• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار IT در پرشین تولز

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
آزمايش بيومتريك كارت‌هاي هويت ثابت مي‌كند كه تطابق عنبيه دقيق‌ترين آزمون تشخيص هويت است. با اين وجود در تمام روش‌هاي تشخيص هويت مشكلاتي وجود دارد.

در آزمايش كارت هويت (ID card) بيومتريك شركت آتوس اريجين (Atos Origin)، يك شركت خدماتي IT، 10000 نفر ثبت نام كردند. سپس شركت‌كنندگان در اين آزمون كارت‌هاي خود را براي تشخيص هويت ارايه كردند.

در اين آزمايش اگر مشخصات چهره، رنگ پوست و تطابق عنبيه‌ي افراد با آن‌چه كه در كارت هويت آن‌ها وجود داشت برابري مي‌كرد، از آن‌ها ثبت‌نام به عمل مي‌آمد. در راه انجام اين آزمايش، شركت براي موفقيت در تطبيق دقيق اطلاعات ثبت شده به هنگام ثبت‌نام و ويژگي‌هاي چهره، عنبيه‌ي چشم و اثر انگشت افراد به هنگام تحويل كارت تلاش بسياري كرد و گزارش‌هاي زيادي در اين‌باره منتشر كرد.

حدود 90 درصد شركت‌كنندگان به راحتي در تمام اين سه مرحله ثبت‌نام كردند؛ بدين معنا كه مشخصات ثبت شده‌ي آن‌ها با مشخصات واقعي‌شان مطابقت مي‌كرد، اما 60.78 درصد افراد معلول به مشكل برخوردند. به هنگام تاييد داده‌ها نتايج ضد و نقيضي وجود داشت. تاييد عنبيه‌ي چشم در مجموع براي همه به ‌راحتي صورت گرفت، اما اين مرحله از كار كندتر از آن‌چه كه پيش‌بيني شده بود انجام شد و براي افراد معلول نتايج ضعيف‌تري را نشان مي‌داد.

تغييرات جزيي در ظاهر و پوست افراد مشكلاتي را در بازشناسي خصوصيات چهره به وجود آورد. آزمايش انگشت‌نگاري نيز در برخي موارد قابل تطبيق نبود و مسايلي را در جمع‌آوري اطلاعات صحيح ايجاد كرد
http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=479
 

hwt

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
11 آگوست 2004
نوشته‌ها
15,954
لایک‌ها
2,415
شركت هاي امنيتي گزارش دادند كه روز سه شنبه سه و يا احتمالا چهار گونه جديد از كرم ايميل بيگل سريعا در شبكه منتشر شدند.

به گزارش بخش خبر سايت http://www.IRITN.com ،به نقل از Pcworld ، شركت امنيتي Messagelabs كه روزانه 110 ميليون ايميل ارسالي را چك مي كند تنها حدود 145 هزار كپي از يكي از گونه هاي جديد كرم بيگل را كشف كرد. اين شركت بين ساعت 6 تا 7 صبح حدود 4 هزار كپي از اين گونه را رديابي كرد. اما يك ساعت بعد تعداد كپي هاي اين كرم به 42 هزار كپي رسيد و بين ساعت 8 تا 9 صبح به 56 هزار كپي. از زمان ظهور كرم بيگل در ژانويه سال 2004 تاكنون 80 گونه از كرم اصلي بيگل در شبكه منتشر شده است. اولين گونه تكثير شونده از كرم بيگل كه شركت Messagelabs روز سه شنبه آن را كشف كرد يك برنامه اسب تراجان است كه سعي مي كند كرم بيگل را در 130 وب سايت در سراسر دنيا دانلود كند. كاربر اينكه فايل ضميمه شده به ايميل را باز كنند اين ويروس را فعال مي كنند، سپس اين ويروس تمامي آدرس هاي ايميلي را كه در حافظه كامپيوتري كاربر پيدا مي كند جمع آوري مي كند خود را به آدرس هاي ايميل ليست شده در كامپيوتر آلوده شده ارسال مي كند. M assageLab درباره اين ويروس گفت اولين گونه از اين كرم روز سه شنبه كشف شد و ايميلي كه حاوي كرم بيگل است داراي يك خط عنوان خالي و يك پيام است. شركت سمانتيك نيز گزارش داد كه آنها روز سه شنبه حداقل يكي از گونه هاي جديد كرم بيگل را مشاهده كرده اند اما اين كرم با آن سرعتي كه Massage Lab ذكر كرده است منتشر نمي شوند. سمانتيك با نصب نرم افزار ضد ويروس خود تنها حدود 50 كپي از اين كرم را روي كامپيوتر مشاهده كرده است. انتظار مي رود كه ميزان آسيب ناشي از حمله كرم بيگل كم و جزئي باشد.
 

hwt

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
11 آگوست 2004
نوشته‌ها
15,954
لایک‌ها
2,415
در روز دوم كنفرانس جامعه اطلاعاتي آسيا-اقيانوسيه در تهران عنوان شد: «يكي از اركان اصلي جامعه اطلاعاتي، دسترسي آزادانه به اطلاعات است كه فضاي سايبر نيز يكي از اين حوزه‌ها محسوب مي‌شود، بنابراين بايد برنامه‌هايي اتخاذ شود كه اين محدوديت‌ها از بين برود.»









