• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخراجی های 2

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به نظر من از طنز بسیار خوبی برخوردار بود ولی وقتی پای مسائل آرمانگرایانه و ملی پیش میومد بسیار سطحی و غیر قابل باور و اعتنا میشد .. چون فقط یه پایان احساسی رو رقم زد واسه فیلم نه واقعی

فکر کنم اگه فیلمنامه با دقت و وسواس بهتری نوشته میشد خیلی جای ارتقا داشت

در ضمن اشکال دیگه این بود که با وجود اینکه این داستان مثلا حدود سی سال پیش اتفاق افتاده ولی فضای فیلم ، افراد و شوخی ها خیلی امروزی به نظر میرسه

1408

Registered User
لایک‌ها
57
"اخراجي هاي 2" مورد استقبال کم نظير کاشاني ها قرار گرفت
مسوول مجتمع سينمايي کاشان گفت: ميزان استقبال مردم ازاين فيلم نسبت به ديگر فيلمهاي اکران شده در چند سال اخير در اين شهر بي سابقه بوده است.
"غلامرضا صادقي" روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا، با اشاره به اينکه روزانه به طور متوسط نزديک به 860 نفر از اين فيلم ديدن مي کنند، اظهار داشت: اين فيلم، در طول يک هفته اکران شش هزار تماشاگر داشته است.
به گفته وي، به دليل استقبال زياد مردم، بليت اين فيلم پيش فروش و در دو سالن نمايش داده مي شود و تعداد سانسهاي آن از چهار سانس به هشت سانس افزايش يافته است.
صادقي با اشاره به اکران همزمان اين فيلم با سينماهاي تهران يادآور شد: "اخراجي هاي 2"، از سوم فروردين ماه جاري در اين مجتمع به نمايش درآمده است و با توجه به استقبال مردم، اکران آن تا يک ماه آينده ادامه خواهد داشت.
به گفته وي،فيلم"اخراجي هاي 2" به کارگرداني"مسعود ده نمکي" به دليل استقبال خوب مردم از فيلم"اخراجي هاي 1" ، همچنين همزماني آن با تعطيلات نوروز و تبليغات بسيار خوب مورد استقبال کاشاني ها قرارگرفته است.ک/3

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بیاید ما هم یه همچین فیلمی بسازیم......دی.......

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
اگر این فیلم در ماه اول اکران به نزدیک 2/5 میلیارد فروش برسه من تعجب نمی کنم!

فکر کنم به زودی جشن آشتی تماشاگران و سینما رو شاهد باشیم

معمولا" زماني مي گويند بين تماشاگران و سينما آشتي شده كه از تمام فيلمهاي به اكران درامده حداقل دو سوم آنها به سود رسيده باشند.اگر قراربود آشتي اتفاق بيافته زمان نمايش اخراجيهاي 1 يا مارمولك هم همين اتفاق مي افتاد.
به طور مثال در اكران سال 87 از ميان 47 فيلم به نمايش درآمده نزديك به 24 فيلم يعني 50 % فيلمها زير 100 ميليون فروش داشتند.نمي دانم در جريان هزينه هاي ساخت فيلمها هستيد يا نه؟ اما اين يعني يك سينماي ورشكسته كه به گفته خود مسئولان به ضرب و زور كمكها و امكانات دولتي سرپا ايستاده.
منبع :http://film.persianblog.ir/page/iranmovie87

همين اتفاق در 84 هم افتاده يعني 50% فيلمها زير 100 ميليون فروش داشته.
منبع : http://www.iranactor.com/cinema/ekrantable-85.htm

همونطور كه دوستان اشاره كردند براي مردم ما لودگي بيشتر از طنز اهميت داره .فروش فيلمهايي مثل چارچنگولي و شارلاتان و عروس فرنگي و ..... بابت همين مسئله است.
آيا اگه همين مسعود خان ده نمكي يا چماق دار سابق و علمدار فرهنگي امروز اين فيلم رو با عده اي هنرمند هم پالكي خودش با همين قصه مي ساخت كسي رغبت ديدن فيلم رو داشت.اگر از فيلم ستاره ها را بگيري باز هم چيزي مي ماند.
گذشتن از خط قرمزها هميشه براي مردم ما جالب بوده در همه زمانها و حكومتها. مثال دم دستي لهجه تركي اكبر عبدي در اين فيلمه هنوز يادتون نرفته كه فيلم گراند سينما را دوبار دوبله كردند تا مبادا لهجه تركي انتظامي باعث رنجش كسي بشه حتي عليرغم فدا كردن واقعيت تاريخي براي مصلحت زمانه.

