• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخراجی های 2

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من امروز میخوام برم سینما بعد 6 سال!! ببینم...به نظرتون نمیارزه؟ خوب نیست؟

سوپر استار هم میشه رفت دید..کدومش بهتره؟؟

به جز «وقتی همه خوابیم» شما کلا به گزینه های دیگه اصلا فکر نکن !

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من جشنواره امسال فیلم رو دیدم ! کلا اخراجی های 1 رو از 10 بهش به زور 7.0 میدادم ولی این تا نزدیک 8.6 پیش رفت ... خیلی از حالت کلیشه و چیزهایی که همیشه تو سینما می بینیم فراتر بود
طنز هدفداری داشت و به جای خندیدن به افتادن از پله به طنز واقعیت می پرداخت

خوشبختانه امسال فیلمهای زیادی تو جشنواره دیدم و کسی نمی تونه ادعا کنه که حداقل این فیلم امسال نسبت به دیگر فیلمها کم آورد (حالا بحث سیمرغ یه چیز دیگس)

در کل نمی دونم چرا به ما یاد ندادن از چیزی که خوشمون نمیاد کلا نبریمش زیر سوال و به فیلم یا کارگردان و عوامل و حتی تماشاگرانی که میرن و میبینن توهین نکنیم؟
مثلا من از همین فیلم شوالیه سیاه که دیشب شبکه 3 هم پخشش کرد خیلی بدم میاد و چند ماه پیش که دیدم ، گفتم 2 ساعت وقتم رو تلف کردم ولی چون خیلیا خوششون اومده باید بگم بقیه ..... ؟

همین شکست رکورد فیلمهایی که از نظر بعضی خیلی بهتر از اخراجی های 2 هستن نشون میده که ده نمکی کارشو بلده و مخاطب ایرانی رو شناخته
نمی دونم چرا بعد چند سال که دوباره سینمای ایران داره رونق میگیره بعضی چشم دیدن ندارن( منظورم بعضی عوامل سینماست)

یاده جملات گهربار فردی افتادم که روزی میگفت مردم با فرهنگ و تمدن و والا و یه روز دیگه میگفت مردم قابلمه بدست

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به جز «وقتی همه خوابیم» شما کلا به گزینه های دیگه اصلا فکر نکن !

خب مثلا گفتیم وسط ایام عید هستیم و خلوته...تازه فوتبال هم هست و خیلی ها بیرون نمیان...چشمتون روز بد نبینه..هرچی به سینما نزدیک میشدم میدیدم شلوغ تره...خوب که نیگا کردم دیدم یه جمعیت زیادی تو صف هستن و یه کاغذ هم زدن جلو شیشه تمام بلیط های امروز اخراجی ها تمام شد!! :D

همین جوری مونده بودیم که سانس قبلی تموم شد و ملت اومدن بیرون...گفتم حالا بزار از چند نفر بپرسم ببینم چطوریه؟

من دقیقا از 3 نفر سوال کردم...یکی گفت پولم حروم شد وقتم همین طور :blink:...اون یکی هم گفت فیلم بی خودیه..سردرد گرفتم :lol:...یکی دیگه فقط یکم بگی نگی راضی بود و میگفت بد نبود...4 تا صحنه خوب داشت...

منم با خودم فکر کردم خب چه کاریه...وایمیسم 1 ماه دیگه کیفیت خوبش رو روی سی دی میبینم...

خلاصه امروز قسمت نشد بعد 6 سال بریم سینما...البته سینما فرهنگ که اصلا نداشت اخراجی ها رو...و سینما استارا هم که سوپر استار داشت...دیگه بی خیال شدیم و رفتیم دربند...:rolleyes:

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
من که انتظاری بیشتر از این داشتم...
مثل اینکه داستان این فیلم خیلی مزخرفه ارزش نگاه کردن نداره؟؟فقط خنده
این که نشد سینمایی
پس منتظر میمونم از کلوپ میگیرم.

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
به نظر من هم فیلم خوبی بود اما نه اینفدر که در موردش تعریف و تمجید می کنند
فکر کنم بیشتر از اینکه طرفدار واقعی داشته باشه ،دیدن فیلم به یه اپیدمی تبدیل شده باشه و این هم نتیجه یه سری تبلیغات هست
در کل دیدن فیلم روی سی دی ارزش داره اما این فیلم رو نمی شه با فیلم های حاتمی کیا مقایسه کرد .

1408

Registered User
لایک‌ها
57
اتفاقا من هم امروز فیلم رو دیدم

برای عوام خیلی خوب و عالی و خنده دار ساخته شده بود .

