• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخراجی های 2

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
پاسخ عبدالجبار كاكايي به داوود ابادي. لينكه اخر صفحه رو هم ميتونين ببينين

مخصوصا با اين تيكه من خيلي موافقم:

دم این نسل گرم که در سینمای اخراجی‌ها خندید، کاش به جای نسل من هم می‌خندید که جرأت نکرد به تفکر بسته ریاکارانه و چماق‌پوش شما بخندد.

حکایت شما حکایت حاکم مستبدی‌ست با چهره‌ای عبوس که جرأت خنده را در مردم خود کشته است و حالا که سر ذوق آمده، می‌خندد تا همه بخندند. مردم می‌خندند، هم به کارگردان، هم به آرما‌ن‌های کارگردان، اما آرمان‌های کارگردان، آرمان‌های من هم بود.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
پاسخ عبدالجبار كاكايي به داوود ابادي. لينكه اخر صفحه رو هم ميتونين ببينين

مخصوصا با اين تيكه من خيلي موافقم:

دم این نسل گرم که در سینمای اخراجی‌ها خندید، کاش به جای نسل من هم می‌خندید که جرأت نکرد به تفکر بسته ریاکارانه و چماق‌پوش شما بخندد.

حکایت شما حکایت حاکم مستبدی‌ست با چهره‌ای عبوس که جرأت خنده را در مردم خود کشته است و حالا که سر ذوق آمده، می‌خندد تا همه بخندند. مردم می‌خندند، هم به کارگردان، هم به آرما‌ن‌های کارگردان، اما آرمان‌های کارگردان، آرمان‌های من هم بود.
من نظرم اینه که هر کسی غیر از افرادی که توسط مردم به آنها رای داده می شود یا یک شخصیت محبوب و معروف هستند ، حق ندارد از طرف جمیع مردم صحبت کند ( تازه اون 2 گروه هم در همان حوزه مربوط و با حد و حسر)

به هر حال اکثریت مردمی که من دیدم و شنیدم نه از سابقه دهنمکی اطلاعاتی داشتن نه از اهداف پشت پرده ای که عده ای ادعا میکنن.
باز منم نمی خوام به همون درد صحبت از طرف همه دچار بشم ولی شک دارم این فیلم انقدر که بعضی سعی میکنن بگن ، مردم را بدون هدف به سینما کشونده باشه

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
من نظرم اینه که هر کسی غیر از افرادی که توسط مردم به آنها رای داده می شود یا یک شخصیت محبوب و معروف هستند ، حق ندارد از طرف جمیع مردم صحبت کند ( تازه اون 2 گروه هم در همان حوزه مربوط و با حد و حسر)

به هر حال اکثریت مردمی که من دیدم و شنیدم نه از سابقه دهنمکی اطلاعاتی داشتن نه از اهداف پشت پرده ای که عده ای ادعا میکنن.
باز منم نمی خوام به همون درد صحبت از طرف همه دچار بشم ولی شک دارم این فیلم انقدر که بعضی سعی میکنن بگن ، مردم را بدون هدف به سینما کشونده باشه

دوست عزیز امکان داره برامون غیر از فروش فیلم دلیل دیگه ای مبنی بر خوب بودن فیلم بیاری ؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوست عزیز امکان داره برامون غیر از فروش فیلم دلیل دیگه ای مبنی بر خوب بودن فیلم بیاری ؟
دوست عزیز !
فیلم سینمایی چه معنی دارد؟
معنیش این است که یکسری افرادی که خود را روشن فکر و سینمایی میدانند مکنونات و آرزوهای خود را در فیلمی بیاورند و عده ی کمی هم از جامعه 70 میلیونی ما برن ببینن؟
شاید اسم این مورد بشه سینمای خاص

ولی فیلم سینمایی به اون معنی که در جهان معنی پیدا میکنه ، برای مخاطب ساخته میشه و مقیاسش هم فروش هست نه جایزه اسکار
وقتی فیلمی پرفروش هست چند نکته حائز اهمیت هست که من 2 نکتش رو میگم : 1-نیازها و دغدغه های روز مردم دیده شده 2- مردم این فیلم را دارای ارزش دانسته اند که بعد دیدن فیلم دیگران را هم دیدنش تشویق کردند

حالا یکی بیاد بگه من از سگ کشی خوشم میاد و اون بهترین فیلم ایرانه
اینجا ما نظر داریم و اونجا نظرات

