• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخراجی های 2

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
اخرش حال کردم "ای ایران" رو زدن !!!
جالبه ملت حتی به احترام سرود هم سر جاهاشون نشستن !!!! تا سرود شروع شد و در های سینما باز شد همه رفتن :دی

نه خوبه قواعد بازي رو ياد گرفته :lol: " اي ايران" اصلا به گروه خونش نمي خوره . خواسته يه جورايي مثلا نظر ايرانياي
اونور آب يا طبقه روشنفکرو مثلا جلب کنه :D

به همين خاطره که خيلي عصبي جديدا برخورد ميکنه چون فکر مي کرد با اين ملق بازيا عوام و خواص رو با هم جلب
کنه ...

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من امروز تو دانشگاه یک سری نظرسنجی کردم (کلامی)
افراد دقیقا 3 دسته بودن
1- فیلم رو دیدن
2- می خوان ببینن
3- نمی خوان ببینن

که تقریبا اکثریت قاطع موردهای 1 و 2 بودن. اینطوری به نظرم تعداد بینندها حداقل به 10 میلیون میرسه

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
قابل توجه فراز جان اخراجی های 3 و 4 هم در کار هست:wacko:

گویا ایشون بعد از تحولی شگرف در سطح سلیقه تماشاگر ایرانی قصد داره پوز سه گانه پدر خوانده و فورد کاپولا ( از عوامل استکبار) رو هم بزنه

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
من امروز تو دانشگاه یک سری نظرسنجی کردم (کلامی)
افراد دقیقا 3 دسته بودن
1- فیلم رو دیدن
2- می خوان ببینن
3- نمی خوان ببینن

که تقریبا اکثریت قاطع موردهای 1 و 2 بودن. اینطوری به نظرم تعداد بینندها حداقل به 10 میلیون میرسه
شما مدیر فروش یا بازایاب این فیلم هستی؟
امیدوارم یه چیزیش هم به جیب مبارکتون برسه که انقدر زور میزنی براش (جدای از اهداف عالیه و الهی و ... که دارید)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شما مدیر فروش یا بازایاب این فیلم هستی؟
امیدوارم یه چیزیش هم به جیب مبارکتون برسه که انقدر زور میزنی براش (جدای از اهداف عالیه و الهی و ... که دارید)
نمی دونم چرا بعضی مثل شما فکر میکنید خیلی بانمکید
4 کلمه از دوستان پرسیدن اسمش میشه بازاریابی؟ اسپم...

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
نمی دونم چرا بعضی مثل شما فکر میکنید خیلی بانمکید
4 کلمه از دوستان پرسیدن اسمش میشه بازاریابی؟ اسپم...

با اينکه با بعضي نظرات آقاي Mahdi2021 مخالفم ولي دو مورد رو درست ميگن

اول اينکه توهين کار درستي نيست وقتي که همه دارن بحث ميکنن کسي که توهين ميکنه يعني کم آورده :) مورد دوم در مورد گير دادن به فروش فيلمه . اين قسمت رو راست ميگه که مطمئن باشيد اگه خيلي از کارگردانهاي ادعا دار ميتونستن فروش اينو بزنن از هيچ کاري دريغ نداشتن :)

شاهد ميخايد؟ چرا هيچکس براي فيلمها بي ارزش ولي پرفروشي مثل آتش بس و کما چيزي نگفت ؟ سطح اونا خيلي بالا بود؟غير از همين شوخي ها منتها در يه تيپ ولباس ديگه بود؟

هيچوقت نفهميدم مردم که ميرن آتش بس رو تماشا مي کنن ، چه لذتي براشون داره غير از اينکه همه لباسا و وسايل خونه لوکسه ؟ غير از اينکه شغل ايده آل قيافه ها ايده ال خونه ايده ال ماشين ...فقط يه دختر و پسر لوس واسه هم ادا در مياران با ماشيناشون کورس ميزارن ؟ شايد از بدبختي با اينا ميرن تو رويا؟

پس بدونيد که اگه قشر پايين شهر با لمپن هاي مثل اخراجيها کيف ميکنه اونا که فکر ميکنن سطح فرهنگي بالاتري دارن هم با طناب آتش بس ميرن تو چاه :) از نظر من اين دوتا فيلم دقيقا در يک سطح هستن منتها با محتواي متفاوت ...

