• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخراجی های 2

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ببین مگه دایره زنگی نبود و همینطور درباره الی هم میلیاردی می فروشه
ببین فروختن فیلم های مبتذل و بدون چفت و بست کمکی به سینما ایران نمی کنه بلکه باعث میشه ذائقه مردم توی همین اندازه بمونه و بالاتر نره شاید هم خراب تر بشه
من کلا با فروش فیلم به هر قیمتی مخالف هستم ده نمکی می تونست همین فیلم را بدون شعار و مخلفات بسازه ولی درست بسازه

آخه ببین مساله اینجاست که ما تو یه سال میتونیم چندتا دایره زنگی داشته باشیم ؟! همین هست که باعث تفاوت دو فیلم میشه. اگر قرار بود که همه فیلمها دایره زنگی باشند که اختلاف سطحی بوجود نمیومد.

ولی من میگم همین که اخراجی ها میاد 1 میلیارد فروش میکنه خیلی سینمای ما کمک کرده. الان سینما داری که سقف سینماش داره میریزه ولی پول نداره بازسازیش کنه براش اهمیتی داره که مردم به اخراجی ها بخندند یا یه کما ؟! مهم اون پوله هست که به سینمای بیمار ما تزریق شده.

در ضمن اگه همون شعارها رو نمیداد باید خواب پخش فیلمش رو میدید !

ببین من که منکر این نشدم که در خارج بودن ستاره باعث فروش فیلم نمیشه
من منظورم این بود که اگه برد پیت مثلا فیلمی رو بازی می کنه مردم صرف بخاطر همون پیت نمی رن فیلم نگاه کنند و کارگردان و خیلی چیز های دیگه هم توش دخیل هست و البته تو اونجا هم مردم باز هم هستند که فیلم آشغال رو دوست دارند ولی نه به شدت ایران

اتفاقا خیلی وقتها همین هست. وقتی بازیگر بزرگ میاد در فیلم کارگردان درپیت بازی میکنه که حتی اسم کارگردان رو روی پوستر جوری مینویسن که نشه خوندش این یعنی بازیگر مهم هست، ستاره مهم هست. بله تو فیلم آقای اسپیلبرگ شاید تو تریلر تبلیغاتیش خیلی بیشتر روی کارگردان مانور بدن تا بازیگر ولی تو کار آقای X همچین مساله ای نیست.

درسته توی جامعه ما طنز خوب جواب می ده ولی چرا باید مردم را با طنز های مزخرف و احمقانه سرگرم کرد نمی تونیم طنز درست حسابی درست کنیم
ببین این تقصیر مردم نیست این تقصیر کارگردانها هست که ذائقه مردم را اینقدر میارند پائین که به چارچنگولی و اخراجیها بخندند
مگه مارمولک نبود که مردم بهش خندیدند یا اجاره نشین ها ، اینها هم طنز بود ولی طنز درستی بود

کار طنز واقعا سخت هست فراز. سالی یه بار شاید مارمولک ببینیم که نمیبینیم. آخه یه تفاوتی بین قاسم خانی و ده نمکی هست دیگه. چه توقعاتی داری :D

حسام جان ده نمکی کارش رو تو همون جشنواره اول انجام داد دیگه لازم نبود که توی این جشنواره این کار رو بکنه چون اسم فیلمش هنوز هم اخراجیها هست
آخه به نظر من فیلم اولش هم چیزی به جز شعار دادن و خراب کردن سوژه چیز مهم دیگر نداشت با چند تا ژانگولر بازی بازیگر ها ( اگه بخواهی توضیح میدم در موردش )

خب من حاضر سر این بحث کنم. اخراجی ها حداقل شوخیهاش به جا و منطقی بود. میشد باور کرد اون شوخی ها رو. داستان خوبی داشت. بازیها خوب بود، اصلا توش میشد بازیها رو دید. ولی تو این فیلم اصلا اینجوری نبود.

حالا من نمیخوام بگم اخراجی ها خیلی خوب بود، ولی من میگم گه الان هم حوصلم سربره پاش بیفته اخراجی ها رو میبینم باز !

آره خوب تو هالیوود هم دری وری ساخته میشه ولی 1 میلیارد دلار فروش نمی کنه ;)

ربطی نداره، نباید ارقام رو مفایسه کنی، این ارزش پول هست که مهمه. مگه اونجا 500 میلیون خرج یه فیلم میکنن ؟

البته من میگم هدف سوزی تا چیز دیگر
البته باز این بر می گرده به سلیقه تا چیز دیگه
شاید هم این بر میگرده به اینکه من کلا از گلزار خوشم نمیاد دی ;

من هم خوشم نمیاد ولی میتونم بگم مثلا بوتیک هم بد بود ؟ تو از بوتیک هم بدت میاد ؟

خوب همین چرا باید اینطور باشه

وسع سینمامون همینقدر هست ! (البته پتانسیل بسیار بالاست، مهم اینه که اجازه بدن از اون پتانسیل استفاده شه.

خوب همین کارها رو می کنیم که ضعیف شده وگرنه با فروش اینطور فیلم ها سینما قوی نمیشه بلکه این مثل نسیمی هست که میاد و میره

در حال حاضر همین نسیم هم از نون شب برای سینمای ما واجب تر هست !

ما بیشتر ;)

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
میدانیم که 90 ( منظورم غالب) تبلیغات فیلم در جامعه ما تبلیغات دهان به دهان است .
حال دوستی که میگوید 80 درصد از فیلم ناراضی بوده اند چطور این روند صعودی حفظ شده ؟؟
من باور نمی کنم .
در 10 روز 1.5 میلون نفر رفته اند دیده اند با تبلیغات تلویزیونی بسیار کم . و تعطیلی روز نامه ها .

بیاییم کمی دموکرات تر باشیم . وقتی اکثریت مردم خاتمی را انتخاب میکنند میشوند باشعور و فرهیخته !
وقتی اکثر مردم احمدی نژاد را انتخاب کنند می شوند ....

همچنین در جناح مقابل نیز همین تفکر جاری است.

بیایید به شعور مردم احترام بگذاریم و خودمان را قیم مردم ندانیم .

مردم با رفتن به اخراجی ها کمی شاد میشوند و کمی غمگین . کمی نصیحت می بینند و کمی حماسه و کمی تغییر
مردم آن چیزی را که دوست دارند میبینند پس به دیدنش میروند. میدانند هم که به دیدن چی میرند و توقع اسکورسیزی ندارند!

