• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخراجی ها

Arco

Registered User
لایک‌ها
0
من هم می دونم فضای جبهه معنویت خیلی زیادی داشت ولی نه اینکه تا لحظات اخر لودگی و مسخره بازی بعد یهو تحول

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
این که شما ازش خوشت نمیاد دلیل بدی فیلم میشه ؟!

اتفاقا تو فیلم هم یک شخصیتی است که به عنوان دین با اون گروه مخالفه (چون خودش از اونها بدش میاد).
(البته در مثال مناقشه نیست ها !!
93.gif
)

من هم چون داداشم خریده بود سیدیش رو دیگه دیدم. اما خودم تا حالا چند جا دیدم که بفروشن، اما نخریده بودم !

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
خب منم فیلم اخراجی ها رو دیدم

نظرم اینه ....

فیلم عادی بود چیز خاصی نداشت ...

موضوع فیلم هم کاملا قدیمی بود , هزاران بار این دست موضوع ها رو ساختن , چه به صورت فیلم و چه به صورت سریال و یا داستان و....

دلیل استقبال مردم هم تنها خنده دار بودن این فیلم بود و نه چیز دیگه ای ...

حالا این وسط هم برای اینکه کمی فیلم رو آب و رنگ بدن کمی هم به خودشون سوزن زدن ...

بابا مگر ما از پشت کوه اومدیم که ندونیم جنگ چی بوده ... جبهه مگر مدرسه است ... که کسی بیاد بعد تغییر بکنه و برا خودش شخصیت معنوی بشه ... این فضا ها رو برای مردم می سازن که مردم هر وقت جنگ شد برن صف اول برای اینکه آدم بشن

برادر خودم توی جنگ بوده , جانباز هم شده , چندتا ترشکش هنوز تو بدنش هست , زمانی هم که مجروح شده چندتا از دوستانش شهید شدن ... اصلا از جبهه چنین چیزهایی رو تعریف نمی کنه , چنین فضاهایی نبوده , نمی گم اصلا نبوده ولی فضای غالب جنگ و جبهه اینطور نبوده

با این فضاها و فیلم ها گول نخورید ... جنگ , جنگ است .

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
منم سی دی این فیلم رو گرفتم دیدم
از لحاظ هنری در سطح پایینی بود چند جای خنده دار داشت به مدد بازیگرانش که در کمال تعجب تیکه همه امروزی بود
من از تعجب شاخ در اوردم ده نمکی انتظار داشت سیمرغ رو به خاطر چند تا لودگی و تیکه انداختن بدن به بازیگران این فیلم.........

Arco

Registered User
لایک‌ها
0
منم سی دی این فیلم رو گرفتم دیدم
از لحاظ هنری در سطح پایینی بود چند جای خنده دار داشت به مدد بازیگرانش که در کمال تعجب تیکه همه امروزی بود
من از تعجب شاخ در اوردم ده نمکی انتظار داشت سیمرغ رو به خاطر چند تا لودگی و تیکه انداختن بدن به بازیگران این فیلم.........
به نکته جالبی اشاره کردید تیکه ها وجوکها اکثرا امروزی بود نه مال اون زمان

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ولي خدايي اين فيلم هزار سال كار دهنمكي نيست فقط اسم اون روشه

Arco

Registered User
لایک‌ها
0
ولي خدايي اين فيلم هزار سال كار دهنمكي نيست فقط اسم اون روشه

این که مشخصه دکوپاژ با حسن پویا فیلمبردار فیلم بوده انتخاب بازیگر با شریفی نیا و آقای میرفخرایی مدیر هنری(اینو تا حالا ندیده بودم)فیلمنامه هم که کلی مشاور داشت

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
خدمت دوستانی که میگن جریانات نشون تو این فیلم منطبق با واقعیت ها نیست، باید بگم که اصولاً در صنعت سرگرمی نیازی نیست که موضوعات نمایش داده شده دقیقاً عین واقعیت باشن. کاری به ارزشهای نخ نما شده و حتی دروغین فیلم اخراجی ها و خیلی از فیلمهای مشابه دیگه ندارم، اما این فیلم قبل از هر چیز یه اثر سرگرم کننده ست. حالا اگه مردم هم از این فیلم استقبال کردن نباید به حساب مقبولیت حرفای مثلاً ارزشی این فیلم گذاشته باشه. در حال حاضر، مردم دنبال فیلمی می گردن که یکی دو ساعتی بتونه سرگرمشون کنه، نه اثری لزوماً پندآموز و تأمل برانگیز! دلیل استقبال از این فیلم هم بدون شک همون جنبه مفرح و خنده دارش بوده، نه ارزشی بودنش.