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دوست عزیز !
معنیش این است که یکسری افرادی که خود را روشن فکر و سینمایی میدانند مکنونات و آرزوهای خود را در فیلمی بیاورند و عده ی کمی هم از جامعه 70 میلیونی ما برن ببینن؟

ولی فیلم سینمایی به اون معنی که در جهان معنی پیدا میکنه ، برای مخاطب ساخته میشه و مقیاسش هم فروش هست نه جایزه اسکار
وقتی فیلمی پرفروش هست چند نکته حائز اهمیت هست که من 2 نکتش رو میگم : 1-نیازها و دغدغه های روز مردم دیده شده 2- مردم این فیلم را دارای ارزش دانسته اند که بعد دیدن فیلم دیگران را هم دیدنش تشویق کردند

اصلا خوب فیلم را برای مخاطب درست می کنند کارگردان برای خودش فیلم رو که نمی سازه
اما وقتی مخاطب را اینقدر سطح پائین نگه داریم خوب از فیلمی مثل اخراجی ها خوشش میاد چیزه عجیبی نیست چون سطح اش همین هست
ببخشید میشه بگید کدوم دغدغه ها ی امروزه ما توی فیلم گفته میشه من که به شخصه بجز شعار های درشت نمایانه و حرف های سطحی برای بالا آوردن رگ مردم و ... چیز دیگری ندیدم

عزیز دل کدوم ارزش من وقتی از سینما میامدم بیرون بیشترشون میگفتند فیلم چرتی بود و اگه می بینی مردم می رن فیلم رو می بینند برای ارزش فیلم نیست چون فیلم واقعا ارزش فیلم بودن رو نداره فقط و فقط می رن که بخندند و در این قسمتش باز هم اون شوخی های جلف و مسخره همان اخراجیهای 1 رو گذاشته
چکارش میشه کرد سطح ما از اینطور فیلم ها بالاتر نمی ره

پ.ن : ببخشید که باز اومدم حرف های قبلی رو زدم ;)

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز !

شما باز هم با پشتوانه استقبال مردم صحبت می کنید ، از شما می خوام که نکات مثبت فیلم اخراجیهای 2 رو از دید یک بیننده حرفه ای یا یک بیننده معمولی سینما بگین

بعد هم شما گفتید که " 1-نیازها و دغدغه های روز مردم دیده شده " ، لطفا در این مورد هم توضیح بدین

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اگر تمام این تاپیک و تاپیکهای مشابه رو بررسی کنید من هیچ جا نگفتم این فیلم بهترین فیلم ایرانی هست به این دلایل ...

من چون خودم بسیاری از فیلمهای معروف و ارزشمند ایرانی و خارجی رو دیدم این فیلم رو یک فیلم متوسط میدونم ولی این نظر من 1 نفر هست
بعضی انتظار دارند مردم از روز اول دنبال فیلمهای فلسفی و خاص باشند که این تفکر اشتباهی هست.
خود من مگه سینما رو با چی شروع کردم؟
اما اینکه ببینیم جامعه ما چه چیزی می پسندد و از چه چیزهایی بدش می آید حرف دیگری است . چه من خوشم بیاد چه نیاد

دغدغه ها و نیازهای روزمره جامعه ما را من تعیین نمی کنم . هر کارگردانی سعی خودش را می کند و دهن نمکی توانست این ها را بشناسد
وگرنه ده نمکی نه آدم مشهوری بوده که بگیم به خاطر شخصیت او مردم به سینما می روند نه در فیلم اتفاق غیر عادی می افتد نه اولین فیلم طنز ایرانی بوده نه...

به هر حال شما اصرار دارید که مردم باید مثل شما بیندیشند ولی در واقع خیلی از اینهایی که برای این فیلم سینما رفته اند ، تا به حال سینما نرفته بودند.
پس دهنمکی توانسته نیازها را بشناسد و گرنه چارچنگولی هم یک فیلم طنز بود با موضوع نسبتا جدید و بازیگران مطرح. اما فروشش یک چهارم است