از نظر شوخی ها هم به نظر من در این فیلم خطوط قرمز کاملا رعایت شده و اگر با فیلمی مثل چهار چنگولی مقایسه کنیم
بسیار مودب و با نزاکت جلوه میکند.

متاسفانه قضاوت کردن در تمام شئون جای نقد کردن را در میان ما گرفته است.
شاید اگر کارگردان بهتر و پرسابقه تری این فیلم را می ساخت فیلم بهتری می شد. ولی من گمان می کنم اگر من هم همچین فیلم نامه ای نوشته بودم هرگز دلم نمی آمد آن را به دیگری بسپرم.

این را هم بدانیم در سال حدود 60 فیلم در ایران ساخته میشود که شاید 40 تای آنها واقعا از اخزاجی ها ضعیف تر باشد ولی هیچ هیاهو و واویلا سردادنی از هیچ جایی بلند نمی شود . چرا ؟

به نظر من چون مردم این فیلم و حرفهایی را که میزند را دوست دارند ولی کسانی که خود را با شعور- فهیم- روشنفکر و در مجموع عقل کل و در نتیجه قیم ملت میدانند نمی پسندند. چه منتقد و چه سیاسی .

بیایید جای قضاوت کردن ... نقد کنیم.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دقیقا من با sabzsib موافقم!

اینکه یه طوری حرف میزنید که انگار 1 میلیون ایرانی نمی فهمن که چیو رفتن دیدن و رو جو بوده دور از انصافه

پس من باید بگم اون همه آدمی که رفتن شوالیه سیاه رو دیدن فقط به خاطر تبلیغات و جو سوپر هیرو دوستی در آمریکاست...

اینها هست ولی اصلش اینه که این سبک فیلم رو مردم آمریکا می پسندن . اخراجی ها هم مورد پسند اکثریت جامعه فیلم بین ما هست
اینکه جامعه فیلم بین رو شما محدود کنی به چند هزار نفر که برای تهیه کننده ارزشی نداره ! داره؟ تهیه کننده فیلم میسازه که گیشه هم ساپورتش کنه . یعد که یه پولی دستش اومد بره فیلم فاخر و معناگر بسازه برای چند هزار نفر خاص

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آخه ببین مساله اینجاست که ما تو یه سال میتونیم چندتا دایره زنگی داشته باشیم ؟! همین هست که باعث تفاوت دو فیلم میشه. اگر قرار بود که همه فیلمها دایره زنگی باشند که اختلاف سطحی بوجود نمیومد.

ولی من میگم همین که اخراجی ها میاد 1 میلیارد فروش میکنه خیلی سینمای ما کمک کرده. الان سینما داری که سقف سینماش داره میریزه ولی پول نداره بازسازیش کنه براش اهمیتی داره که مردم به اخراجی ها بخندند یا یه کما ؟! مهم اون پوله هست که به سینمای بیمار ما تزریق شده.

در ضمن اگه همون شعارها رو نمیداد باید خواب پخش فیلمش رو میدید !

آخه این پول ها رو برای سینما ها خرج نمی کنند می ره تو جیب یک عده که پولدارتر بشن :rolleyes:
کلا من هم با همین مشکل دارم پول دراوردن به هر شکل ممکن ( چارچنگولی و ...)
اتفاقا خیلی وقتها همین هست. وقتی بازیگر بزرگ میاد در فیلم کارگردان درپیت بازی میکنه که حتی اسم کارگردان رو روی پوستر جوری مینویسن که نشه خوندش این یعنی بازیگر مهم هست، ستاره مهم هست. بله تو فیلم آقای اسپیلبرگ شاید تو تریلر تبلیغاتیش خیلی بیشتر روی کارگردان مانور بدن تا بازیگر ولی تو کار آقای X همچین مساله ای نیست.
این بحث اش واقعا جدا هست درست که به اسم بازیگر میان فیلم رو می بینند ولی میشه یک فیلم که پیت بازی کرده و اون فیلم مثل چارچنگولی و کلاغ پر باشه برام معرفی کنی ;)

کار طنز واقعا سخت هست فراز. سالی یه بار شاید مارمولک ببینیم که نمیبینیم. آخه یه تفاوتی بین قاسم خانی و ده نمکی هست دیگه. چه توقعاتی داری :D

ببین وقتی مارمولک رو می بینیم پی می بریم که میتونند همچین فیلمی رو بسازند و مردم هم از همین فیلم استقبال می کنند و فروش هم داره
خوب چرا انجام نمی دند چون نمی خواهند به خودشون زحمت بدهند
و با این کارشون ذائقه مردم را خراب می کنند و این بدترین شکل ممکن هست که با این کارشون مردم دیگه فیلمی مثل همه خوابیم رو نگاه نمی کنند چون با فیلم های آبگوشتی اینها عادت کرده اند

خب من حاضر سر این بحث کنم. اخراجی ها حداقل شوخیهاش به جا و منطقی بود. میشد باور کرد اون شوخی ها رو. داستان خوبی داشت. بازیها خوب بود، اصلا توش میشد بازیها رو دید. ولی تو این فیلم اصلا اینجوری نبود.

حالا من نمیخوام بگم اخراجی ها خیلی خوب بود، ولی من میگم گه الان هم حوصلم سربره پاش بیفته اخراجی ها رو میبینم باز !
به نظر من اخراجیهای 1 بیشتر از اینکه تاثیر گذار بوده باشه بیشتر دادن شعار باشه ( البته نظر شخص من هست و البت بی ارزش :happy: )
ربطی نداره، نباید ارقام رو مفایسه کنی، این ارزش پول هست که مهمه. مگه اونجا 500 میلیون خرج یه فیلم میکنن ؟
اینجا اشتباه لپی ایجاد شده
منظورم این بود که اگه اونجا فیلم درپیت می سازند باز هم همچین استقبالی ازش میشه

من هم خوشم نمیاد ولی میتونم بگم مثلا بوتیک هم بد بود ؟ تو از بوتیک هم بدت میاد ؟
بحث سلیقه هست و یک چیز دیگر بحث تکنیکی هست که اونم بحث می خواهد :)

