• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار IT در پرشین تولز

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
شرکت مايکروسافت که به قطع حمايت از قانون حقوق همجنسگرايان متهم شده بود، اعلام کرده است که مديريتش علنا از چنين قانونی در آينده پشتيبانی خواهد کرد.

به گزارش بخش خبر تراشه از بی بی سی، استيو بالمر، مدير اجرايی مايکروسافت، به کارکنان خود گفت که وی تصميم گرفته است به موضع خنثی اين شرکت در قبال مساله حقوق همجنس خواهان پايان دهد و از اين پس از نفوذ سياسی بزرگترين سازنده نرم افزار در جهان برای حمايت از تصويب قوانين ضد تبعيض برای اين گروه در ايالت واشنگتن استفاده کند.

آقای بالمر در ايميلی که برای پرسنل مايکروسافت فرستاد، نوشت: "با توجه به اهميت تنوع گرايی برای کسب و کارمان، برای شرکت مقتضی است که از قانونی که اعمال تبعيض در هنگام استخدام کليه مردم را منع می کند، حمايت کند."

ماه پيش گروه های حامی حقوق همجنس خواهان در ايالت واشنگتن آمريکا اعلام کردند مايکروسافت حمايت خود از چنين قانونی را پس گرفته است. اين طرح دو هفته پيش تحت فشار رهبران کليسا در مجلس قانونگذاری اين ايالت رای نياورد.

با اين وجود، آقای بالمر اعلام کرد که مايکروسافت از هرگونه قانونی که در آينده برای حمايت از اين گروه تصويب شود، حمايت خواهد کرد.

وی پيشتر اين ادعا را که شرکتش تحت فشار کليسا اين حمايت را پس گرفته است، رد کرده و گفته بود که مايکروسافت پيش از ارايه آن طرح تصميم گرفته بود موضعی بيطرف اتخاذ کند.

در سه دهه گذشته قانونگذاران ايالت واشنگتن در اشکال گوناگون کوشيده اند قانونی در حمايت از حقوق مردان و زنان همجنسگرا برای تهيه مسکن، استخدام و ساير امور زندگی را به تصويب برسانند ولی کليه تلاشهای آنها تاکنون نافرجام مانده است.

ساير شرکتهای بزرگ دارای فعاليت تجاری در ايالت واشنگتن نظير بوئينگ و نايکی از اين طرح حمايت کرده اند. آقای بالمر گفت: "بر همين اساس، مايکروسافت در پشتيبانی از قوانين استخدامی که اعمال تبعيض بخاطر گرايش جنسی را منع می کند، به ساير شرکتهای بزرگ ملحق خواهد شد."

کن هاچرسون، از کشيشان منطقه سياتل که از ازدواج همجنس خواهان انتقاد کرده و خواستار نفی اين طرح قانونگذاران شده بود، به رسانه های محلی گفته است بعد از اين که دو کارمند همجنسگرای مايکروسافت در مجلس محلی اعلام کرده اند بزرگترين سازنده نرم افزار در جهان می خواهد از اين طرح حمايت کند، وی به سراغ مديران اين شرکت رفته است.

رسانه های محلی ماه گذشته گزارش داده بودند آقای هاچرسون تهديد کرده است اگر مايکروسافت موضع خود را تغيير ندهد، وی خواستار تحريم ملی محصولات اين شرکت خواهد شد.

وبلاگ نويسان آزادانديش با شنيدن خبر تسليم شدن مايکروسافت در مقابل فشار آقای هاچرسون اين شرکت را "بزدل" خواندند و خود خواستار تحريم نرم افزارهايش شدند.

در اواخر ماه آوريل لوری جين، مدير مرکز مردان و زنان همجنسگرای لس آنجلس، بعد از آن که فهميد مايکروسافت از اين طرح حمايت نخواهد کرد، از اين شرکت خواست جايزه ای که مرکز وی چهار سال پيش به اين غول نرم افزار سازی اعطا کرده است، پس دهد. وی اکنون می گويد که مايکروسافت می تواند اين جايزه را نگه دارد.

وی گفت: "همه ما دچار لغزش می شويم، مايکروسافت نيز دچار لغزش بزرگی شد، ولی تصميم صحيحی گرفت و مايه افتخار ما خواهد بود که آنها جايزه مان را نگه دارند."

اد موری، قانونگذار همجنسگرای دموکرات در سياتل که از اين طرح حمايت کرده بود، اعلام کرد وی از اين که مايکروسافت تصميم گرفته است در آينده از قانون مشابه ای حمايت کند، خرسند است.

وی در بيانيه ای اعلام کرد: "مايکروسافت می داند که تنوع رمز موفقيت کسب کار و تبعيض، آفت آن است."

اما انتشار اين خبر يک سنت از ارزش سهام مايکروسافت کاست و آن را به ۲۵ دلار و ۲۲ سنت رساند.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به گفته مسوولان مايكروسافت ويندوز جديد از امنيت جهاني برخوردار خواهد بود.

به گزارش بخش خبر تراشه از ايلنا، شركت مايكروسافت ادعا مي‌‏كند؛ نسل جديد سيستم عامل اين شركت معروف به لانگ هورن كه كاربران از مدت‌‏ها پيش منتظر آن هستند، امن‌‏ترين نسخه ويندوز مايكروسافت خواهد بود.

استفاده و اداره آن چه در منزل و چه در محل كار آسان‌‏تر بوده و همين طور هزينه راه اندازي آن كمتر خواهد بود.

همچنين مسوولان مايكروسافت مي‌‏گويند: لانگ هورن تحولات مهمي را در نحوه مديريت سازمان‌‏دهي و نمايش فايل‌‏ها ايجاد خواهد كرد.

طبق برنامه شركت مايكروسافت، در نيمه دوم سال 2006 اين سيستم عامل به بازار عرضه خواهد شد.

جيم آلچين معاون رييس تيم ناظر بر طراحي مشخصه‌‏ها و قابليت‌‏هاي ويندوز درباره لانگ هورن مي‌‏گويد: اين سيستم عامل در حالي وارد بازار خواهد شد كه از امنيت جهاني برخوردار است و مشخصه‌‏ها و قابليت‌‏هاي جديدي به آن افزوده شده است.

به گفته آلچين، ارتقاي روش‌‏هاي مجازي سازي داده‌‏ها در لانگ هورن از قابليت‌‏هاي جستجوي امروزي فراتر خواهد رفت.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
یک گروه هکری موسوم به Paradogs موفق به هک کردن دیسک‌های بازی مورد استفاده در کنسول‌های بازی جدید شرکت سونی موسوم به PSP شد.

به گزارش بخش خبر تراشه از خبرگزاري سلام، این گروه همچنین موفق به نفوذ به سیستم ذخیره سازی اطلاعات بازی شرکت UMD وابسته به سونی شد و توانست به برخی اطلاعات مربوط به بازی‌ها و دموهای این شرکت دست یابد.

کارشناسان معتقدند که میزان خسارات وارده از سوی هکرها چندان جدی نبوده و اطلاعات هیچ بازی به طور جدی با خطر مواجه نشده است.

گفتنی است که کنسول قابل حمل جدید شرکت سونی از سال گذشته در ژاپن به فروش می‌رسد ولی تا اول ماه سپتامبر در اروپا توزیع نخواهد شد. PSP با استقبال گسترده علاقه‌مندان به بازی‌های رایانه‌ای در سراسر جهان مواجه شده است.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
مايكروسافت روز دو شنبه برنامه‌هايي را براي محصول نرم‌افزاري جديد خود ارايه داده كه به كارمندان امكان مي‌دهد فروش، حسابداري و ساير داده‌هاي كليدي كسب و كار را تقسيم بندي كنند.

