• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
نگارش یافته توسط مسعود بیک محمدی
18 خرداد 1385 اگر اين روزها سري به بازار گوشي بزنيد حتما اين سوال براتون پيش ميد كه اين شكلات كه محصول شركت ال جي هست چه جور گوشي هست من امروز به بررسي اين گوشي پرداختم اميدوارم مطلب براتون مفيد باشه
gsmarena_001.jpg




LG این بار با معرفی یک گوشی Fashion و فوق العاده خوشگل بازار رو کمی تکون داده.این گوشی فوق العاده زیبا با داشتن طراحی خاص خود دارای کلیدهای حساس به لمس است.این گوشی دارای ۱۲۸ مگابایت حافظه داخلی است.دوربین این گوشی ۱.۳ مگاپیگسلی است و ...



نقاط قوت:

طراحی Fashionable

۱.۳ مگاپیکسل دوربین با LED

۱۲۸ مگابایت حافظه داخلی

اتصال به عنوان Mass storage

کلیدهای جهت لمسی

منوهای عالی و بسیار روان و سریع

نقاط ضعف :

نبود کارت حافظه

نبود رادیو Fm

نبود لیست mp3

gsmarena_007.jpg
gsmarena_002.jpg
gsmarena_008.jpg

تمام ویژگی های این گوشی تو طراحی این گوشی خلاصه میشه.فقط کافی است یک بار این گوشی را از نزدیک ببینید تا دلبسته ظاهر زیبا و نازک این گوشی بشید.این گوشی کشویی دکمه های اون شباهت زیادی به تخته های شکلات داره و دکمه های جهت اون با طراحی زیبا و خوش رنگ چهره بسیار زیبایی به این گوشی داده است.صفحه نمایش این گوشی با کیفیت ۲۵۶ هزار رنگ وضوح قابل قبولی داره. منوهای این گوشی بسیار روان و جذاب طراحی شده. این گوشی قابلیت این رو داره که شما نام اپراتور رو از روی صفحه نمایش حذف کنید. قابلیت بسیار جالبی که تو هیچ گوشی تا بحال دیده نشده است.



منوهای این گوشی در دورنگ مشکی و نقره ای قابل تنظیم است که هر دو رنگ به زیبایی با گوشی هماهنگ هستند.این گوشی دارای رنگ بندی های بسیار جذابی است.برای انتقال اطلاعات هم از Bluetooth و هم از USB پشتیبانی می کند.یکی از امکانات جالب این گوشی اینه که شما می تونید اون رو بدون نیاز به نصب به کامپیوتر نصب کنید.وقتی اون رو تو حالت Mass Storage می گذارید تمامی تلفن های شما Reject می شود ولی وقتی اون رو از این حالت در بیارید اطلاعات تماس های خودتون رو می بینید. اینم یه قابلیت دیگه که تو گوشی های دیگه دیده نمیشه.



این گوشی همچنین دارای یک دست هدفون عالی همراه با کنترل برای گوشی دادن به موسیقی است. همچنین همراه این گوشی یک کابل usb نیز هست. یک لقبی که به این گوشی داده شده است RAZR killer است که گویا قصد رقابتی جدی با سری RAkeR موتورولا دارد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
شمار افرادي كه در روسيه داراي تلفن همراه هستند به ‪ ۱۳۷‬ميليون نفر يا ‪ ۹۵‬درصد جمعيت اين كشور رسيد.

شبكه تلويزيوني "ار.ب.كا" روسيه روز پنجشنبه گفت: در ماه مه، شمار مشتركان تلفن همراه در روسيه نسبت به ماه آوريل دو درصد افزايش يافت.

استفاده‌كنندگان تلفن همراه در اين كشور به دستگاههاي گرانقيمت روي آورده و فروش قسطي اين نوع تلفن‌ها، افراد بيشتري را به خريد آنها جلب مي‌كند.

تلفن همراه در روسيه تنها يك وسيله برقراري ارتباط به حساب نمي‌آيد و بويژه نوجوانان از آن براي استفاده‌هاي ديگر از جمله شنيدن موسيقي و اخبار شبكه‌هاي تلويزيوني، دسترسي به شبكه اينترنتي،اطلاع از نرخ ارز، بازيهاي رايانه‌اي و غيره استفاده مي‌كنند.

علت اصلي شمار زياد دارندگان تلفن همراه در روسيه دسترسي آسان به سيم كارت است كه در بيشتر فروشگاههاي معتبر به قيمت حدود چهار دلار و بدون هيچ محدوديتي عرضه مي‌شود.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
مناطق گردشگري آب‌هاي گرم معدني قطور سويي، شابيل و قله سبلان تحت پوشش تلفن همراه قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) رييس اداره‌ي مخابرات شهرستان مشكين شهر گفت: با راه اندازي آنتن BTS شابيل مناطق گردشگري آب‌هاي گرم معدني قطور سويي و شابيل و پناهگاه قله سبلان تحت پوشش تلفن همراه قرار گرفت.

آرمان احمدي با اعلام اين خبر افزود: براي راه اندايز آنتن تلفن همراه شابيل يك ميليارد و 200 ميليون ريال و براي نصب 30 دكل روستايي مشكين شهر 14 ميليارد ريال هزينه شده است.

وي تصريح كرد: هم اكنون براي نصب 12 آنتن BTS در مناطق مختلف شهرستان 85 درصدي جاده‌هاي مواصلاتي تحت پوشش تلفن همره قرار گرفته است، و به زودي با نصب دو آنتن ديگر در روستاهاي قلي بلگو و هفت چشمه تمامي‌روستاهاي شهرستان مشكين شهر تحت پوش تلفن همراه قرار مي‌گيرد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
خبرگزاري موج - موتورولا براي ساخت يك كارخانه توليد موبايل و تجهيزات شبكه هاي مخابراتي در هند 100 ميليون دلار سرمايه گذاري مي كند .