بخش اول دومين روز از كنفرانس آسيا و اقيانوسيه با ارائه گزارش‌هاي ملي كشورهاي منطقه توسط نمايندگان وزراي ارتباطات پايان يافت.
به گزارش ايسنا، كشورهاي بوتان، نپال، مالزي، بنگلادش، آذربايجان، ‌تونس، چين، برونئي، پاكستان، سري‌لانكا و ايران گزارش‌هاي خود را ارائه دادند. اين گزارش‌ها بيشتر به موضوعات چگونگي به كارگيري ICT در توسعه كشورها و ابزارها و بسترهاي لازم در تحقق جامعه‌ي اطلاعاتي اختصاص يافت.
همچنين دكتر محمدرضا صدري معاون وزير ارتباطات و رييس مركز تحقيقات مخابرات ايران به ارائه گزارش ملي ايران پرداخت و سياست‌ها و استراتژي‌هاي كشور را نسبت به موضوع ICT تشريح كرد.

شايان ذكر است در ادامه اين نشست سازمان‌هاي غيردولتي و NTOهاي شركت كننده در اجلاس به ارائه گزارش‌هاي خود پرداختند كه ابتدا خسرو خسروي از انجمن فناوري اطلاعات كشور در خصوص مباحث فيلترينگ و عدم دسترسي به اطلاعات براي عموم در حوزه اينترنت در داخل و خارج از كشور به ايراد مطالبي پرداخت و گفت: يكي از اركان اصلي جامعه اطلاعاتي دسترسي آزادانه به اطلاعات است كه فضاي سايبر نيز يكي از اين حوزه‌ها محسوب مي‌شود، بنابراين بايد برنامه‌هايي اتخاذ شود كه اين محدوديت‌ها از بين برود.

همچنين در ادامه نماينده انجمن ارتباطات پيشرو از كشور هندوستان به ارائه گزارشي درباره فعاليت‌هاي NTOهاي اين كشور پرداخت و تاكيد كرد: تمام NTOها كه در زمينه WSIS فعاليت مي‌كنند بايد نقشه راهي را در اين حوزه براي برجسته شدن فعاليت‌هاي اين سازمان‌ها در جهت حركت به سوي جامعه اطلاعاتي است ترسيم كنند.

aprcwsis2.jpg

در ادامه فريده ماشيني از موسسه تحقيقات و مطالعات زنان به بررسي عدم نابرابري جنسي در جهان پرداخت و گفت: دست‌اندركاران جامعه اطلاعاتي بايد راهكاري را اتخاذ كنند كه نقش زنان و دختران به ويژه در كشورهاي دور افتاده در دسترسي به ابزارهاي نوين ارتباطي و ICT افزايش يابد كه در اين زمينه NTOها نقش اساسي براي وادار كردن كشورها براي انجام اين مسئله دارند.

همچنين در ساعت 15 ادامه فعاليت كنفرانس با ارائه گزارش كشورهاي فيليپين و ويتنام پيگيري خواهد شد.
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
اوراکل از يک سيستم مديريت اطلاعات محصول، ديتا هابPIM ، پرده برداشته است. اين سيستم به کاربر امکان مي‌دهد درباره‌ي محصول موجود اطلاعاتي يكپارچه به دست آورد .

سيستم جديد PIM بعد ازراه‌اندزي ديتا هاب مشتري، که سيستمي براي يکپارچه‌سازي اطلاعات مشتري است و در ژانويه‌ي سال گذشته توليد شده است، ارايه مي‌شود.

اين سيستم آتش رقابت را در بازار PIM، بر افروخته است.

ديتا هاب PIM، به کاربر امکان يکپارچه‌سازي طيف وسيعي از اطلاعات سيستم‌هاي موجود و گذشته را که فاکتور مهمي در گسترش و يا ادغام بين‌المللي شرکت‌ها هستند، مي‌دهد.

سيستم مانند يک انبار واحد درمورد اطلاعات مربوط به سهام و قيمت‌گذاري عمل مي‌کند. اين Hub مي‌تواند در ذخيره‌سازي هر دو نوع داده‌هاي ساختاريافته و ساختار نيافته، شامل ويژگي‌هاي محصول، اطلاعات فروش و بازاريابي و تصاوير، استفاده شود و هم‌چنين مي‌تواند محصولات را به صورت کاتولوگ‌هاي ساده­اي براي استفاده کاربران سازمان‌دهي كند.

سيستم هم‌چنين به کاربران اجازه مي‌دهد که اسناد مواد اوليه سيستم‌هاي چندگانه مهندسي يا طرح‌هاي توليدي را اداره و پايدار سازند
http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=476
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
آی تی ایران - به گزارش PandaLabs گونه جديدى از نرم افزارهاى جاسوسى كه با هشدار دروغين آلوده شدن كامپيوتر، از كاربران اخاذى مى كند به نام " SpywareNo " در اينترنت شيوع يافته است.

بعد از حمله PGPCoder در هفته گذشته كه با پنهان كردن فايلهايى از سيستم كاربر از وى اخاذى مى كرد و نرم افزار جاسوسى Topspyware ،‌ اين نرم افزار جاسوسى جديد، در اين لحظه آخرين بدافزار ثبت شده در لابراتوار پاندا است كه كاربران را تشويق به خريد يك ضد ويروس مى كند.

نقوذ اين كد آلوده به سيستم كاربران به اين صورت است كه با مشاهده يك وب سايت غير قانونى توسط كاربر، SpywareNo به كمك حفره هاى امنيتى كه در مرورگرها وجود دارد در سيستم داونلود مى شود. اين جاسوس اينترنتى به محض نصب شدن روى يك PC دو آيكون شبيه هم، ‌يكى روى Desktop و يكى بر روى Taskbar ويندوز كنار ساعت ،‌ ايجاد مى كند.