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
عزیز دل درست هست که این نظر من هست ولی من میگم که این در اصل موضوع که فیلم ، فیلم درست حسابی نیست که فرقی نمی کنه
من حتی وقتی می رم فیلم چارچنگولی رو می بینم ازش انتظار بیشتر از اون رو ندارم درست هست که فیلم آشغالی هست ولی تکلیفش با خودش مشخصه
ولی فیلمی که بخواهد بوسیله شعار و نه چیز بیشتری به مخاطب برسونه که چی می خواد بگه پشیزی به نظر من نمی ارزه
من که گفتم که این فیلم بخاطر ده نمکی نفروخت بخاطر اینکه مردم می خواستند ببینند ده نمکی بعد از اولی دومی رو چی ساخته
و این رو در نظر بگیر که وقتی سطح و لول دید مردم همینقدر هست من خود به خود توقع ندارم که فیلم فلسفی را نگاه کنند ولی این توقع رو دارم که مردم در همون سطح خودشون فیلمی را انتخاب کنند که فقط برای خندیدن و شعار دادن نباشه
و چیزی که در اخراجی ها هست و به نظر من همش شعار هست از اول فیلم تا وقتی که دارند سرود می خونند چون واقعا نچسب هست

حالا نمی دونم چرا شما می خواهی بگویی این فیلم فیلم متوسطی هست چون اگه فیلم متوسطی بود حتما در جشنواره یک چیزی برای گفتن داشت
فیلم متوسط به فیلم های از قبیل پستچی سه بار زنگ می زند و ریسمان باز و ... دیگه هست و اخراجیها فیلم متوسطی نیست چون اگه این فیلم ها رو ببینی متوجه سطح شون می شویم
موفق باشید

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
چون حرفام رو زدم دیگه لازم نمی دونم ادامه بدم بحث اخراجی ها رو
از نظر من پستچی فیلم سطح پایینی بود . تو سینما خوابم گرفت(مثلا فیلم ترسناک بود :D ) . متوسط به نظرم حیران یا بی پولی جالب بودن
سطح بالا هم امسال هنوز چیز چشمگیری ندیدم ( میگن که وقتی همه خوابیم سطح بالاست.هنوز ندیدم)
ولی بازم میگم ما درست از جامعه خودمون شناخت نداریم . شده قضیه انتخابات .....

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
خب به نظر شما در فیلم اخراجیها نیازها و دغدغه های روز مردم دیده شده ، برای من این سوال هست که آیا اینکه یک عده لات رفتن جبهه و جبهه اونها رو اصلاح کرد نیاز و دغدغه روز مردم هست ؟
فرض می کنیم منظور شما اینه که نیاز و دغدغه روز مردم همون نیاز به شادی و خنده باشه همونطور که همه این جمله رو شنیدیم که "بریم اخراجیها یکم بخندیم" . کاش شما که استقبال تماشاگران رو تو همه پستهاتون مطرح می کنید به این سوال هم جواب می دادید که این فیلم خنده دار چه چیزی به معلومات تماشاگر اضافه کرد ؟ (اگر هست بگین) در کنار خنده اش اونها رو به فکر فرو برد ( نه در مورد سری اول) 10 سال بعد مردم اخراجیها رو با رکورد فروشش به یاد میارن یا به خاطر فیلم؟

من اصراری ندارم کسی رو قانع کنم ، اخراجیها یک فیلم بد هست که عالی می فروشه ، ولی اینکه مدعی خوب بودنش باشیم خیلی بیشتر از کوپن این فیلمه

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
«اخراجي‌ها2» از مرز 5 ميليارد تومان عبور كرد

فروش فيلم سينمايي «اخراجي‌ها2» به كارگرداني «مسعود ده‌نمكي» از مرز 5 ميليارد تومان عبور كرد.

به گزارش فارس، فروش كل فيلم سينمايي «اخراجي‌ها2» تا پايان روز پنجشنبه 27 فروردين‌ماه بيش از 5 ميليارد تومان بوده است و روز به روز رقم فروش اين فيلم به پيش‌بيني 6 ميلياردي «مرتضي شايسته» پخش كننده «اخراجي‌ها 2» نزديك مي‌شود.

بر اساس اين گزارش، تا پايان روز چهارشنبه 26 فروردين ماه فيلم سينمايي «اخراجي‌ها2» به كارگرداني «مسعود ده‌نمكي» توانسته بود در تهران دو ميليارد و 432 ميليون تومان و در شهرستانها بيش از 2 ميليارد ميليون تومان فروش داشته باشد كه با احتساب رقم فروش 27 فروردين توانست به ركورد افسانه‌اي بيش از 5 ميليارد تومان در مجموع دست يابد.