به گزارش موج ، اين شركت با سرمايه گذاري اوليه 30 ميليون دلاري در جنوب هند ساخته مي شود .
مدير اين شركت مي گويد : بازار هند بسيار وسيع است و مهندسان حرفه اي زيادي در اين كشور وجود دارند كه مي توانند هزينه هاي ما را براي ساخت تجهيزات مخابراتي كاهش دهند و بعد از ان نيز مي توان هند را به عنوان هاب منطقه اي توليد موبايل معري كرد.
موتورولا هم اكنون 6 مركز تحقيق و توسعه در هند دارد و كارخانه جديد نيز تا سال آينده آغاز به كار مي كند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
فارس - از استعفاي معاونت طراحي و مهندسي شركت ارتباطات سيار اخبار متناقضي شنيده مي‌شود.


به گزارش فارس، در طي هفته‌هاي گذشته گويا طالبي‌نژاد معاون طراحي و مهندسي شركت ارتباطات سيار كه پيش از از جمع هيات مديره اين شركت نيز كنار گذاشته شد استعفاي خود را تقديم هيات مديره ارتباطات سيار كرده بود.
بسياري دليل اصلي اين استعفا را عملكرد بسيار ضعيف سه پيمانكار عمومي مي‌دانند.

بر اساس اين گزارش شخصي به نام نكوفر براي جايگزني طالبي‌نژاد معرفي شده بود كه به دليل فعاليت وي در بخش خصوصي با بكارگيري وي موافقت نشده است.
اين در حالي است كه طالبي‌نژاد در گفت وگوي كوتاه با فارس اين موضوع يعني استعفاي خود را رد كرد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
در صورتي كه تعرفه‌‏ها تا چند سال آينده تثبيت شود ، امكان توليد گوشي تلفن همراه را خواهيم داشت.


محمد ابراهيم مطلع , مديرعامل كارخانجات مخابرات ايران به عنوان يكي از شركت‌‏هاي طرف موافقت وزارت صنايع براي توليد گوشي تلفن همراه در گفت‌وگو با ايلنا با بيان اين مطلب اظهار داشت: در صورتي كه جلوي قاچاق گوشي همراه گرفته شود و گوشي‌‏هاي توليد شده داخلي براي فعال‌‏سازي توسط اپراتورها ثبت شود ، امكان توليد خواهيم داشت. وي با بيان اين كه دو وزارتخانه صنايع و معادن و بازرگاني بايد تسهيلات لازم را براي شركت‌‏هاي طرف قرارداد توليد گوشي فراهم كنند, خاطرنشان كرد: توليد گوشي تلفن همراه توسط ITMC در فاز مطالعاتي است و در صورتي كه امكانات توليدي فراهم شد، اين اقدام شكل مي‌‏گيرد.
مطلع با اشاره به مطالعات صورت گرفته ITMC طي سال‌‏هاي گذشته مبني بر توليد گوشي تلفن همراه، يادآور شد: در گذشته توليد گوشي داخلي توجيه اقتصادي نداشت، چرا كه بازار اين كالا با توجه به تعداد سيم‌‏كارت‌‏هاي موجود در كشور داغ نبود.

مديرعامل ITMC , با بيان اين كه زمينه‌‏هايي فراهم شده است تا كارخانجات توليدي در كشور بتوانند با برنامه‌‏ريزي از ظرفيت‌‏هاي موجود استفاده كنند تصريح كرد: ما اعلام آمادگي كرده‌‏ايم كه در صورت تحقق شرايطي از قبيل تثبيت تعرفه‌‏ها طي مدت 5 سال و ثبت گوشي‌‏هاي توليدي براي فعال‌‏سازي، گوشي تلفن همراه توليد كنيم.
وي در خصوص حجم سرمايه‌‏گذاري اين پروژه ‌‏, گفت: در حال حاضر اين مبلغ برآورد نشده است.

مطلع در خصوص استفاده از تكنولوژي روز دنيا در ساخت گوشي اظهار داشت: با شركت‌‏هاي مطرح در اين زمينه در حال مذاكره هستيم و چنانچه موافقت‌‏هاي اوليه صورت گيرد با استفاده از طرح اصلي از اين شركت‌‏ها ، در كشور گوشي تلفن همراه توليد مي‌‏كنيم.
وي با بيان اين كه توليد گوشي همراه در حال حاضر در كشور توجيه اقتصادي دارد ، افزود: طي سه سال آينده ، سالانه حدود 10 ميليون مشترك به شبكه ارتباطات سيار اضافه مي شود كه اين امر مي‌‏تواند به تيراژ بالاي توليد منجر شود.

خبرگزاري فارس: مدير عامل شركت كارخانجات مخابراتي ايران از آغاز مذاكرات با شركتهاي خارجي توليد كننده گوشي تلفن همراه در دنيا از جمله نوكيا و زيمنس خبر داد.

مذاكره با نوكيا و زيمنس
در همين حال محمد ابراهيم مطلع در گفت‌وگو با فارس اظهارداشت: به غير از شركت‌هاي نوكيا و زيمنس با ديگر شركت‌هاي فعال در زمينه توليد گوشي تلفن همراه وارد مذاكره شده‌ايم. وي با بيان اينكه مذاكرات با شركت‌هاي خارجي هنوز نهايي نشده است، توضيح داد: شركت كارخانجات مخابراتي ايران براي نهايي كردن مذاكرات و برنامه‌ريزي توليد گوشي تلفن همراه حدود دو ماه زمان در نظر گرفته است.

مطلع ظرفيت در نظر گرفته شده براي توليد گوشي تلفن همراه در اين شركت را حدود دو ميليون دستگاه بيان كرد و افزود: خط توليد الكترونيكي و مكانيكي اين شركت براي توليد انواع دستگاه‌هاي الكترونيكي در نظر گرفته شده است و مشكلي براي راه‌اندازي خط توليد گوشي تلفن همراه نداريم.
وي قالب‌هاي گوشي تلفن همراه و نيز دستگاه‌هاي تست را از جمله دستگاه‌هايي نام برد كه بايد به خط توليد افزوده شود.

گزارش فارس حاكيست: 10 درصد سهام شركت كارخانجات مخابراتي ايران متعلق به شركت مخابراتي آلماني زيمنس است.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: اپراتور دوم تلفن همراه قرار است سيم‌كارت‌هاي خود را در شهريورماه واگذار كند، بنابراين هنوز با تاخيري كه متناسب با آن بتوانيم برخورد مناسبي با ايرانسل داشته باشيم، مواجه نشده‌ايم.