هفته دوم خود را به لطف خدا با استقبالی دو چندان آغاز کرد

مطمئني لطف خدا بوده پس چرا اين خدا فقط لطفش شامل حال عده اي خاص ميشه.شماره نوروز مجله فيلم رو بخون ببين مسئولين فرهنگي چه بلايي سر آخرين فيلم شاپور قريب آوردند كه تهيه كننده سكته كرده و خودش هم آخر عمري كاسه چه كنم گرفته دستش.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
معمولا" زماني مي گويند بين تماشاگران و سينما آشتي شده كه از تمام فيلمهاي به اكران درامده حداقل دو سوم آنها به سود رسيده باشند.اگر قراربود آشتي اتفاق بيافته زمان نمايش اخراجيهاي 1 يا مارمولك هم همين اتفاق مي افتاد.
به طور مثال در اكران سال 87 از ميان 47 فيلم به نمايش درآمده نزديك به 24 فيلم يعني 50 % فيلمها زير 100 ميليون فروش داشتند.نمي دانم در جريان هزينه هاي ساخت فيلمها هستيد يا نه؟ اما اين يعني يك سينماي ورشكسته كه به گفته خود مسئولان به ضرب و زور كمكها و امكانات دولتي سرپا ايستاده.
منبع :http://film.persianblog.ir/page/iranmovie87

همين اتفاق در 84 هم افتاده يعني 50% فيلمها زير 100 ميليون فروش داشته.
منبع : http://www.iranactor.com/cinema/ekrantable-85.htm

همونطور كه دوستان اشاره كردند براي مردم ما لودگي بيشتر از طنز اهميت داره .فروش فيلمهايي مثل چارچنگولي و شارلاتان و عروس فرنگي و ..... بابت همين مسئله است.
آيا اگه همين مسعود خان ده نمكي يا چماق دار سابق و علمدار فرهنگي امروز اين فيلم رو با عده اي هنرمند هم پالكي خودش با همين قصه مي ساخت كسي رغبت ديدن فيلم رو داشت.اگر از فيلم ستاره ها را بگيري باز هم چيزي مي ماند.
گذشتن از خط قرمزها هميشه براي مردم ما جالب بوده در همه زمانها و حكومتها. مثال دم دستي لهجه تركي اكبر عبدي در اين فيلمه هنوز يادتون نرفته كه فيلم گراند سينما را دوبار دوبله كردند تا مبادا لهجه تركي انتظامي باعث رنجش كسي بشه حتي عليرغم فدا كردن واقعيت تاريخي براي مصلحت زمانه.

مطمئني لطف خدا بوده پس چرا اين خدا فقط لطفش شامل حال عده اي خاص ميشه.شماره نوروز مجله فيلم رو بخون ببين مسئولين فرهنگي چه بلايي سر آخرين فيلم شاپور قريب آوردند كه تهيه كننده سكته كرده و خودش هم آخر عمري كاسه چه كنم گرفته دستش.
شما تا فردا صبح هم استدلال بیاری نمی تونی استقبال بی نظیر مردم رو دسته کم بگیری
یه طوری حرف می زنید انگار مردم نمی دونستن قراره چی ببین :lol: شماها چرا همرو خر فرض می کنید؟
وقتی اخراجی های 1 رو دیدن ، میدونن که 2 هم یه چیزی توی همون مایه هاست

در مورد اینکه چرا همه فیلمها مورد استقبال قرار نمیگیرن هم دلیلش مشخص شد.
ادعا میشد که تبلیغ تلیویزیونی مشکل رو حل میکنه ولی با تسهیلاتی که ضرغامی قرار داد بازم فرقی نکرد
ادعا میشد کیفیت پایین سینماها باعث عدم استقبال مردم از سینماها شده که این مورد هم باز رد شد
ادعا میشد مردم رو نسبت به سینما بدبین کردند و ...
یه مشت بهانه برای اینکه نمی خوان قبول کنن فیلم عامه پسند توی رویاهای کارگردان پیدا نمیشه ، باید به خواست تماشاگر توجه کنن . باید به مشکلات روز جامعه توجه کنن
چه شماها دوست داشته باشید چه نه ! اکثریت مردم فیلم بین ایران از این فیلم استقبال کردن . حالا تا 100 سال بشینید بگید این فیلم فلانه یا ... ;)

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
یه طوری حرف می زنید انگار مردم نمی دونستن قراره چی ببین شماها چرا همرو خر فرض می کنید؟
وقتی اخراجی های 1 رو دیدن ، میدونن که 2 هم یه چیزی توی همون مایه هاست
دوست من درسته که خیلی از کسانی که با فیلم اول حال کردن فیلم دوم رو هم میبینن , ولی مطمئن باشین درصد خیلی بیشتری به خاطر جار و جنجالهای پیرامون فیلم میرن سینما. من همین الآن چند نفر رو سراغ دارم که میخوان برن این فیلم رو ببینن فقط و فقط برای اینکه فروشش انقدر زیاد شده. یعنی کاری با ماهیت فیلم ندارن و حتی قسمت اول رو ندیدن ولی دوست دارن توی این شلوغی و همهمه ای که راه افتاده شریک باشن.