وسع سینمامون همینقدر هست ! (البته پتانسیل بسیار بالاست، مهم اینه که اجازه بدن از اون پتانسیل استفاده شه.
وسع سینما ما این نیست ما به اینقدر تعدیل اش دادیم

در حال حاضر همین نسیم هم از نون شب برای سینمای ما واجب تر هست !
اما به نظر من سینمای که بخواهد با چارچنگولی و اخراجی ها زنده بمونه همون بهتر که نمونه چون هیچ چیزی به سینما اضافه نمی کنه حتی باعث خراب شدن مردم هم میشه

یعنی بیشتر از ما :p

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
فکر نمیکنم مسعو--د ده نم - کی اصلا ارزش تاپیک باز کردن رو داشته باشه دوستان
تا جایی که من شنیدم ایشون آدم جالبی نیستن تو جمع خود سینمایی ها
پس من از خودم مطمئنم فیلمش رو نخواهم دید حتی سی دی:)

آقای mahdy2021 بیا خودتو بکش:lol:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
میدانیم که 90 ( منظورم غالب) تبلیغات فیلم در جامعه ما تبلیغات دهان به دهان است .
حال دوستی که میگوید 80 درصد از فیلم ناراضی بوده اند چطور این روند صعودی حفظ شده ؟؟
من باور نمی کنم .
در 10 روز 1.5 میلون نفر رفته اند دیده اند با تبلیغات تلویزیونی بسیار کم . و تعطیلی روز نامه ها .

بیاییم کمی دموکرات تر باشیم . وقتی اکثریت مردم خاتمی را انتخاب میکنند میشوند باشعور و فرهیخته !
وقتی اکثر مردم احمدی نژاد را انتخاب کنند می شوند ....

همچنین در جناح مقابل نیز همین تفکر جاری است.

بیایید به شعور مردم احترام بگذاریم و خودمان را قیم مردم ندانیم .

مردم با رفتن به اخراجی ها کمی شاد میشوند و کمی غمگین . کمی نصیحت می بینند و کمی حماسه و کمی تغییر
مردم آن چیزی را که دوست دارند میبینند پس به دیدنش میروند. میدانند هم که به دیدن چی میرند و توقع اسکورسیزی ندارند!

از نظر شوخی ها هم به نظر من در این فیلم خطوط قرمز کاملا رعایت شده و اگر با فیلمی مثل چهار چنگولی مقایسه کنیم
بسیار مودب و با نزاکت جلوه میکند.

متاسفانه قضاوت کردن در تمام شئون جای نقد کردن را در میان ما گرفته است.
شاید اگر کارگردان بهتر و پرسابقه تری این فیلم را می ساخت فیلم بهتری می شد. ولی من گمان می کنم اگر من هم همچین فیلم نامه ای نوشته بودم هرگز دلم نمی آمد آن را به دیگری بسپرم.

این را هم بدانیم در سال حدود 60 فیلم در ایران ساخته میشود که شاید 40 تای آنها واقعا از اخزاجی ها ضعیف تر باشد ولی هیچ هیاهو و واویلا سردادنی از هیچ جایی بلند نمی شود . چرا ؟

به نظر من چون مردم این فیلم و حرفهایی را که میزند را دوست دارند ولی کسانی که خود را با شعور- فهیم- روشنفکر و در مجموع عقل کل و در نتیجه قیم ملت میدانند نمی پسندند. چه منتقد و چه سیاسی .

بیایید جای قضاوت کردن ... نقد کنیم.

اصلا بحث من این نیست که این چرا اینقدر فروخته یا اینکه اون رو زیر سوال ببرم
من میگم این فیلم بار هنری نداره یا اینکه اصلا فیلم درست حسابی نیست این فیلم رو مردم عام می رند با توجه به اسم فیلم و اینکه دوست دارند بخندند حالا به هر صورتی اینها به شوخی های مبتذل و سطحی چارچنگولی هم می خندیدند حالا چرا نباید به فیلم دیگه ای به همین صورت ولی کمتر مبتذل نخندند
فقط فرقی که بینشون هست اینه که اون کارگردانش سعید سهیلی هست این ده نمکی
موفق باشید :)

amirepsilon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
قبول دارم شوخی ها و بی مزه بازی ها زیاد بود
ولی فیلم از نظر فنی قوی بود
فیلم نامه هم مشکل داشت
در کل اگه به آژانس شیشه ای بدم 20 به اخراجی های 1 میدم 19 و 2 رو میدم 18 !!!
منصفانست نه !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آخه این پول ها رو برای سینما ها خرج نمی کنند می ره تو جیب یک عده که پولدارتر بشن :rolleyes:
کلا من هم با همین مشکل دارم پول دراوردن به هر شکل ممکن ( چارچنگولی و ...)

ظبیعاتا وقتی کسی میاد خرج میکنه باید به فکر این باشه که دوبرابر اون پول رو بزاره تو جیبش. اینجا کلا داره بحثی به نام تجارت فراموش میشه !

این بحث اش واقعا جدا هست درست که به اسم بازیگر میان فیلم رو می بینند ولی میشه یک فیلم که پیت بازی کرده و اون فیلم مثل چارچنگولی و کلاغ پر باشه برام معرفی کنی ;)

آخه این هم ربطی نداره ! مگه تو چهارچنگولی و کلاغ پر هم برد پیت بازی کرده بود ؟ مگه بازیگرش در حد پرد پیت که حالا من بخوام فیلم اونجوری مثال بزنم ؟!

کارنامه همون برد پیت رو اگه نگاه کنی فیلمهای ضعیفی میبین که در سطح هالیوود ضعیف هستند.حالا من اون اول اسم برد پیت رو آوردم چون ستاره هست. اینجا مهم اسم نیست، من اون ستاره هست. برد پیت هم تنها ستاره هالیوود نیست.
ببین وقتی مارمولک رو می بینیم پی می بریم که میتونند همچین فیلمی رو بسازند و مردم هم از همین فیلم استقبال می کنند و فروش هم داره
خوب چرا انجام نمی دند چون نمی خواهند به خودشون زحمت بدهند
و با این کارشون ذائقه مردم را خراب می کنند و این بدترین شکل ممکن هست که با این کارشون مردم دیگه فیلمی مثل همه خوابیم رو نگاه نمی کنند چون با فیلم های آبگوشتی اینها عادت کرده اند

خب این جوابش رو قبل دادم. همون مارمولک 21 روز فقط نمایش داده شد اون هم با کلی جنجال و اینا. من گفتم سینمای ما پتانسیل خوبی داره ولی نمیزارن از این پتانسیل استفاده بشه. به فیلمهایی که در این چندوقت توقیف شدن یه نگاهی بکن.