دست مسعود خان ده نمکی درد نکنه که می تونه پول ها رو خوب برای خودش جمع کنه که به کارگردان های مفت خور نرسه .

فیلم بسیار زیبا و هیجانی بود

صحنه اول مربوط به ادامه جنگ می شد که از قسمت قبل مونده بود . صحنه های زیبای هالیوودی در این سکانس ها دیده می شد .

فیلم اخراجی های 2 دارای دو قسمت بود . صحنه های اسارت و صحنه های ربودن هواپیما که در هر دو بخش به نحو بسیاز زیبایی فیلم به جلو حرکت می کرد

صحنه مربوط به فوتبال هم زیبا ساخته شده بود و تقریبا مثل فوتبال شائولین .

به دوستان پیشنهاد می کنم حتما این فیلم رو ببینن و رکورد جدید و بی سابقه ای رو در عرضه سینما رقم بزنن .

البته تا الان رکورد شکسته شده . حالا چه بخواهین برین سینما چه نخواهین برین سینما

بهتر از اون محمدرضا گلزار دهاتی عوضیه که از دهات اومده شهر با گریم شده نفر اول !!! یا مهناز افشار در دهاتی

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اگر این فیلم در ماه اول اکران به نزدیک 2/5 میلیارد فروش برسه من تعجب نمی کنم!

فکر کنم به زودی جشن آشتی تماشاگران و سینما رو شاهد باشیم

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
من که یه بار شاهکار ایشون رو چند سال پیش در سینما دیدم! دیگه به هیچ وجه حاضر نیستم این خاطره تکرار بشه....

amk

Registered User
لایک‌ها
9
فيلم سينمايي اخراجي‌هاي 2 دومين قسمت از تريلوژي اخراجي‌ها به كارگرداني مسعود ده‌نمكي ركورد فروش در سينماي ايران را شكست.

به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، فيلم سينمايي اخراجي‌هاي 2 كه در اكران نوروزي و از تاريخ اول فرودين به روي پرده سينماها رفت توانست در عرض 7 روز به فروشي معادل يك ميليارد و 300 ميليون تومان دست يابد.
براساس اين گزارش اخراجي‌هاي 2 تاكنون توانسته در عرض 7 روز در شهرستان‌‌ها 550 ميليون تومان و در تهران 750 ميليون تومان فروش داشته باشد تا بعنوان پرفروش‌ترين فيلم تاريخ سينماي ايران شناخته شود و اين در حالي است كه قسمت اول اين فيلم كه در نوروز سال 86 به روي پرده سينماها رفته بود توانست به فروشي بالاتر از يك ميليارد تومان دست پيدا كند كه با اين حساب فيلم‌هاي سينمايي اخراجي‌هاي 1 و 2 تاكنون موفق‌ترين فيلم‌هاي تاريخ سينماي ايران به جهت فروش و جذب تماشاچي به حساب مي‌آيند.
براساس گزارش خبرنگار فارس سال گذشته نيز فيلم‌هاي دايره زنگي به كارگرداني پريسا بخت آور و چارچنگولي به كارگرداني سعيد سهيلي با فروشي بالاتر از يك ميليارد تومان به باشگاه ميلياردي‌هاي سينماي ايران راه يافته بودند.
فيلم‌هاي وقتي همه خوابيم به كارگرداني بهرام بيضايي، سوپر استار به كارگرداني تهمينه ميلاني و بيست به كارگرداني عبدالرضا كاهاني از ديگر فيلم‌هاي اكران نوروزي هستند كه آرام و پيوسته به فروش خود ادامه مي‌دهند.

منبع

واقعا تو 7 روز این همه :eek::eek::eek::eek::eek: فروش داشت؟

amk

Registered User
لایک‌ها
9
فکر کنم دیگه کاسه ساز بار خودشو بسته باشه!!!