چه شماها دوست داشته باشید چه نه ! اکثریت مردم فیلم بین ایران از این فیلم استقبال کردن .
نکته دقیقآ اینجاست که کسی که اسمش فیلم بین واقعی باشه لذتی از این جور فیلمها (اخراجی ها , چارچنگولی و ...) نمیبره.
من به کسی میگم فیلم بین واقعی که همه چیز رو دنبال بکنه. مثلآ از چند ماه قبل بدونه چه بازیگرایی توی فلان فیلم بازی میکنن نه اینکه همین طوری بیکار که شد بره دم سینما وایسه و لیست بازیگرها رو نگاه کنه و با هرکدوم حال کرد بره ببینه. یعنی اصلآ موضوع فیلم براش مهم نباشه.
بازم میگم این قضیه اخراجی های 2 ربطی به ارزش فیلم و ... نداره , بلکه یه قضیه پرهیاهو هست که توی کشوری که مردم دارن از روزمرگی میمیرن مشخصه دنبال این جور چیزا هم باشن. بعید نیست فردا پس فردا تعداد بارهای دیدن اخراجی های 2 به یه افتخار تبدیل بشه !

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
حسین معززی‌نیا داماد شهيد آويني در مطلبي در سايت خبرآنلاين فيلم اخراجي هاي 2 را فيلمي رياكارانه و متناقض عنوان كرده و آورده است: آقای ده‌نمکی می‌تواند هرجوری دلش می‌خواهد فیلم بسازد و هرکسی هم که شوخی‌های لاله‌زاری و اداهای مشمئزکننده گروه بازیگران ایشان را خنده‌دار و بامزه می‌پندارد، به همه آن‌ها شدیداً و قویاً بخندد؛ هیچ‌کدام از این‌ها به ما مربوط نیست. چیزی که مرا تا حد انفجار عصبانی می‌کند ریاکاری است.

در نظر بگیرید کسی که تحمل ذره‌ای مخالفت با فیلمش، نگاه و عقیده‌اش، نوشته‌ها و گفته‌هایش را ندارد و سابقه‌اش هم در تاختن به رأی و نظر خلایق روشن است، می‌آید در انتهای فیلمش سرود «ای ایران» پخش می‌کند و از همه دعوت می‌کند که با هم کنار بیایند و به احترام خاک ایران متحد شوند!

این «همه» شامل یک مشت دزد و معتاد و خائن و جاسوس هم می‌شود، ولی احتمالاً مخالفان مرام مسعود ده‌نمکی و فیلمش را پوشش نمی‌دهد و آن‌ها را تحت عنوان توطئه‌گران علیه فیلم در یک دسته‌بندی جداگانه قرار می‌دهد.

غریب مملکتی است که در آن، هم جعفر پناهی فیلمش را با «ای ایران» می‌بندد و هم مسعود ده‌نمکی، و با همه این لطف‌ها و مهربانی‌ها، حال‌وروزمان این است که هست

منبع :http://www.tabnak.ir/pages/?cid=41538

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوست من درسته که خیلی از کسانی که با فیلم اول حال کردن فیلم دوم رو هم میبینن , ولی مطمئن باشین درصد خیلی بیشتری به خاطر جار و جنجالهای پیرامون فیلم میرن سینما. من همین الآن چند نفر رو سراغ دارم که میخوان برن این فیلم رو ببینن فقط و فقط برای اینکه فروشش انقدر زیاد شده. یعنی کاری با ماهیت فیلم ندارن و حتی قسمت اول رو ندیدن ولی دوست دارن توی این شلوغی و همهمه ای که راه افتاده شریک باشن.

نکته دقیقآ اینجاست که کسی که اسمش فیلم بین واقعی باشه لذتی از این جور فیلمها (اخراجی ها , چارچنگولی و ...) نمیبره.
من به کسی میگم فیلم بین واقعی که همه چیز رو دنبال بکنه. مثلآ از چند ماه قبل بدونه چه بازیگرایی توی فلان فیلم بازی میکنن نه اینکه همین طوری بیکار که شد بره دم سینما وایسه و لیست بازیگرها رو نگاه کنه و با هرکدوم حال کرد بره ببینه. یعنی اصلآ موضوع فیلم براش مهم نباشه.
بازم میگم این قضیه اخراجی های 2 ربطی به ارزش فیلم و ... نداره , بلکه یه قضیه پرهیاهو هست که توی کشوری که مردم دارن از روزمرگی میمیرن مشخصه دنبال این جور چیزا هم باشن. بعید نیست فردا پس فردا تعداد بارهای دیدن اخراجی های 2 به یه افتخار تبدیل بشه !