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

اول اينکه توهين کار درستي نيست وقتي که همه دارن بحث ميکنن کسي که توهين ميکنه يعني کم آورده :) مورد دوم در مورد گير دادن به فروش فيلمه . اين قسمت رو راست ميگه که مطمئن باشيد اگه خيلي از کارگردانهاي ادعا دار ميتونستن فروش اينو بزنن از هيچ کاري دريغ نداشتن :)

شاهد ميخايد؟ چرا هيچکس براي فيلمها بي ارزش ولي پرفروشي مثل آتش بس و کما چيزي نگفت ؟ سطح اونا خيلي بالا بود؟غير از همين شوخي ها منتها در يه تيپ ولباس ديگه بود؟

هيچوقت نفهميدم مردم که ميرن آتش بس رو تماشا مي کنن ، چه لذتي براشون داره غير از اينکه همه لباسا و وسايل خونه لوکسه ؟ غير از اينکه شغل ايده آل قيافه ها ايده ال خونه ايده ال ماشين ...فقط يه دختر و پسر لوس واسه هم ادا در مياران با ماشيناشون کورس ميزارن ؟ شايد از بدبختي با اينا ميرن تو رويا؟

پس بدونيد که اگه قشر پايين شهر با لمپن هاي مثل اخراجيها کيف ميکنه اونا که فکر ميکنن سطح فرهنگي بالاتري دارن هم با طناب آتش بس ميرن تو چاه :) از نظر من اين دوتا فيلم دقيقا در يک سطح هستن منتها با محتواي متفاوت ...
خیلی ممنون که منصفانه قضاوت می کنید
البته من ادعا ندارم بحث تخصصی می کنم ولی به هر حال دارم نظرات خودم رو جدی میگم
بالاخره یکسری مخالفن و موافق و هر کسی هم دلایل خودش رو داره.
در مورد بعضی کارگردانها هم باهات موافقم . اگر میتونستن 1 فیلم 2 میلیارد فروشی میساختن و چند تا فیلم به اصطلاح فرهنگی و دارای هدف بسازن
ولی نمی تونن

maloose...to

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اخراجیها فیلمیه که قبل از در اومدنش منتظر بودم همه جوامع سینمایی جلوش جبهه بگیرن و بد و بیراه بگن
چرا ما فکر میکنیم همه باید پدر خوانده و درخت گلابی بسازن
لابد مردم ما اینو دوست دارن وگرنه اینقدر فروش نمیکرد
همه که نباید برن جشنواره
گیشه نباید تکون بخوره؟؟؟
میبینیم که با وجود تمام فحشهایی که قسمت قبلیش خورد الان اینهمه ستاره توش شرکت کردن
این که ده نمکی کی بوده و چی بوده به خودش مربوطه
پیشداوری نکنیم
اینم قبول کنیم که 70درصد مردم ما این فیلم رو خیلی بیشتر از یه فیلم تاپ جشنواره ای میپسندن...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اخراجیها فیلمیه که قبل از در اومدنش منتظر بودم همه جوامع سینمایی جلوش جبهه بگیرن و بد و بیراه بگن
همه که نباید برن جشنواره
گیشه نباید تکون بخوره؟؟؟
میبینیم که با وجود تمام فحشهایی که قسمت قبلیش خورد الان اینهمه ستاره توش شرکت کردن
پیشداوری نکنیم
اینم قبول کنیم که 70درصد مردم ما این فیلم رو خیلی بیشتر از یه فیلم تاپ جشنواره ای میپسندن...