چط.ر توقع داری یه تهیه کننده بیاد ریسک کنه و برای فیلمش هزینه کنه، بعد اونوقت از این نگران باشه آیا اصلا فیلمش به مرحله اکران میرسه یا نه !

به نظر من اخراجیهای 1 بیشتر از اینکه تاثیر گذار بوده باشه بیشتر دادن شعار باشه ( البته نظر شخص من هست و البت بی ارزش :happy: )

البته نظر شما بی ارزش نیست، اینجا یه نظر سنجی اگه بزاری شاید 90% با همون فیلم اول هم خالف باشن ولی من موافقم. اون فیلم شعاری بود، ولی اونقدر داستانش گیرا بود که بتونیم شعارها رو فراموش کنیم. در ضمن خیلی از همون شعارها هم به نظر من خیلی خوب جواب داده بود. اون سکانسی که مجید سوزوکی میره که از روی مین ها رد بشه تاثیر گذار بود روی من حداقل !

اینجا اشتباه لپی ایجاد شده
منظورم این بود که اگه اونجا فیلم درپیت می سازند باز هم همچین استقبالی ازش میشه

این که چه فیلمی درپیت هست یا نه بستگی به سلیقه داره. من مثلا I Am Legend رو یه فیلم درپیت میدونم کهخ میاد اونقدر میفروشه. Zohan رو هم یه فیلم درپیت میدونم که میاد 100 تا میفروشه ! کلا تو گیشه های آمریکا رد شدن از مرز 100 میلیون دلار خیلی اهمیت داره برای فیلمها. مخصوصا اگه هزینه ساخت خیلی بالایی هم نداشته باشن.

سری اره رو نگاه کن. به جز قسمتهای اول و دومش بقیه وحشتناک چرت بود از نظر من. ولی بسیار موفق هستند (با توجه به هزینه ساخت بسیار پایین فروش بالایی دارن.)

وسع سینما ما این نیست ما به اینقدر تعدیل اش دادیم

بله نیست، ولی اجازه نمیدن که بیشتر از این بشه !

اما به نظر من سینمای که بخواهد با چارچنگولی و اخراجی ها زنده بمونه همون بهتر که نمونه چون هیچ چیزی به سینما اضافه نمی کنه حتی باعث خراب شدن مردم هم میشه

مخالفم به همون دلایل قبل.

یعنی بیشتر از ما

خیلی بیشتر :D

چه بحث خفنی شده !!!

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ظبیعاتا وقتی کسی میاد خرج میکنه باید به فکر این باشه که دوبرابر اون پول رو بزاره تو جیبش. اینجا کلا داره بحثی به نام تجارت فراموش میشه !
البته بحث خرج فیلم درست هست اما بیشتر کارگردانهای ایرانی دارند چرت نشون میدن و می فروشند واین تجارت نیست
در تجارت باید یک چیزی رد بدل بشه نه اینکه برای هیچی پول بدیم

آخه این هم ربطی نداره ! مگه تو چهارچنگولی و کلاغ پر هم برد پیت بازی کرده بود ؟ مگه بازیگرش در حد پرد پیت که حالا من بخوام فیلم اونجوری مثال بزنم ؟!

کارنامه همون برد پیت رو اگه نگاه کنی فیلمهای ضعیفی میبین که در سطح هالیوود ضعیف هستند.حالا من اون اول اسم برد پیت رو آوردم چون ستاره هست. اینجا مهم اسم نیست، من اون ستاره هست. برد پیت هم تنها ستاره هالیوود نیست.

ببین من که نمی گم که برد پیت فیلم ضعیف نداره
اصلا بحث سر این هست که بخاطر بازیگر میره فیلم رو می بینه اما درصد این چقدر است
مثلا گلزار خیلی ها برای اون می رن فیلم رو می بینند ولی این چقدر ارزش بازیگری داره به نظر من هیچی ولی چرا می رند این هم بر می گرده به همون عوام و غیره
اول ما باید این قضیه عوام را بین خودمون حل کنیم :happy:
خب این جوابش رو قبل دادم. همون مارمولک 21 روز فقط نمایش داده شد اون هم با کلی جنجال و اینا. من گفتم سینمای ما پتانسیل خوبی داره ولی نمیزارن از این پتانسیل استفاده بشه. به فیلمهایی که در این چندوقت توقیف شدن یه نگاهی بکن.

چط.ر توقع داری یه تهیه کننده بیاد ریسک کنه و برای فیلمش هزینه کنه، بعد اونوقت از این نگران باشه آیا اصلا فیلمش به مرحله اکران میرسه یا نه !
ببین چون نمی تونه ریسک کنه این دلیل نمیشه که فیلم چرت به خورد مردم بده نسازه سنگین تر هست
وقتی نمی تونی فیلم درست بسازی بهتر هست که نسازی
البته به نظر من توی این شرایط هم میشه فیلم طنز درست حسابی ساخت ولی بعضی از کارگردان ها با عرض پوزش شعورش را ندارند :happy:

البته نظر شما بی ارزش نیست، اینجا یه نظر سنجی اگه بزاری شاید 90% با همون فیلم اول هم خالف باشن ولی من موافقم. اون فیلم شعاری بود، ولی اونقدر داستانش گیرا بود که بتونیم شعارها رو فراموش کنیم. در ضمن خیلی از همون شعارها هم به نظر من خیلی خوب جواب داده بود. اون سکانسی که مجید سوزوکی میره که از روی مین ها رد بشه تاثیر گذار بود روی من حداقل !
کلا با شعار مخالف هستم
حسام تو که اصغر فرهادی رو دوست داری به من بگو تو کدوم فیلم هاش شعار داده و در فیلم هاش بدون شعار دادن حس گفته هایش رو در من ایجاد کرده و من نا خودآگاه بدون شعار دادن تحت تاثیر قرار گرفتم

این که چه فیلمی درپیت هست یا نه بستگی به سلیقه داره. من مثلا I Am Legend رو یه فیلم درپیت میدونم کهخ میاد اونقدر میفروشه. Zohan رو هم یه فیلم درپیت میدونم که میاد 100 تا میفروشه ! کلا تو گیشه های آمریکا رد شدن از مرز 100 میلیون دلار خیلی اهمیت داره برای فیلمها. مخصوصا اگه هزینه ساخت خیلی بالایی هم نداشته باشن.