من زیاد نمی خوام به این بحث ادامه بدم!
تنها چیزی که میگم اینه که رکورد شکنی اخراجی های 2 در ایران حاصل شناخت و تفکر بوده ! اگر این اتفاق برای اخراجی های 1 افتاده بود قبول می کردم اکثریت جوگیر شدن ولی الان نه

قشر فیلم بین از نظر شما تعریفش یک چیزه و از نظر من چیز دیگه
قشر فیلم بین از نظر من کسانی هستند که سعی میکنن فیلمهای خوب رو از دست ندن . اون چیزی که شما میگی فیلم بین حرفه ای هست که شاید 1% کل جامعه هم نشن و شک دارم این قشر جشنواره رو از دست بدن و منتظر اکران عمومی بمونن

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من زیاد نمی خوام به این بحث ادامه بدم!
تنها چیزی که میگم اینه که رکورد شکنی اخراجی های 2 در ایران حاصل شناخت و تفکر بوده ! اگر این اتفاق برای اخراجی های 1 افتاده بود قبول می کردم اکثریت جوگیر شدن ولی الان نه

قشر فیلم بین از نظر شما تعریفش یک چیزه و از نظر من چیز دیگه
قشر فیلم بین از نظر من کسانی هستند که سعی میکنن فیلمهای خوب رو از دست ندن . اون چیزی که شما میگی فیلم بین حرفه ای هست که شاید 1% کل جامعه هم نشن و شک دارم این قشر جشنواره رو از دست بدن و منتظر اکران عمومی بمونن

من مخالف هستم
مطمئن باش که این 1 میلیارد و خورده ای هر چی بوده ربطی به مردم که فیلم بین هستند نداره
اینها همش بر می گرده به عوام جامعه که بیشترشون نمی دونن که فیلم خوب و بد چیه فقط می رند که بخندن

مثلا دوست من فیلم کنعان رو دیده بود می گفت فیلم چرتی هست و چارچنگولی و دلداده رو دیده بود به به و چه چه هش بلند بود و برای همین هم منتظر اخراجی ها بود و هیچ ربطی هم به کیفیت فیلم نداشت فقط بخاطر اینکه اسمش اخراجیها بود

شما واقعا فکر می کنی این مردم به خاطر کیفیت فیلم ها می رند سینما اگه اینطور بود الان باید پر فروش ترین فیلم های ما به جای اخراجی ها و آتش بس فیلم های چهارشنبه سوری و سگ کشی و خیلی از فیلم های دیگه بود

اخراجیها برای این فروش می کنه چون عقل مردم ما به چشمشون و دلشون هست هرچی اون بگه گوش می کنند و ازچیزی که استفاده نمی کنند همون عقل هست

ببین قشری که فیلم می بینند و تا حدودی میشه گفت فیلم بین هستند کسانی هستند که در خود جشنواره میروند و نگاه می کنند وگرنه در اکران فیلمها به جرات میگم که فروش فیلم های مثل اخراجیها 95 درصدش مردم عام هستند و این استقبال هیچ بار هنری نداره

اینجا هم کسی منکر فروش اخراجیها نیست بلکه این رو میگن که فروش این فیلم بخاطر هنر یا خود فیلم نیست بلکه بخاطر تشنجات فرهنگی هست ( دی ; )

ـخه جامعه ای که محبوب ترین کتاب ایرانی اش بشه بامداد خمار و خیلی چیز های دیگه دیگه انتظاری نباید داشته باشیم
موفق باشید :)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من اینجا مخالف یه بحثی هستم ببخشید.

این که دارین اخراجی ها رو میکوبید و فروش 1 میلیاردیش رو زیر سوال میبرید چون مردم عام این فیلم رو دوست دارن غلط هست از نظر من.

اول اینکه اگه قرار بود فقط کسانی که خیلی فیلم میبینن و به قول معروف فیلمباز هستن برن سینما و نظر بدن تا الان در این سینما تخته شده بود !

من کسی هستم که فیلم زیاد میبینم. تو سینمای ایران چهارشنبه سوری و سگ کشی رو خیلی دوست دارم، فوق العاده زیاد دوست دارم ! عاشق اصغر فرهادی هستم ولی در عین حال فیلم «کما» رو هم nبار دیدم، از آتش بس هم خوشم میاد و ...

حرف من سر اخراجی ها نیست. من این فیلم رو در همون روز اول اکرانش دیدم و حالم به هم خورد و حتی اونقدر ارزش نداشت که براش تو تاپیک «آخرین فیلمی که دیدم» پست بزنم، ولی میگم نباید برای اثبات حرفتون به عام و خاص بودن مردم اشاره کنید. چون اونوقت باید نتیجه گرفت فیلمهایی رو که قشر خاص دوست دارن رو قشر عام دوست ندارن و بالعکس !

در ضمن فروش nمیلیاردی هم دلیلی برای خوب بودن فیلم نیست. باید دیدن وفتی مردم از سینما میومدن بیرون چند درصد رضایت داشتن و چند درصد کارگردان و ساید دستندرکاران فیلم رو به باد فحش گرفتند !

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
در ضمن فروش nمیلیاردی هم دلیلی برای خوب بودن فیلم نیست. باید دیدن وفتی مردم از سینما میومدن بیرون چند درصد رضایت داشتن و چند درصد کارگردان و ساید دستندرکاران فیلم رو به باد فحش گرفتند !