به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، «اخراجي‌ها2» كه در 29 سينماي پايتخت و در مجوع 50 شهر اكران شده است در حالي توانسته به فروشي معادل 5 ميليارد تومان دست يابد كه فروش روزانه اين فيلم به طور متوسط در تهران و شهرستا‌ن‌ها، 250 ميليون تومان است تا از اين نظر نيز ركوردي جديد برجاي گذاشته باشد.

اكبر عبدي، امين حيايي، حسام نواب‌صفوي، محمدرضا شريفي‌نيا، ارژنگ اميرفضلي، عبدالرضا اكبري، بيوك ميرزايي، محمود مقامي، سيدجواد هاشمي، قاسم زارع، جواد رضويان، شيلا خداداد، نگار فروزنده، نيوشا ضيغمي، منوچهر آذر، ميناجعفرزاده، ابوالفضل همراه، شاهرخ نورمحمدي، ليلا بلوكات از جمله بازيگران شناخته شده‌اي هستند كه در «اخراجي‌ها2» بازي كرده‌اند.

«اخراجي‌ها2» دومين قسمت از تريلوژي «اخراجي‌ها» خواهد بود و به روايت حال و هواي دوستان مجيد سوزوكي در اسارت مي‌پردازد و ادامه سرنوشت دوستان مجيد و خانواده‌هاي آنان پس از شهادت وي را به تصوير مي‌كشد.

«ده نمكي» چندي پيش در جربان نشست نقد و بررسي «اخراجي‌ها»در خبرگزاري فارس از ساخت قسمت سوم اين فيلم تا پايان سال جاري خبر داد و اظهار داشت اين فيلم را با تمركز كامل بر اوضاع آزادگان خواهد ساخت.

1408

Registered User
لایک‌ها
57
دفاع محسن رضایی از اخراجی ها۲ در برابر حملات

سردار محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت **** که در هشت سال دفاع مقدس فرماندهی **** و بسیج را برعهده داشته است، پس از دیدن فیلم اخراجی های 2 ساخته مسعود ده نمکی، اظهار داشت:
- این فیلم گوشه هایی از حقایق دفاع مقدس بخصوص مقاومت آزادگان دلیر در اردوگاه های عراق را به نمایش گذاشته است.

محسن رضایی که با حضور در جمع مردم در سینما استقلال تهران ساعت 23 پنج شنبه به همراه خانواده خود و همچنین حضور ده نمکی کارگردان، کاسه ساز تهیه کننده، محمدرضا شریفی نیاز مجری طرح و برخی عوامل اخراجی ها به تماشای این فیلم دفاع مقدس نشست، گفت:
- این که می بینیم مردم با نقاط مثبت فیلم همچون سیلی زدن به صورت منافق هواپیما ربا ابراز احساسات کرده و دست می زنند و یا در قسمت های دیگر با فیلم همراه می شوند، احساس من این است که این مردم امروز هیچ تفاوتی با مردم زمان جنگ ندارند و درست همان تفکر را دارند. این فیلم از میان مردم برخاسته است و مردمی است.

رضایی با ابراز خشنودی از ساخت چنین فیلم هایی، اظهار داشت:
استقبال مردم از این فیلم نشان می دهد که مردم دفاع مقدس را متعلق به خودشان می دانند.

فرمانده سابق **** درباره این که عده ای با طنز فیلم اخراجی ها مخالفت می کنند و آن را لودگی و غیر واقعی می دانند، بیان داشت:
- نخیر اصلا این طور نبود. بر خلاف این که عده ای می گویند دفاع مقدس ما همه اش گریه و عزاداری بوده، جبهه های ما سراسر شور و شادمانی بود. شب های عملیات فرماندهان لشکرها و گردان ها و نیروهای ما بسیار شاد و خوشحال بودند. نه این که عبادت و عزاداری و امثالهم نباشد، همه چیز جای خودش بود ولی روحیه رزمندگان ما کاملا بشاش و شاد بود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت **** با تشکر از ده نمکی کارگردان اخراجی ها و دست اندرکاران این فیلم، اظهار داشت:
این فیلم ها باید ساخته شود. حالا آقای ده نمکی گوشه هایی از آن حقایق را ارائه داده است. این فیلم بسیاری از حقایق تلخ و سختی ای را که آزادگان ما در اسارت کشیده اند نشان می دهد. آقای ده نمکی حقایق را نشان داده است.
محسن رضایی در ساعت 1 بامداد جمعه درحالی جمع مردم مشتاق را که ابراز احساسات می کردند، ترک کرد که جمعی دیگر برای تماشای سانس 1 تا 3 بامداد اخراجی ها وارد سالن می شدند.