سری اره رو نگاه کن. به جز قسمتهای اول و دومش بقیه وحشتناک چرت بود از نظر من. ولی بسیار موفق هستند (با توجه به هزینه ساخت بسیار پایین فروش بالایی دارن.)
درست هست اینها سلیقه هست من از فیلم I Am Legend بدم نیومد یعنی بدک نبود خوب بود و در این حالی هست که تو بدت اومد و این هم بر می گرده به سلیقه افراد برای فیلم دیدن
ولی ما رو کیفیت فیلم و تکنیک و ظرفیت فیلم صحبت می کنیم

خیلی بیشتر :D

چه بحث خفنی شده !!!

ارادت داریم :happy:

بحث رو دوست دارم :happy:

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
البته بحث خرج فیلم درست هست اما بیشتر کارگردانهای ایرانی دارند چرت نشون میدن و می فروشند واین تجارت نیست
در تجارت باید یک چیزی رد بدل بشه نه اینکه برای هیچی پول بدیم

کلا این رو فراموش نکن که از نظر تو چیزی رد و بدل نشده ! عده ای هستند که اون فیلم رو دوست دارن.

ببین من که نمی گم که برد پیت فیلم ضعیف نداره
اصلا بحث سر این هست که بخاطر بازیگر میره فیلم رو می بینه اما درصد این چقدر است
مثلا گلزار خیلی ها برای اون می رن فیلم رو می بینند ولی این چقدر ارزش بازیگری داره به نظر من هیچی ولی چرا می رند این هم بر می گرده به همون عوام و غیره
اول ما باید این قضیه عوام را بین خودمون حل کنیم :happy:

خب این قضیه حل شدنی نیست ! تو وقتی عام مردم رو قبول نداری چجوری باید این مساله رو حل کنیم ؟! :D خب طرف دوست داره بره فیلم گلزار رو ببینه. من هم دوست دارم برم فیلم شهاب حسینی یا حامد بهداد رو ببینم. تو هم دوست داری بری فیلم پرستویی رو ببینی مثلا. این سلیقه مردم هست و کاریش هم نمیشه کرد. در اینکه الان گلزار + رادان سوپراستارهای سینمای ما هستند نمیشه شکی کرد. حالا چه ما خوشمون بیاد، چه خوشمون نیاد ! چه بازیگر باشن با اینکه فقط چهره باشن ! عوام دوستشون دارن.

ببین چون نمی تونه ریسک کنه این دلیل نمیشه که فیلم چرت به خورد مردم بده نسازه سنگین تر هست
وقتی نمی تونی فیلم درست بسازی بهتر هست که نسازی
البته به نظر من توی این شرایط هم میشه فیلم طنز درست حسابی ساخت ولی بعضی از کارگردان ها با عرض پوزش شعورش را ندارند :happy:

خب اگه اینجوری باشه باید در سال فقط 10 تا فیلم اکران بشن !

همین الان آقای سامان مقدم یه فیلمی ساخته به اسم «صد سال به این سالها» که پرستویی - کیانیان و معتمد آریا بازی کردن. داستانش هم ظاهرا اینجوری هست که اینا قبل از انقلاب اهل مطربی و کافه و اینجور چیزها هستن، ولی الان شدن حاجی و اینا (البته داستانش رو من دقیق نمیدونم !) این فیلم توقیف شده.

کلا با شعار مخالف هستم
حسام تو که اصغر فرهادی رو دوست داری به من بگو تو کدوم فیلم هاش شعار داده و در فیلم هاش بدون شعار دادن حس گفته هایش رو در من ایجاد کرده و من نا خودآگاه بدون شعار دادن تحت تاثیر قرار گرفتم

چه ربطی داره ؟ من مگه گفتم شعار دادن در فیلمها خوبه ؟! گفتم در اخراجی تا حدودی خوب جواب داد، ولی در قسمت دوم حال من رو به هم زد ! دلیلی نمیشه که تو تمام فیلمها منتظر شعار باشیم !

فرهادی یه سطحی داره. اون آدم سواد این کار رو داره. کارهاش جوری هست که اصلا نیازی به شعار گفتن نداره. حالا تو داری با ده نمکی هم سطح میکنیشون ؟ :eek:

درست هست اینها سلیقه هست من از فیلم I Am Legend بدم نیومد یعنی بدک نبود خوب بود و در این حالی هست که تو بدت اومد و این هم بر می گرده به سلیقه افراد برای فیلم دیدن
ولی ما رو کیفیت فیلم و تکنیک و ظرفیت فیلم صحبت می کنیم

کیفیت فیلم و تکنیک ساخت فیلم ایرانی رو باید تو ایران مقایسه کنی. اخراجی ها 2 فیلمی نبود که اصلا ظرفیت داشته باشه ! این فیلم به شدت سفارشی بود. ولی حداقل میشه از نظر فنی کمی بهش توجه کرد.

ما تو سینمامون کارهای با کیفیت کم نداریم. ولی توسط یه عده مشخص ساخته میشن معمولا. اگه قرار بود همه مثل ابراهیم حاتمی کیا بتونن تو یه محیط بسته آژانس شیشه ای رو بسازن، یا اگه همه سواد بهمن فرمان آرا رو داشتن که خانه ای روی آب رو بسازن و ... که اون وقت چه دلیلی داشت وقتی اسم این اشخاص میاد ملت برای رفتن به سینما ترغیب بشن ؟ اگه قرار بود همه در یک سطح باشند چرا یکی میشه کمال تبریزی، یکی میشه ده نمکی ؟

تو سینمای آمریکا هم میتونی همچین اختلاف سطحی رو شاهد باشی.