دوست عزیزمون اصل موضوع رو گفتند
ما 8 نفر بودیم که رفتیم فیلم رو دیدیم.به مخض اینکه اومدیم از سینما بیرون همه یک نظر داشتند و این بود که اگر در خانه مونده بودیم و سریال مهران مدیری رو می دیدیم بیشتر لذت می بردیم!
توی همون حال و هموا از چند دسته جوون هم سن و سال خودمون که اونها هم دسته جمعی اومده بودن سوال کردیم که چطور بود..
تقریبا 80 درصد کسایی که ازشون پرسیدم ناراضی بودن

ضمنا اگر کسی واقعا دنبال پر فروش ترین فیلم سینامای ایران هست باید عرض کنم که کلاه قرمزی از همه بیشتر فروخت
فروشی 100 میلیون تومانی با میانگین قیمت بلیط 80 تومان!(می شه تقریبا 1.2 میلیون بلیط)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من اینجا مخالف یه بحثی هستم ببخشید.

این که دارین اخراجی ها رو میکوبید و فروش 1 میلیاردیش رو زیر سوال میبرید چون مردم عام این فیلم رو دوست دارن غلط هست از نظر من.

اول اینکه اگه قرار بود فقط کسانی که خیلی فیلم میبینن و به قول معروف فیلمباز هستن برن سینما و نظر بدن تا الان در این سینما تخته شده بود !

من کسی هستم که فیلم زیاد میبینم. تو سینمای ایران چهارشنبه سوری و سگ کشی رو خیلی دوست دارم، فوق العاده زیاد دوست دارم ! عاشق اصغر فرهادی هستم ولی در عین حال فیلم «کما» رو هم nبار دیدم، از آتش بس هم خوشم میاد و ...

حرف من سر اخراجی ها نیست. من این فیلم رو در همون روز اول اکرانش دیدم و حالم به هم خورد و حتی اونقدر ارزش نداشت که براش تو تاپیک «آخرین فیلمی که دیدم» پست بزنم، ولی میگم نباید برای اثبات حرفتون به عام و خاص بودن مردم اشاره کنید. چون اونوقت باید نتیجه گرفت فیلمهایی رو که قشر خاص دوست دارن رو قشر عام دوست ندارن و بالعکس !

سلام حسام جان :)
ببین من فروش اش رو زیر سوال نمی برم درسته فروخته
ولی چه چیز رو فروخته ، هنر ، فیلم یا ...
ببین مردم عام منظور این هست که بیشتر کسانی که فیلم رو در ایران می رند ببینند به فیلم نگاه نمی کنند و بیشتر به پوستر فیلم نگاه میکنند
مثلا یارو می ره فیلم ببینه رو سر در سینما می بینه فلان بازیگر معروف توشه با خودش میگه پس این فیلم خوبی هست برم ببینم این یک جور از ببیننده های سینما هست
یکی دیگه که کلا از فیلم چیزی سر در نمیاره فقط می ره که یه چیزی ببینه حالا اگه خنده دار باشه بهتر
و خیلی ها هم بخاطر چهره ها می رند که نمونه بارزش هم همین گلزار هست
و یک راه دیگه هم اینه که وانمود کنی از خط قرمز ها گذشتی و این رو هم تو بوق کرنا کنی
مثلا فیلم آدم برفی یادت هست گذشته از اون که فیلم خوب یا بدی بود بیشتر فروش بخاطر زن شدن عبدی در فیلم بود
و از طرفی فیلم دایره زنگی که فیلم خوبی بود باز توی همین جامعه خوب می فروشه برای چی باز هم بخاطر مضمون فیلم ( د ی ش ) و همانطور بازیگر ها
منظور از عوام این هست که بیشتر این بیننده ها نمی رند که فیلم خوب ببینند بلکه تحت تاثیر جو و مسائل جانبی فیلم را می بینند
ببین من خودم هیچ مشکلی با فیلم های گیشه ای ندارم و معتقد هستم که اینها هم لازم هست ولی باید همین هم طبق اصولی ساخته بشه
مثلا در خارج هم فیلم گیشه می سازند و همه فیلم هاشون هنری نیست ولی حداقل اون فیلم ها چفت بست درست حسابی داره و طبق اصول سینمای پیش میره ولی در ایران فقط دنبال فروش فیلم هستند به هر قیمتی

ذائقه مردم ایران همین هست یعنی اینکه پر فروش ترین فیلمشون میشه اخراجیها و آتش بس و باز هم میگم کتاب محبوب فارسی نویسشان میشه بامداد خمار و خیلی چیز های دیگه
ببین من نمی خوام مثلا آتش بس رو بکوبم ولی این فیلم آنقدر ارزش نداره که بشه پرفروشترین فیلم سال و این هم بر میگرده به خیلی چیز ها که اینجا جاش نیست

ببین من نمیگم برای عوام فیلم نسازید
بسازید ولی طبق قاعده و درست بسازید طوری که مردم دیگه به ادا اطوال های رضویان و شفیعی جم نخندند و اینقدر ذائقه مردم را پائین نیاورند
موفق باشید :)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام
اخراجی ها 2 رو کدوم سینماها اکران میکنن
بلیطش چه قیمتی داره هست

قیمتش بستگی داره !