فیلم اخراجی ها 2 که فروش آن از 5 میلیارد تومان گذشته است، به دلیل استقبال بیش از حد مردم، دارای رکورد سانس 3 تا 5 صبح در بسیاری از سینماهای کشور است

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران کدام فیلم است؟

این روزها در خبرها دائم تکرار می‌شود که فیلم فلان رکورد فروش را شکسته است و به مقام پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران رسیده است. گذشته از اینکه خود این امر تا چه اندازه می‌تواند برای یک فیلم تبلیغ باشد و جمع دیگری را به سینماها بکشاند تا ببینند این چه تحفه‌ای است که چنین اقبالی کسب کرده است، یک نکته فراموش می‌شود و آن اینکه این فیلم پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران نیست؟ مورخان بدانند و آیندگان بخوانند که پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران فیلم کوتاه و مستندی است منسوب به یکی از هنرپیشگان سینما و نامزدش که فقط به طور زیرزمینی ۴ میلیارد فروخت، بی‌آنکه هیچ هزینه‌ای از بابت بازی و دیگر تدارکات برای آن شده باشد. شاید آن پسرک بی‌معرفت حتی یک شام هم به آن بانو نداده باشد! باری، کسانی که به دنبال کشف پسند خلایق هستند اکنون می‌توانند محاسبه کنند که ۴ میلیارد فروش زیرزمینی به ازای هر سی دی ۵۰۰ تومان یا ۱۰۰۰ تومان، و به ازای هر سی دی چند بیننده (؟)، در چند سال پیش، تا چه اندازه می‌تواند گویای سطح فرهنگی و ذوق هنری و اخلاق اجتماعی و دیانت اسلامی در جامعه‌ی انقلابی و مقدس ما باشد. خلایق را هرچه لایق!

(محمد سعید حنایی کاشانی)

منبع: http://www.fallosafah.org/main/weblog/item_view.php?item_id=285

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران کدام فیلم است؟

این روزها در خبرها دائم تکرار می‌شود که فیلم فلان رکورد فروش را شکسته است و به مقام پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران رسیده است. گذشته از اینکه خود این امر تا چه اندازه می‌تواند برای یک فیلم تبلیغ باشد و جمع دیگری را به سینماها بکشاند تا ببینند این چه تحفه‌ای است که چنین اقبالی کسب کرده است، یک نکته فراموش می‌شود و آن اینکه این فیلم پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران نیست؟ مورخان بدانند و آیندگان بخوانند که پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران فیلم کوتاه و مستندی است منسوب به یکی از هنرپیشگان سینما و نامزدش که فقط به طور زیرزمینی ۴ میلیارد فروخت، بی‌آنکه هیچ هزینه‌ای از بابت بازی و دیگر تدارکات برای آن شده باشد. شاید آن پسرک بی‌معرفت حتی یک شام هم به آن بانو نداده باشد! باری، کسانی که به دنبال کشف پسند خلایق هستند اکنون می‌توانند محاسبه کنند که ۴ میلیارد فروش زیرزمینی به ازای هر سی دی ۵۰۰ تومان یا ۱۰۰۰ تومان، و به ازای هر سی دی چند بیننده (؟)، در چند سال پیش، تا چه اندازه می‌تواند گویای سطح فرهنگی و ذوق هنری و اخلاق اجتماعی و دیانت اسلامی در جامعه‌ی انقلابی و مقدس ما باشد. خلایق را هرچه لایق!

(محمد سعید حنایی کاشانی)

منبع: http://www.fallosafah.org/main/weblog/item_view.php?item_id=285
با اینکه نه من اسم این مستند رو شنیدم ، چه برسه به اینکه بخوام دیده باشم و از اطرافیان هم پرسیدم چیزی نشنیدن
و صحت و سقم بازار سیاه در هیچ جای جهان ارزش نداره
ولی فرض بگیریم همه ی این حرفها درست باشه ، اخراجی ها از 5 میلیارد گذشت :D

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
من راجع به فیلم های زیر زمینی اطلاعاتی ندارم ولی
اینها چجورین همشون از توی یک زیر زمین میان ؟؟ همه زیر زمینها به هم شبکن ؟؟
همشون مال یکی هستن ؟؟
اون یکی کجا اعلام میکنه که چقدر در آورده ؟
اگه یکی نیستن حسابداریشون چطوری اینقدر دقیقه که همچین آماری داره ؟
بعد چهار میلیارد تقسیم بر 500 تومن میشه هشت میلیون تا سی دی !