خوب مشکل هم همینه ما سر همین بحث می کردیم ;)

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
همه که نباید برن جشنواره
گیشه نباید تکون بخوره؟؟؟
پیشداوری نکنیم

من نمی‌دانم که چرا بعد از این همه مطلبی که در این تاپیک نوشته شده فکر می‌کنید که مخالفان فیلم اخراجی‌ها 2 طرفدار فیلم‌هایی در سطح پدر خوانده و درخت گلابی هستند؟!

1. فیلم اخراجی‌ها در ژانر کمدی است بنابراین باید با فیلم‌هایی که در این ژانر هستند مقایسه شوند! (مثلاًٌ می‌توان در ژانر کمدی - جنگی این فیلم را با فیلم لیلی با من است ساخته کمال تبریزی مقایسه کرد)

2. فیلم اخراجی‌ها فیلمی ایرانی است بنابراین باید با فیلم‌های ایرانی مقایسه شود! ( پدر خوانده در کشور سازنده‌اش هم هنوز بدون رقیب است چه برسد در سینمای ایران چه برسد به کارگردانی مثل ده نمکی!)

3. مشکل ده نمکی اینجاست که ادعای دفاع از جنگ و آرمان‌های انقلاب دارد و بعد با آن سابقه در نشریه جبهه و شلمچه و مقالات تند و متعصبانه‌اش و حضور در حمله فیزیکی در سینمای نمایش دهنده آدم برفی و وقایع کوی دانشگاه (منظورت از پیش داوری دقیقاً چیه؟!) ادعا می‌کند که منتقدان و داوران جشنواره فیلم فجر و ... نمی‌توانند موفقیت او را ببینند و مردم می‌فهمند و چون او پشتوانه مالی و سیاسی دارد می‌تواند بازیگران محبوب سینمای ایران را به فیلم‌اش دعوت کند و با شکستن خط قرمزهایی که تا مدتی پیش با تیتر " ابتذال در سینمای ایران " در روزنامه‌اش تیتر می‌شد مردم را به سینما بکشاند!

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201

شما توی 30 سال اخیر یه فیلم به من نشون بده که توی لحظه تحویل سال یه رپورتاژ آگهی مجانی توی پربیننده ترین شبکه براش بره بعد منم میگم چرا این فیلم گیشه رو تکون داده.
بحث من سطح فیلم نیست. ما همه مدل فیلم نیاز داریم اما چرا اینهمه تبعیض بین کارگردان های مختلف؟ این چرا پاسخش مشخصه: همون گذشته ی آقای ده نمکی که شما باهاش کاری نداری!!

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
اینو توی وبلاگ دوستم خوندم...مانی عزیز!

ما ملت باشرفی هستیم:
تابستان هر سال برای کشتگان کوی دانشگاه سینه جر می دهیم،
پاییز هر سال برای کشتگان قتل های زنجیره ای خود را شقه شقه می کنیم،
و نوروز هر سال یکی از فیلم های آقای ده نمکی را به فروش میلیاردی می رسانیم.
ما واقعاْ باشرفیم.

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
شما توی 30 سال اخیر یه فیلم به من نشون بده که توی لحظه تحویل سال یه رپورتاژ آگهی مجانی توی پربیننده ترین شبکه براش بره بعد منم میگم چرا این فیلم گیشه رو تکون داده.
بحث من سطح فیلم نیست. ما همه مدل فیلم نیاز داریم اما چرا اینهمه تبعیض بین کارگردان های مختلف؟ این چرا پاسخش مشخصه: همون گذشته ی آقای ده نمکی که شما باهاش کاری نداری!!