كار بعدى اين نرم افزار جاسوسى نمايش دادن يك هشدار مبنى بر آلوده شدن سيستم به يك spyware خطرناك است كه در ادامه اين هشدار از كاربر دعوت شده كه براى خلاصى از شر اين كد آلوده يك نسخه تكميلى از آنتى ويروس پيشنهاد شده را خريدارى نمايد. اگر كاربر اين درخواست را رد كند فورا پنجره اى با
نام ( SpywrareNo! Control panel ) نمايش داده مى شود كه در آن نشان مى دهد كه سيستم اسكن شده است و تعداد زيادى ويروس و تهديدات ديگرى با ريسك بالا (‌كه واقعا در سيستم وجود ندارند )‌ شناسائى شده. به اين ترتيب كاربر ترغيب مى شود كه آنتى ويروس پيشنهادى را خريدارى نمايد.

SpywareNo با تغييراتى كه روى رجيسترى ويندوز مى دهد، با هر بار روشن شدن سيستم مجددا اجرا مى شود.

Luis Corrons مدير لابراتوار Panda Software در اين زمينه معتقد است " موارد ثبت شده در لابراتوار پاندا نشان مى دهد كه اخيرا انگيزه ويروس نويسان بيشتر كسب منافع مالى شده ست. به غير از PGPCoder, Topspyware و SpywareNo كه به تازگى شيوع يافته اند، در چند هفته گذشته شاهد حملات پى در پى phisher ها بوديم كه سرويس هاى بانكى را هدف قرار داده بودند. وى در ادامه گفت:‌ كاربران قربانيان اصلى اين حملات هستند چرا كه مداوم در معرض بمباران تهديدات مختلف اينترنتى قرار مى گيرند و در صورت نداشتن محافظ لازم و كافى، آسيب زيادى مى بينند.

براى جلوگيرى از آلوده شدن به اين كد آلوده و ساير تهديدات اينترنتى توصيه پاندا بروز كردن آنتى ويروس سيستم است. ضمنا كاربران مى توانند براى اسكن كردن و پاكسازى رايگان سيستم هاى خود به آدرس www.mec-security.com يا www.pandasoftware.com مراجعه نمايند
http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=473
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
تحقيقات جديد نشان مي‌دهد برخي نرم‌افزارهاي ضد "اسپاي‌ور" معروف عمدا بعضي نرم‌افزارهاي مخرب "اسپاي‌ور" را در رايانه كاربران شناسايي نكرده و آنها را به حال خود رها مي‌كنند.

به گزارش سايت اينترنتي "پي‌سي‌ورلد"، "اسپاي‌ور"(‪ (Spyware‬به نرم‌افزارهاي مخربي گفته مي‌شود كه با سوء‌استفاده از حفره‌هاي امنيتي سيستم‌عاملها و مرورگرهاي اينترنتي، بدون اراده كاربران از برخي سايتهاي اينترنت به رايانه‌ها راه يافته و سبب باز شدن پيايي پنجره‌هاي تبليغاتي، تغيير دائمي برخي مشخصات مرورگرهاي اينترنتي(به ويژه "اينترنت اكسپلورر") از جمله آدرس هوم‌پيج، كند شدن رايانه و ربوده شدن كلمات عبور و اسم رمزهاي مورد استفاده از سوي كاربران مي‌شوند.

بررسي‌هاي جديد كارشناسان امنيتي نشان مي‌دهد برخي شركتهاي معروف توليد كننده نرم‌افزارهاي ضد "اسپاي‌ور"، از جمله "لاواسافت"(‪،(Lavasoft‬ "آلوريا"(‪ (Aluria‬و "پست پترول"(‪ (PestPatrol‬اخيرا محصولات خود را به گونه‌اي طراحي مي‌كنند كه اسپاي‌ورهاي تبليغاتي منتشر شده از سوي برخي شركتها از جمله "كلاريا"(‪ (Claria‬و "ون يو"(‪ (WhenU‬را عمدا شناسايي نكرده و در رايانه كاربر به شكل فعال باقي مي‌گذارند.

اين بدان علت است كه برخي توليدكنندگان نرم‌افزارهاي تبليغاتي، محصولات خود را خارج از طبقه‌بندي "اسپاي‌ور" و نرم‌افزارهاي مخرب محسوب مي‌كنند و از شركتهاي مطرح توليدكننده نرم‌افزارهاي ضد "اسپاي‌ور" درخواست كرده‌اند كه به منظور جلوگيري از خدشه دار شدن اعتبارشان، نرم‌افزارهاي تبليغاتي آنها را از فهرست "اسپاي‌ور"هاي قابل شناسايي خارج كنند.

به گفته كارشناسان، كاربران اينترنت بهتر است به طور همزمان از چندين نرم‌افزار ضد "اسپاي‌ور" در رايانه خود استفاده كنند تا از امكان پاكسازي تعداد بيشتري از "اسپاي‌ور"ها از رايانه خود، برخوردار شوند.

بررسي‌ها نشان مي‌دهند هم‌اكنون بيش از ‪ ۲۲۰‬هزار سايت در اينترنت ميزبان دست كم يك نوع اسپاي‌ور هستند كه رايانه كاربران با بازديد از اين سايتها به نرم‌افزارهاي مخرب آلوده مي‌شود.

http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=472
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
شركت "مايكروسافت" با انتشار جزييات بيشتري از قابليتهاي نگارش هفتم مرورگر "اينترنت اكسپلورر" به طور رسمي اعلام كرد كه برخي ويژگي‌هاي اين مرورگر از جمله توانايي باز كردن چند وب سايت در يك پنجره، از مرورگرهايي نظير "فايرفاكس" و "اوپرا" تقليد كرده‌است.

به گزارش سايت اينترنتي "تك وب"، "توني اسكرينر" يكي از برنامه‌نويسان گروه طراح "اكسپلورر" در مايكروسافت اعلام كرد كه قابليت نمايش چندين سايت اينترنتي در يك پنجره يا "تب"(‪ ،(Tab‬از ابتدا در نگارش هفتم از مرورگر "اينترنت اكسپلورر" فعال خواهد بود اما خود سيستم‌عامل "ويندوز" در برخي مواقع ضروري پنجره‌هاي جديدي را در مرورگر "اكسپلورر" باز خواهد كرد.