به گزارش بخش خبر تراشه از systemgroup، انتظار مي‌رود مايكروسافت نسخه‌ي تستي از اين محصول جديد خود را در ماه سپتامبر ارايه دهد. لويز لوين، نايب رييس برنامه‌هاي كاربردي كسب و كار Office در مايكروسافت گفته است كه گروهي انتخابي از كاربران اكنون در حال آزمايش اين محصول هستند كه نام كد آن Maestro است.

وي گفته است: «اين محصول جديد بخشي از مجموعه‌ي وسيع سرمايه گذاري‌هايي است كه در حال انجام آن در هوشمندي تجاري هستيم.»

پروژه‌ي Maestro از ورود مايكروسافت به بازار نرم‌افزار هوشمندي تجاري و دو محصول رايگان: Reporting Services براي سرور SQL و Business Scorecard Accelerator ناشي مي‌شود. اين شركت قصد دارد مبلغي راب براي ليسانس Maestro در نظر گيرد، اما مديران اين شركت هنوز اطلاعاتي درباره‌ي اين مبلغ ارايه نداده‌اند.

مايكروسافت به نرم‌افزار هوشمندي تجاري به عنوان بازار سه تا چهار ميليارد دلاري در هر سال مي‌نگرد. هدف Maestro به طور مستقيم بر روي شركت‌هايي كه در همين زمينه فعاليت مي‌كنند، مانندBusiness Objects، Congos و Hyperion، متمركز مي‌شود. هر يك از اين شركت‌ها برنامه‌هايي توليد مي‌كنند كه گزارش‌ها و هشدارهايي را براي مديران كسب و كار ارسال كرده و ميزان فروش و سود و ديگر اهداف اجرايي آن‌ها را دنبال مي‌كنند.

Maestro نيازمند استفاده از برنامه‌هاي متعدد مايكروسافت نظير برنامه‌ي پايگاه داده‌ي شركت، سرور SQL و SharePoint (ابزار تبادل داده) است. نرم‌افزار Maestro بر روي سرور قرار مي‌گيرد. مشتريان همچنين مي‌توانند داده‌هايي را از ساير سيستم‌هاي كسب و كار مانند سيستم‌هاي SAP، اوراكل و سيبل سيستمز، به Maestro وارد كنند.

Maestro مي‌تواند با منابع داده‌ي زيادي كار كند، طراحي و تنظيم آن نيز آسان بوده و بيشتر مورد توجه كاربران قرار خواهد گرفت.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
پردازنده های دو هسته شرکت AMD فراتر از حد انتظار ظاهر شده است.

به گزارش بخش خبر تراشه از persianmind، تستهای مهندسان pcworld نشان میدهد که این پردازنده جدید شرکت AMD قویتر از پردازنده های دو هسته ایي Pentium EE 840 شرکت اینتل عمل میکند.

انتظار برای طرفداران پردازنده های AMD به پایان رسید و پردازنده های دو هسته ای این شرکت حداکثر تا ماه آینده در دسترس خواهد بود و تستها نشان میدهد که این پردازنده از پردازنده Pentium Extreme Edition دو هسته ای بهتر عمل میکند.

این پردازنده جدید همانند پردازنده Pentium EE 840 بسیار خوب عمل میکند. قدرت اصلی این پردازنده زمانی آشکار میشود که به طور همزمان چند برنامه فعال باشد یا از برنامه هایی استفاده شود که قدرت استفاده از بیش از یک پردازنده را دارا باشند.

پردازنده های دو هسته ای دارای دو هسته پردازشی می باشند و درست مانند این است که دو پردازنده در داخل یک پردازنده قرار داده شده باشد همچنین این پردازنده ها میتوانند به دو حافظه کش ثانویه مجهز شوند (برای هر هسته یک حافظه کش ثانویه).

در پردازنده ای که تست شد سرعت هسته هر کدام از این هسته ها برابر 2.4GHz بود که آخرین مدل و سریعترین مدل این نسل می باشد که با نام Athlon+ 64 X2 4800 شناخته می شود. این پردازنده دارای دو حافظه کش ثانوی به مقدار 1 مگابایت می باشد همچنین این پردازنده دارای دو حافظه کش اولیه به مقدار 64 کیلو بایت می باشد.

پردازنده های Athlon 64 X2 که قبلا با نام رمز toledo شناخته میشدند قرار است در ماه ژوئن به بازار عرضه شوند و به جمع پردازنده های سروری 64 بیتی opteron بپیوندد.

پردازنده های دیگر این نسل عبارتند از Athlon 64 X2 4600 با سرعت هسته 2.4GHz با 512 کیلوبایت حافظه کش ثانوی برای هر هسته و Athlon 64 X2 4200 با سرعت هسته 2.2GHz همراه با 512 کیلوبایت حافظه کش ثانوی برای هر هسته است.

شما قادر خواهید بود که سیستم خود با پردازنده یک هسته ای Athlon 64 را به نسخه پردازنده دو هسته ای ارتقا بدهید و فقط کافیست که BIOS مادربورد را به روز کنید و احتیاجی به خرید مادربورد جدید ندارید.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
مدارس انگلستان باید هزینه استفاده از انواع نرم‌افزار را تا 50 درصد کاهش دهند و بدین منظور مجبور هستند استفاده از سیستم عامل ویندوز مایکروسافت و دیگر محصولات گران قیمت را کنار بگذارند و به کاربرد محصولات کدباز و بخصوص لینوکس روی آورند.

به گزارش بخش خبر تراشه از خبرگزاري سلام، گزارشی که به تازگی توسط آژانس آموزشی Becta در انگلستان تهیه شده نشان می‌دهد که استفاده از نرم‌افزارهای کدباز در دانشگاه‌ها و مدارس انگلستان موجب میلیون‌ها پوند صرفه‌جویی در هزینه‌های آموزش و پرورش می‌شود.

هرچند که در گزارش یاد شده به صراحت اسمی از مایکروسافت آورده نشده؛ اما کاملا مشخص است که منظور تهیه‌کنندگان گزارش همین شرکت است.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
جان اسنو مايل يك هكر قديمي است كه از سال ها قبل كار با رايانه را آموخته و بعد از آن به بعضي كارهاي غير قانوني نيز مبادرت كرد و براي همين چند بار نيز از دسترسي به رايانه و اينترنت محروم شد . وي هم اكنون به عنوان مشاور امنيتي چندين شركت اينترنتي مشغول به كار است و به تحقيق در اين موضوعات نيز مي پردازد متن زير گفته هاي خود وي در مورد مشاهداتش است .

خبرگزاري موج - من اعتراف ميكنم كه يك راننده جنگي هستم. در خارج از شهر شارلوت در كاروليناي شمالي به دنيا آمده و بزرگ شده‌ام. جمعيت شارلوت در 10 سال گذشته دو برابر شده است و دهها مركز مالي و تجاري شعبات خود را در زادگاه من مستقر كرده‌اند.

در شروع توسعه تجاري شارلوت، من هميشه فكر ميكردم تكنولوژي سيستم ارتباطي اين شركتها حتماً واي فاي و واير لس است.

ميگويند رانندگي جنگي Wardriving تكنيكي است كه در حين رانندگي در خيابانها با رديابي امواج و دريافت و انتقال آن به كامپيوتر لپ تاپ نقاط دسترسي به اينترنت منازل و مراكز كار را شناسايي كرده و خود را با استفاده از امواج واير لس به اينترنت وصل ميكند.