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

loocatelli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ميخوام نظرمو در چند خط بگم
به نظر من بدترين فيلمی بود که در تاريخ سينمای ايران در مورد جنگ ساخته شد
بنا به دلايل مختلفی
اوّلين خيانت اين فيلم به همون چيزيه که کارگردانش به اون مينازه که همون جنگو ارزشهاشه
اينجاس که شما ميتونين تفاوت کسانيو احساس کنين که از جنگ در جهت نون در آوردن استفاده ميکنن (مثل ده نمکی با اين فيلم و سابقه گذشتش) و کسانی که جنگو با پوستو استخونشون لمس کردن (مثل خدا بيامرز ملّا قلی پور ، آوينی، حاتمی کيا ، احمد رضا درويش ، کمال تبريزی و ...)
يادتونه 7،8 سال پيش رفيقای همين آقای ده نمکی احمد رضا درويشو وسط خيابون کردن تو گونی دزديدنش تهديدش کردن کتکش زدن ولش کردن؟کسی که جايزشو هديه داده بود به پدر شهيد باکری! چرا؟ چون حقيقتهای جنگو گفته بود.ميبينين با چه بدبختی به حاتمی کيا مجوز ميدن؟
اگه زير 25 سال داشته باشين بهتون حق ميدم با اين فيلم حال کنين ولی منو امثال من ميدونيم که اين بابا کی بوده و چيکارا کرده و هنوزم همونی بوده که هست! در اين شک نکنين.
فيلم از اوّل تا آخرش هجو هجو
من به شخصه وقتی اين فيلمو ديدم احساس کردم اين آقا پا شده 4 تا خاطرات جانبازرو با تخيلاته کودکانش قاتی کرده رفته فيلم ساخته
از لحاظ فنّی هم که توضيحی لازم نيست بدم!
برای تک تک بازيگرهای اين فيلم هم متأسفم که حاضر شدن با ايشون همکاری کنن
توصیه میکنم پولتونو برای این فیلم دور نریزین.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
این که شما ازش خوشت نمیاد دلیل بدی فیلم میشه ؟!

اتفاقا تو فیلم هم یک شخصیتی است که به عنوان دین با اون گروه مخالفه (چون خودش از اونها بدش میاد).
(البته در مثال مناقشه نیست ها !!
93.gif
)

من هم چون داداشم خریده بود سیدیش رو دیگه دیدم. اما خودم تا حالا چند جا دیدم که بفروشن، اما نخریده بودم !
من موقعی که این نظر رو دادم، کامل فیلم رو ندیده بودم!
الان اضافه میکنم که:
- البته اون شخصیت هم آخر فیلم درست شد.
170.gif

GHoST_DoG

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
بنا به دلايل مختلفی
اوّلين خيانت اين فيلم به همون چيزيه که کارگردانش به اون مينازه که همون جنگو ارزشهاشه
اينجاس که شما ميتونين تفاوت کسانيو احساس کنين که از جنگ در جهت نون در آوردن استفاده ميکنن (مثل ده نمکی با اين فيلم و سابقه گذشتش) و کسانی که جنگو با پوستو استخونشون لمس کردن (مثل خدا بيامرز ملّا قلی پور ، آوينی، حاتمی کيا ، احمد رضا درويش ، کمال تبريزی و ...)
يادتونه 7،8 سال پيش رفيقای همين آقای ده نمکی احمد رضا درويشو وسط خيابون کردن تو گونی دزديدنش تهديدش کردن کتکش زدن ولش کردن؟کسی که جايزشو هديه داده بود به پدر شهيد باکری! چرا؟ چون حقيقتهای جنگو گفته بود.ميبينين با چه بدبختی به حاتمی کيا مجوز ميدن؟
اگه زير 25 سال داشته باشين بهتون حق ميدم با اين فيلم حال کنين ولی منو امثال من ميدونيم که اين بابا کی بوده و چيکارا کرده و هنوزم همونی بوده که هست! در اين شک نکنين.
من به شخصه وقتی اين فيلمو ديدم احساس کردم اين آقا پا شده 4 تا خاطرات جانبازرو با تخيلاته کودکانش قاتی کرده رفته فيلم ساخته

من هم کاملا با نظرات ایشون موافقم بعلاوه تبلیغات عجیب تلویزیون و شخصیت والای جناب آقای ده نمکی که مایه مباهات ملت سرافراز ایران هستند نیز در پر فروش بودن این فیلم که به نظر من در حد برنامه های طنز تلویزیونی بود دخیل بوده است البته بنده واقعا به ایشان تبریک میگم که در راستای کارهای فرهنگیشون به سینما هم رحم نکردند

در آخر احساسی که پس از دیدن این فیلم نسیب آدم میشه پوچی بعلاوه حماقت هست :blink:

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
سلام
بنا به دلايل مختلفی
خوشحالم اینجا یکی این چیزا رو می دونه

salam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من به عنوان اولین فیلم سینمایی داستانی این کارگردان ، تجربه بدی نبود. دهنمکی نشان داد که راه جذب مخاطب را بلد است . صحنه های مربوط به جنگ هم خوب از کار در آمده بود. اما توی بازیگران بجز ارژنگ امیرفضلی بقیه حرف جدیدی برای گفتن نداشتند و مشابه آن را در فیلمها و سریالهای قبلیشان میشد دید.

GHoST_DoG

Registered User
لایک‌ها
2
پیشنهاد میکنم سی دی اولشو نگاه کنی با مزه :p اس

D-exon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به اصرار دوستم با هم رفتیم سینما این فیلم را ببینیم . واقعا فیلم بسیار سطحی و چرت و در یک کلام مزخرفی هست . برای این سینما باید متاسف بود که فیلم پرفروش آن چنین فیلمی و از این به اصطلاح کارگردان باشد .
:hmm: :wacko:

GHoST_DoG

Registered User
لایک‌ها
2
اين فيلمو ببينين و باور کنين که اين آدمها عوض بشو نيستن!
به نگاههای پرويز پرستويي دقت کنين
به قول یکی از دوستان نگاه عاقل اندر سفيه
درود به پرستويي

http://www.youtube.com/watch?v=FiBP...hte-ha.blogspot.com/2007/02/blog-post_26.html

اونجا هم که پرستویی گفت خدا به هممون صبر بده با حال بود کلی معنا تو همین جملش نهفته بود

اگه نه مرغ میخواست نه سیمرغ یه تخم مرغ بهش میدادن:lol:

بالا