عزيزم شما منو نميشناسي :happy: من اتفاقا تو اين مورد همه چيزو سياسي ميکنم و ميدونم که درست نيست
شما نمي دوني وقتي ده نمکي رو توي تلويزيون نشون ميده چقدر حيفم مياد به خاطر اون شارژي که دوربين مصرف کرده يا نواري که توي دوربين خراب شده ... باور کن اصلا عکسشو ميبينم انگار سوسک زير پوستم راه ميره
فکر ميکني من از سياست و کوي دانشگاه اطلاع ندارم يا مثلا 15 سالمه؟ :) من اون زمان روزي 4 -5 تا روزنامه سياسي اگه نمي خريدم شبش خوابم نمي برد :)
من اصلا حدس ميزنم پيه اين آدم به تنت خورده که ايتقدر ازش عصباني هستي :)

حرف من اينه که شما مطمئن باش در هر صورت اين فيلم به خاطر شرايطس که داره رکوردو ميشکست . منم قبلا عصبي برخورد مي کردم ولي بعد ديدم بابا براي چي خودمو آزار ميدم اتفاقا اين اتفاق خوبه . اول که واسه همه معلوم ميشه که ده نمکي هر چي شعار ميداد اون زمان پشم بود... هرچي که براي جنگ تبليغ شد گند زد بهش.
مجبور شد به زبون زمانه حرف بزنه واسه اينکه حرفشو گوش کنن مجبور شد چرت و پرت ببافه به اسم جنگ.
به قول يکي که مي گفت بزار اين فيلم بسازه حداقل با زبون آدميزادي بشه باهاش بحث کرد ولي ادمي که چماق تو دستشه چه بحثي ميشه باهاش بکني؟

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
و يه مورد ديگه اينکه من 100 بار توي سرم زدم که چرا هيچکس با شريفي نيا و حيايي کاري نداره؟!!
اين شريفي نيا که هر چي فيلم درباره چند همسريه بازي ميکنه وتبليغ مثبت ميکنه ؟ همه ميگن اگه نکنه از کجا نون بخوره؟!! حرف بي خود !!! اين آدم اين چيزا براش مهم نيست جز محبوب موندن و تو چشم اومدن و پول...

حيايي که رو بگو که هم توي کما بازي ميکنه هم اخراجيها !! يعني چي؟ يعني سياست به من مربوط نيست من ميخام محبوب باشم نونمو شما ميدي؟!!

اين همه بازيگر که يعني از سطح بالا و فرهنگي جامعه هستن اونا که براي يک نقش 5 دقيقه اي خودشون رو کشتن که... برادر کار از ريشه خرابه اين بازيگرا روزنامه نمي خونن؟ تا اينا اين جورن شما از مردم عادي چه انتظاري داري؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
extract_image.php

