• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخراجی های 2

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
منم موافقم خیلی براش زحمت کشیده شده نباید سی دی ش دربیاد. برعکس بقیه فیلم ها

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
نمايش خانگي؟سينما؟ سر خيابون ما داره ميفروشه يارو .
البته من نميخرم علاوه بر كپي رايت دليل اصليم عدم تمايل ديدن اين فيلمه.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ای خداااااااااااااااا:hmm:
زنگ زدم سینماها ببینم چی دارن که برم
کل یوم 5 تا سینما داریم که 4 تاش خانوادگیه یکیش واسه سربازها این مجردهاست(جای خوبی نیست)3 تاش اخراجی ها بود یکی ستاره می شود
من نمی دونم اینا یادشون رفته بیضایی و بقیه هم فیلم دارن تو اکران؟:hmm::hmm:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
نمايش خانگي؟سينما؟ سر خيابون ما داره ميفروشه يارو .
البته من نميخرم علاوه بر كپي رايت دليل اصليم عدم تمايل ديدن اين فيلمه.
البته باید بدونی یه سری ها به اسم اخراجی ها 2 ، پشت صحنه و سی دی خام قالب میکنن به ملت.

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
تا حالا فيلم ديدين سرود "اي ايران" پخش کنه يعني بچه ها ديگه خنده بسه "ديگه جدي ديگه جدي" بعد مردم 5 کيلو

پوست تخمه جلو هر نفر قهقهه بزنن فکر کنن اينم شوخيه ؟:)

جدي شايد واقعا اون "اي ايران" هم شوخيه ولي ما حکمتشو درک نمي کنيم :happy:

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
ای خداااااااااااااااا:hmm:
زنگ زدم سینماها ببینم چی دارن که برم
کل یوم 5 تا سینما داریم که 4 تاش خانوادگیه یکیش واسه سربازها این مجردهاست(جای خوبی نیست)3 تاش اخراجی ها بود یکی ستاره می شود
من نمی دونم اینا یادشون رفته بیضایی و بقیه هم فیلم دارن تو اکران؟:hmm::hmm:

اي شيطون نکنه مي خواستي بري اخراجيها ببيني ؟ :D حالا اگه خواستي بري تخمه يادت نره واسه اين جور فيلماي

ارزشي حتما احتياجت ميشه :)

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
به همین خیال باش :D
تا وقتی که به نمایش خانگی وارد نشه از این خبرا نیست.اون هم احتمالا تا زودتر 2 ماه دیگه بعیده(برای سینماها گرون تموم میشه که....)
ضمنا این فیلم کلی براش زحمت کشیده شده. 2 تومن بده برو سینما ببین ;)

جناب اگه وقت میشد که میرفتم .
ولی به دلیل درس و مشق و دانشگاه و .... ! وقت نمیشه متاسفانه .
بعدشم 5 میلیارد فروش کرده بسشه دیگه ! :rolleyes:

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
چرا اینقدر سر این فیلم بحث میکنین؟:f34r:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اخراجي ها به مرز 7ميليارد تومان رسيد

فروش اخراجي هاي 2، ساخته مسعود ده نمکي پس از 6 هفته اکران به مرز 7 ميليارد تومان نزديک شد.

به گزارش روابط عمومي اخراجي ها ، اين فيلم سينمايي که از اوايل امسال بر پرده سينماهاي تهران و شهرستان قرار گرفته در مدت 6 هفته از اکران خود به مرز 7 ميليارد تومان رسيده است.

بر اساس اين گزارش، اخراجي ها در تهران تاکنون حدود 3 ميليارد و 300 ميليون تومان فروش داشته در حاليکه شهرستان ها با فروش 3 ميليارد و 700 ميليون تومان از تهران پيشي گرفته اند.

اخراجي هاي 2 دومين ساخته مسعود ده نمکي است.

داستان اخراجي هاي 2 ادامه اخراجي هاي 1 است. درگيري شديد در منطقه نبرد ادامه دارد، دشمن بيمارستان صحرايي را محاصره مي‌کند و همه اخراجي‌ها به همراه ساير همرزمانشان اسير مي‌شوند. دشمن با اسيرگيري گسترده قصد يک مانور تبليغاتي دارد. همه اسيران به يک اردوگاه اسراي ثبت‌نام نشده منتقل مي‌شوند.