الان اکثر سینما 2000 تومن هست. شنبه و سه شنبه 1000 تومن هست. روزهای تعطیل اگه بخوای بری سینما آزادی 3000 تومن هست !

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
قیمتش بستگی داره !

الان اکثر سینما 2000 تومن هست. شنبه و سه شنبه 1000 تومن هست. روزهای تعطیل اگه بخوای بری سینما آزادی 3000 تومن هست !

تو عید نصف قیمت نیست !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام حسام جان :)

سلام فراز

ببین من فروش اش رو زیر سوال نمی برم درسته فروخته
ولی چه چیز رو فروخته ، هنر ، فیلم یا ...

بیبن همینی که این فیلم فروخته کمک بزرگی هست به این سینما اون هم در شرایطی که خیلی کم پیدا میشن فیلمهایی که همچین قدرتی رو در جذب مخاطب داشته باشن.

ببین مردم عام منظور این هست که بیشتر کسانی که فیلم رو در ایران می رند ببینند به فیلم نگاه نمی کنند و بیشتر به پوستر فیلم نگاه میکنند
مثلا یارو می ره فیلم ببینه رو سر در سینما می بینه فلان بازیگر معروف توشه با خودش میگه پس این فیلم خوبی هست برم ببینم این یک جور از ببیننده های سینما هست

اول اینکه قانون همین هست !

اگر نبود پس ستاره بودن چه معنی داشتن ؟ مگه فقط تو ایران اینطوری هست ؟

وقتی بازیگر یه فیلم برد پیت هست میرن اون فیلم رو میبینن و معمولا پیش زمینه خوبی هم دارن از فیلم. تو سینمای ما هم همینطوره. چندتا ستاره داریم که مردم بخاطر صرف حضورشون حاضرن برن یک فیلم رو ببینن. و این بد نیست از نظر من.

یکی دیگه که کلا از فیلم چیزی سر در نمیاره فقط می ره که یه چیزی ببینه حالا اگه خنده دار باشه بهتر

کمدی تو کشور ما جواب داده، میده و خواهد داد ! ببین ملت مثلا یه هفته تو این وضعیت اجتماعی خراب میرن سر کار، بعد طرف میخواد آخر هفتش رو با خانوادش بره سینما. توقع نداشته باش اون آدم بره وقتی همه خوابیم رو ببینه ! توقع نداشته باش اون آدم عشق nتا کارگردان هنری و بزرگ سینما جهان باشه و البته نباید توقع داشته که تا حالا nتا فیلم از آدمهای مختلف دیده باشه تا بخواد بقول تو از فیلم چیزی سردربیاره.

برای اون آدم سینما یعنی تفریح. یعنی سینما رفتن جزو اوقات فراقتش هست. پس برای اون اخراجی ها 2 میتونه گزینه مناسبی باشه !

و خیلی ها هم بخاطر چهره ها می رند که نمونه بارزش هم همین گلزار هست

خب این همون اولیه میشد ;)

و یک راه دیگه هم اینه که وانمود کنی از خط قرمز ها گذشتی و این رو هم تو بوق کرنا کنی

این تایید میشه متاسفانه. اینکه از خطر قرمزهایی بگذری ولی در عوض اونقدر به خطوط سبز نزدیک بشی تا حال بیننده رو به هم بزنی ! دقیقا اتفاقی که برای من سره همین فیلم چندبار افتاد !

مثلا فیلم آدم برفی یادت هست گذشته از اون که فیلم خوب یا بدی بود بیشتر فروش بخاطر زن شدن عبدی در فیلم بود
و از طرفی فیلم دایره زنگی که فیلم خوبی بود باز توی همین جامعه خوب می فروشه برای چی باز هم بخاطر مضمون فیلم ( د ی ش ) و همانطور بازیگر ها
منظور از عوام این هست که بیشتر این بیننده ها نمی رند که فیلم خوب ببینند بلکه تحت تاثیر جو و مسائل جانبی فیلم را می بینند

خب این هم طبیعیه ! همیشه حواشی پیرامون فیلم جذابیت های کار رو افزایش میده. یادت بیاد تو سال 2006 چقدر کد داوینچی حاشیه و جنجال داشت، و همون دلیلی شد تا اون فیلم به رقمهای بسیار بالای فروش در خارج از آمریکا برسه.

اخراجی ها 2 یقینا اگه اخراجی ها 2 اسمش نبود تا الان 500 تا هم نمیفروخت. ولی فیلم اول اونقدر مردم رو راضی کرد (من هم جزو همون مردم بودم) که حاضر بشن فقط بخاطر اسم اخراجی ها برن فیلم رو ببینن. همین مردم باعث شدن اخراجی ها بشه اخراجی ها. با اون آمار فوق العاده خوبش در جشنواره وقت ! ولی تو این جشنواره اخیر اصلا حرفی از اخراجی ها 2 زده شد ؟ پس مردم اونقدر هم بیسواد نیستن.