من راننده جنگي Wardriver هستم؛ پوشيده و پنهان شده و گمنام. در كوچه پس كوچه‌هاي ساختمان شركتهاي بزرگ در مقابل خانه‌هاي مردم در كمين نشسته‌ام تا از ضعف و ناتواني آنان استفاده كنم.
يك صداي ضعيف، يك بوق كوچك در گوشي من خبر از رسيدن به مقصد ميدهد. به آرامي دستي به كامپيوتر كه در صندلي جلو در كنارم قرار دارد مي‌كشم و در دلم به كساني كه از سيستم بي‌سيم اينترنت استفاده ميكنند مي‌خندم. همه درها برايم باز است، سرقت حتي بدون باز كردن يك قفل در شروع و تمام ميشود.

دزدي من يك وسيله و يك شرط لازم دارد. وسيله به درد شناسايي امواج ميخورد و براي از دست ندادن فرصت‌هاي طلايي. يك كار ديگر هم بايد شرط كرد، اين يكي ديگر دزدي نيست، بايد نفرين "خدا مرا نيامرزد اگر به حريم اينترنت مردم تجاوز كنم" را هم زير پا گذاشت تا وجدان فراموش شود.
يك نصيحت و سفارش هم دارم و آن اين كه شما به هر دليل اين كار را نكنيد، حتي آن را امتحان هم نكنيد! جرم است و جرم خيلي بزرگي هم هست. دير يا زود خدمتتان ميرسند همانطور كه دمار از روزگار من درآوردند.

ما راننده‌هاي جنگي غروبها و شبها كه شركتها تعطيل ميشوند و يا مردم به خواب ميروند سراغ امواج راديويي آزادي ميرويم كه در فضا پخش است. آنها را رديابي كرده و از اينترنت مجاني استفاده ميكنيم. نميدانم به صاحبان اين خانه‌ها و شركتها چه بگويم. مگر نميدانند هر شب دهها راننده جنگي در انتظار به خواب رفتن آنان هستند.

من هر شب قبل از ساعت 9 بايد 19 مايل از خانه تا محل كارم رانندگي كنم در اين فاصله بيش از 100 نقطه را شناسايي كرده‌ام كه 90% آنها بدون حفاظ هاي امنيتي هستند و من ميتوانم بدون درد سر با لپ تاپم به خانه و يا شركت آنها وصل شوم. بگذاريد رازم را به شما بگويم. اسلحه من نرم‌افزار نت استامبلر است و يك دستگاه كوچك كه با نزديك شدن به نقاط ارتباط با به صدا درآوردن بوق خبر از حفره و كانال ورودي به شبكه خانه ميدهد. منطقه‌اي كه هر شب من در آن رانندگي ميكنم مسكوني است و هجوم استفاده كنندگان از اينترنت بدون سيم در خانه‌هايي كه بيش از يك كامپيوتر دارند تعداد قربانيان رانندگان جنگي را افزايش داده است.

در ميان ما موردي كه در ماه نوامبر 2003 براي يك راننده جنگي در هنگام دانلود كردن عكسهاي مستهجن در تورنتو اتفاق افتاد و منجر به دستگيري او شد، هميشه هشدار تلقي ميشود.

در نوامبر 2003 پليس تورنتو شخصي را به جرم دزدي علائم مخابراتي از راه دور متهم كرد. يكي از ماموران در شرح ماجرايي كه با استفاده از تكنولوژي واي فاي انجام شده بود گفت در ساعت 5 صبح پليس شخصي را در حين رانندگي در مسير اشتباه در يك خيابان يك طرفه متوقف و مشاهده ميكند راننده با كامپيوتر لپ تاپ در حال استفاده از اينترنت و دانلود عكس عريان يك كودك 10 ساله با استفاده از شبكه واي فاي يكي از خانه‌هاي مستقر در آن خيابان است. پس از بازداشت راننده، پليس متوجه ميشود اين شخص در خارج از تورنتو زندگي ميكند و او بدون هيچ دليلي در آن محل مشغول تردد است. پليس پس از دريافت مجوز قانوني و بازرسي از خانه والتر نواكاسكي 36 ساله تعداد بيشماري عكسهاي مشمئز كننده و عريان كودكان كم سن و سال كشف مي‌كند.

مي‌بينيد صاحبخانه چه شانسي آورد. حالا اگر پليس سر نرسيده بود و والتر نواكاسكي كارش را تمام ميكرد و پليس در پي يافتن رد جرم يقه چه كسي را ميگرفت و چه كسي را متهم ميكرد؟ والتر را يا صاحبخانه را؟
شبكه بندي خانه‌ها و صاحبان آنها ضرر زيادي نمي‌كنند. اين شركتها هستند كه در معرض خطر واقعي قرار دارند. اگر تو هم مثل من راننده جنگي باشي و در شبي ناگهان سوراخ وارد شدن به يك شركت بزرگ را پيدا كني چكار ميكني؟

شنبه شب هفته گذشته من توانستم. با اين كه شركت هنوز باز بود و چند كارمند در آن به كار مشغول بودند وارد شبكه شوم. هيچكدام از آقايان و خانمهاي محترمه متوجه من نشدند. شبكه باز بود و من براي همه آنها يك پيام كوتاه فرستادم كه من اينجا بودم و از شبكه خارج شده و پا به فرار گذاشتم. من منظوري نداشتم فقط ميخواستم به آنها بگويم كمي بيشتر هشيار باشند. بايد ماجراي فروشگاههاي لوئز Lowe’s يادتان باشد.

فروشگاههاي زنجيره‌اي لوئز در آمريكا مثل فروشگاههاي هوم ديپو وسايل خانگي و مصالح ساختماني ميفروشد. يك سال پيش از جريان تورنتو يك راننده جنگي در پاركينگ فروشگاهي توانست خود را از طريق سيستم بدون سيم به شبكه لوئز وصل كرده و تعداد بيشماري از شماره كارتهاي اعتباري مشتريان را به كامپيوتر خود دانلود كند. مديران داخلي چند فروشگاه بست باي Best Buy هم اعتراف كرده‌اند شماره كرديت كارتهاي مشتريان خود را از طريق هاي واي فاي و شبكه بيسيم سست و غير امن به اداره مركزي ميفرستند. در آخرين كنفرانس جهاني موبايل و واير لس، شركت اينتل اعتراف كرد كسي توانسته است ايميل‌هاي 10 تا 12 نفر از مديران ارشد شعبه شركت در اورگان آمريكا را به سرقت ببرد.

اينها تعدادي از اعترافات شركتهاي بزرگ است. كمپانيهاي نيمه بزرگ و كوچك تمايلي به افشاء اسرار خود ندارند و خجالت ميكشند از اشتباهات خود حرف بزنند و اين خود دليل ديگري است تا ما با اطمينان بيشتر از نقاط ضعف آنها استفاده كنيم. خودتان قضاوت كنيد. با اين همه تبليغات و بوق و كرنا در نشريات،‌ مجلات، راديو و تلويزيون و اينترنت و با اين همه مشاور ريز و درشت امنيت شبكه، چرا هنوز ما رانندگان جنگي ميتوانيم به راحتي سد و مرزهاي محكم و محفوظ آنها را بشكنيم؟ جوابتان را در يك جمله كوچك ميدهم؛ "متخصصان امنيت شبكه‌هاي وايرلس ابزار و آموزش كافي براي حفظ شبكه ندارند."

اگر من به جاي متخصصان امنيت شبكه كار ميكردم اول از همه مطمئن ميشدم كه آيا شركت و يا خانه من واقعاً و صد در صد نياز به اتصال بدون سيم به اينترنت دارد يا نه و اگر داشت فقط به امنيت ابتدايي قانع نمي‌شدم. راههايي با اطمينان بيشتر از امنيت ابتدايي هست كه با اعمال آن ميتوان جلوي نفوذ رانندگان جنگي را گرفت.