محمود خسروي در گفت‌وگو با ايسنا، در مورد آخرين وضعيت عملكرد اپراتور دوم تلفن همراه در كشور، اظهار داشت: اين شركت قرار است گزارش سه‌ماهه دوم فعاليت‌ها و عملكرد خود را، هفته آينده به سازمان تنظيم مقررات اعلام كند. در آن صورت، مي‌توان در مورد چگونگي فعاليت آنها صحبت كرده و عملكردشان را مورد ارزيابي قرار داد.
وي در مورد مباحث مطرح شده در مورد احتمال تاخير در پروژه اپراتور دوم تلفن همراه و واگذاري سيم‌كارت‌هاي 150 هزار توماني گفت: تمام موارد و آيتم‌هاي مختلف در اين زمينه در موافقت‌نامه پروانه مشخص است و در صورت بروز هر نوع تخلف مي‌توان برخورد متناسب و پيش‌بيني شده‌ در موافقت‌نامه را با اين شركت داشت.

پيش از اين مباحثي در مورد تاخير در واگذاري سيم‌كارت‌هاي 150 هزار توماني مطرح شد و حتي مدير يكي از شركت‌هاي حاضر در پروژه شبكه‌ي اپراتور دوم به ايسنا اظهار داشت: ارايه سيم‌كارت اپراتور دوم تا شهريورماه بعيد است.

محمدابراهيم مطلع - رييس هيات مديره كنسرسيوم فارس - گفت: هم اكنون در حال مذاكره با مسوولان ايران‌سل هستيم و هنوز قراردادي ميان ما منعقد نشده است و هر زمان كه قراردادمان منعقد شود، كار خود را آغاز خواهيم كرد.
او افزود: طبق زمان‌بندي كه مسوولان انجام دادند، برنده مناقصه ايرانسل، بايد در بهمن‌ماه سال گذشته، مشخص و قرارداد آن در فروردين‌ ماه منعقد مي‌شد؛ در حالي كه برنده مناقصه با چندين ماه تاخير اعلام شده است، به همين دليل تاخير در اجراي پروژه‌ كاملا طبيعي است.

وفا غفاريان - رييس هيات مديره‌شركت مخابرات ايران - نيز در اين‌باره گفت: تصور مي‌كنم در يكي دو ماه اخير، فعاليت‌هاي اپراتور دوم ‌آنچنان كه براي رسيدن به زمان‌بندي لازم است، پيش نرفته است؛ اين مساله از دغدغه‌هاي ماست ‌و پيگير اين موضوع هستيم.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
سرویس اخبار خارجی ایتنا - برخی شرکت‌های عرضه‌کننده خدمات مخابراتی اروپا که شامل شرکت فرانسوی Orange و شرکت آلمانی T-Mobile می‌شوند در نظر دارند تعرفه استفاده از تلفن‌همراه در دیگر کشورها را تغییر دهند.



دیگر شرکت‌هایی که درنظر دارند در این طرح عظیم شرکت کنند شامل Wind و Telecom از ایتالیا، Telenor SA از نروژ و TeliaSonera از سوئد است.

پس از انتشار اخباری از سوی کمیسیون اروپا مبنی بر بالابودن تعرفه استفاده از تلفن‌همراه برای کاربران در دیگر کشورهای دنیا، مسوولان این شرکت‌ها پس از مذاکرات فراوان تصمیم گرفته‌اند که هزینه‌ استفاده از خدمات تلفن‌همراه برای کاربران خود در کشورهای خارجی را پایین بیاورند.
با اجرای این طرح جدید،‌ بیش از 200 میلیون مشترک تلفن همراه از مزایای کاهش تعرفه‌ها بهره‌مند شده و از آن استفاده می‌کنند.

کمیسیون اروپا هم‌اکنون پیش‌نویس طرحی را آماده کرده که به‌موجب آن ازاین پس تعرفه استفاده از تلفن‌همراه در داخل و خارج از کشوری کاربران در آن ساکن هستند یکسان خواهد شد.
رین ابرمن(Rene Obermann) مدیر عامل شرکت بین‌المللی T-Mobile گفت: فشارهای وارده از جانب بازارهای جهانی و استقبال بی‌نظیر کاربران از این فناوری موجب شده تا شرکت‌های بزرگ هزینه استفاده از تلفن‌همراه را پایین بیاورند.

این شرکت در نظر دارد از چند ماه دیگر هزینه استفاده از خدمات مختلف تلفن‌همراه را در داخل و خارج از کشور آلمان کاهش دهد و به این وسیله کاربران بیشتری را به سمت خود جلب کند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: اپراتور دوم تلفن همراه قرار است سيم‌كارت‌هاي خود را در شهريورماه واگذار كند، بنابراين هنوز با تاخيري كه متناسب با آن بتوانيم برخورد مناسبي با ايرانسل داشته باشيم، مواجه نشده‌ايم.

محمود خسروي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد آخرين وضعيت عملكرد اپراتور دوم تلفن همراه در كشور، اظهار داشت: اين شركت قرار است گزارش سه‌ماهه‌ي دوم فعاليت‌ها و عملكرد خود را، هفته‌ي آينده به سازمان تنظيم مقررات اعلام كند. در آن صورت، مي‌توان در مورد چگونگي فعاليت آن‌ها صحبت كرده و عملكردشان را مورد ارزيابي قرار داد.

وي در مورد مباحث مطرح شده در مورد احتمال تاخير در پروژه‌ي اپراتور دوم تلفن همراه و واگذاري سيم‌كارت‌هاي 150 هزار توماني گفت: تمام موارد و آيتم‌هاي مختلف در اين زمينه در موافقت‌نامه‌ي پروانه مشخص است و در صورت بروز هر نوع تخلف مي‌توان برخورد متناسب و پيش‌بيني شده‌ در موافقت‌نامه را با اين شركت داشت.

پيش از اين مباحثي در مورد تاخير در واگذاري سيم‌كارت‌هاي 150 هزار توماني مطرح شد و حتي مدير يكي از شركت‌هاي حاضر در پروژه‌ي شبكه‌ي اپراتور دوم به ايسنا اظهار داشت: ارايه‌ي سيم‌كارت اپراتور دوم تا شهريورماه بعيد است.

محمدابراهيم مطلع - رييس هيات مديره‌ي كنسرسيوم فارس - گفت: هم اكنون در حال مذاكره با مسوولان ايرانسل هستيم و هنوز قراردادي ميان ما منعقد نشده است و هر زمان كه قراردادمان منعقد شود، كار خود را آغاز خواهيم كرد.

او افزود: طبق زمان‌بندي كه مسوولان انجام دادند، برنده‌ي مناقصه‌ي ايرانسل، بايد در بهمن‌ماه سال گذشته، مشخص و قرارداد آن در فروردين‌ ماه منعقد مي‌شد؛ در حالي كه برنده‌ي مناقصه با چندين ماه تاخير اعلام شده است، به همين دليل تاخير در اجراي پروژه‌ كاملا طبيعي است.

وفا غفاريان - رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران - نيز در اين‌باره گفت: تصور مي‌كنم در يكي دو ماه اخير، فعاليت‌هاي اپراتور دوم ‌آنچنان كه براي رسيدن به زمان‌بندي لازم است، پيش نرفته است؛ اين مساله از دغدغه‌هاي ماست ‌و پيگير اين موضوع هستيم.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
جديدترين مطالعات نشان مي‌دهند، يك نفر از هر پنج مشترك تلفن همراه 18 تا 35 ساله، آنچنان به گوشي تلفن همراه خود وابسته است كه ارزش آن را بيشتر از كيف پول، كارت اعتباري يا حلقه‌ي ازدواج‌شان مي‌داند.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نتايج اين مطالعه حاكي است كه تلفن همراه ديگر تنها حكم دفتر آدرس يا تقويم را براي افراد ندارد، بلكه در حال جايگزين شدن با ارزش‌ترين وسايل روزمره‌ي كاربران است.

حدود سه‌چهارم افراد شركت‌كننده در اين نظرسنجي، اعلام كردند كه تنها با زنگ هشدار تلفن همراه و ساعت آن مي‌توانند به برنامه‌هاي روزانه‌شان برسند.

حدود 50 درصد از آن‌ها نيز اظهار داشتند كه گوشي تلفن همراه‌شان حكم دوربين فيلم‌برداري را براي آن‌ها دارد كه در اين ميان هند پيشتاز است و 68 درصد از مشتركان تلفن همراه اين كشور براي فيلم‌برداري و عكس‌برداري از تلفن همراه خود استفاده مي‌كنند.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
مراكش توانست به عنوان اولين كشور جهان عرب و قاره‌ي آفريقا، فناوري پيشرفته‌ي تماشاي تلويزيون از طريق تلفن همراه را براي شهروندان خود فراهم كند.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس شركت مخابرات مراكش با اعلام اين خبر افزود: اهميت اين نوآوري در آنجا نمود مي‌يابد كه علاوه بر افزايش كيفيت تصاوير، تمامي ‌امكانات فناوري ديجيتال از طريق ADSL در اختيار مشتركان تلفن همراه قرار خواهد گرفت.

بر اين اساس، مشاهده‌ي تعداد زيادي از شبكه‌هاي تلويزيوني مراكش و شبكه‌هاي خارجي كه براي كودكان نيز بي‌خطر است،‌ براي شهروندان مراكشي ممكن شد كه اين امر از طريق يك خط تلفن امكان‌پذير شده است.

مراكش با بهره‌گيري از فناوري "TV via ADSL " در فهرست كشورهاي توسعه يافته در اين مقوله قرار گرفت.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
اپراتور تلفن همراه "orange" امكان دسترسي مشتركان خود به ‌آلبوم عكس اينترنتي رايگان جهت ذخيره كردن تصاوير ديجيتال تلفن همراه را فراهم كرد.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مشتركان "آلبوم عكس اورنج" مي‌توانند با بهره‌گيري از فناوري ارايه شده از سوي لابراتوار اينترنتي photo box، عكس‌هاي موجود در گوشي‌هاي تلفن همراه را در يك آ‌لبوم ايمن200 مگابايتي آپلود كنند.

مشتركان همچنين مي‌توانند تصاوير و عكس‌ها را در ادامه ويرايش كرده، به اشتراك گذاشته يا چاپ كنند، همچنين امكان مشاهده‌ي آ‌لبوم در وسايل قابل‌ حمل ديجيتالي و يا هرگونه ارتباط اينترنتي وجود دارد.

به كمك اين فناوري، به محض آن كه مشتركان با استفاده از گوشي‌ خود عكس بگيرند، مي‌توانند از طريق photo messaging عكس را در آلبوم آپلود كنند؛ اين فناوري خودكار در گوشي‌هاي N80 نوكيا بكار گرفته خواهد شد و ماهانه چهار پوند هزينه براي مشتركان به همراه خواهد داشت.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
سازمان جهاني اطلاعات رسانه و ارتباطات پيش‌بيني كرد تا سال ‌٢٠١١ ميلادي، شمار مشتركان جهاني "موبايل تي‌وي" به ‌٢١٠ ميليون نفر خواهد رسيد.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فناوري موبايل تي‌وي، به كاربران تلفن همراه امكان مي‌دهد تا با استفاده از دستگاه تلفن همراه خود، به تماشاي برنامه‌هاي تلويزيوني اقدام كنند.

بازار موبايل‌ تي‌وي، در منطقه‌ي آسيا - اقيانوسيه بيش از هر نقطه‌ي ديگر جهان پررونق است، به طوري كه تا پنج سال آينده حدود نيمي ‌از مشتريان فناوري موبايل تي‌وي در آسيا - اقيانوسيه زندگي مي‌كنند كه تعداد دقيق آن‌ها ‌١/٩٥ ميليون نفر خواهد بود؛ همچنين قاره‌ي اروپا نيز با در اختيار داشتن ‌٧/٦٨ ميليون مشترك، دومين بازار بزرگ اين فناوري خواهد بود.

وجود جام‌جهاني فوتبال يكي از عمده‌ترين علت‌هاي محبوبيت موبايل تي‌وي به شمار مي‌آيد، به طوري كه تا سال ‌٢٠١٠، زيرساخت‌هاي جام‌جهاني به تكامل رسيده و از هر ‌١٣ كاربر تلفن همراه در سراسر جهان، يك نفر داراي تلفن همراه مجهز به فناوري موبايل تي‌وي خواهد بود؛ در حال حاضر پخش زنده‌ي برنامه‌هاي تلويزيوني در تلفن همراه، به قاره‌ي اروپا بويژه در آلمان و ايتاليا منحصر است.