ببین من خودم هیچ مشکلی با فیلم های گیشه ای ندارم و معتقد هستم که اینها هم لازم هست ولی باید همین هم طبق اصولی ساخته بشه
مثلا در خارج هم فیلم گیشه می سازند و همه فیلم هاشون هنری نیست ولی حداقل اون فیلم ها چفت بست درست حسابی داره و طبق اصول سینمای پیش میره ولی در ایران فقط دنبال فروش فیلم هستند به هر قیمتی

مخالفم. تو هالیوود هم دری وری کم ساخته نمیشه که حداقل 100 میلیون دلار فروش میکنن و چفت و بست درست و حسابی هم ندارن.

ذائقه مردم ایران همین هست یعنی اینکه پر فروش ترین فیلمشون میشه اخراجیها و آتش بس و باز هم میگم کتاب محبوب فارسی نویسشان میشه بامداد خمار و خیلی چیز های دیگه
ببین من نمی خوام مثلا آتش بس رو بکوبم ولی این فیلم آنقدر ارزش نداره که بشه پرفروشترین فیلم سال و این هم بر میگرده به خیلی چیز ها که اینجا جاش نیست

اتافاقا ارزشش رو داره،. من نمیگم آتش بس فیلمه خیلی شاخی بود ولی برای هدفی که ساخته شد بود خیلی خوب ازآب در اومد.

در ضمن وقتی آتش بس 1 میلیارد فروخت بلیط سینماها 1000 تومن بود.

ببین من نمیگم برای عوام فیلم نسازید
بسازید ولی طبق قاعده و درست بسازید طوری که مردم دیگه به ادا اطوال های رضویان و شفیعی جم نخندند و اینقدر ذائقه مردم را پائین نیاورند

از نظر من مهم ماندگاری هست. این فیلمها هر چقدر هم که بفروشن ماندگار نیست. همین آدمهایی که باعث میشن یک فیلم فروشش میلیاردی بشه 2 روز دیگه میان فیلم رو به شدت میکوبن !

در ضمن در حال حاضر سینمای ما سینمای ضعیفی هست. خیلی تهیه کنندگان ریسک نمیکنن تا سرمایشون رو در کاری بزارن که احتمال داره حتی 100 میلیون هم نفروشه. ولی فروش فیلمهایی مثل اخراجی ها 2 و چهارچنگولی تضمین شده هست

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بیبن همینی که این فیلم فروخته کمک بزرگی هست به این سینما اون هم در شرایطی که خیلی کم پیدا میشن فیلمهایی که همچین قدرتی رو در جذب مخاطب داشته باشن.
ببین مگه دایره زنگی نبود و همینطور درباره الی هم میلیاردی می فروشه
ببین فروختن فیلم های مبتذل و بدون چفت و بست کمکی به سینما ایران نمی کنه بلکه باعث میشه ذائقه مردم توی همین اندازه بمونه و بالاتر نره شاید هم خراب تر بشه
من کلا با فروش فیلم به هر قیمتی مخالف هستم ده نمکی می تونست همین فیلم را بدون شعار و مخلفات بسازه ولی درست بسازه

اول اینکه قانون همین هست !

اگر نبود پس ستاره بودن چه معنی داشتن ؟ مگه فقط تو ایران اینطوری هست ؟

وقتی بازیگر یه فیلم برد پیت هست میرن اون فیلم رو میبینن و معمولا پیش زمینه خوبی هم دارن از فیلم. تو سینمای ما هم همینطوره. چندتا ستاره داریم که مردم بخاطر صرف حضورشون حاضرن برن یک فیلم رو ببینن. و این بد نیست از نظر من.
ببین من که منکر این نشدم که در خارج بودن ستاره باعث فروش فیلم نمیشه
من منظورم این بود که اگه برد پیت مثلا فیلمی رو بازی می کنه مردم صرف بخاطر همون پیت نمی رن فیلم نگاه کنند و کارگردان و خیلی چیز های دیگه هم توش دخیل هست و البته تو اونجا هم مردم باز هم هستند که فیلم آشغال رو دوست دارند ولی نه به شدت ایران

کمدی تو کشور ما جواب داده، میده و خواهد داد ! ببین ملت مثلا یه هفته تو این وضعیت اجتماعی خراب میرن سر کار، بعد طرف میخواد آخر هفتش رو با خانوادش بره سینما. توقع نداشته باش اون آدم بره وقتی همه خوابیم رو ببینه ! توقع نداشته باش اون آدم عشق nتا کارگردان هنری و بزرگ سینما جهان باشه و البته نباید توقع داشته که تا حالا nتا فیلم از آدمهای مختلف دیده باشه تا بخواد بقول تو از فیلم چیزی سردربیاره.