قبلاً گفتم ابزار كار من يك دستگاه دي لينك است و يك اداپتور به همراه نرم‌افزار مجاني، ماشين و لپ تاپ. اين را به شما ميگويم تا احتياط كنيد. وارد شدن به شبكه خانه شما و دسترسي به اطلاعات شركت شما به همين راحتي است كه گفتم.

تعداد كساني هم كه احتياط را رعايت نمي‌كنند كم نيستند. تكنولوژي هم اكنون ارزان خريد و فروش ميشود، نصب و اتصال قطعات ديگر كاري ندارد. فقط كافي است به يك نمونه از آمار تهيه شده توسط گما پائولو تحليل گر شركت كانرز نگاه كنيد. او ميگويد فروش كارت شبكه بدون سيم از 3.3 ميليون و 8 ميليون در 2 - 3 سال پيش به بيش از 11 ميليون در سال گذشته افزايش يافته است. ميتوانيد حدس بزنيد چه تعدادي از اين قطعات نصب شده هر روز در معرض هك شدن هستند.

ما رانندگان جنگي از هك به معني كلاسيك آن استفاده نميكنيم. نسل قبل از ما مودم داشتند و با كنترل شماره گيري مودم وارد سيستمهاي شبكه ميشدند ما به آنها شماره گيران جنگي War dialer ميگفتيم، ما از تكنيك ديگري استفاده ميكنيم. هك ساده‌تر شده است و ديگر رانندگان جنگي War Drivers نياز به سيم و سيم كشي و تلفن و مودم ندارند.
فرستنده‌هاي وايرلس درست مثل فرستنده‌هاي راديويي عمل ميكنند. استاندارد اينگونه بيسيم ها 80211 بي نام دارد و در طول موج آزاد و بدون نياز به دريافت اجازه 2.4 گيگاهرتز پخش ميشود. شركتها و خانه‌ها در چند سال گذشته با استفاده از استاندارد باز (بدون كنترل) تصويب شده 802.11b كميسيون مخابرات فدرال آمريكا FCC توانسته‌اند فرستنده و گيرنده ارتباط بي سيم واي فاي را در محل كار و يا خانه خود نصب كنند تا تمام كامپيوترهاي مستقر در محدوده 100 متري مركز ارتباط بتوانند بدون اتصال فيزيكي با يكديگر مكالمه كرده و به اينترنت متصل شوند.

سيستم ارتباطي وايرلس با گذر از ديوار و كف اتاق، كامپيوترها را در محلهاي سرپوشيده و در فضاي آزاد، دور از محيط كار و خانه، فرودگاه، رستوران و هتل به اينترنت ارتباط داده و به ارسال و دريافت اطلاعات مي‌پردازد. در چندين سال گذشته مبتكران و دانشمندان در پي يافتن راه حلي بودند تا بتوانند سيمهاي در هم پيچيده و در هم ريخته رنگارنگ پشت كامپيوترها را به نحوي از بين برده و بتوانند كامپيوترها را بدون استفاده از سيم و يا كابل به يكديگر ارتباط دهند كه سرانجام پروتكل بين المللي واي فاي مشكل آنان را حل كرد.

در گذشته انسان توانسته بود با مهار كردن اشعه مادون قرمز و استفاده از آن در وسائلي مانند ميكرفون، كيبورد، دستگاههاي كنترل از راه دور تلويزيون، باز و بسته كردن درهاي ماشين و گاراژ ارتباط از راه دور بدون سيم را ممكن سازد. در حال حاضر تلفنهاي همراه، كامپيوترهاي دستي، دوربين هاي ديجيتال براي ارتباط از پروتكل استاندارد دندانه هاي آبي Bluetooth تبعيت مي كنند. استاندارد Bluetooth تكنولوژي ارتباط راديويي بين دو دستگاه در فاصله كم است.

مركز شهر شارلوت بسيار آسيب پذير است. در يك رانندگي با سرعت كم توانستم 87 نقطه دستيابي به شبكه پيدا كنم و در مجموع از ميان آنها 12 شبكه غير قابل نفوذ بودند. وقتي جريان را به آنها گفتم بيشتر آنها آن را بي اهميت دانستند و تعدادي اصرار داشتند كه شبكه آنها غير قابل نفوذ است و من اشتباه ميكنم.

ببينيد، بيشتر شركتهاي سرويس دهنده اينترنت ادعا ميكنند و به شما آرامش خاطر ميدهند كه شبكه ارتباطي شما با اينترنت از طريق آنها كاملاً امن است. از من بشنويد و حرف و قولهاي آنها را زياد جدي نگيريد. خيلي از رانندگان جنگي از آنها با هوشترند.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
در ابتدا کامپيوتر بود و سيستم عامل نبود و هر چه بود دست کله گنده ها بود و کله گنده ها سيستم عاملهاشان را به قيمت خون پدرشان مي فروختند.

به گزارش بخش خبر تراشه از جام جم، کامپيوتر و سيستم عامل اقلام داراي کاربرد نظامي محسوب مي شدند و کسي حق نداشت اسرار اين دو قلم را لو بدهد مبادا سرخها ازش استفاده کنند.

جنگ سرد که تمام شد، کابوس از ميان رفت ، مي شد ديگر به عمومي کردن سيستم عامل فکر کرد اما مايکروسافت به عنوان توليدکننده داس و ويندوز حاضر نبود دست از اين تجارت پرسود بکشد و اسرار را بر ملا کند.هم به اين دليل که حفره هاي بي شمار سيستم عاملش آشکار مي شد و هم به اين دليل که ديگر نمي توانست قيمت هاي گزاف روي محصولاتش بگذارد.

در همين فضا بود که يک استاد دانشگاه هلندي به نام اندرو اس تننباوم در کتابش ، سيستم عامل آموزشي و در عين حال واقعي مينيکس را که براي ميکروچيپ 8086 اينتل طراحي کرده بود به زبان C و در 12 هزار خط در اختيار ديگران گذاشت. بوم. دنيا باخبر شد و هر هکري يک نسخه از کتاب تننباوم را خريد و شروع کرد به ور رفتن و تکميل کردن مينيکس براي خودش. داشتن يک سيستم عامل کاملا شخصي لذت کوچکي نبود.

يک پسر بيست و يک ساله فنلاندي سوئدي، به نام لينوس بنديکت توروالدز هم يکي از اين هکرهاي سر خود بود که مي خواست با مينيکس سيستم عامل درست کند، سيستم عامل حرفه اي. بالاخره هم طاقت نياورد و يک نامه براي گروه کاربران GNU فرستاد که "از يک سيستم عامل چه توقعي داريد؟ مال من دارد حاضر مي شود." خوبي اين سيستم عامل و کارهايي که تحت عنوان GNU انجام مي دادند اين بود که تمام کدها و برنامه ها در اختيار همه بود و مي توانستند کار را سطر به سطر ببينند و دنبال کنند. وقتي لينوس کارش را منتشر کرد ، استاد تننباوم يک نامه برايش فرستاد و بهش گفت که کارش ايرادهاي اساسي دارد و اگر دانشجوي او بود بابت اين کار محکوم به فنا نمره بالايي نمي گرفت.

لينوس هم در جواب گفت "تو استاد دانشگاهي. کارت اين است که تحقيق کني و با مينيکس مغز خراب کني." و جنگي شروع شد که هر چند آن وقت کسي حدس نمي زد، لينوس و طرفداران روزافزون خودش و سيستم عاملش در آن پيروز شدند. اين گونه بود که لينوکس از پيوند لينوس با مينيکس متولد شد و جدي ترين رقيب ويندوز شد.

