نظراتت کاملا مغرضانس
فیلم طنز با محتوا مرد
همون موقع که چارلی چاپلین مردم این نوع فیلمم مرد
پس دنبال عتیقه نگرد
الان دیگه کسی به اون نوع طنز اهمیتی نمیده
من بعضی وقتا هوس میکنم لپ لپ بخرم
ما فیلم طنز پر مفهوم داشتیم که میخوای این باشه؟ مطمئنم اگه کارگردانش ده نمکی نبود این حرف رو نمیزدی
من تو تمام پستای قبلیم به بی محتوا بودن فیلم تاکید کردم
ولی اگر واقعا در حین دیدن فیلم خمیازه کشیدی و حتی لودگی ها تو یک صحنه هم نخندوندتت مطمئنا یا فیلم رو ندیدی و خمیازت به خاطر خواب آلودگیت بوده یا کاملا با قصد نخندیدن به کار ده نمکی فیلم رو نگاه کردی
وقتی هم که اینجوری با لج ده نمکی داری بحث میکنی و به خاطر اون همه چیز رو نادیده میگیری ترجیح میدم بحث نکنم
ضمنا من اصلا کاری به ده نمکی ندارم که بخوام توضیح بدم چرا اول فیلمش نوشته بر اساس واقعیت معلومه پستای قبلی منو خوب نخوندی
نه اتفاق پست هات رو خوندم شورین عزیز
در ضمن دلم رو شکوندی نوشتی مغرضانه ست حرفام
در ضمن شروین عزیز فیلم ظنز پر محتوا داشتیم
مارمولک(که به نظر من یکی از قوی ترین ظنز های ساخته شده هست تو ایران)یا همین لیلی با من است...که اونم جنگ بود ولی ادم های جنگ رو به سلاخی نکشوند
من کتمان نمی کنم که با خود ده نمکی مشکل دارم
خوابم هم نمی مود...کلا من یه خصیصه دارم...تو خیابون وقتی دارم راه می رم و کسی خوشمزگی می کنه و برای جلب توجه لودگی می کنه که من بخندم یا هر دختری و ادمی که داره رد می شه...و من هیچ وقت خندم نگرفت..نه به خاطر محتوای حرفشون بلکه به خاطر هدف و شخصیتشون...و فیلم این جناب هم برای من یاد آور همین چیز هاست....پس قاعدتا به عمق قضیه نگاه می کنم...که البته حق می دم به توییکه برای به قول خودت لحظه ای خوش گذشتن رفته بودی این فیلم رو دیدی
ولی شورین عزیز
سینمایی که فیلم اخراجی ها و کما و امثالهم می شن پر فروش ترین هاش من می گم باید درش تخته بشه
من اعتقاد دارم سینما یه فرهنگه نه صنعت ...من می تونم وقتمو بگذرونم و یه فیلم ببینم که بهم خوش بگذره ولی چه خوبه که تو خوشی چیزی ببینم که واقعا خوب باشه...گر چند خیلی وقته بزرگان هم خوب نساختن ....
ترس من از موجی هست که این اقا داره راه می اندازه
ترس من اونجاست که وقتی از سینما خارج شدم یه مرد به زنش گفت این فیلم بهتریم فیلمیه که تو عمرم دیدم!!!!
ترس من از اینه که تنها نقطه ای که بهش امید داشتم که می شه سطح فرهنگ مردم رو برد بالا اونم داره خلع سلاح می شه....فقط مسئولش این اقا نیست ولی این اقا داره موجی می ساره با "جو" سازی هاش که صدای خیلی از بزرگان در اومده...
من احترام می زارم به همه ی اون هایی که این فیلم رو دوست داشتن ولی دیدگاهشون رو قبول ندارم
ترجیح می دم برم فیلم بیضایی رو نقد کنم(خدا منو بکشه که در این سطح نیستم..استاد ببخشید)و بهش بگم استاد اینجا خیلی ایراد داشت وببینم که اون در مورد محتوا و ساختار بحث می کنه نه اینکه با داد و فریاد بگه بهترین کار رو ساختم و شما که خوشت نمیاد حسود هستی!!!! و از سینما نمی فهمی
بله بله می دونم تو حامی ده نمیکی نیستم من حرفم رو دارم به تو می زنم ولی مخاطبم همه ی هستن دوست عزیز