یعنی هر خانواده ایرانی حتما یکی داشته و همه هم کپی رایت رو رعایت میکردن و به هم نیمدادن و هیچکس هم از نت دانلود نمیکرده .
هرکی هم میخواسته دوباره ببینه لابد برای حمایت از تولید کنندگان میرفته دوباره میخریده !!!

===============================
بابا یه فیلمی اومده به صد تا دلیل ملت خوششون اومده میرن نیگا میکنن.
همین . در حالیکه نه سکس کلامی داره نه فحش های آنچنانی . زن و بچتو که میبری سینما مثل چارچنگولی خیس عرق نمیشی
یا مثل دایره زنگی هی نباید برا بچت آسمون ریسمون ببافی .
خلاص .
دیگه اینقدر گیر دادن و حرس حوردن نداره . بقیه هم برن بسازن. نوش جونشون.

Last edited:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من امروز دیدم فیلم رو
ارزش سینما رفتن داشت
ولی 1 اش به نظرم قشنگ تر بود
و کلا یه جوری انگار فقط خواسته بود یه فیلم بسازه و داستانش یه جوری بود یه جورایی بی درو پیکر بود

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلحشور: برخي افراد فقط براي خوش‌گذراني به سينما آمده‌اند

خبرگزاري فارس: سينماگر قديمي سينماي انقلاب عقيده دارد: متأسفانه بلاتكيفي در تعريف سينما، نه تنها نيروهاي بي‌تفاوت را - كه فقط براي خوش‌گذراني به سينما آمده‌اند – بي‌تفاوت‌تر مي‌كند بلكه سينماگران ارزشي هم وقتي مي‌خواهند با جريان موجود مخالفت كنند، نيرو ندارند و وقتي مسئولي هم در مسند امور قرار مي‌گيرد، خود بلاتكليف است.