نزديک 15 سال از اين تولد عجيب گذشته و بي شمار پدر و مادر به پرورش اين نوزاد عجيب کمک کرده اند. گسترش و کارآمدي لينوکس به جايي رسيده که شرکت هايي مثل IBM که زماني سايه لينوس و لينوکسش را با تير مي زدند حالا به اهميت ماجرا پي برده اند و سالانه مبالغ هنگفتي خرج گسترش و بهسازي لينوکس مي کنند.

حالا ديگر لينوکس از شکل متني هم خارج شده و توانسته است به آن فضاي گرافيکي و توان تطابق با نرم افزارهاي تحت ويندوز نيز بيفزايد. لينوس الان 36 ساله ساکن ايالات متحده امريکا (سانتاکلارا-کاليفرنيا) است و 2 دختر کوچک دارد. بر خلاف بقيه مبتکرها در ثروت افسانه اي غرق نشده و زندگيش نسبتا معمولي است. او ترجيح داد به جاي اين که بيل گيتس دوم بشود، اولين بيل گيتس شکن بشود.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
شايعه امكان آلوده شدن اتومبيل ها به ويروس منتفي شد.

به گزارش بخش خبر تراشه از خبرگزاري موج، متخصصين ضد ويروس اعلام كردند شايعه امكان انتقال ويروس هاي تلفن همراه به اتومبيل ها از طريق تكنولوژي Bluethooth بدنبال آلوده شدن كامپيوترهاي Prius تويوتا توسط ويروس تلفن هاي همراه Cabir، وجود ندارد.

بررسي هاي شركت ضدويروس كاسپرسكي روسيه در اين مورد نشان مي دهد آلودگي فوق به جهت بررسي امكان برطرف كردن ويروس از كامپيوتراتومبيل ها صورت گرفته است بدين ترتيب كه آزمايشي صورت گرفت تاويروس Cabir خودرا به اتومبيل برساند و اتومبيل مانع اين انتقال شد.

متخصصان با سه بار آزمايش كردن امكان آلودگي متوجه شدند مشكلي كه به نظر مي رسيد مربوط به ويروس است از ضعيف شدن باتري ها ناشي مي شد و ربطي به قطعات Bluetooth‌‌ كامپيوتر اتومبيل ندارد.
اما چيزي كه قابل توجه است ،اين است كه غير ممكن ها ممكن است روزي اتفاق بيافتند.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
شركت خدمات رساني اينترنتي و ارائه دهنده گوشي تلفن همراه اريكسون اعلام كرد تا سال 2007 خدمات اينترنتي پر سرعتي را در اختيار مشتركين خود قرار مي دهد.

به گزارش بخش خبر تراشه از خبرگزاري موج، شركت اريكسون قصد دارد تا سال 2007 خدمات اينترنت پر سرعتي را در اختيار مشتركين تلفن همراه قرار دهد و تماس با اينترنت را براي دارندگان تلفن همراه ممكن مي سازد.

شركت اريكسون اعلام كرد تا دو سال ديگر مي تواند خدمات نسل سومي را به عموم ارائه مي دهد به طوري كه برقراري اينترنت با سرعت 100 مگابايت در ثانيه را براي كاربران گوشي اريكسون ممكن خواهد ساخت و اين درحاليست كه سرعت اينترنت پهن باند كنوني 8 تا 10 مگابايت در ثانيه مي باشد و سرعت اتصال به اينترنت براي گوشي همراه نيز 1 مگابايت در ثانيه است

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
مقامات آمريكا و اروپا در حال تحقيق و بررسي درباره‌ي هك كردن شبكه‌هاي ناسا و ارتش آمريكا هستند كه سال گذشته اتفاق افتاده و نيز هكرها توانسته‌اند به بخشي از شبكه‌ي سيسكو سيستمز كه دستور العمل‌هاي برنامه نويسي براي محصولات شبكه‌اي شركت در آن جا موجود است، دسترسي يافته و اطلاعاتي را به سرقت برند.

به گزارش بخش خبر تراشه از sgnec، مقامات سوئدي در حال حاضر از پسر شانزده ساله‌اي كه مظنون به شركت در اين فعاليت‌هاي هكينگ بوده بازجويي مي‌كنند. اين هك‌ها به بهار سال گذشته مربوط مي‌شود و شامل سرقت دستور كارهاي برنامه نويسي سيسكو مي‌شود كه پس از ربوده شدن به وب سايتي روسي ارسال شده تا ساير هكرها نيز به آن‌ها دسترسي يابند.

اين دستور العمل‌ها به هكرها امكان مي‌دهند تا به سادگي به شبكه‌هاي مشتريان سيسكو دسترسي يابند. اين شركت مي‌گويد كه از وجود چنين حملاتي مربوط به سرقت دستور العمل‌ها اطلاعي نداشته است.

مقامات آمريكايي مي‌گويند كه اين هك‌ها از طريق مسيرهاي پر پيچ و خم كامپيوترهايي كه در نقاط مختلف جهان مستقر هستند، صورت گرفته است و شامل سرقت رمزهاي عبور از كاربران كامپيوترها بوده تا بدين طريق هكرها بتوانند كنترل مركزي شبكه‌هاي مهم را در دست گيرند.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
كارشناسان رايانه‌اي از شناسايي دو حفره امنيتي "خطرناك" در مرورگر اينترنتي "فايرفاكس" خبر دادند كه كد نوشته شده به منظور سوء‌استفاده از اين حفره‌ها نيز در اينترنت و ميان هكرها دست به دست مي‌شود.

به گزارش بخش خبر تراشه از ايرنا، هكرها با استفاده از اين دو حفره امنيتي مي‌توانند از طريق مرورگر "فايرفاكس" كنترل رايانه كاربران را از راه دور در دست بگيرند.

طراحان مرورگر "فايرفاكس" در بنياد "موزيلا" با تاييد خبر شناسايي اين دو حفره امنيتي اعلام كردند كه كاربران اين مرورگر بايد به صورت موقت قابليت "جاوا اسكريپت" (‪ ‪ (JavaScript‬‬را در اين مرورگر غير فعال كرده و با مراجعه به وب سايت "موزيلا"، يك نرم‌افزار اصلاحي كوچك را به منظور مسدود كردن حفره مذكور، دانلود كنند.

بنياد موزيلا اعلام كرده‌است كه تلاش براي برطرف كردن دائمي و كامل اين دو حفره امنيتي آغاز شده و نگارش اصلاح شده "فايرفاكس" در كمترين زمان ممكن در اختيار كاربران قرار خواهد گرفت.

ايرادهاي امنيتي مذكور در تاريخ دوم ماه مي ‌توسط محققان مستقل شناسايي و به بنياد موزيلا گزارش شده اما خبر شناسايي آنها به تازگي و به طور گسترده در اينترنت پخش شده‌است.

شركت ارائه‌دهنده خدمات امنيتي "سكونيا" حفره‌هاي مذكور را "بسيار خطرناك" طبقه‌بندي كرده‌است. اين نخستين باري است كه ايرادهاي امنيتي شناسايي شده در مرورگر "فايرفاكس" تا اين اندازه خطرناك و بحراني قلمداد شده‌اند.

بنياد "موزيلا" مرورگر داراي كد باز "فايرفاكس" را در ماه نوامبر سال ميلادي گذشته به صورت رايگان در اختيار عموم قرار داد و از آن تاريخ تاكنون بيش از ‪ ‪ ۵۰‬‬ميليون كاربر اين مرورگر را از اينترنت دانلود كرده و جايگزين مرورگرهاي ديگر، به ويژه "اينترنت اكسپلورر" شركت مايكروسافت كرده‌اند.