ارادت داریم :happy:

آخرش دعوا میشه، من میدونم :D ;)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
کلا این رو فراموش نکن که از نظر تو چیزی رد و بدل نشده ! عده ای هستند که اون فیلم رو دوست دارن.
خوب اون سطح توقع شان از فیلم پائین هست و این تقصیر امثال ده نمکی هست :)
خب این قضیه حل شدنی نیست ! تو وقتی عام مردم رو قبول نداری چجوری باید این مساله رو حل کنیم ؟! :D خب طرف دوست داره بره فیلم گلزار رو ببینه. من هم دوست دارم برم فیلم شهاب حسینی یا حامد بهداد رو ببینم. تو هم دوست داری بری فیلم پرستویی رو ببینی مثلا. این سلیقه مردم هست و کاریش هم نمیشه کرد. در اینکه الان گلزار + رادان سوپراستارهای سینمای ما هستند نمیشه شکی کرد. حالا چه ما خوشمون بیاد، چه خوشمون نیاد ! چه بازیگر باشن با اینکه فقط چهره باشن ! عوام دوستشون دارن.
من با عام مشکلی ندارم و اصلا اینکه من قبول دارم یا نه مهم نیست
ببین من همه تقصیر را متوجه کارگردان ها می دونم نه مردم عامی
ما مثلا سال 78 اگر 40 فیلم می ساختیم حداقل 20 تاش فیلم درست حسابی بود ولی این همینطور داره میاد پائین و آخر به جای می رسه که همین یکی دو تا رو هم نداریم چرا چون مخاطب نداره
چرا چون امثال این کارگردان ها با فیلم های آبگوشتی شان ذائقه مردم را خراب کرده اند و همچنین سطح توقع شان
این میشه که تماشاچی میره فیلم ستاره است از جیرانی رو می بینه وسط فیلم داد و بیداد می کنه که این چه فیلمی هست چون به لطف همین کارگردان های چارچنگولی ساز تماشاچی به کل ذائقه اش خراب شده

خب اگه اینجوری باشه باید در سال فقط 10 تا فیلم اکران بشن !

همین الان آقای سامان مقدم یه فیلمی ساخته به اسم «صد سال به این سالها» که پرستویی - کیانیان و معتمد آریا بازی کردن. داستانش هم ظاهرا اینجوری هست که اینا قبل از انقلاب اهل مطربی و کافه و اینجور چیزها هستن، ولی الان شدن حاجی و اینا (البته داستانش رو من دقیق نمیدونم !) این فیلم توقیف شده.
ببین آخه نمیشه که بخاطر اینکه جلوی فیلم خوب رو می گیرند بریم دری وری بسازیم
مثلا مهرجویی یا فرهادی الان فیلم هایشان ( بجز سنتوری ) به توقیف خورده باشه درسته محدودیت هست ولی باز هم میشه فیلم درست حسابی درست کرد

چه ربطی داره ؟ من مگه گفتم شعار دادن در فیلمها خوبه ؟! گفتم در اخراجی تا حدودی خوب جواب داد، ولی در قسمت دوم حال من رو به هم زد ! دلیلی نمیشه که تو تمام فیلمها منتظر شعار باشیم !
فرهادی یه سطحی داره. اون آدم سواد این کار رو داره. کارهاش جوری هست که اصلا نیازی به شعار گفتن نداره. حالا تو داری با ده نمکی هم سطح میکنیشون ؟ :eek:
ببین این که اظهر من الشمس هست که نمیشه ده نمکی رو با فرهادی مقایسه کرد ولی این یک مثال بود و توی مثال که مناقشه نمی کنند :cool:
ببین درست هست که فرق بین کارگردان ها هست ولی باید حداقل کارگردانی که یک فیلم درست می کنه چیزی بارش باشه یا نه وگرنه منم می رم فیلم می سازم چه فرقی با ده نمکی دارم :cool:
الان مثلا من خورده ای که به سنتوری دارم اینکه این فیلم بعضی جاهاش شعار میده ولی نمیگم فیلم آشغالی هست چرا ؟ چون حداقل درست آنرا انجام داده و از نظر من فیلم قابل درک و قابل قبولی هست ولی این را نمیشه در مورد اخراجیها گفت

کیفیت فیلم و تکنیک ساخت فیلم ایرانی رو باید تو ایران مقایسه کنی. اخراجی ها 2 فیلمی نبود که اصلا ظرفیت داشته باشه ! این فیلم به شدت سفارشی بود. ولی حداقل میشه از نظر فنی کمی بهش توجه کرد.
به نظر من فیلمی که هیچی برای گفتن نداشته باشه اون بحث فنی خرج پول اضافه هست که البته دو برابر اون رو از مردم گرفتن
ما تو سینمامون کارهای با کیفیت کم نداریم. ولی توسط یه عده مشخص ساخته میشن معمولا. اگه قرار بود همه مثل ابراهیم حاتمی کیا بتونن تو یه محیط بسته آژانس شیشه ای رو بسازن، یا اگه همه سواد بهمن فرمان آرا رو داشتن که خانه ای روی آب رو بسازن و ... که اون وقت چه دلیلی داشت وقتی اسم این اشخاص میاد ملت برای رفتن به سینما ترغیب بشن ؟ اگه قرار بود همه در یک سطح باشند چرا یکی میشه کمال تبریزی، یکی میشه ده نمکی ؟
خوب منکه از دهنمکی انتظار ندارم که پدر خوانده یا سینما پارادیزو بسازه البته این برای دهنمکی خیلی بزرگ هست اگه بهتر بخواهم بگم انتظار ندارم که آواز گنجشک ها یا به همین سادگی بسازه نه ولی انتظار دارم که حداقل اندازه خودش بسازه ( البته این هم اندازه خودش بوده و فکر نکنم که بهتر از این بتونه بسازه البته مستند هاش جای اغماض داره :cool: )
تو سینمای آمریکا هم میتونی همچین اختلاف سطحی رو شاهد باشی.
آره واقعا هم هست
مثل اینکه ما بخواهیم پدر خوانده رو با she s the man مقایسه کنیم ولی این رو قبول داری که حداقل تو فیلم she s the man استاندارد ها قابل قبول هست

آخرش دعوا میشه، من میدونم :D ;)
نمیشه چون من دیگه خسته شدم :D ( البته از بحث نه ;) )

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب کلا به جایی نمیرسیم ! همش داریم همون حرفها رو میزنیم ! من هی یه حرفی تو دوباره حرف خودت رو میزنی ! من میگم اختلاف سطح تو سینمای ما طبیعیه بعد تو میای با فیلمهای هالیوود مقایسه میکنی. دقیقا اختلاف she's the man با پدرخوانده از خیلی جهات اختلاف زمین و آسمان هست، ولی اینجا بهترین فیلمها هم پدرخوانده نیستن که توقع داشتی باشی فیلم ضعیفمون She's The Man باشه !