«فرج‌الله سلحشور» نويسنده، كارگردان و بازيگر سينما و تلويزيون در گفت‌وگويي ويژه با خبرنگار سينمايي فارس، نقطه‌نظرات خود را درباره اوضاع امروز سينما بيان داشت.
«فرج الله سلحشور»در خصوص مهم‌ترين چالش سينما براي ادامه حيات خود گفت: من فكر مي‌كنم هرچه جلوتر مي‌رويم، به اين واقعيت مي‌رسيم كه اين سينما متأسفانه با انقلاب اسلامي هيچگونه سنخيتي ندارد و مي‌‌فهميم كه از جنس انقلاب و مردم نيست. به همين لحاظ، سينما مي‌داند كه بايد با ايجاد درگيري و تنش موقعيت خودش را بيشتر به خطر بياندازد. اين موضوع را به اعتقاد من سينما دارد مي‌فهمد و يا اين كه نهايتا بايد بفهمد.
اين كارگردان خاطرنشان كرد: در اين شرايط سينماي بالنده، سينمايي كه در خدمت ارزش‌هاي انقلاب و اين مكتب هست طبيعتا بايد توقع داشته باشد كه از زواياي گوناگون به آن توجه شود اما سينمايي كه خودش هم مي‌داند اهدافي جز نفسانيات دنيا و مسايل مادي ندارد و گاها هم به پيكره اسلام،انقلاب و اهداف اين ممكلت ضربه هم‌ مي‌زند ديگر چه توقعي مي‌تواند داشته باشد؟
كارگردان سريال «يوسف پيامبر(ع)» همچنين در خصوص بودجه جاري در سينما به فارس گفت:به اعتقاد من همين بودجه‌اي كه دولت دارد به سينما مي‌دهد زياد است چرا كه سينماگر بايد سرمايه‌اش را خودش بگذارد و اصلا اگر سينماگر سرمايه‌اي از خودش نگذارد، سينمايي هم نبايد وجود داشته باشد.
وي افزود: البته امكان دارد در برخي از كشورها به سينما سوبسيد(يارانه) بدهند براي اين كه سينما را سرپا نگه دارند، بنابراين سوبسيد دادن به سينمايي كه در خدمت اهداف آن مملكت است، طبيعي است. اما سينمايي كه در خدمت آرمان‌ها،آرزوها و اهداف افراد خودش است تا جامعه‌اش، دليلي ندارد كه بخواهد بودجه مملكت را حرام كند.
«سلحشور» با اشاره به كمدي‌هاي سخيف ساخته شده در سينماي اين سال‌ها، اظهار داشت: نمونه كاملا اين جريان كه تنها هدف فيلمساز پول در آوردن و رسيدن به آمال و آرزوهاي مادي خودش است، همين كمدي‌هاي سخيفي است كه ساخته مي‌شود و در اينجا فيلمساز به دنبال اين است كه پول‌دار شود و سرمايه‌گذاري كه براي اين فيلم‌ها هزينه مي‌كند، فقط به‌دنبال اين است كه پول بيشتري به جيب بزند و به‌دنبال خدمت به مكتب‌اش نيست.
«سلحشور» همچنين در پاسخ به اين سوال كه چه اتفاقي دارد در سينما دارد مي‌افتد كه وجه غالب سينماي ايران را آثاري سطحي و كمدي‌هاي سخيف به خود اختصاص داده‌اند؟ گفت:تكليف وقتي معلوم نيست، حتي نيروهاي ارزشي هم نمي‌دانند براي چه بايد جلوي يك جريان ناباب را بگيرند و وقتي هم گرفتند، بگويند چگونه اين جريان بايد باشد. به همين دليل نمي‌توانند جبهه و موضع بگيرند و حتي نمي‌توانند به اين ماجرا ورود كنند.
وي ادامه داد: متأسفانه همين بلاتكيفي نه تنها نيروهاي بي تفاوت را - كه آنها اصلا اين آنارشي را دوست دارند و فقط براي هرج و مرج و خوش گذراني به سينما آمده‌اند – بي‌تفاوت‌تر مي‌كند بلكه سينماگران ارزشي هم وقتي مي‌خواهند با جريان موجود مخالفت كنند، نيرويي ندارند.
اين كارگردان سينماي ايران افزود: بنابراين وقتي مسئولي هم در مسند امور قرار مي‌گيرد، خود مسئول هم بلاتكليف است و نمي‌داند از سينما چه مي‌خواهد. در نتيجه ما اولا بايد يك تعريف بخواهيم كه جمهوري اسلامي و به طور كلي اسلام معمولا از رسانه‌اي به نام سينما چه مي‌خواهد و اين رسانه چه وظيفه‌اي را مي‌تواند در قبال اين مكتب انجام دهد.
اين كارگردان سينما در پاسخ به اين نكته با وجود استقبال مردم آيا فيلم «اخراجي‌ها2» هم در زمره همين فيلم‌ها قرار مي‌گيرد يا خير خاطرنشان كرد: البته من به طور مشخص اسمي از «اخراجي‌ها2» نمي‌برم اما در كل فكر مي‌كنم «اخراجي‌ها» هم در زمره همين گونه فيلم‌هاست.
وي افزود: متأسفانه مردم از فيلم‌هاي هندي و لودگي تلويزيون هم استقبال كرده‌اند و اين دليل نمي‌شود كه چون از «اخراجي‌ها2» استقبال شده اين فيلم هيچ اشكالي ندارد. بايد ببينيم كه «اخراجي‌ها» قبل از اين كه مورد استقبال واقع شود آيا با معيارهاي مكتب،انقلاب و جنگ تحميلي هم‌خواني دارد يا خير؟ اول اين ملاك است و بايد آنرا ارزيابي كنيم و ببينيم كه قهرماناني كه ما در فيلم «اخراجي‌ها2» مي‌بينيم آيا واقعا قهرمانان جنگ ما هم همين افراد بود‌ه‌اند و به دنبال همين هدف‌ها بوده‌اند؟
«سلحشور» تأكيد كرد: آن پسر و دختر جواني كه به ديدن اين فيلم مي‌روند از آن بخش خنده‌دار و لودگي استفاده و كيف مي‌كنند و فيلمساز هم فكر مي‌كند كه فيلمش با استقبال مردم مواجه شده است.
وي ادامه داد: البته قبل از حاج كاظم در فيلم‌هايي نظير «پرواز در شب»،«بلمي به سوي ساحل»،«مهاجر»،«بربال فرشتگان» نيز شخصيت‌هاي واقعي جنگ را نشان مي‌دادند اما در كنار اين فيلم، سيلي از فيلم‌هايي وجود داشت كه خيلي با فرهنگ جنگ هم‌خواني نداشت.
«سلحشور» تصريح كرد: آنچه كه «اخراجي‌ها» و ساير فيلم‌هاي جنگي ما از آن غافل شده‌اند اين است كه تابع جريان موجود در سينما شده‌اند و به همين جهت به نظر من «اخراجي‌ها» فيلمي در جهت سينماي دفاع مقدس نيست بلكه فيلمي در جهت سينماي موجود است و تنها يكي از توليدات سينمايي موجودي است كه پيرو هاليوود و تفكر هاليوودي است.