آخرين آمارها نشان مي‌دهند كه هم‌اكنون سهم بازار مرورگر اينترنت اكسپلورر كه تا چندي پيش تنها مرورگر مطرح براي گشت و گذار در اينترنت محسوب مي‌شد، به 86.63 ‬‬درصد از كاربران اينترنت كاهش يافته.

به غير از اين دو مرورگر، ‪ ‪ 1.26‬‬درصد از كاربران از مرورگر "سفري" شركت "اپل"، 1.03 ‬‬از مرورگر "اوپرا" و ‪ ‪ حدود 1.08 درصد نيز از مرورگر "نت‌اسكيپ" استفاده مي‌كنند.

يكي از مهمترين دلايل روي آوردن كاربران از "اكسپلورر" به "فايرفاكس"، وجود ايرادهاي امنيتي فراوان در "اكسپلورر" است. با اين وجود، برخي كارشناسان عقيده دارند كه اگر مرورگر "فايرفاكس" نيز به اندازه "اكسپلورر" كاربر داشته باشد، ايرادهاي امنيتي خطرناك آن نيز به مرور آشكار شده و مورد استفاده هكرها قرار خواهد گرفت.

شركت "مايكروسافت" چندي پيش اعلام كرد كه نگارش هفتم و جديد مرورگر "اكسپلورر" را با قابليتهاي امنيتي ارتقاء يافته تا پايان سال جاري معرفي خواهد كرد.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
چندی است طرح کاهش 50 درصدی تعرفه‏های اینترنت در دستور کار شرکت مخابرات (شرکت مادر) و به دنبال آن شرکت ارتباطات دیتا قرار گرفته است. با مطرح شدن این موضوع در ماه‏های پایانی سال 83 و به تعویق افتادن زمان اجرای آن، نهایتا قطعی شدن اين مساله به سال 84 موکول شد و مهندس مسعود مقدس، رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، رسما در مصاحبه‏ای زمان اجرا و لحاظ شدن کاهش تعرفه‏ها برای شرکت‏ها را از اول فروردین ماه ذکر کرد.

به گزارش بخش خبر تراشه از هموطن، جنجال‏های اخیر و انتشار گزارش و مصاحبه‏‏ها، یکی پس از دیگری در رسانه‏ها، حکایت از ورشکستگی ISPها و همچنین بی‏کلاه ماندن سر کاربران نهایی از این کاهش 50 درصدی است، اما به گفته رئیس کمیته اینترنت انجمن شرکت‏های انفورماتیک قضیه حکایتی دیگر دارد.

وی برای روشن شدن این موضوع در ابتدا تاکید می کند که طرح کاهش 50 درصدی تعرفه‏ها هنوز به اجرا درنیامده که ISPها یا کاربران انتظار تاثیر روی قیمت‏های اشتراک اینترنت را داشته باشند. مهندس سعادت در ادامه برايمان بازگو می کند: تعرفه‏های اعلام شده در سایت شرکت مخابرات دارای اشتباهاتی بوده که فهم آن بسیار ساده است. به عبارتی در تعرفه‏ها قیمت دریافت پهنای باند 4 مگابیت از دریافت 4 خط 1 مگابیتی گرانتر است، در حالی که در حالت منطقی باید دریافت پهنای باند بالاتر و عمده ارزانتر تمام شود. لذا می‏توان گفت اعداد و ارقام تا کمتر از 4 مگابیت دارای اشتباه است.

وی در خصوص این که بارها عنوان شده که به ISPها پهنای باند فروخته نمی‏شود، گفت: چنین بحثی وجود ندارد و زمانی که پهنای باند عرضه شود، به کلیه ICPها، ISP ها، PAPها،SAP و یا IDC هايی که دارای مجوز هستند عرضه می‏شود.

وی اضافه می کند: نکته‌ای که در این خصوص وجود داشت، این بود که با توجه به ارائه پهنای باند ارزان توسط مخابرات، فروش تنها به بخش خصوصی و بالاتر از 2 مگابیت باشد و خود مخابرات به رقابت با شرکت‌ها نپردازد. البته این موضوع هم دارای یک استثنا بود که دیتا تنها حق فروش به بخش‌های دولتی را دارد که سعی کردیم این مورد نیز حداقل در استان و شهرستان‌هایی که ISP وجود دارد برداشته شود و در شهرستان‌های کوچکی که ISP حضور ندارد، پهنای باند به بخش دولتی فروخته شود.

سعادت تصریح می کند: تمامی نکات ذکر شده در جلسه‌ای، با مهندس رشیدی، مدیرعامل شرکت ارتباطات داده، حل و فصل شد و قرار است که طرح با برطرف شدن این اشکالات، دوباره برای تصویب به مجمع مخابرات ارجاع داده شود.

رئيس کميته اينترنت انجمن شرکتهای انفورماتيک، در خصوص این که برخی از ISPها نیاز به کمتر از 2 مگا بیت پهنای باند دارند و باید از ICPها خرید کنند، بیان می دارد: در این باره، بارها در مصاحبه‌ها ذکر شده که ICP ها با وجود دریافت پهنای باند ارزانقیمت از مخابرات، پهنای باند خود را به ISP ها گران می‌فروشند؛ این در حالی است که ICPها همواره به دنبال افزایش مشتری هستند و با توجه به جو رقابتی دلیلی برای گرانفروشی وجود ندارد. لذا با توجه به این که هنوز این کاهش قیمت برای ICP ها اعمال نمی‌شود، روی قیمت‌های آنها نیز تاثیر نگذاشته و به محض اعلام تعرفه‌های نهایی، قیمت‌های نهایی معادل مخابرات داده می‌شود . وی که خود مدیرعامل ICP ندا رایانه است، می گويد: ما نیز اکنون چند ماهی است درخواست خود را برای دریافت پهنای باند با قیمت‌های کاهش یافته داده‌ایم، اما هنوز این اتفاق نیافتاده است.

وی درخصوص تاخیر مخابرات از زمان اعلام چنین طرحی تا زمان اجرا بیان می دارد: به هر صورت زمانی که پروژه‌ای در دستور کار قرار می‌گیرد، اعلام رسمی می‌شود، اما به هر حال پیشرفت آن نیازمند فراهم شدن بسترهای لازم است. آنچه مسلم است این اتفاق و کاهش قیمت‌ها برای همگان اتفاق خواهد افتاد.
مهندس سعادت، در پايان درخصوص این که چه میزان از این کاهش 50 درصدی شامل حال کاربران نهایی و مردم خواهد شد، ابراز می کند: تعرفه‌ها کاهش 50 درصدی دارد، اما بدین معنا نیست که کل این کاهش را کاربران نهایی نیز حس کنند. اما در حالت کلی با کاهش هزینه‌های ICP و ISPها، کاهش قیمت نهایی با درصدی کمتر وجود خواهد داشت.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
كارشناسان ضد ويروسي هشدار دادند كه كاربران شبكه بايد مراقب يك گوريل آلبينو در inbox خود باشند چرا كه احتمالا وجود پست الكترونيكي حامل اين عكس به معني اين است كه رايانه مورد حمله ويروسي قرار گرفته است.

به گزارش بخش خبر تراشه از ايسنا، به گفته‌ي كارشناسان ضد ويروسي كرم Wurmark-k كه از طريق پست الكترونيكي منتشر مي‌شود، تصويري از يك گوريل زال تن را نشان داده و همزمان رايانه‌ها را آلوده مي‌كند.