وي افزود: در نگارش بعدي مرورگر "اكسپلورر"، "پاپ آپ"ها يا تبليغات اينترنتي در همان پنجره قبلي باز مي‌شوند و بدين ترتيب براي نمايش هر "پاپ آپ" يك پنجره جديد از "اكسپلورر" باز نشده و از شلوغ و در هم شدن دسكتاپ جلوگيري مي‌شود.

كاربران در نگارش بعدي "اكسپلورر" قادر خواهند بود با فشردن تكمه وسط ماوس روي لينكها و يا با فشردن همزمان تكمه "كنترل" از صفحه كليد و تكمه راست ماوس روي لينكهاي اينترنتي، اين لينكها را به جاي باز شدن در يك پنجره جديد، در همان پنجره و در يك "تب" جديد مشاهده كنند.

به علاوه، امكان حركت ميان "تب"هاي مختلف به كمك تكمه‌هاي صفحه كليد و انتخاب باز شدن هر تب در پس زمينه، پيش زمينه و يا در يك پنجره جديد وجود خواهد داشت.

"اسكرينر" همچنين اعتراف كرد كه مرورگر "اينترنت اكسپلورر" از ساير مرورگرهاي همزمان با خود عفب مانده و "مايكروسافت" در تلاش است نگارش هفتم از اين مرورگر را با محصولات ساير شركتها از لحاظ كيفي قابل رقابت سازد.

آخرين آمارها نشان مي‌دهند كه هم‌اكنون ‪ ۸۶/۶۳‬درصد از كاربران اينترنت از مرورگر "اينترنت اكسپلورر" شركت مايكروسافت استفاده مي‌كنند، ‪ ۸/۶۹‬درصد به "فايرفاكس" روي آورده‌اند، ‪ ۱/۲۶‬درصد از مرورگر "سافاري" شركت "اپل" استفاده مي‌كنند، ‪ ۱/۰۳‬مرورگر "اوپرا" را برگزيده‌اند و ‪ ۱/۰۸‬درصد نيز كاربر مرورگر "نت اسكيپ" هستند كه با ارائه نگارش جديد "نت اسكيپ ‪،"۸‬ احتمالا سهم آن در اين ميان افزايش خواهد يافت.

http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=467
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
مايكروسافت روز پنج‌شنبه وب سايت MSN Postmaster خود را معرفي كرده كه ابزارها و خدماتي را براي مبارزه بر عليه هرزنامه‌ها ارايه مي‌دهد. MSN Postmaster نشانه‌ي تلاش‌هاي اخير مايكروسافت براي افزايش حضور خود در بازار امنيت است.

Postmaster كه منبعي آنلاين است، ابزارهايي را براي كمك به تأمين كنندگان خدمات ايميل، اينترنت و مبارزان بر عليه ارسال كنندگان نامه‌هاي ناخواسته فراهم مي‌سازد. اين وب سايت فرايند تهيه‌ي گزارشات مربوط به هرزنامه‌ها را آسان كرده و به امر انتشار و توزيع ايميل‌هاي قانوني و مجاز به كاربران MSN Hotmail كمك مي‌كند.

Postmaster همچنين شامل سرويس جديد مايكروسافت به نام Smart Network Data Services است كه گزارش‌هايي را درباره‌ي نوع ايميل‌هايي كه به accountهاي MSN Hotmail ارسال مي‌شوند، تهيه مي‌كند.

اين سرويس، تأمين كنندگان خدمات ايميل را از تعداد ايميل‌هايي كه از آدرس‌هاي IP آن‌ها به كاربرانMSN Hotmail فرستاده مي‌شوند، آگاه ساخته و تعداد دفعاتي را كه يك ايميل توسط فيلترهاي Hotmail و يا خود كاربران به عنوان هرزنامه شناخته شده نيز مشخص مي‌سازد. با استفاده از اين اطلاعات، تأمين كنندگان خدمات اينترنتي مي‌توانند كامپيوترهاي آلوده و نيز ارسال كنندگان ايميل‌ها را به اين كامپيوترها شناسايي كنند.

MSN Postmaster و Smart Network Data Services نشان دهنده‌ي حركت و پيشرفت مايكروسافت است. متخصصان امنيت مي‌گويند كه تأمين كنندگان سرويس‌هاي اينترنتي، تمايلي به از كار انداختن accountهاي مشتريان ندارند، حتي اگر مشخص گردد كه آن‌ها به صورت غير عمد، هرزنامه‌هايي را بر روي اينترنت منتشر مي‌كنند. غير فعال كردن account هاي مشتريان براي اين تأمين كنندگان به معناي از دست دادن درآمد آن‌ها است.

http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=465
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
شركت امنيت اينترنت، CipherTrust سيستم جديد خود را به نام ZombieMeter ارايه داده است كه مي‌تواند ترافيك‌هاي مربوط به كامپيوترهاي هك شده و يا كامپيوترهاي زامبي را پيگيري كند.

ZombieMeter كه از طريق وب سايت CipherTrust قابل دسترسي است، تعداد كامپيوترهاي زامبي جديد را در هر ساعت بررسي كرده و به شناسايي تهديدهاي امنيتي اينترنت كمك مي‌كند.