1408

Registered User
لایک‌ها
57
شنبه ای رویایی برای اخراجی ها و تاریخ سینمای ایران
2vaxc1s.jpg

در حالی که هفته گذشته اخراجی ها با فروشی معادل یک میلیارد و سیصد میلیون تومان افتتاحیه ای بیسابقه در تاریخ سینمای ایران را پشت سر گذاشت هفته دوم خود را به لطف خدا با استقبالی دو چندان آغاز کرد و شنبه رکوردی بی سابقه در تاریخ سینمای ایران به جا گذاشت . بنا بر اعلام هدایت فیلم اخراجی ها فقط روز شنبه در تهران بیش از ۱۲۵ میلیون تو مان و در شهرستانها بیش از ۱۷۰ میلیون تومان فروخت تا در مجموع با فروشی معادل سیصد میلیون تومان در یک روز شگفتی ساز شود . اخبار رسیده حاکی است سینماها ی مشهد روز شنبه با فروشی معادل ۱۷.۵ میلیون تومان رکوردی بیسابقه را در این شهر رغم زد ند .به علت ازدحام مردم و با درخواست سینما داران پلیس مقابل سینما ی مشهد مستقر شد .سینما آزادی و صحرای تهران سانس های ۳ تا پنج صبح داشتند.سینما اریکه ایرانیان با فروشی معادل ۱۳.۵ میلیون در روز رکورد دار سینما های تهران است.در بندر عباس پیش فروش بلیط سینماها تا سه شنبه صورت پذیرفته است.

1408

Registered User
لایک‌ها
57
عده ای حج رفته و حاجی شدند

عده ای ماندند و اخراجی شدند

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
وقتی در لحظات نزدیک به سال تحویل (پربیننده ترین ساعات در طول سال تلویزیون) صدا و سیما ایشان و فیلم‌اش را تحویل می‌گیرد و با بازیگران و کارگردان آن مصاحبه می‌کند و پشت صحنه آنرا نمایش می‌دهد و اخبار پرفروش شدن فیلم اش را در بخش‌های خبری پخش می‌کند از نظر امکانات و پشتیبانی ساخت آن هم برای کسی که یک روزنامه ‌نویس خشونت‌طلب و رادیکال بوده است و قرار گرفتن بودجه‌های چند صد میلیونی ستارگان سینمای ایران را به بازی می‌گیرد! و مردم هم که همیشه از لودگی خوش‌شان می‌آید و سینما هم برای‌شان مساوی است با لودگی به رکورد شکنی فروش فیلم کمک می‌کنند تا ایشان احساس الیور استون بودن کند!
بیشتر از ده‌نمکی برای مردمی متاسفم که سلیقه شان در حد اخراجی‌ها و چارچنگولی است.
( البته این همان مردمی هستند که به "خشایار مستوفی" و "بامشاد" می‌خندن! پس سلیقه تغییر نکرده است!)

amk

Registered User
لایک‌ها
9
ولی دم ده نمکی گرم با این اخراجیها......

golgoli

Registered User
لایک‌ها
13
شما حاضريد توي جيب ده نمكي دورو كه با نيرنگ عليه خاتمي همه كار كرد پول بره من كه حاضر نيستم

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
منم امروز رفتم دیدم
به نظر من در حد همون اخراجی 1 بود :rolleyes:

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
وقتی در لحظات نزدیک به سال تحویل (پربیننده ترین ساعات در طول سال تلویزیون) صدا و سیما ایشان و فیلم‌اش را تحویل می‌گیرد و با بازیگران و کارگردان آن مصاحبه می‌کند و پشت صحنه آنرا نمایش می‌دهد و اخبار پرفروش شدن فیلم اش را در بخش‌های خبری پخش می‌کند از نظر امکانات و پشتیبانی ساخت آن هم برای کسی که یک روزنامه ‌نویس خشونت‌طلب و رادیکال بوده است و قرار گرفتن بودجه‌های چند صد میلیونی ستارگان سینمای ایران را به بازی می‌گیرد! و مردم هم که همیشه از لودگی خوش‌شان می‌آید و سینما هم برای‌شان مساوی است با لودگی به رکورد شکنی فروش فیلم کمک می‌کنند تا ایشان احساس الیور استون بودن کند!
بیشتر از ده‌نمکی برای مردمی متاسفم که سلیقه شان در حد اخراجی‌ها و چارچنگولی است.
( البته این همان مردمی هستند که به "خشایار مستوفی" و "بامشاد" می‌خندن! پس سلیقه تغییر نکرده است!)

موافقم!
مخصوصا با قسمت اول حرف های شما!
مطمین باشید این قدر تبلیغ برای هر فیلمی باشه داستان همینه!حتی اگر کارگردان و نویسنده و بازیگرش هم من باشم!

Mamad_Javad

Registered User
لایک‌ها
2
به نظرم یه فیلم فقط در حد خندیدن بد نبود / کلا اگه با سینمای ایران مقایسه بشه بد نبود

ولی چون از ده نمکی بدم میآد به شدت عذاب وجدان دارم که چرا رفتم سینما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا