@gh@m@hdi
Registered User
دیدم که تاپیکی مربوط به اخراجی های 2 به صورت مجزا وجود نداره ..این شد که این تاپیک رو زدم و توی گفتگوی آزاد زدم تا بیشتر دیده بشه
امشب فیلم رو دیدم.تنها نکته مثبت چند صحنه طنز بود که می شد بهش خندید!البته اگر خونه مونده بودم و برنامه مهران مدیری رو می دیدم بیشتر می خندیدم.
البته دلیل این خندیدن هم این بود که کارگردان فیلم به خودش اجازه داده بود تا از خط قرمز پاشو فراتر بگذاره و یه کم هم از سابقه خودش استفاده کنه و چیز هایی رو بگه که بقیه جرئت گفتنش رو ندارند!
فیلم خیلی از واقعیت به دور بود.
صحنه های مربوط به هواپیما ربایی که مزحک بودن هر کس یه بار سوار هواپیما شده باشه میدونه که درب کابین خلبان در طول پرواز قفل هست.
صحنه ملاقات کسانی که ربوده شده بودند با زندانی هم واقعا مسخره بود!
به این ها صحنه های کلیشه ای شعار دادن ها رو هم اضافه کنید
آخر فیلم هم که حسابی آبکی تموم شد.(سرود ای ایران!اون هم توی همچین جایی!عجبا!)
منتظر نظر دوستان هستم
امشب فیلم رو دیدم.تنها نکته مثبت چند صحنه طنز بود که می شد بهش خندید!البته اگر خونه مونده بودم و برنامه مهران مدیری رو می دیدم بیشتر می خندیدم.
البته دلیل این خندیدن هم این بود که کارگردان فیلم به خودش اجازه داده بود تا از خط قرمز پاشو فراتر بگذاره و یه کم هم از سابقه خودش استفاده کنه و چیز هایی رو بگه که بقیه جرئت گفتنش رو ندارند!
فیلم خیلی از واقعیت به دور بود.
صحنه های مربوط به هواپیما ربایی که مزحک بودن هر کس یه بار سوار هواپیما شده باشه میدونه که درب کابین خلبان در طول پرواز قفل هست.
صحنه ملاقات کسانی که ربوده شده بودند با زندانی هم واقعا مسخره بود!
به این ها صحنه های کلیشه ای شعار دادن ها رو هم اضافه کنید
آخر فیلم هم که حسابی آبکی تموم شد.(سرود ای ایران!اون هم توی همچین جایی!عجبا!)
منتظر نظر دوستان هستم