يك كامپيوتر زامبي كه از طريق اتصالات باند پهن و بدون پشتيباني نرم‌افزار امنيتي به اينترنت متصل مي‌گردد، كامپيوتري است كه توسط كرمي و يا ويروسي آلوده شده و از راه دور براي حملات باز دارنده‌ي سرويس، حملات فيشينگ و ارسال هرزنامه‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

تاكنون در اين ماه، CipherTrust به طور متوسط تعداد 172،009 زامبي جديد در هر روز شناسايي كرده است. در حدود بيست و شش درصد از اين زامبي‌ها در اتحاديه‌ي اروپا، بيست درصد در آمريكا و پانزده درصد در چين يافت شده‌اند. محل و موقعيت زامبي‌ها ممكن است در هر روز تغيير كرده و بنا بر محل كامپيوترهاي هك شونده، در هر نقطه‌ي دنيا يافت شوند.

كامپيوترهاي زامبي به مشكلي جدي مبدل شده‌اند كه نيازمند اقدامات لازم از سوي صنعت هستند. كميسيون تجارت فدرال،Operation Spam Zombie را منتشر كرده و قصد دارد از تأمين كنندگان خدمات اينترنتي درخواست كند كه كامپيوترهاي زامبي را پاكسازي كرده و در اين امر به كاربران كامپيوترها نيز كمك كنند.

CipherTrust تهديدهايي نظير فعاليت‌هاي زامبي، حملات ويروسي و فيشينگ را با استفاده از ابزار IronMail كه بر روي سايت مشتريان نصب شده، شناسايي مي‌كند.

http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=463
 

hwt

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
11 آگوست 2004
نوشته‌ها
15,954
لایک‌ها
2,415
به نقل از mehrdad1355 :
مايكروسافت روز پنج‌شنبه وب سايت MSN Postmaster خود را معرفي كرده كه ابزارها و خدماتي را براي مبارزه بر عليه هرزنامه‌ها ارايه مي‌دهد. MSN Postmaster نشانه‌ي تلاش‌هاي اخير مايكروسافت براي افزايش حضور خود در بازار امنيت است.

Postmaster كه منبعي آنلاين است، ابزارهايي را براي كمك به تأمين كنندگان خدمات ايميل، اينترنت و مبارزان بر عليه ارسال كنندگان نامه‌هاي ناخواسته فراهم مي‌سازد. اين وب سايت فرايند تهيه‌ي گزارشات مربوط به هرزنامه‌ها را آسان كرده و به امر انتشار و توزيع ايميل‌هاي قانوني و مجاز به كاربران MSN Hotmail كمك مي‌كند.

Postmaster همچنين شامل سرويس جديد مايكروسافت به نام Smart Network Data Services است كه گزارش‌هايي را درباره‌ي نوع ايميل‌هايي كه به accountهاي MSN Hotmail ارسال مي‌شوند، تهيه مي‌كند.

اين سرويس، تأمين كنندگان خدمات ايميل را از تعداد ايميل‌هايي كه از آدرس‌هاي IP آن‌ها به كاربرانMSN Hotmail فرستاده مي‌شوند، آگاه ساخته و تعداد دفعاتي را كه يك ايميل توسط فيلترهاي Hotmail و يا خود كاربران به عنوان هرزنامه شناخته شده نيز مشخص مي‌سازد. با استفاده از اين اطلاعات، تأمين كنندگان خدمات اينترنتي مي‌توانند كامپيوترهاي آلوده و نيز ارسال كنندگان ايميل‌ها را به اين كامپيوترها شناسايي كنند.

MSN Postmaster و Smart Network Data Services نشان دهنده‌ي حركت و پيشرفت مايكروسافت است. متخصصان امنيت مي‌گويند كه تأمين كنندگان سرويس‌هاي اينترنتي، تمايلي به از كار انداختن accountهاي مشتريان ندارند، حتي اگر مشخص گردد كه آن‌ها به صورت غير عمد، هرزنامه‌هايي را بر روي اينترنت منتشر مي‌كنند. غير فعال كردن account هاي مشتريان براي اين تأمين كنندگان به معناي از دست دادن درآمد آن‌ها است.

http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=465
اينو كه من خبرشو زدم:blink:
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
یکی از کارشناسان ارشد امنیتی مایکروسافت اعلام کرده است که سیستمهایی که از XP SP2 استفاده می کنند، 15 بار نسبت به سیستمهایی که XP یا SP1 بر روی آنها در حال اجراست امن تر هستند و خطرات کمتری آنها را تهدید می کند.

جیسون گرمز ، مدیر تیم تولیدکننده برنامه ضدجاسوسی مایکروسافت، اعلام کرد که این نتایج از یک مجموعه تحلیل داخلی بر روی کارایی SP2 به دست آمده است.

گرمز که در کنفرانس AusCERT سخنرانی می کرد، افزود:“ احتمال آن که کامپیوتری که XP یا XP SP1 دارد، یکی از 20 کرم رایج و شایع را داشته باشد، 15 بار بیشتر از کامپیوتری است که سیستم عامل آن XP SP2 است.“

او معتقد است که فعال شدن مشخصه به روز رسانی خودکار توسط SP2، تفاوت چشمگیری را نسبت به قبل ایجاد کرده است. این امر باعث شده است که تنها چند روز پس از انتشار یک اصلاحیه توسط مایکروسافت، اکثر این سیستمها به روز شده باشند.

گرمز همچنین اعلام کرد که مایکروسافت قصد دارد یک نسخه تجاری از ابزار ضدجاسوسی خود را به بازار عرضه کند. نسخه بتای این ابزار در حال حاضر بر روی سایت مایکروسافت در دسترس است. البته وی به زمان ارائه این ابزار و همچنین رایگان یا پولی بودن آن اشاره ای نکرد.