سازمان اطلاعات رسانه و ارتباطات پيش‌بيني كرد كه درآمد ناشي از پخش مسابقات فوتبال جام‌جهاني ‌٢٠٠٦ آلمان، براي كاربران تلفن همراه به ‌٣٠٠ ميليون دلار برسد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
موضوع افزايش تعرفه گوشي تلفن همراه و تبعات آن در سازمان بازرسي كل كشور در حال بررسي است.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، معاونت توليدي و كشاورزي سازمان بازرسي كل كشور، موضوع افزايش تعرفه گوشي تلفن همراه را بررسي و پس از انجام بررسي، گزارش نهايي خود در اين زمينه را ارائه خواهد كرد.

چندي پيش با اعلام خبر افزايش تعرفه گوشي تلفن همراه از چهار به 60 درصد، تحولاتي در بازار گوشي تلفن همراه ايجاد شد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
معاون سازمان صدا و سيما گفت: براي هر برنامه‌ي تلويزيوني، به طور متوسط،100 هزار پيام كوتاه تلفن همراه و براي هر برنامه‌ي راديويي،20 هزار SM (پيام كوتاه) ارسال مي‌شود.

مهدي افراسيابي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي خطوط SMS فعال در سازمان صدا و سيما، اظهار داشت: در حال حاضر پنج شركت از مخابرات، مجوز بانك SMS دارند و با صدا و سيما همكاري مي‌كنند.

او افزود: اكثر برنامه‌هايي كه در راديو و تلويزيون مخاطبان توسط SM با آن ارتباط برقرار مي‌كند، از طريق مركز گسترش فناوري اطلاعات انجام مي‌شود؛ به اين شكل كه هر برنامه‌ پسورد خاص خود را دارد و بر اساس طراحي كه ارايه مي‌دهد، نرم‌افزار مورد نظر براي آن برنامه تنظيم مي‌شود و در اختيار برنامه‌سازان قرار مي‌گيرد.

رييس هيات مديره‌ي سروش رسانه، عنوان كرد: براي هر برنامه‌ي راديويي و تلويزيوني نيازي نيست كه خطوط SMS را افزايش دهيم، بلكه با همين چند شماره‌ كه در اختيار داريم، اعداد آخر را به تناسب هر برنامه جا به جا مي‌كنيم. به عنوان نمونه راديو ايران (شبكه‌ي سراسري سابق)، در نظر دارد كه در آينده در 30 برنامه‌ي خود، از طريق SMS با مخاطبانش ارتباط برقرار كند، به همين منظور دو رقم آخر شماره را از صفر تا 30 متغير پيش‌بيني كرده‌ايم.

افراسيابي افزود: حجم SM‌هاي ارسالي از سوي مخاطبان به تناسب برنامه‌ها متفاوت است، به عنوان نمونه در برنامه‌هاي ورزشي حتي از 100 هزار SM نيز فراتر رفته‌ايم، همچنين براي بازي‌هاي جام‌جهاني فوتبال نيز پيش‌بيني مي‌شود، حجم‌ SMهاي ارسالي بيش از حد معمول باشد.

معاون سازمان صدا و سيما، با اشاره به اين كه در تمام دنيا مرسوم است كه مخابرات درصدي از درآمد خود را كه از طريق ارسال SM در راديو و تلويزيون كسب مي‌كند، به اين رسانه‌ها اختصاص مي‌دهد،‌ گفت: متاسفانه مخابرات در ايران حاضر نشد تا چنين سهمي ‌را براي صدا و سيما در نظر گيرد و ما بيشتر بر اساس نيازهاي مخاطبان در حد معمولي از امكانات SMS استفاده مي‌كنيم.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
عضو هيات علمي‌ دانشكده‌ي برق دانشگاه صنعتي شريف، گفت: حقوق مصرف‌كننده‌ي تلفن همراه بايد در چارچوب قوانين مورد حمايت قرار گيرد، اين امر زماني محقق مي‌شود كه سازمان تنظيم مقررات كشور از نظر ساختاري به عنوان نهاد مستقل، نظارت داشته باشد، اما چنانچه تصميم‌گيرندگان اين سازمان از سياست‌هاي اپراتور اول متاثر باشند، تاثيرگذاري زيادي نخواهند داشت.

دكتر مهدي پاكروان در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه روند صحيح قانون‌گذاري و پركردن خلاءهاي قانوني در حوزه‌ي تلفن همراه، مستلزم مطالعه‌ي نيازها، بررسي وضعيت فضاي قانوني موجود همراه با بهره‌گيري از تجارب ساير كشورها خواهد بود، قانون‌مند شدن مخابرات كشور را مستلزم تقويت بنيه‌ي سازمان تنظيم مقررات با ايجاد توان كارشناسي همراه با دادن اختيارات قانوني به اين سازمان دانست و اظهار داشت: سازمان تنظيم مقررات كشور، بايد به عنوان نهادي مستقل از اپراتورها، حداقل‌هايي را براي ارايه‌ي سرويس مشخص و در صورت رعايت نشدن آن، عواقب قانوني شامل نوع و ميزان جريمه‌ها را پيش‌بيني كند.

عضو هيات علمي‌ دانشكده‌ي برق دانشگاه صنعتي شريف، استقلال سازمان تنظيم مقررات را عاملي در تدوين قوانين مدون، عاقلانه و عادلانه در اين حوزه برشمرد و خاطر نشان كرد: بايد از راهكار كشورهايي كه توانسته‌اند ساختار مخابراتي خود را بهبود ببخشند، استفاده كرد. در اين صورت، پيگيري و نظارت‌هاي بعدي مهم‌ترين قسمت وظايف سازمان تنظيم مقررات و كشور خواهد بود.