اين كارگردان سينما ادامه داد: بنابراين سينماي جنگ ما هم بايد مانند خود جنگ ما باشد. جنگ ما به دنبال اين بود كه ايران كربلا شود، عاشورا دوباره زنده شود، پيروي از فرهنگ عاشورا شود، مادران مي‌خواستند زينبي، پدارن حسيني و جوانان علي اكبري شوند و اصلا هدف اين بود كه بتوانيم راه كربلا را باز كنيم و اصلا كربلاي ايران آشناترين كلمه‌اي بود كه در زمان جنگ مي‌شنيديم. حقيقت جنگ ما عاشورا است اما اين حقايق در آثار سينماي دفاع مقدس ما ديده نمي‌شود و اين آثار رفته‌اند به سمت سينماي موجود در حالي كه اگر مي‌رفتند به دنبال دفاع مقدس اينگونه با ركود مواجه نمي‌شدند.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
پيام تبريك وزير ارشاد به كارگردان «اخراجي‌ها2»

خبرگزاري فارس: وزير ارشاد در پيام تبريك خود به كارگردان «اخراجي‌ها2» گفت: نقطه عطفي تاريخي در سپهر ايراني هنر هفتم رقم خورد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ، متن پيام محمدحسين صفارهرندي به مسعود ده‌نمكي كه اول ارديبهشت ماه صادر شد به اين شرح است: ركوردشكني روزانه فروش فيلم «اخراجي‌ها2» اين روزها به خبر هيجان‌انگيزي تبديل شده كه در كنار اصل فيلم، ذهن و دل مردم را به خود مشغول كرده است.صرف‌نظر از قضاوت‌هاي گوناگوني كه با انگيزه‌هاي متفاوت نسبت به فيلم شما ابراز مي‌شود، اين واقعيت را هيچ داور منصفي انكار نمي‌كند كه اخراجي‌ها، زمينه آشتي مردم را با سينما فراهم كرده است، آن هم در شرايطي كه بسياري به اين باور رسيده‌اند كه با به صحنه آمدن رسانه‌هاي گوناگون به‌عنوان رقباي توانمند سينما، ديگر جايي براي تنفس هنرهفتم باقي نمانده است.
در ادامه مي‌خوانيم: استقبال شگفت‌انگيز ميليون‌ها نفر از اين فيلم، گواه توانايي شما در تسخير دل‌هاي بي‌شماري است كه نشان داده‌اند، آمادگي هزينه كردن براي فرهنگ و هنر را دارند، مشروط به آن كه پرده سينما و صحنه نمايش را بازتاب‌دهنده باورها، آرزوها و اشك و لبخندهاي جاري در زندگي روزمره خود بيابند.
وزير ارشاد نوشته است: نگاه هنرمندانه‌ات را مي‌ستايم و اقبال توده‌هاي عظيم مردم را به فيلمي كه با مضموني شايسته و استوار به بياني لطيف و دوست‌داشتني ساخته و پرداخته شده است، به تو و تمامي نقش‌آفرينان و خالقان اين اتفاق استثنايي تبريك مي‌گويم. پيش‌تر، در سرصحنه «اخراجي‌ها1»گفتم؛ اين نگرش و گرايش در كار فيلم‌سازي مي‌تواند منشاء تحولي بزرگ در سينماي دفاع مقدس شود و امروز بر اين باورم كه راه تازه‌اي پيش روي سينماي ايران گشوده شده كه به ياري خدا، نقطه عطفي تاريخي را در سپهر ايراني هنر هفتم رقم خواهدزد. و خوشا به حال تو كه نام مسعود ده‌نمكي بر تارك اين فصل بهاري، هماره خواهد درخشيد.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
الان اخبار گفت 6 میلیاردو فردا رد میکنه
کوفتش بشه :دی
منم میخوام برای کارگردان بشم (اسمایل افسرده)
از این 6 میلیارد چقدرش واسه ده نمکیه؟

بالا