وی برنامه های جاسوسی را مسئول حدود یک سوم مشکلات ویندوز دانست و دلیل این ادعا را گزارشات ارسال شده توسط ابزار گزارش خطای ویندوز معرفی کرد.
http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=456
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
به نقل از hwt :
اينو كه من خبرشو زدم:blink:
از دستم در رفت!! ببخشید!! ولی اینارو تماما از سایت خبری خودم اینجا اوردم!!
83.gif
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
نويسندگان ويروس كه مسئول حملات اخير نسخه‌هاي گوناگون كرم Mytob بوده‌اند، ممكن است در حال كار كردن بر روي توليد يك ابر كرم باشند. گروه HellBot كه پشتيبان كرم‌هاي Mytob است، دستور العمل‌هايي را در كد خود مي‌نويسد كه منعكس كننده‌ي كار توليد كنندگان است. كارول تريالت، مشاور امنيتي شركت Sophos گفته است: «تنها نتيجه گيري ما از حملات اخير آن است كه نويسندگان اين كرم در حال كار كردن بر روي يك ابر كرم هستند.»



از ماه فوريه كه كرم Mytob كشف شده، تاكنون دوازده گونه‌ي ديگر از اين كرم منتشر شده كه هركدام با ديگر تفاوت دارد. اما در هر حال، تمامي گونه‌ها، تنظيمات امنيتي كامپيوترهاي آلوده شده را به هم ريخته و دسترسي كاربران به وب سايت‌هاي امنيتي را مسدود مي‌كنند.



برنامه‌هاي اسب تراوايي كه با اين كرم همكاري مي‌كنند، مي‌توانند راه‌هاي پنهاني را براي حملات باز كنند. يكي از نسخه‌هاي اخير اين تراواها شامل نرم‌افزار جاسوسي و مخربي بوده كه براي كسب مزيت‌هاي مالي مورد استفاده قرار گرفته است.



نويسندگان Mytob مشغول انتشار گونه‌هاي چندتايي اين كرم در يك روز بوده‌اند. بيش از پنجاه درصد از مشكلات گزارش شده كه Sophos آن‌ها را دريافت كرده، مربوط به كرم‌هاي Mytob بوده‌اند. يكي از نسخه‌هاي اخير اين كرم كه اوايل اين هفته كشف شده، Mytob.bi بوده كه به ظاهر پيامي است كه از سوي يك سرپرست آي‌تي ارسال شده و هشدار مي‌دهد كه اعتبار ايميل دريافت كننده به زودي پايان خواهد يافت.



اين ويروس، درايو سخت كامپيوتر آلوده را بررسي كرده و كپي‌هايي از خود را به آدرس‌هاي ايميلي ارسال مي‌كند كه در فهرست آدرس‌هاي ويندوز موجود هستند. اين كرم همچنين از دسترسي كامپيوتر آلوده به نرم‌افزارهاي ضد ويروس و وب سايت‌هاي امنيتي جلوگيري كرده و مي‌تواند درگاهي انتخابي را باز كند تا هكرها بتوانند از راه دور به اين كامپيوتر آلوده دسترسي يابند.



شركت‌هاي ضد ويروس بايد نرم‌افزارهاي خود را براي مقابله با هر گونه‌ي جديدي از اين كرم، به روز كنند. به كاربران نيز توصيه مي‌شود كه نرم‌افزار ضد ويروس خود را به روز نگاه دارند
http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=494
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
تعداد پيام‌هاي ايميلي كه توسط ويروس‌ها آلوده شده‌اند، در ماه مه افزايش بسياري داشته و نسبت به ماه آوريل نيز 380 درصد بيشتر شده است. Postini، تأمين كننده‌ي خدمات ايميل، گفته است كه نزديك به صد و هشتاد و چهار ميليون ايميل حاوي ويروس را در ماه مه از بين برده است. بيش از سه چهارم اين ايميل‌ها حاوي كرم Sober بوده‌اند.

در چهار روز ميان تاريخ‌هاي سوم تا هفتم ماه مه، درصد ايميل‌هاي آلوده شده توسط Sober، به چهارده درصد رسيده، در حالي كه ايميل‌هاي قانوني و معتبر، سيزده درصد را به خود اختصاص داده‌اند. ماه گذشته نيز افزايش بسياري در تعداد حملات مربوط به دايركتوري‌ها (DHAs) مشاهده شده كه توسط ارسال كنندگان هرزنامه‌ها صورت گرفته است.

حملات DHAs تا ماه آوريل، سي درصد حملات را با بيش از سي و سه ميليون حمله به خود اختصاص داده‌اند. بنا بر گفته‌هاي Postini، اين حملات به طور متوسط، هر مشتري را دويست و چهل و سه بار در روز مورد حمله قرار داده‌اند.

روز سه شنبه، سوم ماه مه، بدترين روز اين حملات بوده كه بيش از 1،620،000 حمله‌ي DHA صورت گرفته و بيش‌ترين اين حملات و آلودگي‌ها از طريق كرم Sober انجام شده است. سه ويروس برتر كه در ماه مه توسط Postini مشخص شده‌اند، عبارتند از Sober، با بيش از صد و چهل و دو ميليون آلودگي، Mytob، در حدود چهارده ميليون و Netsky نزديك به يازده ميليون آلودگي. ويروس Bagle نيز كمتر از هشتصد و نود هزار ايميل را در ماه مه آلوده ساخته است.

http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=491
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
ياهو روز جمعه فناوري جستجوي جديدي را در سايت yahoo Next خود به نمايش گذاشت.