وي رسانه‌هاي جمعي را يكي از واحدهاي مفيد براي اطلاع‌رساني حقوق مشتركان تلفن همراه برشمرد و تصريح كرد: درج اطلاعات مفيدتر در قبوض دريافتي مشتركان، پيشنهادي است كه مي‌توان در حوزه‌ي اطلاع‌رساني مشتركان تلفن همراه درباره‌ي حقوق شخصي مطرح كرد؛ در حال حاضر اين قبوض تنها حاوي بدهي‌هاي مشتركان به اپراتور است، در حالي كه مي‌توان اطلاعات مفيدتري درباره‌ي حقوق مشترك و مواردي درجهت استفاده‌ي درست از تلفن همراه اعلام كرد كه مي‌تواند بهترين محيط براي تعامل يك به يك بين اپراتور و مشتركان باشد.

او وجود مراحل پيچيده در پيگيري حقوق مشتركان تلفن همراه را يكي ديگر از موارد ناآگاهي مشتركان از حقوق خود دانست و افزود: پيگيري حقوق در ساختارهاي دولتي ما آن قدر پيچيده است كه در بسياري از موارد مشتركان مجبور مي‌شوند كه از حق خود بگذرند، اما اگر نهادهاي پاسخگويي مانند تلفن‌هايي كه شهرداري و نيروي انتظامي‌ اعلام كردند، در اين حوزه هم وجود داشته باشد؛ به طوري كه در نهايت هر اپراتور ملزم به ايجاد يك واحد پاسخگو به مشتركان باشد، قطعا موثر خواهد بود.

وي ادامه داد: وجود اين امر به مشتركان امكان مي‌دهد كه در صورت رسيدگي نشدن به مشكلات خود با اپراتور، در مرحله‌ي نهايي به نهادهايي نظير NGO‌ها مراجعه كنند و اين سازمان‌ها نيز به عنوان وكيل مشتركان مطالبات آن‌ها را ازسوي ارگان‌هاي ذي‌ربط پيگيري كنند.

پاكروان در پايان تصريح كرد: سازمان تنظيم مقررات كشور، بايد به عنوان نهاد مستقل تقويت و به عنوان مرجع تعيين و تنظيم شرايط و ضوابط اصولي در ارايه‌ي سرويس‌ها، بويژه در بخش تلفن همراه كشور باشد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
این ابزار توانايی تبدیل تصاویر دیجیتالی تلویزیون و تصاویر سه بعدی را به سیستم های Windows Media 5.0 دارند

شرکت Nvidia روز چهار شنبه بسته ای از ابزار های توسعه یافته جهت استفاده کارخانه هايی که کامپیوتر های کوچک و دستی تولید می کنند ارائه کرد.این بسته به کارخانه ها امکان استفاده و پشتیبانی از توابع مختلف چند رسانه ای که شامل تصاویر دیجیتالی تلویزیون و تصاویر سه بعدی هستند ، در این کامپیوتر ها را فراهم می کند.
این ابزار توانايی تبدیل تصاویر دیجیتالی تلویزیون و تصاویر سه بعدی را به سیستم های Windows Media 5.0 دارند. همچنین این ابزار از پلتفرم MobileMedia پشتیبانی می کند.این ابزار از هر دو بخش نرم افزار و سخت افزار تشکیل شده است.

هر دو شرکت مايكروسافت و Nvidia در مورد این پیشرفت گفته اند که ، استفاده از این ابزار سرعت توسعه را در تلفن های همراه و کامپیوتر های کوچک سریعتر می کند که این پیشرفت ها خود باعث پیشرفت سریعتر در Windows Mobile 5.0 خواهد شد.

مدیر منطقه آسیای شرقی و ژاپن شرکت مایکروسافت در اینباره میگوید: "استفاده کنندگان Windows Mobile از ما انتظار قدرت بیشترهمراه با تناسب بیشتر در روش های زندگی را دارند و همکاری مایکروسافت و Nvidia در این زمینه کمک بسیاری در برآوردن خواسته های مصرف کنندگان کرده است".

دستگاه های زیادی بر پایه پلتفرم MobileMedia هم اکنون در سراسر دنیا در حال استفاده هستند. Nvidia در حال حاظر با شرکت Intel وFreescaleدر حال کار بر روی طراحی اصلی و مقدماتی دستگاهای است که در مورد آنها تا سال آینده میلادی صحبتی به میان نخواهد آمد.
 

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 آپریل 2004
نوشته‌ها
8,484
لایک‌ها
7
محل سکونت
TABRIZ
رييس انجمن صنفي فروشندگان سيم كارت، گوشي و لوازم جانبي گفت: بايد از قاچاق گوشي تلفن همراه جلوگيري شود.

"افشار فروتن لاريجاني" عصر ديروز (شنبه) در جمع خبرنگاران گفت: اگر مسوولان تشخيص داده‌اند كه قانون افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به نفع عموم و جامعه است بايد بر همه صدق كند و در واقع بايد به صورت يكپارچه انجام شود نه اينكه قاچاقچيان بتوانند بدون پرداخت عوارض گوشي تلفن همراه وارد كنند.

وي اظهار داشت: قاچاقچيان به دليل عدم پرداخت عوارض، گوشي‌هاي تلفن همراه را به قيمت ارزان تر در بازار عرضه مي‌كنند، اين امر قدرت وارد كنندگان قانوني را براي كار در آينده تضعيف مي‌كند.

وي تصريح كرد: در حال حاضر وضعيت بازار گوشي‌هاي تلفن همراه نابسامان است و مراجعاتي كه از طرف مردم داشتيم اين بود كه بازار گوشي تلفن همراه را قاچاق احاطه كرده است.

به گفته وي، در حال حاضر بازار تلفن همراه را بايد از اين حالت خارج كرده و براي حمايت از واردكننده قانوني بايد از قاچاق ممانعت شود كه اين كار به آساني امكان پذير است.

رييس انجمن صنفي فروشندگان سيم كارت، گوشي و لوازم جانبي ادامه داد:
پيشنهاد ما به عنوان انجمن صنفي فروشندگان سيم كارت و گوشي تلفن همراه اين است كه به مراكز خريد و فروش گوشي تلفن همراه اعلام شود كه در صورت فروش گوشي قاچاق، آن مركز پلمپ خواهد شد.

فروتن تاكيد كرد: در اين صورت هيچ مركز خريد و فروشي جرات فروش گوشي قاچاق را نخواهد داشت واين كار به راحتي از ايجاد گروه‌هاي مافيايي در اين بازار ممانعت به عمل خواهد آورد.