اين پيغام با موضوعاتي همچون !! Hehehe LOL‌ ‌ و يا !! Your photo Is on A Webpage‌ ‌ منتشر مي‌شوند.

همچنين ممكن است در قسمت متن در صفحه‌ي پيغام عبارت انگليسي زير نوشته شده باشد:

I was viewing this website and came across a picture they look hust like you... pic is attached a zip so download it and check & email me back
به محض بازكردن فايل ضميمه كرم نامبرده سيستم را آلوده مي‌كند و همزمان تصويري از يك گوريل آلبينو بر روي صفحه ظاهر مي‌شود.

سپس warmark-k كرم شبكه‌يي ديگري موسوم به Rbot-ABK را به همراه يك برنامه ترووا روي سيستم به طور خودكار نصب مي‌كند كه به هكرها امكان مي‌دهد تا اطلاعات سيستم را به سرقت برده و يا برنامه‌هاي مخرب ديگري به آن بيافزايند.

همچنين متخصصان شركت سوفوس اعلام كردند كه اگر هر كاربري با يك رايانه‌ي جديد حفاظت نشده و غير مجهز به سيستم‌هاي امنيتي به اينترنتي متصل شود به راحتي سيستم خود را تحت كنترل هكرها ظرف چند دقيقه قرار خواهد داد.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
طرفداران حیات وحش در آمریکا به منظور مقابله با شکار اینترنتی حیوانات به تکاپو افتاده‌اند و در اولین قدم فعالیت یک وب سایت تگزاسی را که به کاربران امکان می‌داد با استفاده از اسلحه‌های حقیقی و از راه دور حیوانات را شکار کنند، متوقف کردند. شکار حیوانات از این طریق تنها با فشردن دکمه ماوس رایانه ممکن بود.

به گزارش بخش خبر تراشه از خبرگزاري سلام، مقامات محلی در ایالت کالیفرنیا همچنین درصدد وضع قوانین جدیدی هستند تا خلاء قانونی برای مقابله با اقداماتی از این دست نیز برطرف شود.

گفتنی است که حداقل 14 ایالت دیگر در آمریکا نیز درصدد هستند تا فعالیت این سایت شکار حیوانات را در حوزه استحفاظی خود متوقف کنند. چون معتقدند اقداماتی از این دست به محیط زیست و حیات‌وحش لطمه می‌زند.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
رييس انجمن صنفى شركت‌هاى اينترنتى ايران گفت: مشكل ‪‪ISP‬‬هاى كوچك و شهرستانى در حال حل شدن است.

مهندس "مسعود رياضيات" روز چهار شنبه در گفت و گوى اختصاصى با خبرنگار آى تى ايرنا در اين‌باره افزود: با مذاكراتى كه با مقامات دولتى داشته‌ايم قول مساعد براى انجام اصلاح جدول تعرفه جديد پهناى باند اينترنتى داده شده‌است.

وى با اشاره به اينكه قرار است كه در مورد اين تعرفه‌ها تجديد نظر شود و جدول نرخ‌ها طورى باشد كه به نفع همه گروه‌هاى مربوط منجر شود، گفت: "من خوشبينم كه از ورشكستگى ‪‪ISP‬‬هاى كوچك و شهرستانى با اقدامات پيشگيرانه‌اى كه شده، جلوگيرى خواهد شد."
رييس انجمن ‪‪ISP‬‬هاادامه داد: اخيرا جدولى از سوى وزارت فناورى اطلاعات و ارتباطات منتشر و اعلام شد كه نرخ پهناى باند را كاهش داده بود اما اين جدول داراى اشكالاتى است كه يك دست و يكنواخت نبوده و از قاعده مشخصى پيرورى نمى‌كند.

وى با اشاره به اينكه وزارتخانه ‪ ‪ ICT‬‬اعلام كرده كه به درخواست‌هاى پهناى باند كمتر از دو مگابايت پاسخى داده نخواهد شد و متقاضيان پهناى باند دو مگابايت پايينتر بايد به ‪‪ICP‬‬ها مراجعه كنند.

رياضيات ادامه داد: اين موضوع مشكلاتى را براى ‪‪ISP‬‬ها به وجود آورده كه با مذاكرات انجام شده قرار است حل شود.

به گفته وى، كار گروهى در انجمن براى بررسى مشكل تعرفه جديد تشكيل شده و پيشنهادات اين انجمن به وزارت فناورى اطلاعات و ارتباطات اعلام خواهد شد كه براى اين اقدام با كميته انجمن شركت‌هاى انفورماتيك ايران تبادل نظر انجام داده‌ايم.

رييس انجمن صنفى شركت‌هاى اينترنتى ايران ادامه داد: نظر همه شركت ها، اعم از ‪‪PAP‬‬ها، ‪‪ICP‬‬ها و ‪‪ISP‬‬هاكه در اين تصميم‌گيرى تحت تاثير قرار مى‌گيرند جمع‌آورى شده و به وزارت ارتباطات و فناورى اطلاعات انتقال داده خواهد شد.

وى تصريح كرد: ما اكنون تشكيل اتحاديه ‪‪ISP‬‬ها كه مورد موافقت وزارت ‪‪ICT‬ ‬ قرار گرفته و برقرارى ارتباط نزديك با همه گروه‌هايى كه در رده خدمات دهندگان اينترنتى قرار دارند، را پيگيرى مى‌كنيم.

رياضيات گفت: ايجاد فضاى گفت و گو و تعامل مثبت بين سرويس‌دهندگان اينترنت و وزارت ارتباطات و فناورى اطلاعات از ديگر موضوع‌هاى در حال پيگيرى است.

به گفته وى، براى رسيدن به اين اهداف تعدادى كميته و گروه كارى تشكيل شده تا خود اعضا براى نيل به آن، فعالانه همكارى كنند.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
شرکت مایکروسافت با همکاری شرکت مخابرات سنگاپور (Sing tel) درصدد است تا امکان دسترسی مشترکان تلفن همراه در این کشور را به انواع محتویات و امکانات تفریحی و از جمله ویدئو کلیپ‌های تصویری فراهم کند.

به گزارش بخش خبر تراشه از هموطن، استفاده از این سرویس به مالکان گوشی‌هایی که روی آنها سیستم عامل Windows Mobile نصب شده امکان می‌دهد تا برخی محتویات مورد علاقه را روی گوشی‌هایشان بارگذاری کنند.

سرویس یاد شده که با دو سرویس SMS و GPRS سازگار است امکان دسترسی به اخباری در مورد بازی‌های کنسول xbox، فیلم‌های سینمایی مختلف ویژه اخبار جهان را فراهم می‌آورد.

استفاده از این خدمات رایگان است؛ اما مشمول تعرفه مخابراتی کشور سنگاپور خواهد بود.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
Micro، سومين سازنده‌ى بزرگ نرم‌افزار امنيتى كامپيوتر جهان گفته است كه قصد دارد شركت ضد نرم‌افزار جاسوسى InterMute را به مبلغ پانزده ميليون دلار خريدارى كند تا بدين ترتيب امنيت محصولات خود را بهبود بخشيده و تقويت كند.

به گزارش بخش خبر تراشه از systemgroup، شرکت InterMute در توليد برنامه‌هاى ضد جاسوسى تخصص دارد و تلاش مى‌كند از انتشار برنامه‌هاى مخرب كه به دنبال جاسوسى در داده‌هاى كامپيوتر و اطلاعات كاربران بوده و به سرقت رمزهاى عبور و اطلاعات شخصى افراد مى‌پردازد، جلوگيرى كند.