به گزارش بخش خبر شبكه http://www.IRITN.com ،به نقل از News.com ، سايت Yahoo Next يك سايت آزمايشي است كه به معرفي جديدترين خدمات آزمايشگاه تحقيق و توسعه شركت ياهو اختصاص يافته است اما اين سرويس براي استفاده آماده نيستند . اين موتور جستجو كه Mind set نام دارد، به كاربران اجازه مي دهد تا براي نشان دادن سايت هاي تجارتي ترو تحقيقاتي تر نتايج خود ار ( با يك اسلايدر پويا ) دوباره پيكربندي كنند. اين سرويس شبيه ابراز جستجوي جديد MSN است كه اكنون در مرحله آزمايشي مي باشد . ابزار جستجوي جديد MSN به كاربران اجازه مي دهد براي دريافت نتايج مورد تقاضاي خود مقياسي را تعيين كنند.
http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=492
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
سايت پر كاربر "ام اس ان" شركت مايكروسافت در كشور كره جنوبي از چند روز قبل توسط هكرها مورد حمله قرار گرفته و كارشناسان به تازگي و با تاخيري چند روزه از اين موضوع آگاه شده‌اند.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، هكرها با نفوذ به نگارش ويژه كشور كره جنوبي از سايت "ام اس ان" شركت مايكروسافت(‪ ،(www.msn.co.kr‬يك نرم‌افزار مخرب را در اين سايت نصب كرده كه كلمات عبور برخي كابران را مي‌ربوده‌است.

"مايكروسافت" اعلام كرد كه اين شركت هم‌اكنون سايت "ام اس ان" را پاكسازي كرده و نرم‌افزار مخرب مذكور را از آن حذف كرده‌است.

به گفته مقامات "مايكروسافت"، يك شركت ديگر كه وظيفه اداره وب سايت كره‌اي "ام اس ان" را بر عهده داشته در امر اصلاح حفره‌هاي امنيتي نرم‌افزارهاي مورد استفاده خود كوتاهي كرده و رايانه‌هاي مركزي خود را در برابر حملات هكرها آسيب پذير رها كرده‌است.

كارشناسان شركت ارائه‌دهنده خدمات امنيتي "وب سنس" روز يك‌شنبه هفته گذشته در خلال بررسي عادي بيش از ‪ ۲۵۰‬ميليون سايت اينترنتي كه معمولا از سوي اين شركت صورت مي‌گيرد، به هك شدن سايت "ام اس ان" پي برده‌اند.

شركت "وب سنس" تا اواسط روز سه‌شنبه هفته گذشته نيز نتوانست مقامات مايكروسافت را از بروز مشكل مذكور آگاه كند اما پس از آگاه شدن مايكروسافت در اين روز، نرم‌افزار رباينده اسم رمزهاي كاربران از وب سايت "ام اس ان" حذف شد.

نرم‌افزار مخرب مذكور كلمات عبور كاربراني را كه تلاش مي‌كرده‌اند به بازي اينترنتي محبوب "لاين ايج" دسترسي پيدا كنند، مي‌ربوده و خوشبختانه كلمات عبور حساس‌تر كاربران مورد دستبرد قرار نگرفته‌است.

شركت "مايكروسافت" اعلام كرد كه در حمله اخير، كاربران نگارشهاي به زبان انگليسي از سايت "ام اس ان" مورد تهديد قرار نگرفته‌اند.
http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=496
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
پليس نيوزلند از آن بيم دارد که هکرها به زودي براي نفوذ وجاسوسي در پيامهاي صوتي تلفن همراه 500 هزار مشترک خدمات شرکت مخابرات اين کشور تلاش کنند. مشکل اصلي از آنجا ناشي مي شود که صندوق هاي پست صوتي تمامي کاربران اين خدمات فاقد قفل بوده و لذا همگان مي تواندد به راحتي به آنها نفوذ کنند.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از دفتر اطلاع رساني موسسه تحقيقات و توسعه ناجا، از stuff.co.nz هفته گذشته يک هکر نوجوان 14 ساله موفق شد صندوق پست الکترونيک صوتي تلفن همراه يک کارآگاه پليس را هک کرده وبه پيامهاي شخصي وي گوش دهد. وي همچنين مدعي شده که توانسته صندوق پست صوتي يکي از مشاوران برجسته وزير دفاع اين کشور را نيز هک نمايد وشماره هاي شناسايي محرمانه آنها را که هنوز فعال نشده بود به دست آورد.
مقامات پليس نيوزلند اعلام کرده اند که تحقيقاتشان را در اين زمينه آغاز کرده اند وبراي بررسي مساله با شرکت مخابرات اين کشور همکاري خواهند کرد.
گفتني است که در نيوزلند 1.5 ميليون نفر کاربر تلفن همراه و1.4 ميليون نفر کاربر تلفن ثابت وجود دارد که صندوق هاي پست الکترونيک يک سوم اين افراد ايمن نيست. مقامات پليس معتقدند که شرکت مخابرات اين کشور بايد از فن آوري هاي جديدي براي حفظ امنيت مشترکان خود استفاده کند.
http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=495
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
خبرگزاري فارس: شركت سيمانتك، كه يكي از معتبرترين شركتهاي توليد كننده سيستمهاي امنيتي رايانه‌اي و اينترنتي در دنيا است، بر اساس تازه ترين تحقيقات خود اعلام كرد كه ايران در صدر كشورهاي خاورميانه از لحاظ آسيب پذيري در برابر حملات هكرهاي اينترنتي قرار دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس شركت سيمانتك اعلام كرد كه در بين كشورهاي داراي تعداد نسبتا پايين كاربران اينترنت، پنج كشور خاورميانه جزو 10 كشور آسيب پذير در برابر حملات هكرها در دنيا قرار دارند.
بر اساس اين گزارش، اين پنج كشور عبارتند از: ايران، كويت، امارات متحده عربي، عربستان سعودي، و مصر.
اين گزارش مي افزايد: در بين كشورهاي خاورميانه نيز ايران از لحاظ آسيب پذيري در برابر حملات هكرهاي اينترنتي در رتبه نخست قرار دارد.
بنابراين گزارش در سال 2004 تعداد ويروسهاي اينترنتي در سطح جهان بيش از 50 درصد و سرقت هويت نيز بيش از 30 درصد افزايش يافت.
بر اساس اين گزارش، دو علت عمده ضعف سيستمهاي امنيت اينترنتي در خاورميانه، يكي ضعف قانون در كشورهاي خاورميانه در برابر هكرها است و ديگري، سرمايه گذاريهاي ناچيزي است كه در منطقه بر روي سيستمهاي امنيتي رايانه‌ها انجام مي‌گيرد.
اين گزارش حاكي است بر اساس تحقيقات شركت گارتنرگروپ، در سه سال گذشته در منطقه خاورميانه فقط 20 ميليون دلار براي مبارزه با جرائم اينترنتي صرف شده است.