ده نمکي در گفت وگو با ايرنا درباره تاثير بخشنامه وزارت ارشاد به آموزش و پرورش به منظور حضور دانش آموزان در سينماها براي ديدن اخراجي هاي 2 عنوان کرد: رکورد اخراجي ها در تعطيلات نوروز شکسته شد يعني در زماني که مدارس تعطيل بودند.
وي افزود: اگر به برخي از آقايان باشد مي گويند ما بدنبال اين هستيم تا مرده هاي خود را نيز به ديدن اخراجي هاي 2 مجبور کنيم.
اين کارگردان سينما تصريح کرد: اظهارات برخي از اين افراد مرا به ياد صحبت هاي ازهاري در زمان طاغوت مي اندازد. هنگامي که مردم عليه شاه شعار مي دادند به وي مي گفت اينها نوار است و….
ده نمکي خاطر نشان کرد: از نگاه اين افراد، تا زماني که مردم از اخراجي ها استقبال کنند ما متهم هستيم و هنگامي که اين اتفاق رخ ندهد مردم حماسه ساز مي شوند.
کارگردان اخراجي هاي 2 يادآور شد: به کساني که با فروش تاريخي اخراجي هاي 2 مشکل دارند توصيه مي کنم به فکر آبروي از دست رفته خود باشند. در حال حاضر همه اهالي سينما از آشتي مردم با سينما شادمان هستند. مخالفان حسادت را کنار بگذارند تا به ناکجا آباد رهسپار نشوند.
وي تاکيد کرد: عوامل اخراجي هاي 2 از هيچ نهادي مانند آموزش و پرورش براي رکورد افسانه اي تقاضايي نکرده است. اگر کساني دنبال بهانه مي گردند نيازي به آسمان را به ريسمان بافتن نيست. مخاطبان اخراجي ها تا 3 صبح در سانس فوق العاده اين فيلم را در سينماها نگاه کردند و در بين اين مخاطبان تعداد بسياري از دانش آموزان نيز حضور داشتند.
ده نمکي با اشاره به درخواست هايي که از سوي تشکل هاي دانشجويي براي اکران اخراجي هاي 2 در دانشگاه ها مطرح شده است ،گفت: پس از پايان اکران اخراجي هاي 1 اين فيلم به دعوت تشکل هاي دانشجويي در بيش از 100 دانشگاه به نمايش درامد. در حال حاضر نيز از بيش از 100 تشکل دانشجويي از اخراجي هاي 2 براي اکران در دانشگاه ها دعوت شده است که با پايان اکران عمومي اين مهم صورت خواهد پذيرفت.
وي افزود: مخالفان بهتر است به جاي چنين اظهاراتي به دلايل محبوبيت اخراجي هاي 2 فکر کنند و گرنه ممکن است مردم پاسخي که به ازهاري دادند به آنها نيز بدهند.
امروز (شنبه)برخي از روزنامه ها و خبرگزاري هاي اصلاح طلب از صدور مجوز اجباري تماشاي فيلم "اخراجي هاي 2 "براي دانش آموزان خبر داده و اين موضوع را دستاويزي براي زير سئوال بردن فروش بالاي اين فيلم 6 ميليارد توماني قرار داده بودند .

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
البته اون قسمت رپرتاژ آگهي رو اون دوستمون 100 درصد درست ميگن يکي از دلايل عمده اون رپرتاژ آگهي توي عيد بود و تبليغات بسيار ديگري که بسیاری از ارگانها به عهده گرفتن

و بعد از عيد هم که خيلي چيزا نقش داشت ...

8152_825.jpg

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اینو توی وبلاگ دوستم خوندم...مانی عزیز!

ما ملت باشرفی هستیم:
تابستان هر سال برای کشتگان کوی دانشگاه سینه جر می دهیم،
پاییز هر سال برای کشتگان قتل های زنجیره ای خود را شقه شقه می کنیم،
و نوروز هر سال یکی از فیلم های آقای ده نمکی را به فروش میلیاردی می رسانیم.
ما واقعاْ باشرفیم.

دمش گرم

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
ببخشید لینک دانلود این فیلم رو کسی داره واسه ما بزاره ؟
یا اگه جایی گذاشته شده یه لینک به ما بدین بی زحمت .
ممنون میشم .:!i:.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
ببخشید لینک دانلود این فیلم رو کسی داره واسه ما بزاره ؟
یا اگه جایی گذاشته شده یه لینک به ما بدین بی زحمت .
ممنون میشم .:!i:.
به همین خیال باش :D
تا وقتی که به نمایش خانگی وارد نشه از این خبرا نیست.اون هم احتمالا تا زودتر 2 ماه دیگه بعیده(برای سینماها گرون تموم میشه که....)
ضمنا این فیلم کلی براش زحمت کشیده شده. 2 تومن بده برو سینما ببین ;)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به همین خیال باش :D
تا وقتی که به نمایش خانگی وارد نشه از این خبرا نیست.اون هم احتمالا تا زودتر 2 ماه دیگه بعیده(برای سینماها گرون تموم میشه که....)
ضمنا این فیلم کلی براش زحمت کشیده شده. 2 تومن بده برو سینما ببین ;)
دقیقا همینطوره.

منتهی مسکه نسخه ی پرده ایش به بیرون درز کرده.

بالا