کلا اگه علاقه داشتی این بحث رو باهات در گفتگو آزاد پی میگیرم، بحثمون کلا از اخراجها خارج شد !

من اون فیلم She's The Man رو دوست دارم ! خیلی باحال بود !

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
فکر نمیکنم مسعو--د ده نم - کی اصلا ارزش تاپیک باز کردن رو داشته باشه دوستان
تا جایی که من شنیدم ایشون آدم جالبی نیستن تو جمع خود سینمایی ها
پس من از خودم مطمئنم فیلمش رو نخواهم دید حتی سی دی:)

آقای mahdy2021 بیا خودتو بکش:lol:
مهدی برای چی خودشو بکشه؟
نه تا به حال کسی رو تشویق کردم بره ببینه نه خودم از اول عید سینما رفتم

ولی وقتی می بینم یکی سینمای در کمای ایران رو به هوش آورده ، خیلی خوشحال میشم.
جالبه که می بینم بعضی میگن نمیریم سینما به خاطر تفکر سیاسی ده نمکی !!! الان ایشون نماینده یه تفکر سیاسی نیستن ! یه فیلم در مورد ایران و جنگ ساختن و اکثریت افرادی که اهل سینما رفتن هستن هم فیلمشو دیدن
حالا قرار نیست همه خوششون بیاد ولی اینکه بگیم مردم نفهمیدن و جوگیر شدن توهینه و بس

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خب کلا به جایی نمیرسیم ! همش داریم همون حرفها رو میزنیم ! من هی یه حرفی تو دوباره حرف خودت رو میزنی ! من میگم اختلاف سطح تو سینمای ما طبیعیه بعد تو میای با فیلمهای هالیوود مقایسه میکنی. دقیقا اختلاف she's the man با پدرخوانده از خیلی جهات اختلاف زمین و آسمان هست، ولی اینجا بهترین فیلمها هم پدرخوانده نیستن که توقع داشتی باشی فیلم ضعیفمون She's The Man باشه !

کلا اگه علاقه داشتی این بحث رو باهات در گفتگو آزاد پی میگیرم، بحثمون کلا از اخراجها خارج شد !

من اون فیلم She's The Man رو دوست دارم ! خیلی باحال بود !

آره بریم تو بخش آزاد
آره منم خیلی دوستش داشتم ( She's The Man )

پ.ن : تو مثال ها مناقشه نکن :) مثال ها کلا منظورم تفاوت سطح شون هست یعنی می خواهم سطح فیلم ها رو نشون بدم و فیلم ها رو با هم مقایسه نمی کنم :cool:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
سينماي اريكه ايرانيان تاكنون رتبه نخست فروش فيلم اخراجي‌هاي ‪ ۲‬را در بين ‪ ۳۰‬سينماي اكران‌كننده اين فيلم در تهران، از آن خود كرده است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، جديدترين اثر سينمايي مسعود ده نمكي در حال رقم زدن ركوردي بي‌سابقه در سينماي ايران است.

فيلم اخراجي‌هاي ‪ ،۲‬در تهران و در طول ‪ ۱۰‬روز اكران، بيش از ‪ ۱‬ميليارد و ‪ ۱۱۲‬ميليون تومان فروش داشته است. اين در حالي است كه اين اثر سينمايي در ‪ ۳۰‬سينماي تهران در حال اكران است.

سينماي اريكه ايرانيان با فروش ‪ ۱۱۸‬ميليون و ‪ ۸۶۴‬هزار تومان بيشترين فروش را در بين سينماهاي تهران داشته است.

همچنين سينماهاي استقلال با ‪۹۴‬ميليون و ‪ ۲۴۸‬هزار تومان، آزادي با ‪۸۸‬ ميليون و ‪ ۴۱۶‬هزار تومان، زندگي و صحرا با ‪ ۷۰‬ميليون تومان، ماندانا با ‪ ۶۹‬ميليون و ‪ ۱۵۱‬هزار تومان، بهمن و جوان و ملت با فروش ‪ ۵۰‬ميليون تومان و سينما پيروزي با فروش ‪ ۴۵‬ميليون و ‪ ۴۶۵‬هزار تومان رتبه‌هاي بعدي را به خود اختصاص داده اند.

بر اساس اين گزارش، اخراج‌هاي ‪ ۲‬در مجموع بيش از ‪ ۲‬ميليارد تومان فروش داشته و پيش بيني مي‌شود اين فيلم ركورد فروش در سينماي ايران را از آن خود كند.

اين فيلم در حال حاضر در تهران و ‪ ۴۴‬شهر كشور به روي پرده سينماها به نمايش گذاشته شده است.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
مدير هدايت فيلم: فروش اخراجي‌ها ي‪ ۲‬از مرز‪ ۱۲‬ميليارد تومان خواهد گذشت
مدير موسسه سينمايي هدايت فيلم گفت: چنانچه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در امر نظارت و مراقبت از فيلم اخراجي‌هاي ‪ ۲‬ما را ياري كند، فروش اين فيلم به بيش از ‪ ۱۲‬ميليارد تومان خواهد رسيد.

مرتضي شايسته مدير موسسه سينمايي هدايت فيلم كه مسئوليت پخش اخراجي‌هاي ‪۲‬ را برعهده دارد، روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ايرنا افزود: با اكران اين فيلم در سينماهاي ايران يك اتفاق ملي رخ داده، بطوريكه طبق آمار تا پايان ‪ ۱۰‬فروردين ماه جاري اين اثر سينمايي تنها در تهران ‪۱‬ميليارد و ‪۱۲۱‬ ميليون و ‪ ۲۰۰‬هزار تومان فروش داشته است .

اين در حالي است كه فروش اخراجي‌هاي ‪ ۲‬در شهرستان‌ها ‪ ۸۸۶‬ميليون و ‪۸۰۰‬ هزار تومان بوده و در مجموع اخراجي‌ها بيش از دو ميليارد تومان فروش داشته است.

به گفته وي فروش اخراجي‌ها درروز دهم فروردين ماه جاري، در تهران ‪۱۲۰‬ ميليون تومان و در شهرستان‌ها ‪ ۱۵۰‬ميليون و ‪ ۶۹۱‬هزار تومان بوده است.