وي با اشاره به اينكه بعيد است كه دولت اين تعرفه‌ها را تغيير دهد، افزود: ما درخواست بازگشت تعرفه به حالت اوليه را نداريم اما بهتر است كه براي از بين بردن تنش ايجاد شده، تعرفه‌ها را تعديل كرد.

به عقيده وي، اكنون فرهنگ فروش به سمت تامين گوشي تلفن همراه از طريق قاچاق در حال سوق يافتن است، اگر دولت مي‌خواهد كه اين دوره گذر تا هنگام توليد گوشي در داخل كمتر قرباني بگيرد، بهتر است شفاف‌سازي كند.

دراين نشست "مهدي نادر" مدير فروش پارس سيتادل، "حسن صدري" مدير عامل خدمات طلايي نوكيا،"سعيدي" مدير فروش ساژم، "افروز" نماينده پارس نيكاتل و "علي مسلحي" بازرس انجمن صنفي فروشندگان سيم كارت، گوشي و لوازم جانبي حضور داشتند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
mobtv5.jpg

مسابقات فوتبال طعم آنچه را که فنـّاوری وعده داده است به صاحبان گوشی های موبایل خواهد چشاند و به اپراتور ها این امکان را خواهد داد راه حلّ هائی برای پاسخ به نیازهای مشتریانشان بیابند...

به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز، مسابقات فوتبال طعم آنچه را که فنـّاوری وعده داده است به صاحبان گوشی های موبایل خواهد چشاند و به اپراتور ها این امکان را خواهد داد راه حلّ هائی برای پاسخ به نیازهای مشتریانشان بیابند.

بنا بر گزارشی که توســّط مؤسسـهء Informa تهیـّه شده است، تا سال 2011 بیش از 210 میلیون نفر تلویزیون را روی نمایشگر گوشی های تلفن های همراهشان تماشا خواهند کرد.

تا آن تاریخ فناوری پبشرفته ای که در پس تلویزیون های موبایل قرار دارد به قدر کافی رشد خواهد کرد که بتواند راه حلی برای ارائه برنامه های مورد علاقهء عموم در سطح بسیار گسترده ارائه کند.

چالش جام

بنا بر گزارش Informa Telecoms and Media، اپراتور های موبایل از سراسر جهان برنامه ریزی کرده اند تا از برگزاری مسابقات جام جهانی بعنوان راهی برای علاقه مند تر کردن مشتریانشان به تماشای تلویزیون موبایلی استفاده کنند.

در گزارش مذکور پیش بینی شده که میزان عواید اپراتور ها از "داونلود" کردن و تماشای "کلیپ" ها روی گوشی ها قریب به 300 میلیون دلار (300 میلیارد تومان) بشود.

دیو مک کوئین ، تحلیلگر ارشد Informa و یکی از نگارندگان گزارش مذکور، می گوید سال 2006 شاهد جهش ناگهانی تلویزیون موبایلی خواهد بود.

علاوه بر "کلیپ" های بازی ها، نسخه های موبایلی سریال هائی مثل Coronation Street و "24" هم برای تماشا روی صفحه های نمایشگر گوشی ها در حال آماده شدن هستند. گروه هاي موسیقی پاپ، مثل Sugababes نیز در حال تهیه کليپ هايي برای طرفدارانشان هستند که ، صرفا ً از طريق گوشی هایشان در دسترس باشد.

امـّا به قول آقای مک کوئین، برای آنکه تکنولوژی ای که برنامه ها را روی گوشی ها می ریزد بتواند پاسخگوی بینندگان بسیاری باشد ابتدا لازمست پایه های خودش را مستحکم تر کند.

اظهارات وی توسـّط سخنگوی T-Mobile، رابین کلی ، که قصد دارد مجموعه ای از بهترین لحظات بازی ها را پس از جام جهانی در اختیار مشتریانش قرار دهد نیز تأیید شده اند.

او می گوید، "ما انتظار داریم آن برنامه کاملا ً پر طرفدار باشد، امـّا هنوز توان ارائه انبوه آن را نداریم. من تصوّر نمی کنم کسی نظر دیگری داشته باشد."

به گفتهء وی علـّت این امر آنست که "کلیپ" ها برای مشترکان کل يک شبکه ارسال می شوند و اگر تعداد زیادی خواستار تماشای آنها بشوند این امر احتمالا منجر به ايجاد مشکلاتی به خاطر کمبود پهنای باند خواهد شد.

بسیاری از اپراتور ها برنامه ریزی کرده اند که از جام جهانی برای نمایش اغراق امیز توانائی هایشان در زمینهء تلویزیون موبایلی بهره مند شوند. برای نمونه، UK 3 اقدام به تأسیس سه شبکه تلویزیون موبایلی مجـّانی برای مشتریانش کرده است که لحظات حسـّاس بازی ها، بهترین حرکت هر روز، و یک مجلـّه خبری ویژهء بازی ها را نمایش خواهند داد.

گوشي هائی بهتر

آقای مک کوئین از مؤسسـّهء Informa می گوید، "بر اساس اطـّلاعات رسیده از کرهء جنوبی، کشوری که تلویزیون موبایلی از ماه می سال 2005 در آن ارائه شده است، میزان اشتهای عمومی برای اين پديده بالاست."

خیلی از کره ای ها امروز تا 90 دقیقه در روز روی گوشی هایشان تلویزیون تماشا می کنند. امـّا به عکس، در انگلیس این رقم 180 دقیقه در هفته است.

به نظر آقای مک کوئین تا فرا رسیدن زمان المپیک 2008 و جام جهانی 2010، تکنولوژی تلویزیون موبایلی به خوبی شکوفا خواهد شد.

او پیش بینی می کند 10% از گوشی ها تا سال 2010 توانائی پخش امواج تلویزیون موبایلی را داشته باشد. عمر باطری ها هم تا آن زمان تا آن حدّ بهبود خواهد یافت که تماشای دو سه ساعت تلویزیون شارژ گوشي ها را به کلـّی خالي نکند.

او می افزاید "تلویزيون رسانه ای است که فهم آن برای همه آسان است، و موبایل هم همینطور."

