش تعرفه گوشي تلفن همراه از 4 به 60 درصد افزود: افزايش تعرفه‌ها بايد زماني رخ دهد كه بستر لازم و مناسب براي توليد داخل فراهم شود، در غير اين صورت افزايش عجولانه تعرفه‌ها به بالا رفتن قاچاق منجر مي‌شود.

وي ادامه داد: داشتن ديدگاه لوكس به گوش تلفن همراه مربوط به حدود 12 سال پيش بود زماني كه طراحي شبكه تلفن همراه كشور بر پايه 12 هزار مشترك انجام شده بود.

صادق‌زاده اظهار داشت: در حال حاضر 5/8 ميليون مشترك تلفن همراه در كشور وجود دارد كه امسال نيز حدود 10 ميليون نفر به اين تعداد افزوده خواهد شد اين 10 ميليون نفر نيز از اقشار مختلف جامعه هستند، پس دولت بايد به فكر مصرف‌كننده نيز باشد.

وي ارتباطات را از اركان اصلي پيشرفت هر كشور دانست و گفت: تنوع صنعت LT به حدي است كه صنايع ديگر نمي‌توانند خود را با آن هماهنگ سازند.

نايب رئيس كميسيون صنايع مجلس با انتقاد از بخش‌نگري دولت در رابطه با افزايش تعرفه گوشي تلفن همراه افزود: چرا بايد تعرفه گوشي بدون كار كارشناسي به يكباره از 4 به 60 درصد افزايش يابد. آيا دولت فكر 10 ميليون نفر كه در سال جاري سيم‌كارت دريافت مي‌كنند را كرده است؟

وي تاكيد كرد: با شتاب و تنوع موجود در صنعت IT، آيا توليد گوشي در كشور آن هم از نقطه صفر توجيه اقتصادي خواهد داشت؟ چرا تعرفه گوشي به اندازه نرخ متوسط بين‌المللي آن افزايش نيافته است.

وي تجربه تلخ توليد داخل گوشي تلفن همراه توسط صاايران را يادآور شد و گفت: صا ايران نتوانست خود را با شتاب تنوع و رقابت ديگر توليد‌كنندگان اين محصول هماهنگ سازد.

صادق‌زاده پيشنهاد داد كه در ابتدا بستر مناسب براي توليد گوشي تلفن همراه در داخل ايجاد و سپس تعرفه آن به صورت تدريجي افزايش يابد.

وي در برنامه گفت و گوي ويژه شبكه دو گفت: افزايش تعرفه‌ ها نبايد به قاچاق اين محصول كمك كند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
همشهری-مايكروسافت با دو شركت تايواني تيمي را تشكيل داده اند تا براي كاربران تجاري گوشي هاي نسل سوم (۳ G) هوشمند بسازند. اين گوشي توان محاسباتي بسيار بالايي دارد و تا پايان ژوئن عرضه مي شود. اين شركت ها مي كوشند تا روش هايي نوين را براي برآورده سازي نيازهاي گروه هاي كاربر خاص بسازند، به خصوص براي كساني كه مي توانند هزينه اين گوشي را بپردازند؛ مثل كاربران تجاري. نقش مايكروسافت در اين قرارداد فراهم كردن جديدترين نرم افزار موبايل است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
همشهری-گروه اقتصادي _ درحالي كه افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به كشور بازار اين كالا را به شدت آشفته كرده است ديروز يكي از مسئولان وزارت صنايع اعلام كرد ۸۰ درصد واردات گوشي تلفن همراه به كشور توسط يك نفر انجام مي شود.
محسن شاطرزاده معاون وزير صنايع در يك گفت وگوي تلويزيوني با اعلام اين خبر از اعلام نام اين فرد خودداري كرد و در اظهارات خود و اين سخن كه ۸۰ درصد واردات گوشي تلفن همراه توسط يك نفر وارد كشور مي شود تلاش كرد تا افزايش تعرفه واردات را از ۴ درصد به ۶۰ درصد را توجيه كند.
وي با اين استدلال كه ما به دنبال انحصار در زمينه گوشي تلفن همراه و به هم ريختن بازار نيستيم خاطرنشان كرد كه راه واردات بسته نشده است و با هماهنگي به عمل آمده با وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات كدهاي تلفن هاي قاچاق نيز قفل مي شود.
با اين اظهارات ظاهرا انحصار واردات در بازار تلفن همراه وجود داشته است و با افزايش يكباره تعرفه ها اين انحصار كه در اختيار يك نفر بوده است از بين رفته است.
شاطرزاده در اظهارات خود همچنين با ارائه آمارهايي از عمر مفيد تلفن همراه و قيمت تلفن همراه در كشورهاي ديگر تلاش كرد كه افزايش تعرفه ها را مثبت ارزيابي كند ولي اين آمارها و انحصار واردات از سوي يك نفر نشان مي دهد كه بازار تلفن همراه در ايران مديريت نشده و آشفته است و اين مساله در طول ده سال گذشته و از هنگام ورود اين كالا به مجموعه كالاهاي موردنياز كشور شكل گرفته و يكباره و تنها با افزايش تعرفه ها نمي توان آن را مديريت كرد.
طبق اظهارات معاون وزير صنايع سياست اين وزارتخانه درمورد گوشي تلفن همراه الگوي توليد خودرو ال نود است كه ظاهرا اين سخن به اين معني است كه بايد منتظر بود كه توليد تلفن همراه در كشور به زودي با ۵۰ درصد توليد داخل براي مصرف داخلي و ۲۰ درصد صادرات محصول نهايي آغاز شود.
اگرچه اين هدف قابل تقدير است ولي اين مساله موردتوجه قرار نگرفته است كه ماهيت در كالا متفاوت است و صنعت خودرو ايران حدود ۵۰ سال سابقه دارد و تلفن همراه مدت ۱۰ سال وارد كشور شده و طبق آمارهاي معاون وزارت صنايع اين بازار به شدت آشفته و مديريت نشده است.
اگر به واقع وزارت صنايع قصد مديريت اين بازار و افزايش سهم توليد داخلي در اين كالا را دارد بهتر است تا طرح جامعي در زمينه اين كالا كه ارتباط تنگاتنگي با خدمات تلفن همراه در كشور دارد ارائه دهد.
البته اين طرح نياز به همكاري ديگر وزارتخانه هاي كشور دارد و با يك همكاري بين بخشي مي توان آن را تهيه و اجرا كرد.
شايد استفاده از الگوي كشورهايي كه سال ها توليد و ارايه خدمات تلفن همراه در آن ها انجام شده و سابقه بسيار طولاني تري از ما دارند بتواند در اين زمينه كمك كند.
قطعاً بايد در اين طرح ميان ارائه خدمات و عرضه گوشي تلفن همراه ارتباط معني داري تعريف كرد.
علاوه بر اين جا دارد كه وزارت صنايع براي ساماندهي توليد و صنعت در كشور استراتژي صنعتي كشور را هرچه سريعتر تهيه و تصويب نمايد تا هرازگاه سياست هاي متضاد و متفاوت و حاكم شدن سليقه هاي گوناگون به بي ثباتي در اقتصاد وواردشدن ضرر و زيان به مصرف كنندگان و توليدكنندگان منجر نشود.
طبق برخي گزارش ها وزارت بازرگاني به عنوان رئيس كميسيون ماده يك پيشنهادي براي كاهش مجدد تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به ۲۰ درصد به كميسيون ماده يك ارائه كرده است.
حال اين سوال مطرح است كه چرا باوجود مخالفت وزارت بازرگاني افزايش تعرفه در اين كميسيون مطرح و تصويب شده است.
علاوه بر اين معلوم نيست چرا و چگونه ۸۰ درصد واردات گوشي تلفن همراه به كشور با نام ها و نشانه هاي تجاري گوناگون توسط يك نفر وارد كشور مي شود و انحصار شخصي بر اين بازار حاكم است و تاكنون هيچ تلاشي براي حذف آن صورت نگرفته است.
و اگر اين انحصار حاكم است آيا افزايش تعرفه دارايي اين شخص را يكباره و بدون هيچ تلاشي حدود ۶۰ درصد افزايش نداده است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
بلاتكليفي تعرفه هاي موبايل
معاون وزير صنايع و معادن اعلام مي كند: ۸۰ درصد واردات گوشي تلفن همراه توسط يك نفر انجام مي شود.
محسن شاطرزاده در گفتگوي ويژه خبري شبكه دو به واگذاري ۸ تا ۱۰ ميليون سيم كارت در كشور در سال جاري اشاره مي كند و مي افزايد: درصورتي كه قيمت متوسط هر گوشي ۱۰۰ تا ۱۵۰ دلار در نظر گرفته شود بايد ۵/۱ ميليارد دلار صرف واردات اين محصول در سال جاري شود.يعني براي ۴۰ تا ۵۰ ميليون سيم كارتي كه قرار است تا پايان برنامه چهارم واگذار شود بايد ۵ تا ۶ ميليارد دلار صرف واردات گوشي تلفن همراه شود.شاطرزاده تصريح مي كند: هم اكنون گوشي تلفن همراه توليد كره جنوبي در ايران ۲۵ درصد ارزان تر از خود كره جنوبي به فروش مي رسد و در اروپا نيز گوشي تلفن همراه ۴۰ درصد گرانتر از ايران است.
اما در حالي كه شاطرزاده تاكيد دارد،تمام تعرفه هايي كه وزارت صنايع با افزايش آنها موافقت كرده بدون هيچ گونه تغييري سرجاي خود باقي خواهند ماند.اخبار دريافتي حاكي است: وزارت بازرگاني پيشنهاد كاهش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه را كه به تازگي از ۴ به ۶۰ درصد افزايش يافته است به كميسيون ماده يك ارائه كرده،وزارت بازرگاني در اين پيشنهاد خواستار بازنگري در تعرفه جديد واردات تعرفه همراه به كشور شده است.برخي مسئولان وزارت بازرگاني معتقدند: تعرفه واردات گوشي تلفن همراه بايد حدود ۲۰ درصد تعيين شود.رياست كميسيون ماده يك بر عهده وزارت بازرگاني است و نمايندگاني از وزارت خانه هاي صنايع و اقتصاد نيز از جمله اعضاي اين كميسيون به شمار مي روند.
افزايش قيمت سيم كارت
درپي اعلام خبر به تعويق افتادن عرضه سيم كارت هاي اپراتور دوم، قيمت سيم كارت در بازار تهران در هفته گذشته تا ۱۰ هزار تومان افزايش يافت.براين اساس سيم كارت هاي صفر با كد دو به مبلغ ۶۰۰ هزار تومان و سيم كارت هاي كد شش به قيمت ۵۰۰ هزار تومان به فروش مي رسد. قيمت خريد سيم كارت بين ۱۰ تا ۲۰ هزار تومان از رقم فروش پايين تر است.
همشهری
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
خبرگزاري سلام- Net2Phone واحد تلفن اينترنتي IDT Corp دادخواستي را بر ضد eBay مالک Skype تقديم دادگاه کرده و اين شرکت را به استفاده بدون اجازه از يک اختراع ثبت شده به نام Net2Phone متهم کرده است.