برای اون آدم سینما یعنی تفریح. یعنی سینما رفتن جزو اوقات فراقتش هست. پس برای اون اخراجی ها 2 میتونه گزینه مناسبی باشه !
درسته توی جامعه ما طنز خوب جواب می ده ولی چرا باید مردم را با طنز های مزخرف و احمقانه سرگرم کرد نمی تونیم طنز درست حسابی درست کنیم
ببین این تقصیر مردم نیست این تقصیر کارگردانها هست که ذائقه مردم را اینقدر میارند پائین که به چارچنگولی و اخراجیها بخندند
مگه مارمولک نبود که مردم بهش خندیدند یا اجاره نشین ها ، اینها هم طنز بود ولی طنز درستی بود

اخراجی ها 2 یقینا اگه اخراجی ها 2 اسمش نبود تا الان 500 تا هم نمیفروخت. ولی فیلم اول اونقدر مردم رو راضی کرد (من هم جزو همون مردم بودم) که حاضر بشن فقط بخاطر اسم اخراجی ها برن فیلم رو ببینن. همین مردم باعث شدن اخراجی ها بشه اخراجی ها. با اون آمار فوق العاده خوبش در جشنواره وقت ! ولی تو این جشنواره اخیر اصلا حرفی از اخراجی ها 2 زده شد ؟ پس مردم اونقدر هم بیسواد نیستن.
حسام جان ده نمکی کارش رو تو همون جشنواره اول انجام داد دیگه لازم نبود که توی این جشنواره این کار رو بکنه چون اسم فیلمش هنوز هم اخراجیها هست
آخه به نظر من فیلم اولش هم چیزی به جز شعار دادن و خراب کردن سوژه چیز مهم دیگر نداشت با چند تا ژانگولر بازی بازیگر ها ( اگه بخواهی توضیح میدم در موردش )

مخالفم. تو هالیوود هم دری وری کم ساخته نمیشه که حداقل 100 میلیون دلار فروش میکنن و چفت و بست درست و حسابی هم ندارن.
آره خوب تو هالیوود هم دری وری ساخته میشه ولی 1 میلیارد دلار فروش نمی کنه ;)

اتافاقا ارزشش رو داره،. من نمیگم آتش بس فیلمه خیلی شاخی بود ولی برای هدفی که ساخته شد بود خیلی خوب ازآب در اومد.

در ضمن وقتی آتش بس 1 میلیارد فروخت بلیط سینماها 1000 تومن بود.
البته من میگم هدف سوزی تا چیز دیگر
البته باز این بر می گرده به سلیقه تا چیز دیگه
شاید هم این بر میگرده به اینکه من کلا از گلزار خوشم نمیاد دی ;

از نظر من مهم ماندگاری هست. این فیلمها هر چقدر هم که بفروشن ماندگار نیست. همین آدمهایی که باعث میشن یک فیلم فروشش میلیاردی بشه 2 روز دیگه میان فیلم رو به شدت میکوبن !
خوب همین چرا باید اینطور باشه

در ضمن در حال حاضر سینمای ما سینمای ضعیفی هست. خیلی تهیه کنندگان ریسک نمیکنن تا سرمایشون رو در کاری بزارن که احتمال داره حتی 100 میلیون هم نفروشه. ولی فروش فیلمهایی مثل اخراجی ها 2 و چهارچنگولی تضمین شده هست
خوب همین کارها رو می کنیم که ضعیف شده وگرنه با فروش اینطور فیلم ها سینما قوی نمیشه بلکه این مثل نسیمی هست که میاد و میره

محلصیم ;)

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
قیمتش بستگی داره !

ممنون
با بلیط متوسط 2000 تومان یعنی 650000 نفر این فیلم رو دیدن توی هفت روز؟
تو چند تا سینما؟

1408

Registered User
لایک‌ها
57
اخراجی ها از مرز یک و نیم میلیون بیننده گذشت

2napg5e.jpg

امروز و در پایان دهمین روز نمایش- اخراجی های ۲- با فروشی معادل یک میلیارد و یکصد میلیون تومان در تهران و نهصد میلیون تومان در شهرستانها اخراجی های ۲ از مرز دو میلیارد تومان فروش و بیش از پانصد هزار مخاطب در تهران و یک میلیون نفر مخاطب در شهرستانها گذشت تا شگفتی ساز شود.

این رکورد شکنی ها در غیاب حضور رسانه ها رقم می خورد و اگر اتفاق پیش بینی نشده ای برای فیلم بوجود نیاورند تا پایان تعطیلات نو روزی و با متوسط فروش روزانه دویست تا دویست و پنجاه میلیون تومان در روز رکورد اخراجی های یک به یاری خدا می شکند

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
من واقعا انتظار داشتم در این تاپیک جز فحش و فضاحت به این فیلم و آقای ده نمکی چیز دیگری نبینم. فیلم که مشخصه چی هست یک سری شوخی های لمپنی با لشکری از بازیگر های معروف. ولی حتی اگر این آقای ده‌نمکی مجموعه "پدر خوانده" را هم بسازه شما نباید بروید و پول بریزید تو جیب ایشون.
واقعا خلایق هر چه لایق. ملتی که بلند میشه میره اخراجی های دو را میبینه و به احمدی نژاد هم رای میده نباید وضعی بهتر از این داشته باشه.

بالا