تكنولوژى InterMute مكمل نرم‌افزار ضد جاسوسى Trend Micro خواهد بود. محصول ضد جاسوسى يكپارچه‌ى Trend Micro و InterMute كه داراى سى و پنج كارمند است، قرار است در نيمه‌ى دوم سال 2005 عرضه شود.

در ماه آوريل، Trend Micro يك به روز رسانى امنيتى منتشر كرده كه كاركنان آى‌تى در سراسر دنيا، ساعت‌ها وقت صرف آن كرده‌اند. Trend Micro در حدود ده درصد از درآمدهاى كلى سال 2004 را از محصول ضد جاسوسى خود به دست آورده كه انتظار مى‌رود در سال 2005 اين ميزان افزايش يابد.

لين بس، رييس Tren Micro در آمريكاى شمالى، از ارايه‌ى هرگونه مطلبى درباره‌ى اين كه درآمد كلى اين شركت از فروش محصولات ضد جاسوسى در سال 2005 به چه ميزان خواهد بود، خوددارى كرده است.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دامنه وسيعى از خدمات اينترنتى ياهو بر روى تلفن‌هاى هوشمند نصب شده و قابل دسترسى است.

به گزارش بخش خبر تراشه از ايرنا، يك شركت سازنده گوشى‌هاى تلفن همراه با سايت اينترنتى ياهو در زمينه ارائه سرويس‌هاى پيشرفته ياهو همكارى مى‌كند و مصرف‌كنندگان گوشى‌هاى هوشمند مى‌توانند از طريق خدمات ياهو اطلاعات خود را كامل كرده، سرگرم شده و پيوسته در تماس باشند.

خدمات ارتباطى ياهو مانند ايميل، سرويس‌هاى سرگرم‌كننده مثل زنگ‌هاى متنوع موبايل ، تصاوير و بازيهاى قابل ذخيره و صفحه جستجو ياهو براى موبايل اولين گروه از خدماتى است كه بر روى گوشى‌هاى هوشمند ارائه مى‌شود.

‪،Harry Santamaki‬‬ معاون بخش توسعه بازرگانى و استراتژى مولتى مديا نوكيا مى‌گويد: "دسترسى به اطلاعات، سرگرمى‌ها و امكان تماس در هر مكان و زمان ، هدف اصلى ما در زندگى همراه با تكنولوژى موبايل است."

وى مى‌افزايد: توافق ما با ياهو يك گام رو به جلو براى دسترسى دائمى به شبكه اينترنت است.

وى ادامه مى‌دهد: از طريق گوشى‌هاى موبايل به مصرف‌كنندگان روش آسان دسترسى پيوسته به اينترنت و ايميل ياهو با امكان ذخيره‌سازى از روى اينترنت ارائه مى‌شود.

‪،Juha Valerius‬‬ معاون و مدير اجرائى بخش موبايل ياهو مى‌گويد:" زندگى مردم جهان بطور روزافزون در حوزه ارتباطات موبايل متمركز مى‌شود." به عقيده وى، رابطه نوين بين‌المللى ياهو و نوكيا، روش ويژه‌اى بسيار مناسب براى افراد است تا از سايت اينترنتى ياهو بر روى گوشى‌هاى موبايل خود استفاده كرده و از خدمات ضرورى در همه جا بهره مند شوند."

نوكيا اولين سازنده گوشى‌هاى تلفن بر پايه فن آورى ‪ ‪ Symbian‬‬است كه خدمات ياهو را در بازارهاى وسيع اروپا و آسيا به علاوه استراليا، چين ، فرانسه ، آلمان ، هند ، اندونزى ، مالزى ، فيلى پين ، اسپانيا و انگلستان به مصرف‌كنندگان ارائه مى‌دهد.

مصرف‌كنندگان اين محصولات در مناطق ذكر شده تا نيمه دوم سال ‪ ‪ ۲۰۰۵‬‬قادر خواهند بود برنامه‌هاى مشابهى را از شبكه بر روى گوشى‌هاى خود ذخيره كنند.

ياهو، محصولات و خدماتى را كه براى مصرف‌كننده اهميت دارد، بر روى شبكه ارائه داده و دامنه وسيعى از ابزار و راهكارهاى تجارى را به استفاده كنندگان اينترنت در سراسر جهان عرضه مى‌كند.

دفتر اصلى ياهو در شهر ‪ ‪ Sunnyvale‬‬كاليفرنيا قرار دارد.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دو گونه جديد از كرم اينترنتي ‪ ‪ Mytob‬‬در اينترنت منتشر شد كه با پيدايش اين دو گونه جديد، خانواده اين كرم اينترنتي به ‪ ‪ ۱۰۳‬‬عضو رسيد.

به گزارش بخش خبر تراشه از آنتي ويروس پاندا، ‪ ‪ Mytob.CU‬‬و ‪ ‪ Mytob.CX‬‬مانند گونه‌هاي قبلي خود از طريق يك ايميل منتشر مي‌شوند.

ايميل مذكور به كاربران هشدار مي‌دهد كه مشكلي در سيستم ايميلشان رخ داده است.

موضوع اين ايميل يكي از موارد زير است:

‪‪Your email account access is restricted‬ .‪‪Your Email Account is Suspended For Security Reasons‬
متن نامه مذكور داراي يكي از عبارت‌هاي زير است:

.‪‪To unblock your email account access, please see the attachment‬ ‪‪We have suspended some of your email services, to resolve the problem‬ .‪‪you should read the attached document‬ ‬
اسم فايل ضميمه اين ايميل كه حاوي اين كرم اينترنتي مي‌باشد، ‪ ‪ email-text ،email-info‬‬يا‪ ‪ email-doc‬‬است و به محض اجراشدن آن توسط كاربر، فايلي با نام ‪ ‪ internet.exe‬‬در سيستم آلوده شده، ايجاد مي‌شود.

اين كرم پس از نصب شروع به جستجوي آدرس‌هاي ايميل مي‌كند تا خود را براي آنها ارسال كند.

سپس تمامي فعاليت‌هاي مربوط به برنامه‌هاي امنيتي سيستم را مختل كرده و با تغييراتي كه در فايل "هاستز" سيستم ايجاد مي‌كند، دسترسي كاربر را از سايت‌هاي مربوط به امنيت شبكه قطع مي‌كند.

بيشترين خطري كه اين كرم براي كاربران دارد خاصيت ‪ ‪ Backdoor‬‬بودن آن است كه اجازه كنترل از راه دور كامپيوتر آلوده را براي هكرها ميسر مي‌كند و با اتصال به يك ‪ ‪ IRC‬‬سرور از پيش تعيين شده، منتظر دستورات از راه دور هكرها مي‌ماند.

به گفته لوئيز كرونز مدير لابراتوار پاندا هدف اصلي نويسندگان اين كرم‌هاي اينترنتي ايجاد شبكه‌اي از كامپيوترهاي آلوده است كه به دستورهاي واحد نويسنده خود عمل كنند.

بدين ترتيب ويروس نويسان مي‌توانند انواع برنامه‌هاي جاسوسي را در يك زمان واحد به صدها كامپيوتر بفرستند.

وي در ادامه شيوع ويروس‌هاي چند ماه اخير مانند ‪ ‪ Mytob ،Bropia‬‬يا ‪ ‪ Kelvir‬‬را نشانگر انگيزه ويروس نويسان به كسب منافع مالي دانست.

به گفته وي در بازار ‪‪Spyware‬‬ها، حدود ‪ ‪ ۲۰۰۰‬‬ميليون دلار پول در يك سال در گردش بوده است.

به كاربران توصيه مي‌شود براي دوري از آلوده شدن به انواع كدهاي آلوده نرم افزار، آنتي ويروس خود را به روز كنند.

بالا