در اين دادخواست که تقديم دادگاهي در ايالت نيوجرسي آمريکا شده، ادعا گرديده که سرويس تلفن اينترنتي Skype با الگوبرداري از اختراع ثبت شده Net2Phone طراحي و راه اندازي شده است.

Net2Phone به همين دليل خواستار دريافت غرامت شده است، اما مقامات eBay هنوز در اين زمينه واکنشي نشان نداده اند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
رييس انجمن صنفي فروشندگان سيم‌كارت، گوشي و لوازم جانبي، گفت: افزايش قيمت سيم‌كارت‌ها موقتي است و هيچ ارتباطي به افزايش قيمت گوشي‌هاي تلفن همراه ندارد. تاخير در واگذاري سيم‌كارت‌ها از ارديبهشت به خردادماه، يكي از دلايل مهم اين افزايش قيمت است.

افشار فروتن لاريجاني در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي وضعيت بازار خريد و فروش سيم‌كارت‌هاي تلفن همراه، درباره افزايش قيمت سيم كارت‌ها در چند روز گذشته، گفت: افزايش قيمت فعلي سيم‌كارت‌ها به‌صورت كاذب است، گفت و اين افزايش كه در هفته‌ي گذشته حدود 10 تا 20 هزار تومان بود، ادامه نخواهد يافت.

وي در ادامه با اشاره به افزايش تعرفه‌ي گوشي تلفن همراه كه به گران‌تر شدن قيمت گوشي در بازار منجر شد، گفت: دولتمردان با توجه به اين‌كه قبل از هر اقدامي،‌ بايد توليد را در اين حوزه آغاز مي‌كردند، دست به اقدامي ‌زدند كه پيامدهاي خوبي را نخواهد داشت و اين مردم هستند كه تاوان اين افزايش قيمت را مي‌پردازند.

رييس انجمن صنفي فروشندگان سيم‌كارت و گوشي با بيان اين‌كه نمايندگي‌هاي توزيع گوشي تلفن همراه هنوز افزايش قيمتي نداشته‌اند، گفت: بايد هر چه سريع‌تر به اين موضوع رسيدگي و كارشناسي‌هاي لازم انجام شود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
خبرگزاري موج - گزارش هاي بدست آمده از سوي مقامات رسمي حاكي از آن است ، در سال جاري ميزان فروش تلفن هاي همراه با افزايش همراه مي باشد.

به گزارش موج، تعداد تلفن هاي همراه به فروش رسيده در خاورميانه و آفريقا همچنان رو به افزايش مي باشد به طوري كه انتظار مي رود در سال جاري اين تعداد از مرز 70 ميليون دستگاه نيز بگذرد. ان در حاليست كه اين تعداد در سال گذشته برابر 50 ميليون دستگاه بوده است.
اگر چه بازار GCC اشباع شده است ، بازار فروش اين توليدات با سرعت بالايي همراه مي باشد. بيشترين ميزان رشد در كشورهاي آفريقايي به چشم مي خورد.همچنين اين ميزان فروش در بازارهاي ايران ني ز نسبتا بالا مي باشد به طوريكه ميزان فروش اين توليدات در سال جاري با رشد 30 درصدي همراه بوده است.مسئولين شركت توليد كننده انواع گوشي هاي تلفن همراه ، سامسونگ اعلام داشتند ، در سال گذشته توانستند 7 ميليون دستگاه از توليدات خود را به فروش برسانند و انتظاز دارند اين ميزان در سال جاري از مرز 10 ميليون دستگاه بگذرد. در اين مناطق سهم فروس گوش هاي همراه برابر 15 درصد مي باشد و تا پايان سال جاري اين ميزان به 20 درصد خواهد رسيد.
شركت نوكيا از پر فروشترين شركت هاي ارائه دهنده تلفن هاي همراه مي باشد به طور يكه سهم اين شركت در بازارهاي خاورميانه و آفريقا برابر 60 درصد بر آورد شده است. سامسونگ نيز در جايگاه دوم قرار گرفته است اين در حاليست كه ماهانه اين شركت سه تا چهار مدل جديد خود را به بازار ارائه مي كند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
هموطن-معاون وزير صنايع و معادن با بيان اينكه80درصد واردات گوشي تلفن همراه كشور توسط يك وارد كننده صورت مي گيرد اظهارداشت:ما نبايد بازار خود را اختصاص به واردات دهيم حجم بازار گوشي تلفن همراه كشور بيش از يك ميليارد دلار است.
محسن شاطرزاده در خصوص دلايل افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه افزود: تعرفه اين محصول در كشوري چون چين كه سالانه 300 ميليون گوشي تلفن همراه توليد دارد،30درصد است.
وي با بيان اينكه چرا بايد تعرفه گوشي تلفن همراه در كشور ما صفر باشد؟ گفت: ما نبايد بازار وسيع خود را به راحتي در اختيار شركت هاي خارجي بگذاريم.
شاطرزاده عمر مفيد تلفن همراه در ايران را 5/1 سال و در دنيا را چهار سال ذكر كرد و اظهار داشت: اين بدان معناست كه نگاه ما به تلفن همراه يك نگاه مصرفي است، زيرا تعرفه آن بسيار پايين آمده است.
وي ادامه داد: در سال جاري حدود 8 تا 10 ميليون سيم كارت در كشور واگذار خواهد شد كه اگر بهاي متوسط هر گوشي را 100 تا 150 دلار در نظر بگيريم بايد 5/1 ميليارد دلار صرف واردات اين محصول مي شود.
معاون وزير صنايع با اشاره به واگذاري 40 تا 50 ميليون سيم كارت تا پايان برنامه چهارم در كشور، افزود: براي اين تعداد سيم كارت بايد 5 تا 6 ميليارد دلار صرف واردات گوشي تلفن همراه شود.
وي هزينه توليد و صادرات گوشي در كشور را يك ميليارد دلار عنوان كرد توضيح داد: در حال حاضر شركت‌هاي توانمندي در كشور وجود دارند كه مي توانند در اين رابطه فعاليت كنند.
شاطرزاده گفت: طبق قانون نرخ موزون تعرفه ها بايد از 7/10 درصد به 16 درصد برسد كه اكنون اين ميزان به 5/12 درصد رسيده است يعني ما از برنامه مصوب عقب هستيم.
وي به افزايش تعرفه 1060 كالا در طي سال جاري اشاره و عنوان كرد: اين افزايش براساس شش ماه كار كارشناسي رخ داده است.
وي با بيان اينكه در حال حاضر گوشي تلفن همراه توليد كره جنوبي در ايران 25درصد ارزان تر از خود كره جنوبي به فروش مي رسد افزود: حتي در اروپا نيز گوشي تلفن همراه 40درصد گرانتر از ايران است.
شاطرزاده تأكيد كرد: اولويت و شعار وزارت صنايع حمايت از بخش توليدي كشور است و در همين راستا اقدام به افزايش تعرفه برخي كالاها چون موبايل كرده ايم.
وي انتقاد برخي از افزايش تعرفه گوشي تلفن همراه را به واردكنندگان و واسطه هاي قوي آنها نسبت داد و گفت: چرا از بين 1060 كالا كه تعرفه آنها افزايش يافته و تنها گوشي تلفن همراه حساسيت ايجاد شده است.
معاون وزير صنايع به واردات 80درصد گوشي توسط تنها يك وارد كننده اشاره و افزود: ما نبايد بازار خود را اختصاص به واردات دهيم حجم بازار گوشي تلفن همراه كشور بيش از يك ميليارد دلار است.
وي ادامه داد: در كشور مونتاژ گوشي 30 درصد ارزش افزوده دارد. اين در حالي است كه به ازاي هر8هزار دلار واردات يك اشتغال از بين مي رود. يك ميليارد دلار واردات نيز به حذف 140 هزار شغل منجر مي شود.
شاطرزاده تصريح كرد: در دولت گذشته به بهانه ورود به wto تعرفه ها آنقدر كاهش يافته بود كه ميزان آنها حتي از كشورهاي عضو wto نيز پايين تر آمده بود.سال گذشته 38 ميليارد دلار واردات داشته ايم.
وي اضافه كرد: تنها در سال گذشته در بخش لوازم خانگي با 46 درصد و صنايع مخابراتي و الكترونيكي تا 36 درصد با افت توليد مواجه بوده ايم.
معاون امور اقتصادي و بين الملل وزارت صنايع گفت: الگوي توليد گوشي تلفن همراه در كشور همان الگوي توليد خودروي ال90 خواهد بود. يعني توليد براي صادرات كه اين امر شعار اصلي وزارت صنايع مي باشد.
وي در گفت و گوي ويژه با شبكه دو سيما تأكيد كرد: در زمينه گوشي تلفن همراه ما به دنبال انحصار و به هم ريختن تنوع بازار نيستيم و كماكان راه واردات بازار است.
وي قاچاق گوشي پس از افزايش تعرفه را منتفي دانست و اظهار داشت: در اين رابطه با هماهنگي‌هاي صورت گرفته با وزارت ارتباطات كدهاي گوشي هاي قاچاق فعال نخواهد شد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
آی تی ایران - اين مدل، ارتباطات صوتي و قابليت ‌هاي مرتبط با پست الكترونيكي را براي تجار عرضه مي‌دارد. استفاده از اين مدل بسيار راحت است.

شركت نوكيا آخرين مدل از سري E نوكيا راتحت عنوان E50 براي مصارف تجاري اعلام كرد. مدل فوق داراي قابليت ‌هاي صوتي، پست الكترونيكي و داده ‌پردازي عالي است. اين مدل به صورت مقرون به صرفه، تحرك بيشتري به طيف وسيع تري از فعالان اقتصادی بخشيده وآنان را قادر مي‌سازد تا به كاربردهاي تجاري و تلفني دسترسي داشته باشند.

به علاوه، مدل E50 نوكيا به راحتي وبا امنيت كامل توسط اداره تكنولوژي اطلاعات شركت ها از طريق نرم ‌افزار مديريت Intellisync مديريت مي‌شود.

مدل E50 كوچك و شكيل است و مناسب افرادي مي‌باشد كه خواهان استفاده از يك تلفن براي مصارف تجاري و تفريحي مي‌ باشند. به عنوان مثال كاربردهاي تجاري، كيفيت صوتي و برقراري تماس تلفني در حد عالي و منحصر بفرد و قابليت داشتن دو شماره تلفن براي يك دستگاه تلفن همراه از ويژگي هاي اين مدل هستند. اين دستگاه مجهز به يك دستگاه پخش MP3 و يك دوربين 3/1 مگا پيكسلي هم مي‌باشد. همه اين ويژگي ها در قالب يك محصول ظريف، با يك روكش فلزي رنگي ارايه مي‌شوند.

مدل E50 بر اساس نسخه سوم پلاتفورم S60 و Symbian os براي افزايش قابليت امنيتي و قابليت كنترل دستگاه ساخته شده و پشتيبان راهكارهاي سازماني براي پست الكترونيكي موبايل از جمله پست الكترونيكي بي‌سيم Intellisync، Visto Mobile , BlackBerry Connect، Altexia و Microsoft Activesync مي‌باشد. اين مدل كه كوچك ترين باند سري E نوكيا را دارد (EGSM 850/900/1800/1900) از شبكه‌هاي GSM جهاني پشتيباني كرده، تماس‌هاي تلفني شفاف و كاركردهاي ايده‌آل تلفني را تحقق مي‌بخشد. با اين دستگاه شما قادر خواهيد بود تا 6 ساعت صحبت كنيد. مدل E50 از باتري قوي بهره‌مند است.

معاونت ارشد بخش محصولات موبايل شركت نوكيا، آنتي واسارا (Antti Vasara) مي‌گويد: ”شركت نوكيا متعهد است تا به شركت‌ها كمك كند قابليت بالقوه خود را براي تامين نيازهاي كارمندان درك كنند. با عرضه مدل‌هايي با طرح عالي و سهولت كاربري و ارايه راهكارها و خدمات، ما به شركت ها كمك مي‌كنيم تا تحرك خود را به دست آورده و كارمندان خودر ا مديريت كنند.“

افزايش بازدهي فعالان اقتصادی و كاهش محسوس هزينه‌ها

شركت نوكيا با عرضه مدل E50 و افزودن آن به فهرست محصولات تجاري خود، به دنبال گسترش تحرك نيروي كار با ارايه ويژگي هاي تلفني پيشرفته است. نرم‌افزار صوتي – تجاري، قابليت انسجام با يك زيرساختار صوتي – تجاري فعلي را ميسر مي‌سازد. به عنوان مثال، با استفاده از سيستم سازماني PBX، شركت ها قادر خواهند بود، در تماس‌هاي تلفني راه دور و بين المللي صرفه جويي كرده و موانع مالي بر سر راه كسب و كار را كنار بزنند. شركت هاي داراي نرم افزار مديريت ارتباطات Avaya هم اكنون مي‌توانند مدل E50 را به طور مستقيم به شبكه ‌هاي تلفني سازماني متصل كرده و از نرم‌افزار “X Mobile- Avaya One “ بهره ‌مند شوند. مدل نوكيا E50 همانند خدمات تلفني اداري سنتي كار كرده و قادر به وصل ديگران به شماره‌هاي داخل – سازماني و بهره ‌برداري از پست صوتي مي‌باشد.

برقراري تماس‌هاي كنفرانسي را به سرعت و آمادگي از طريق يك دستگاه اسپيكرفون (speaker phone) مقدور ساخته است. به علاوه، مدل فوق داراي يك جستجوگر بوده و قابليت جستجوي سريع در داده‌هاي حياتي، همانند شماره تلفن‌ها، پست‌هاي الكترونيكي و پيام ها ميسر مي‌كند. متون ضميمه شده تجاري كه از اهميت خاصي برخوردارند همانند اسناد را مي توان به راحتي توسط نرم‌افزار Quick Office Viewer يافته و بررسي نمود.

سهولت بسيج كارمندان سازماني

نرم‌افزار مديريت Intellisync كه توسط شركت نوكيا عرضه شده است، مديريت از راه دور سازماني را بدون نصب هرگونه نرم افزار مضاعف براي دستگاه‌هاي مجهز به OMADM همانند سري E نوكيا، مقدور مي‌سازد. مديران بخش فناوري اطلاعات IT مي‌توانند مديريت از راه دور را با دستگاه‌هاي تجاري همساز با OMADM تحقق بخشند. اين دستگاه‌ها دسترسي به يك كامپيوتر سرور (server) (يا در داخل محوطه شركت يا در تاسيسات ارايه كننده خدمات) دارند.
شما مي‌توانيد فهرست كاملي از ويژگي هاي E50 را، علاوه بر مشخصات فني آن در سايت اينترنتي www.nokia.com/business مطالعه كنيد.

همچنین شما مي‌توانيد عكس‌هايي از مدل E50 را در سايت www.nokia.com/press مشاهده كرده و نوار ويدئويي سري E نوكيا را هم در آدرس ذيل ببينيد.
 

فایل های ضمیمه

  • 005574.jpg
    005574.jpg
    74.6 KB · نمایش ها: 1

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
آن دسته از مشتركاني كه مايل به دريافت پيام كوتاه SMS تبليغاتي و اطلاع‌رساني كه به صورت انبوه ارسال مي‌شود، نيستند، كماكان مي‌توانند از طريق تماس با تلفن گوياي ‌٠٩٩٩٠ از شمار دريافت‌كنندگان اين‌گونه پيام‌ها خارج شوند.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) براساس اعلام شركت ارتباطات سيار، مشتركان مي‌توانند از طريق تماس با تلفن ‌٠٩٩٩٠ و اعلام نام و نام خانوادگي، شماره‌ي تلفن همراه و شماره‌ي پرونده‌ي مندرج در شناسنامه‌ي سيم‌كارت،‌ تقاضاي قطع و دريافت نكردن پيام كوتاه تبليغاتي را داشته باشند.

طبق اعلام، در طول نزديك به يك سال گذشته، سه هزار و ‌٥٦١ نفر از بالغ بر ‌٥/٨ ميليون مشترك شركت ارتباطات سيار، درخواست دريافت نكردن اينگونه پيام‌ها را داده‌اند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
توليدكنندگان نبايد فاصله تعرفه‌اي زيادي را درخواست كنند چراكه عملا نوعي يك جانبه بودن حمايت از توليد را مي‌رساند لذا احتمال طرح پيشنهاد درباره تجديدنظر و بررسي مجدد تعرفه گوشي تلفن همراه نيز در كميسيون ماده يك وجود دارد.


غضنفري معاون وزير بازرگاني و رييس سازمان توسعه تجارت در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: دستيابي به دو هدف درآمدزايي براي دولت، كنترل قاچاق و گاهي نيز توجه به صادرات در برخي از تعرفه‌ها اهميت دارد، البته قرار گرفتن چند هدف در كنار هم تصميم‌گيري را سخت‌تر و تمركز بر روي يك هدف نيز مشكلات را بيشتر مي‌كند.
غضنفري با اشاره به تغييرات اخير در تعرفه برخي كالاها، افزود: درباره تعرفه گوشي تلفن همراه هدف موردنظر دفاع از توليد داخلي بوده بنابراين بايد به اين نكته توجه كنيم كه وقتي قطعات به صورتSKD وارد مي‌شود، بيانگر آن است كه اين توليد عمق ساخت ندارد.

معاون وزير بازرگاني تاكيد كرد: توليدكنندگان اين كالا با درخواست تعرفه 60 درصدي خواهان فاصله تعرفه‌اي 56 درصدي هستند در حالي كه منطقي نيست چراكه اگر اين اتفاق رخ دهد و عمق ساخت كم باشد، اشتغالزايي آن نيز اندك است. وي افزود: وقتي قطعات SKD وارد مي‌شود به اين معناست كه بخش عمده‌اي از فعاليت توليد در خارج از كشور انجام مي‌شود، بنابراين در اين صورت نبايد فاصله تعرفه‌اي زيادي ايجاد كنيم.
غضنفري تصريح كرد: اگر فاصله تعرفه‌اي زيادي در چنين مواردي ايجاد شود، ناخواسته نوعي فرصت كاذبي براي توليدكننده ايجاد مي‌شود در حالي كه توليدكننده درگير كار عميق توليدي نيست و با واردات ارزان SKD با ديوار تعرفه‌اي 60 درصدي رقابت مي‌كند.

به اعتقاد وي اگر قرار باشد توليدكننده‌اي با تعرفه چهار درصد قطعات را وارد كرده و با كالاي خارجي كه با تعرفه 60 درصد وارد شده باشد رقابت كند گام مهمي در عرصه توليد و اشتغالزايي محسوب نمي‌شود.
معاون وزير بازرگاني به برخي مسوولان بخش‌هاي توليدي در وزارت صنايع توصيه كرد كه نبايد از موضوعات مديريت توليد غافل باشند چراكه سال‌هاست نوعي از مديريت توليد به نام «مديريت توليد ناب» در سيستم‌هاي دنيا رواج يافته لذا وقتي سيستم‌هاي توليد را Lean مي‌كنيم يعني در كنار حمايت از مصرف كننده به حمايت از توليد نيز توجه داريم.

غضنفري خاطرنشان كرد: زماني كه ديوارهاي تعرفه‌اي بازار محافظي براي توليدكننده ايجاد كند و نقش مصرف‌كننده فراموش شود آن گاه مردم نيز بدون توجه به اهميت و مقدس بودن توليد انتظار دارند كالاهاي ارزان‌تري دريافت كنند چون كه معتقدند سهمشان در فرآيند اين تصميم‌گيري ناديده گرفته شود.
وي عنوان كرد: تصميماتي كه چند هدف را دنبال مي‌كنند با پيچيدگي مواجهند كه نهايي شدنشان به سختي انجام مي‌شود كه درباره تعرفه‌ها نيز صادق است و چون حمايت از توليدكننده امر مقدسي است كه به آن اعتقاد داريم بايد در كنار آن حمايت از مصرف كننده را هم به همين اندازه مورد توجه قرار دهيم.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
نزديك به 12 سال از ورود تلفن همراه به كشور گذشته است. با توجه به اين كه هر روز به شمار دارندگان تلفن همراه - كه روزي به عنوان ابزاري لوكس تلقي مي‌شد - و گسترش دامنه‌ي اين حوزه افزوده مي‌شود، اين سوال مطرح است كه آيا در جريان تدوين قانون جامع مخابرات كشور، فصل مستقل و كاملي به بحث تلفن همراه و موارد مرتبط با آن اختصاص داده مي‌شود؟

به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اولين قانون مخابرات كشور، مشتمل بر 16 ماده و تبصره، در تاريخ 1350 به تصويب رسيده و در آن عنوان شده بود كه به منظور تاسيس و توسعه‌، نگه‌داري و بهره‌برداري از شبكه‌هاي مخابراتي كشور و براي ايجاد ارتباط مخابرات اعم از عمومي‌ و اختصاصي در داخل كشور يا ساير كشورهاي جهان و نيز هما‌هنگ كردن آن‌ها به استثناي بخش راديو و تلويزيون، به دولت اجازه داده مي‌شود تا شركتي به نام مخابرات ايران تشكيل دهد كه وابسته به وزارت پست و تلگراف وقت بود.

مقصود از مخابرات در اين قانون انتقال و ارسال علايم‌، نوشته‌ها و تصاوير، صدا و هرگونه اطلاعات ديگر به وسيله‌ي سيم يا

بي‌سيم، نور و هر رويه‌ي الكترومغناطيسي بود، بنابراين با توجه به اين كه تلفن همراه از سال 73 وارد كشور شد، بالطبع حرفي از اين وسيله به صورت مستقل در قانون مذكور به ميان نيامده است.

هيات وزيران در سال 83، به پيشنهاد وزارت تغيير نام يافته‌ي پست و تلگراف و تلفن به ارتباطات و فناوري اطلاعات، وزارت امور اقتصاد و دارايي و سازمان مديريت و با استناد ماده‌ي چهارم قانون برنامه‌ي سوم توسعه، اساسنامه‌ي شركت مادر تخصصي مخابرات ايران و به استناد مواد دو و چهارم قانون برنامه‌ي سوم با تغيير نام و اصلاح اساسنامه‌ي مركز سنجش از دور ايران، اساسنامه‌ي شركت ارتباطات سيار را تصويب كرد و اين شركت در قالب شركت تابعه‌ي مخابرات ايران ساماندهي شد.

هدف از تشكيل اين شركت، مديريت، ساماندهي، ايجاد، توسعه، تامين نظارت، نگهداري و بهره‌برداري از شبكه‌ي ارتباطات و برنامه‌هاي مصوب شركت مخابرات ايران عنوان شده است.

ارايه‌ي خدمات مورد نياز مشتريان با لحاظ كردن ملاحظات تجاري و مشتري مداري، اقدام در جهت حفظ امنيت شبكه و حفاظت از حقوق مشتركان، تهيه و تصويب دستورالعمل و ضوابط و استانداردهاي فني مورد نياز شركت براي تاسيس، توسعه و نگهداري و بهره‌برداري از شبكه‌ي ارتباطات سيار به عنوان بخشي از موضوع فعاليت و وظايف اين شركت عنوان شده است.

در هر حال تلفن وسيله‌اي است كه وارد زندگي روزمره افراد شده است، مي‌توان گفت كه دوران گذر تلفن ثابت در كشور طي شده و اين وسيله به سمت واگذاري به‌روز پيش مي‌رود، اما تلفن همراه شبكه‌اي است در حال توسعه كه با افزوده شدن بر تعداد اپراتورهاي آن و گسترده‌تر شدن اين حوزه، قانون‌مند شدن آن در كشور بيشتر احساس مي‌شود.