مدير هدايت فيلم با اشاره به شهرهايي كه اخراجي‌هاي ‪ ۲‬در آن اكران مي‌شود ، اظهارداشت: اين فيلم در ‪ ۴۴‬شهرستان از جمله شهرهاي مشهد، اهواز، شيراز، اصفهان، ساري، تنكابن، چالوس، بابل، آمل، رشت، كرج، اسلامشهر و... روي پرده سينماها قرار دارد.

شايسته گفت: در بين اين شهرها، مشهد با فروش ‪ ۱۱۵‬ميليوني در عرض ‪ ۱۰‬روز بيشترين گيشه را در بين شهرستان‌ها دارا است. در اين بين اصفهان با فروش ‪ ۸۲‬ميليون و ‪ ۳۳۲‬هزار تومان، شيراز با ‪ ۶۸‬ميليون تومان و يزد و اهواز هر كدام به ترتيب با فروش ‪ ۴۴‬ميليون و ‪ ۲۰۰‬هزار تومان و ‪ ۴۱‬ميليون و ‪۶۰۰‬ هزار تومان در رتبه‌هاي بعدي قرار دارند.

مدير هدايت فيلم فروش اخراجي‌هاي ‪ ۲‬را در مدت اكران بيش از ‪ ۱۲‬ميليارد تومان برآورد كرد و گفت: چنانچه سيستم نظارت وزارت ارشاد اسلامي وارد عمل شده و ما را در حفاظت و حراست از فيلم ياري كند فروش اخراجي‌ها از مرز ‪۱۲‬ ميليارد تومان خواهد گذشت. ضمن آنكه مديران سينماها و مالكين آن نهايت تلاش خود را در اين زمينه انجام داده‌اند كه جاي تقدير و تشكر دارد.

شايسته افزود: استقبال از اخراجي‌هاي ‪ ۲‬يك اتفاق و رويداد ملي است و من اين موفقيت را به اهالي سينماي ايران تبريك مي‌گويم.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
به نظرتون این تا چند روز دیگه به 3 میلیارد میرسه؟ نرخ رشد فروشش که بالاست

1408

Registered User
لایک‌ها
57
۱- از این شعر اول فیلم خیلی خوشم اومد:

فیلم یعنی رنگ ظلمت روی بوم

سعی در تشویش اذهان عموم

بحث ما البته دوغ و ماست نیست

قصه این فیلم گرچه راست نیست

در زمانی دورتر از مادها

در نزاعی سخت با جلادها

عده ای رفتند حج حاجی شدند

عده ای ماندند و اخراجی شدند

۲-بخش آغازین فیلم نما های باور پذیری از شرایط جنگی داد ، بر خلاف اکثر فیلم ها و سریال های جنگی امروزی، البته بخش جنگی فیلم به همین جا خلاصه میشه!

۳- اون صحنه شلیک تانک ها به محل نگهداری مجروحین واقعا آدمو تکون میده

۴- تقریبا تا نیمه های فیلم با اشتیاق تمام مجذوب فیلم شده بودم اما از اون به بعد یه دفعه افت کرد و برای جبران این افت بساط ساز و آواز هر چند دقیقه یه بار به پا میشد و حالا نرقص ، کی برقص! انگار می خواست به ضرب انواع مختلف رقص، مخاطب رو همراه فیلم نگه داره!

۵- اون آهنگ فوتبال هم که آدمو یاد پخش زنده فوتبال از شبکه سه، لالیگا ، کالچو و... مینداخت، خیلی جلف بود، کلا بخش مسابقه فوتبال به دلم ننشست

۶- نمیدونم من نفهمیدم یا واقعا درست و حسابی تو فیلم روشن نشد که اِسی و دارو دسته ش چطوری سر از اردوگاه اسرای جنگی در آورده بودن؟!

۷- پایان فیلم هم گرچه آرمانگرایانه و نمادین بود (به خصوص که حتی اون پدر و دختر هم دعوت نامه ها رو پاره کردن!!) اما چون علاقه خاصی به سرود " ای ایران" دارم بهم چسبید

۸- شخصیت رسول هم مثل مجید جذاب از کار دراومده بود و خوب هم ایفا شده بود

۹- یه چیز دیگه ای که نفهمیدم این بود که چه اصراری بود به استفاده از بازیگران مشهور در نقشهای کمرنگ، مثل نقشهای خانمها شریفی نیا و بلوکات و آقای پرچمی؟!

۱۰- هر کار کردم باورم نشد که بیوک میرزایی یه عراقی باشه!! به نظرم انتخاب جالبی نبود برا این نقش.

۱۱- خلاصه اینکه به نظرم یک برتری بزرگی که اخراجی های 1 داشت، بالانس اشک ها و لبخند ها بود و اینکه هر از گاهی با یه تلنگر بجا، آدمو از فضای خنده و بیخیالی می برد به عالم تفکر و تعمق، چیزی که اصلا تو اخراجی های 2 دیده نمیشه ، به فیلم و طنازی هاش می خندیم ، اما خوب آخرش چی ؟؟!! که چی بشه؟؟!! آیا هدف فقط خندوندن بوده ؟؟! از آقای ده نمکی توقعی بیش از این داشتم!!

۱۲- با همه این حرفا اخراجی های 2 قابل مقایسه با این فیلم های بی خودی که مدتی تو سینما باب شده نیست! لا اقل بعد از مدتها دیگه موقع بیرون اومدن از سینما احساس حماقت و پشیمونی شدید نکردم!!

۱۳- امیدوارم جواب سوال پایانی فیلم مثبت نباشه!! چرا که همونطور که تجربه نشون داده لااقل تو کشور ما اینطوریه که نسخه های شماره دو ، سه و ... یک فیلم یا سریال نه تنها توفیق نسخه اول رو بدست نمی یاره ، بلکه خاطره خوب اون رو هم تو ذهن مخاطب کمرنگ میکنه!! و من می خوام اخراجی ها همونطور پر رنگ و درخشان تو ذهنم بمونه!

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
درسته که ده نمکی اخراجی های 3 رو هم کلید زده؟

1408

Registered User
لایک‌ها
57
روی فیلمنامه اش داره کار می کنه

تازه یه سری از قسمت های اخراجی های 3 رو هم تو اخراجی های 2 ضبط کرده .
مثل برگشت خانواده های مجید سوزوکی و اکبر عبدی و رفقاش

بالا