ببین مگه دایره زنگی نبود و همینطور درباره الی هم میلیاردی می فروشه
ببین فروختن فیلم های مبتذل و بدون چفت و بست کمکی به سینما ایران نمی کنه بلکه باعث میشه ذائقه مردم توی همین اندازه بمونه و بالاتر نره شاید هم خراب تر بشه
من کلا با فروش فیلم به هر قیمتی مخالف هستم ده نمکی می تونست همین فیلم را بدون شعار و مخلفات بسازه ولی درست بسازه
آخه ببین مساله اینجاست که ما تو یه سال میتونیم چندتا دایره زنگی داشته باشیم ؟! همین هست که باعث تفاوت دو فیلم میشه. اگر قرار بود که همه فیلمها دایره زنگی باشند که اختلاف سطحی بوجود نمیومد.
ولی من میگم همین که اخراجی ها میاد 1 میلیارد فروش میکنه خیلی سینمای ما کمک کرده. الان سینما داری که سقف سینماش داره میریزه ولی پول نداره بازسازیش کنه براش اهمیتی داره که مردم به اخراجی ها بخندند یا یه کما ؟! مهم اون پوله هست که به سینمای بیمار ما تزریق شده.
در ضمن اگه همون شعارها رو نمیداد باید خواب پخش فیلمش رو میدید !
ببین من که منکر این نشدم که در خارج بودن ستاره باعث فروش فیلم نمیشه
من منظورم این بود که اگه برد پیت مثلا فیلمی رو بازی می کنه مردم صرف بخاطر همون پیت نمی رن فیلم نگاه کنند و کارگردان و خیلی چیز های دیگه هم توش دخیل هست و البته تو اونجا هم مردم باز هم هستند که فیلم آشغال رو دوست دارند ولی نه به شدت ایران
اتفاقا خیلی وقتها همین هست. وقتی بازیگر بزرگ میاد در فیلم کارگردان درپیت بازی میکنه که حتی اسم کارگردان رو روی پوستر جوری مینویسن که نشه خوندش این یعنی بازیگر مهم هست، ستاره مهم هست. بله تو فیلم آقای اسپیلبرگ شاید تو تریلر تبلیغاتیش خیلی بیشتر روی کارگردان مانور بدن تا بازیگر ولی تو کار آقای X همچین مساله ای نیست.
درسته توی جامعه ما طنز خوب جواب می ده ولی چرا باید مردم را با طنز های مزخرف و احمقانه سرگرم کرد نمی تونیم طنز درست حسابی درست کنیم
ببین این تقصیر مردم نیست این تقصیر کارگردانها هست که ذائقه مردم را اینقدر میارند پائین که به چارچنگولی و اخراجیها بخندند
مگه مارمولک نبود که مردم بهش خندیدند یا اجاره نشین ها ، اینها هم طنز بود ولی طنز درستی بود
کار طنز واقعا سخت هست فراز. سالی یه بار شاید مارمولک ببینیم که نمیبینیم. آخه یه تفاوتی بین قاسم خانی و ده نمکی هست دیگه. چه توقعاتی داری
حسام جان ده نمکی کارش رو تو همون جشنواره اول انجام داد دیگه لازم نبود که توی این جشنواره این کار رو بکنه چون اسم فیلمش هنوز هم اخراجیها هست
آخه به نظر من فیلم اولش هم چیزی به جز شعار دادن و خراب کردن سوژه چیز مهم دیگر نداشت با چند تا ژانگولر بازی بازیگر ها ( اگه بخواهی توضیح میدم در موردش )
خب من حاضر سر این بحث کنم. اخراجی ها حداقل شوخیهاش به جا و منطقی بود. میشد باور کرد اون شوخی ها رو. داستان خوبی داشت. بازیها خوب بود، اصلا توش میشد بازیها رو دید. ولی تو این فیلم اصلا اینجوری نبود.
حالا من نمیخوام بگم اخراجی ها خیلی خوب بود، ولی من میگم گه الان هم حوصلم سربره پاش بیفته اخراجی ها رو میبینم باز !
آره خوب تو هالیوود هم دری وری ساخته میشه ولی 1 میلیارد دلار فروش نمی کنه
ربطی نداره، نباید ارقام رو مفایسه کنی، این ارزش پول هست که مهمه. مگه اونجا 500 میلیون خرج یه فیلم میکنن ؟
البته من میگم هدف سوزی تا چیز دیگر
البته باز این بر می گرده به سلیقه تا چیز دیگه
شاید هم این بر میگرده به اینکه من کلا از گلزار خوشم نمیاد دی ;
من هم خوشم نمیاد ولی میتونم بگم مثلا بوتیک هم بد بود ؟ تو از بوتیک هم بدت میاد ؟
خوب همین چرا باید اینطور باشه
وسع سینمامون همینقدر هست ! (البته پتانسیل بسیار بالاست، مهم اینه که اجازه بدن از اون پتانسیل استفاده شه.
خوب همین کارها رو می کنیم که ضعیف شده وگرنه با فروش اینطور فیلم ها سینما قوی نمیشه بلکه این مثل نسیمی هست که میاد و میره
در حال حاضر همین نسیم هم از نون شب برای سینمای ما واجب تر هست !
محلصیم
ما بیشتر