توسعه‌ي شبكه‌ي تلفن همراه كه اساس آن بنا بر اظهارات كارشناسان، بر طراحي نامناسب استوار شده است، همچنان ادامه دارد؛ تا اين شبكه علاوه بر مشتركان فعلي، تحمل سرويس‌دهي به حدود هشت ميليون شماره‌ي ثبت‌نام شده در دوره‌ي جديد را نيز داشته باشد.

توسعه‌ي‌ شبكه همزمان با بهبود كيفيت آن باعث شده تا مشتركان بارها با پيغام‌هاي ناخوشايند در دسترس نبودن، مواجه و از قطعي‌هاي مكرر، آنتن ندادن‌ها و غيره، به خشم آيند. در اين چند سال بارها از كيفيت نامطلوب شبكه‌ي تلفن همراه، تعرفه‌ها، وديعه‌ها، نحوه‌ي سرويس‌دهي اپراتور، زمان تحويل سيم‌كارت‌ها،‌ ابهامات در مناقصه‌هاي برگزار شده در اين حوزه، دريافت هزينه براي ارايه‌ي سرويس‌هايي كه درواقع بايد رايگان ارايه شوند، سخن به ميان آمده و پاسخ‌هايي از مسوولان شنيده‌ايم. اما از پيگيري شدن حقوق ضايع شده‌ي مشتركان تلفن همراه در قبال مسائلي مانند ضرر‌هاي مالي ناشي از قطعي‌ها و تماس‌هاي ناموفق، كمتر ازسوي مسوولان سخني مطح شده است. البته در قوانين موجود، مواردي در مورد مجازات استفاده‌هاي غير مجاز از وسايل مخابراتي و نحوه‌ي برخورد با ايجاد مزاحمت براي ديگران ذكر شده است و بعضا مصوبات پراكنده‌اي در جهت حفظ حقوق مشتركان تدوين شده است، اما اين سوال مطرح است كه آيا مشتركان تلفن همراه از تمامي‌ حقوق خود در قبال اين وسيله‌ي ارتباطي آگاهند؟

تاكنون كدام حقوق مشتركان به طور مستقل به اطلاع آن‌ها رسانده و تا امروز براساس كدام قانون عمل شده است؟ چه قانوني از حريم خصوصي افراد در قبال اين وسيله حمايت مي‌كند و آيا مي‌توان با استناد به آن، نقض‌كنندگان اين حريم - هرچند اگر مخابرات دولتي باشد - را مورد پيگيري قرار داد؟

مي‌توان پرسيد كه اپراتور تلفن همراه بر چه اساس و معياري به مشتركان سرويس‌دهي كرده و مي‌كند و در صورت عمل نكردن اپراتور به تعهدات خود در قبال مشتركان و در قبال اپراتور بخش خصوصي، طبق كدام قانون عمل شده و خواهد شد؟ كدام قانون مشخص بر برگزاري مناقصات بخش تلفن همراه كشور و بر رعايت زمان‌بندي تعيين‌شده در تعهدات شركت‌هاي طرف قرارداد آن نظارت مي‌كند؟

همه‌ي اين موارد سوالاتي است كه سرويس جامعه‌ي اطلاعاتي خبرگزاري دانشجويان ايران - ايسنا - با كارشناسان، مديران و مسوولان مرتبط با اين وسيله‌ي ارتباطي مطرح كرده و به بررسي آن خواهد پرداخت.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
مدير عامل يكي از شركت‌ها‌ي طرف قرارداد با وزارت صنايع و معادن براي توليد گوشي تلفن همراه در كشور، با بيان اين‌كه فاز مطالعاتي اين پروژه از دو سال پيش آغاز شده است، گفت: مرحله‌ي مطالعاتي‌ توليد گوشي تلفن همراه در كشور به پايان رسيده و ما در حال ايجاد خطوط توليد و مذاكره با طرف‌هاي خارجي براي وارد كردن تجهيزات خطوط مونتاژ هستيم و شروع توليد به صورت SKD خواهد بود.

حميدرضا منجي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار داشت: طبق قرارداد منعقده با وزارت صنايع، بايد تا پايان سال جاري ظرفيت توليد دو ميليون گوشي توسط اين شركت، آماده شود. ما ظرفيت توليد دو ميليون گوشي را ايجاد مي‌كنيم و تا پايان سال براي توليد دو ميليون گوشي آماده خواهيم بود.

وي ادامه داد: شركت نيمه‌ هادي عماد (وابسته به سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران) موظف به ايجاد ظرفيت براي توليد دو ميليون گوشي است؛ اما جذب و توزيع گوشي در بازار بحث جداگانه‌اي است.

او افزود: ما با همه‌ي شركت‌هاي حاضر در بازار ايران براي ايجاد خط توليد مذاكره كرديم و برند توليدي ما در دو ماه آينده، مشخص خواهد ‌شد.

وي در حالي كه از اعلام نام شركت‌هاي مورد نظر براي توليد خودداري ‌كرد، گفت: هم‌اكنون دو شركت برگزيده‌، به مرحله‌ي نهايي مذاكرات راه پيدا كردند و مذاكرات مراحل انتهايي خود را مي‌گذراند.

منجي در مورد اين كه بالا رفتن تعرفه‌ها قبل از ايجاد خط توليد و توزيع گوشي در بازار، باعث افزايش قيمت تلفن همراه خواهد شد، گفت: قبل از بالا رفتن تعرفه‌ها، با شركت‌هاي نوكيا، زيمنس، سامسونگ، LG، آلكاتل و پن‌تك، مذاكراتي براي ايجاد خط توليد با برندهاي آن‌ها آ‌غاز كرده بوديم، اما آن‌ها اين جلسات را جدي نمي‌گرفتند، چراكه ضرورتي براي همكاري با ما نداشتند و تمام بازار در اختيار آن‌ها بود و همكاري كردن با ما باعث كاهش سودشان مي‌شد.

مدير عامل شركت نيمه‌هادي عماد، با بيان اين كه شركت‌هاي بزرگ فعال در بازار گوشي تلفن همراه، قبل از افزايش تعرفه‌ها مذاكرات با ما را فانتزي تلقي مي‌كردند، گفت: آن‌ها قبل از افزايش تعرفه‌ها، تنها حاضر به انجام مذاكره درباره‌ي طراحي نرم‌افزارهاي گوشي با ذائقه‌ي ايران شده بودند و اعتقاد داشتند كه ما جايگاه قوي در اين زمينه نداريم،‌ اما با افزايش تعرفه‌ها، نگاه جديدي در مذاكرات پيدا شده است.

او در ادامه خاطرنشان كرد: براي جلوگيري از افزايش قاچاق با بالا رفتن تعرفه‌هاي گوشي، قرار شده است هر تماس موفقي كه برقرار مي‌شود، اطلاعات گوشي در مخابرات چك شود و اين امر مانع از ورود گوشي‌هاي قاچاق به بازار خواهد شد.