http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=499
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
يك گروه تحقيقات امنيتي اعلام كرد در حالي كه ويندوز و ساير محصولات مايكروسافت سوژه غالب هكرها قرار گرفته اند ، مهاجمين به طور افزاينده اي درحال مورد هدف قرار دادن ديگر سيستم عامل ها نيز هستند كه در اين ميان مي توان به محصولات شركت هاي اَپِل ، مكينتاش و لينوكس اشاره كرد.
مؤسسه تحقيقات امنيتي سنز طي گزارشي مشكلات موجود در نرم افزار هاي realone realplayer و نيز پخش كننده هاي مولتي مديا در ويندوز ، مكينتاش و لينوكس را جزو ۲۰ خطر مهم در اينترنت در طول چهار ماهه امسال اعلام كرد .
همچنين اين خطر در نرم افزارها آي تون شركت اَپل طي نسخه هاي قبل از ۴.۷.۱ كه در ويندوز و مك اُ اِس اجرا مي شود درست همانند پخش كننده هاي winamp و نيزHelix در لينوكس وجود دارد.به گفته آلن پالر ، مسئول بخش تحقيقات مؤسسه سانز هكر ها بدون آن كه دست از حمله به محصولات مايكروسافت بردارند حمله به باقي محصولات را آغاز كرده اند.تمايل فعلي در بين هكرها پخش ويروس از طريق ايميل ها است كه اين ويروس ها با اجرا كردن نرم افزارهاي مشهور نظير پخش كننده هاي مولتي مديا و موسيقي كه افراد روي كامپيوترهاي خود نصب كرده اند عملي مي شود.
به گفته پالر : «هكر ها به دنبال نرم افزارهاي در حال دانلود توسط كاربر مي گردند . در اين ميان كاربران معمولاً به جاي دانلود كردن برنامه هاي تعميرِ نرم افزارهايي مثل آي تون تصميم به دانلود نسخه جديد آن مي گيرند و بيشترين خطر نيز متوجه استفاده كنندگان از مودم هاي dail-up است كه معمولاً به دنبال حداقل زمان جهت دانلود مي گردند.»
البته در كنار بسياري از نرم افزار هاي پخش كننده مولتي مديا نرم افزار هاي تعميري آنها نيز ارائه مي شود .همچنين اين نرم افزار هاي تعميري براي مؤسسه CAI نيز توليد شده اند كه در اكثر محصولات آن و نيز باقي شركت ها وجود دارد.
اين نرم افزارها براي ويروس ياب هاي سيمان تك و نيز اِف سورس و ترند ميكرو و مك آفي نيز ارائه شده اند.
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
ايرنا: يك حفره امنيتي با قدمتي در حدود هفت سال كه به هكرها اجازه مي دهد با استفاده از آن ظاهر و محتويات سايت هاي اينترنتي را به دلخواه خود تغيير بدهند، در محصولات بنياد «موزيلا» از جمله مرورگر «فايرفاكس» شناسايي شد.

به گزارش سايت اينترنتي «سي نت نيوز.كام» ، اين حفره امنيتي مربوط به روش مديريت فريم هاي وب سايتها، در محصولات «موزيلا» مي شود.
فريم ها در واقع امكان نمايش محتويات مختلف يك وب سايت در قسمتهاي مختلف آن را فراهم مي كنند و حفره شناسايي شده در مرورگرهاي بنياد «موزيلا» ، اين موضوع را كه آيا تمامي فرمهاي نمايش داده شده در يك پنجره به يك وب سايت تعلق داشته و يا از وب سايت هاي مختلف گرفته شده اند بررسي نكرده و امكان نمايش اطلاعات نامربوط در وب سايت هاي شناخته شده و مورد اطمينان كاربران را فراهم مي كند.
به گفته مسئولان شركت ارائه دهنده خدمات امنيتي «سكونيا» ، به طور مثال هكرها مي توانند با استفاده از اين حفره امنيتي، در گوشه اي از يك وب سايت شناخته شده نظير وب سايت يك بانك معروف، فريمي را قرار داده و در آن از كاربران بخواهند كه كلمات عبور و اسم رمزهاي خود را وارد كنند و بدين ترتيب بدون اطلاع كاربران از دروغين بودن آن فريم، اطلاعات حساس آنها را بربايند.
بنياد موزيلا هم اكنون در حال بررسي گزارش ارائه شده از سوي شركت «سكونيا» در ارتباط با خبر شناسايي اين حفره امنيتي است.
به گفته كارشناسان، اين حفره امنيتي زماني خطرناك است كه كاربر دو يا چند وب سايت را كه يكي از آنها مورد اطمينان بوده و بقيه نامطمئن هستند، به صورت همزمان باز كند.
شركت «سكونيا» اعلام كرده است كه حفره امنيتي مذكور در تمامي نگارش هاي مرورگر «فايرفاكس» و در برخي نگارش هاي مرورگر «موزيلا» وجود دارد
http://www.amozesh4persian.com/modules/news/article.php?storyid=506
 
بالا