البته باید بدونی یه سری ها به اسم اخراجی ها 2 ، پشت صحنه و سی دی خام قالب میکنن به ملت.نمايش خانگي؟سينما؟ سر خيابون ما داره ميفروشه يارو .
البته من نميخرم علاوه بر كپي رايت دليل اصليم عدم تمايل ديدن اين فيلمه.
ای خداااااااااااااااا:hmm:
زنگ زدم سینماها ببینم چی دارن که برم
کل یوم 5 تا سینما داریم که 4 تاش خانوادگیه یکیش واسه سربازها این مجردهاست(جای خوبی نیست)3 تاش اخراجی ها بود یکی ستاره می شود
من نمی دونم اینا یادشون رفته بیضایی و بقیه هم فیلم دارن تو اکران؟:hmm::hmm:
به همین خیال باش
تا وقتی که به نمایش خانگی وارد نشه از این خبرا نیست.اون هم احتمالا تا زودتر 2 ماه دیگه بعیده(برای سینماها گرون تموم میشه که....)
ضمنا این فیلم کلی براش زحمت کشیده شده. 2 تومن بده برو سینما ببین
این دیگه از اون حرفا بودوقتی هر روز مینی بوس ها را میبینی که بچه مدرسه ای ها را میارن برای دیدن این فیلم 7 میلیارد که هیچ چی، 20 میلیارد هم بفروشه عجیب نیست .
جالبه دوستان طرفدار اخراجی ها خودشونم همچین چیزی رو باورشون نمیشه!این دیگه از اون حرفا بود
واقعا این مینی بوس ها پایگاه های سیار اقتصادی هستند که مسافرانش حدود شش هفت میلیارد گردش مالی دارند!جالبه دوستان طرفدار اخراجی ها خودشونم همچین چیزی رو باورشون نمیشه!
فکر کنم پست قبلی شما در نفی وجود همچین اتوبوس هایی بودواقعا این مینی بوس ها پایگاه های سیار اقتصادی هستند که مسافرانش حدود شش هفت میلیارد گردش مالی دارند!
قضاوت بر عهده خواننده و بیننده!
این دیگه از اون حرفا بود
فکر کنم پست قبلی شما در نفی وجود همچین اتوبوس هایی بود
خب لحن پست دوم من هم جوری بود که کاملا مشخص بود داستان چیه. نمیدونم شما چه جوری ازش تایید مینی بوس ها و نفی پست اولم رو حس کردی.شما وجود این حرکت را نمیتونی نفی کنی. چون من هستم که هر روز این حرکت را می بینم.