گفتني است: طبق قرارداد توليد دستگاه گوشي تلفن همراه كه عصر روز نهم خردادماه جاري بين سه شركت داخلي و وزارت صنايع و معادن، با حضور وزير به امضا رسيد، قرار است تا پايان امسال شش ميليون دستگاه گوشي تلفن همراه در داخل كشور توليد و عرضه شود. براساس اين قراردادها هر كدام از شركت‌ها دو ميليون دستگاه گوشي تلفن همراه توليد خواهند كرد و اين توليدات توسط هركدام از شركت‌ها حداقل در سه نوع گوشي خواهد بود.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
BlackBerry-7200.jpg.jpg


Black Berry یک رایانه دستی قابل حمل هوشمند است که از قابلیت‌های تلفن همراه نیز برخوردار است


با انعقاد قراردادی بین شرکت مخابراتی اتصالات امارات و شرکت Research in Motion(RIM) اولین سری از دستگاه‌های Black Berry به‌زودی به منطقه خاورمیانه می‌رسد.
Black Berry یک رایانه دستی قابل حمل هوشمند است که از قابلیت‌های تلفن همراه نیز برخوردار است و از محبوبیت فراوانی در ایالات متحده برخوردار است.

به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز، اتصالات در مرحله اول، دو نوع از دستگاه‌های Black Berry را در خاور میانه عرضه می‌کند که با استفاده از هر دومدل امکان تبادل ، برقراری تماس تلفنی، تبادلSMS ، دسترسی به اینترنت، سامان‌دهی امور شخصی و نصب برخی برنامه‌های کاربردی وجود خواهد داشت.

هردو مدل با شبکهGSM/GPRS اپراتور اتصالات سازگار است و با استفاده از آن می‌توان از خدمات جهانی رومینگ در بیش از 40 کشور بهره‌مند شد.

مسوولان اتصالات می‌گویند بررسی بازار امارات نشان داده که در این کشور آمادگی لازم برای پذیرش Black Berry وجود دارد .

به خصوص که بسیاری از صاحبان مشاغل دوست دارند به مجموعه گسترده‌ای از خدمات مورد نیاز به صورت بی‌سیم دسترسی داشته باشند.

انتظار می‌رود انواع Black Berry با قیمتی بین 680تا 817 دلار در بازار امارات عرضه شود. در مرحله اول 10هزار دستگاه دراین کشور توزیع خواهد شد.

گفتنی است Black Berry با بیش از پنج میلیون کاربر در سراسر جهان یکی از محبوب‌ترین رایانه‌های هوشمند قابل حمل محسوب می‌شود.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
skulls_virus.jpg

در تاريخ 15 ژوئن سال 2004 شرکت امنيتي فنلاندي F-Secure از انتشار اولين بدافزار تلفن همراه خبر داد که از فن آوري بي سيم بلوتوث براي انتقال خود به ديگر گوشي ها استفاده مي کرد

اين روزها تقريبا دوسال از پيدايش اولين ويروس تلفن همراه مي گذرد.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز در تاريخ 15 ژوئن سال 2004 شرکت امنيتي فنلاندي F-Secure از انتشار اولين بدافزار تلفن همراه خبر داد که از فن آوري بي سيم بلوتوث براي انتقال خود به ديگر گوشي ها استفاده مي کرد. اين ويروس تنها گوشي هاي مجهز به سيستم عامل Symbian سري 60 را آلوده مي کرد.

از آن زمان تا کنون بيش از 200 نوع ويروس مختلف تلفن همراه شناسايي شده اند که اکثر آنها نسخه هاي تکامل يافته ويروس Cabir هستند.

کارشناسان مي گويند در صورت ادامه اين روند و عدم افزايش امکانات امنيتي تلفن هاي همراه وضعيت حتي از وضعيت امنيتي رايانه هاي شخصي هم بدتر خواهد شد.

آنان مي گويند ويروس هاي آينده تلفن همراه با هدف اخاذي، کلاه برداري و خالي کردن حسابهاي بانکي مردم نوشته خواهند شد، به خصوص که استفاده از تلفن همراه براي انجام پرداخت هاي الکترونيک و رسيدگي به امور مالي و بانکي هم رو به افزايش است.

آنان از اپراتورها و شرکت هاي امنيتي خواسته اند هر چه سريعتر براي مقابله با اين مشکل تمهيداتي اتخاذ کنند. متخصصان مسائل امنيتي به مردم عادي هم توصيه مي کنند قابليت بلوتوث گوشي خود را جز در صورت نياز فعال نکنند و هر پيام MMS يا SMS را باز نکنند و بر روي لينکهاي اينترنتي موجود در آنها کليک نکنند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
اين روزها بسياري از گوشي هاي تلفن همراه از قدرت پردازش بيشتري نسبت به سرورهاي اوليه اينترنت برخوردارند و بسياري از کارشناسان معتقدند از آنها مي توان به عنوان وب سرور استفاده کرد
تاليانيوز- شرکت نوکيا به تازگي وب سرور Apache را در سيستم عامل Symbian گنجانده تا بدين شکل گوشي هاي کوچک موبايل را به وب سرور مبدل کند.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز، اين روزها بسياري از گوشي هاي تلفن همراه از قدرت پردازش بيشتري نسبت به سرورهاي اوليه اينترنت برخوردارند و بسياري از کارشناسان معتقدند از آنها مي توان به عنوان وب سرور استفاده کرد. در حال حاضر تلاش هايي براي تبديل گوشي هاي مجهز به سيستم عامل لينوکس به وب سرور هم در جريان است.

نوکيا به همين منظور پروژه اي موسوم به Raccoon را در دست اجرا دارد که در قالب آن از نسخه يونيکسي Apache براي رسيدن به هدف خود بهره مي گيرد.

اين شرکت هم اکنون آزمايشاتي را بر روي گوشي 6630 خود انجام داده و مدعي است وب سايتهايي که از روي تلفن هاي همراه ميزباني مي شوند به مالکان گوشي ها امکان مي دهند تا دخالت بيشتري در خلق محتوا داشته باشند.

از سوي ديگر حجم اطلاعات ذخيره شده بر روي تلفن هاي همراه خلق نيمه خودکار صفحات وب شخصي را تسهيل مي کند.

براي کسب اطلاعات بيشتر در اين مورد مي توانيد به آدرس http://opensource.nokia.com/projects/mobile-web-server/index.html مراجعه کنيد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
هر چند كه رومينگ تنها شبكه تلفن همراه اعتباري كشور ( تاليا) ميزان درآمدهاي دولت از اين شبكه را چند برابر خواهد كرد ، اما مسئولان شركت مخابرات ايران كه بيش از هشت ميليون سيم كارت پيش فروش كرده و براي واگذاري سه ميليون سيم كارت اعتباري دولتي نيز تجهيزات خريداري كرده‌‏اند ، معتقدند كه امكان رومينگ اين شبكه وجود ندارد
ظرفيت‌‏هاي لازم در شبكه تلفن همراه كشور براي بهره‌‏برداري مشتركان تاليا از اين شبكه وجود نداشته و امكان رومينگ تاليا ميسر نيست.
دكتر وفا غفاريان ، معاون وزير ارتباطات و رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران ، در گفت وگو با خبرنگار ايلنا، با تاييد اين مطلب كه در صورت برقراري رومينگ با تاليا درآمدهاي مخابرات و در نهايت دولت افزايش چشم‌‏گيري خواهد يافت، گفت: هم‌‏اكنون بيش از ظرفيت‌‏هاي موجود در شبكه تلفن همراه كشور متقاضي وجود دارد.

دكتر غفاريان ، با تاكيد بر اين كه در صورت رومينگ با تاليا شبكه تلفن همراه كشور مختل خواهد شد، گفت: در قرارداد تاليا با مخابرات موضوع رومينگ پيش‌‏بيني نشده است.

به گزارش ايلنا، هر چند كه رومينگ تنها شبكه تلفن همراه اعتباري كشور ( تاليا) ميزان درآمدهاي دولت از اين شبكه را چند برابر خواهد كرد ، اما مسئولان شركت مخابرات ايران كه بيش از هشت ميليون سيم كارت پيش فروش كرده و براي واگذاري سه ميليون سيم كارت اعتباري دولتي نيز تجهيزات خريداري كرده‌‏اند ، معتقدند كه امكان رومينگ اين شبكه وجود ندارد.

براساس قرارداد منعقده ميان شركت تعاوني اسلامي مجتمع صنعتي رفسنجان به عنوان مجري پروژه تاليا و شركت مخابرات ايران 57 به علاوه 6 درصد از مجموع درآمد ناخالص پروژه تاليا از طريق شركت مخابرات ايران به خزانه دولت واريز مي‌‏شود.

اين اظهارات در شرايطي است كه براساس بندي از قرارداد منعقده ميان مسئولان شركت مخابرات ايران و تاليا ، رومينگ تاليا با شبكه تلفن همراه دولتي كشور پيش‌‏بيني شده است.

در صورت برقراري رومينگ ميان شبكه تلفن همراه دولتي و شبكه اعتباري تاليا ، با توجه به اين كه بخش عمده مكالمات ميان مشتركان شبكه تلفن همراه دولتي و تلفن ثابت با شبكه تاليا خواهد بود كه 100 درصد منافع آن نصيب دولت مي‌‏شود انتظار مي‌‏رود ميزان درآمدهاي مخابراتي كشور با ميزان چشم‌‏گيري افزايش يابد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
،دو اپراتور Al Jawal و Macroc به ترتیب با دارا بودن 11 میلیون و 345 هزار و 8 میلیون و 236 هزار مشترک تا پایان سال 2005 بالاترین میزان مشتریان را دارا بوده اند
09/03/1385
به گزارش Arab Advisors Group، با ظهور اپراتورهای جدید و افزایش رقابتها در سال 2005 شمار مشترکین تلفن همراه 39 اپراتور در 18 کشور عربی به 84 میلیون و 844 هزار نفر رسیده است.
به گزارش پایگاه اینترنتی تالیا نیوز ،دو اپراتور Al Jawal و Macroc به ترتیب با دارا بودن 11 میلیون و 345 هزار و 8 میلیون و 236 هزار مشترک تا پایان سال 2005 بالاترین میزان مشتریان را دارا بوده اند و پس از انها اپراتور Oracom Telecom Alg با 7 میلیون و 109 هزار مشترک در رده سومین اپراتور پر مشتری در منطقه قرار دارد.

گفتنی است که کشور بحرین با 8/105 درصد بالاترین میزان نفوذ تلفن همراه در سال 2005 را درا بوده است و کشور امارات متحده عربی با 99 درصد در جایگاه دوم قرار دارد. متوسط درآمد اپراتورها در خاورميانه عربي به ازاي هر کاربر – ARPU - در سال 2005 ، 26 دلار بوده حال آنکه اين رقم در آمريکا 7/45 دلار می باشد.

کشور قطر بالاترین میزان ARPU را برای سرویسهای خطوط تلفن هراه و ثابت در سال 2005 را داراست.

یکی از مشاورین Arab Advisors Group در اين مورد مي گويد: صنعت تلفن همراه در کشورهاي عربي در بالاترین میزان رشد خود قرار دارد، در حالیکه صنعت تلفن ثابت در دوران رکود خود به سر می برد.در سال 2005 اپراتورهای تلفن همراه 34 میلیون مشترک داشتند در حالیکه اپراتورهای تلفن ثابت 2 میلیون و 400 هزار خط تلفن اضافه کرده اند. اپراتورهای تلفن همراه در در الجزیره ، مصر و عربستان سعودی در سال 2005 بالاترین میزان مشترک تلفن همراه را به دست آورده اند.

شرکت Alg Telecom Mobile در الجزیره با اضافه نمودن 3 میلیون و 731 هزار مشتری در سال 2005 بالاترین رده جدول را از آن خود کرده است. این درحالی است که شرکت Telecom Egypt مصر در سال 2005 رقمی بالغ بر 900 هزار مشتری را از آن خود کرده اند.

رقابت براي ارائه سرویسهای ارزش افزوده تلفن همراه یکی از عوامل اصلی رشد در این زمینه است.چندین اپراتور تلفن همراه بالاترین میزان رشد در سال 2005 را ثبت کرده اند. شرکت Wataniya Telecom Alg با دارا بودن 2/432 درصد نرخ رشد ،بالاترین میزان رشد را داراست و پس از ان شرکت MTC Atheer با 1/339 درصد در رده دوم قرار می گیرد.

در بین اپراتورهای خطوط تلفن ثابت هم شرکت عراقی ITPC با داشتن نرخ 82 درصدی در سال 2005 بالاترین نرخ رشد را داراست.این در حالی است که بازار تلفن های ثابت در سودان، امارات و بحرین در حال افول است.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
LG Malaysia در یکسال گذشته در حدود 70 هزار گوشی تلفن همراه در اين کشور فروخته است.

شعبه شرکت ال جی در مالزی LG Malaysia) ( از دو برابر شدن میزان فروش تلفن های همراه خود در سال جاری خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تالیا نیوز، LG Malaysia در یکسال گذشته در حدود 70 هزار گوشی تلفن همراه در اين کشور فروخته است.

I.G. Kim مدیر عامل و و مسئول ارشد امور اجرائی کمپانی مذکور در یک نشست مطبوعاتی که در ارتباط با محصولات تولید شده این شرکت برگزار شده بود گفت: این شرکت درصدد است ماهانه 5 هزار گوشي جدید توليد کند.

وی در ادامه افزود: تلفن هاي همراه شیک و زيباي این شرکت، از جديدترين استانداردهاي روز تبعيت مي کند.

این کمپانی در عین حال که سعی می کند گوشیهای تلفن همراهش از نظر زیبائی و شیک بودن رضایت مشترانش را جذب کند همچنین به کارآئی و کیفیت بالای کاری گوشیها هم بسیار اهمیت می دهد.

بنا بر گفته های "کیم" گوشیهاي تازه LG فروش بسیار خوبی در کره جنوبی و انگلیس داشته است.
 
بالا