خانواده اخراجي‌ها براي زيارت عازم مشهد هستند و به طور ناخواسته درگير يک حادثه تروريستي مي‌شوند. دشمن با فراخواندن خبرنگاران خارجي و داخلي به اردوگاه و تطميع و تهديد برخي از اسيران و ايجاد چند پارچگي بين آنها، نقشه شومي در سر دارد. تروريست‌ها با دشمن هم‌دست شده‌اند، اما اسيران زير بار فشارهاي دشمن نمي‌روند و دشمن در بين اسرا به دنبال چهره‌هاي شاخص فرمانده و روحاني مي‌گردد. حضور خانواده اخراجي‌ها بين مردم بيگناه و پخش اخبار مرتبط با آنها اسيران را همدل مي‌کند و نقشه دشمن براي ايجاد تفرقه و حکومت بر اردوگاه نقش بر آب مي‌شود.

تهيه کنندگي اين اثر سينمايي را حبيب الله کاسه ساز برعهده دارد و بازيگراني همچون اکبر عبدي، امين حيايي، محمد‌رضا شريفي‌نيا، ارژنگ امير‌فضلي، سيد جواد هاشمي، مهران رجبي، جواد رضويان، شيلا خداداد، نگار فروزنده، نيوشا ضيغمي، مهراوه شريفي‌نيا، شهره‌ لرستاني، مينا جعفر‌زاده، ليلا بلوکات، نرگس محمودي در آن به ايفاي نقش مي پردازند.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
وقتی هر روز مینی بوس ها را میبینی که بچه مدرسه ای ها را میارن برای دیدن این فیلم 7 میلیارد که هیچ چی، 20 میلیارد هم بفروشه عجیب نیست .

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
وقتی هر روز مینی بوس ها را میبینی که بچه مدرسه ای ها را میارن برای دیدن این فیلم 7 میلیارد که هیچ چی، 20 میلیارد هم بفروشه عجیب نیست .
این دیگه از اون حرفا بود ;)

Asef

Registered User
لایک‌ها
21

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
جالبه دوستان طرفدار اخراجی ها خودشونم همچین چیزی رو باورشون نمیشه!
واقعا این مینی بوس ها پایگاه های سیار اقتصادی هستند که مسافرانش حدود شش هفت میلیارد گردش مالی دارند!
قضاوت بر عهده خواننده و بیننده!

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
واقعا این مینی بوس ها پایگاه های سیار اقتصادی هستند که مسافرانش حدود شش هفت میلیارد گردش مالی دارند!
قضاوت بر عهده خواننده و بیننده!
فکر کنم پست قبلی شما در نفی وجود همچین اتوبوس هایی بود

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
فکر کنم پست قبلی شما در نفی وجود همچین اتوبوس هایی بود

شما وجود این حرکت را نمیتونی نفی کنی. چون من هستم که هر روز این حرکت را می بینم.
خب لحن پست دوم من هم جوری بود که کاملا مشخص بود داستان چیه. نمیدونم شما چه جوری ازش تایید مینی بوس ها و نفی پست اولم رو حس کردی.

ممکنه چند تا مدرسه رو هم برده باشن، ولی اون به چند میلیون هم نمیرسه. ضمنا رکورد 4 میلیاردی زمانی صورت گرفت که تعطیلات عید بود و مدارس تعطیل. به هر حال این قضیه که این رکورد و فروش رو بخواهی حاصل بردن مینی بوس بدونی هم چشمت رو روی واقعیت بستی و هم خود گول زدن است. بدون تردید.

Zooey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای تحلیل فیلم اخراجی ها فقط نمی شه به دید سینمایی بسنده کرد
همه ما امدیوار بودیم ده نمکی واقعا عوض شده باشه کی که دوست نداشته باشه ده نمکی کوی تبدیل بشه به یه فیلم ساز حالا از هر نوعیش یعنی دوربین جای چماق رو بگیره اما
چه در زمان نمایش اخراجی های 1 در جشنواره و چه در مورد انقاد هایی ک به فیلم 2 شد در هر دو مورد ده نمکی نشون داد همون آدم ثارالله و اصلا عوض نشده
نکته تامل بر انگیز بعدی بازی کسانی مثل عبدی و امثال اون در فیلم ده نمکی فکر نمی کنم کسی یادش رفته باشه عکس العملی که ده نمکی سر فیلم آدم برفی در آورد
به چه دلیلی و با چه سابقه کاری چنین بودجه عظیمی که مطمئنا دولتی به دست ایشون داده شد
و تاسف بر انگیز تیرین مسئله جامعه بیمار ماست که حاضر به خندیدن به هر قیمتی فروش میلیاردی این فیلم جدا از مسائل مثل بسج کردن دانش آموزان برای دیدن این فیلم نشان می ده که هنوز هم راه زیادی تا متمدن شدن داریم

Last edited:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
l_javan_210.jpg

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
lol
باحال بود