"تلفیق اين دو در اذهان مصرف کنندگان چالشی بزرگتر از دیگر چالشهای فرا روی انواع تفریحات موبایلی نیست

منبع : http://ict-center.ir
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
:lol: :lol: :lol:

خط توليد صاايران بسيار پيشرفته و با تكنولوژي روز كشور فرانسه شكل گرفته است، اما سياست‌‏گذاري دولت‌‏هاي گذشته و عدم حمايت از توليد داخل باعث شد كه توليد اين شركت متوقف شود
21/03/1385
مشاور صاايران با اشاره به اين كه اين شركت تنها توليد‌‏كننده گوشي تلفن همراه داخلي است گفت: خط توليد صاايران بسيار پيشرفته و با تكنولوژي روز كشور فرانسه شكل گرفته است، اما سياست‌‏گذاري دولت‌‏هاي گذشته و عدم حمايت از توليد داخل باعث شد كه توليد اين شركت متوقف شود.
وزارت بازرگاني براي گوشي‌‏هاي تلفن همراه تعرفه متفاوت تعريف كند، به طوري كه گوشي‌‏هايي كه تنها امكان برقراري تماس را مهيا مي‌‏كنند داراي تعرفه كم‌‏تر و به گوشي‌‏هايي كه امكانات جانبي از قبيل دوربين، MP3 و RAM هستند، تعرفه بيشتري تعلق گيرد.

علي شربياني، مشاور نمايندگي 121 صاايران، در گفت‌وگو با ايلنا با اشاره به افزايش تعرفه‌‏هاي وارداتي گوشي تلفن همراه اظهار داشت: همه مصرف‌‏كننده‌‏هاي تلفن همراه امكان خريد گوشي با قيمت بالا را ندارند و افزايش تعرفه بايد بين مصرف كننده‌‏ها متغير باشد.

وي با بيان اين كه حمايت دولت در هر زمينه مي‌‏تواند بسياري از مشكلات را حل كند، يادآور شد: اگر از سوي دولت حمايت صورت بگيرد، ما مي‌‏توانيم به خاورميانه گوشي تلفن همراه صادر كنيم. شربياني با اشاره به شركت صاايران به عنوان تنها توليد‌‏كننده گوشي تلفن همراه داخلي گفت: خط توليد صاايران بسيار پيشرفته و با تكنولوژي روز كشور فرانسه شكل گرفته است، اما سياست‌‏گذاري دولت‌‏هاي گذشته و عدم حمايت از توليد داخل باعث شد كه توليد اين شركت متوقف شود.

وي با بيان اين كه تعرفه 4 درصدي گوشي تلفن همراه باعث شد شركت‌‏هاي غول پيكر اين كالا به راحتي بازار را در اختيار بگيرند، افزود: براي توليد از يك جايي بايد شروع كرد، اما در اين ميان نبايد كيفيت كالاي داخلي و خارجي با يكديگر مقايسه شود. اين كارشناس امور تلفن همراه ، تصريح كرد: وزارت صنايع به كمك وزارت ICT و رسانه‌‏ها مي‌‏تواند در اين جهت فرهنگ‌‏سازي كرده و شرايطي ايجاد كند كه شركت‌‏هاي داخلي خودشان را به روز كنند.

وي با بيان اين كه حداقل بخشي از مصرف داخلي گوشي تلفن همراه را خودمان تامين كنيم، اظهارداشت: تعرفه بالاي اين كالا حمايت از توليد داخل را شامل مي‌‏شود، چرا كه بازار تلفن همراه ايران بسيار بكر است و توليد‌‏كنندگان تلفن همراه به اين بازار چشم‌‏ دوخته‌‏اند. شربياني، شرط ورود به WTO را تعرفه بالا دانست و يادآور شد: در تجارت جهاني، ابزار كار روي تعرفه است و اگر تعرفه كالاي داخلي ما پايين باشد، حرفي براي گفتن نخواهيم داشت.

مشاور نمايندگي 121 صاايران، صنعت بدون كارخانه را موثرترين اقدام در جهت ايجاد توليد در كشور و حمايت از توليد داخلي عنوان كرد و گفت: توليد‌‏كننده با استفاده از يك برند خارجي از راه SKD شروع به كار مي‌‏كند كه اين امر با يك درصد سود آغاز و سپس تبديل CKD ، مونتاژ و در نهايت خودكفايي خواهد شد. وي افزود: صنعت بدون كارخانه براي كشورهايي كه براي اولين بار شروع به توليد مي‌‏كنند راه‌‏حل بسيار مفيدي خواهد بود، به طوري كه اين روش در كشور هند با توليد آداپتور و شارژر همراه آغاز شد. مديرعامل بازرگاني جام‌‏جم، ايجاد اشتغال از راه توليد را در گرو فرهنگ‌‏سازي دانست و گفت: تلفن همراه بايد به يك وسيله اضطراري تبديل شود، چرا كه در هيچ جاي دنيا سيم كارت تجارت نمي‌‏شود، اما در كشور ما به دليل آن كه بازار تشنه است، ولع خريد و فروش و بازار آزاد باعث مشكلات بسياري مي‌‏شود.

شربياني رعايت حقوق مصرف كننده را براي گوشي تلفن همراه الزامي دانست و تاكيد كرد: اكثريت جامعه مصرف كننده تلفن همراه از اين وسيله تنها به منظور ارتباط استفاده مي‌‏كنند و تنها 20 درصد افراد، گوشي‌‏هاي با امكانات بالا در اختيار دارند.

وي با بيان اين كه افزايش تعرفه گوشي تلفن همراه باعث قاچاق نمي‌‏شود، اظهار داشت: گوشي تلفن همراه تنها كالايي است كه قاچاق آن امكان پذير نيست، چرا كه سريال گوشي به راحتي از سوي مخابرات قابل پي‌‏گيري بوده و مخابرات مي‌‏تواند گوشي‌‏هاي قاچاق را ثبت نكند.


خاورمیانه: ما منتظریم!!!:D :lol:

احتمالا جهت حمایت! از محصولات داخلی تعرفه ای هم برای واردات کشورهای خاورمیانه در نظر میگیرند!! که محصولات ما رو بخرند!!
 
بالا